×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Надрияна Василева, ССД: Ще работя Несебър да стане международен център за квалификация в туризма


Надрияна Василева, ССД: Ще работя Несебър да стане международен център за квалификация в туризма
Надрияна Василева е с впечатляваща биография. Тя предлага поредица от ясни стъпки, с които може да промени Несебър
Тема в развитие
виж още
скрий
23 Октомври 2019, Сряда, 13:31 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Хората в Несебър и знаят, че съм човек, които има вяра в себе си и екипа си, може да обединява труда, ума и сърцата на хората за постигане на конкретна цел

Инж. Надрияна Василева е кандидат за общински съветник от листата на Местна коалиция „Съюз на свободните демократи“ в Несебър под номер 114. По образование е строителен инженер и управлява ДЕДАЛ БИЗНЕС ГРУПА. Родена е в Айтос, семейството й се мести в Несебър през 1967 година.

Завършила е Строителния техникум „Кольо Фичето“ в Бургас със специалност „Архитектура“, а след това и Висшия инженерно строителен институт, специалност „Геодезия“.

Трудовата й биография е впечатляваща. Тя започва като инвеститорски контрол на Третата металургична база в Дебелт, преминава през „Туристстрой“ АД, директорския пост в ДФ „Социален отдих София – курортен комплекс Несебър“, инвеститорски контрол в Слънчев бряг АД, а от 2000 г. е проектант с пълна проектантска правоспособност (ППП) с рег. № 04038 секция ГПГ. Превърнала е бизнеса си в семеен, ръководи го с двете си дъщери.

-Г-жо Василева, какво бихте направили като общински съветник?

-На първо място ще установя какви дългосрочни планове за развитие е одобрила за изпълнение общинската администрация и от кога са последните им актуализации за: здравеопазване, образование, социални услуги, работна заетост, градоустройство, екология, енергийна ефективност, инфраструктура, работа по международни програми. Ще искам актуализиране /при необходимост/ на съществуващите планове или изработването на нови – всичко след обществено обсъждане. Ще участвам активно в тази дейност, с крайна цел създаване на предпоставки за предвидимост и устойчиво развитие на общината.

Ще искам преглед и установяване какви стандарти/процедури/практики е въвела общинската власт при избор на персонал/служители и как се спазва Законът за местното самоуправление и местната администрация. Ще участвам активно в тази дейност с крайна цел установяване  спазването на нормативната уредба в общината, създаване на общинска администрация в полза на населението – компетентни, отзивчиви, отговорни служители на общината.

Ще искам преглед на жалби и сигнали подадени от населението и реда и начина, по който са приключили. Ще участвам активно в тази дейност, с крайна цел да се въведе практика за превантивни действия и не допускане постъпил сигнал или жалба да останат неразгледани и без отговор.

Ще работя за ефективност и прозрачност на капиталовите вложения.

Ще работя за създаването на Съвет за устойчиво развитие на Несебър, на обществени начала – паралелна структура на Общински съвет.

Ще работя за създаването на Камара на търговците в община Несебър – организационна структура, която да партнира с местната власт, със Стопанска камара и с всички професионални камари и съюзи. Всички регистрирани по Търговския закон юридически и физически лица с адресна регистрация населено място в община Несебър ще могат да са членове на тази Камара.

Ще работя Несебър да се превърне в международен център за професионална квалификация и образование в областта на туризма и обслужването. За обособяването на територия и за изграждане на материално техническа база за това, както и ползване на вече създадената хотелска и ресторантьорска база, привличане на академичен състав с насоченост – туризъм.

Ще работя за въвеждане в дейността на общинската администрация на  всички приложими международни стандарти за управление и добри практики.

Ще работя за създаването и въвеждане на нови политики за образованието на подрастващите, за спорт при децата и юношите, ползването на общински структури и обособяването на нови зелени площи за култура и спорт, културен и спортен календар, за обществено достъпна среда за инвалиди и детски колички, за нови закрити паркинги.

-Защо избрахте Местна коалиция „Съюз на свободните демократи“ в Несебър?

-Изборът съм го направила преди 8 години когато създадохме Коалиция ЗОРА в Несебър – обединиха ни целите и може би в някаква степен еднаквата ни социална  и професионална зрялост, като управители на самостоятелен, независим, частен бизнес и еднаквия поглед към обществения живот в общината, страната, зад граница. Всички имаме визия за собственото си развитие и за нашия град в дългосрочен план. Това, което касае нашия личен бизнес план и модел и зависи от нашите решения и постигнати финансови резултати, ние го контролираме и  променяме постоянно и мисля, че всеки от нас има видими успехи. Това, което касае обществения живот, общия стандарт на обществените услуги и живот се променя бавно с изразходването на голям ресурс. Пътуваме в България и по света, срещаме се с конкуренцията, харесваме или отричаме нови неща, ползваме същите услуги от общинска администрация в други населени места, в други държави и усещаме забавянето, водещо до разлики с отрицателен знак. В Несебър искаме да е най-добре, най-новото приложимо, най-модерно.

-Какъв е личния ви мотив да се кандидатирате за  общински съветник?

-Личният ми мотив да се кандидатирам за съветник е да се възстанови общественото начало в управлението на община Несебър от годините преди 1958 г. - за реституцията на имотите вписани като дълготрайни активи на ДФ Социален отдих к.к. Несебър в Несебър и Обзор. Трябваше да изчета много протоколи, създадени от градската управа на Несебър в периода 1930 г.- 1958, в държавен архив, вкл. за градоустройство,  и направих за себе си заключението, че тогава градската управа е познавала всяко семейство и е знаела за нуждите и възможностите му, за беди и успехи, и е намирала начини за помощ, порицание и поощрение. Приемани и оземлявани са бежанци. Заможните, чрез местната власт, са давали средства за помощи и строителство. Сега всеки се съмнява в ефективността на направените капиталови вложения. Всеки е готов да приеме, че има близки кръгове до управата, които се облагодетелстват. Наложеният модел на управление е нещата да се случват „от горе на долу“.

Хората, с които работя и жителите на община Несебър, които ме познават или са наши клиенти, знаят, че съм човек, които има вяра в себе си и екипа си, може да обединява труда, ума и сърцата на хората за постигане на конкретна цел. Нашите фирми никога не са получавали пари или имоти от делението на нещо съществуващо. Под мое ръководство ние създаваме бизнес услуги и продукти и винаги целим да сме най - добри. Умеем да работим, да мечтаем, да се веселим, да спортуваме, да показваме на децата и внуците си другия начин на живот - без зависимости, с уважение към всички.

Обръщам се към всички от община Несебър, които имат визия за развитието на общината и на обществените отношения в  нея, които са: организирани, ценящи своята свобода, работа и възможности и тези на другите,  ценящи своето  време и това на другите, поемащи рискове, вдъхновявани от предизвикателствата, гледащи в бъдещето, знаещи ясно, какво се случва в общината, мислещи мащабно, креативни, готви за промяна, критични, позитивни, разбиращи преките нужди на своите съграждани, нуждите на града ни, работещи добре в екип, коректни партньори, учещи се от неуспеха, празнуващи успеха, умеещи да се грижат за себе си, намиращи време за спорт, почивка и срещи с близките си, наслаждаващи се на работата си, благодарни за всичко и винаги имащи сили да защитават важното. Нека заедно да променим Несебър, да открием истинските хора - лидери от листите на кандидатите за общински съветници и всички заедно да променим модела – да бъде „от долу на горе“ – силна гражданска позиция, силен общински съвет, кметове, които спазват закона и изпълнява решенията на Общинския съвет.

  ДА! Ние можем заедно с вас.“




Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
5
Коментара по темата
5.
ALF
24.10.2019 11:27:20
0
10
Наистина това е точният човек. Желязна е.
За другите не знам.
4.
Таня
24.10.2019 11:09:53
0
6
Това са хората от местна коалиция Зора. Хора без определени политически пристрастия и сериозен капацитет. Политическата абревиатура е, защото така ги задължават вече според изборният закон, за да се явят на избори.
3.
ХХ
24.10.2019 10:52:11
1
3
да ме утрепеш, няма да гласувам за нещо със сДС в името, но трябва да се каже, че им прави чест, че позволяват коментари под материалите за тях... за разлика от управляващите "граждани" с ценности....
2.
ALT
23.10.2019 17:53:18
3
13
Това е човекът. Успех.
1.
*********
23.10.2019 15:59:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор
Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори