×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Карнобат бурно аплодира кандидата за кмет Тодор Байчев: Искаме градът ни да има европейски вид, победата идва с номер 56!


Карнобат бурно аплодира кандидата за кмет Тодор Байчев: Искаме градът ни да има европейски вид, победата идва с номер 56!
Кандидатът за кмет на БСП представи екипа, с който ще превърне целите в реалност, пълната зала бурно го аплодира
17 Октомври 2019, Петък, 01:19 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: авторът

В рамките на един мандат вие ще видите, че е възможен по-добър живот в общината, каза кандидатът за кмет

Карнобат е готов за промяна и тя ще дойде с кандидата за кмет на БСП Тодор Байчев. В това бяха категорични хората, които присъстваха на най-голямото предизборно събитие в рамките на този вот. Пред пълната зала на градското читалище той представи екипа, с който ще превърне целите в реалност и се ангажира, че в рамките на един мандат, в предстоящите четири години, Карнобат ще стане по-добро място за живеене. 

Сред официалните гости в читалище „Димитър Полянов, бяха народният представител и член на Изпълнителното бюро на БСП Манол Генов, бургаският народен представител Димитър Стоянов и областният лидер на партията Стойко Танков. В залата присъстваха стотици карнобатлии, които с възгласи „Победа!“ посрещнаха Тодор Байчев, кандидатите за кметове на населени места и кандидатите за общински съветници.

Отборът на БСП-Карнобат се състои от специалисти, работещи в сферата на образованието, сигурността, отбраната, сред тях има юристи, икономисти – хора, които в своя житейски път са доказали не само своя професионализъм, но и че могат да бъдат полезни на обществото. 

Карнобатлии, нека се събудим и да излезем на 27 октомври да гласуваме за промяна, която ще ни води към по-добър живот! Години наред аз слушам как около мен всичко е цветя и рози. Но имам чувството, че живеем в следния виц: „Един човек отишъл на лекар и му казал – Докторе, болен съм. Докторът го попитал – Ами, как разбра. Пациентът отговорил – Това, което го виждам, не го чувам. А това, което го чувам, не го виждам". Така живеем и ние в нашия роден град! Време да го променим това. Отдавна минаха времената, когато власт се взимаше с автомат. Сега това става с бюлетина. Един наш съгражданин – бай Въльо, онзи ден ми каза, че още малко ще трае и ще грабне автомата. Аз го посъветвах да  стои мирен, че вече мандрите произвеждат цигари, те не произвеждат сирене“, каза Тодор Байчев пред присъстващите, след което в залата се чуха бурни ръкопляскания и възгласи.

Официалните гости на събитието - вторият от ляво насясно, до Тодор Байчев, е бургаският депутат Димитър Стоянов, до него е народният представител Манол Генов - член на ИБ на БСП, а всядно е Стойко Танков - областен лидер на червените

Той изтъкна, че още от 2012 година Българската социалистическа партия не е съгласна с модела на управление, налаган от настоящата местна власт. Именно заради това червените излизат със собствен кандидат, листа и ясна програма. 

„Моята кандидатура представлява осъзнато предложение от страна на конференцията на карнобатската организация, на Националния съвет, но най-вече това е едно осъзнато решение за мен самия, аз да се поставя в услуга на нашия град. Искам младите хора да престанат да напускат града ни, искам те да създават семействата си тук, да отглеждат децата си в Карнобат. А защо не и тези, които са заминали, да се върнат. Защото където и да се намира един карнобатлия, той носи родния си град в сърцето си“, изтъкна още Байчев.

Той е категоричен, че ако опонентите му искат да спечелят изборите, за да управляват, то БСП го прави, спечелвайки да изпълнява обещанията, които са дали пред обществото. Всички цели са изпълними и могат да бъдат реалност в рамките на един мандат. А до четири години е възможен по-добър живот в община Карнобат, категорични са социалистите. 

Тодор Байчев със съпругата си Стела, която го подкрепя неотлъчно

„Аз като местен жител познавам добре проблемите на града. В срещите ги разискваме с вас. Моята цел е да работя в условията на публичност и прозрачност и ще направя така че гражданите, вие, да се включите в контрола по изразходването на средствата в общината. Трябва хората да знаят кой, как и защо харчи техните средства. Тези хора зад мен ще работят изцяло във ваша полза“, заяви твърдо кандидатът за кмет.

Една от целите на Тодор Байчев и екипа му са въвеждане на безплатни детски градини – нещо, което е направено вече в 12 общини в България. Идеята е на БСП, но се прилага дори и от кметове на ГЕРБ. Друг приоритет в програмата на социалистите е ваучер в размер на 300 лева за всяко новородено дете, но с ясни условия – ще бъде само за тези родители, които са работещи и социално осигурени, които са изпълнили своя дълг към обществото. 
Възстановяване на спортните съоръжения в града и населените места, построяване на нова многофункционална сграда, изграждане на игрища с изкуствен терен са сред амбициите на Тодор Байчев. Децата трябва да спортуват, а за целта трябва да имат условия, категоричен е той и даде пример със съседната община Айтос, където в рамките на няколко години бяха изградени нови спортни съоръжения. (ВИЖ ПОДРОБНОСТИ ЗА ПРОГРАМАТА ВЪВ ВИДЕОТО)

 

„Ако искате промяна, подкрепете ни на 27 октомври с номер 56 в интегралната бюлетина, за да може Карнобат да бъде един съвременен град с европейско излъчване“, призова присъстващите Тодор Байчев.

„Трябва да подкрепите Тодор Байчев, защото пред вас стои един млад, улегнал и успял човек, безупречен юрист. Човек, който е готов да помогне на всеки. На един кмет, който се кани да управлява и бъде избран, му трябва листа от общински съветници. Тук виждам едно съчетание на младост, експертиза, на опит и така съм силно поласкан, гледайки тази листа и се надявам вие на 27 октомври да се поздравите с един изключителен успех. Председателят на БСП г-жа Корнелия Нинова също категорично застава зад този екип и организацията на БСП в Карнобат в нейните начинания. Надяваме БСП да сложи едно червено флагче на географската изборна карта на България и това да бъде и град Карнобат“, заяви депутатът Манол Генов. 

Манол Генов бе сред официалните лица на събитието

Подкрепата си за Тодор Байчев заяви и координаторът на Атака в община Карнобат Вълчо Вълчев.

"Ръководството на Атака ми разреши сам да реша кого да подкрепя. Избрах Тодор Байчев, защото той е умен, скромен и можещ. Нашата програма съвпада с тази на БСП. Призовавам всички симпатизанти на Атака в община Карнобат да гласуват за Тодор Байчев като кмет на Карнобат“, заяви Вълчев. 

Местната организация на Атака в Карнобат застава зад Тодор Байчев и екипът му. Координаторът Вълчо Вълчев призова всеки техен симпатизант да даде своя вот за Байчев на 27 октомври

Ето и списъкът с кандидатите за кметове на населени места и за общински съветници:

Кольо Чанев Колев – роден 1951 г., средно образование, бивш кмет на кметство, пенсионер – кандидат за кмет на с. Екзарх Антимово
Божидар Иванов Тодоров – роден 1989 г., средно образование със специалност Строителство архитектура и геодезия, строителен техник. Кандидат за кмет на с. Крумово Градище.
Светлана Димчева Янкова – родена 1989 г., инженер-химик, магистър по „Опазване на околната среда“, работи в „Пътстрой-Бургас“.
Станислав Киров Едрев – роден 1989 г., студент по „Софтуерно инженерство“, управител и председател на Младежката организация към Общински съвет Карнобат.
Дянко Русев Ненчев – роден 1957 г., средно образование. Настоящ кмет на с. Невестино
Нежден Алиайдин Мехмед – роден през 1969 г., техник, лесовъд по образование, работил е дълги години в сферата на МВР. Настоящ кмет на с. Соколово.
Таня Матеева Славова – родена 1959 г., висше педагогическо образование. Работила в общинската администрация на Карнобат. Настоящ кмет на с. Сърнево

Валентин Петров Рачев – роден 1963 г., средно специално образование, настоящ кмет на с. Аспарухово
Тодор Колев Събев – роден 1964 г., средно специално образование, работил в Национална следствена служба, пенсиониран в сферата на МВР
Павел Златков Стоянов – роден 1989 г., висше икономическо образование със специалност „Управление на търговията“
Ивелин Георгиев Чанев  - роден 1965 г., средно образование, застраховател, представител на Generali
Добромир Славчев Славов – роден 1974 г., висше образование, мениджър
Константин Дяков Дяков – роден 1991 г., висше образование, психолог, учител в професионалната гимназия по селско стопанство и лека промишленост в Карнобат. Заместник председател на Българския антифашистски съюз – Карнобат
Метин Ибрахим Исмаил – роден 1986 г., средно образование, работи като IT специалист. 
Маргарита Емилова Падарева – 1981 г., висше правно образование, помощник нотариус в правна кантора
Надя Димитрова Русева – родена 1975 г., висше икономическо образование, специалност „Маркетинг“. Банков служител в банка ДСК. Председател на обединението Жените социалистки в Карнобат
Инж. Драгомир Чанев Чолаков – роден 1969 г.,висше образование, офицер от резерва.
Мирослав Славов Спасов – роден 1977 г., висше икономическо образование, председател на Земеделска кооперация „Александър Стамболийски“ с. Сигмен и Асоциация на зърнопроизводителите в югоизточна България. 
Теодор Илиев Ченешев – роден 1956 г., висше образование, преподавател по „История и цивилизация“ в гимназията по селско стопанство и лека промишленост в Карнобат. Бивш председател на общинския съвет на БСП в Карнобат в най-трудното за партията време след 10 ноемрви 1989 г. В момента е зам.-председател на общински съвет на БСП-Карнобат.
Аспарух Данчев Иванов – роден 1986 г., висше образование, политология в СУ „Св.Климент Охридски“. Заместник директор в Професионалната гимназия по селско стопанство и лека промишленост в Карнобат. Председател на общинския съвет на БСП-Карнобат

За настроението на гостите се погрижи група "Грамофон". Талантливите изпълнители призоваха присъстващите да подкрепят Тодор Байчев на 27 октомври, за да може той и екипът му да изпълнят поставените си цели

 


Тръмп отложи срещата на Г-7
Тръмп отложи срещата на Г-7 31/05/2020, Неделя 09:22 0
България Всички новини
Математик: Вирусът е като стълба, ние сме на последното стъпало Математик: Вирусът е като стълба, ние сме на последното стъпало

Според проф. Николай Витанов трябва да имаме още малко търпение

Пожарникари щурмуваха апартамент и откриха мъртва жена Пожарникари щурмуваха апартамент и откриха мъртва жена Полицията не откри следи от насилие На 1 юни в Медицински център „Д-р Стайков“ ще посрещнат малчуганите с много подаръци На 1 юни в Медицински център „Д-р Стайков“ ще посрещнат малчуганите с много подаръци

С много внимание и професионален подход д-р Анна Петкова, д-р Камелия Илиева и д-р Мирослава Колева предразполагат малките си посетители

Осем начина, по които целувките ви правят по-здрави Осем начина, по които целувките ви правят по-здрави

Вижте как:

(Не)очаквана развръзка с Андрей Загоров, който си спретна гонка и скочи да се бие с полицаи (Не)очаквана развръзка с Андрей Загоров, който си спретна гонка и скочи да се бие с полицаи

Загоров оказал яростна съпротива при арест, ударил един от униформените

7 стъпки, които ще ви направят по-привлекателни за мъжете 7 стъпки, които ще ви направят по-привлекателни за мъжете

Развийте своите фантазии и въображение

6 неща за връзката ви, които не бива да споделяте 6 неща за връзката ви, които не бива да споделяте

Подробности от спалнята не се казват, дори на приятелки

Стана ясно с колко държавата ще субсидира чартърите Стана ясно с колко държавата ще субсидира чартърите

Всяка седалка, заета от чужд турист в самолетите, ще се дотира по 35 евро

Синът на Ева и Гого от „Тоника“ стана общ работник Синът на Ева и Гого от „Тоника“ стана общ работник

Димитър се трепе по строежите в Англия, за да помага на майка си

Как Димитър Рачков спечели половин милион в извънредното положение Как Димитър Рачков спечели половин милион в извънредното положение

Насред кризата, засегнала не само арт средите, но и почти всеки българин, бургазлията се е нагушил с около половин милион лева от разграбените билети за „Забраненото шоу на Рачков“

Пореден ден на масови протести и безредици в САЩ, Тръмп обеща твърд отговор Пореден ден на масови протести и безредици в САЩ, Тръмп обеща твърд отговор

Във Вашингтон десетки демонстранти влязоха в сблъсъци с тежковъоръжени полицаи на площад Лафайет, близо до Белия дом

Тръмп отложи срещата на Г-7 Тръмп отложи срещата на Г-7

Той заяви, че би искал да покани Русия, Южна Корея, Австралия и Индия да се присъединят към разширена среща на върха през септември

Продадоха най-стария коняк за 144 500 долара Продадоха най-стария коняк за 144 500 долара

Той е бутилиран преди Френската революция

Половината хотели в Гърция няма да отворят на 1 юни Половината хотели в Гърция няма да отворят на 1 юни

Къмпингите обаче вече са пълни

iPhone 11 е най-продаваният смартфон в началото на 2020 iPhone 11 е най-продаваният смартфон в началото на 2020

Ha втopo мяcтo, нo c дaлeч пo-мaлĸo пpoдaжби, e Ѕаmѕung Gаlаху А51

Има как да избегнем втора вълна на коронавируса! Дори и без ваксина Има как да избегнем втора вълна на коронавируса! Дори и без ваксина

Германски вирусолог с идеи какво трябва да се направи

Общият сценарий за изборите, ужасяващ демократите Общият сценарий за изборите, ужасяващ демократите

"Предстои да видим най-добрите икономически данни, които сме виждали в историята на тази страна “, казва бивш икономически съветник на Обама.

Трус в медиите на Мърдок: Бившият собственик на bTV спира 112 печатни издания Трус в медиите на Мърдок: Бившият собственик на bTV спира 112 печатни издания

Компанията му News Corp Australia обяви, че решението означава съкращаване на работни места, но без да уточни колко точно

Подновяват футбола в Италия с мачове за Купата Подновяват футбола в Италия с мачове за Купата

На 20 и 21 юни ще се проведат четири мача от 25-ия кръг на серия А

В Полша вече ще може да се излиза на улицата без маска В Полша вече ще може да се излиза на улицата без маска

В страната започва четвърти етап от премахване на ограниченията

Емил Димитров-Ревизоро Емил Димитров-Ревизоро Пускам дъжд, но невинаги се случва Виц на деня Виц на деня - Ако пътя ви пресече черна мишка, след нея черна котка, след нея черно куче, а след него черно внуче, значи дядото е издърпал не ряпа, а кабел с високо напрежение.

Виц на деня Виц на деня - Извинете, имате ли дезоксиаденозилхидроксокобаламин?
- Да, имаме, това е витамин B12.
- Да де, все му забравям тъпото име!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Справка от полицията: обири - 0, грабежи - 0, катастрофи - 0, семейни скандали - 1645790.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори