×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Карнобат бурно аплодира кандидата за кмет Тодор Байчев: Искаме градът ни да има европейски вид, победата идва с номер 56!


Карнобат бурно аплодира кандидата за кмет Тодор Байчев: Искаме градът ни да има европейски вид, победата идва с номер 56!
Кандидатът за кмет на БСП представи екипа, с който ще превърне целите в реалност, пълната зала бурно го аплодира
17 Октомври 2019, Петък, 01:19 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: авторът

В рамките на един мандат вие ще видите, че е възможен по-добър живот в общината, каза кандидатът за кмет

Карнобат е готов за промяна и тя ще дойде с кандидата за кмет на БСП Тодор Байчев. В това бяха категорични хората, които присъстваха на най-голямото предизборно събитие в рамките на този вот. Пред пълната зала на градското читалище той представи екипа, с който ще превърне целите в реалност и се ангажира, че в рамките на един мандат, в предстоящите четири години, Карнобат ще стане по-добро място за живеене. 

Сред официалните гости в читалище „Димитър Полянов, бяха народният представител и член на Изпълнителното бюро на БСП Манол Генов, бургаският народен представител Димитър Стоянов и областният лидер на партията Стойко Танков. В залата присъстваха стотици карнобатлии, които с възгласи „Победа!“ посрещнаха Тодор Байчев, кандидатите за кметове на населени места и кандидатите за общински съветници.

Отборът на БСП-Карнобат се състои от специалисти, работещи в сферата на образованието, сигурността, отбраната, сред тях има юристи, икономисти – хора, които в своя житейски път са доказали не само своя професионализъм, но и че могат да бъдат полезни на обществото. 

Карнобатлии, нека се събудим и да излезем на 27 октомври да гласуваме за промяна, която ще ни води към по-добър живот! Години наред аз слушам как около мен всичко е цветя и рози. Но имам чувството, че живеем в следния виц: „Един човек отишъл на лекар и му казал – Докторе, болен съм. Докторът го попитал – Ами, как разбра. Пациентът отговорил – Това, което го виждам, не го чувам. А това, което го чувам, не го виждам". Така живеем и ние в нашия роден град! Време да го променим това. Отдавна минаха времената, когато власт се взимаше с автомат. Сега това става с бюлетина. Един наш съгражданин – бай Въльо, онзи ден ми каза, че още малко ще трае и ще грабне автомата. Аз го посъветвах да  стои мирен, че вече мандрите произвеждат цигари, те не произвеждат сирене“, каза Тодор Байчев пред присъстващите, след което в залата се чуха бурни ръкопляскания и възгласи.

Официалните гости на събитието - вторият от ляво насясно, до Тодор Байчев, е бургаският депутат Димитър Стоянов, до него е народният представител Манол Генов - член на ИБ на БСП, а всядно е Стойко Танков - областен лидер на червените

Той изтъкна, че още от 2012 година Българската социалистическа партия не е съгласна с модела на управление, налаган от настоящата местна власт. Именно заради това червените излизат със собствен кандидат, листа и ясна програма. 

„Моята кандидатура представлява осъзнато предложение от страна на конференцията на карнобатската организация, на Националния съвет, но най-вече това е едно осъзнато решение за мен самия, аз да се поставя в услуга на нашия град. Искам младите хора да престанат да напускат града ни, искам те да създават семействата си тук, да отглеждат децата си в Карнобат. А защо не и тези, които са заминали, да се върнат. Защото където и да се намира един карнобатлия, той носи родния си град в сърцето си“, изтъкна още Байчев.

Той е категоричен, че ако опонентите му искат да спечелят изборите, за да управляват, то БСП го прави, спечелвайки да изпълнява обещанията, които са дали пред обществото. Всички цели са изпълними и могат да бъдат реалност в рамките на един мандат. А до четири години е възможен по-добър живот в община Карнобат, категорични са социалистите. 

Тодор Байчев със съпругата си Стела, която го подкрепя неотлъчно

„Аз като местен жител познавам добре проблемите на града. В срещите ги разискваме с вас. Моята цел е да работя в условията на публичност и прозрачност и ще направя така че гражданите, вие, да се включите в контрола по изразходването на средствата в общината. Трябва хората да знаят кой, как и защо харчи техните средства. Тези хора зад мен ще работят изцяло във ваша полза“, заяви твърдо кандидатът за кмет.

Една от целите на Тодор Байчев и екипа му са въвеждане на безплатни детски градини – нещо, което е направено вече в 12 общини в България. Идеята е на БСП, но се прилага дори и от кметове на ГЕРБ. Друг приоритет в програмата на социалистите е ваучер в размер на 300 лева за всяко новородено дете, но с ясни условия – ще бъде само за тези родители, които са работещи и социално осигурени, които са изпълнили своя дълг към обществото. 
Възстановяване на спортните съоръжения в града и населените места, построяване на нова многофункционална сграда, изграждане на игрища с изкуствен терен са сред амбициите на Тодор Байчев. Децата трябва да спортуват, а за целта трябва да имат условия, категоричен е той и даде пример със съседната община Айтос, където в рамките на няколко години бяха изградени нови спортни съоръжения. (ВИЖ ПОДРОБНОСТИ ЗА ПРОГРАМАТА ВЪВ ВИДЕОТО)

 

„Ако искате промяна, подкрепете ни на 27 октомври с номер 56 в интегралната бюлетина, за да може Карнобат да бъде един съвременен град с европейско излъчване“, призова присъстващите Тодор Байчев.

„Трябва да подкрепите Тодор Байчев, защото пред вас стои един млад, улегнал и успял човек, безупречен юрист. Човек, който е готов да помогне на всеки. На един кмет, който се кани да управлява и бъде избран, му трябва листа от общински съветници. Тук виждам едно съчетание на младост, експертиза, на опит и така съм силно поласкан, гледайки тази листа и се надявам вие на 27 октомври да се поздравите с един изключителен успех. Председателят на БСП г-жа Корнелия Нинова също категорично застава зад този екип и организацията на БСП в Карнобат в нейните начинания. Надяваме БСП да сложи едно червено флагче на географската изборна карта на България и това да бъде и град Карнобат“, заяви депутатът Манол Генов. 

Манол Генов бе сред официалните лица на събитието

Подкрепата си за Тодор Байчев заяви и координаторът на Атака в община Карнобат Вълчо Вълчев.

"Ръководството на Атака ми разреши сам да реша кого да подкрепя. Избрах Тодор Байчев, защото той е умен, скромен и можещ. Нашата програма съвпада с тази на БСП. Призовавам всички симпатизанти на Атака в община Карнобат да гласуват за Тодор Байчев като кмет на Карнобат“, заяви Вълчев. 

Местната организация на Атака в Карнобат застава зад Тодор Байчев и екипът му. Координаторът Вълчо Вълчев призова всеки техен симпатизант да даде своя вот за Байчев на 27 октомври

Ето и списъкът с кандидатите за кметове на населени места и за общински съветници:

Кольо Чанев Колев – роден 1951 г., средно образование, бивш кмет на кметство, пенсионер – кандидат за кмет на с. Екзарх Антимово
Божидар Иванов Тодоров – роден 1989 г., средно образование със специалност Строителство архитектура и геодезия, строителен техник. Кандидат за кмет на с. Крумово Градище.
Светлана Димчева Янкова – родена 1989 г., инженер-химик, магистър по „Опазване на околната среда“, работи в „Пътстрой-Бургас“.
Станислав Киров Едрев – роден 1989 г., студент по „Софтуерно инженерство“, управител и председател на Младежката организация към Общински съвет Карнобат.
Дянко Русев Ненчев – роден 1957 г., средно образование. Настоящ кмет на с. Невестино
Нежден Алиайдин Мехмед – роден през 1969 г., техник, лесовъд по образование, работил е дълги години в сферата на МВР. Настоящ кмет на с. Соколово.
Таня Матеева Славова – родена 1959 г., висше педагогическо образование. Работила в общинската администрация на Карнобат. Настоящ кмет на с. Сърнево

Валентин Петров Рачев – роден 1963 г., средно специално образование, настоящ кмет на с. Аспарухово
Тодор Колев Събев – роден 1964 г., средно специално образование, работил в Национална следствена служба, пенсиониран в сферата на МВР
Павел Златков Стоянов – роден 1989 г., висше икономическо образование със специалност „Управление на търговията“
Ивелин Георгиев Чанев  - роден 1965 г., средно образование, застраховател, представител на Generali
Добромир Славчев Славов – роден 1974 г., висше образование, мениджър
Константин Дяков Дяков – роден 1991 г., висше образование, психолог, учител в професионалната гимназия по селско стопанство и лека промишленост в Карнобат. Заместник председател на Българския антифашистски съюз – Карнобат
Метин Ибрахим Исмаил – роден 1986 г., средно образование, работи като IT специалист. 
Маргарита Емилова Падарева – 1981 г., висше правно образование, помощник нотариус в правна кантора
Надя Димитрова Русева – родена 1975 г., висше икономическо образование, специалност „Маркетинг“. Банков служител в банка ДСК. Председател на обединението Жените социалистки в Карнобат
Инж. Драгомир Чанев Чолаков – роден 1969 г.,висше образование, офицер от резерва.
Мирослав Славов Спасов – роден 1977 г., висше икономическо образование, председател на Земеделска кооперация „Александър Стамболийски“ с. Сигмен и Асоциация на зърнопроизводителите в югоизточна България. 
Теодор Илиев Ченешев – роден 1956 г., висше образование, преподавател по „История и цивилизация“ в гимназията по селско стопанство и лека промишленост в Карнобат. Бивш председател на общинския съвет на БСП в Карнобат в най-трудното за партията време след 10 ноемрви 1989 г. В момента е зам.-председател на общински съвет на БСП-Карнобат.
Аспарух Данчев Иванов – роден 1986 г., висше образование, политология в СУ „Св.Климент Охридски“. Заместник директор в Професионалната гимназия по селско стопанство и лека промишленост в Карнобат. Председател на общинския съвет на БСП-Карнобат

За настроението на гостите се погрижи група "Грамофон". Талантливите изпълнители призоваха присъстващите да подкрепят Тодор Байчев на 27 октомври, за да може той и екипът му да изпълнят поставените си цели

 


ДесиСлава най-после отслабна
ДесиСлава най-после отслабна 14/11/2019, Четвъртък 19:20 0
Годжи счупи ръка
Годжи счупи ръка 14/11/2019, Четвъртък 18:00 1
България Всички новини
Бомба във Флагман! Секс скандал тресе Затвора в Бургас! Главен надзирател скачал на колежки Бомба във Флагман! Секс скандал тресе Затвора в Бургас! Главен надзирател скачал на колежки

Трите жалби са изпратени до Министерството на правосъдието

Полицията запозна бургаски ученици с опасностите, дебнещи младите шофьори Полицията запозна бургаски ученици с опасностите, дебнещи младите шофьори

Подрастващите се вълнуваха от отговорността, носена от пияните или дрогирани водачи

Баба катастрофира с електрическа триколка и издъхна Баба катастрофира с електрическа триколка и издъхна

Инцидентът е станал в Сливо поле

Царево блесва с ново модерно спортно бижу Царево блесва с ново модерно спортно бижу

Има идея част от новите игрищата да се превърнат в ледена пързалка

Борисов стои зад Банов – министърът не подава оставка, обвинява подчинени в подъл заговор Борисов стои зад Банов – министърът не подава оставка, обвинява подчинени в подъл заговор

Чиновниците нарочно провалили делото за Ларгото, за да му падне главата

Бъдещи екскурзоводи от Колежа по туризъм се запознаха с тънкостите на офроуд преживяванията Бъдещи екскурзоводи от Колежа по туризъм се запознаха с тънкостите на офроуд преживяванията

Студентите се срещнаха със създателя на първата екскурзоводска беседа за Бегликташ Тонка Вълчева

Валери Симеонов: Минималната пенсия става 250 лв., до края на мандата работим за 300 лв. Валери Симеонов: Минималната пенсия става 250 лв., до края на мандата работим за 300 лв.

Лидерът на НФСБ бе категоричен, че няма да спрат с днешната първа победна стъпка на патриотите: „Ангажиментът ни е минималната пенсия да стане 300 лв. до края на управлението, вървим в тази посока“

Само във Флагман.бг: Служители на ЧЕЗ бутат паркирани автомобили, за да си наместят аварийната машина в София Само във Флагман.бг: Служители на ЧЕЗ бутат паркирани автомобили, за да си наместят аварийната машина в София

Циркът се е разиграл на ул. „Асен Разцветников“ в кв. „Витоша“

Фондация "Евгений Мосинов" с първи годишни награди Фондация "Евгений Мосинов" с първи годишни награди

Студентите ще бъдат наградени в няколко направления – за отличен успех, за активно участие в национални и общински състезания, олимпиади и др.

Плъхове като котки плъзнаха изпод Немската болница в Бургас Плъхове като котки плъзнаха изпод Немската болница в Бургас

След разрушаването на сградата гризачите напуснаха убежищата си и настана паника у бургазлии, живущи в близост 

Йон Кику е новият премиер на Молдова Йон Кику е новият премиер на Молдова

Предишното правителство на прозападния премиер Мая Санду бе свалено от власт във вторник

Куче се роди с опашка на челото (ВИДЕО) Куче се роди с опашка на челото (ВИДЕО)

Много хора вече са заявили желанието си да осиновят симпатичното кутре

Сензация! 63-годишна стана фитнес икона Сензация! 63-годишна стана фитнес икона

Преди да се пенсионира Лесли е работила като гримьор

Вижте ужаса във Венеция, кметът: Градът е на колене! (СНИМКИ) Вижте ужаса във Венеция, кметът: Градът е на колене! (СНИМКИ)

Правителството на страната ще мобилизира средства за спасяване на града от потопа

Три деца и две жени убити при въздушни удари в Газа Три деца и две жени убити при въздушни удари в Газа

Шестчленно семейство загина, 12 души са ранени при атаката

Парламентът на Нова Зеландия узакони евтаназията Парламентът на Нова Зеландия узакони евтаназията

Предстои законът да бъде гласуван и на референдум

10-годишна откри, че е бременна, след като брат ѝ я изнасилил 10-годишна откри, че е бременна, след като брат ѝ я изнасилил

Тя разбрала, че носи дете след преглед в болница заради стомашни и гръбначни болки

Ад: Брат и сестра убиха двете си деца, за да прикрият връзката си Ад: Брат и сестра убиха двете си деца, за да прикрият връзката си

Първа жертва на кръвосмешението паднал 13-годишният Тристан, а после и 14-годишният Блейк

7 убити и 10 ранени в атентат 7 убити и 10 ранени в атентат

Никой не е поел отговорност за нападението

Изловиха Facebook в голяма шашма, потърпевши са хора с iPhone-и Изловиха Facebook в голяма шашма, потърпевши са хора с iPhone-и

Оказва се, че при използване на социалната мрежа има ситуации, в които приложението започва да използва камерата на телефона без потребителят да знае и да е давал съгласие

Мая Манолова Мая Манолова Шунката в бюджет 2020 е за приятелските кръгове, не за гражданите Виц на деня Виц на деня - Митко, пушенето вредно ли е?
- Да, госпожо, вредно е за здравето!
- Браво, а защо?
- Щото тати казва "Ако те видя да пушиш, ще ти счупя главата!"
Виц на деня Виц на деня - Пепи, защо те би баща ти?
- Ами накара ме да изхвърля боклука, ама аз го оставих на стълбището и звъннах на 112 за съмнителен пакет.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само пет минути се познават, а вече се карат, като съпрузи с 10-годишен стаж...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори