×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на В. Търново към Борисов: Както направихте в Бургас, така искам да махна трафика от центъра (видео)


Кметът на В. Търново към Борисов: Както направихте в Бургас, така искам да махна трафика от центъра (видео)
„Аууу, това да не си им учител, като ги гледам”, изкоментира Борисов за тийнейджърите, дошли на гости от Варна (долу)
11 Октомври 2019, Петък, 20:30 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Даниел Панов поиска помощ от премиера за околовръстен път

Както направихте в Бургас – Поморие, околовръстното, по същия начин искам да махна трафика от центъра на града. Това обясни на министъра-председателя Бойко Борисов кметът на Велико Търново и кандидат от ГЕРБ за трети мандат Даниел Панов.

Борисов повози градоначалника в поредна импровизирана предизборна обиколка с премиерския джип. Това стана възможно, след като депутатите днес не осигуриха кворум и провалиха пленарното заседание. Така и парламентарният контрол, на който и премиерът трябваше да отговаря, не се състоя.

Според вече заформилата се практика, пиар на Бойко Борисов снимаше в джипа разговора му с Панов, който се возеше на задната седалка. Това, разбира се, се предаваше на живо във „Фейсбук”.

Докато премиерът шофираше, ескортиран от полицията, той се спря пред бясно скандиращи името му ученици.

Какво прайте бе, ей”, провикна се Бойко Борисов.

„Добре дошли в Търново. От варненци да го чуете”, каза едно от момчетата, което бе особено експресивно и лидерстваше тийнейджърите.

Водачът на компанията първо крещеше „Боойко, Боойко” , след което започна да показва на премиера фокуси с карти.

„Вие не сте ли на училище”, зачуди се Борисов. Стана ясно, че децата са дошли на екскурзия от Варна.

Премиерът побърза да подкара колата, вероятно разтревожен от нелепата ситуация. Той бе изпратен с нови викове „Боойко, Боойко”.

„Аууу, това да не си им учител, като ги гледам”, изкоментира притеснено Борисов, прокарвайки ръка по темето си.

Последва среща с нова група деца – този път от Павликени, която протече по-нормално.

Сетне дойде моментът за разговори с Даниел Панов за пътища и проекти .

 „Това е най-натовареният път”, посочи кметът. Всеки ден по него пътували хора между Горна Оряховица и Велико Търново.

Борисов прекъсна кмета с въпроса: „За какво ми искаше пари сега последно?”

„Северният пътен възел”, тропна с ръка кметът Панов, сякаш точно това е щял да каже в този момент. „Да го проектират”, тропна втори път той.

„Къде беше той”, попита Бойко Борисов.

„Ами той е, като тръгнем за Горна (Оряховица), вляво се пада. Да мога да отбия цялото това движение по околовръстния път, който отива за Русе и за тунелите към центъра. Той (пътят - б.а.) е към АПИ”, обясни Даниел Панов.

Тук Бойко Борисов въздъхна: „Охх, всичко хвърляме върху „Хемус”, Търново – Русе и Ботевград – Мездра, Враца – Монтана - Видин. Обещавал съм им там години наред и просто… Северът. След три-четири години ще видиш колко…Тука вляво ли?”

Кметът посочи: „Северният пътен възел долу да се направи, за да може да се отбие това движение отгоре към центъра?”

„Тука”, попита пак Борисов.

„Да! На ден минават между 4-6 хиляди автомобила. И долу се връзва Русе – Стара Загора през тунелите. И няма да влизат в града тези 6 хиляди автомобила. Те и замърсяват въздуха…”, оплака се Даниел Панов.

 След това той обясни на премиера: „Ако тука го изкараме възела, имаме идеен проект, изместваме целия този трафик - 6 хиляди автомобила, извън града, извън центъра. Това трасе е важно. Както направихте в Бургас – Поморие, околовръстното, в момента няма проблеми с него, по същия начин искам основния трафик да го махна от центъра на града. Замърсява въздуха и много катастрофи стават, и - много натоварено.”

„Мдаа”, реагира многозначително Бойко Борисов.

„Дали сме го проекта на Агенция „Пътна инфраструктура” – на Нанков, той го знае”, добави Панов.

„Колко като пари е”, попита го от своя страна премиерът.

„Ами не мога да ви кажа. Сега трябва да направят предпроектно проучване. Около 20 милиона сигурно ще отиде. Той е техен – републикански, ние после можем да го вземем”, отговори Даниел Панов.

По обяснението му тази сума няма как да се отдели от общината.

Напра’йте проекта да се остойности”, заповяда Борисов, като се погали по главата, „щото вие първо почвате с десет, двайсет… Станат петдесе…”

„Не, не. Идейния съм им го дал. Сега правят работния”, приключи темата Даниел Панов, след което като че ли по негов знак и видеото спря.

Ето и самото видео: 




България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори