×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хотелиери: Свидетели сме на най-черната кампания срещу българския туризъм


Хотелиери: Свидетели сме на най-черната кампания срещу българския туризъм
Пламен Копчев (горе вдясно) и Ангел Палийски(долу вляво) се подписаха под острата декларация и призовават да се гледа с по-добро око на българския туризъм
05 Юли 2019, Петък, 07:50 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Те са удивени от „целенасочената кампания и на голяма част от водещите български медии”, които според тях описвали ситуацията със „злорадство” и „краен негативизъм”

Представители на туристическия бранш излязоха с нарочна декларация след вчерашната среща с министър Николина Ангелкова в Слънчев бряг (ВИЖТЕ ТУК)

„Не помним толкова негативна и черна кампания срещу българския туризъм!”, категорични са от Съюза на собствениците.

Те визират серия от журналистически публикации, манипулативни снимки и откровени фалшиви новини, като тази за „такса хавлия” на плажа в Бургас(ВИЖТЕ ТУК), които са в мейнстрийма на водещи български медии от няколко седмици.

Още на вчерашната среща Пламен Копчев, несебърски хотелиер, почетен консул на Косово и успял бизнесмен, застана пред медиите и в емоционално обръщение помоли да се спре калната война срещу българския туризъм.

Според хотелиери в момента се водила крайно негативна кампания, а интернет пространството и много медии били залети със „подвеждащи и стари снимки”.

Изразяваме крайното си изумление от материали, които вещаят едва ли не краят на българския туризъм. Толкова група, негативно, тенденциозно внушение трудно би могло да се приеме не само от нас, а и от обществото, защото петни името на страната ни, внушава апокалиптична картина за бъдещето на важен отрасъл в икономиката на България”, пишат в декларация, разпространена до медиите, представителите на бранша.

Те са удивени от „целенасочената кампания и на голяма част от водещите български медии”, които според тях описвали ситуацията със „злорадство” и „краен негативизъм”.

„Никой от нас не твърди, че в българския туризъм няма проблеми. Никой не твърди, че няма трудности, но това означава ли, че трябва с такъв краен деструктивизъм да се внушава края на сектор, който осигурява 12 % от БПВ на страната.”, допълват в декларацията си от Съюза на собствените.

От туристическия бранш признават, че е възможно някой да злоупотреби с цените и продуктите, които са сред най-масовите на плажа или крайбрежните заведения, но това били изключения от добрите практики в бранша.

Те са категорични, че правят всичко възможно, за да подобрят качеството на продукта и да направят българското море още по-гостоприемно – и за нашите сънародници, и за чуждите пазари.

Под декларацията са се подписали част от най-големите хотелиери, концесионери и туроператори в България.


В категории: Бизнес


51
Коментара по темата
51.
местен
08.07.2019 04:44:24
0
0
"Свидетели сме на най-черната кампания срещу българския туризъм"--- НЕ СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ТУРИЗЪМ.
50.
Берекетефенди
07.07.2019 22:10:22
0
1
Черната кампания я правят БТВ НОВА БНТ ,целта хотелиерите да развържат кесиите и да налеят милиони в черните касички на наглите шопи тв мениджъри
Ма шопите са се объркали те виждали са да стрижат вълна от костенурка
49.
Цитат
07.07.2019 19:16:56
0
0
"От туристическия бранш признават, че е възможно някой да злоупотреби с цените и продуктите,но това били изключения от добрите практики в бранша".РЕШЕНИЕТО на този проблем е много просто -"добрите практики" сами да сигнализират институциите за злоупотребите.В действителност обаче ,няма добри и лоши -всички са в кюпа,а както знаем "гарван гарвану око не вади".
48.
глас народен
07.07.2019 19:05:45
0
1
Алооо "хотелиерите","бизнесмените",""меринджеите" и всички тем подобни,НАРОДЪТ отдавна го е казал:"каквото посееш това ще пожънеш"....
47.
Nikola Wasilew
07.07.2019 17:58:24
0
1
до 46
Вярно е това коеро казваш .миналата година имах италианци за 5 нощувки и си тръгнаха след първата вечер .А едни други си развалиха резервацията
46.
чернобил
07.07.2019 17:56:30
0
0
Абе защо малко не поискате feed back от туристите .ще ви стане ясно защо голяма част от тях не се връщат .Има мълва в италия,холандия и франция какво върши нетозавода и как смърди .хората ги е страх .а нали знаете че всичко в социалните мрежи се разпростира на лавина .
45.
Преминаващ
07.07.2019 07:21:00
0
1
Garo, Garooooo ! Вярно, че часът, в който си писал коментара е баш за спане, ама мислиш ли, че този народ ще се събуди някога да го осъзнае ... ?!
44.
Garo
07.07.2019 00:26:56
0
7
Лафът Ден година храни ще го забравите.Научете се да плащате заплати,работете целогодишно както беше преди,плащайте нормални усигуровки върху истинските заплати,спрете да чантите работниците си с по 12 часови смени 30 дена в месеца без почивки и да ги карате да лъжат когато идват на проверки че бачкат по осем часа по график и тогава може би работите може би ще се оправят
43.
Иван
06.07.2019 13:15:39
0
21
Каквото си посяхте ,това ще жънете ! Хората вече не са луди да се къпят в Лайната ! Яжте си ги сега сами ! Никога повече на това лайняно море , до като не се съборят Мутрокопторите !!!
42.
Преминаващ
06.07.2019 03:50:39
1
11
Лятото ще отмине ! След него ще дойде есента, а после зимата . И както на морето, така и в планинските курорти цените и обслужването ще се водят от едно единствено правило в българския туризъм : "Ден да мине, друг да дойде - ПАРА ДА ПАДА !" ! А българския "почиващ" - кучетата го яли ! Но това си има и своите плюсове ! Когато намалява посещаемостта, хотелиерите се принуждават да подобрят условията и да привлекат клиенти ! Иначе ТЯХ ги яли кучетата ! Виновен обаче за всичко си остава самият българин ! Него не го интересува къде и как ще почива, а колко селфита ще качи в соц. мрежите ...
41.
Бубев
05.07.2019 23:08:39
1
26
Когато леехте бетона безразборно, трябваше да бъдете спряни. Сега вече е късно. Няма Българин с нормално мислене , който да ви стъпи на бетономорието. Гнусните ви мутробарокови курорти трябва да бъдат сринати
40.
Дядо Гиньо до 38
05.07.2019 17:05:57
2
14
То наистина голям смях, ама нали се сещаш че в сатиричното си пасквилче и ти си от главните герои!!В баничарницата с олио и сирене ли правите баничките или с палмово масло и измита извара?!!Не ми отговаряй...
39.
До 37
05.07.2019 16:55:02
2
9
Говорим, че си откровен ЛЪЖЕЦ!!А, че очакваш през юли "пресен чернокоп", говори че си и глупак!
38.
Хахаааааа
05.07.2019 16:41:15
2
19
На Ганьовци пак друг им е виновен! Световната конспирация съсипа този прекрасен туризъм в тази уредена държава с тези "потомствени хотелиери-бизнесмени". Хахааааааа. А те милите кадърни,коректни с персонал и клиенти,перфектни във всяко едно отношение. В цял свят се заговори за "вълшебството" български туризъм,а Монте Карло,Лас Вегас,Бодрум и Кушадаса фалираха и останаха без туристи. Ето това задейства тъмните сили и световни конспиратори,които за пореден път попречиха на най-милите и трудолюбиви,честни и прекрасни хора ганьовците. Те не са завистливи,долни,дребнави и крадливи,ама хич! Хахаааа. БГ турузъм хахааааааа.
37.
Димитър
05.07.2019 15:59:26
3
26
Няма как да не е такова положението в туризма. От миналата седмица пример с мен в Поморие. Отивам в хотела, няма никакво парко място. Паркирам на километър на улицата. На рецепцията говорят развален български. Поръчвам в бара няколко уйскита без да питам за цената и ми искат да покажа дали имам кеш да ги платя преди да ми сервират. Парцала за миене на пода се мие в мивката където са чашите. Вечеря на заведение на плажа в Поморие с резервация. Цените в небето, но все пак си на плажа. Да, обаче на оградата на заведението в съседния двор на хотел аниматор се дере в несвяст да забавлява някави деца. Сервитьора смърди на пот от 2 метра и пресния чернокоп мирише на развалено, доматите са с калта в салатата, а приборите мръсни. За какво говорим изобщо?
36.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
05.07.2019 14:36:58
1
21
Ако всичко в този бизнес вървеше по мед и масло защо тогава нашенци се избиват да ходят на море в гръцко и турско?Ами много просто.Защото нашите велемъдри потуранковци са принципът"ден,година храни".11лева бутилка вода в "Албена",чадър на първа линия в Приморско 70 лева щото бил от н'ам к'ъв си матр;ял.Ама "нека си имаме вяра,все на ремонт е канатара.Шефът е сложил цената - още се учи да смята"Из популярна песен на НЛО .Е,ама на лъжливото овчарче накрая му изядоха стадото.
35.
Viktor
05.07.2019 13:28:46
12
6
Sardete se na Valeri moi poznati biaha iznenadani minalata godiva s glupustite kiro satori I kazaha 4e za tova 6te pi6at v germanski vestnici .Ediniat e journalist v v centralnite novini I zasne arogantnoto darjanie na tozi gospodin v edna diskoteka I posole sa go pokazali po tiahnata televizia
34.
Комплекс
05.07.2019 13:25:24
2
17
Проблемите са комплексни. Липса на добър мениджмънт, обучен персонал, нормално отношение към клиента. Печеленето на концесията обикновено е свързано с определена корупционна схема. Липсват и ясни правила за експлоатация на концесията. Стари договори, заварено положение и прочие. Най-вече визия за развитието на туризма например за пет години напред. Защо трябва да се радваме на пияни английски бедняци, при положение, че имаме възможност за прием на доста по-платежоспособни туристи. Комбиниране на морския с исторически туризъм. Може при ангажирана държавна политика в сектора логото на нашата страна да бъде не пържено яйце върху маруля, а четирилистна детелина с предложение за туризъм през всеки сезон.
33.
Пурко до 777
05.07.2019 12:59:48
6
11
Поздравявам ви за ЕДИНСТВЕНИЯТ ОБЕКТИВЕН И СМИСЛЕН КОМЕНТАР ТУК!
32.
Пурко до 27
05.07.2019 12:56:41
18
7
Няма смисъл, госпожо Петрова!Никой тук няма да чуе и разбере какво му казвате.Едната половина са платени тролчета безродници, които драскат каквото им спуснат отгоре.Другите са скъсани цървулковци, които от злобичка че не са виждали море от 5 години, пишат каквото им падне.Хората, които наистина почиват в Гърция, Турция и въобще в чужбина няма да ги срещнете тук.Те не са малоумни драскачи, които да си губят времето с глупости.Медиите излъчват откровенно фалшиви новини, защото отдавна не са обективни.Свидетели сме на наистина активно антибългарско мероприятие!В никоя друга туристическа държава няма да станете свидетел на подобно нещо!В Гърция ли нямат проблеми?!!Държавата окрала и налъгала най-безцеремонно ЕС!!Държавата с най-много измамни схеми в ЕС!Видяли ли сте някой от безродниците по-долу да споменава това?Няма и да видите.Защото на "Вуте требе да му е зле", тогава българската дребна душичка спи спокойно!!
31.
777
05.07.2019 12:56:18
11
28
Че има анти кампания спрямо туризма ни от медиите е ясно. Но най-виновни са хората създаващи този продукт. Това хотелиери, ресторантьори, търговци и т. н в почти 95% тези хора не разбират от това как да се прави туризъм. Те са просто едни печалбари, които искат за 2-3 месеца да станат милионери или хайде, ако не милионери то с минимални средства за инвестиция да спечелят много. Всичко е от днес за утре, да изтикат даден сезон, а за следващия ще му мислят по натам във времето. Да но нещата са много комплексни и не опират само до пари, а и до манталитет, умения и нюх. А това за високите ни цени по Черноморието са пълни глупости, както и в Гърция и Турция има приемливи оферти така и у нас ги има. А да не говорим за курортите в Гърция и Турция, в които ходят много малко българи, защото там цените са много над тези в България, но за тях никой не говори и сравнява нищо. Защо не отидете примерно на Миконос и да пиете вода за 8-10 евро или порция калмари за 30-40 евро.
30.
Съни
05.07.2019 12:34:18
5
28
Така е при комунистите и клонингите им от герб.
Едно време некадърника селянин, го правиха директор на предприятие, като го скапеше, го правиха директор на отрасъла да скапе отрасъла. Сега техните внуци, мутреещи се селянчета ги направиха меринджей, хотели и банки им дадоха и те това си могат... съсипаха ги.
Ама за всичко е виновен народа. Комунистите им пуснаха по един фандък... гарсонера в големите градове и те бедните селяни гласуват до смърт за тях, нищо,че внуците им в Европа си изкрават хляба, а тука дерибеите комунисти мачкат народа. Прост народ, това е! Заслужаваме си съдбата!
29.
Nedji
05.07.2019 12:17:40
1
15
Nyamat personal nyamat turisti i sega revat taka im se pada
Smesnici
28.
Диян
05.07.2019 12:16:46
2
81
работил съм в Сл. Бряг на заплата 1200лв за 26 работни дни по 13часа или 338часа месечно при нормален работен месец 168ч. Викам шефе ми тя заплатата не е 1200лв тя е 600лв. Ма как бе нали ти давам 1200лв. Да ама в един календарен месец аз изработвам два работни. Ееее то в Сл. Бряг е тъй. Айде бих си дузпата. Тарикати да мрат дано. Да ми дойде той на мен да ми работи да му отпоря кожата от гърба.
27.
Петрова
05.07.2019 11:52:42
37
19
През юни бях 12 дни в Приморско. Прекрасно място за почивка. Явно някой плаща на медиите за лошите сведения. В България почивката вече е по-луксозна и по-ефтина от Гърция. Отидете и проверете сами.
26.
Хаха
05.07.2019 11:39:46
4
41
А ето сега реват. Като крадахте и инизявахте хората като не им плащахте се, смеете. Дано да няма туристи и, да фалирсте долни крадци
25.
SF
05.07.2019 11:21:15
7
116
Типична държава на олигарси в лицето на ГЕРБ! Всичко, ама всичко, се раздава на наши хора!! Такова грабене не е имало никога дори и по времето на масовата приватизация при Костов!! Събудете се, бе, хора!!! Има смисъл да излезете и гласувате защото нещата наистина отиват на закриване на държавата! Те ще се оправят- техните пари вече ги чакат зад граница, а ние останалите??
24.
Боже мили, Господи!
05.07.2019 11:06:28
5
32
Слънчев бряг е най-големият курорт на Балканския полуостров бе, вие нормални ли сте да ни показвате празните шезлонги?!?! Този комплекс вреше от туристи! Къде са???? Къде отиде труда на поколения назад да привличат и обслужват туристи???
23.
Gosho
05.07.2019 11:02:03
2
93
Събаряйте хотелите изроди
22.
van nistelroy
05.07.2019 10:59:15
3
172
бетонирахте и унищожихте природата,прогонихте си персонала,накрая изгонихте и туристите....а бе който може,си може...
21.
простаци!
05.07.2019 10:55:22
3
51
Оставиха ви да си правите каквото си знаете, даже ви дадоха плажовете (на всички мутри) и вие се насрах*е! Затрихте единствения работещ отрасъл в държавата! Направо дърпайте шалтерите и да ни завземат!
20.
Da
05.07.2019 10:52:13
2
34
И пак се получи така че да се угажда на големите.А кой ще помисли за малките обикновенни хора?Опитваме се с труд да си изкарваме прехраната обаче държавате те мачка хората те псуват.Опитват се да няма малък и среден бизнес.Искат всички да ни превърнат в персонал на големите.
19.
Николай
05.07.2019 10:44:47
45
8
Абсолютно прави са този път.Такова очерняне по Черноморието ни ,от софийските медии и в Нета ,и по ТВ е ненормално.Такава злоба и плюене,на собствената си страна, не може да се види даже в Африка .Казват се, и се пишат неверни неща, повтарят се всеки ден Като се разчита на гневни коментари ,на глупаци ,и се манипулира потенциалния бг турист да ходи другаде Въпреки че бг туриста никога не е бил някакъв фактор по Черноморието .Тази кампания е най вероятно дело на конкуренцията от съседни страни ,и добре че няма как да стигне до чуждестранните туристи .Но явно е насочена и към Руския пазар ,предвид близостта на езиците ни.
18.
БГ хейтъри сте!
05.07.2019 10:35:33
52
12
Мразите всичко българско!Как може да твърдите че в Гърция било по-евтино,като за копторите където Ви настаняват,не се полагат и звезди дори!В Турция е добре за веганите и трезвениците!За едни пари пиете воТка менте,масово са натравянията с метилов алкохол,но турците не хейтват срещу държавата си!
17.
SF
05.07.2019 10:31:07
6
44
Хайде, по-бързо!! Пускайте кепенците и слагайте катинарите, сами го докарахте дотук! Никой не ви е виновен че сте прости и си мислехте че с лошо поведение към природата и туристите ще стигнете далеч... Хайде, по-бързичко...! Никой ще да ви гледа повече!!!!!!!!!!!!!
16.
dsadsa
05.07.2019 10:15:10
2
205
Плажа принадлежи на хората!!! Не на гостите на хотела!!!
15.
*********
05.07.2019 09:47:50
4
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
14.
Marinero
05.07.2019 09:21:45
4
77
А ние сме свидетели на развихрянето на най- мутренския туризъм в целия свят. Арогантен и рекетьорски, незачитащ и унищожаващ природните дадености по най-хищнически начин. Няма нужда от такъв туризъм, той сам ще се затрие и това е "толкоз просто и логично..."
13.
kaput
05.07.2019 09:19:03
2
73
На калпав .уй вълната му пречи -това е цялата ви работа .
Кой още ще обвинявате, първо туристите ви били виновни щото идвали само да пият евтино, после бяха виновни персоналите, не им се работило а вие сте били давали най високите заплати ама хората били алъчни и мързеливи, сега са ви виновни медиите , после ще е виновно глобалното затопляне, финансовата криза , путин , такива хора като вас и министърката ви не трябва да бъдат допускани до тази сфера
12.
иван
05.07.2019 09:07:34
3
67
След 13 дни с жена ми ще имаме няколко дни отпуск, чудим се къде да идем и реалността е такава че май почивката ни ще е в чужбина. И не заради медии, защото тв не гледаме, просто сравнихме цена и предлагане в България и околните държави. Не можем да си обясним факта как в бг искат такива цени на услугата си при заплатите които плащат, при цените които са платили за консумативи за всичко което предлагат. Достатъчно е човек да помисли колко плащат гръцките хотели за обзавеждане и колко плащат българските, и изниква въпроса защо почивката в Гърция, Турция и България излиза на почти една и съща цена?
Примерно кофичка кисело мляко в гръцки магазин е 3 евро, в български магазин киселото мляко е 1лв, колко според вас е разликата в цената на чаша айрян в българско и в гръцко заведение? Като вземете предвид и разликата в заплатите на бармана и сервитьора в бг и в Гърция човек доста се изненадва. Да не говорим за разликата в качеството.
11.
*********
05.07.2019 09:06:45
3
23
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
10.
Голям смях
05.07.2019 09:03:56
3
78
Първо от алчнотия бетонирахте по-голямата част от черноморието като превърнахте курортите в долнопробни кенефи.Второ:изгонихте богатите туристи с високи цени и никакво обслужване и накрая ви избягаха и робите,които лъжехте да опъват каиша без пари.Еми това заслужавате!Ако ще по всички медии от сутрин до вечер и да хвалеха БГ туризма пак малцина щяха да се объркат да дойдат тук!
9.
бай Иван
05.07.2019 08:47:53
4
150
Голяма част от тия мутрохотелиери са бивши трактористи, комбайнери, бармани, сервитьори, шофьорит, чистачи и т.н Без обиждам хубавите професии, но това са селски бекове без много сиво вещество изобщо си нямащи предствава от туризъм. Жалко че още не са осъзнали къде е проблема, ами няма такъв прост бранш. Грозна работа начело с грозни хора
8.
PTO
05.07.2019 08:42:22
2
71
И ко праим сега ?
Даже няма кандидати да изкупуват хотелите им.
7.
Антон
05.07.2019 08:38:11
3
93
Това заслужавате... Изгонихте си качествения персонал с ниски заплати и българския турист с високи цени и ниско качество... Напълнете сега Несебър и Сл. Бряг с мангали и си бачкайте с тях...
6.
Черната кампания
05.07.2019 08:16:34
4
77
Си я направихте сами ,сега усетихте народната "любов" никой няма да ви трае вече с бузите ви
5.
Турист
05.07.2019 08:12:32
6
112
В България има мутро бетонен туризъм, осъществяван от мошеници. Туризъм има по белия свят, а не тук. Ето за това хората ще ходят на почивка по чужбина.
4.
morski
05.07.2019 08:12:18
6
155
Каквото почукало такова се обадило! Много по- евтино, с качествено обслужване е в Гърция, Турция, Испания. Повече аз парите си в България няма да ги оставя! Същото е и с работната ръка- ето сега да им работят роми, молдовци и т.н това заслужават след като години наред се гавриха със заплати изгониха качествения персонал!
3.
Петър
05.07.2019 08:07:21
4
123
Не сме срещу туризма изроди! Срещу Вашите престъпни действия/бездействия сме.
2.
Ую
05.07.2019 08:04:05
6
108
В Булгаристан "успял бизнесмен" = протеже на политическа партия, забогатял чрез експлоатация на работниците си и вечно оплакващ се от слаби резултати, но всяка година с нов модел автомобил и 2-3 любовници.....
1.
На кривата ракета, космоса и пречи
05.07.2019 08:01:47
3
83
Каква черна кампания ви гони, не знам... Това всичко е от целенасочените действия на хора в бранша и правителствена политика. Също като в математиката е, като събереш 1+1 ще получиш 2...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори