×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Митичен бос поръчал Мечката, бургазлията бил на път да стане по-голям от Васил Илиев


Само във Флагман.бг! Митичен бос поръчал Мечката, бургазлията бил на път да стане по-голям от Васил Илиев
Убийството на Георги Николов е едно от най-знаковите престъпления в региона заради влиянието на боса на Първа частна милиция
Тема в развитие
виж още
скрий
07 Юни 2019, Петък, 17:00 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: архив Флагман.бг

Маис не е бил сам, поръчали са го група от хора, защото Мечката беше на път да завземе всичко, разкри източник на Флагман.бг

Само след 3 дни се навършват точно 24 години от показната екзекуция на боса на „Първа частна милиция“ Георги Николов-Мечката. Неговото убийство се превърна може би в най-знаковото неразкрито тежко престъпление в региона заради митичния статут на боса и легендите, в които е обвита личността на Георги Николов.

Флагман.бг направи ексклузивно разследване на разстрела на бившия спецполицай преди година. Отлично информиран източник обаче хвърли нова светлина върху мократа поръчка. Той дори посочи друг митичен бургаски бос като един от възможните поръчители на убийството на Мечката. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Полковник от КГБ, воювал в Афганистан и за Френския легион

„Моята информация е, че Маис е участвал в поръчката, но не е бил сам. Поръчали са го група от хора. Мечката пречеше на всички. Беше на път да завземе всичко, да стане по-голям от Васко Илиев“, разкри нашият източник.

Въпросният Маис е не кой да е, а арменският бос Маис Ахаян Размикович. За него от дълги години в Бургас се говори, че е полковник от КГБ. Според друг слух той е воювал още преди 1990 г. в Афганистан, а по-късно е бил наемник в Чуждестранния легион.

Ахаян се заселил в Бургас в средата на 90-те години на миналия век. Чужденецът демонстрирал завидно финансово състояние още с пристигането си у нас. Той карал най-скъпите марки лимузини и винаги се сдобивал с последния им модел. За последно се движел с тузарски джип „Мерцедес". Макар и изключително популярен в Бургас и региона, Маис никога не се забърквал в публични скандали.

Той е сочен за неформален тартор на руснаците и арменците, които се установили в България след 10 ноември. Бизнесът на всички тях не минавал без неговата благословия. Още преди появата на групировките ВИС и СИК Ахаян обхванал всички апетитни сфери в търговията. В началото на 90-те той се е занимавал предимно с горива. За него се говори, че контролира целия внос-износ за Армения и Украйна. По-късно обаче Стоил Славов го измества от петролния бизнес.

Нещата обаче коренно се променили след появата на „Първа частна милиция“ на Мечката. Стига се дори до сблъсъци между двете групировки. След убийството пък дори са разпитани група арменци, които също тренирали в зала „Атлант“. Те обаче извадили железни алибита и не попадат сред обвиняемите за разстрела.

Дискотека "Космополитън" се превръща в любимата парти дестинация на бургазлии в края на 90-те

Припомняме, че само преди година много близък съратник на Мечката разкри пред репортер на Флагман.бг кой стои зад покушението на боса. Той също говори за предстоящия възход на бургазлията.

„Не убиха Гошо заради охранителния бизнес, става въпрос за много пари! Мечката имаше интереси в много бизнес сфери, например - търговията с горива. Това е една от версиите и за убийството на Васко Илиев. Гошо беше много харизматичен и имаше контакти с доста влиятелни хора, около него винаги са се въртели много богати бизнесмени. Гошо имаше големи планове, но го убиха, точно преди да дръпне много. Парите тепърва щяха да потекат като реки“, разказа съратникът на Георги Николов.

Факт е, че смъртта на Мечката води до краха на ПЧМ, с което се разчиства пътят на арменската групировка. В Бургаски регион все по-сериозно започва да се говори за засиленото влияние на арменската мафия.

Взривен съдружник с бомба за популярен бос

За пръв път Маис попада в медиите след мощния взрив в столичния хотел „Амбасадор" на 15 ноември 2000 г., при който бе разкъсан на парчета съдружникът му Арташес Тер Овсепян, известен повече с името Артур. Овсепян е взривен в хотелската си стая заедно с руснака Александър Романов. Според разследващи двамата са готвели покушение, но са се взривили, след като опитали да пренастроят часовника на адската машина.

Години по-късно се прокрадва версията, че бомбата е била за Поли Пантев, а поръчката идвала не от кого да е, а от самия Милчо Бонев – бай Миле. И двамата обаче вече не са между живите, а причината за смъртта на Артур също остава загадка.

Загиналият въртял бизнеса с горивата от името на Маис. Заедно те държали дискотеки, ресторанти, бензиностанции. Имали интереси в множество други сфери, което е показателно за мащабния бизнес, които арменците развивали у нас. Ахаян бил съдружник във фирмата "Вега Тур" с Артур, както и в „М енд А“, която се занимавала с товарен автомобилен транспорт. Той бил и собственик на най-луксозната дискотека по онова време в Бургас – „Космополитън“. (ВИЖ ТУК)

Разстрел в Москва заради петрол и диаманти

Ирония или не, но самият Маис има сходна съдба като Мечката. Той е застигнат от куршумите 10 години след убийството на бургаския бос в ж.к. „Славейков“. Маис е екзекутиран с 3 изстрела в руската си резиденция на улица „Академик Бакулев" на 1 октомври 2005 г. в Москва.

Убийството на Мечката: Версия ВИС – свързани ли са екзекуциите на Георги Николов и Васил Илиев

След убийството в руските медии се появили кратки публикации за тежкото криминално престъпление. В тях Ахаян е представен като един от лидерите на арменския престъпен свят, който се занимава с нефтен бизнес. Според изданията Ахаян е известен бизнесмен в България и един от лидерите на арменска групировка, която по данни на полицията контролира част от търговията с петрол. Допълват, че той се занимава с рекет и финансови машинации в сферата на застрахователния бизнес, както и с трафик на проститутки от Русия към България, с които евентуално е свързано убийството му.

Версиите за покушението срещу арменеца не изключват то да е свързано и с война за контрабанден канал на диаманти от Южна Африка, както и в основата на покушението да стои непогасен дълг към топмафиот от Русия.

„Аз мисля, че убийството на Мечката спокойно може да се нареди сред причините за разстрела на Маис. Гошо имаше много контакти с влиятелни хора в Русия и макар разстоянието между двете убийства да е цели 10 години, не изключвам вероятността това също да е натежало, когато поръчителите са решавали съдбата на арменския бос“, разкри още нашият източник.

Дрога, оръжия и връзки с международен престъпен синдикат

Маис Ахаян е с чисто досие в България. Според спецслужбите обаче той се занимавал с трафик на наркотици, проститутки, рекет, но никога не е регистриран или съден за такива престъпления. Данни на криминалисти от това време показвали, че Маис бил свързан с подземни босове, които контролирали международни канали не само за наркотрафик, но и за търговия с оръжия, с които били свързани не едно и две убийства у нас и в чужбина. Това означава, че с лекота е можел да планира и организира покушение като това срещу Мечката.

Припомняме, че Георги Николов беше убит на 10 юни 1995 г., още преди да навърши 28 години. Босът е застрелян в 19:35 ч., докато паркира черното си Порше Карера кабрио пред собствената си фитнес зала в бургаския ж.к. „Славейков“.

Убийството на Мечката: Разстрел с мирис на петрол след свалени протекции от службите

За криминалистите няма никакво съмнение, че убийството е внимателно планирано и перфектно изпълнено. Извършителите са проучили в детайли навиците на мишената.

Мечката е гръмнат от близко разстояние с два смъртоносни изстрела в задната част на главата. Въпреки внушителната си физика, Николов издъхва за около 15 минути в следствие на сериозната загуба на кръв.

Поръчителите и убийците на Мечката завинаги ще останат ненаказани, тъй като делото беше официално прекратено през март м. г. след изтичане на абсолютната му давност.


В категории: Крими


41
Коментара
Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
41
Коментара по темата
41.
До 40
06.08.2019 12:26:27
1
3
Май не си в добро душевно здраве? Като съдя по есето ти, Георги беше много по-интелигентен от теб. Освен това не беше борец, а щангист. Та затова просто си беше силен, а не напомпан или нацепен, като тъпите анаболни мутри.
40.
Не ми се слушат идиотщини за селяци..
14.06.2019 18:29:43
3
4
Не желая да слушам за селянин Мечката , как спасил Бургас от софиянци, колко пекан бил, какъв точен бил.Бешеедин прост,селяндур, милиционер, малоумник, но с протекции от високите етажи. По онова мътно време бешесупер удобен лемон. Какво похубаво от шеф на охранителна фирма, бивш ченгереец, прост като тъпан, лесно манипулативен. Защо сте такива тъпаци бе? Колкото и отслабена да е вътрешноивъншно политически една държава. Никога няма да остави един никому неизвестен мърсоляк, никому неясен, който даже на човек не прилича,да дерибейства. Ще го обуят на мига, или ще го облекът в дърво. Както и стана в крайна сметка. Дами се правите тук на големи разбирачи, измисленяци слабоумни, не вървите...Някой загатват за Анатолий Домнушкин.Така се казваше руснака , който пък убиха в Русия няколко години по-късно.Офисът му беше срещу Военна болница.Където се основа Видеокъща "Холивуд". При него идваха трима руснаци.Единият Иван го спрягаха за убиеа/физическия" на Мечката. Виждам, чезагатвате именно тази конспиративна, бавноразвиваща теория. Други писахте за Кела, Илиев.,Рали-путката.Тоз мърсоливец Рали, който убиха детето и съпругата му.Ако беше тоя килър , който ми го описвате тука.Мислители,чедосега нямаше да си е отмъстил лично за тях.Айде стига сте издигали и създавали "кухи" герои.Стига сте правили от помиярите -играчори. Ликвидирах си го тези, които го създадоха. Мечката беше един слабоумен урод, причинил достазлини и помиярщини на хората.Народа сибеше наплашен.Той се взе на сериозно, както се взема на сериозно всеки неграмотник, осмокласник, гимназист от спортноучилище, но безда е изучавал нищо друго, освен борба или сране. Та един такъв гурляк, като него икато всички такива подобия, се взе на много голямо.И в крайна сметка реши да хапе ръката на тозикойто го хрантути. Само че, има едно голямо но. Властта е в ръцете не на такива мърлячи и нацепени, напомпани , охапени селски бабаити. А властта е винаги в ръцете на образовани, интелигентни хора. Ама винаги.Няма -но.Друг е въпроса , относно моралната им стойност и изкривявания, настъпили вследствие главозамайване и забравяне за реалност-нереалност. И си го убиха, като пес, какъвто си и беше. А вие сте седнали да ми се дърлите-простофилниците, нещастниците,клошарите,неграмотниците, пръдльовците, наркоманите и алкохолиците-безработници, кой какъв е бил... Защо го били убили и да разказвате хипотези от вестник "строго-секретно".Авеее еййй селяяяциии!!! Я марш от тук ве!!! Отивайте да карате бусовете , да мажете ,да ръгате парцуцА в някоя квартална кръчма! Да не съм ви чул повече да ръсите измикярскипростотии.Найден,Рали, кЕЛА, МЕЛА ,БАЙ ХУЙ.Чибааааа крастави раи, слугуващи на мускули и празноглавие. ..Уууу МАЛОУМНИЦИ !!!
39.
Портев
10.06.2019 05:22:45
2
9
Убиеца на Гошо и до ден днешен си живее в окололностите на Бургас!!!кой седна на стола след него???той го утепа!!!
38.
...
09.06.2019 00:43:36
0
3
"Burgaskata Shkola"
Развитието на културизма в Бургас.
И какво казват спортистите за Георги...

https://youtu.be/E6sYSu9f2vA
37.
...
09.06.2019 00:32:07
1
4
До 35ти абе тъпан вероятно става въпрос са Бяса- Костадин Бесов.
Знаем кой е и Мирослав Бесов , Румен Желев,Антонио Сузанов и т.н.
36.
Питащ
09.06.2019 00:14:43
0
3
Флагман стрелят на посоки,уж Калустян го пазел,пък събратята му арменци го свитнали.Ама май не били арменците ами руснаците,накрая ще се окаже че са американците и израелците
35.
Паспортна служба1-во рпу
08.06.2019 23:55:41
2
9
Не се казва ,Коцето Бесов, а Мирослав Руменов Бесов !
34.
До 4,6,29,30
08.06.2019 23:01:32
3
5
Да не те е ебал Калчо,че пишеш коментари от негово име и сам си отговаряш,нещо много те е яд на него,разпарял ти е дупарата явно.
33.
Далакмана
08.06.2019 15:42:46
1
11
Ся да не кажете че и тоз аз съм го наредил...
32.
Кьора
08.06.2019 12:41:44
1
6
”...Неговото убийство се превърна може да бъде в най-лошото неразкрито тежко престъпление в региона за митична статут на бос и легенда, което е обвинено в липса на Георги Николов.”
Цялата ви статия, е пълна с подобни просветления. Ужас, ужассс. Да не говорим, че и част от коментарите са изпълнени в абсолютно същият стил!?
31.
Димо
08.06.2019 12:32:55
1
11
Оставете човека намира,добър или лош него го няма отдавна.Щял можеше и т.н са празни фрази.Интересно ми е Флагман защо не пише за Никола Станчев например за Европейски и Олимпийски шампиони от региона а винаги пишете за разни криминални контингенти и давате трибуна на Динковци и тем подобни хайти??!Ето защо новите Слевенско-Ямболо-Карнобатски Бургазлии носят анцузи адиБас,помпят се с ярма и зоб,а градът люлка на Културата и Младеща до преди години стана синоним на иронични гротески и крими-селски прояви
30.
Калчооо
08.06.2019 11:13:40
6
8
Спирай алкохола и белото! Пенсионер откачен.
29.
Калчо
08.06.2019 09:40:21
3
14
Показанията на Пламен Митрев пред следователи:

. "Прочетох по вестниците за убийството на Мечката. Доста преди това, когато бях близък с Димата Руснака, Венци Джоков и Маргина, съм слушал разговори, че имат големи неприятности с шефа на „Първа частна милиция“, защото те искаха много здраво да стъпят на „Слънчев бряг“, но той предпочиташе да работи с ВИС.

... Двамата се прибраха на „Албена“ шест дни след убийството на Мечката и казаха, че много хубаво са си изкарали на „Слънчев бряг“. Около месец по-късно с Венци Джоков заминахме за Краснодар, където той плати на руснаците 40 000 долара. Там имаше една специална сметка, от която можеха да теглят пари само четирима души: аз и един руснак, Джоков и друг руснак. Подозирам, че с тези пари е платено за Мечката, но със сигурност не мога да кажа".
28.
$
08.06.2019 09:26:25
1
10
Румен Гумата, тази стара кримка също знае доста неща за онова време, питайте го .
27.
Бе що говорите глупости
08.06.2019 08:54:13
3
36
Найден си го свитна. Всички знаят, само разследващитр са в неведение. Търсете изгодата. А кой ако не Найден извлече най-голяма.изгода от това.
26.
Пю
08.06.2019 08:01:19
0
4
Много хубаво е направил.
25.
До спомен от лято 94
08.06.2019 06:49:34
4
18
Ха ха ха Такива панаири правят и мангалите и това не е за възхищение а за присмех.
Първа Частна Лайниция. Пръснаха тиквата на простия фатмак и разните културистчета и бианаболни бабаити се пръснаха като овце. Големите мъже голямата организация. В храма им зала Атланта точно отпред един човечец с една душа и две ръце пръсна каската на Гошко милиционера.
Простия фатмак дето мутрейше - Аз имам цяла армия ха ха ха
Е даде ама един пратеник на възмездието свърши повече от цялата ти армия от машинки за лайна.
24.
спомен от лято' 94
08.06.2019 06:34:48
0
40
Когато победихме на четвъртфинала Германия на световното през 1994 г, гледахме мача на Бистро Тропикана в морската градина. Заведението беше пълно, имаше и правостоящи. На една маса седяха трима руснаци и рускиня, наливаха се с алкохол яко., Единия руснак беше дебел и доста гръмогласен. беше напил много, крещеше и се държеше агресивно и нагло със сервитьорките, заяждаше се с клиенти от съседната маса. По едно време положението стана нетърпимо..дебелия руснак искаше да спира мача и да пуска музика, тръгна да посяга на клиент и дърпаше за ръката сервитьорката и я обиждаше. Тя се разплака и отказваше да ги обслужва. Обадиха се първа частна милиция, която охраняваше Тропиканата тогава.
След около 10 мин дойдоха миниван "Крайслер", Лада Нива и още една кола, която не помня. Излязоха около 15 човека на бегом тръгнаха към заведението. Крещяха "Къде са тия бе майка им да е*а" ...някои заобикаляха масите за да стигнат до руснаците, други вървяха по масите направо :) Голям бой ги биха. Обърнаха всичко маси , столове. падаха чаши, чинии бутилки. Дебелия руснак го влачиха като шейна из цялото заведение.. Тогава за първи път видях как човек скача с два крака на главата на друг. Рускинята я биха и нея, не толкова като руснаците, но я ритаха, после един охранителите я задърпа за косата чак и скъса цели кичури.
По време на мелето дойде и полицейски автомобил лада, полицаите само стояха вътре в колата и гледаха,
Тогава разбрах че частната и държавната милиции работят заедно...или поне когато частната действа, държавната си трае.
23.
At
08.06.2019 06:00:37
3
34
Статията е пълна пародия.Калчо е прав. Георги не беше типична мутра.Георги искаше да опази Бургас от дрога.Георги не пращаше хора да пребият някой.....
22.
БНБ
07.06.2019 22:58:10
1
32
Космополитън беше невероятна дискотека. Друга такава в България нямаше, такъв тип декори и разположение, и дансинг.
След нея се беляза края на диско музиката и започнаха да отварят някакви барчета, които са една гъчканица.
21.
Мечката
07.06.2019 22:26:39
2
15
АБЕ СТИГАЛИ СТЕ ПИСАЛИ ЗА МЕН БЕ!!!
Напишете статия за някой достоен, не за престъпник.
20.
Наско Ментата
07.06.2019 22:25:54
0
12
Само гангстери в този град (смях през сълзи).С нетърпение чакам да отрежа всички въжета,да си сменя жилището,с нещо като Пампорово, примерно.И поне, като чета техния местен сайт,ще ми е истински интересно.
19.
483цц
07.06.2019 22:24:38
3
31
Аз само не мога да разбера на кой по дяволите в днешно време му пука за тия отдавна изчезнали от тоя свят отрепки, че ни занимавате Флегмани?!
18.
......
07.06.2019 21:24:36
2
31
Докато се възхищаваме на такива „герои”,не ни чака нищо хубаво.Не разбрах какво е създал този човек-лекар ли е бил,инженер ли,художник ли или писател.Чисто и просто е бил изнудвач и разбойник.ТАКА Е.
17.
......
07.06.2019 21:23:44
3
36
Докато се възхищаваме на такива „герои”,не ни чака нищо хубаво.Не разбрах какво е създал този човек-лекар ли е бил,инженер ли,художник ли или писател.Чисто и просто е бил изнудвач и разбойник.ТАКА Е.
16.
dnstuff
07.06.2019 20:01:40
4
34
Бах го в паляка ,изкара 1 година силна и помутря.Беше си поставено лице на сериозни играчи, но както винаги 'малките бушони падат първи''
15.
р2
07.06.2019 19:38:28
2
7
Шерше ла SIC
14.
*********
07.06.2019 19:25:32
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
келеш
07.06.2019 19:24:10
1
28
Сега касабова чака да коментирате и след някой друг месец ще напише статия по коментарите от тази, кой ще и разкаже нещо на тая
12.
Куцара
07.06.2019 19:17:35
0
11
Мани мани остъй .........Б.Борисов е виновен
11.
*********
07.06.2019 19:16:37
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Претоплени манджи
07.06.2019 19:14:30
1
8
Не ядем.
9.
Wing loong
07.06.2019 19:02:09
1
1
Mangal shto lajesh ti si go strelql
8.
Фейк нюз!!!!
07.06.2019 18:42:31
2
23
Не стига че цялата статия е свободни съчинения, ами и пълна с правописни грешки
7.
Gosho
07.06.2019 18:40:27
1
21
Това...излияния на оня алкохолик и рушветчия Емил Христов , прокурорското леке, което с Артур беше съдружник ли са?
6.
До4 Калчо Корлеоне
07.06.2019 18:21:35
7
39
Абе ей чичак надрусан стига и ти на всяка манджа меродия. Забрай Мавро като ти шибна един шамар в Будуар и ти избяга с 200 км в час. Чичак изпушил от пиене и взимане на бело.
Шампион по борба и подземен бос в собствените си фантазии. Никога не е стъовал на тепих и си фантазира че бил европейски шампион. Чичак дърт изпушил отивай на психятър.
5.
Тъп милиционер
07.06.2019 18:12:02
5
47
Работещ за големите милиционери. Получи си заслуженото. Поредният малоумник недоживял 30 години тръгнал срещу други лакеи на ДС ченгетата лапащи от Нефтозавода. Гоцев Маджо Бай-Миле и т.н.
4.
Калчо
07.06.2019 18:05:36
38
19
До # 3, утрепка е баща ти ,че те е създал такъв имбецил грешка на природата. Ясно ли ти е говедо ?
За Георги : вечна му памет. Радетел за културизма в Бургас .Беше наистина мъжкар, харизматична личност умееща да повежда хората след себе си ,всеки който го познаваше ще потвърди. Георги промени много хора около себе си даде им възможност да се развият в културизма . Такова е и твърдението на Коцето Бесов, човека който беше там в залата по -време на разстрела и се опитваше да окаже помощ на Георги . А на погребението носеше снимката му най отпред. По вероятната причина за убийството му е връзката СИК. С местни помагачи.
Ето един от вероятните :

https://youtu.be/_zoq5b5Q6k0
3.
CNN
07.06.2019 17:36:33
8
117
А така издигайте в култ тия утрепки после се чудете що из града щъкат само зомбита на анболи с татуси и бръснати тикви. Големи журналя евала!
2.
Адаша
07.06.2019 17:28:36
12
55
Ае моля ви се само не го хвалете тоя... чисто и просто си е получил заслуженото
1.
Бай Иван
07.06.2019 17:19:28
0
10
Резци, какво ще рече на вашия език наети бре,??
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те 
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори