×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убийството на Мечката: Версия ВИС – свързани ли са екзекуциите на Георги Николов и Васил Илиев (ВИДЕО)


Убийството на Мечката: Версия ВИС – свързани ли са екзекуциите на Георги Николов и Васил Илиев (ВИДЕО)
Ние в София сме толкова много, а пък ти тук си сам и голяма хапка искаш да лапнеш, казал Георги Илиев на Мечката, след като наследил брат си Васил
Тема в развитие
виж още
скрий
08 Юни 2018, Петък, 17:15 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, видео: Емел МАХМУД

Това лято ще имам много проблеми, споделил босът на Първа частна милиция няколко часа преди да бъде убит


Разследването на убийството на Мечката е ексклузивно на Флагман.бг и препечатването на този текст или части от него без позоваване и поставяне на активен линк - ще считаме за нарушаване на авторските ни права!

Точно преди началото на летния сезон през 1995 г., само в рамките на месец и половина, един след друг по поръчка са убити двете най-влиятелни фигури през този период по Южното Черноморие - Васил Илиев и Георги Николов-Мечката.

Босовете на ВИС и Първа частна милиция са екзекутирани по сходен начин – хладнокръвно, от много близко разстояние, почти от упор. Убийците са разучили в детайли техните навици и ги ликвидират по обичайните им маршрути, в близост до места, които после ще осигурят на килъра или килърите лесен път за бягство и най-вече с идентични по вид оръжия.

Сходен почерк на убийците

На 10 юни 1995 г., в 19:35 ч., Мечката паркира черното си Порше Карера кабрио пред входа на спортен комплекс „Атлант“ в жк „Славейков“. Дебнещият в храстите килър не губи време и стреля по боса на Първа частна милиция от около 2-3 м разстояние още щом Мечката гаси двигателя на колата. Всичко става за секунди! Първият изстрел пронизва Николов в задната част на главата - над ухото, като куршумът минава през мозъка и излиза през лицето на боса. Убиецът се приближава и стреля още веднъж, също смъртоносно, тъй като оловото засяга сънната артерия. Според експертизата патронът минава през челюстта на Мечката и засяда в кожения волан на Поршето.

Ненавършилият 28 години Николов издъхва минути по-късно в болницата. Според съдебно-медицинската експертиза причината за смъртта е остра анемия, предизвикана от сериозна кръвозагуба.

След екзекуцията убиецът тръгва да бяга през парка. Разследващите предполагат, че извършителят се е измъкнал с кола, която го е чакала от другата страна, до църквата „Св. Дух“. Свидетел, който по това време е разхождал кучето си в района, казва, че е видял двама съмнителни мъже да бягат в тази посока. Вторият най-вероятно е бил помагач на убиеца или резервен килър.

За криминалистите няма никакво съмнение, че убийството е внимателно планирано и перфектно изпълнено. Извършителите са проучили в детайли навиците на мишената. Неговата приятелка казва пред разследващите, че

броени дни преди разстрела Мечката изненадващо променя графика си.

Той започва да ходи на тренировки по-късно, като преди това е тренирал сутрин. Тя обяснява, че няма представа защо запален културист като Николов рязко е променил режима си. Негови приближени разказват, че всеки път е паркирал пред входа на спортния комплекс, като всички са знаели, че това е мястото на шефа.

Императора на ВИС Васил Илиев е застрелян на 25 април 1995 г. в София, около 21 часа. Мерцедесът на боса е издебнат в малка, тъмна уличка по обичайния му маршрут на път към ресторант „Мираж“, който по това време е считан за щаб на висаджиите. Убиецът причакал Илиев в разбитата ул. „Никола Каменов“, до която имало строеж. Босът е принуден сериозно да намали скоростта заради огромните дупки и тогава

килърът излиза от тъмното и прострелва 3 пъти Васил Илиев на разстояние от 2-3 м, точно като при Мечката.

Един куршум улучва борческия бос в главата, друг минава над ухото му (б. а. - точно на същите места е улучен и Георги Николов), а трети пронизва рамото и спира в гръбначния стълб. Васил Илиев умира на място.

За разлика от Мечката, босът на ВИС се е движел с охрана. Двамата гардове са карали точно зад Мерцедеса по време на разстрела, но не са могли да реагират по никакъв начин, защото не са били въоръжени по настояване на шефа си.

Георги Николов не е имал охрана. Той прави изключение един единствен път. Вечерта преди да го убият, Николов отива с двама гардове на откриването на дискотека „Айсберг“ в Слънчев бряг, където има среща с новия бос на ВИС Георги Илиев.

Макар че не е открито, оръжието, с което е убит Мечката, е идентифицирано, съобщи за Флагман.бг апелативният прокурор Емил Христов, който по това време е бил начело на следствието към Бургаската полиция. След извършените експертизи, разследващите установяват, че е стреляно с чешки картечен пистолет „Скорпион“, кал. 7,65 мм. Килърът е открил огън по Мечката на единична стрелба, оръжието е имало опция и за автоматична.


Това е чешкият картечен пистолет "Скорпион", според експертите Мечката е убит с такова или с много сходно оръжие

Васил Илиев е убит с хърватския вариант на чешкия „Скорпион“. Така криминалистите определят картечния пистолет „Заги“, който е намерен случайно в найлонов плик от ученик след тежкото престъпление.

Според специалисти малко килъри биха използвали подобен вид оръжие, което е твърде старо и не се слави с добри показатели. Това е още едно доказателство, че убийците са били много добре подготвени професионалисти.


Разрив между Мечката и Георги Илиев

Смъртта на Васил Илиев се отразила сериозно върху представителя на ВИС по Южното Черноморие – Първа частна милиция. Босът на ПЧМ бил в много близки отношения с Императора на ВИС. Двамата имали много сходни характери – запалени спортисти, мъжкари и много харизматични. Много интересна подробност е, че и Васил Илиев, и Георги Николов били твърдо против наркотиците и търговията с тях.

„Докато съм жив, няма да допусна в Бургас да има проститутки или наркотици. Само през трупа ми!”, казвал на своите близки Мечката.

След убийството на Императора, Георги Николов изглеждал доста напрегнат и притеснен.

Отношенията между бургаския бос и наследника на Васил във ВИС – неговия брат Георги били доста обтегнати.

Мечката и Главния се срещнали още през май, броени дни след като Георги официално наследил Васил начело на ВИС, за да разговарят за Бургаския район. След срещата босът на ПЧМ споделил пред свои близки следния доста притеснителен диалог между него и Георги Илиев:

„Мечка, защо не ни дадеш някое заведение по Черноморието?“, попитал босът на ВИС.

„А ти защо не ми даде нещо зимата на Боровец?“, отговорил Николов.

„Ела, ще ти дам“, казал Илиев, но Мечката го срязал: „Ела и ти зимата, и аз ще ти дам!“

Последвал светкавичен отговор на Главния: „Ние в София сме толкова много, а пък ти тук си сам и голяма хапка искаш да лапнеш!“

„Всеки, както се уреди“, не се давал Мечката. Тогава Георги Илиев му казал: „След като не става на маса, ще се борим!“

Среща в „Айсберг” и часовете преди разстрела

Денят преди убийството – 9-ти юни 1995 г. Мечката бил в лошо настроение от сутринта, разказва неговата приятелка. Вечерта тя отишла заедно с боса на ПЧМ и неговите съдружници на откриването на дискотека „Айсберг” в Слънчев бряг. Тогава бургазлията искал да говори с Георги Илиев. Около 30 минути по-късно Мечката си тръгнал от заведението заедно с Мирослава много ядосан!

След Слънчев бряг двойката посетила дискотека „Валенсияна” в кв. Сарафово. Тогава Мечката казал на любимата си: „Това лято ще имам много проблеми!”

Вечерта за тях продължила в бургаската таверна „Национал”. Там босът нито ял, нито пил нещо.

Версията за ВИС и поръчка от Георги Илиев е втората, върху която е работено най-сериозно след провала на руската следа. (ВИЖ ОЩЕ ТУК)

„Силно ме впечатли това, което разказа приятелката на Мечката за срещата с Георги Илиев. „Няма да допусна софиянци в Бургас! Искат да владеят нещата, няма как да стане!”, казал й тогава той”, разкри прокурор Емил Христов.


Мечката е в прекрасни отношения с Васил Илиев (вдясно), но проблемите започват, след като той е наследен начело на ВИС от брат си Георги (вляво)

Главния безспорно е имал мотив, достатъчно контакти и възможности, за да поръча Мечката. Но точно в този момент, само дни след смъртта на брат му, едва ли точно бургаският бос е бил приоритет за Георги Илиев. Възниква и още един въпрос: дали самите изпълнители ще могат да планират и реализират перфектно „мократа поръчка” за толкова кратко време?

В графата „Неразкрити знакови убийства на прехода”

След провала на руската версия за убийството на Мечката делото е изпратено в София, където столични специалисти трябва да проверят има ли връзка между екзекуциите на Мечката и Васил Илиев и последвалия разрив между боса на ПЧМ и неговия брат и наследник Георги Илиев.

„В София обаче няма извършени следствени действия, а само оперативна работа. Даже въобще не е възобновявано. Както си беше спряно, така си чакаше давността“, призна прокурор Христов.

Близо четвърт век по-късно поръчковите разстрели на босовете на ВИС и Първа частна милиция вече имат още нещо общо – и двата случая са прекратени по давност и са в графата „Неразкритите знакови убийства на прехода”.

ОЧАКВАЙТЕ САМО ВЪВ ФЛАГМАН.БГ – КАК ОСНОВАТЕЛ НА СИК СВЪРЗА УБИЙСТВАТА НА МЕЧКАТА, ЛУКАНОВ И ДОЦ. ЦВЕТАНОВ!

Вижте още за версията ВИС и оръжието на убийството във видеото:



В категории: Крими


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
54
Коментара по темата
54.
ПРОЧИТАТЕЛ НА ФАГМАН БГ...
13.03.2024 07:14:23
0
0
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА

ЖЕЛАТЕЛНО Е, ДА- СЕ- ЗНАЕ,..

ЧЕ, ХОРА- НАЕМАТЕЛИ,...

СИРАЦИ, И- ВЗЕМАТИ,.

И, ЗАВИСЕЩИ- ОТ- СЪСЕДКА,.

ИЛИ- СЪСЕД,...

- ЧЕСТО- СПИРАТ, НА- ПРОТЕСТИ,.

ИЛИ- МИТИНГИ,..

И- НЕ- ВНИКВАТ, ДОРИ- ВЪВ- ЧИСЛО, КАКВО- ОСТАВА,.

ВЪВ- ДАТА, ИЛИ- РИТОАЛ,.

ТЕ- ДЕЛЯТ- ХЛЯБА- ВИ,..

ВЕСТТА- ВИ,...

ЛИБИДОТО ......
53.
Познат
14.06.2018 10:17:29
2
1
1993 година Гошо цепеше със Корадото дето им го дадоха Емил Райков и компания.Веднъж беше спрял малко под рента на Райков след Боката и ми се хвалеше как двамата с Найден отишли до София за 2 часа и 40 минути.Голяма гъзария беше.Добре, че после удушиха оня кредитния милионер, че оттам тръгнаха някои от колите .
52.
ОЧЕВИДЕЦ
11.06.2018 17:19:13
0
8
БЯХ СВИДЕТЕЛ КАК ГОШО МЕЧКАТА СЕДМИЦА ПРЕДИ ДА ОТЪРВАТ СВЕТА ОТ НЕГО, КАК ИЗРИТА С ЗЛОБА ЦИГАНКА КОЯТО ПРОСЕШЕ С БЕБЕ НА РЪЦЕ НА ЗЕМЯТА В ЦЕНТЪРА. ВЪЗМЕЗДИЕТО НЕ ЗАКЪСНЯ И СЛЕД СЕДМИЦА ГО ГРЪМНАХА ТОЗИ БОКЛУК. БОГ БАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ!
51.
dsadas
11.06.2018 09:07:06
0
0
Да уволним ли сега по един уеб програмист :D
50.
dsadas
11.06.2018 08:59:11
0
0
не се сърдете но много хора заради това ви се смеят :D чувстваите го като анонимен сигнал :D
49.
sdadas
11.06.2018 08:57:04
1
1
ВъЙ флагман 3 години на зад сте какви авторски права ... © 2011-2015 всяка сутрин свалям по едно кафе от вас и си чета хороскопа :D
48.
към детето 47
11.06.2018 07:26:00
0
11
Какво Бентли бе дете, 1993 година Васил Илиев и тумбата борчета обикаляха с ладите в Слънчев бряг, ама откъде да знаеш това? Маджо тариката, ходеше отделно от другите вечерта и продаваше фалшиви "златни" синджирчета на туристите до Кубан. Най-хубавата кола в Слънчев бряг през 1993 лятото беше мерцедеса 124-ка на Иван Гинов, чужденците се убиха да се снимат до колата му пред Нептуна. Какво Бентли бе детенце ти в час ли си изобщо? После Васил Илиев караше Ауди 80 черно и зад него раздрънкана Алфа 33 и един потрошен голф, чак 1994 купиха двете S класи и сивата 124 -ка.
Вместо да получиш информация от човек като мен който е присъствал и е виждал, ти си седнал като някой хлапак да се правиш на интересен. Ами окей пиши си там каквото си чел в медиите и това е.
47.
До46
10.06.2018 21:00:20
4
2
Стига бе лек. Ти излезе най-лекият конспиратор,може би си полковника от ДС. Хахааассссссссс Пий две ракии и лягай чиче,луд си по цялата глава. Хахаас
Полковника с ладата Нива хахааас
Ганьооооо. Нещо за предстоящата среща Тръмп- Ким Чен Ун? Отивай с ладата Нива на тайна операция и там в Сингапур,сигурен съм че Ким Чен Ун и той работи за теб и службата ви и ви се отчита. Хахааассс
Чиче,нищо лично,обаче гаранция си изперкал комуняга,за който ваще служби са били Ехеееее по-силни от ЦРУ и Мусад
Хахааааааааааа. Това ладата Нива голяма кола,няма мерцедес,бентли,ауди
Полковник,напий се и ще ти олекне!
46.
към 45
10.06.2018 17:52:23
2
7
От вестникарските глупости какво може да научите. Най-смешната и нелепа версия е за Райко Кръвта като убиец на Жоро Илиев.
А за Мечката е ясно, всяка седмица идваше подполковника от дс със софийската лада нива да събира парите на частната милиция. Печалбите от рекет и др. се увеличаваха многократно, а в София печалбите не се вдигаха изобщо и бургаските ги предупредиха. Какъв Бай Миле и Маджо, и Илиев очистили Мечката. ..ти в час ли си изобщо? Накрая и Жоро Илиев почти нищо не е отчитал, давал някакви смешни пари на истинските създатели на Вис, а правеше десетки милиони месечно.
45.
До44ти
10.06.2018 11:35:36
5
6
Пий си хапчетата бе мистър ”службите”
Те едни служби,видяхме ги. Жоро и него го бяха опукали службите,нали? Хахааас
Райко кръвта и баща му бай Васо,и те ли са от службите? Еееее,тва милиционерите хич ва няма!
44.
Киряза
10.06.2018 10:47:49
4
12
Службите го създадоха и те го премахнаха. А тово че бил поръчан от Г.Илиев, Маджо или Бай Миле са пълни глупости.
43.
Eeee
09.06.2018 23:21:44
0
0
Таз пиянка боцмана жив ли е бе? Голям шапшал това момче.
42.
Кела?
09.06.2018 18:31:25
9
6
Какъв Кел каква Мечка бе? Хахаассс
Кела и килър. Хахааааааааааааа
Стига с ваще глупости бе ей разбирачи! Кела няма нищо общо с това което сготвиха СИК аджии. Това че дръпна след това,е друга работа,но не е замесен пряко,ама хич. И шофьор не е бил на извършителя дори.
Колкото беше боксьор и биткаджия,толкова о килър. Хахааасаа
Еееее това българите дай им митове и легенди,и да се прекланят на шматки.
41.
До 35
09.06.2018 17:48:08
5
2
Не се оправдавай шматка. На Мамала племенника е общински съветник и постоянно е в схема,убива парата,ама ти от къде да знаеш. 100% процента си някой от дъртите изкофялници които лижат г.за на Кабота и Чамура,шматките. И да ти кажа друго,дърта алкохолизирана мишко: И други са живи и здрави на тяхната не толкова наореднала възраст,но си харчат милионите без да ги бият и шибат. И не си фантазират че поръчали тоз и онзи,тез дърти шматки. А Чамура така харчи че ...... хахахаааа Кабито е по харченето,но няма милиони шматко.
И си запиши че Мамалския племенник колкото пари искара покрай ДПС и обществените поръчки,ти и жена ти трябва да се шибате на гарата денонощно и пак няма да изкарате толкова пари. Хахааааа
40.
печурка
09.06.2018 16:57:20
2
2
Мамала държи сарафовските Мурви в Берлин.Ма ко му пречи и да налива пиенето.Там са един катун.....ем грозни ем миризливи.Ма само арабите и мароканци плющят.Хубавото е че не си бие и не коли мурвите.ентелигентно значи.
39.
Иван Вазов
09.06.2018 16:37:33
2
8
Стига сте занимавали народа с престъпници , пише за Вазов , Ботев , Левски за хора направили нещо за тая държава .
38.
Вальо
09.06.2018 15:53:43
1
1
Човека му викал ела,ще ти дам
Тоя аз софиянци няма да пусна

Е те те пуснаха 2м
37.
чайка
09.06.2018 15:05:13
2
2
Сандокан по скоро шопите са го поръчали. Действително на Кела му е потръгнало след ликвидирането на Мечката ,но това може да е защото ''нишата'' е останала свободна. Не мога да си го представя Кела като точен стрелец и спринтьор из парковете.Чакала ги е кола, но е трябвало да тичат 100-200 метра. Все още не е осъден за убийството на Мастара, но за да плати 10 хиляди долара и 3 хиляди лева на друг да свърши работата, значи не е точен стрелец.Ако сам опита и се издъни ще го хванат и тогава, става много лошо за него.Кела е боксьор як,тромав, силоваци ги наричаха по онова време началото на 90 те, такива като него.
36.
чайка
09.06.2018 14:44:23
2
2
МалаНоче има резон в това което казваш ,буди размисли... но я си го представи Кела да тича в парка :)
35.
old school
09.06.2018 14:41:48
1
13
Бат Ангел чушката почина преди половин година , така и не успя да направи лев , макар да беше асъл мутра едно време , и да вкара кабата в гипсово кирито и кво ? Камата и Чамура , бити и унижавани много и кво ? Живи и милионери , дреме им кой е.ал жените им и кой ги бил е е.ал . Мамала , от мутра и съдружник в Първа частна милиция , сега е евтин барман в Германия . Племенника му Данчо Козарев дето е.ал жените им и дето кюфтето го би и ръга , живее в меден рудник ..! и е алкохолик и комарджия . Така , че колкото и да се надъхвате кой кого бил и е.ал , старите тарикати си харчат кинтите , а другите са или в гроба или мизерстват живеейки на стари лаври .
34.
До 32
09.06.2018 13:43:55
4
2
Не си наясно с хората ,лягай си няма кой да се занимава да ти обяснява
33.
Номер 20 и 23 знаят
09.06.2018 13:31:51
2
5
всички други пишат глупости
32.
До 31
09.06.2018 13:28:12
1
5
Коя чушка ве те са 2-3 в Бургас
31.
Кабата ли бе?
09.06.2018 12:54:58
1
5
Кабончо,я кажи като те потроши Чушката,как рева като жена. Ами защо не кажеш на Мамала племенника как съдра ”чорапчето” на жена ти?
Ква мутра е един плондер,който е бит и е.н сто пъти и само си фантазира че опаткал някой?
Валеееее,Мамалчето съм ма. С ”рязания”
Ох бе Данчо,не с коляното!
30.
до 29
09.06.2018 11:41:24
5
8
Жоро задържа 10 години , а брат му Васил 3 години . Сам си направи извода кой колко е изкарал !
29.
do 16
09.06.2018 11:36:00
7
8
абе кат си много запознат, не се ли досети че жоро със вис1 работа е намал щото е бил некадърно лапе. Наследи вис-2 от брат си и не изкара много. Васил беше човека, а не Жоро
28.
Дебелия
09.06.2018 10:07:55
0
7
Аз не съм чак такъв наркоман,има и по-големи наркомани от мен. Много ме боли че съм страхлив измамник с малка мека пишунка,отдавна неработеща. Те ми казваха че трябва да премахвам Мечкун,ама ние стари измамни измекяри за нищо не ставаме,и онова келешче свърши работа и стана Бос,а аз си останах дебел,бездетен наркошмайзер. Хахахааса
27.
Вицология
09.06.2018 09:58:28
1
11
Защо ни занимават с отдавна заклани разбойнци и гангстери!?
Реклама на бандити
ПР на бандити
Пример за подражание
26.
Бичето
09.06.2018 07:39:23
2
21
Най ми и интересно как българина продължава да чете за тия престъпници всичко и да попива легенди и разказчета
Като народни будители са....
Тъжно
25.
МалаНоче
09.06.2018 07:02:10
0
17
След ликвидирането на Мечката Кариерата и грандоманията на Кела в СИК тръгна рязко Нагоре.?!?!?!?
24.
Герб
09.06.2018 06:48:56
0
8
Димо е в София и бръмчи яко със стари бойни другари. СИК го пазят. Високи покровители!
23.
Сандокан
09.06.2018 06:45:20
1
18
СИК _СТОИЛ_КЕЛА_ ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО. ГОВОРИМ ЗА МЕЧКАТА.
22.
Боцман
09.06.2018 02:57:20
1
6
Ама мене жените все ме предават,все ми се падат ку.ви,а пък аз съм импотентен алкаж и не ги стържа яко. Моля ви и аз разправям че съм бил мутра и тарикат.
Абе ей Боцман-ругоносец вечно пиян и дебел,за да си е.ач трябва да не си такъв деградирал пиянка и тюфлек.
21.
Кабито
09.06.2018 02:43:07
0
7
Ааааа мен много ме биха,Чушки,Мамали,ама съм шматка и не върнах. И направих по-лесното,да дам някой лев за Мечката о Мастара,ама иначе хал-хабер си нямам.Аз ако бях килър,тези дето ме утрепаха от бой,щеше да им върна. Ама съм шматка и пуснах жалба срещу хората на Мамала,при бат Емо,ама нищо. И не стига че ме биха,ами на Мамалито племенника шиба втората ми жена,Валенка. Оххххх защо съм пишман мутра,и аз не знам.
20.
До всички шматки
09.06.2018 02:31:50
2
16
Васко и Мечката паднаха курбан от една и съща групировка. Само малоумниците не знаят,а те са много.
Маджо и Бай Миле: Аааа ние не сме,те наще хора в Бургас. Ама тихо че не е за балъци.
Дебелия? Не е Дебелия,той само знаеше както и други стари начишкани измамници- Каби-Маби,Чамури,уморени кучета.
В Бургас летални завършеци осъществиха само Очите и Кила. Край
Всички други ретро шматки и измамници са ку.ви със заешко сърце. Дадаха пари на сърцатите,но това нищо не значи.
Каби,Чамури и разни други толкова патиха. Бой ядаха,жените им шибаха и кво ли не,но нищо не направиха,когато ги нямаше в схемата Очко и Кила. Край
Айде млък шматки ретроразбирачи.
Кабито го биха и е.аха два пъти до смърт.Защо не отмъсти тази смотана дебела готвачка? Защото е ретро-измамник,като Чамури. Ако не бяха Очи и Кила,едно затриване нямаше да има.
Айде Боцмани,Гуми,и Марангета и други шматки да лягат и заспиват прилично пияни.
Щматки дърти! Хахайайахаассс
19.
др.Дулитъл
08.06.2018 23:52:41
1
9
Който назначва той и премахва но когато му дойде времето.
18.
Касабова!!!!
08.06.2018 23:29:50
1
3
Мирослава му беше жрна
17.
Аркан
08.06.2018 22:41:01
4
8
Все едно е кой го е убил имал е толкова врагове че е било въпрос на време,никой който не се е захванал с такава работа не чака пенсия като мутра.Една от версийте е че всил илиев и мечката са поръчани от Аркан.Били са убити с заги.
16.
VIS1
08.06.2018 19:17:21
24
24
Жоро Илиев беше голям мъж , може да е бил престъпник , но никога не би посегнал на беззащитен и слаб човек . Докато Мечката и неговите хора са тъпчели и мачка ли малкия бизнес слабия и беззащитен човек ! Мечката такива хапчета който ги интересува само кой колко ръка имал кой къде се сбил и колко вдигал от лежанка пък ходят с 2 лева в джоба. При Жоро такива културисти не минаваха ! Те в залата може да са силни на канадца борба или на лежанка , ама Васил Илиев е казал - '' Силен е не този който побеждава в кръчмарския бой , а този който може да затвори кръчмата заедно с клиентите с едно щракване на пръста''
15.
Do 14
08.06.2018 18:04:29
0
5
Daze 98
14.
до 13
08.06.2018 17:24:07
1
14
89 са проследяващите елементи. Факт е че ФЛАГМАН НЕ отговаря на политиката за личните данни въведена от ЕС, а именно GDPR. На един имейл са от солената глоба. Само чакам нещо да напишат срещу моя бизнес и ще ги затворя.
13.
Питайте Чапразлиев
08.06.2018 16:59:24
6
18
Братя Диневи имат адвокат който се казва Стоян Чапразлиев.Той беше следовател по убийството на Мечката и знае много добре че убиеца е един руснак който имаше видеорент.После го намериха в морето.Чапразлиев е завършил Симеоново.
Между другото Флагман са заложили 63 проследяващи елемента само в тази страница така че внимавайте какво пишете и от къде го пишете.
Има причина пак да се повдига въпроса с убийствата и да се изравя от праха Емил Христов.
12.
до 9
08.06.2018 16:48:01
2
10
Е.Христов не е ли много дърт,как ги оправя жените ?
11.
до 10
08.06.2018 16:37:01
0
6
Той Жив ли е още не се чува
10.
КУКИИИИИ ....
08.06.2018 16:31:39
1
12
ДИМО ДЕБЕЛИЯ РАПРАВЯ В ЦЯЛА ГЕРМАНИЯ ЧЕ Е ОРГАНИЗИРАЛ УБИЙСТВОТО НА МЕЧКАТА !!!! ТОВА МАЗНО , МРЪСНО ДЕБЕЛО ЛАЙНО
9.
Бля бля аз таковам жените на обвиняемите си...
08.06.2018 16:30:21
1
30
Интервю с Емил Христов?! Ще падна от смях. Уволнен за търговия с власт и после назначен редови прокурор. Явно корупцията се толерира здраво с Бургаските магистрати и прокурори
8.
до 7 от 6
08.06.2018 16:20:16
1
9
За Главния става въпрос.
7.
До 6
08.06.2018 16:11:57
1
7
Зависи за кой Жоро тъй като са двама в статията , но предполагам , че става дума за Главния .
6.
6
08.06.2018 15:59:17
10
13
Не може да се отрече ,е Жоро беше мъж и симпатяга.
5.
20ц
08.06.2018 15:36:33
8
12
Този на първата снимка с очилцата е истината няма мечки няма клечки той беше човека навсякъде !
4.
...
08.06.2018 15:34:49
4
11
Единствените авторски статии са тези където има текста "препечатването на този текст или части от него без позоваване и поставяне на активен линк - ще считаме за нарушаване на авторските ни права!"
Останалия пълнеж са преписан дословно или избирателно копирани редове от други сайтове.
3.
basi prepisvachite ot neta
08.06.2018 15:17:20
3
36
Стига с тия авторски права, вашите хора цял ден преписват из нета.
2.
ПГ
08.06.2018 15:16:08
6
29
Ретро гангстери щом са ги утрепали имало е за какво нормалния човек никой не го стреля
1.
иванов
08.06.2018 15:15:47
3
17
конкретно този човек много добре знае поръчителити личи му
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори