×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Овенът да избягва интригите, Близнаците и Дева, Стрелец и Риби да внимават!


Овенът да избягва интригите, Близнаците и Дева, Стрелец и Риби да внимават!
Луната е в напрегнат аспект с Нептун. Овенът да избягва интриги по време на работа, пише астрологът в своя хороскоп
20 Май 2019, Понеделник, 04:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Хороскоп за деня – 20 май 2019, понеделник

Овенът да избягва интриги по време на работа и да се опитва да остави настрана различията с колеги, пише в своя дневен хороскоп за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

Нови хора ще се появят в живота на Телец през тази седмица, нови интереси, както и необходимостта от промяна на начина им на живот. Да бъде отворен за предложения!

Близнаците да внимават! Денят е неблагоприятен, но започва много щастлив период. Ще почувстват потока от положителна енергия, който ще ги обгръща.

Сега, когато Марс е в знака на Раците, той ще им носи добра енергия, а приоритетите им са напълно посветени на семейството и кариерата. 

Лъвът да отдели време да пренареди работното си пространство! През следващите дни ще изрази някои желания за бъдещето и ще очертае нови планове.

Девите да бъдат предпазливи днес! Меркурий, техният управител, обаче се премества в Близнаци заедно със Слънцето и ще им даде нови възможности за кариерно развитие. 

Денят е добър за Везните. Ако са сами в живота, нека дадат на някого шанс! Добрите енергии ще спомагат да се подредят при тях нещата.

Скорпионът преминава през фаза, в която най-много иска да проучи и разшири хоризонтите. Пътуването и ученето или търсенето на нови възможности за обучение може да е това, от което имат нужда

Стрелецът да внимава! Денят не е благоприятен. Седмицата обаче е изключително положителен период. Може да срещне своята половинка, ако още не е.

За Козирога предстоят интересни събития. Това е моментът, в който трябва да направи избора си и да реши какво иска да промени, за да е по-щастлив.

Това е ден на хармония за Водолея. Няма да му е трудно да постигне това, което си е поставил за цел. 

Рибите да внимават! Нека да се съсредоточат върху това, което наистина има значение! В следващите дни семейството и домът ще бъдат сред вашите приоритети

Днес е и първият слънчев ден. Той е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия, пише астрологът в своя слънчев хороскоп.

„Утрото и денят трябва да се посветят на работа, счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Добре е да правите планове за предстоящия слънчев месец“, съветва астрологът. Ще им върви само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили, добавя тя.

„Този ден е благоприятен само за тези, които постигат всичко сами в живота си, както и за тези, които водят хората - Учители, лидери, началници. Тези, които действат поединично, ги очаква неочаквана помощ. Всички дела ще се перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Всички инициативи на този ден са много активни и сериозни и към тях трябва да се подхожда не като към забавление, а като към много сериозни начинания. Те ще бъдат перспективни, само когато се предприемат сериозно и за дълго време. Ако се съмнявате в нещо в този ден - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят“, предупреждава астрологът.

„В 1-я слънчев ден е добре да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк“, добавя тя.

„Да се проветряват повече помещенията, да се държат отворени прозорците, да влиза вятър е добре. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно. В светлата част на денонощието се постарайте по-малко да имате съприкосновение с водата, да не я разливате! След залез слънце е полезно да си направите парна баня и да се изкъпете. Това е време за освобождаване на тялото от наднорменото тегло - началото на цикъл на диети, гладуване“, обяснява астрологът.

Това е един от най-добрите дни за рязане на нокти и подстригване, добавя тя.

„В никакъв случай не се поддавайте на унинието и депресията! Никакви авантюри не се препоръчват. Не прекарвайте деня в уединение, отделени от другите хора! В този ден не е добре да се проявява алчност, ако ви поискат нещо - по-добре е да го дадете! Бъдете щедри и великодушни“, съветва Ивелина Пенчева. Вечерта е време за веселие и отдих, добавя тя.

„Препоръчва се да се опече хляб, да го ядете сами и да нагостите гости. Може да се пие вино. Виното трябва задължително да е червено, затоплено с подправки и с мед - греяно вино. Ако не се употреби в този ден вино, значи показвате неуважение към Твореца“, предупреждава астрологът.

„Черният цвят, сивите и тъмни цветове са забранени. Ако в този ден постоянно се сблъсквате с черен, сив или друг тъмен цвят - това е много лош знак“, добавя тя.

„Добре е да се облечете в нови дрехи, но да не се купуват. Подбирайте светли и ярки тонове! Препоръчва се повече блясък. Избягвайте мрачните и тъмни цветове“, съветва Ивелина Пенчева.

„Добре е да имате ярки сънища. Празненствата са знак за богатство и помощ, огънят– знак за „изгаряне” на всички врагове. Да бъдете гладни или кошмарите са знак за бедност и страдания“, добавя астрологът.
 
 


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване Напитките, които унищожават тялото отвътре Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден На 5 май времето бе слънчево, с високи температури и спокойно море, но хотелиерите не си направиха труда да извадят шезлонги и чадъри   Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична
Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори