×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво е общото между виното и рисуването? Научете при „Артохолиците“ в Бургас!


Какво е общото между виното и рисуването? Научете при „Артохолиците“ в Бургас!
Artoholics е арт терапия след работа - инициатива на предприемчиви млади бургазлии
16 Април 2019, Вторник, 13:56 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимки: Artoholics

Всеки четвъртък бургазлии се учат как да станат художници, вижте как да се включите

Какво е да си „артохолик“ и защо тази нова дума се превръща в тотален хит на Бургас? Този въпрос получава своя отговор днес, след като репортер на Флагман.БГ се свърза с организаторите на една свежа инициатива, с която бургазлии, под ръководството на професионалния художник и татуист Атанас Атанасов, се учат как да рисуват. Вид арт терапия, инициативата е съвсем нова за Бургас и е нещо, което всеки, който някога си е задавал въпроса „Мога ли да рисувам като професионалист?“ си заслужава да опита.

„Ние сме Артохолиците! Събираме се всеки четвъртък на ул. „Княз Борис I” №88 в бар, за да пийнем чаша вино и да се научим как да рисуваме в забавна и приятелска обстановка“, описва лаконично, но ентусиазирано един от организаторите Георги Генчев, който заедно с двама свои приятели и съученици от Търговската гимназия, са решили преди малко повече от месец да направят нещо ново за града.

Всеки четвъртък от 19 ч. в бар, в самия край на ул. „Княз Борис I”, точно до кръстовището с ул. „Княгиня Мария Луиза“ се събират около 20-25 човека. За да участвате, се изисква да направите предварителна резервация.

„Но побързайте – местата свършват буквално за минути след обявяването на следващото събитие“, казва още Генчев.

Художникът, който  помага на участниците и им дава напътствия, е истински професионалист, който има много какво да покаже на проявилите желание да се научат. Той е опитен татуист с близо 10 години стаж в Бургас и България. „Всеки път събитията ни приключват с успешно завършени картини, от хора, някои от които досега и четка не са хващали“, коментират организаторите.

А как да се запишете?

Посетете страницата на „Артохолиците“ във фейсбук и вижте сами!

Ако искате да се научите да рисувате в приятелска атмосфера и с чаша хубаво червено или бяло вино до вас, то „Artoholics” в Бургас е вашето място.




В категории: Лайфстайл


15
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 2
15
Коментара по темата
15.
*********
16.04.2019 17:22:11
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
фея
16.04.2019 15:59:34
0
0
пусни ми ги на имейл - [email protected] :D
13.
*********
16.04.2019 15:54:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
*********
16.04.2019 15:35:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
До знаещ
16.04.2019 15:32:28
1
1
Тигър, така като не споделяш откъде имаш такава информация и кой си, как да ти вярваме :(
10.
*********
16.04.2019 15:26:59
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
9.
*********
16.04.2019 15:17:25
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
галя стативчето
16.04.2019 15:12:59
1
5
Aма тук не рисуват на детските стативчета от джъмбо с боички от същото място.
7.
stan
16.04.2019 15:00:41
5
1
какво му е новото, вече го има това нещо в Бургас в енотеката и е направено както трябва, а тея тука искат пари да правят само....
6.
БРАВО
16.04.2019 14:48:58
0
9
Защо да подкрепяме нещо ново и интересно, вместо да го плюем и хейтим... ограничени бедни хора :(
5.
Виждащ
16.04.2019 14:34:25
0
7
Виждам незлобеещи интелектуалци са се събрали в коментарите :)
4.
Радка Куршума
16.04.2019 14:30:55
1
5
Как какво? Запукваш се с виното и ставаш труден за рисуване като се напукаш като животно придобиваш магически сили и си способен на всичко. Елементарно!
3.
*********
16.04.2019 14:30:10
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
ДЕА
16.04.2019 14:12:54
8
3
Не мога да разбера защо художникът Атанасов не си организира сам събитието, а трябва "трима приятели и съученици" да го правят, без да си имат и понятие от рисуване. "Флагман", това са платени съобщения, не пишете глупости ,че Вие сте потърсили организаторите на "инициативата". Става въпрос за търговска дейност и вие я рекламирате
1.
НЕА
16.04.2019 14:01:53
0
8
А без чаша вино не могат ли да рисуват ???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори