×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сензации в БСП: Пленумът тотално преподреди евролистата, Станишев на балотаж за 5-ото място (допълнена)


Сензации в БСП: Пленумът тотално преподреди евролистата, Станишев на балотаж за 5-ото място (допълнена)
Младите Петър Витанов и Цветелина Пенкова сензационно ще са втори и трети в евролистата на БСП
Тема в развитие
виж още
скрий
14 Април 2019, Неделя, 19:49 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

На втора и трета позиция изненадващо ще са младите Петър Витанов и Цветелина Пенкова, Деница Златева отива чак седма

Националният съвет (т.нар. пленум) доста обърка подреждането на евролистата на БСП. След тайно гласуване Сергей Станишев се връща в играта, научи „Флагман“.

Той отива на балотаж за петото място срещу Иван Кръстев. Причината е, че двамата са получили равни гласове при тайния вот.

За второ място на балотаж изненадващо пък ще са младите Петър Витанов и Цветелина Пенкова.

Припомняме, че днес Изпълнителното бюро е предложило твърда листа от 17 души, сред които Сергей Станишев изобщо не е фигурирал.

Той обаче впоследствие е получил номинация заедно с още няколко човека, а при тайния вот е взел гласове за избираемо място. Според прогнозите на този етап, БСП вероятно ще получи около шест евромандата.

Четвъртата позиция твърдо е за Иво Христов – началника на кабинета на президента. Неговото място, както и тези на коалиционните партньори на БСП, са били утвърдени по-рано днес с явно гласуване от пленума.

Първото място е за Елена Йончева, което бе одобрено още преди няколко седмици.

Сензациите Цветелина Пенкова и Петър Витанов бяха предложени от Изпълнителното бюро на БСП, но съответно на неизбираемите 9-а и 11-а позиции.

Пенкова е родена през 1988 г. Известна е като заместник-председател на сдружението„Millenium club“.

Петър Витанов пък е първи мандат народен представител. Роден е през 1982 г. в Сливен, но е депутат от София.

На седмо място тайният вот е подредил Деница Златева.

Изпълнителното бюро я беше номиниралo на трета позиция. Сега Златева може и да не стане евродепутат. Тя е една от фаворитките на Корнелия Нинова.

Ето какво класиране се е получило като подреждане след тайния вот: 

1. Елена Йончева

2. или 3. - Цветелина Пенкова

3. или 2. - Петър Витанов 

4. Иво Христов (гражданска квота)

5. или 6. Иван Кръстев 

6. или 5. Сергей Станишев 

7. Деница Златева

8. Румен Гечев 

9. Момчил Неков 

10. Велизар Енчев (гражданска квота или коалиционен партньор)

11. Димитър Данчев 

12. Янаки Стоилов

13. Тодор Стоилов

14. Валери Жаблянов 

15. Антон Кутев 

16. Мариела Модева

17. Емил Георгиев (гражданска квота или коалиционен партньор)

По-надолу в класацията са Десислав Тасков, Крум Дончев, Иван Френкев, Ива Евгениева, Еньо Савов, Трифон Панчев, Боян Чуков, Борислав Гуцанов.

За сравнение припомняме какво бе предложило Изпълнителното бюро като първоначално подреждане на евролистата тази сутрин:

1. Елена Йончева

2. Янаки Стоилов

3. Деница Златева 

4. Иво Христов (гражданска квота, началник на кабинета на Румен Радев)

5. Румен Гечев

6. Иван Кръстев

7. Момчил Неков

8. д-р Десислав Тасков

9. Цветелина Пенкова

10. Велизар Енчев

11. Петър Витанов

12. Димитър Данчев

13. Крум Дончев

14. Тодор Стоилов

15. Иван Френкев

16. Мариела Модева

17. Емил Георгиев 


В категории: Евроизбори


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
7
Коментара по темата
7.
Прост народ-слаба държава.
15.04.2019 08:15:03
0
4
Който л. па правилно вижте как става Евро депутат. Млади к.рвета и педал чета дет мама и тати им вр.чиха правилната чур.а пред устата.
6.
давай крушков
14.04.2019 21:04:58
2
1
и аз със ТВЪРД съм зад теб .
5.
давай крушков
14.04.2019 21:04:57
3
2
и аз със ТВЪРД съм зад теб .
4.
питанка
14.04.2019 21:02:59
0
4
ЕТО ЗАЩО Кабинета на Борисов даде 43 млн. лв. на Другарят Георги Гергов за дупката във Варна ! Вонята на корупция идва от всички български партии !
3.
Българин
14.04.2019 20:53:29
3
8
Гласувайте преференциално за да изхвърлим Еврогей Станишков и другите мекерата
2.
ггггггггггггггггггггггг
14.04.2019 20:46:23
2
4
то от луди може да се очаква всичко
утре може да кажат че тази листа е за заблуда на врага, и да предложат нова
1.
Крушкув
14.04.2019 20:17:37
8
10
Кунелия,мила,не се давай на тези народни кръвопийци и предатели от 5-та колона в партията начело с педерунгела сер гея и другите педраси,бъди мъжко момиче до край,не се давай,ние сме с теб и аз твърдо зад теб.Тези кариести и предатели да ги дадем на другарски народен съд и марш към белене.Вечно твой до край,бъди силна,любов моя,мачкай враговете с партиен билет.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори