×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Секс мания: Фолкдива напазарува вибратори за 2500 лева, дядо на 99 години купи пенис колан, за да... (18+)


28 Февруари 2019, Четвъртък, 08:28 ч.

Покрай Деня на влюбените хит са били играчките за двойки

Българинът си е купил 35 715 сексиграчки през миналата година. Най-търсеният сред вибраторите е бил моделът Love от медицински силикон със 7 степени, пише "Телеграф".  На него са се доверили 2713 клиенти. През последните години вкусът на българите е станал по-изтънчен и взискателен. Ако през 2010 година средно са оставяли по 67 лева при посещение, през 2018 година вече харчат почти двойно - 118 лева. Това сочат данните на най-голямата и стара верига сексшопове у нас.

Покрай Деня на влюбените хит са били играчките за двойки. Сред тях е и т. нар смарт вибратор, който се свързва чрез Bluetooth с приложение към мобилния телефон и се ползва от двамата партньори. Артикулът е под формата на подкова и е достатъчно дискретен, за да може жената да излезе навън с него, да отиде да пазарува или на работа, без да се разбира, че го носи. Изобретен е от копринено гладък силикон, за да е удобен и за по-продължително носене. 

Според консултантите този продукт има две предимства. Едното е, че половинките могат да си свалят приложение на смартфоните и мъжът да го активира, без значение дали е с половинката си в стаята или е командировка на друг континент. Всичко става с команда от мобилния телефон. Втората екстра е, че играчката може да се ползва и по време на секс, тъй като е достатъчно еластична и дискретна, като вибрациите може да усеща и мъжът при проникване. Устройството, чиято цена е 239 лева, има 10 режима на вибрации, като има и опция за създаване на персонални.  S-класата на вибраторите е т. нар. "Строник Би" пулсатор. Той е произведен в Германия, също е от медицински силикон, но има два мотора, имитиращи тласъците по време на самия акт, както и допълнително стимулиране на интимните части. 

"Имам такъв, подариха ми го за рождения ден. Наистина е много силно усещането, колкото и грубо да звучи, един мъж не може да го достави, защото чисто физически няма как да вибрира и да пулсира едновременно", обясни редовна клиентка на един от магазините за играчки.  "Допреди 6-7 години повечето посетителки в сексшоповете бяха мъже, но с времето жените започнаха да надделяват и днес около 60% от клиентите са жени", коментира собственикът на веригата. 

Продавач в магазин на друга фирма потвърждава тези наблюдения: "Мъжете като че ли са малко по-притеснителни да влязат в такъв магазин, казват си, че някой ще ги гледа като извратеняци, което няма нищо общо с реалността, всеки клиент е добре дошъл. Нашата работа е да му предложим нещо, от което да остане доволен, без значение дали е мъж или жена", обясни консултантката. Мъжете купували повече козметика и продукти за задържане.  Известни личности, сред които попфолк изпълнителки, изпращат шофьорите си, когато искат да си купят сексиграчка. Това разкриват близки до популярните личности. Те не искали да бъдат разпознавани от продавачите или някой случаен минувач да ги види как излизат от сексшоп. Една от попфолк дивите веднъж пръснала 2500 лева за сексатрибути, довериха нейни колежки. Разгледала предварително онлайн какво се предлага и изпратила водача си да купи стоките.

Редовните клиенти с повече финансови възможности харчели средно годишно около 1000 лева. Имало хора с по-скромни възможности, които спестявали 2-3 месеца, за да си купят играчка и да разнообразят сексуалните си изживявания. 

"Жените са по-смели, питат, разпитват - това защо мърда, онова как мърда, къде мърда." Дамите сред клиентите са на възраст най-често между 30 и 50 години, като често дори идвали и по-млади девойки. Сред мъжете най-възрастният бил дядо на достолепните 99 години. Пенсионерът първо влязъл да огледа какво се предлага и поискал да му покажат най-евтините пенис колани, след което си тръгнал. Върнал се в деня, в който взел пенсия, за да си вземе желаната играчка. Мъжът бил леко прегърбен, ходел бавно и обяснил, че стимулантите вече не му помагат да вдига самолета, но въпреки това искал да достави удоволствие на половинката си в живота. 

 


В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Без думи
28.02.2019 09:09:12
0
7
"Допреди 6-7 години повечето посетителки в сексшоповете бяха мъже..."

хохохо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори