×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фенове на Черноморец отговориха на Нефтохимик, зачесоха ги за идентичност и култура


26 Февруари 2019, Вторник, 17:14 ч.
Автор: Флагман.бг

Странно е да се мисли, че феновете на другия отбор са спасили Нефтохимик, защото това е поредният клуб с това име в най-новата история, пишат в декларацията си Сините акули

Обединеният клуб на привържениците на Черноморец Бургас "Сини акули" изпрати до редакцията на Флагман.бг контра декларация, която е отговор на феновете на Нефтохимик от вчера (ВИЖТЕ ТУК). Сините акули изтъкват, че за разлика от градския си съперник те не са очаквали помощ от община или държава, а сами са се мобилизирали и започнали ремонта на стадиона. Те захапват Нефтохимик на тема идентичност, макрирайки, че този клуб трудно може да претендира за автентичност, защото е поредният с марката Нефтохимик.

В отговор на обвиненията, че ултласите на Нафтата били задържани 30 минути след края на стадиона в сектора си, привържениците на Черноморец им отговарят, че явно нямат достатъчно добра фенска култура, защото в цяла Европа съществува подобна практика. 

Публикуваме декларацията без редакторска намеса:

В бургаския футбол стана сериозна и утвърдена традиция да се прехвърлят проблемите от болната глава на здравата и да се търсят такива там, където ги няма. Чувстваме като наше задължение да внесем яснота около някои събития от съботното дерби от Трета лига между Черноморец и Нефтохимик.

Няма да се задълбочаваме върху детайлите от самата среща, довели до крайния резултат 3:4, както и от заслугата на странични фактори, отменили като връх на несправедливостите редовен гол изравнителен на “акулите“ с 9 души в добавеното време. Всеки, който е имал желание, се е запознал от първо лице. Нека тежи на съвестта на хората, които сътвориха всичко това.

Но един мач, една загуба и една победа не могат нито да ни откажат от пътя, по който сме поели, нито пък да спрат устрема ни да изведем нашият 100-годишен клуб на ниво, което ни подхожда. Затова ние – цялата черноморска общност, сме се обединили около една кауза, а тя включва развитието на първия отбор, обичайното високо ниво на школата и възстановяването на нашия исторически стадион. И тъй като знаем много добре народната приказка за неволята, не чакаме някой друг да ни свърши работата, а запретнахме ръкави и се захванахме сами. Без да се молим на община или държава, без да създаваме неправилни внушения на обществото, без да искаме всичко наготово. Всеки, който е бил в събота на стадион Черноморец, и има очи и разум, може да си направи ясна сметка колко енергия, средства, усилия, време и лишения са вложени в този все още напълен ремонт.

С гордост можем да кажем, че го направихме съвсем сами – клубно ръководство, ветерани, легенди, фенове, симпатизанти. И както е казал Левски – богатият помогна с парите, умният с ума, а сиромахът с труда си. И ние няма да спрем до тук, защото наистина имаме високи цели. Бургас ще ги види реализирани!

Важното е да се отбележи, че организацията за мач на ниво Трета лига беше перфектна. Гостите намериха сектора си нов, почистен, без изхвърлени в него и около него отпадъци, развалени животински отпадъци. И нещо, което вероятно не им е направило впечатление – незнайно защо! Осигурена им беше тоалетна, каквато на Лазур през лятото нямаше.

Наредбата за първенствата и турнирите в България  е категорична, че гостите получават места в рамките на до 10 процента от общия капацитет на съоръжението, на което се провежда срещата. Вероятно в клуба Нефтохимик 1962 има достатъчно подготвени хора, които могат да открият параграфа във въпросния нормативен документ.

Колко е малък и колко е голям секторът, това не се определя от желанието на който и да е зрител, а от футболните закони, които е добре да се спазват, а не да се тълкуват както ни е угодно. Но самия факт, че запазването на целостта на парапета пред сектора на гостите се преекспонира като някакво невероятно постижение на доброто възпитание ни кара да се замислим. Не е ли най-нормалното нещо да се държим цивилизовано, вместо да го посочваме като успех? Със същият успех можем да се хвалим всеки ден, че не чупим прозорци на сгради и автобуси?

Задържането на публиката на гостите за определен период от време след мача е напълно нормална практика във всеки европейски стадион и град. Вероятно гостите не са наясно с общите мерки за сигурност или пък навиците им са такива, след години наред мачове в Българово и Долно Езерово? За лошото време наистина се извиняваме – но в Бургас по принцип често духа силен и студен вятър, от морското географско положение е.

Искаме да разсеем и други някои внушения, които нямат нищо общо с реалността. Странно е да се мисли, че феновете на другия отбор са спасили Нефтохимик, защото това е поредният клуб с това име в най-новата история. До тук можем да се сетим за онзи, който стана Черноморец (Поморие), и следващият, появил се от Атлетик. Както и актуалният с регистрацията на ПФК Бургас. Последният все още активно работи, докато предишните два със сигурност не са спасени в правния мир.

В тази връзка нека община Бургас да провери къде отиде част от субсидията на заличения клуб сливането на ПФК Бургас и СНЦ ФК Нефтохимик. Общината гласува субсидии на двата клуба за 2015-а година, които през юни се обединиха. Така че единият клуб е прекратил съществуването си и следователно няма право на парично подпомагане. Но това е работа на общината.

Клубът ни вече благодари на полицията за организацията. А ние трудно можем да повярваме, че органите на реда могат да благодарят на група привърженици, които само два дни по-рано извършиха криминален акт, открадвайки пано от стадион Черноморец.

Насаждането на омраза никога не е било приоритет или запазена марка на публиката на Черноморец, напротив – в знак на добра воля пуснахме свободен вход и поканихме целият град да дойде. Защото знаем каква е нашата роля в историята. Надявахме се да бъде оценено подобаващо!

Използваме възможността да поканим бургазлии на всеки един следващ мач на възраждащия се Черноморец!

 С уважение Обединен клуб на привържениците на Черноморец (Бургас) – Сините акули

 


В категории: Спорт


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
66
Коментара по темата
66.
Герсона
27.02.2019 18:36:13
2
13
Без жени можем,но без ЧЕРНОМОРЕЦ..... НЕЕЕ
65.
ahhaha
27.02.2019 14:58:06
2
12
Спомням си пфк Бургас като игра с екипите на нафтата и всички фенове веднага припознаха отбора хахахах.
64.
Друг
27.02.2019 11:34:41
1
16
Тяхната история я писаха феновете им - като Живко Бъклев и др. Нали си давате сметка до колко обективна може да бъде.
63.
Леле
27.02.2019 10:51:20
1
12
Покрай тази нова година им се зачетох в някаква история която са надраскали, то по забъркано нещо от този клуб няма.
Някакви анаболни мозъци тук пишат,че сме били на 3 год. ама май лесно забравят от хаповете те на колко са.



През лятото на 2011 г. отборът става отново професионален и се преименува на ПФК Нефтохимик 1962. През сезон 2012/13 Нефтохимик завършва на 1-во място в „Б“ група и се завръща в „А“ група след 7-годишна пауза. Сезон 2013/14 в елита обаче не е успешен за бургазлии. Те финишират на 12-то място от 14 отбора и изпадат. На 27 юни 2014 г. поради тежки финансови задължения Нефтохимик е разформирован.[6] Всички футболисти на тима са освободени. Основан е нов отбор, който стартира сезон 2014/15 в най-ниското ниво – „Б“ регионална група. През този сезон капитан на отбора е опитният вратар Стоян Николов. Той, заедно с бургаската легенда Костадин Джамбазов и Ивайло Нейчев, изграждат стабилно трио, като повеждат младият тим на „шейховете“ през тази година. Отборът е изграден почти изцяло от футболисти, които са част от детско – юношеската школа на клуба. Нефтохимик финишира на първо място в групата, пред тима на Созопол.

2015–сега
Основна статия: ПФК Бургас

Нефтохимик Бургас 2016/2017
По средата на сезон 2014/15 Нефтохимик се обединява с ПФК Бургас, който участва в „Б“ група. Обединеният клуб доиграва сезона с името ПФК Бургас, но с цветовете на Нефтохимик, а от 2015/16 се преименува на Нефтохимик.[7] След края на сезон 2015/16, Нефтохимик е поканен да участва в новосформираната Първа професионална футболна лига. Така през сезон 2016/2017, Нефтохимик става член на най-добрите в България. Сезонът е изпълнен с много смесени чувства. Клубът редува много силни и много слаби мачове. Стига се до бараж за оцеляване срещу третият от Втора професионална лига – Витоша (Бистрица), който момчетата водени в този мач от Христо Янев губят с 1:0. Тимът изпада и през сезон 2017/18 играе във Втора лига.

Ние си почнахме от Б окръжна, взехме си патент, марка всичко ще си вземем, те още с на Мастер регистрацията говорят за годишнини, стига бе!
62.
1919
27.02.2019 10:29:35
1
9
Момчета оставете ги 1986 още не са им били родени ултрасите на розовите
61.
Друг
27.02.2019 09:58:56
0
10
Пропуснах, през 1986 взеха лиценза на "Локомотив" Бургас. И задочно стадиона (разрушен за ж.п.инфраструкура) . Преди това си бяха ведомствен отбор за работническо първенство на Нефтозавода.
60.
Друг
27.02.2019 09:52:30
0
10
През 1963 са придобили името "Строител" с. Камено. Защото тогава село Камено си е имало регистриран отбор "Кайлиец". И не са си дали лиценза.
59.
До 1963
27.02.2019 08:55:00
0
9
Да те попитам, понеже не ви следя историята. Какво е станало през 1963- та, тогава си се родил или някакво сливане пак сте правили? Много сливания и пребоядисвания имате и ми е трудно да ги проследя всички, да помогнеш?
58.
do 55
27.02.2019 08:51:33
0
7
С кодовата думичка Нафтекс в нета и ще си спомни удобно забравеното.
57.
az
27.02.2019 08:49:53
0
11
Аз викам да им разпространим декларацията.
Ще им се смее светът. В кошара били, 30 минути чакали след мача ( това пък може да го напише само някой, който никога през живота си не е ходил на гостуване), ограда имало пред тях, на 150 човека 170 седалки им били малко, правостоящи имали, ама връх на сладоледа е, че им било студено. Ами да си бяха стояли у дома на топло. Черноморец и за студеното време и вятъра е виновен. Плачковци. Свикнали да бъдат винаги обгрижвани. Защо не се оплакват, че влязоха без пари, че имаха тоалетна в сектора, че седяха на нови седалки, че откраднаха транспаранта предната вечер, че, че, че.
56.
Дрон
27.02.2019 08:37:23
0
11
Уникални в цял свят са феновете на Нефтохимик. Те са единствените които публично, с декларация се оплакват, че им е студено на мач. Предлагам при следващо зимно домакинство на тези госпожице да им се осигурят три газови външни печки, като тези пред заведенията за пушачите. Три броя ще са им достатъчни да се съберат всички под тях.
55.
До41
27.02.2019 03:27:10
0
7
Розов я пак си помисли.А защо тогава имахте знамена на който пише НАФТЕКС,а?памета ти е слаба или изберателна и нещо не ти е удобно или тогава още не си ходил на мачове,а сега много философстваш,и както винаги нищо вярно не казвате.
54.
До52
27.02.2019 00:59:54
0
8
Мда мисля,че имаше нещо такова,ако не се лъжа дражев не искаше ли от събев 12-13 млн.за лиценз.Ако бъркам поправи ме.
53.
Бургас
26.02.2019 23:56:17
0
8
А между другото Дражев предлагаше лиценза за А група на Конелиано на ПСФК-то при условие че го включат и него в схемата и понеже му отказаха създаде явлението Черноморец Бургас-София с единствената цел да се гаври с името. Та точно той да се пише радетел хайде няма нужда...
52.
do 47 i 49
26.02.2019 23:54:10
0
12
Какво искаш да ни кажеш ?
Нормално след 90-тата годишнина идва и 100-та. Какво се ослушваш ?
Абе, да те питам, вий на кой отбор правихте 50 години ? На ПФК Бургас ли. И да вметна не само ФК Черноморец прави 100 години, И ДФК Черноморец Бургас - също. Ти с какво ще се похвалиш ?
51.
47, 49 май е
26.02.2019 23:50:51
1
9
шизофреникът Дражев, създател на явлението Конелиано/Черноморец - Бургас/София! Този, който съсипа за втори път Черноморец и създаде почва за безобразията през 2006-а. И сега е тръгнал анонимно да коментира. Ясна е работата...
50.
*********
26.02.2019 23:27:01
7
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
49.
Бургас
26.02.2019 23:23:36
0
14
Само Черноморец
48.
do 1963
26.02.2019 23:18:29
0
7
Я ти кажи, как стана ратайче на ПФК Бургас.
Мазнюга, забрави ли, как се обявихте срещу евентуално обединение на отборите в Бургас. И в следващия момент, типично и хлъзгаво, като платени компаньонки се продадохте с гащите на букаи на ПФК. Е, ние не се продадохме, въпреки че бяхме първа опция. Помниш ли, или забравяш удобно ? Жалки сте и точно вие да ни пишете за морал. Айде у лево.
47.
100 години или 3 години?
26.02.2019 23:10:27
13
2
който се познае в клипчето да се отбележи....https://www.vbox7.com/play:dc2de588?fbclid=IwAR13bEIcWauxDpVPhQdQ17iEsPBEYQxpSmhaL0sex66OVqg2zHvTl-d68-I
46.
до 44
26.02.2019 23:05:31
1
13
Е, как бе? Ти за Манол не си ли слушал? Известен стана все пак наби журналистка на стадиона, как си пропуснал? Мега извстен стана тогава.
45.
do 41 и 42
26.02.2019 23:02:03
1
11
Много сте плиткопаметни. Че кой измисли безплатния вход ве кауни ?
Чушкопеците на ритони, томболките и безплатието ? Кой ги измисли тези "благинки". Те са ваш патент. Ама що ви е толкова кратка и избирателна паметта ве мазути хлъзгави? Сега,като билетчето ви е с пари, що ходите по 20-30 на мач. На бялото-черно викате. Срам сте.
44.
Анонимен
26.02.2019 22:57:10
2
11
Какви ултраси ,каква култура
Кажете ми поне двама ,които да са известни извън Бургас от мазута . Няма такива
Обаче за черноморските акули с чували навсякъде
Фен ултрас сцената на България навсякъде е чувала за чичо Велико , за Вожда ,за Озгута , Бранко ,Дечо, Пуфо (написал повечето песни на мазута),Шопа, Върбан, Вальо шапката и навсякъде ги уважават истинските фенове .
43.
До 42 и 43
26.02.2019 22:36:05
1
12
Пистата отдавна не е между живите, а Фейса поне от 10 години изобщо не е в тези среди. Върбан много рядко, да не кажа изобщо, не се изявява в интернет пространството. Сред нас има достатъчно интелигентни хора, които могат да пишат грамотно и да ви поставят на място аргументирано и с правилен изказ. Нещо, което не личи от публикациите и на двама ви.... Тия мантри за кебабчета може да ги повтаряте между вас си, но си спомнете при вас какво беше по времето на Портос. А това че си заравяте главите в пясъка и си мислите, че фенове на Черноморец не съществуват, ами...дерзайте....
42.
1963
26.02.2019 22:22:37
11
3
Няма как 3 човека да напишат декларация! Пистата фейса и върбичката, голям смях :) никога, ама никога не съм писал където и да е защото за мен понятието фен на цацаморец не съществува! Самият факт че за едно кебапче и 0,330 бора се припознахте не само с псфк-то ами и със стадиона говори за вашата фенска култура !!!!!!!! Една шепа хора сте и не заслужавате вниманието ни ;) НЕФТОХИМИК ЗАВИНАГИ!
41.
Зелен Бургас
26.02.2019 22:19:18
11
4
До 12...Ви Шаран никой от момчетата не се е облякъл в розово и никой не е произнесъл името нафтекс.НЕФТОХИМИК се пее в цял Бургас.А ,че ВИИ не ходихте по мачовете до кат нямахте келепир (кебапчета,ток,вода, мажоретки за 1500.заплата и д-р.привилегий)подли и мръсножалки сте.ето за това ви мразим. В БУРГАС сте гости
40.
Миналото
26.02.2019 22:01:06
1
11
Бой ядоха зелените , обае никога не е било акулите да нападат 20-1 . Зелените и тогава ходеха по много на куп щотo ги беше страх ,ама боя се изразяваше в вземането на шалче или сваляне на фланелка с два -три шамара и айде чао . Е айде джимито и брат му ядоха по-вече бой щотo си имаха закачка.
А деца с зелени фланелки никога не са били малтретирани никъде
А сега мазутите действат като тумбите цигани . Скачат по 20 човека в тъмното с прътове, оръжия и ритат дори и паднал на земята , повече с цел да го убият
Това не са фенове , а убийци за затвора . Жалко за нафтата
39.
Миналото
26.02.2019 21:50:04
1
11
Толкова бой са яли зелените в Бургас години наред ,че сега техните малки ,дето вече уж пораснаха ходят с ножове на мачовете.
Онзи ден на мача са акулите ,полицията ги пребъркваше основно и сума ти оръжия иззеха . То ножове, мачетета ,бухалки , ама полицията това го спести на медиите
Вместо да се каже ,да се знае какви боклуци и наркомани имат в "агитката ".
38.
хахахха
26.02.2019 21:33:19
0
10
Грозно, зелено, с изцъклени очи. Що е то?
37.
ФАНТА ФЕН
26.02.2019 21:30:58
0
12
В декларацията не пише нищо за боища , нападения и убийства .
Каква е тази злоба от зелените фенове,какви са тези закани .
Уж вика,че бил с две висши на 38 години, а щял с кеф да разбие физиономията на някакъв шаран ?!
Какво ви става бе хора , вие нормални ли сте . Децата си така ли ще ги възпитавате ,да мразят ,бият и убиват
Не го побира акъла ми как заради едни интересчии ,дето съсипаха зеления отбор като Лимонадата ,Джамбаза , Барбата , Пламен ,Стоенчо и другите от тяхната шайка бойци , се озлобихте толкова срещу всички
Изметете най-големите си фенове
36.
Българово хуулс
26.02.2019 21:03:21
1
11
Джуджето Росен Василев дето открадна транспаранта от стадион Черноморец в тъмна доба като мангалите дето крадат жица , върна ли го ?
35.
Mиналото
26.02.2019 20:59:57
3
8
Един фен на aкулите ги чакаше през 90-те в махалата пред моста и ,който има неблагоразумието да му се изпречи...бум валат . Заобикаляха махалата като дявол -тамян.После ,който е успял да мине , след моста редовно ядоха шамарите от 10 на акули и са търкаляха по моста грозните мазути.
Така ги бяха наплашили ,че ги сънуваха дълго време .
34.
Компания на маса
26.02.2019 20:59:46
1
7
Нямаме хора вярно още по вярно че никой от каменовските не ни е интересен. Но и малкото"точни" от хората които сме имали ако бяха колкото вас като бройка какви шансове бихте имали. Изобщо замисляли ли сте е с малките си мозчета "градски" :D
33.
do 30
26.02.2019 20:56:16
0
6
Taka e, kogato istina i realnost im se razmivat.
32.
Истината 1919
26.02.2019 20:54:13
1
11
Истината е че зелените мангали могат единствено да нападат сами хора. Никога не са успявали да направят нищо срещу фенове на Черноморец. като са били повече от 10-15 човека, там историята мълчи май ви е срам да кажете...ако искате да се разровим в миналото
31.
Запознат
26.02.2019 20:48:40
1
10
Пак така многобройни бяха отишли на Лаута и "никой не даде задна, а накрая даже "... си оставиха знамената , транспарантите в Пловдив на смърфовете
30.
xm
26.02.2019 20:48:32
1
10
Има едновидео в Ю-туб където Черноморец пребиват феновете им на техния стадион.Не се гордея с това ,но е истина..Предната седмица Спартак Варна ги биха.Изобщо смешната агитка на Берое може да бие само мазни "фенове"
29.
Розово Камено
26.02.2019 20:43:05
1
12
Нефтохимик изчезна с Нафтекс,а Нафтекс изчезна с Черноморец Поморие,после се появи СНЦ за един сезон и по това време имаше и ФК Мастер,които розовите лимонади предложиха да протеситраме против тях двата фен клуба,за да не се кръщава Бургас и уж за да не ни затрият и двата отбора.Ама се прекръстиха,че после на мач срещу Черноморец ултра Камено дойде да вика против шарана като подкрепяше Камено,докато техните СНЦ играеха по същото време.Та после ФК Бургас изчезна и се появи Нефтохимик, ама СНЦто и то изчезна.Атлетик даже не го споменавам,че там е още по голям срам.Същите тези розови ултраси в Б група ходеха по времето на Нафтекс по 20 човека на стадиона докато ги закриваха.Същите тези ултраси,които свикнаха да ходят на безплатен вход за чушкопеци от Ритони,купуваха им знамена,фланелки,шалове,ленти.Те не купуваха нищо.Но и не знаеха нищо,та появиха се едни момчета в синьо и ги научиха на фенство,агитка,дадоха им мелодии за песни,най голямото им гостуване беше организирано точно от тези сини шарани на Спартак Варна, на което разни малки и големи Николайчовци Лимонади не са и ходили даже.Останаха да им показват фенство шараните и за благодарност взеха да правят Гей Файтърс фракцийка,която ядеше шамари от който ги хване,лидерчетата им бяха унижавани от Дечо и компания, Върбан и компания, Цацата и компания.Но после дойде Събев им им взе храма на обречените и шараните станаха виновни.Успяха да прилапат всички лапета които се смятаха за хард,както и лапетата от агитката на Черноморец,които до скоро викаха к*р за мазута.Всичките клипчета и снимки мога да ви ги предоставя да си видите феновете,известни с обръщането на палачинката,сиреч курвалъка.Но пък се събират по 10,ходят и бият деца,или по големи фенове,но нямат смелост да се изправят сами срещу тях.Ходят с маски,защото ги е срам да се покажат.Но като са сами ядат шамарите,нали Марти?Толкова сте ултрас,колкото аз съм космонавт.Унижават ви всякакви,за това фашистите ви се съюзиха с пънкарите на Ботев и Спартак,които не ви броят за живи.Онзи ден имахте дадени 200 пропуска и даже ви останаха.Школата ви си тръга второто полувреме и някой от децата дойдоха при нас.Те толкова много обичат розовото,че побягнаха в първия момент когато им оштвориха вратите и се махнаха.Аз нямам две висши ама човек с две и семейство ми е смешно да говори за бой.Толкова ли е трудно да говориш,биткаджио.Поздрави на всички с джендър чертите като Пламен,Стоянчо и Росенчо двамата общо високи 2 метра и 25 сантиметра и всички знайни и незнайни битки и лаладжии по форумите.Аз също искам да разбера за вашите ултраси и обратните кофи Захари,Манол и ония другия тюфлек на Манол гаджето.Искам да помоля и разни бивши псуващи шаранчета като Генаги и Станиславчо,не пресичайте улиците защото лесно е като скачате 10 на 1 но е трудно като сте сами.За да спра ще ви кажа,че ме боли к*ра за вас,ходя си със сините фланелки и шалче и чакам поредния мма боец в розово да се помисли за безсмъртен.Чао сладурковци.
28.
ITALIAN HOOD
26.02.2019 20:42:48
3
11
Пожелавам им на розовите да не успеят да вляззат в Б а да изкарат още 3-4 сеозна поне с нас да си ги закрием подобаващо както е тръгнало
27.
до 21
26.02.2019 20:42:12
0
11
Чек, чек, чек малко.Бъркаш спортовете,ако ти трябва боксовия ни клуб си объркал адреса.Те не играят на стадион Черноморец.Вижте там съберете се, поиграйте си, почоплете си дупките, нас не ни бърка. Темата е за футбола в Бургас. Пък кой 30, кой 60, въпрос на организация.Иди, пиши обява в Ало Бургас, ако ти се върже някой-играйте си. Кога ние сме се били на стадион Черноморец, вие сте бягали от ташак на ташак за да не ви изхвърлят на ичкия. Големи сме вече да си играем с дечица, а и някак си не е педагогично.
26.
Акула
26.02.2019 20:41:08
2
9
Стадиона в Лазур никога не е бил на Нафтата.Черноморец го ползваше още когато правеха ремонт на девети септември седемдесетте.Имаше Локо Бургас.Каква Нафта,какъв Лазур,заводски каскети?
25.
xm
26.02.2019 20:41:01
3
14
Нямам думи да отговоря на тия нещастници...Само,ще кажа,че с 9 човека ги насрахме...Ако се гордеят с тази победа..не знам.В Б група.ще ядат бая бой.
24.
КД
26.02.2019 20:38:34
2
15
Там, където е текло, пак ще тече. 100 години го има, още 100х100 ще го има отборът на Бургас!
23.
AZ
26.02.2019 20:35:59
3
10
Момчета, защо им обръщате внимание на мазутя.Те за футбол не говорят, в главите им само боища и заплахи.Все пак за да има хубаво,трябва да има и лошо.Как щяха да ни приемат добре хората,ако тях ги нямаше.
Който трябва е видял разликата,а както има един лаф - хубаво кафе без утайка не става.
22.
КЗМ do 20
26.02.2019 20:18:02
1
11
Ти си бил нали, какво държеше в ръката и как точно сте събрали 30 човека. Айде завивай се и лягай да спиш. Един друг се лъжете колкото да не се разберете какви сте мишоци и да продължите да си вяравте, ебахти болните психопати хахахахаха
21.
До 18
26.02.2019 20:14:28
11
3
Преди 3-4 години срещу Берое в Несебър. Ние бяхме 30, те 60 и никой не даде задна, а накрая даже си стиснахме ръцете. Вие кога нещо подобно?? Ааа чакай, вие просто нямате хора хахахахах
20.
Бургас
26.02.2019 20:09:22
0
13
Алоооо, зИленити, жаби ли сте, крокодили ли не знам, ама като ви бръкнаха в г...а и веднага си показахте същността....побоища, разбити глави, все едно и също. Викаш заради нас сте на това дередже, ама удобно забравяш, че възхода на Нефтохимик през 90-те съвпадна с разсипването на Черноморец. Случайно? От къде ви дойде най-голямата звезда Кишишев помниш ли? Най-добрите от школата на Черноморец в коя посока отидоха? Не играхте ли и вие на нашия стадион докато парите на Нефтозавода се източваха за да се строи вашия? Късата памет, не е чиста съвест ;) Само че тогава ние ви подкрепяхме отбора без грам злоба. А нещо да кажете, че викахте за отбора на Бошнака, докато СНЦ.то ви още играеше в Б окръжна, пратено там заради черно тото? А само 2 месеца преди това ревяхте против него, защото беше тръгнал слух че ще се обединява с ПСФК-то. Точно против този същия отбор и собственик, които подкрепяте в момента...Що така?
19.
До 16
26.02.2019 20:00:36
11
4
Събинчо, ясен си като бял ден. Заешко сърчице си, така че не се пъни много. За следващия мач докарай целия Кумлук ако искаш. На еднакво хигиенно и умствено ниво сте хахахахха
18.
КЗМ
26.02.2019 19:56:29
2
10
до Зелено Камено имам и още еидн въпрос. Кога сте имали вие уговорен бой с някой с голи ръце поне един? Кога? Смешници
17.
КЗМ
26.02.2019 19:54:03
1
10
Стига ми се плюнчи тука ве сопол, аз 2 висши имах още на 25. Ясно колко си научил щом това ти е мерило, жалък комплексар. Пикая на псфк-то и всеки зад него като дечовци плитки и подобни путарани, но такива като теб са ми най-жалки. Ние поне претенции нямаме,но я ми кажи някой сериозен велик ултрас от вашите като сте пълни с такива.Срам за Бургас
16.
do 13
26.02.2019 19:50:50
1
10
Явно са ти блян двете висши. Учи и ще ги имаш. Аз съм на 45, с две висши, но истински, с юмруците съм свършил отпреди 25 години. Типично за мазутската ти същност явно си спрял с развитието си доста рано. Характерно е за аутсайдерите в живота, но ти си знаеш истината по-добре и от мен де. И все пак, въпреки че съм на 45 и далеч по-уравновесен от теб, не бих се отказал от възможността да размажа една муха, ако реши да ме хапе. Що се касае за ромите от снимката. Да, роми са, 20 човека бяха, но не заменям нито един от тях за 10, като теб. Поздрави.
15.
Ром
26.02.2019 19:36:45
2
9
Бате, чак такива цигани да сме от нафтата не сме
14.
Коце Ралев и Коце Марков
26.02.2019 19:30:42
9
3
Само Левски
13.
Зелен Бургас
26.02.2019 19:27:51
16
5
Как да попаднем на подходящите ви, като такива просто нямате бе рибок? И какво ядове ще ядем и от кой, че не мога да се сетя. Аз съм на 38 години и съм с 2 висши, но с кеф бих ти разбил физиономията. Защото по-нагли същества от вас просто няма. Да, много правилно каза, че не си на акъла ми рибо плиткоумна. Много ниска топка си ми. А като говориш за примати, я пак погледни снимките от вашия сектор. Горе вдясно ясно се вижда 40-50 от техния вид - черни, гурливи и миризливи. Но вие с отворени обятия ги приехте, само и само да изглеждате някаква бройка. Или по-логичната причина е, че просто ви беше страх да им кажете нещо, за да не ядете мангалски шамари хахахахахаха Ахх колко сте жалки хахахахахах
12.
до 11
26.02.2019 19:16:59
4
15
Розов, ти що нищо не направи, като Събев ви направи розови, ве нагъл и мазен. Кой се е намърдал на "вашия" стадион бе заблуден. И тогава и сега - стадионът е И Е на Събев. Защо сега си там под наем и използваш 1/3 от стадиона ?. Нали е твой, нали беше твой, стига сте пеели тази мантра, защото умните отдавна знаят истината. Ти защо не си спаси порточановия отбор ве льольо, защо се преоблече в розово и се нарече Нафтекс ? Феновета на Черноморец ли ти бяха виновни. Аз пък казвам, че заради вас ни се случи всичкото зло последните години. Вие се разтворихте за Събев, че и на нас ни го натресохте после. Пък това, че Балъков и сие решиха да ви премахнат не е наша вина. Аз на оня стадион не съм стъпил с изключение на последните години, когато Херо взе отбора. Значи ние сме убили Черноморец викаш, убили сме и Нефтохимик. Сладур мамин мазутски. Типично във ваш стил. Всеки ви е виновен и длъжен за нещо. Пък биячо мой, не знам защо все не си срещнал някой подходящ или викаш няма как, защото в типично вашия курвенско-мазутски стил изкачате в тъмно по 10 на малки деца. И ти льльо, който и клечка за зъби не си направил в живота си внимавай със заплахите, защото нито сме на акъла ти, нито сме на годините ти. Ще си имате много,много ядове, ако продължавате да заплашвате с бой. Толкова ви е сивото вещество в главиците и точно заради такива екскременти, като теб хората избягаха от стадиона, а името Нефтохимик се превърна в свърталище на примати.
11.
Зелен Бургас
26.02.2019 18:49:46
15
5
Как имате очи да говорите за Българово и Долно езерово бе вмирисани риби, като точно заради вас се наложи да играем там. Най-удобно се намърдахте на нашия стадион, докато вашия тънеше в мизерия, а сега ми се бият в гърдите как си изчистили кочината в Кумлука. Що не направихте същото по времето на Събев бе нагли цаци? Не бяхте ли половината на заплата към ПСФК-то? Все реторични въпроси. Те били спасили Черноморец хахаххахахха. А бе ей психопати, що не спасихте дражевия Черноморец? Защо не спасихте ПСФК-то? Защо не спасихте Черноморец Бургас - София? Защо не си защитавате името? Бият се в гърдите че си стегнали стадиона, ама ги е срам да си признаят, че заради тях този стадион е в ръцете на Събев и никога повече няма да бъде общински. Вие сте убийците на Черноморец глупаци! Никой друг не ви е виновен! Лошото е че с ваше съучастие беше убит и истинския Нефтохимик.....и имате наглостта да говорите за Черноморец Поморие и Долно езерово ли бе нагли помияри???? Ей заради това ще бъдете бити винаги, дори и в съотношение 10 към 1. Защото боя е най-малкото, което заслужавате......
10.
Идентичност като Македония
26.02.2019 18:48:21
11
2
Черноморец 1919 победи ПСФК Черноморец, в мач от „А” Областна футболна група. Възпитаниците на Нено Ненов се наложиха с категоричното 5:0. Срещата се проведе на първи помощен терен на стадион „Черноморец”.

Двубоят премина изцяло под диктовката на Черноморец 1919. През първото полувреме, обаче куп пропуски ги лишиха от доста солиден аванс. Вместо това, те се оттеглиха на почивката с преднина от само 1 гол. Точен след четвърт час игра бе Михаил Ралев. През втората част логичното се случи и попаденията заваляваха във вратата на ПСФК Черноморец. Жулиен Парушев удвои в 48-ата минута, а Ефтим Димитров направи аванса класически. До края на мача Жулиен Парушев бе точен още на два пъти (73-а и 78-а минути), оформяйки своя хеттрик и крайното 5:0.

Състав на Черноморец 1919: Я.Костадинов, Т. Стоев, Н. Авджиев, Р.Стоянов, Хр.Георгиев, Сл.Костенски, Р. Янков, Ж. Парушев, М. Ралев, С. Русев, Ефт.Димитров

Резерви:Д.Гочев, Т. Бачев, Ил.Иванов, П. Георгиев, П. Парушев, Ас. Джамбазов, Ил. Русев
Идентичност,
9.
до 3
26.02.2019 18:37:35
2
8
Кажи един ваш ултрас ве паляк?
8.
AZ
26.02.2019 18:20:37
3
16
За писалите мазуто отдолу...
Гьонсурат му се вика вашето. Точно те тръгнали да ми изброяват абревиатурите на Черноморец, като сами те и клубове припознаха, че и ги прекръстиха. Гък не казахте, когато ви направиха Нафтекс и ви облякоха в розово, ама в нашата купичка гледате. Може да ни бръкнаха в здравето и на нас, но към името Черноморец и цвета на екипите - никой не посегна. Както и да е, тази декларация е написана за умни хора, останалите е нормално да не я разберат. Пък точно от мазут, не съм си и помислял за миг, че ще я разбере. Що се касае за Коце-тата. Не знам точно кой визирате, но ако ви уважавах поне малко бих ви пожелал да имате такива фенове като тях, ама предвид природата ви. ще напиша, че напълно си заслужавате вашите. И друго - не са само Коцета-та, много сме. За нас Черноморец е кауза, за вас - Нефтохимик е средство и за това ви е трудно да ни разберете Не че настояваме де.
7.
LSFC
26.02.2019 18:13:01
2
14
СЪРЦЕ ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ,бой по ГМО-уродите Нефтокомик и сестра им Литекс-София
6.
m
26.02.2019 18:02:08
3
13
masterkibik ne go broq 3a otbor otkakto porto4ana se mahna.
5.
Розови очички
26.02.2019 17:57:31
3
17
Реват, та се късат! По-смешни от розовите драскачи дето дори отборчето им няма нищо с Бургас!
4.
Синя Таранка
26.02.2019 17:45:48
16
8
Дражевият черноморец, порточановия черноморец, събевият черноморец, коце марковия черноморец, вихър айтос, черноморец бургас софия! И като добавим дербито миналата година между два тима с името черноморец, коце марков и ралев, мога да си избършат миризливите дупета с това подобие на декларация! И забравих да кажа, само Левски, нали са говеда.
3.
ГФ
26.02.2019 17:43:49
15
6
Смешни двойни фенчета. Любимия Левски победи, а втория любим чц загуби. Плачкайте още , но си оставате клуб на три години. А вашето ПСФК къде е? Защо се отказахте от него, то все още съществува. Като бяха в А бяхте от него, сега сте за 1919, преди това пък препознахте ПСФК, а зае.хте онзи възродения от 99/00 година.
2.
Нафта
26.02.2019 17:36:20
16
8
Хахахаха така не съм се смял. Клуба ли пише декларации, коцето дебеличкия ли незнам. Но верно много се смях.
1.
1919
26.02.2019 17:29:55
9
8
Ouch nice one!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване
Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори