×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Свидетели заковават Подмола за наркоразпространението


Свидетели заковават Подмола за наркоразпространението
Според материали от разследването Подмола е работел с малки количества наркотици, за да не бъде хванат
Тема в развитие
виж още
скрий
13 Януари 2019, Неделя, 10:45 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: авторът

При следствения експеримент двамата мъже от Хасково са посочили къщата, където е извършена продажбата на марихуана


Свидетелски показания и извършен следствен експеримент заковават 55-годишния Антоан Подмолов, по прякор Подмола, по обвинението за разпространение на наркотици. Това стана ясно днес в съда по време на гледането на мярката му за неотклонение в Бургаския окръжен съд

Както Флагман.бг съобщи пръв, при показната спецкация в четвъртък са хванати двама мъже в луксозно Ауди край Гробищата в Бургас. При обиска в тях е открита марихуана. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)Двамата се връщали от дома на Подмола в поморийското село Каменар, където според доказателствата по делото е извършена продажбата. Веднага след това ченгетата нахлуват в къщата, където са намерени 51 броя боеприпаси и 29 хапчета, последните обаче все още са в процес на изясняване и нямат отношение по обвинението.

По време на следствения експеримент двамата свидетели Мустафа и Ахмед, които са дошли от Хасково, за да купят наркотичното вещество, ясно са посочили пътя, по който са минали, за да стигнат до Каменар, къщата, в която са пребивавали. "За да стигнат дотам, са им дали насоки", каза прокурор Андрей Червеняков.

Според събраните доказателства може да се направи обосновано предположение, че именно Подмолов е продал наркотиците, заяви още той. Флагман.бг научи, че обвиняемият е рабтел с малки количества, за да не бъде хванат, но това все още не е доказано.

"Това лице е изключително конспиративно, не само той, а тази категория лица са много предпазливи. В тях и в близкото им обкръжение трудно могат да се намерят количества", каза още пред журналисти прокурор Червеняков. Ако бъде доказана вината по това обвинение - разпространение на наркотици и притежание на боеприпаси без разрешение, Антоан Подмолов може да получи ефективна присъда от 2 до 8 години.

Защитата на Подмола - адв. Петя Арнаудова поиска по-лека мярка за клиента си - подписка или домашен арест, като уточни, че той живее с възрастната си майка, която е с тежко заболяване и няма кой да се грижи за нея. Според адв. Арнаудова не може категорично да се докаже, че намерените наркотични вещества в колата с кърджалийска регистрация са продадени от клиента й.

Подмола остана безмълвен в съда, единствено каза, че иска по-лека мярка, а именно подписка.

Състав на Бургаския окръжен съд, с председател съдия Яни Гайдурлиев, взе най-тежката мярка спрямо обвиняемия - "задържане под стража". Антоан Подмолов има тридневен срок, в който може да обжалва определението на първа инстанция. 

В категории: Темида


Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
19
Коментара по темата
19.
Ааааа Недко на Янко
14.01.2019 04:01:45
0
4
Ко дъ.прай Недко не му се лежи и е готов да изпее всеки. С две кила тревс ще вземе 3-4 години.
18.
Свобода или смърт
14.01.2019 04:00:58
1
4
Арестувайте организираната престапна група за наркотици организатора е Радостин Ерменлиев има двама подчинени Николай Куминков Яни анастасов те зареждат сички дилари в поморие с трева амфетамин кокаин организатора на групата е Радостин групата вилнее в поморие от5 години и полицията неможи да ги хвани
17.
До16ти
14.01.2019 02:39:20
0
4
Не е на Поморийския брат му,дето го хванаха надрусан и с 2 кила трева. Хахааа
Не,въобще не е той. Той е само ”певец”
Във Поморие съвсем случайно на Очите шурето стана прокурорски свидетел срещу Мазния,а на Янко брат му ”попя” за Подмола.
Но не си правете изводи за Очко и Поморийския! Те близките им случайно са певци. Аааааааасгггхй
16.
Шпионката на Поморие
13.01.2019 22:00:12
0
4
Знаем кой го нареди ,те много хора вече знаят шпионина е един
15.
До13 фантазьорката лебеткова
13.01.2019 20:17:46
2
5
Определено си най-зле информирана. Нещо ти бягат фактите. Къде беше полицията до престрелката в Сл. Бряг? Главният прокурор каза че Сл. Бряг е едно блато. Него ли да слушаме или теб Лебетке?
14.
no comment
13.01.2019 20:07:36
1
11
Браво,Коко(околийския)мачкай народните изедници.С пожелания за много здраве и лично щастие.Мачкай или те ще те мачкат! :)
13.
До 10
13.01.2019 19:30:37
12
11
Понеже фантазираш вземе, че се запознай малко повече със случая. Къде намеси и ДАНС не ми е ясно. На пресконференцията по повод случая беше наблюдаващия прокурор и Калоян Калоянов така, че е ясно кой е работил по случая. Кой кой е предупреждавал това са приказки от кварталната кръчма, ако има такива случаи бъди сигурен, че щеше да се оповести, още повече, че съдебните заседания са публични. Поздравления за Калоян и екипа му, свършили са огромен обем от работа.
12.
pp
13.01.2019 19:18:19
1
12
mitio o4ite firma arkuz go davaxa po nova televiziq tam 6te vi stane qsno za vsi4ko kvi sa gi var6eli
11.
mm
13.01.2019 19:16:40
2
13
FIRMA ARKUZ
10.
До9
13.01.2019 18:59:14
1
14
Добре е че защитаваш колегите,но нека бъдем точни. Очите се натресе на Цацаров и държавата със тъпашката си проява в Сл. Бряг. Именно тогава фокуса се насочи към него и бездействието на полицията в Бургас и Несебър. След излизането му от затвора за4-5 год до 2016г възстановава дейността си без да бъде обезпокояван. Факт изнесен от най-големите в държавата. Освен Камбоджанеца станаха ясни и наркотици криени в патрулки,в тоалетни на РУП Несебър което е към дирекцията в Бургас и с шеф Живко назначение на Калоян. След скандалите покрай Случая Кравата-Очите точно бургаската полиция и прокуратура стана за майтап,най-малко! Разработката срещу Очите е на специализираната прокуратура и ГД БОП и ДАНС. А на заседание на спец апелативният съд за ”мерките за неотклонение” бе оповестено,че групата на Очите е била предупреждавана за акции от хора в полиция и прокуратура на местно ниво. Обичай си колегите и дано успеете. А за убийствата няма давност и вместо да се оправдаваш,работете. Във САЩ и по света разкриват убийства от преди 20-30год. Работа иска и по-малко софри и ”изтичане на информация”. И почерпки и подкупи.
9.
До 6
13.01.2019 18:32:35
5
9
Изброените служители от доста години са извън системата, на тяхно място са назначени служители от друго поколение и с друг манталитет. Именно заради това беше задържан Митьо, както и много други лица. Колкото до цитираните от теб служители съм съгласна, че ще бъдат запомнени с участието им по софри и до там.
8.
FHM
13.01.2019 18:19:58
5
16
Калоянов е номер едно. Той промени манталитета на бургаската полиция. Благодарение на него беше арестуван Митьо Очите или както медиите го наричат бургаския Ал Капоне.
7.
Dw
13.01.2019 18:15:31
5
4
Стояне, Стояне стига си писал коментари. Има една поговорка “Тарикат мъж не писка”. Стигс си ревал, като жена.
6.
Защо бургаската полиция е длъжник на обшеството?
13.01.2019 17:52:22
3
11
Бургаската полиция е тази на чиято територия ”изникна и се разви” една наркогрупировка свързвана със следните убийства:
Убийството на Георги Сивков,убийтвото на Венци Москов,опита за убийство на Диман Вълчанов, убийството с бомба орез 2003 на бизнесмена Пиперков и опита за убийство на съдружника му Нешев, зверското убийство на Златина и две годишната и дъщеря Мария с бомба в Обзор, убийството на Руслан Михов, убийството на Генчо Б.- Гената, убийството на Христо Близнака, убийството на Мариян Георгиев-страхотен човек и мъж помагал много на полицията.
Ако тази групировка е арестувана за кокошкарска дейност със смешни присъди,това случайно ли е? Морално ли е,и какво мислят близките на гореизброените жертви?
Ако полицейските шефове на БОП И криминална полиция Владимиров и Купенов работят в СОТА на лидера на въоросната групировка,това свързани ли е с възходабо оцеляването на наркобоса? Ако Иван Гергиев-черния шеф на криминална полиция и Герги Желев също шеф са пенсионирани преждевтеменно заради записи уличаващи ги в контакти със същият наркобос и дясната му ръка Поморийски,това какво говори за бургаската полиция?
Възможно ли е наркобоса да не стигне до това ниво и тези убийства,ако нямаше продажни полицейски шефове от Бургас?
Със писане по сайтовете и лъскане на опозорен имидж,като се имитират успехи,няма да дадете покой на жертвите и близките им.
5.
Запознат
13.01.2019 16:37:48
7
7
Успехите на бургаската полиция се дължат основно на бившите служители на ГДБОП-Бургас , които след разформироване на службата бяха преназначени в полицията. Това са служители с изключителен опит в борбата с т. нар. тежък криминален контингент. Не случайно ОДМВР-Бургас е в челните места по реализирани ОПГ-та.
4.
Страшни глупости
13.01.2019 16:37:15
2
7
Работел с малки количества за да не го хванат. Хахааааааа Но пак го ”хващат” без количество..Значи всички които работят с големи количества и вадят много пари са глупави. Хахаааааааа
Явно за това като прекарваха многото хероин с Очите,не са ги хващали. Чакали са да почнат да работят с малки количества и тогава да ги ”хванат” Хахааааа. Значи италианците да се учат от бургаските ченгета,а не да ми хващат Брендо и Мафията с тонове. Хахааааа И тез мексикански картели тръгнали и те с тонове,абе балъци елате да ви открехнат бургаските криминалисти да работите с малки количества,дори и да имате пазар и клиенти за милиони! Хахаааасааааа.
Тоз съдия горкия с каква съвест го задържа?
Мангала в Комлука с 50грама в колата,дето били на брат му,защо не задържаха нито него нито брат му?
3.
Иванова
13.01.2019 16:32:03
7
21
Калоянов е най-успешния директор на ОДМВТ-Бургас. Благодарение на него са неутрализирани знакови фигури от криминалния контингент и са задържани множество ОПГ-та. Само така старши комисар Калоянов, бъдете винаги все така безкомпромисен.
2.
хахах
13.01.2019 16:10:43
3
8
Този Подмола, явно е голяма мишка, щом е ангажирал някаква световно неизвестна адвокатка от Поморие - някоя си Петя Арнаудов?
1.
Ааааа и хапчетата нямали отношение
13.01.2019 16:09:08
2
6
Къде са наркотиците? Хахаааааа Защо толкова години се оправдаваха че за да хванат продавачите на отрова,трябва да ги хванат с наркотика,а тива не е лесно. А сега някой казал и обвинение. А защо не обвиниха и задържаха и турчина с аудито?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори