×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Водят Подмола с белезници в съда, прокуратурата иска постоянен арест (СНИМКА)


Водят Подмола с белезници в съда, прокуратурата иска постоянен арест (СНИМКА)
Антоан Подмолов бе в необичайно добро настроение, сякаш очаква съдът да го пусне
Тема в развитие
виж още
скрий
13 Януари 2019, Неделя, 10:11 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Флагман.бг

Обвинен е в наркоразпространение и незаконно държане на боеприпаси

Постоянен арест за Антоан Подмолов, известен с прозвището Подмола, иска Бургаската окръжна прокуратура. Наблюдаващият прокурор е Андрей Червеняков.

55-годишният мъж току-що бе доведен в зала 1 на Съдебната палата, където след минути Яни Гайдурлиев от Бургаския окръжен съд (БОС) ще разгледа мярката му за неотклонение. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ВЪВ ФЛАГМАН.БГ!

Флагман.бг единствен писа за зрелищната акция в четвъртък, когато бе претърсен дома на Подмола в поморийското село Каменар, а малко преди това на входа на Бургас бе арестуван и 37-годишният Мехмед Ахмед от Хасково (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Ето какво откриха ченгетата в дома на Подмола в Каменар

При акция на отдел "Криминална полиция" към ОД на МВР в Бургас в дома на Подмола бяха открити 26 бели хапчета, незаконни боеприпаси, а освен това свидетел сочи, че Антоан му е продал наркотици. Вероятно свидетелят е Мехмед Ахмед, който управляваше лъскаво Ауди А 8 със златен номер от Кърджалийска област и бе арестуван с дрога в Бургас.

Антоан Подмолов е брат на застреляния в центъра на Хасково легендарен ъндърграунд бос Вальо Подмола. Антоан дълго време бе считан за изключително близък до Димитър Желязков-Очите, но негови близки твърдят, че от 10-ина година отношенията им се влошили. Антоан въртял бизнес с кариера за гнайс в Ивайловградско, но разследващи имат подозрения, че се е занимавал и с друг бизнес.

Какво ще бъде обяснението на Подмола за наркотиците и боеприпасите - очаквайте по-късно във Флагман.бг

В категории: Крими


15
Коментара по темата
15.
До12 човека на Очите
13.01.2019 19:24:08
0
6
Ами като сте шматки ще ви стреля Кравата. Ко търсите там 30човека с нижове,брадви,мачете. Водолаза със законния си пистолет,Радко джуджето заловен от полицаи докато бяга и той с пистолет. И Очите реши че пак ще смаже поредният ама му сложиха торбичките а вие избягахте като овце. Всички ви подиграват пълни шматки сте. Очите като убива голям мафиот а като го размазаха и отиде да ги съди чеби показания дава. Срааам боса реве хората му бягат и послежсвидетели срещу Кравата. Сега обаче и вас ще лашкат в съда че и обвинение за нападението ще има,и по този начин ще излезе самозащита За Кравата и хората му. И понеже дадахте показания срещу Кравите,сегаби те с чиста съвест ще ви наредят. Да видите че сте тъпи полицейски изтривалки.
14.
До 13
13.01.2019 19:16:52
1
2
БИЛ СИ В ПАНГОТО БАТЕ. ЛИЧИ СИ.
13.
Корумпирани Кавали
13.01.2019 19:06:07
1
2
Ko MBP???смях,
MBP
12.
смях
13.01.2019 16:51:26
1
9
Божо Кравата вкарва с килограми в Пловдив, Слънчев бряг, Банско и Боровец, хората му бият полицаи и стрелят на месо по заведенията и си е на свобода, а тоя 60 г дъртак за две дози и няколко хапченца вече, голяма акция направили полицаите, голямо задържане, свидетели, затвор бреййй какъв голям удар. Че тя самата акция е десет пъти по-скъпа, от колкото заловените дозички. Но нали данъкоплатеца плаща, а Мвр "отчитат" дейност.
11.
Тоз като прекарваше по 50кила
13.01.2019 15:38:16
2
10
Не го хванаха тъпите ченгета сига са сетили тез шматки. Некъдърни милиционери
10.
Dw
13.01.2019 15:34:05
3
4
Евала на куките. Подмола все минаваше между капките. Няма значение дали е хванат с кила или с хапчета важното да е в кауша. Има МНО хванати с кила които нямат дори повдигнати обвинения.
9.
Фенка
13.01.2019 15:29:55
6
2
Калоян Калоянов е най- успешния ръководител на бургаската полиция. Няма неразкрито тежко престъпление, неутрализира всички знакови фигури от региона. Поздравления старши комисар Калоянов.
8.
Да бе бургаски ”топ полицай-клоун”
13.01.2019 15:21:35
2
6
Явно си много ”бос и настиваш от към краката” Ако не е случаен(както твърдиш) как тогава има клиенти? Значи е дилър и продава,а това означава че си е ”случаен” и щом продава трябва да го хванат с наркотика който продава. Ако не е случаен демек голям тарикат в този бизнес( за което намекваш) и за това няма наркотици у тях,значи трябва да има хора продаващи за него и клиентите да свидетелстват срещу тях-дилърите му. И тогава става дума за Организирана група,на киято би трябвало да е Бос.
Ама ти май си граничен полицай,щом и на теория не ти е ясно. А за духането,майка ти или жена ти ще ти обяснят повече!
7.
TVE
13.01.2019 15:17:06
5
2
Калоянов е номер 1. Успя да задържи над 10 ОПГта + Митьо очите
6.
Просто постановка е всичко
13.01.2019 15:15:50
1
1
Ако искат ще го ""разработят""и заковат.Вероятно е ниско ниво "индивидуален зареждач"и са го ""пуснали по пързалката""за да не се пречи на сериозна верига зареждаща слънчака.
5.
До коментиращите “специалисти”
13.01.2019 15:01:34
4
5
Как да хванат наркотици в дома на Подмола , като той не е случаен човек. По-важното е, че са задържали негови клиенти които ще го наредят. Така, че мили “специалисти” отивайте да духате супата или нещо друго, каквото прецените, избора е ваш.
4.
Как да не е в настроение Антоан
13.01.2019 14:56:19
0
6
Като знае какви са хапчетата и патроните за пилета. Ако го бяха хванали с големи количества хероин и оръжие както писа Фкагман,нямаше да се смее.
3.
Дядоооо
13.01.2019 14:35:38
2
7
Ще го хванат дядо ”задъртият смок”. Смешните куки пак излагации.
2.
Бляяяя
13.01.2019 14:27:51
0
6
Прокуратурата не може да иска нищо при положение че държат на “работа” корумпирани и арестувани прокурори като Ангел Георгиев.щом толерират корупция, не може да им се вярва.
1.
Един свидетел?
13.01.2019 14:20:26
3
8
Значи да видим какви наркотици е продал на свидетеля и какви са въпросните ”бели хапчета”? Ако свидетеля е хванат с трева,а у Подмола са намерени хапчета,къде е тревата която уж е продал?
А белите хапчета може да са за разтроство,запек,кръвно и т.н. А ловните патрони при положение,че е ловджия са мн. дребно провинение за такава ”мащабна специзлагация”.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори