×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Алекс Раева: Слави никак не ми липсва, вече изобщо не гледам шоуто му


12 Декември 2018, Сряда, 14:14 ч.

Алекс Раева е родена на 24 септември 1980 г. в София в семейството на актьорите Наталия Бардская и Илия Раев. Завършила е Музикалното училище с оперно пеене, техникум по текстил и Художествената академия. Кариерата й започва в "Шоуто на Слави", а Маги Халваджиян я кани за водеща на "България търси талант" и "Х фактор". Снимала се е в сериалите "7 часа разлика" и "Полицаите от края на града".

- Алекс, албумът ти "My" с групата Mind Trips е първият от 20 години сценична дейност.

- Да. За групата е трети, а за мен първи. Това е цялостен продукт от 10 песни на английски език, емоция, събрана в едно. За мен той има огромен смисъл. Ние всъщност се събрахме преди 19 години, но тогава бяхме млади - клубна група, свирехме в заведения тогава, почнахме с кавъри. След това започнах в "Шоуто на Слави" и прекъснах участие с групата. Преди две години ми се обадиха и разбрах, че вокалистката им е заминала за чужбина. Отидох да ги видя и останах три седмици в студио. Някак отново се намерихме, няма случайни неща. Направихме английски албум с подредени песни, той е като наше дете. И като всяко къснородено дете е интелигентно направен, за интелигентни хора (смее се).

- Сценарият е като на "Оркестър без име"?

- Ха-ха, да. Само че се надявам да съм по-добра от певицата Рени, Катето Евро ми е приятелка и ще оцени тази моя шега.

- Това съвпадна с раздялата ти с диджей Дончо. Посвети ли му песен в албума?

- Много песни са посветени на него. Такова е състоянието на всеки човек, когато се разделя с любим. Това са различни емоции, чувство на ярост, на обвинения към себе си, към другия, на прошка, на изчистване. Целият албум е физиотерапия за мен. Направих го след тежка раздяла и е дълго чакан лукс за нас и мен.

- Как съумяваш след всяка раздяла да взимаш положителното?

- Може би защото съм продуктивна в такива периоди. Някои хора се насилват да са "други" или се затварят, а мен ме избива на творчество. И слава богу.

- Как останахте приятели с Дончо?

- При нас раздялата никога не е била поради някаква фатална причина - изневяра или просто си е отишла любовта. Ние се разделихме, обичайки, което беше трудно, преживяхме го тежко. Може би не сме били един за друг. Останахме приятели, много сме си ценни като съвети, имаме и невероятна химия на сцената. Обикновено при раздяла винаги единият е засегнат - при нас това го нямаше.

- Орлин Горанов казва за теб, че имаш изключителен талант в операта, дори че си следващата Соня Йончева.

- Много е хубаво това, което е казал. За съжаление това, че не продължих с оперното пеене, е голямата болка на майка ми. Моята първа учителка беше Валери Попова, Бог да я прости, тя ме "отвори" за това велико изкуство, но следващите ми преподаватели някак пречупиха у мен желанието да се изявявам точно там. Освен това съм много свободолюбива, щеше да ме ограничи това пазене на гласа - да не пееш в други жанрове, да се пазиш. Ограничението би ме смазало.

- И затова избра "Шоуто на Слави". Съжаляваш ли, че го напусна?

- За мен шоуто беше едно голямо училище. Дори този албум, който сега направих, е еманация на всичко, което научих при Слави. Но знаеш ли, не ми липсва Слави. Вече съм на този етап, на който нито аз мога да дам повече на великолепния иначе бенд, нито той на мен. Не ми беше никак лесно да напусна. Тогава беше супер трудно, защото започнах от нулата, нямах работа, тепърва трябваше "да се търся" в нещо друго. Но смятам, че ми се получиха нещата.

- Гледаш ли шоуто от време на време?

- Не гледам българска телевизия, защото се нагажда към това, което зрителите искат да видят. Тя не е образователна, занимателна, интересна, поне за мен. А и честно казано, шоуто от година-две е еднакво и не ми е интересно, няма с какво да ме впечатли.

- С Мария Игнатова се разбирате перфектно. Няма ли да я поканиш да попее с вас?

- Тя е много е музикална, но няма да пожелае, вече има записани няколко парчета. Страхотен критерий и съдник е за мен. В професионален план много я копирах в началото - всичко, което можах да взема, й откраднах. Аз пък я научих на свобода в импровизацията, защото беше малко като в рамки.

- Не мога да не те питам за човека, който в момента те вдъхновява?

- Човекът до мен няма общо с моята професия. Чувството е прекрасно да го изживееш. Обикновено човек става по-предпазлив с годините, но любовта не пита. Важно е да можеш да изживееш истинските моменти, когато ти се дават, да не се пазиш от тях. След Дончо не допусках любовта да ме докосне. Това са едни бариери, които самият ти не виждаш. С новата любов се срещнах на лодка в морето, на която аз не исках да ходя. Наистина бях уморена, но в крайна сметка отидох и резултатът е налице.

- Много обичаш да се гмуркаш, защо?

- Да, не се страхувам от акулите. Човешките грешки повече ме плашат. Била съм със стотина акули очи в очи. Посещавам такива места по света, които са топдестинации за акули, и то за по-диви от тях. Интересно е, когато те душат - това не е чувство на страх а чувство на респект към целия животински свят. Пещерното гмуркане е част от мечтата ми сега. Но с гмуркането си почивам. Много малко хора в нашия бранш знаят как да почиват. Това не означава да си вземеш 20 дни и да си кажеш: "Ето сега почивам". Това е изключване на мозъка. Никога не съм се сещала за нещо негативно, когато съм във водата.

- Последната ти роля в "Полицаите на края на града" е отново драматична като в "7 часа разлика".

- Ох, да. Като колежката Желязкова съм много сериозна, все в драми ме виждат. Но пък се замислям, че до Геро и Румен няма как да си смешен. Те са много големи, казва Раева в интервю за "България Днес".

В категории: Лайфстайл


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Трифон Славев
12.12.2018 19:30:57
0
11
Сашке (помня, че мразиш да те наричат така), не си само ти, която не ми гледа шоуто. Останаха само пияни дебили на по няколко ракии, които ме чакат да наплюя "шибаните политици" и други известни персони и да ги омаскаря хубаво. Защото народа не иска истината и фактите - той иска да се плюе! Изключение правят тези, които ми дойдат на живо в студиото. Тогава почвам да клатя опашката си на послушен кокер и им казвам колко са готини и с чувство за хумор. То какво и има да се гледа? Всичко е едно и също - дебелашки бъзици с известни хора, които винаги включват разпорване на задниците им от манафи (влече ни към педерастлъка, к'во да ви кажа), вътрешен хумор, който дори и не си правим труда да обясним на зрителя, но важното е, че екипа се хилят като разпрани, като стане трагедия или реша да се правя на обиден шоуто почва без музика, гледам лошо, боботя срещу камерата, "каня" сценаристите и бълваме отрови срещу политиците. След това излизат Борис и/или някое от момичетата, пеят тъжни песни и така... Сам се чудя как в бТВ още ме търпят. Искат да държат явно тоя таймслот (много ги знам езиците, ей) понеже малоумниците, които още ме гледат ще превключат на Господарите,вместо да гледат някой сериал на мястото на моето шоу. Рейтинговамашина съм АЗ, суверенът български и само моята воля се слуша! Евгени, изсвирете оная английската, дето Сашето я пя, докато беше с нас, да и направим мръсно! Да я изпее Лилито, дето още не научи английски!
2.
xy
12.12.2018 11:43:03
4
9
Prosta ovca ! Tya blagodarenie na nego e izvestna .
1.
.!.
12.12.2018 11:35:57
0
7
На тази куха лейка след раздялата албумът й бил "Целият албум е физиотерапия за мен. "
Като се прости не използвайте думи, които не знаете какво означават.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори