×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Коли, хванати без винетка извън града, няма да могат да минават технически преглед?


Коли, хванати без винетка извън града, няма да могат да минават технически преглед?
При констатиране на нарушение на пътя, шофьорите ще плащат половината от стойността на акта, ако го платят веднага
22 Ноември 2018, Петък, 00:14 ч.

Промените в Закона за движението по пътищата влизат на първо четене в Народното събрание

Поредните промени в Закона за движението по пътищата влизат на първо четене в пленарна зала днес. Те предвиждат коли, хванати без винетка извън града да не могат да минават технически преглед или да напускат страната, съобщава БНТ.
Глобата за такива автомобили ще бъде 300 лева. При констатиране на нарушение на пътя, шофьорите ще плащат половината от стойността на акта, ако го платят веднага. Ако обаче се забавят 30 дни - ще плащат глобата в двоен размер.
Електронните фишове ще бъдат качвани в Интернет. Така водачите няма да могат да се оправдават, че не знаят за наложените им санкции. Ако въпреки това бъдат хванати с неплатена глоба на пътя, книжките им ще се отнемат до изплащане на дължимото.

В категории: Животът


Стойте далеч от тези хора!
Стойте далеч от тези хора! 15/06/2024, Събота 21:20 0
Флагман.БГ Къпана питка от бабиния тефтер Къпана питка от бабиния тефтер 15/06/2024, Събота 20:20 0
17
Коментара по темата
17.
Шофер
23.11.2018 11:20:29
0
3
А,ако ние хванем дупка на пътя,кво праим?
16.
психиатър
23.11.2018 10:17:20
0
3
последен коментар:
Докато не се появи Обект -който да приложи КОНТРА СИЛА върху криминалните престъпници- положението ще става все по-лошо и по-лошо... с времето самоувереността на криминалите ще расте ,а с това и броя (грабежите под формата на закони ,наредби и прочие) ще ставата все по открити ,безцереминни и нагли !!!
15.
психиатър
23.11.2018 09:58:59
1
3
2-рия Феномен е : Жертвите на грабежа (в случая кражби ,чрез глоби,данъци ,застраховки и пр.) решават да протестират .Казват "Да ще ги свалим от власт,ще затворим магистралите"
Да ама НЕ- казваше един голям Журналист. Защо НЕ ?.Защото отново жертвите на тези криминални престъпници ,Нямат опит и не знаят как да се справят с тях престъпниците облечени във власт.
Обща практика е ,че Престъпника е престъпник ,защото Винаги той прилага криминалните си престъпления срещу Жертвите си СЪС СИЛА! И следователно той може да бъде спрян да върши такива ,да се откаже от замисли на такива или въобще да се спре САМО СЪС КОНТРА СИЛА !
Жертвите подценяват ситуацията ,не оценят комплексната сила ,прозрливост и находчивост на тези криминални престъпници облечени във власт. Още преси години те откриха ,че за тях е най-удобно и практично просто да се наместят удобно в креслотата и столовете на хората който са призвани да ги спрат ,а именно :изпълнителна ,власт.съдилища,прокуратути и полиция. Веднъж контролиращи тези органи ,веднъж завладели ги отвътре- те Криминалните престъпници получавата идеалния сценариии- да вършат престъпленията под собствения си криминален Чадър .-с абсолютна безнаказаност и безкраен контрол върху положието !
Така ,че драги пациенти-жертви на престъпления-помнете престъпника може да бъде спрян САМО СЪС КОНТРА СИЛА !
14.
психиатър
23.11.2018 09:44:51
1
5
да ,действителен парадокс е защо жертвите на криминални престъпления(в случая грабените собственици на МПС-та) не разбират ,че с тях се извършват криминални престъпления ,а обсъждат собственото си поведение и действия ,дали е правилно или не е правилно ,дали са сгрешили някъде ,че им налагата подобни репресии.Не проумяват или не искат да проумеят ,че те просто са ОБЕКТ и ЖЕРТВИ на криминален грабеж! Обяснението на този феномен се крие в това ,че за Жертвите хората облечени във власт са Голям Авторитет - те Не могат да са престъпници и Не могата да вършат престъпления,защото според тях закона не може да е престъпен и криминален.За това и те се лутат психически и търсят вината къде ли не ,а не виждат очеВадната истина ,че са Обект на Обикновен Криминален грабеж ,облечен в УЖ законна форма .изфабрикуван и приет от едни обикновени криминални пресъпници- в случая депутат и министри !
13.
Ne SA NAQDAHA
23.11.2018 09:42:18
1
4
NE SA NAKRADAHA....samo globi...taksi...sankzii..a po kakvi puti6ta si karame kolite..osobeno IZVAN GRADA...VSI4KO e DERI-KOJI...ama qko..kvo ob6to ima Vinetkata s Tehni4eskiq pregled....tq si obozna4ava pravoto na avtomobila PROSTO da se dviji po Nazionalnata putna mreja.....ama gledat da gi navurjat vsi4ko-zaedno...ISKAT SAMO TE DA MOGAT DA SI KARAT KOLITE...ograni4avat Naroda, gavrqt se s horata.....pak vsi4ki na ulizata do pobedata....OSTAVKA za pojarnikara i Zv.ZV.
12.
Тт
23.11.2018 09:42:02
0
4
Направо разстрел на всички в колата,колата се запалва и така ще е най добре за ,,нарушителите''
11.
Гарнтирано от Герб
23.11.2018 09:33:39
0
5
А защо не направо затвор иконфискация на цялото имущество. Благодаря Боеко. Който не е съгласен е комунист
10.
?
23.11.2018 09:26:31
0
5
Боже ,боже - самия факт ,че дискутирате налудничавите и криминални нови закони на криминалните пресъпници облечени във власт-депутати ,министри и мин.председател= Означава ,че и на Вас ви Хлопа яко дъската !
т.е. Въобще плоските ви мозъци не загряват какво и за какво се случва с вас и в частност с колите Ви -и кой ,защо и с кава цел го прави ?!
Прав е проф.Иво Христов 85%дебили=медицински термин=олигофрения
t.e. един олигофрени цакат други олигофрени Параграф 22
9.
Съчинители
23.11.2018 09:13:54
0
3
Нали уж последно говореха за някаква санкция част от цената на винетката, с която можеш да продължиш докато си купиш. Нещо от рода на 50лв... Сега какви ми ги съчиняват пак?
8.
Ss
23.11.2018 08:54:36
1
2
а на ограниченията 60 70 80 които никой не спазва глобата да се плаща в троен размер
7.
Ivan Petrov
23.11.2018 08:52:31
1
6
И какво общо има винетката с техническия преглед на автомобила?Променя му конструкцията ли или моща.Много просто правителтво от костенурка вълна искат да острижат.Ахх бай Тошо се превърта 10 пъти в гроба си лека му пръст.
6.
Бург
23.11.2018 08:48:48
4
1
До 3
За Сарафово не ти трябва винетка. Не говори глупости.
5.
Бичето
23.11.2018 08:28:36
0
4
Аа колегите от КАТ ще имат ли винетки?
4.
Греме му на мЪнго Джери
23.11.2018 08:22:00
0
5
Това го обяснете на братята Роми , които си карат най-редовно БЕЗ книжка , без ГО , без винетка , без преглед , а напоследък даже и без БГ регистрационни номера ...
3.
1234
23.11.2018 08:20:11
1
3
Айде , вижте само пътя Бургас - Сарафово- трагедия! За това ли искате винетка? Дупки, липса на маркировка , и това е около международно летище
2.
Гринго
23.11.2018 08:20:11
1
3
Направете направо така че да не можем да си караме колите
1.
spoko
23.11.2018 07:29:54
1
2
ще могат
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бизнесмен загуби Ягуара си, седна да го кара надрусан с кокаин Бизнесмен загуби Ягуара си, седна да го кара надрусан с кокаин Общо с най-малко три коли е „забогатял“ автопаркът на бургаската полиция през последните няколко дни, предстои да бъдат пуснати на търг Автокъщи са на ръба на фалита след тежките градушки в последните дни, разпродават колите на безценица Автокъщи са на ръба на фалита след тежките градушки в последните дни, разпродават колите на безценица Най-тежка изглежда е ситуацията във великотърновското село Шереметя Д-р Ненков: Според политиците здравеопазването е добро, с едно обаждане те получават качествено обслужване Д-р Ненков: Според политиците здравеопазването е добро, с едно обаждане те получават качествено обслужване Негласуващите не наказват политическия език, а всички нас с това, че не заявяват своята позиция, смята той Тайната любов на Георги Парцалев, която го оставя опустошен Тайната любов на Георги Парцалев, която го оставя опустошен Георги Парцалев бил стеснителен, дискретен и сдържан човек, доста различен от образите си на екрана БСП призова Калоян Методиев да се откаже от депутатското място БСП призова Калоян Методиев да се откаже от депутатското място Това каза новоизбраният председател на парламентарната група Борислав Гуцанов Влакът Варна-Русе удари джип Влакът Варна-Русе удари джип 32-годишният водач от Ясеновец успял да излезе, преди влакът да връхлети БСП има нов лидер - бургазлия е БСП има нов лидер - бургазлия е Със 104 гласа „за” и 3 „въздържал се”, Националният съвет (НС) на БСП избра Атанас Зафиров за изпълняващ функциите на председател на партията От ОДМВР-Бургас с подробности за среднощната гонка, завършила с ранен полицай От ОДМВР-Бургас с подробности за среднощната гонка, завършила с ранен полицай Извършителят се издрива, но самоличността му е установена – 24-годишен криминално проявен софиянец Извънредно! Полицай под прикрите пострада тежко в Бургас след преследване на заподозрян Извънредно! Полицай под прикрите пострада тежко в Бургас след преследване на заподозрян Униформеният е командир на отделение в Пето РУ, ранен е тежко и е в болница „Славееви нощи“ за пореден път превърна Айтос в столица на фолклора (СНИМКИ/ВИДЕО) „Славееви нощи“ за пореден път превърна Айтос в столица на фолклора (СНИМКИ/ВИДЕО) Фестивалът е организира за 55-и път в парк „Славеева река“ и е второто най-значимо събитие за българския фолклор в страната
Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО По-късно двойката, която купила имота през 2020 г., узнала, че няколко от съседите й също имат подобни тунели под домовете си 60-годишният Брад Пит иска още деца 60-годишният Брад Пит иска още деца Въпреки нарастващия разрив с децата му от Анджелина Джоли „Г-7“ размаха пръст на Изток „Г-7“ размаха пръст на Изток „Великолепната седморка“ поиска с декларация примирие за Олимпиадата в Париж Голяма трагедия разтърси футбола! Внезапно почина 26-годишен талант Голяма трагедия разтърси футбола! Внезапно почина 26-годишен талант Отиде си вратарят на черногорския национален отбор „Ел Ниньо” приключи, ред е на „Ла Ниня” „Ел Ниньо” приключи, ред е на „Ла Ниня” През изминалата година бяха регистрирани рекордни температури Тази световноизвестна звезда е на ръба, животът й се превърна в ад Тази световноизвестна звезда е на ръба, животът й се превърна в ад Джей Ло се хваща за всяка възможност, която би й позволила да поправи отношенията си с любимия Какво ще променят крайнодесните от "Национален сбор" във Франция Какво ще променят крайнодесните от "Национален сбор" във Франция Социологическо проучване на “Харис” от понеделник сочи, че антимиграционният и евроскептичен “Национален сбор” ще стане най-голямата сила след изборите, но може да не получи достатъчно депутатски места за мнозинство Ориенталски лукс: Пентхаусът за $100 000 на нощ, в който отсяда Бионсе (СНИМКИ) Ориенталски лукс: Пентхаусът за $100 000 на нощ, в който отсяда Бионсе (СНИМКИ) Той се намира в хотелски комплекс с 90 басейна, СПА процедури със злато и целодневен сервиз на шампанско В Гърция било евтино... Прочетете това и преценете дали е така В Гърция било евтино... Прочетете това и преценете дали е така 4 евро струва топка сладолед Съдът на ЕС глоби Унгария с 200 млн. евро за неспазване на миграционните политики Съдът на ЕС глоби Унгария с 200 млн. евро за неспазване на миграционните политики Това е възмутително и неприемливо, отсече Виктор Орбан
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори