БСП обяви в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба и стартира предизборната си кампания за кмет


БСП обяви в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба и стартира предизборната си кампания за кмет
Нинова изпрати сериозна извадка в червената община, където вярва, че отново ще имат кмет
19 Ноември 2018, Понеделник
Автор: Катя КАСАБОВА Снимки: Авторът

Програмата "Визия за България" не е партиен документ и тя ще прерасне в управленска програма, след като БСП спечели избори
"Другари, закъснявате, държавата вече я няма! Елате и постойте малко в градчета като Карнобат, за да видите в училищата кого учим - блъскат ни, бият ни! Циганската наглост минава всякакви граници, в кварталите им расте чувството за безнаказаност и надмощие над нас." С тези думи се обърна дългогодишният педагог  Надежда Димитрова към пратениците на Корнелия Нинова, които трябваше да разяснят основните точки от стратегията на партията за рестартиране на държавата, носеща заглавието "Визия за България".

Срещата в Карнобат премина сред около 250 симпатизанти в камерната зала на читалището. Присъстваха предимно членове на партията, убедени, че БСП трябва отново да има кмет и да управлява общината.

Бившият училищен директор Надежда Димитрова взриви залата с апокалиптична прогноза за подрастващото поколение

Централата изпрати като емисари в града народните представители Таско Ерменков, Георги Свиленски, Христо Проданов, Александър Симов, както и Тодор Байчев, който е карнобатлия и бе изпратен в парламента с гласовете на своите съграждани. Дългият разговор бе ръководен от общинските лидер на столетницата Аспарух Иванов. На първия ред бе седнал областният председател Стойко Танков, а до него бе и бившият депутат Пенко Атанасов, настоящ общински съветник, чието име и името на Байчев се обсъждат като бъдещ вариант за кандидат-кмет.

В залата бяха около 250 души, предимно партийни членове 

Демографската политика бе поставена  на първо място за обсъждане пред населението в Карнобат - заради бягството на младите хора поради липса на подходяща работа, болница, добро образование. Затова БСП предлага на всяко семейство с двама работещи родители да се приспадат по 50 лв. от ДОД, за всяко второ и трето дете - по 6500 лв. еднократна помощ, при условие че родителите имат постоянна работа.

Минималната работна заплата може да стане веднага 660 лв., като приходите ще дойдат от отмяната на плоския данък. Това обаче не касаело бизнеса, защото 10% корпоративен данък щял да си остане в сила. За над 1,2 млн. български граждани се предвижда прогресивна скала за облагане на доходите. Сега един работник плаща 10% върху заплатата си за осигуровка, а един работодател плаща 5% данък за получен дивидент. Предлага се прогресивна скала именно и за данък дивидент.

На първия ред седяха областният председател Стойко Танков и Пенко Атанасов, който е обсъждан за кандидат-кмет на Карнобат догодина

Лекарствата ще се облагат с 9% ДДС, а хлябът - с 5%. Приоритет става образованието, което държавата не трябва да финансира по системата "парите да следват ученика". Субсидиите ще се раздават справедливо, така че да има ученици и качествено образование. Бе отчетено, че тази есен имаме 50 хиляди завършили средно училище и 70 хиляди свободни места във ВУЗ-овете.

Народните представители са категорични, че държавата трябва да се върне като участник и регулатор на процесите. Подчертано беше, че програмата "Визия за България" не е партиен документ и тя ще прерасне в управленска програма, след като БСП спечели избори.

Всеки от депутатите представи отделна глава от програмата "Визия за България"

Бе посочено още, че няма да се посяга върху данъка на предприемачите, на хората с дребен и среден бизнес. Припомни се, че навремето в държавата се правеха петилетни планове, за да се изгради модел, а сега всяко правителство, което идва тепърва на власт, отрича и захвърля започнатото от предходното.

България се е превърнала в апендикс за газовата система на Европа, защото вече сме държава без промишленост и селско стопанство, без нужда от енергетика. АЕЦ "Белене" не може да се строи по този начин, по който иска правителството на Борисов. Ако не се ангажира държавата и не го обедини с АЕЦ "Козлодуй", проектът е обречен.

Обединени двете атомни централи могат да изтеглят кредит и да се плаща всичко по закон, но така няма да могат да се получат комисиони. 

Последният пример за безрезултатност на настоящото управление бе даден с днешната новина за успеха на Владимир Путин и Русия. През декември 2014 г. Трайчо Трайков обявил, че проектът "Южен поток" няма да го бъде и изобщо няма да има такъв. Днес обаче светът видя, че Русия приключи с прокарването на тръбите в морето и вече е на сушата. А сега България се бори за едно хъбче от газопреносната мрежа в този регион от света. 

Последната новина обаче бе специалното приветствие на Корнелия Нинова към карнобатлии, което бе съобщено от Тодор Байчев като домакин. Лидерката се надявала да бъде получи покана за общинска конференция, след която Карнобат да се поздрави с пълна победа в предстоящите избори. 

В категории: Карнобат


75
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
75.
комунист
06.12.2018 17:28:59
1
3
Аспарух кмет.Надя зам и генова другия.С малка буква защото е много мъничка като човек.
74.
Ей
28.11.2018 10:46:52
4
0
в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба - ако това стане Карнобат представете си , ей тоя Карнобат ще стане цял Лас Карнобатос
73.
До 72
27.11.2018 15:57:54
5
0
Бойко Борисов нарече целият народ материал" и да той изчезва . За политиците и келепира съм съгласен , но не съм съгласен с това , че трябва да седим да пляскаме щастливо с ръчички и да чакаме. Целият народ трябва да се вдигне и да измете корумпираните и ненаядени политици от държавата и те не са само в БСП , защото много повече благини придобиха от ГЕРБ от нисшата "калинка" добрала се до държавна длъжност до висшите политици в ГЕРБ.
72.
до 71
27.11.2018 15:47:41
2
0
Да явно този матриал трябва да изчезне , след него ще се появи нов по-качествен . Защото тука от времето на Алеко българинът и политиците си остават същите гащници , с тая разлика че карат модерни коли , но келепирът винаги е бил водещ мотив. Не сме видели осъден политик .Няма такъв , който да излезе по-беден , отколкото е влязъл в политиката. Парата , кокала е това , което го кара да включи машината за лъжи и празни обещания. На които да вярват все още хората със смачкано достойнство , все още хора ли?
71.
до 70
27.11.2018 15:04:09
4
1
Другите държави не порутиха и разрушиха всичко построено през социализма , затова са в път и по- напред от нас. Не избират крадци и престъпници да управляват държавата , затова са по- напред от нас, развиват адекватна социална, здравна и демографска политика и усвояват евросредствата адекватно , затова са по- добре от нас , не гласуват под строй за нов тоталитарен режим, затова са по- добре от нас и....Така , че както ни нарича слънцето - Борисов "материале" време е да се освестиш.
70.
Do 69
27.11.2018 14:57:06
2
4
Нещо сметката е сбъркана -става въпрос за последните 74 години , които оставиха България в тинята. 69 явно не си гледал/а по-далеч от Айтос . До къде са стигнали другите държави и как живеят там .
69.
Хахаха до 68
27.11.2018 14:26:41
4
0
Ми хващай пътя. 10 години ни управляват ГЕРБ с ръководни кадри от БКП , пък все БСП Ви виновни. Проблемът не е в д-р Паркинсон и Алцхаймер , а в късата памет и неграмотността трезво да се виждат нещата , което направи така , че 10 години да ни управляват хора с явно криминално минало.
68.
до 66 и 67
27.11.2018 14:22:42
4
4
Явно някой с къса памет или с поздрав от от д-р Паркинсон не знаят в какво зло се превърна БСП БКП ГЕРБ , ДПС . Политически партии от милионери капиталисти. И всеки от тези партии се мисли за демократ. Демократа се такъв , в България ще се роди след 45 год., точно толкова , колкото бяха необходими за унищожаване на Българската демокрация. На изток от Германия с малки изключения демокрация няма. А на местно ниво все е тая кой дебел г*з ще мачка карнобатлии . Било то Байчев,Крумов, Атанасов,Димитров. Спасението е на терминала.
67.
До 66
27.11.2018 13:43:26
7
3
Точно обратното Байчев ще бие Крумов заради причините които сам си изброил.
66.
До 65
27.11.2018 13:41:41
8
3
Извод за човек и анализ на поведението му може да прави, не политически опонент, а човек който наистина го познава. От това, което е написано виждаме, че хал- хабер си нямате що за човек е Байчев. Коректен, образован, възпитан и не засегнат от звездоманията, която дави Крумов. Между другото да кажа, че Крумов ако продължи да прави мръсотии на хората от града , ще спечели повече, е Байчев няма да може да го бие, но....
65.
Извод
27.11.2018 12:39:36
3
9
Кандидат кметове и поддръжниците им имат сходни симптоми на биполярно разсройсто на личността . Всички познават Байчев преди и след като замина за София. Консуматорски настроен тип и лишен от каквото и да е чувство на човешко състрадание . Разболян от звездна болест , както предишните карнобатски депутати. Защо ли избора се върти Крумов, Байчев, П.Атанасов ? Кой подхвърля мокри килимчета на карнобатлии ? Кучетата около кокала ще бъдат много …..
64.
Да
26.11.2018 12:35:52
7
4
Ако Тодор Байчев се кандидатира за кмет, голяма част от карнобатлии ще гласуват за него , защото го харесват ,пък и дежурният кандидат за кмет- Крумов не става.
63.
за пореден път
22.11.2018 09:49:41
4
4
Пак се опитват да ни пробутат неподходящи другари за кмет
62.
Да
21.11.2018 11:01:27
4
4
Да, БСП ще имат кмет в Карнобат , ама Вие от ГЕРБ само ще си мечтаете за това. Трябва да издигнете за кмет Димитров , че поне с назначаем зам. кмет да имате мечти да се уредите.
61.
майтапи
21.11.2018 10:09:01
4
4
БСП - Карнобат с голям зор успя да избере само трима общински съветника, а сега мечтаят за кмет. Майтапи!!!
60.
До 58
21.11.2018 09:25:43
4
2
Смислено притеснение , защото през годините да се изгуби доверието на политиците , те всички са си го направили. Но тук става въпрос за нещо друго Но факт е че с това правителство на корупция , репресии , държавни назначения на калинки и ... не може да продължава.
59.
До 57
21.11.2018 09:18:34
4
2
Ами поинтесувайте се как се формира депутатската заплата и дали е обвързана с минималната , тогава говорете за партийни празноти. Ясно е че тези неща се гласуват в НС , а мнозинството което гласува заплатите е на ГЕРБ , уж патриотите и ДПС. Тока , че тяхната алчност Формира заплатите.
58.
123
21.11.2018 08:09:25
4
3
Как смятат да стане това нещо? Крайно време е този който иска да заеме властта да каже ето направихме това изберетени.Винаги обещават и нищо не правят.Бабите не се научиха и те от 100 години едно и също.
Сладки думи за да можем да се влюбим и после да клатят цял народ. Айде нема нужда.
57.
до 29 проф. Мдрия Петрова
21.11.2018 05:56:25
3
3
До 26,коментарите са спонтанни, истински и от нормални граждани.След това ясно се вижда,че червената централа,притеснена от народната "любов" е включила пропагандната машина с нареждане, да се излива помия върху ГЕРБ.Вече стана безинтересно,защото трябва да четем изтърканите простотии на
няколко платените писачи.А коментар 29 е направо върха."Професорке",то бива наглост,ама чак толкова-ГЕРБ били виновни,че депутатите на БСП взимали големи заплати и за това нямало за пенсии.Ами откажете се от заплатите и ги раздавайте на бедните.Нали мислите за народа.
56.
Присъствал До 49
20.11.2018 22:36:01
4
6
Не бяха 50-60 човека , не бяха и 250. Ако знаех , че това е толкова важно щях да ги преброя за да съм точен. От снимките се вижда че повечето пора са пенсионна възраст , но не само. По- важното е ,че дискусията и разговора с културни и възпитани хора беше приятен и полезен.
55.
Хахаха до 50
20.11.2018 22:20:04
4
4
По въпроса разбирам ,че 10-15 члена в ГЕРБ Карнобат ,си плащат в офиса. ами то с толкова членска маса, да , удобно е !
54.
До 48
20.11.2018 22:14:15
4
6
БСП- то дали ще разпределя министерства или не, е партийна работа и не по темата. Ама за теб младеж , девойко и какъвто и там да си, няма спасение- неграмотен , груб и неуважителен. Това не се учи по министерствата и дори в училище. Липсват ти първите 7 години възпитание. По маниера по - добре се ориентирай за членство в ГЕРБ- пасвате си
53.
*********
20.11.2018 22:12:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
52.
До фактаджията 49
20.11.2018 22:02:47
4
5
Факт е ,че имаше повече хора и то не само пенсионери. Но е факт също , че ГЕРБ мразят пенсионерите , като системно забравят , че и те ще остареят и сегашните пенсионери са на годините на родителите Ви и на техните родители. Злобата , обидите и неуважението са типичен начин на комуникация в тази партия.
51.
До 50
20.11.2018 21:55:23
10
7
Не си дърт комунист, ами тъп гербераст. Ако Вие си плащате в офиса и пълните джоба на Тошка и Владо , в БСП им финансова дисциплина и ред. То е ясно че сте свиквали да крадете , ама чак толкова...
50.
дърт комунист
20.11.2018 21:50:42
7
8
Къде е офиса на БСП - Карнобат? Искам да си платя членския внос.
49.
факт
20.11.2018 21:48:57
7
7
В залата имаше 50-60 човека, пенсионери
48.
другари-тъпанари
20.11.2018 21:17:34
6
3
БСП-то, да не си мислите , че като протестираме срещу ГРОБ, автоматично ще гласуваме за вас?Много сте в грешка...Знаем какви продажници и крадци сте, още помним вашите правителства, така, че не се надявай те изобщо и не бързайте да разпределяте министерствата. За вас .!.
47.
До 38
20.11.2018 20:39:38
5
4
Зарята беше в чест на ГЕРБ , защото те се закриха , понеже са в коалиция с независимият кмет на Карнобат.За тези които не се сещат ГЕРБ има зам. кмет .
46.
карнобатман
20.11.2018 19:03:38
3
0
До 38: Зарята по време на избори води до пандиза. Справка - зарята в Карнобат и тия които я проведоха. Хахаха
45.
Илия Шаламандов
20.11.2018 16:36:32
4
2
Като чета някои от коментарите се сещам за народната мъдрост:"Сития на гладния не вярва"....Не съм стъпвал в Карнобат и не си позволявам оценки ,но мисля че са на прав път и и пожелавам успех.За БСП смятам,че е правилно да се обединят колкото се може повече хора около дългосрочна визия за развитието на българската държава.Но трябва да съчетае разумно левите политики с крещящата необходимост от ускорен икономически растеж.Догма е ,че държавата априори е лош стопанин и за това има предостатъчно примери по света.Държавата трябва активно да участва икономиката и то на пазарните принципи,без насилствена национализация.Дано успеем да се обединим голямото болшинство от българите около дългосрочна визия за развитието на страната ни!Дано,дано...
44.
Аре стига ,бе БСП! Само Боко!
20.11.2018 14:07:33
4
1
Този народ не разбира какво огромно щастие го е осенило начело да стои един "голям" балкански , европейски и даже световен политик. Човек , който си говори на малко име и се прегръща с големите на деня , който се целува с лидери ,без да се свени от дъха на алкохол идващ от тях , който прецака дори Ердоган като го накара да пази нашата граница от другата страна. Този човек , скри шайбата на Путин като за закуска спря големи негови проекти с което постави страната му "на колене" и на който Тръмп обърна "изключително внимание ", когато нашият благоволи да се ръкува с него....... Та този човек е пълен с идеи , знае как и с кого да развие ,България и да я извиси до предпоследното място в ЕС от последно , разбира се . Ама народ неблагодарен . Добре ,че този човек "няма" зловредно его.
43.
Действайте, бе ГЕРБ нали сте на власт!
20.11.2018 12:41:34
4
4
ГЕРБ вместо да мрънкат и протестират против Визия за България,работете. Ето Ви факти , давайте политики и действайте! България умира!:
400 хиляди от работещите българи получават заплати под линията на бедността. 72 процента от работещите българи имат доходи, по-ниски от издръжката на живота им. България оглавява най-позорните класации – ранна смъртност, смъртност изобщо, смъртност от онкологични заболявания, смъртност на пътя и пр. Един милион шестотин шейсет и пет хиляди - толкова са българите, които живеят под прага на бедността. А прагът на бедността е 351, 08 лева средномесечен доход. 1 милион 665 000 души – давате ли си сметка, как живее един човек, който е наритан под прага на бедността? И още: всяко четвърто българско дете гладува, гладува и всеки втори възрастен българин.
42.
Мдааааа!
20.11.2018 10:38:27
4
7
Вярвам във Визията на БСП , защото и те както и всички политици знаят вече , че макар и трудно гражданското общество се заражда и никакви лъжи на никого няма да бъдат простени. Някой трябва да даде надежда за оцеляване на изтормозения народ! Браво БСП!

Ако можех да имам едно
магазинче със две полички,
бих продавал… познайте какво?
— Надежда. Надежда за всички.

„Купете! С отстъпка за вас!
Всеки трябва надежда да има!“
И на всеки бих давал аз,
колкото трябва за трима.

А на тоз, който няма пари
и само отвънка поглежда,
бих му дал, без да плаща дори,
всичката своя надежда.
41.
Гражданин
20.11.2018 10:34:37
3
4
Навсякъде по места ГЕРБ работи с ДРУГАРСКАТА ПОДКРЕПА на БСП-нали са наследници на БКП,защитават се ,прикриват се,заблуждават хората,че уж са противници ,но това не е вярно.
40.
до 37
20.11.2018 10:27:17
4
3
От там Ви идват бедите в ГЕРБ и главоломното сгромолясване- разминавате се с реалния живот и се гаврите с мъките и страданията на обикновения човек ,борещ се за оцеляване .
39.
*********
20.11.2018 10:25:09
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
38.
факт
20.11.2018 10:18:04
7
8
БСП -Карнобат я закриха със заря преди няколко години
37.
мечти
20.11.2018 10:16:20
7
8
Напразни червени мечти!
36.
предложение
20.11.2018 10:14:15
4
7
Като гледам кои са кандидати за кмет, то по-добре да остане сегашния...
35.
Лудост!
20.11.2018 10:06:52
4
7
Трябва някой да има визия накъде ще върви България , надолу или ще продължава надолу!Не може да продължава управлението на това бутафорно правителство, при което във властта са алчни и корумпирани ГЕРБ, уж патриотите , с негласната и уж невидима поддръжка на ДПС. Как при договорки и пазарлъци между тези хора, как да се задържат във властта , да искаме да мислят за нашето бъдеще и бъдещето на България! Време е да си ходите ГЕРБ- сори!
34.
Флагман!
20.11.2018 09:56:30
5
4
Флагман, що сте блокирали възможността за лайкване със съгласия, по написаното от хората , които са съгласни с написаното против управлението на ГЕРБ!
33.
Аха
20.11.2018 09:41:10
4
6
Сърдят , се , не сърдят ГЕРБ , време е да си ходят! Не може вместо законност и ред в държавата да има хаос , рекет , притискане и изнудване на бизнеса и хората и то с дейното участие на държавата и прокуратурата.
32.
Да !
20.11.2018 09:22:23
4
7
Не съм привърженик на никоя партия , но положението в България е трагично. Зависима прокуратура, цигански терор, обезлюдяване на цели райони в България , нулево здравеопазване и образование , липса на каквото и да е било уважение и респект към институциите ,заради назначаването на калинки от ГЕРБ Писна ни! И без да се сърдят от ГЕРБ , ама Вие управлявате 10 години с някакво прекъсване от 6-7 месеца. Така , че вината е основно ваша , не на хан Омуртаг и Аспарух!
31.
Тъжно!
20.11.2018 09:16:32
4
6
Когато прокуратурата е поръчкова и чака нарежданията на Борисов , няма как да да текат законни разследвания срещу членовете на партията - държава ГЕРБ!
30.
Абе, ГЕРБ!
20.11.2018 09:10:31
4
7
Искам да попитам "кристално честните "от ГЕРБ , защо спряхте делото срещу Цветанов за незаконно придобитите 6 апартамента чрез тъста му , когато правителството на Борисов 3 дойде на власт.
29.
проф. Мария Петрова
20.11.2018 09:03:14
4
8
Многократно БСП внасят искане за замразяване на депутатските заплати и не обвързването и с минималната заплата. Ама приема ли се от алчните патриоти и ГЕРБ- не! Е тогава кой е виновен ,не тези застанали там депутати , а правителството на ГЕРБ!
28.
Пенсионер!
20.11.2018 08:58:09
4
7
Да вярвам , че БСП ще преизчислят пенсиите , защото веднъж са го направили , след като Иван Костов ни я изяде! Долу ГЕРБ които осъществяват системен геноцид срещу пенсионерите , болните деца и хората с увреждания. Абе, Вие от ГЕРБ защо мразите толкова възрастните хора? Вие родители и баби и дядовци нямате ли?
27.
Хахаха
20.11.2018 08:52:48
4
6
Много изнервени тези от ГЕРБ Карнобат ,бе . Цялата им организация от 10 човека е впрегната да пише.
26.
Браво!
20.11.2018 08:51:21
4
8
Най - накрая има здравомислещи политици, които да имат Визия за България. Не може да продължава затъването на страната ни в блатото и хаотичното правене на закони само и само ГЕРБ да са на власт.
25.
Зоя
20.11.2018 08:29:25
6
2
Че мен какво ме топли? Нито хляб ям, нито лекарства пия. Хлябът те разболява и после цял живот на лекарства. Това е кръговратът на живота. Какво ми намалят тея боклуци? Искаме плодове, зеленчуци и сурови ядки на по-ниски цени, а не този хляб, превърнал се в козунак!
24.
проф. М. Константинов
20.11.2018 08:07:48
9
2
Природно равновесие : Заплатите на 6 -тимата на последната снимка 6 Х 6000 лв. е равна на пенсиите и доходите на седящите 250 човека пред тях . Наглостта на 6 човека е пропорционална на наивността на другите 250 и много повече като тях. Карнобат не е на дъното , на 3 метра под земята е .
23.
до 22
20.11.2018 08:00:56
6
2
То ,като им гледам клиентелата...Боже опази! А,колкото до ГЕРБ Карнобат и Владо- ей с това мислене на карнобатлии ще сме на този хал! Щом ви харесва идеята БСП със своите 100 баби и дядовци да ви управляват-давайте! И вмежду впрочем сигурен съм ,че зад коментара на 22 стои мъж-комплексарски е!
22.
Jaro
20.11.2018 07:51:47
4
4
Като зная кои са в ГЕРБ Карнобстат, не се учудвам, че БСП има клиентела. Владо стружката да си ходи.
21.
RE-19
20.11.2018 04:16:40
8
1
Колкото по-беден е един район, толкова е по-червен.
Там вече явно нищо не е останало от голямото им самочувствие.
20.
До Надка
19.11.2018 23:50:25
17
3
Друарке, ако не са ромчетата, ти кого ще учиш ма? Ако не са майките и бащите им кой ще ви гласува?
19.
СОД
19.11.2018 23:21:24
8
1
В тоя град има само комунисти, пенсионери и един Крумов-поканен зет. После се чудите защо ГЕРБ губят избори.
18.
Ele
19.11.2018 23:21:19
11
2
Глупости на търкалета. Да се гръмнат
17.
Позитивен
19.11.2018 22:21:43
15
1
Като намалят ДДСто на хляба, в моето тричленно семейство ще спестим около 2 лв месечно. Благодаря ти БСП, нямам търпение да дойдат изборите за да пусна червената бюлетина.
16.
ЧЕРВЕН
19.11.2018 21:59:55
13
0
Само БКП, само БКП, БКП, БКП БКП хахахахахахах
15.
hj
19.11.2018 21:45:49
1
1
fuck
14.
И сега- кво?
19.11.2018 21:13:56
13
3
Оле,Боже! 250 човека! Кого лъжете? Който поне веднъж е бил в тази зала знае ,че няма как да стане това! Но,какво да се очаква от лъжлива партия ! Но, и „Флагман” се излагате тотално като им пригласяте!
13.
помориец
19.11.2018 21:13:48
13
4
Държавата да строяла Белене със собствени стредства ! Тия на каква дрога са ! Вече заради тях заровихме няколко милиарда в дупката,сега искат още няколко по толкова да загробим !
12.
мислещ
19.11.2018 21:10:49
16
3
Олигофрени ! Събрали старците и им разправят глупости,как като намалят ДДС-то на хляба и лекарствата и ще почнат да им остават пари за презокеански круизи ! Пък пенсиите ръкоплескат ли ръкоплескат,все едно пак са на по 25 и са на пленум на БКП :)
11.
Гладен гражданин
19.11.2018 20:55:32
2
5
Ако сложат и 50% ДОО за богатите,на предсрочните избори ша хвърля гласа си са БСП!
10.
Коментатор
19.11.2018 20:50:15
15
2
Карнобат бил градът на мечтите, защото всеки мечтаел да се махне от там.
9.
възмутен
19.11.2018 20:46:34
18
3
Нямате страх от нищо.Тези хора могат да ви бъдат родители.Не ви ли е срам да ги гледате в очите и да ги лъжете?
8.
Данъчен
19.11.2018 20:42:35
14
4
250 е добра бройка, все по-малко остават тези които вярват на Столетницата :-)
7.
Учител
19.11.2018 20:42:20
9
4
БСП и ГЕРБ са две рожби на една майка - БКП и имат основна ВИНА за разграбването и обездържавяването на България.Те рано или късно ще си получат възмездието и народа ще им потърси отговорност за престъпленията към българския народ.
6.
Ivanov
19.11.2018 20:40:40
17
3
Да супер 9%, 5%, много добре супер, но не ви вярвам не ме интересува.
5.
визия за...дрън,дрън
19.11.2018 20:40:11
20
3
Егати заспалата дружина.В залата няма повече от 30-40 човека.Ако и визията ви е такава?Хубаво обещавате,ама обяснете на тези хора от къде ще дойдат парите за всичките ви увеличения и намаления.
4.
Проблем
19.11.2018 20:31:33
16
3
Не Ви Вярваме, уважаеми социалисти. Много сте ни лъгали. И сега пак ни лъжете. 9% и 5% данък, но от колко?!? Попарата сме Ви я сърбали прекалено дълго....Понеже повечето в залата са на възрастта на родителите ни, "со кротце и со благо" Ви молим да се спрете!
3.
Бончо
19.11.2018 20:28:19
18
7
Проваления директор на СОУ"Хр.Ботев" , изгонена за кражби и злоупотреби има наглостта да се показва, че и акъл да дава.Помним по нейно време децата как учеха на студено!
2.
Емо мигача
19.11.2018 20:23:51
3
3
Идеста е добра но в моментс БКП е безгласна "буква"
1.
Лукакнкаджиията
19.11.2018 20:07:14
20
4
Искаме и 5 % за луканката, няма само хляб да ядем
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук
Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук Ужилени дами се свързаха с редакцията ни, измамата е огромна
Всичко в категорията
Speedy с честитка към бургазлийка: Плати две такси и се оплачи на арменския поп за забавената пратка Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума Базата на „Ален Мак” в Бургас е под вода, няма свободни пожарни, за да я отводнят Тотална анархия в центъра на Бургас! Вижте къде най-много псуват, бият и трошат ламарини на коли (СНИМКИ) Резил! Нагъл мъж краде от кола на метри от Община Несебър (СНИМКИ, ВИДЕО) Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън
Адвокатът Александър Кашъмов: Новите тайни арести ще се използват за репресии (ВИДЕО) Теменужка Петкова: Натиск отвън не може да ни се спре за „Турски поток“ (ВИДЕО) Осма жертва от началото на протестите на "жълтите жилетки" Каракачанов завежда дело срещу бившата шефка на дирекция „Българско гражданство” (ВИДЕО) Джон Съливан: Правителството на САЩ не подкрепя „Турски поток” (ВИДЕО) Ръководството на НФСБ поздрави президента на Украйна Петро Порошенко Борисов: До 2024 г. България ще отдели 2% от БВП за отбрана Общинската конференция на БСП – Бургас прие резолюция по проекта „Визия за България” Борисов се разви, не е авторитарен лидер, но прекалено се влияе от медии и протести на маргинали Зам.-шефът на НФСБ Валентин Касабов: Спряхме втора турска партия да управлява България Премиерът: Искам геостратегически проекти, защото където има газопроводи и ядрени реактори, война няма (ВИДЕО)
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба Адвокатът му и прокуратурата сключиха споразумение, кримигероят се отърва от решетките
Всичко в категорията
Единодушно: Избраха Асен Радев за шеф на Районен съд-Бургас като „правилен“ и „мислещ човек“ със самообладание Зърнен бос отива на съд за присвояване на стока за 2,5 млн. лева Варненци излизат на шествие заради леката присъда на убиеца на балетиста Мартин Чикалов Апелативният съд остави Баневи в ареста Върховният съд похвали Бургаската съдебна палата за образователните инициативи Александър Ваклин: Иванчева ме рекетираше, изтеклите разговори отразяват случилото се (ВИДЕО) Бомба във Флагман.бг: Съдия Дарина Йорданова оттегли документите си за председател на Районния съд в Бургас Апелативният спецсъд решава дали да остави Баневи за постоянно в ареста Проф. Проданов: Не сравнявайте местата за лишаване от свобода с домашния уют! (ВИДЕО) Прокуратурата обвини Румен Овчаров в тежко престъпление! Районният прокурор на Бургас получи втори мандат – работел прекрасно и безшумно
Книги с автографи на Антон Дончев и Георги Господинов в кошницата на „Големи автори за малки библиотеки“
Книги с автографи на Антон Дончев и Георги Господинов в кошницата на „Големи автори за малки библиотеки“ „Време разделно“ и „Физика на тъгата“ бяха сред книгите, с които „Големи автори за малки библиотеки“ се включиха народните представители Ивелина Василева и Диана Саватева

Всичко в категорията
Задържаха 20-годишен кримигерой, обрал апартамент и откраднал колата на бургазлийка Нов Коледен подарък за бургазлии - разказът "Изкупление" , насладете му се Родители недоволни: Защо бавят резултатите от Коледното математическо състезание? Бургаски ученици заподозряха заговор между две елитни училища в града “Големи автори за малки библиотеки” стигна до София, бургазлии могат да я подкрепят на няколко места в града Концерт-спектакъл „Зимна приказка“ представя зимните обредни празници в Странджа Най-малките музиканти на Бургас с концерт в НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров", вижте кога Ученици съдят Руската гимназия, наказали ги за фалшиви медицински бележки НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”: От Шуберт до Сен Санс ще звучат на традиционния концерт в сряда Най-старият университет в Бургас „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на стотици абсолвенти (СНИМКИ) В Бургас всеки панаир е обявен за фестивал, но кои са истинските събития, променящи града
Порт-а-кат системи за химиотерапия предпазват вените от калциране
Порт-а-кат системи за химиотерапия предпазват вените от калциране В университетска болница „Дева Мария“ в Бургас портовете са безплатни, няма листа на чакащите
Всичко в категорията
Близка на загиналия на Нова година Велислав: Братче мое,  винаги си в живота ми, мечтите, сърцето, съня ми...
Близка на загиналия на Нова година Велислав: Братче мое, винаги си в живота ми, мечтите, сърцето, съня ми... Най-добрата приятелка на момчето, останало завинаги на 17 г., разплака всички с писмото до него
Всичко в категорията
Астролог: Отнасяйте се с хумор към всичко, което ви тревожи!
Астролог: Отнасяйте се с хумор към всичко, което ви тревожи! Помагайте на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Важни данъчни промени за 600 000 коли с газови уредби!
Важни данъчни промени за 600 000 коли с газови уредби! Тези автомобили не замърсяват околната среда и трябва да са с по-нисък данък, мотивират се вносителите

Всичко в категорията
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка Всеки ден идваше линейка със сестра, която поставяше болкоуспокояващ серум, лечението бе безплатно
Всичко в категорията
Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Мръсните тайни на социализма: Престъпността в НРБ, за която никой не говореше Спомени от соца: Историята на пл. "Тройката", който е трябвало да прилича на парижкия „Етоал“ Спомени от соца: 5 райски кътчета по Южното Черноморие, вижте Ропотамо и залива на Несебър Стачка през социализма? Спомени от соца: През 1985 г. моряци от Бургас донасят вируса на СПИН в България Само във Флагман.бг: "Партизански завет" вграден в архитектурното бижу на морсикя бул. „Алеко Богориди“ (СНИМКИ) Екскурзовод в Слънчев бряг осъден на две години затвор за клевети срещу държавата и народната власт Спомени от соца: За уличните графити в края на 80-те Какво се случи на 10 ноември 1989 г. Ако знаят какви забрани и абсурди имаше по времето на социализма, младите направо няма да повярват
"Берое" стъжни празниците на "Левски"
"Берое" стъжни празниците на "Левски" Това е трета загуба за “сините“ в последните шест мача
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Меден Рудник
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба Екшън в жк "Меден рудник"! Трима непълнолетни задигнаха Пежо от паркинг Избраха фирмата, която ще внедри видеонаблюдението в ж.к.”Меден рудник” С голям фолклорен концерт и рибен курбан жк "Меден рудник" посрещна Никулден European Air Quality Index: За последните 24 часа най-чист е въздухът във Враца и ж.к."Меден рудник" Циганска банда тараши серия от кафемашини в „Меден рудник“, но последният им удар ги прати директно да търкат нара Зрелищна акция в жк „Меден рудник“! Ченгета събориха Асен по очи и му сложиха белезниците Опасна банда е закопчана при зрелищната спецакция в жк „Меден рудник“ Разбиха зоната за кучета в ж.к.Меден рудник, заляха я с моторно масло. Съветници искат монтирането на камери Три коли се нанизаха във верижна катастрофа край жк "Меден рудник” Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му?
Айтозлии, имате последен шанс да гласувате за любимия си спортист! Пожален ли бе Качето от BG правосъдието и кога ще си плати 300-те хил.евро глоба Качето май ще се размине само с условна присъда след ареста си с кокаин Заковаха Данчо Качето с кокаин, грозят го до 8 години затвор Паника сред жителите на Съдиево, спряха да източват язовира им Брутално! Циганин нахлу в дома на дядо в Айтос, удари го с пръчка и заплаши, че ще го убие, ако не му даде 40 лв. Абсурд: Семейство от Айтос живее три месеца без вода, багер им прекъснал водоподаването (ВИДЕО) Айтос ремонтира бюджета си за нови улици и тротоари Мащабни ремонти в Айтос: Сменят водопроводните мрежи преди реконструкцията на важни улици Внимание, айтозлии! Автобусите за и от Бургас с нов маршрут заради ремонтите Айтос вече има си "Голямото сърце", пълнят го с капачки за реанимобил
Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост Бургаски топ-кардиолог откри кабинет в Карнобат БСП обяви в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба и стартира предизборната си кампания за кмет Загиналият при пожара в карнобатското село Сигмен бил клошар Организират благотворителен кулинарен базар тази събота в Карнобат Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО)
Бомба със закъснител! Опасно свлачище гризе брега край хотел в Равда Приключи традиционният коледен базар в несебърското училище „Артиум“ в Несебър стана „Сграда на годината 2018” Двама катаджии първи се отзовали след стрелбата във „4 you” – заварили туристи под масата, един ранен и труп Кметът на Несебър подкрепи нова благотворителна инициатива Как уведомяват частния обвинител Митьо Очите за делото „4 you”, като е в турски затвор, чудят се адвокати Мъж от Свети Влас се бори за живот, след като газова бутилка избухна в дома му Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Второкласници от Равда участваха в „Големия лов на растения” След проверка в Несебър: ВСС образува дисциплинарка срещу млада прокурорка от Бургас Пенсионерският клуб в Равда добави още една година от създаването си
Панайот Рейзи: Достъпът до скалите край Созопол няма да бъде отрязан
Панайот Рейзи: Достъпът до скалите край Созопол няма да бъде отрязан Тези 50 кв. м., които ги отцепват от техния имот или ще ги дарят на Общината, или ние ще ги купим, каза градоначалникът
Всичко в категорията
Рибари на протест край Созопол заради застрояването на "Германката" Ето какво наказание получи джигитът Паскал, подкарал мотопеда си без регистрационни номера и книжка Министерството на културата с идея да превърне Свети Кирик в остров на изкуствата Биг Брадър в Созопол: Ще ловят престъпниците със супермодерна система за видеонаблюдение Благотворителни коледни базари в Созопол и Черноморец, даряват средствата с кауза Созопол празнува Никулден, стотици участват в ритуала по хвърляне на венци и цветя в морето Инициативата „Голямото сърце“ в Созопол даде начало на Коледните празници Ангелина Недин реди юбилейна изложба в Созопол Созопол отваря "Голямото си сърце" и грейва празнично Заради застудяването горивото в потъналия „Мопанг” се сгъстило, не можем да източим останалото в резервоара Опасна сграда в Созопол се руши, общината чака разрешение да я събори (ВИДЕО)
За една уникална и еко Коледа! Учителка от Царево майстори елхи от изхвърлени клонки (СНИМКИ)
За една уникална и еко Коледа! Учителка от Царево майстори елхи от изхвърлени клонки (СНИМКИ) 35-годишната Десислава Стоянова е участвала с коледните си творения на два коледни базара край морето
Всичко в категорията
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева
Детски танцов състав "Приморче" навърши четвъртък век, отбеляза празника с голям концерт (СНИМКИ)
Детски танцов състав "Приморче" навърши четвъртък век, отбеляза празника с голям концерт (СНИМКИ) Сред официалните гости на събитието бе и кметът на Приморско д-р Димитър Германов

Всичко в категорията
Похвално! Полицаи от Приморско хванаха крадец, задигнал телефон от туристка през лятото Даниел се парализира след падане от водна пързалка в Приморско. Да му помогнем! Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм Вижте как кметът Димитър Германов поздрави жителите на Приморско за Никулден Приморско почете покровителя на рибарите и моряците. Тази вечер ще грейне в очакване на Коледа Кървава драма в Китен: Двама се клаха след лют скандал Празнични изненади на Никулден в община Приморско, вижте богатата програма Екшън! Среднощна акция срещу дилъри в Бургаско, изкараха двама от БМВ Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Жителите на Приморско пред БСП: Лишени сме дори от най-необходимата спешна помощ 64-годишен пияндурник се нафирка до козирката и седна зад волана
Жестока трагедия край Средец! Мъж изгоря при пожар в дома си
Жестока трагедия край Средец! Мъж изгоря при пожар в дома си Овгътленият труп е намерен при повторния оглед на следващия ден

Всичко в категорията
Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина БМВ избухна в пламъци в центъра на Средец Община Средец инвестира над 230 хил. лв. за ремонт на пътища Хидролог бие тревога: Реки в Бургаско може да прелеят (ВИДЕО) Жителите на Средец към БСП: Напълно липсват медицински сестри в болниците Тумба цигани оставили без покритие мрежата на БТК в Средец, задигнали медните жици Софиянец си помисли, че е в Перник.Подкара голфа си по улиците на Средец на 2 големи Депутатът Галя Желязкова на среща с пенсионерите от Средец, ще говорят за алоизмамниците Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града Вижте коя красавица седна на кметския стол на Иван Жабов за един ден
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щом законодателят е преценил, това застрашава националната сигурност, смята вътрешният министър
Всичко в категорията
Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ) Навръх 105-годишнината от освобождението на Малко Търново: Откриват паметник на ген.майор Алекси Попов С грандиозен концерт-спектакъл Малко Търново отбеляза Европейската година на културното наследство
Наглост! Двама цигани задигнаха кола и я разфасоваха за старо желязо
Наглост! Двама цигани задигнаха кола и я разфасоваха за старо желязо Задържаните са на възраст 17 и 20 години, стари познайници на полицията

Всичко в категорията
В Камено се обединиха за изграждането на паметник на Апостола Коледната елха в Камено грейна в ослепителна премяна Община Камено със специална презентация в Словения по проект „Малките общини срещу евроскептицизма“ Заблуден мъж от с. Равнец попадна в лапите на Йорданка, измъкнала му 1120 лева Проблем! Водата в селата Трояново и Константиново негодна за пиене, ВиК и тази година не си мръдна пръста Инвестират 1,2 млн.лв. за възстановяването на замъка в крепостта „Русокастро” Безсънна нощ за хората в Ливада (ВИДЕО) Бандитите Йордан и Петър обрали имот в Камено, опитали да скрият следите с палеж Областният управител Вълчо Чолаков вкара тежки машини да почистват деретата в Община Камено За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя Ходене по мъките: Валентин от Камено над 10 години чака за българско гражданство
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото
Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност
Борисов се разви, не е авторитарен лидер, но прекалено се влияе от медии и протести на маргинали Интервю Всички интервюта Валери СИМЕОНОВ пред „Флагман“: Борисов се разви, не е авторитарен лидер, но прекалено се влияе от медии и протести на маргинали
Бях преценил, че и друг от ГЕРБ може да е премиер, но сега виждам, че това не е така, казва лидерът на НФСБ
Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Зоофилия, няма нищо лошо, това е просто любов! Това ли е следващото "нормално" нещо Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук Speedy с честитка към бургазлийка: Плати две такси и се оплачи на арменския поп за забавената пратка Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 17.12.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Опитайте се да запазите спокойствието си и не се съмнявайте в успеха си! Любовта ще ви окриля. Ще се чувствате сигурни с хората, които обичате. Носете дрехи в светли цветове! Светлозеленото балансира емоциите, а сребристото прояснява мисълта и ви вдъхва смелост. Можете да приключите със стари или натоварващи ви ангажименти. Преценете си силите и възможностите! Избягвайте да употребявате мъртва храна! Желателно е на трапезата ви днес да има повече свежи плодове и зеленчуци, мляко, извара и мед. Възможностите се разкриват пред вас, стига да ги желаете. Обърнете внимание на предложенията, които получавате, обмислете ги и не отлагайте дълго отговора! Не пренебрегвайте желанията на любимия човек! Погрижете се за външния си вид, за да не се загуби страстта! Възможни са емоционални изблици, породени от житейски неуредици. В каквато и ситуация да попаднете, не забравяйте, че можете да се справите, ако сте спокойни! Може да започнете да учите чужд език. Зарадвайте любимия, не пестете комплиментите и милувките! Времето е добро за нови начинания, за общуване и разширяване на контактите. Денят е подходящ и за организиране на екскурзия, и за записване на езиков или курс за придобиване на нова квалификация. На самотниците ще им потръгне, ако не са загубили чувството си за хумор. Чакате звездния миг, за да материализирате идеите си? Е, това може да стане днес. Време е за резултати. Постигнатото ще ви даде надежда, ще ви повдигне и самочувствието. Може да смените работното си място или да си намерите нов източник на доходи. Налага се да пестите силите си, тъй като в този ден може да ви е трудно да помирите душата и тялото. Неща, които преди сте правели с лекота, сега ще ви е трудно да извършите. Ще ви липсва сръчност. Ръцете и краката ви сякаш няма да ви слушат. Бъдете по-пасивни! Денят е чудесен за обучение и за изобретения. Това е време за разширяване на кръгозора. Общуването ще е приятно и желано, особено с представителите на противоположния пол. Ще ви върви и в любовта. Творческа криза ви е обзела. Спокойно изчакайте да си отиде, за да може вдъхновени да се захванете отново с нещата, които ви носят удовлетворение! Желанието ви за близост с тези, към които имате чувства, вероятно няма да е споделено, но не се отчайвайте! Има дни, в които не върви. Доста луди неща може да направите днес. Рискът, който поемате обаче, ще бъде оправдан. Този ден не е за спокойните представители на този знак. Сутринта може да ви вдигнат нервите в службата, но бързо ще ви мине и до края на деня ще си намерите повод да се съберете с приятели и да ги почерпите. Колегите ще ви изненадат с хубави новини. Потокът от информация, която трябва да проверите и подредите, ще е приятно занимание за вас. Ще ви се удава с лекота да преговаряте, да защитавате идеите и правата си. Не отказвайте срещи и милувки! В този ден мълчанието е ценно. Слушайте повече, говорете по-малко и не отлагайте изпълнението на това, което сте намислили! Дамите, които са склонни към депресия, да внимават с храната! Апетитът им ще е свързан не толкова с физическите потребности. Не яжте от яд!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип