×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП обяви в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба и стартира предизборната си кампания за кмет


БСП обяви в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба и стартира предизборната си кампания за кмет
Нинова изпрати сериозна извадка в червената община, където вярва, че отново ще имат кмет
19 Ноември 2018, Понеделник, 14:33 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимки: Авторът

Програмата "Визия за България" не е партиен документ и тя ще прерасне в управленска програма, след като БСП спечели избори
"Другари, закъснявате, държавата вече я няма! Елате и постойте малко в градчета като Карнобат, за да видите в училищата кого учим - блъскат ни, бият ни! Циганската наглост минава всякакви граници, в кварталите им расте чувството за безнаказаност и надмощие над нас." С тези думи се обърна дългогодишният педагог  Надежда Димитрова към пратениците на Корнелия Нинова, които трябваше да разяснят основните точки от стратегията на партията за рестартиране на държавата, носеща заглавието "Визия за България".

Срещата в Карнобат премина сред около 250 симпатизанти в камерната зала на читалището. Присъстваха предимно членове на партията, убедени, че БСП трябва отново да има кмет и да управлява общината.

Бившият училищен директор Надежда Димитрова взриви залата с апокалиптична прогноза за подрастващото поколение

Централата изпрати като емисари в града народните представители Таско Ерменков, Георги Свиленски, Христо Проданов, Александър Симов, както и Тодор Байчев, който е карнобатлия и бе изпратен в парламента с гласовете на своите съграждани. Дългият разговор бе ръководен от общинските лидер на столетницата Аспарух Иванов. На първия ред бе седнал областният председател Стойко Танков, а до него бе и бившият депутат Пенко Атанасов, настоящ общински съветник, чието име и името на Байчев се обсъждат като бъдещ вариант за кандидат-кмет.

В залата бяха около 250 души, предимно партийни членове 

Демографската политика бе поставена  на първо място за обсъждане пред населението в Карнобат - заради бягството на младите хора поради липса на подходяща работа, болница, добро образование. Затова БСП предлага на всяко семейство с двама работещи родители да се приспадат по 50 лв. от ДОД, за всяко второ и трето дете - по 6500 лв. еднократна помощ, при условие че родителите имат постоянна работа.

Минималната работна заплата може да стане веднага 660 лв., като приходите ще дойдат от отмяната на плоския данък. Това обаче не касаело бизнеса, защото 10% корпоративен данък щял да си остане в сила. За над 1,2 млн. български граждани се предвижда прогресивна скала за облагане на доходите. Сега един работник плаща 10% върху заплатата си за осигуровка, а един работодател плаща 5% данък за получен дивидент. Предлага се прогресивна скала именно и за данък дивидент.

На първия ред седяха областният председател Стойко Танков и Пенко Атанасов, който е обсъждан за кандидат-кмет на Карнобат догодина

Лекарствата ще се облагат с 9% ДДС, а хлябът - с 5%. Приоритет става образованието, което държавата не трябва да финансира по системата "парите да следват ученика". Субсидиите ще се раздават справедливо, така че да има ученици и качествено образование. Бе отчетено, че тази есен имаме 50 хиляди завършили средно училище и 70 хиляди свободни места във ВУЗ-овете.

Народните представители са категорични, че държавата трябва да се върне като участник и регулатор на процесите. Подчертано беше, че програмата "Визия за България" не е партиен документ и тя ще прерасне в управленска програма, след като БСП спечели избори.

Всеки от депутатите представи отделна глава от програмата "Визия за България"

Бе посочено още, че няма да се посяга върху данъка на предприемачите, на хората с дребен и среден бизнес. Припомни се, че навремето в държавата се правеха петилетни планове, за да се изгради модел, а сега всяко правителство, което идва тепърва на власт, отрича и захвърля започнатото от предходното.

България се е превърнала в апендикс за газовата система на Европа, защото вече сме държава без промишленост и селско стопанство, без нужда от енергетика. АЕЦ "Белене" не може да се строи по този начин, по който иска правителството на Борисов. Ако не се ангажира държавата и не го обедини с АЕЦ "Козлодуй", проектът е обречен.

Обединени двете атомни централи могат да изтеглят кредит и да се плаща всичко по закон, но така няма да могат да се получат комисиони. 

Последният пример за безрезултатност на настоящото управление бе даден с днешната новина за успеха на Владимир Путин и Русия. През декември 2014 г. Трайчо Трайков обявил, че проектът "Южен поток" няма да го бъде и изобщо няма да има такъв. Днес обаче светът видя, че Русия приключи с прокарването на тръбите в морето и вече е на сушата. А сега България се бори за едно хъбче от газопреносната мрежа в този регион от света. 

Последната новина обаче бе специалното приветствие на Корнелия Нинова към карнобатлии, което бе съобщено от Тодор Байчев като домакин. Лидерката се надявала да бъде получи покана за общинска конференция, след която Карнобат да се поздрави с пълна победа в предстоящите избори. 

В категории: Карнобат


76
Коментара по темата
76.
кандидат за кмет
01.01.2019 17:21:05
0
2
Ще ви скъсам шортите на изборите!!!
75.
комунист
06.12.2018 17:28:59
5
2
Аспарух кмет.Надя зам и генова другия.С малка буква защото е много мъничка като човек.
74.
Ей
28.11.2018 10:46:52
0
4
в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба - ако това стане Карнобат представете си , ей тоя Карнобат ще стане цял Лас Карнобатос
73.
До 72
27.11.2018 15:57:54
0
5
Бойко Борисов нарече целият народ материал" и да той изчезва . За политиците и келепира съм съгласен , но не съм съгласен с това , че трябва да седим да пляскаме щастливо с ръчички и да чакаме. Целият народ трябва да се вдигне и да измете корумпираните и ненаядени политици от държавата и те не са само в БСП , защото много повече благини придобиха от ГЕРБ от нисшата "калинка" добрала се до държавна длъжност до висшите политици в ГЕРБ.
72.
до 71
27.11.2018 15:47:41
0
2
Да явно този матриал трябва да изчезне , след него ще се появи нов по-качествен . Защото тука от времето на Алеко българинът и политиците си остават същите гащници , с тая разлика че карат модерни коли , но келепирът винаги е бил водещ мотив. Не сме видели осъден политик .Няма такъв , който да излезе по-беден , отколкото е влязъл в политиката. Парата , кокала е това , което го кара да включи машината за лъжи и празни обещания. На които да вярват все още хората със смачкано достойнство , все още хора ли?
71.
до 70
27.11.2018 15:04:09
1
4
Другите държави не порутиха и разрушиха всичко построено през социализма , затова са в път и по- напред от нас. Не избират крадци и престъпници да управляват държавата , затова са по- напред от нас, развиват адекватна социална, здравна и демографска политика и усвояват евросредствата адекватно , затова са по- добре от нас , не гласуват под строй за нов тоталитарен режим, затова са по- добре от нас и....Така , че както ни нарича слънцето - Борисов "материале" време е да се освестиш.
70.
Do 69
27.11.2018 14:57:06
4
2
Нещо сметката е сбъркана -става въпрос за последните 74 години , които оставиха България в тинята. 69 явно не си гледал/а по-далеч от Айтос . До къде са стигнали другите държави и как живеят там .
69.
Хахаха до 68
27.11.2018 14:26:41
0
4
Ми хващай пътя. 10 години ни управляват ГЕРБ с ръководни кадри от БКП , пък все БСП Ви виновни. Проблемът не е в д-р Паркинсон и Алцхаймер , а в късата памет и неграмотността трезво да се виждат нещата , което направи така , че 10 години да ни управляват хора с явно криминално минало.
68.
до 66 и 67
27.11.2018 14:22:42
4
4
Явно някой с къса памет или с поздрав от от д-р Паркинсон не знаят в какво зло се превърна БСП БКП ГЕРБ , ДПС . Политически партии от милионери капиталисти. И всеки от тези партии се мисли за демократ. Демократа се такъв , в България ще се роди след 45 год., точно толкова , колкото бяха необходими за унищожаване на Българската демокрация. На изток от Германия с малки изключения демокрация няма. А на местно ниво все е тая кой дебел г*з ще мачка карнобатлии . Било то Байчев,Крумов, Атанасов,Димитров. Спасението е на терминала.
67.
До 66
27.11.2018 13:43:26
3
7
Точно обратното Байчев ще бие Крумов заради причините които сам си изброил.
66.
До 65
27.11.2018 13:41:41
3
8
Извод за човек и анализ на поведението му може да прави, не политически опонент, а човек който наистина го познава. От това, което е написано виждаме, че хал- хабер си нямате що за човек е Байчев. Коректен, образован, възпитан и не засегнат от звездоманията, която дави Крумов. Между другото да кажа, че Крумов ако продължи да прави мръсотии на хората от града , ще спечели повече, е Байчев няма да може да го бие, но....
65.
Извод
27.11.2018 12:39:36
9
3
Кандидат кметове и поддръжниците им имат сходни симптоми на биполярно разсройсто на личността . Всички познават Байчев преди и след като замина за София. Консуматорски настроен тип и лишен от каквото и да е чувство на човешко състрадание . Разболян от звездна болест , както предишните карнобатски депутати. Защо ли избора се върти Крумов, Байчев, П.Атанасов ? Кой подхвърля мокри килимчета на карнобатлии ? Кучетата около кокала ще бъдат много …..
64.
Да
26.11.2018 12:35:52
4
7
Ако Тодор Байчев се кандидатира за кмет, голяма част от карнобатлии ще гласуват за него , защото го харесват ,пък и дежурният кандидат за кмет- Крумов не става.
63.
за пореден път
22.11.2018 09:49:41
4
4
Пак се опитват да ни пробутат неподходящи другари за кмет
62.
Да
21.11.2018 11:01:27
4
4
Да, БСП ще имат кмет в Карнобат , ама Вие от ГЕРБ само ще си мечтаете за това. Трябва да издигнете за кмет Димитров , че поне с назначаем зам. кмет да имате мечти да се уредите.
61.
майтапи
21.11.2018 10:09:01
4
4
БСП - Карнобат с голям зор успя да избере само трима общински съветника, а сега мечтаят за кмет. Майтапи!!!
60.
До 58
21.11.2018 09:25:43
2
4
Смислено притеснение , защото през годините да се изгуби доверието на политиците , те всички са си го направили. Но тук става въпрос за нещо друго Но факт е че с това правителство на корупция , репресии , държавни назначения на калинки и ... не може да продължава.
59.
До 57
21.11.2018 09:18:34
2
4
Ами поинтесувайте се как се формира депутатската заплата и дали е обвързана с минималната , тогава говорете за партийни празноти. Ясно е че тези неща се гласуват в НС , а мнозинството което гласува заплатите е на ГЕРБ , уж патриотите и ДПС. Тока , че тяхната алчност Формира заплатите.
58.
123
21.11.2018 08:09:25
3
4
Как смятат да стане това нещо? Крайно време е този който иска да заеме властта да каже ето направихме това изберетени.Винаги обещават и нищо не правят.Бабите не се научиха и те от 100 години едно и също.
Сладки думи за да можем да се влюбим и после да клатят цял народ. Айде нема нужда.
57.
до 29 проф. Мдрия Петрова
21.11.2018 05:56:25
3
3
До 26,коментарите са спонтанни, истински и от нормални граждани.След това ясно се вижда,че червената централа,притеснена от народната "любов" е включила пропагандната машина с нареждане, да се излива помия върху ГЕРБ.Вече стана безинтересно,защото трябва да четем изтърканите простотии на
няколко платените писачи.А коментар 29 е направо върха."Професорке",то бива наглост,ама чак толкова-ГЕРБ били виновни,че депутатите на БСП взимали големи заплати и за това нямало за пенсии.Ами откажете се от заплатите и ги раздавайте на бедните.Нали мислите за народа.
56.
Присъствал До 49
20.11.2018 22:36:01
6
4
Не бяха 50-60 човека , не бяха и 250. Ако знаех , че това е толкова важно щях да ги преброя за да съм точен. От снимките се вижда че повечето пора са пенсионна възраст , но не само. По- важното е ,че дискусията и разговора с културни и възпитани хора беше приятен и полезен.
55.
Хахаха до 50
20.11.2018 22:20:04
4
4
По въпроса разбирам ,че 10-15 члена в ГЕРБ Карнобат ,си плащат в офиса. ами то с толкова членска маса, да , удобно е !
54.
До 48
20.11.2018 22:14:15
6
4
БСП- то дали ще разпределя министерства или не, е партийна работа и не по темата. Ама за теб младеж , девойко и какъвто и там да си, няма спасение- неграмотен , груб и неуважителен. Това не се учи по министерствата и дори в училище. Липсват ти първите 7 години възпитание. По маниера по - добре се ориентирай за членство в ГЕРБ- пасвате си
53.
*********
20.11.2018 22:12:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
52.
До фактаджията 49
20.11.2018 22:02:47
5
4
Факт е ,че имаше повече хора и то не само пенсионери. Но е факт също , че ГЕРБ мразят пенсионерите , като системно забравят , че и те ще остареят и сегашните пенсионери са на годините на родителите Ви и на техните родители. Злобата , обидите и неуважението са типичен начин на комуникация в тази партия.
51.
До 50
20.11.2018 21:55:23
7
10
Не си дърт комунист, ами тъп гербераст. Ако Вие си плащате в офиса и пълните джоба на Тошка и Владо , в БСП им финансова дисциплина и ред. То е ясно че сте свиквали да крадете , ама чак толкова...
50.
дърт комунист
20.11.2018 21:50:42
8
7
Къде е офиса на БСП - Карнобат? Искам да си платя членския внос.
49.
факт
20.11.2018 21:48:57
7
7
В залата имаше 50-60 човека, пенсионери
48.
другари-тъпанари
20.11.2018 21:17:34
3
6
БСП-то, да не си мислите , че като протестираме срещу ГРОБ, автоматично ще гласуваме за вас?Много сте в грешка...Знаем какви продажници и крадци сте, още помним вашите правителства, така, че не се надявай те изобщо и не бързайте да разпределяте министерствата. За вас .!.
47.
До 38
20.11.2018 20:39:38
4
5
Зарята беше в чест на ГЕРБ , защото те се закриха , понеже са в коалиция с независимият кмет на Карнобат.За тези които не се сещат ГЕРБ има зам. кмет .
46.
карнобатман
20.11.2018 19:03:38
0
3
До 38: Зарята по време на избори води до пандиза. Справка - зарята в Карнобат и тия които я проведоха. Хахаха
45.
Илия Шаламандов
20.11.2018 16:36:32
2
4
Като чета някои от коментарите се сещам за народната мъдрост:"Сития на гладния не вярва"....Не съм стъпвал в Карнобат и не си позволявам оценки ,но мисля че са на прав път и и пожелавам успех.За БСП смятам,че е правилно да се обединят колкото се може повече хора около дългосрочна визия за развитието на българската държава.Но трябва да съчетае разумно левите политики с крещящата необходимост от ускорен икономически растеж.Догма е ,че държавата априори е лош стопанин и за това има предостатъчно примери по света.Държавата трябва активно да участва икономиката и то на пазарните принципи,без насилствена национализация.Дано успеем да се обединим голямото болшинство от българите около дългосрочна визия за развитието на страната ни!Дано,дано...
44.
Аре стига ,бе БСП! Само Боко!
20.11.2018 14:07:33
1
4
Този народ не разбира какво огромно щастие го е осенило начело да стои един "голям" балкански , европейски и даже световен политик. Човек , който си говори на малко име и се прегръща с големите на деня , който се целува с лидери ,без да се свени от дъха на алкохол идващ от тях , който прецака дори Ердоган като го накара да пази нашата граница от другата страна. Този човек , скри шайбата на Путин като за закуска спря големи негови проекти с което постави страната му "на колене" и на който Тръмп обърна "изключително внимание ", когато нашият благоволи да се ръкува с него....... Та този човек е пълен с идеи , знае как и с кого да развие ,България и да я извиси до предпоследното място в ЕС от последно , разбира се . Ама народ неблагодарен . Добре ,че този човек "няма" зловредно его.
43.
Действайте, бе ГЕРБ нали сте на власт!
20.11.2018 12:41:34
4
4
ГЕРБ вместо да мрънкат и протестират против Визия за България,работете. Ето Ви факти , давайте политики и действайте! България умира!:
400 хиляди от работещите българи получават заплати под линията на бедността. 72 процента от работещите българи имат доходи, по-ниски от издръжката на живота им. България оглавява най-позорните класации – ранна смъртност, смъртност изобщо, смъртност от онкологични заболявания, смъртност на пътя и пр. Един милион шестотин шейсет и пет хиляди - толкова са българите, които живеят под прага на бедността. А прагът на бедността е 351, 08 лева средномесечен доход. 1 милион 665 000 души – давате ли си сметка, как живее един човек, който е наритан под прага на бедността? И още: всяко четвърто българско дете гладува, гладува и всеки втори възрастен българин.
42.
Мдааааа!
20.11.2018 10:38:27
7
4
Вярвам във Визията на БСП , защото и те както и всички политици знаят вече , че макар и трудно гражданското общество се заражда и никакви лъжи на никого няма да бъдат простени. Някой трябва да даде надежда за оцеляване на изтормозения народ! Браво БСП!

Ако можех да имам едно
магазинче със две полички,
бих продавал… познайте какво?
— Надежда. Надежда за всички.

„Купете! С отстъпка за вас!
Всеки трябва надежда да има!“
И на всеки бих давал аз,
колкото трябва за трима.

А на тоз, който няма пари
и само отвънка поглежда,
бих му дал, без да плаща дори,
всичката своя надежда.
41.
Гражданин
20.11.2018 10:34:37
4
3
Навсякъде по места ГЕРБ работи с ДРУГАРСКАТА ПОДКРЕПА на БСП-нали са наследници на БКП,защитават се ,прикриват се,заблуждават хората,че уж са противници ,но това не е вярно.
40.
до 37
20.11.2018 10:27:17
3
4
От там Ви идват бедите в ГЕРБ и главоломното сгромолясване- разминавате се с реалния живот и се гаврите с мъките и страданията на обикновения човек ,борещ се за оцеляване .
39.
*********
20.11.2018 10:25:09
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
38.
факт
20.11.2018 10:18:04
8
7
БСП -Карнобат я закриха със заря преди няколко години
37.
мечти
20.11.2018 10:16:20
8
7
Напразни червени мечти!
36.
предложение
20.11.2018 10:14:15
7
4
Като гледам кои са кандидати за кмет, то по-добре да остане сегашния...
35.
Лудост!
20.11.2018 10:06:52
7
4
Трябва някой да има визия накъде ще върви България , надолу или ще продължава надолу!Не може да продължава управлението на това бутафорно правителство, при което във властта са алчни и корумпирани ГЕРБ, уж патриотите , с негласната и уж невидима поддръжка на ДПС. Как при договорки и пазарлъци между тези хора, как да се задържат във властта , да искаме да мислят за нашето бъдеще и бъдещето на България! Време е да си ходите ГЕРБ- сори!
34.
Флагман!
20.11.2018 09:56:30
4
5
Флагман, що сте блокирали възможността за лайкване със съгласия, по написаното от хората , които са съгласни с написаното против управлението на ГЕРБ!
33.
Аха
20.11.2018 09:41:10
6
4
Сърдят , се , не сърдят ГЕРБ , време е да си ходят! Не може вместо законност и ред в държавата да има хаос , рекет , притискане и изнудване на бизнеса и хората и то с дейното участие на държавата и прокуратурата.
32.
Да !
20.11.2018 09:22:23
7
4
Не съм привърженик на никоя партия , но положението в България е трагично. Зависима прокуратура, цигански терор, обезлюдяване на цели райони в България , нулево здравеопазване и образование , липса на каквото и да е било уважение и респект към институциите ,заради назначаването на калинки от ГЕРБ Писна ни! И без да се сърдят от ГЕРБ , ама Вие управлявате 10 години с някакво прекъсване от 6-7 месеца. Така , че вината е основно ваша , не на хан Омуртаг и Аспарух!
31.
Тъжно!
20.11.2018 09:16:32
6
4
Когато прокуратурата е поръчкова и чака нарежданията на Борисов , няма как да да текат законни разследвания срещу членовете на партията - държава ГЕРБ!
30.
Абе, ГЕРБ!
20.11.2018 09:10:31
7
4
Искам да попитам "кристално честните "от ГЕРБ , защо спряхте делото срещу Цветанов за незаконно придобитите 6 апартамента чрез тъста му , когато правителството на Борисов 3 дойде на власт.
29.
проф. Мария Петрова
20.11.2018 09:03:14
8
4
Многократно БСП внасят искане за замразяване на депутатските заплати и не обвързването и с минималната заплата. Ама приема ли се от алчните патриоти и ГЕРБ- не! Е тогава кой е виновен ,не тези застанали там депутати , а правителството на ГЕРБ!
28.
Пенсионер!
20.11.2018 08:58:09
7
4
Да вярвам , че БСП ще преизчислят пенсиите , защото веднъж са го направили , след като Иван Костов ни я изяде! Долу ГЕРБ които осъществяват системен геноцид срещу пенсионерите , болните деца и хората с увреждания. Абе, Вие от ГЕРБ защо мразите толкова възрастните хора? Вие родители и баби и дядовци нямате ли?
27.
Хахаха
20.11.2018 08:52:48
6
4
Много изнервени тези от ГЕРБ Карнобат ,бе . Цялата им организация от 10 човека е впрегната да пише.
26.
Браво!
20.11.2018 08:51:21
8
4
Най - накрая има здравомислещи политици, които да имат Визия за България. Не може да продължава затъването на страната ни в блатото и хаотичното правене на закони само и само ГЕРБ да са на власт.
25.
Зоя
20.11.2018 08:29:25
2
6
Че мен какво ме топли? Нито хляб ям, нито лекарства пия. Хлябът те разболява и после цял живот на лекарства. Това е кръговратът на живота. Какво ми намалят тея боклуци? Искаме плодове, зеленчуци и сурови ядки на по-ниски цени, а не този хляб, превърнал се в козунак!
24.
проф. М. Константинов
20.11.2018 08:07:48
2
9
Природно равновесие : Заплатите на 6 -тимата на последната снимка 6 Х 6000 лв. е равна на пенсиите и доходите на седящите 250 човека пред тях . Наглостта на 6 човека е пропорционална на наивността на другите 250 и много повече като тях. Карнобат не е на дъното , на 3 метра под земята е .
23.
до 22
20.11.2018 08:00:56
2
6
То ,като им гледам клиентелата...Боже опази! А,колкото до ГЕРБ Карнобат и Владо- ей с това мислене на карнобатлии ще сме на този хал! Щом ви харесва идеята БСП със своите 100 баби и дядовци да ви управляват-давайте! И вмежду впрочем сигурен съм ,че зад коментара на 22 стои мъж-комплексарски е!
22.
Jaro
20.11.2018 07:51:47
4
4
Като зная кои са в ГЕРБ Карнобстат, не се учудвам, че БСП има клиентела. Владо стружката да си ходи.
21.
RE-19
20.11.2018 04:16:40
1
8
Колкото по-беден е един район, толкова е по-червен.
Там вече явно нищо не е останало от голямото им самочувствие.
20.
До Надка
19.11.2018 23:50:25
3
17
Друарке, ако не са ромчетата, ти кого ще учиш ма? Ако не са майките и бащите им кой ще ви гласува?
19.
СОД
19.11.2018 23:21:24
1
8
В тоя град има само комунисти, пенсионери и един Крумов-поканен зет. После се чудите защо ГЕРБ губят избори.
18.
Ele
19.11.2018 23:21:19
2
11
Глупости на търкалета. Да се гръмнат
17.
Позитивен
19.11.2018 22:21:43
1
15
Като намалят ДДСто на хляба, в моето тричленно семейство ще спестим около 2 лв месечно. Благодаря ти БСП, нямам търпение да дойдат изборите за да пусна червената бюлетина.
16.
ЧЕРВЕН
19.11.2018 21:59:55
0
13
Само БКП, само БКП, БКП, БКП БКП хахахахахахах
15.
hj
19.11.2018 21:45:49
1
1
fuck
14.
И сега- кво?
19.11.2018 21:13:56
3
13
Оле,Боже! 250 човека! Кого лъжете? Който поне веднъж е бил в тази зала знае ,че няма как да стане това! Но,какво да се очаква от лъжлива партия ! Но, и „Флагман” се излагате тотално като им пригласяте!
13.
помориец
19.11.2018 21:13:48
4
13
Държавата да строяла Белене със собствени стредства ! Тия на каква дрога са ! Вече заради тях заровихме няколко милиарда в дупката,сега искат още няколко по толкова да загробим !
12.
мислещ
19.11.2018 21:10:49
3
16
Олигофрени ! Събрали старците и им разправят глупости,как като намалят ДДС-то на хляба и лекарствата и ще почнат да им остават пари за презокеански круизи ! Пък пенсиите ръкоплескат ли ръкоплескат,все едно пак са на по 25 и са на пленум на БКП :)
11.
Гладен гражданин
19.11.2018 20:55:32
5
2
Ако сложат и 50% ДОО за богатите,на предсрочните избори ша хвърля гласа си са БСП!
10.
Коментатор
19.11.2018 20:50:15
2
15
Карнобат бил градът на мечтите, защото всеки мечтаел да се махне от там.
9.
възмутен
19.11.2018 20:46:34
3
18
Нямате страх от нищо.Тези хора могат да ви бъдат родители.Не ви ли е срам да ги гледате в очите и да ги лъжете?
8.
Данъчен
19.11.2018 20:42:35
4
14
250 е добра бройка, все по-малко остават тези които вярват на Столетницата :-)
7.
Учител
19.11.2018 20:42:20
4
9
БСП и ГЕРБ са две рожби на една майка - БКП и имат основна ВИНА за разграбването и обездържавяването на България.Те рано или късно ще си получат възмездието и народа ще им потърси отговорност за престъпленията към българския народ.
6.
Ivanov
19.11.2018 20:40:40
3
17
Да супер 9%, 5%, много добре супер, но не ви вярвам не ме интересува.
5.
визия за...дрън,дрън
19.11.2018 20:40:11
3
20
Егати заспалата дружина.В залата няма повече от 30-40 човека.Ако и визията ви е такава?Хубаво обещавате,ама обяснете на тези хора от къде ще дойдат парите за всичките ви увеличения и намаления.
4.
Проблем
19.11.2018 20:31:33
3
16
Не Ви Вярваме, уважаеми социалисти. Много сте ни лъгали. И сега пак ни лъжете. 9% и 5% данък, но от колко?!? Попарата сме Ви я сърбали прекалено дълго....Понеже повечето в залата са на възрастта на родителите ни, "со кротце и со благо" Ви молим да се спрете!
3.
Бончо
19.11.2018 20:28:19
7
18
Проваления директор на СОУ"Хр.Ботев" , изгонена за кражби и злоупотреби има наглостта да се показва, че и акъл да дава.Помним по нейно време децата как учеха на студено!
2.
Емо мигача
19.11.2018 20:23:51
3
3
Идеста е добра но в моментс БКП е безгласна "буква"
1.
Лукакнкаджиията
19.11.2018 20:07:14
4
20
Искаме и 5 % за луканката, няма само хляб да ядем
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори