×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте новата излагация на Волен Сидеров! Бие барабан с оркестър в елитен ресторант, чужди бизнесмени бягат /снимки/


Вижте новата излагация на Волен Сидеров! Бие барабан с оркестър в елитен ресторант, чужди бизнесмени бягат /снимки/
Депутатът се развихри в ресторант, грабна палките от барабаниста и започна с всичка сила да блъска, издавайки странни и невъобразими звуци, разказаха свидетели
12 Октомври 2018, Петък, 07:00 ч.
Автор: Флагман.Бг
Източник: Булнюз

За капак избраникът на народа ги подканя да му пуснат пари в купа

Шефът на партия „Атака“ и председател на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров отново се е забъркал в чутовен скандал. Уж укротилия бурния си нрав политик принудил чуждестранна бизнес делегация да напусне един от най-елитните ресторанти в София - "Къщата с часовника", където вечеря предимно отбрано общество от наши и чужди гости. 

Компанията на Сидеров пушела и одимила целия ресторант. В един момент вътре нахълтал оркестър, а развеселеният депутат грабнал палките от барабаниста и започнал да блъска с всичка сила, вдигайки невъобразим шум. На съседната маса вечеряли бизнесмени от Европа, които побързали да напуснат възмутени. Вместо да се засрами, че е превърнал елитен ресторант в селска механа и че руши имиджа на страната ни, представяйки я като пространство, пълно с простаци, Волен Сидеров взел една паница и започнал да иска пари от чужденците.

Скандалната история разказва Ася Иванова, станала неволен свидетел на поредната простотия на народния представител. Цялата случка, станала във вторник около 22 часа, е документирана богато със снимки на самозабравилия се депутат.

Ето какво пише тя:

"... С колеги и фирмени партньори, предимно от чужбина (Дания, Норвегия, Австрия, Франция, Италия, Великобритания), отиваме на вечеря в ресторант „Къщата с часовника“ на ул. Московска 15. Още с влизането прави впечатление, че в заведението се пуши, без да обърнем внимание откъде идва димът. Още не сме се настанили и човек от съседната маса ни прави забележка на развален английски, нещо от сорта „We try speak business“, или с други думи твърде сме шумни. Двама от колегите учтиво се извиняват и намаляват тона, нещо съвсем типично за хора с възпитание, на които е направена забележка. Усещам, че нещо не е наред.

Пушенето продължава, в заведението димната завеса вече става чувствително неприятна. При едно случайно излизане до тоалетна, на връщане, забелязвам откъде идва димът – а именно от съседната маса и кой го причинява, а именно Народен Представител в 44-то Народно Събрание на Република България и Председател на партийна група „Обединени патриоти“ г-н Волен Сидеров и компания.

Фактите към момента:
1) Волен Сидеров си позволява да пуши в заведение при забрана за тютюнев дим, наложена на територията на ЕС.
2) Волен Сидеров е обграден предимно от млади хора.
3) Човек от компанията на Волен Сидеров потърси конфликт 2 минути, след като бяхме влезли в заведението.

Опасенията ми се оказват верни. Намирам решение. Оплаквам се на дама от персонала с молбата да говоря с управителя. Тя ме моли за търпение, изчезва, връща се и предлага да ни раздаде пепелници, което определено не беше целта на моето оплакване. Човек от нашата група учтиво моли компанията на съседната маса да преустанови пушенето, на което те реагират с отговора „не разбираме какво казваш бе, говори на български, ти си в България“. Отказваме се.


Компанията на Волен опушва с цигарен дим изисканото заведение, макар че депутатите трябва да дават пример как се спазват законите, а не как се нарушават безнаказано


21.29 часа провеждам разговор с Дежурен здравен инспектор по сигнали за нарушения относно забраната за тютюнопушенето на тел. 0889822626 (в случай, че някога ви потрябва). Дежурният инспектор е възмутен, но ме обезкуражава като казва, че нямат мобилни екипи за извършване на проверка, каквато ще бъде извършена, но не веднага. На въпроса дали има нещо, което мога да направя в момента, ми отговаря, че няма какво да направя, тъй като това не влиза в компетенциите както на полицията, така и на дежурните на номер 112.

Връщам се и си сядам на мястото. След около 10 минути в заведението нахълтва мобилен оркестър, вероятно от ромски произход. По реакцията на г-н Народен представител Сидеров съдя, че той е видимо доволен от пристигането на вероятно неговия личен оркестър, повикан по поръчка, може би, за да демонстрира на чужденците как се прави в България.

Г-н Народен представител е видимо удовлетворен от репертоара на оркестъра, което съдя по факта, че той хваща палките и започва да барабани в тон.
Напрежението ескалира. Ние решаваме да си тръгнем, тъй като провокацията е очевидно насочена към нашата група. От страна на заведението реакция няма. Смее ли някой да си позволи да каже нещо на г-н Народен представител Сидеров?



На излизане от заведението Сидеров решава, че не би било лошо да увековечи представлението си като изпроси някой лев за музикалното изпълнение от онези, които не говорят български. И без това не са добре дошли, защо пък да не се изръсят с някой лев, за да подпомогнат ПГ „Обединени патриоти“, получаваща субсидия от 11 лева за всеки гласоподавател.

Българският депутат, който участва в коалиционен съвет и решава съдбините на страната, проси като циганин с паничка

Фактът, че нашата група се изнася лека полека не спира г-н Народен представител, които ни преследва до улицата, скандирайки: „Гейс (момчета), говорете на български, в България сте, в България се говори на български“.

Къде развеселени, къде потресени и зашеметени от този цирк, увековечен от липсата на морал и недопустимо поведение от страна на Народен представител, се отправяме към друго заведение, за да удавим и по възможност забравим онова, което току-що сме преживели. Но то не се забравя лесно.

„You never have a second chance to make a first impression“. България е опетнена и така ще остане завинаги в очите и спомените на онези, които не говорят български. Ние, които оставаме тук, можем само да споделим, да разкажем, да припомним, да се опълчим и ако дори тогава всичко е постарому или по-лошо, винаги има изход – терминал 2.

Това е реалността, мили приятели, не можем да кажем на черното бяло и с вълшебна пръчка да превърнем грозотията в лукс. Срамът надделя и дистанцията с отричането от онова, що наричаме българско и родно, се стопява с всеки изминал ден.
Помълчете, помислете, пуснете сълза, пийте една студена вода и ако имате сили, бъдете промяната. Понякога и едно споделяне е достатъчно.  Да бъде.


Ася Иванова



29
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
29
Коментара по темата
29.
гражданин
13.10.2018 11:20:56
0
0
Какъв ли ще да е този "елитен" ресторант в който пускат да влезе цигански оркестър,дамата с гостите бизнесмени май леко преиграва !
28.
Д.К
12.10.2018 23:01:36
0
0
Волине, ще те бият пак както пред НАТФИЗ, а тоя път може и да те любят някъде
27.
Амуджата
12.10.2018 18:49:17
0
3
седи гладен в балкана а тоя сплотява електората с 1600 000 лева
26.
Иван
12.10.2018 17:31:52
0
5
И това ми било народен представител !!! ОСТАВКА НА ВСИЧКИТЕ ХРАНИНИЦИ НА БЕСИЛОТО.
25.
do 24
12.10.2018 16:51:41
0
2
ve4e si evropeec ne si bylgarin.
naslajdavai se syshto taka na 4istiq burgaski vyzduh ,ekvivaleten na evropeiskite standarti
24.
ИСТИНАТА
12.10.2018 16:43:13
1
5
Г- н Борисов ВИЕ няма ли да вземете отношение по този въпрос . И БЛАГОДАРЯ ви за магистрала ТРАКИЯ . Страхотна е , невероятна е когато се движиш със 90 км все едно си на лодка а и все пак е магистрала на една ИЗГНИЛА ОТ КОРУПЦИЯ СТРАНА . Браво само незнам докога този народ ще ви пляска и ще казва ами то алтернатива няма карай .
Мисля че вече няма път за карай , защото след карай няма друго освен гробища . С уважение от един Българин който вече се срамува че е такъв .
23.
ИСТИНАТА
12.10.2018 16:37:18
3
3
Срамувам се че съм Българин
22.
0000
12.10.2018 16:05:01
1
7
Той винаги е бил излагация тоя!
21.
*********
12.10.2018 15:11:44
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
20.
До ВОЛА :
12.10.2018 14:49:24
0
5
Абе целият FB гърми с това .тцтцтц сакън да не омаскарят Волен . Нии си го знаем що за цирей е
19.
MTV
12.10.2018 14:29:30
0
3
Beavis and Butthead ...
18.
*********
12.10.2018 14:25:51
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
Маняк
12.10.2018 14:00:21
2
10
бахти циганина
16.
PPP
12.10.2018 13:57:15
1
9
от Ямбол щом ти кажат , че са БЯГАЙ далеч!!!
15.
Axaxa
12.10.2018 13:55:37
0
9
Това са нашите патриоти - комплексари, чалгари, пияндета, наркомани, секс маняци, биячи, кучкари, п*едали!!!! Пак гласумайте за партиотите и ГРОБ
14.
Браво Перхидролчо!
12.10.2018 13:47:29
0
12
Докато има балъци ще има и тарикати! Сефте ли се излага,а? Да не изброяваме излагациите му,но явно в страната на ”овцете” ”овчаря е цар”. Хахааа. Колко трябва да е прост един народ,за да избира такива?
Нека да му е лошо на перхидролчо,направи сватба като на цар,с видно гости,Винкелчо,Боко и Сие. На младата шафрантия и купи апартамент за 600 000 на 200 метра от вътрешното министерство,още преди да са семейство. Със сигурност е милионер,за разлика от гласоподавателите. Като дойдат избори започва с репертоара за малоумници,как щял да национализира,да имало заводи,казарма,и най-важното за ”майка му Русия” хахаааа А помни ли някой всичките му ”майки” все платежоспособни. Хахааааа Жив и здрав Перхидролчо,тарикат си евала! На глупавото стадо ”целия вътре,барабар с дисагите”!
13.
Ямболски
12.10.2018 13:45:36
1
11
ЦъРвУл
12.
Яааааа...
12.10.2018 13:37:51
2
10
Волен е болен! И то много! Психиатрията в Карлуково ще му се отрази добре.
11.
wolkata
12.10.2018 13:32:19
1
11
Волка ти си за изволняне ве, ямболец :)))) Аре УВО :)))) оди да гледаш детето-унук
10.
7887
12.10.2018 13:31:31
1
11
КАжи честно,това ли ни е нивото,щом тоя цървул е на власт?
9.
Киро
12.10.2018 13:11:56
2
10
Волинееееее, къде си да ти лепна 2 лева на челото ве
8.
Емо мигача
12.10.2018 13:09:40
1
7
Да сменя "дилъра" и да спира алкохола и двете не му се отразяват добре и показва простащината в него
7.
Гейс
12.10.2018 13:09:11
2
5
Много са се забавлявали , даже е имало лайф изпълнение :

https://www.youtube.com/watch?v=KD8CVWM3rNw
6.
6
12.10.2018 12:56:41
1
11
А Деничка със суданеца ли е през това време!?
5.
Потр
12.10.2018 12:45:08
3
4
Да Живее България
4.
Бойко
12.10.2018 12:42:28
0
8
Само да внеса малка корекция в текста на Флагмна, "гейс" не означава момчета а друго, навярно имате предвид "гайс". А може би все пак Волен не им подвиквал, хей, момчета а другото :)
3.
Бургазлия
12.10.2018 12:34:46
2
9
Миличният, колко се е накиснал !
2.
LPk
12.10.2018 12:31:15
2
15
Ямболското винаги избива някъде.
Всеки носи цървулите със себе си.
1.
Депесар
12.10.2018 12:28:11
0
10
Ние финансирахме АТАКА с 1 600 000 лева
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев
Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори