×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Екзакта" очаквано: 48% от българите искат зимно часово време, 32% - лятно


"Екзакта" очаквано: 48% от българите искат зимно часово време, 32% - лятно
Необходимо е задълбочена дискусия по темата, за да се стигне до оптимален избор
11 Октомври 2018, Четвъртък, 17:02 ч.
Автор: Христо НИКОЛОВ

Повечето българи желаят зимното часово време, но това е само следствие на факта, че нацията ни е застаряваща


Европейската комисия предложи от следващата година да отпадне сезонната смяна на часовото време и всяка от държавите-членки на ЕС да реши кое време ще прилага като постоянно – лятното или зимното.

„Екзакта Рисърч Груп” в свое национално представително проучване тества обществените нагласи по темата. В периода 28 септември – 5 октомври, по домовете им са интервюирани 1000 пълнолетни българи в 92 населени места, пише epicenter.bg

48% от участвалите в изследването предпочитат в България да се приеме като постоянно зимното часово време, а 32% от българите искат лятното часово време да се въведе за постоянно у нас. Една пета от интервюираните нямат мнение по въпроса. Най-често без мнение са младите българи на възраст под 30 години.

Спорът с местенето на стрелките е излишен: Лятното време е по-благоприятно за България!

От данните се вижда, че в обществените нагласи има известен превес позицията в подкрепа на зимното часово време като постоянно за страната ни. Привържениците на тази позиция у нас, както Флагман.БГ писа преди 2 седмици, са по-често жени, хора на възраст над 59 години и жители на провинцията, а причината е ясна - лятното часово време в България се въвежда през 1979 г. Поради демографията на България се оказва, че по-голямата част от хората, които в момента населяват страната, са били на зряла възраст (между 18 и 30), когато това се е случвало.

В полза на избора на лятното часово време за постоянно се изказват по-често хора на възраст между 30 и 40 години, високообразовани респонденти и жители на столицата, които при въвеждането на лятното часово време или са били неродени или много малки, за да помнят "реалното време".

12 000 българи участвали в допитването за лятно или зимно часово време

Резултатът от запитването е показателен, но и плашещ.

Както се очакваше, повечето българи желаят зимното часово време, но това е само следствие на факта, че нацията ни е застаряваща.
За пореден път може да се окаже, че решения се взимат не в полза на младите - бъдещето на страната, а в полза на обикновеното мнозинство, без да се има предвид демографското разпределение в държавата. 

Профилите на подкрепящите тези две позиции са показателни за това, че съществуват прагматични и рационални аргументи сред определени групи хора. Това предполага да се проведе широка и открита дискусия по въпроса, за да се стигне до оптимален избор.

Така ще се даде шанс и на хората без мнение по темата да направят своя избор. Още повече, че въпросът кой вариант ще бъде предпочетен за страната ни, не е предрешен.



40
Коментара по темата
40.
Пухчо
13.10.2018 17:55:19
1
2
Астрономическо (зимно) време - и през зимата и през лятото точно в 12.00 часа Слънцето е в най-високата си точка на небето (спрямо хоризонта)!
Всички животни,растения и дори небесните тела се водят по тази физична величина -имат биологичен часовник в синхрон с астрономическото време !!!
Лятното време е направено изкуствено от човека примерно да се харчи повече ток- нощната тарифа се вклюва в 23.00часа с 1 час по късно( за да се харчи повече дневна по-скъпа електроенергия)
Тази кампания в защита на лятното време и налагането му в Европа е дело на Западните Корпорации и големи Електропроизводители ,които имат голямо Лоби в Европейската комисия и европейския парламент.
С прилагането му и напълното отпадане на Астрономическото време -печалбите им ще се увеличат с най-малко 20-30% - в размер на стотици милиарди евро.
По подобен начин се налагат и изкуствени ограничения за автомобилите на бензин и дизел,за да се прмини на ел.енергия ,която ще продават и печелят пак същите Олигарси и Милиардери !
39.
За лятно време
12.10.2018 10:12:31
2
2
Повечето хора бачкат до 18:00 - 19:00 часа, което означава, че вече ще е тъмно и няма да могат да си направят нито разходка по светло, нито да спортуват по светло, нито да свършат нещо друго по светло. Най-кофти е, че повечето хора бачкат скрити от слънцето и няма да могат се радват на слънцето и да трупат Витамин Д. Това е дяволски план на Шоросоидите и тяхната армия от грантаджии, които искат хората да не излизат по светло, да не трупат витамин Д, та дори и да не виждат слънцето. Те искат живота на хората да е МРАК и само наркоманчетата и престъпниците като коментиращия трол (36 номер) да се радват, защото тия тролчета обичат тъмнината, за да не им виждаме грозните муцуни и извращенията , които правят
38.
Петър
12.10.2018 07:13:57
4
4
Извинете но 18 хил. не са България!
Вчера научих, че има анкета, която липсваше на споменатия сайт! А, днеска "Българите избрали "зимно" часово време! Що за глупост! Айде чупката гробари!
37.
До 36
12.10.2018 01:42:10
4
2
Малоумен трол, недей говори за граматика, закото обиждаш господаря ти от партия ГРОБ!!! Скоро могат да ти спрат паричките, внимавай!!!
36.
До 36
12.10.2018 01:34:01
2
2
Днеска написа много лъжливи и глупави коментарчета и ти направиха преводче от Шороската фондацийка и си купи кокаинче и сега няма да спиш, нали?
35.
До 30, 31, 32
12.10.2018 01:04:02
1
2
Момче, пий си хапчетата, наложително е. Депресиран си явно. И си купи учебник по българска граматика.
34.
До 29
12.10.2018 00:52:40
2
2
Тролчето говори за рано лягане, а в 00:09 още седи пред телефона. Ах , тролче, тролче лъжливо и бездарно. Лесно ти е на теб цял ден да седиш с в*ибратора наврян отзад във вас и да изплюваш по някой друг гнусен коментар срещу поредния цент от западните димонски фондации
33.
До 27
12.10.2018 00:46:53
3
1
Тролче, чакащо грантове от фондациите на Български Хелзински Комитет, да знаеш, че рано си лягат РАБОТЕЩИТЕ, демек, свестните. Точно за тия пияните, дрогираните, изнасилвачите, безделниците, които използваш като ЛЪЖЛИВА оправдателна причина за въвеждане на зимно часово време, Ще ти кажа, ЧЕ ТЕ СИ ЛЯГАТ КЪСНО, АМА МНОГО КЪСНО!!! И ТОЧНО ТИЯ ОБИЧАТ ДА СЕ СТЪМВА от рано, за да имат повече тъмнина за правене на мизерии. Ти си защитник на наркомани, крадци, проститутки, изнасилвачи, безделници!!! Ти искаш да се стъмва по рано, за да може бандитите и наркоманите да пълнят улиците още в 18:00 часа
32.
Да бъде демократично
12.10.2018 00:37:57
4
3
Който иска зимното часово време - да си настрои с 1 час часовника напред и да си живее според това време. Който иска лятно часово време - да си настрои часовника с 1 час назад!!! Аз искам лятно часово време. Никой не е длъжен да се съобразява с прищявките и психическите отклонения на другите, затова тия психари да не се опитват да ни натрисат тяхните зимни мрачни щуротии
31.
До 24
12.10.2018 00:28:14
3
2
Ти не ми обяснявай, трол!!! Моята професия не е да съм коментиращ трол, че да мога да правя синтактичен разбор на изреченията!!! Някой хора имат истински професии, а не са като теб грантаджии , бълващи лъжи и гнусотии по цял ден!!!
30.
Лятно време
12.10.2018 00:25:15
5
3
Повечето хора бачкат до 18:00 - 19:00 часа, което означава, че вече ще е тъмно и няма да могат да си направят нито разходка по светло, нито да спортуват по светло, нито да свършат нищо друго по светло. Те ще трябва да си легнат след работа. Най-кофти е, че повечето хора бачкат скрити от слънцето и няма да могат се радват на слънцето и да трупат Витамин Д. Това е дяволски план на плутократите и тяхната армия от грантаджии, които искат хората да нямат свободно време, да не трупат витамин Д, та дори и да не виждат слънцето. Те искат живота на хората да е МРАК и само наркоманчетата и престъпниците като коментиращия трол (29 номер) да се радват, защото тия тролчета обичат тъмнината, за да не им виждаме грозните муцуни и извращенията , които правят
29.
Наблюдател
12.10.2018 00:09:19
2
5
Коментатори, които не могат да напишат нито едно изречение без правописна грешка, твърдят, че други били прости и необразовани.
28.
Puch
12.10.2018 00:08:12
4
1
Ае за кво изобщо се допитват до стадото. Изчакайте Германия кво ще реши и правете часовниците с тяхното време. Що все тряа да праим нещата по трудния начин? Допитвания се правят до умни хора, а не ганьовци. Ок?
27.
До 24
12.10.2018 00:02:50
5
5
Ще си пият както са свикнали, но поне ще си лягат по рано. А това дето го пишеш по нататък е пълна глупост - в европа няма времена със зимно часово време.Това което се мъчиш да артикулираш нечленоразделно се нарича зимен сезон, а не зимно часово време.
26.
Лятно време
12.10.2018 00:01:26
6
1
Наркоманите и бандитие обичат да излизат по-тъмно, затова гласуват за зимно време, за да могат още в 18:00 часа да крадат и да се друсат скрити от тъмнината!!! Пенсионерите си лягат в 21:00 и за тях зимно време също е по-добро
25.
Лятно време!!!
11.10.2018 23:56:31
5
4
Троловете на ония дяволски фондации подкрепящи БХЛ тръбят за зимното време, защото според тях народа трябва да бачка от светло до тъмно и в 20:00 часа да си ляга. Те не искат хората да излизат на разходка, да се радват на природата, да прекарват повече време с близките си. Те искат да се стъмва по-рано и хората по-рано да си лягат. Те искат само те да се радват на слънцето, като обикалят най-екзотичните места с частните си самолети. Само те искат да си правят разходки сред природата. Само те искат да прекарват повече време с близките си. Ние за тях сме РОБИ- бачкатори, които се трепят от светло до тъмно и си лягат с първи петли. Трябва да кажат НЕ и да прекъснем дяволските планове на тия грантаджии!!!
24.
Гласуване
11.10.2018 23:52:57
3
5
Аз пробвах да гласувам за лятното, но пишеше , че сайтът не работи...
23.
До 20
11.10.2018 23:33:26
2
4
Тролче, алкохолните турове се правят предимно по-тъмно!!! Това означава, че при зимно часово време хората ще сядат да пият от по-ранно време!!! Даже не те бива в лъжливите аргументи срещу лятното (истинско) време!!! Виж статистиките на Европа за времената със зимно часово време - повече смърт и болести, повече престъпност и разврат, повече депресии и апатия
22.
Д. Попвълчев
11.10.2018 23:27:56
1
3
Ха Ха, когато глупака не може да спори с аргументи той почва да псува !
21.
До 20
11.10.2018 23:20:30
5
2
Ей трол, що спамиш 100 коментара? Колко ти плащат да вряваш за зимното време?
20.
Д. Попвълчев
11.10.2018 23:10:56
5
6
До 17 - по това време (зимното ) са живели българите от както има часовници та чак до 1979 и никой не е помислял да си сменя часовия пояс - на бай Тошо обаче му свършиха парите и някой се сети българите да работят и след работа ( но затова светлото трябваше да е по до късно) - раздаде им някакви парцели, даде възможност да гледат животни и ето българина свършваше работа в 17 часа а после блъскаше като луд до тъмно и бай Тошо и цялото БКП бяха доволни.
само че сега вече тия българи ги няма , вече светлото им трябва за скитане и алкохолни турове.
До 18 - това че ни си успял показва колко можеш- гласуването беше направено трудно именно за да се прокара впоследствие лятното време. не виждаш ли каква масирана пропаганда има срещу зимното астрономическо нормално за нашата географска дължина часово време.
19.
Мдааа
11.10.2018 23:07:50
5
3
Много хора не знаят, НО при Зимното Часово Време продължителността на ЖИВОТА Е БИЛА МНОГО ПО-МАЛКА!!! Има официална статискита в Европа, която показва, че престъпността е била по-голяма, а продължителността на живота по-малка, през онези времена със Зимно Часово Време. Явно някой иска да повтори времената от 19 век и да скъси продължителността на живота, да увеличи болестите, да увеличи депресиите, престъпността и апатията в хората!!!! Много силно намирисва на дяволски план, ососбено следейки активността на троловете, които пищят за зимното време!!!
18.
Мръсни ЕвроГе*йове
11.10.2018 22:57:53
3
5
Аз не успях да гласувам!!! Това, че те са питали своите тролове не го прави официално!!!! ИСКАМ НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ и да информират по новините, а не да е тайно и чак накрая да разбереш , че имало такова гласуване. Измамници долнопробни!!! Аз съм за Лятно часово време!!!
17.
Евроабориген
11.10.2018 22:56:20
3
5
Само за едно лято желаещите зимно часово време ще си сменят мнението.
16.
Измама
11.10.2018 22:53:50
6
7
Зимно часове време го искат пенсионерите, защото си лягат в 21:00 часа. Зимно часово време го искат търговците на ток. Зимно часово време го искат престъпниците. Зимно часозо време го искат лекарите, защото при по-ранното стъмване хората се движат по-малко и се разболяват повече. Зимно часово време го искат политиците, за да си стоят хората повече по къщите и да се изолират и да се чувстват подтиснати. Личи си, че ЗИМНОТО ЧАСОВО време е зле за циливизацията, понеже нямаше да има толкова активни тролове по всички сайтове!!! А и само като се види какви измислени от гъза числа са сложили 48% и 32% - Хахаха . Личи си как е нагласено всичко!!!
15.
Лятно време
11.10.2018 22:48:31
4
7
Лятното време и по-дълъг ден, не знам колко глупави хора трябва да искат да е тъмно и мрачно още в 16 часа... Може би ще помогнат да се продават повече антидепресанти със неефективното и икономически неизгодно зимно време... Аз пробвах да гласувам в 16:50 за лятното време , ни страницата беше блокирала и не ми позволиха...
14.
Ников
11.10.2018 22:46:58
3
6
Крайно манипулативна статия. На черното се казва бяло. Видете ли тия който искат нормалното време, които сутрин отиват на работа , който си карат децата на ясли, детски градини и училища били стари, неграмотни, консервативни, жени и провинциалисти. Абе вие срама няматели бе мискини с мискини. Ако някой иска да спи до обяд и после да скитори до полунощ никой не му пречи, но не трябва заради такива да сменяме часовия пояс с тоя на Иран, Ирак, Саудитска Арабия и др.. Не напразно децата се възпитават с приказката - рано ставай рано лягай. А купонжиите който мислят че с лятното часово време ще настъпи вечно лято са или имбецили или заети в търистическата и развлекателната индустрия. Хората гласуваха на правителствения сайт с толкова трудности че като нищо всичко ще се изопачи и накрая може и да обявят че тия дето искат лятното са повече. Но да внимават накрая да не излязат криви предварителните сметки.
13.
Кочо
11.10.2018 22:39:05
5
8
Като започнат такива като 11, астрономическо време няма. Това че го наричате така не го прави спуснато от небето. Някой просто го е определил преди години, точно както сега можем да определим ново време. Което ще е много по-практично. Нормалните хора, дори и възрастни, нямат полза да се стъмва в 16 часа зимата и да се съмва в 4 лятото. Само прости наизостили нещо хорица си пеят мантрите за "астрономическо" време. Хора които нямат доводи и не мислят кое е практично, но прогреса не чака никой.
12.
Аз
11.10.2018 22:32:49
8
5
Не делете хората на шопи и провинция на млади и стари, ами си въведете нормалното зимно часово време - тъпанари
11.
XS
11.10.2018 22:24:44
1
3
Да, вариантът за избор не е предрешен. Изборът е ваш, или зимно, или лятно. Може ли за американско да дадем вот, така за по-демократично, а и младите умни и интелигентни хора не са чували за астрономическо.
10.
Аз казах, Хау
11.10.2018 22:20:31
8
6
Задължително зимно часово време и да е еднакво за всички държави членки в ЕС в съответната часова зона
9.
Мдааа
11.10.2018 22:19:23
5
6
Вижда се, че политиците искат зимното часове време, за да харчат почеве пари хората за ток и да има повече престъпност!!! Личи си, че всичко е организирано от политиците, защото 5 трола като луди спамят по всички сайтове едно и също!!! Коментарите им са буквално еднакви в 20 различни сайта и врякат за зимното време. Ясно е, че се готви нещо страшно за нормалното население. При зимното часове време през 19 век престъпността е била най-голяма за всички векове. Дори хората са наричали 19 век - векът на демона и мрака. Явно политиците са намислили да връщат пак тези мрачни времена от 19 век със зимното му часово време
8.
Така де
11.10.2018 22:12:36
7
8
Това е измама!!! Лятното часово време е нормалното време. Астрономическото (зимно) време е измислено в праисторията и въобще не съответства на нормалността. Това е все едно да ползваме парен двигател на възглища, вместо електрически, защото парния двигател бил измислен преди векове. Пълно малоумие!!! Истината е, че политиците искат мрак и мъгла. Така да тормозят населението и да харчат повече пари за СУПЕР СКЪПИЯ ТОК!!!
7.
ВРЕМЕТО
11.10.2018 22:10:54
7
7
Зимното е истинското време
6.
Ааамед Доган
11.10.2018 21:55:29
4
6
Скоро си купих ТЕЦ Варна искам само лятно време да купуват ток за климатиците да се върти алъш верижа-за лятно време съм и още депутати с ВЕЦове и ТЕЦове и АЕЦове сме за лятно време-Имамее ток за харчене и продаване - гласувайте за лятно време
5.
Селянина
11.10.2018 21:51:16
11
8
Естественото астрономическо време за България е ЗИМНОТО! Даже добитъка живее по него! A в 12.00ч. слънцето е точно на ЮГ. Вижте и световната карта на часовите пояси. Тук няма млади- стари - всичко е политика и манипулиране!
4.
..
11.10.2018 21:48:25
9
9
Как не вие е срам да публикувате такава манипулативна статия.Вие съвест имате ли ,що за хора сте ?
Времето си е едно-Астрономическо(зимно)за цялата вселена и за всички живи същества на Земята!
Това ,че вие искате да спечелите повечко парички ,като се въведе лятно време си е ваш личен финансов проблем !
3.
И
11.10.2018 21:17:10
4
8
98% не знаят, кое е е зимно, кое лятно.
Не ми пука, че е тъмно като се прибирам, обаче като ставам е ужас.
2.
Петър
11.10.2018 21:05:19
7
13
Мърши! Гласували са някакви баби и дядовци! Дето искат лятото в 20:00 да гледат Сънчо и да си лягат.
Младите, умни и интелигентни хора искаме лятното време!
1.
www
11.10.2018 20:59:54
11
6
Аз съм за зимното (астрономическото) време и се вижда ясно как някой се опитва да изключи хората от решението на въпроса. Анкета в интернет не е сериозно по толкова важен въпрос.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Инж. Тодор Христов от училище „Н.Й.Вапцаров“ е сред най-добрите преподаватели от региона  Антиевропейската ракета Гордана Силяновска порази Гърция Антиевропейската ракета Гордана Силяновска порази Гърция Много е опасно изказването й, защото става въпрос за един чужд геополитически проект, коментира Любчо Нешков  Този тв водещ е любима мишена на крадците, пет пъти го обират Този тв водещ е любима мишена на крадците, пет пъти го обират Задигнали му джипа, обрали го в супермаркет... Цената за нощувка в този летен курорт е смешна, а бирата е по 3 лева Цената за нощувка в този летен курорт е смешна, а бирата е по 3 лева Опитваме се да запазим цените на същото ниво като миналата година въпреки инфлацията, увери Клаудио Суичила Отглеждаме инфантилни поколения, жадни за низки страсти Отглеждаме инфантилни поколения, жадни за низки страсти о нашите ширини обаче такива младежи обикновено живеят с чувство за безнаказаност Университет „Проф. д-р Асен Златаров” представя архитектурния проект на бъдещия Факултет по фармация Университет „Проф. д-р Асен Златаров” представя архитектурния проект на бъдещия Факултет по фармация Сградата на Факултета по фармация ще се намира между корпус „Mедицински науки” и общежитие N3 Измамници на лов за наивници край Пловдив, плащат им с фалшиво злато Измамници на лов за наивници край Пловдив, плащат им с фалшиво злато „Ужилените“ създадоха работа на златарите в града под тепетата, десетки пръстени с печати за 18 карата се оказаха ментета Опел потегли сам и прегази собственика си в бургаския ж.к. "Изгрев" Опел потегли сам и прегази собственика си в бургаския ж.к. "Изгрев" Мъжът се оказа леко пийнал - с 0,32 промила Природата няма прошка, силни бури връхлитат България тези дни Природата няма прошка, силни бури връхлитат България тези дни Над Източна вероятността за валежи ще намалява, но температурите като цяло ще са ниски за средата на май Явор Божанков проговори за ужаса в Арбанаси и разкри как е простреляна сестрата на жена му Явор Божанков проговори за ужаса в Арбанаси и разкри как е простреляна сестрата на жена му Разминахме се с малкият дявол и не искам да си представям как можеше да завърши всичко това, сподели той
Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсни очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсни очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори