×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как ви манипулира жената


07 Октомври 2018, Неделя, 23:41 ч.
Източник: bulnews.bg

Представяме ви най-ефектните начини за манипулация и контрол, които нежният пол практикува ежедневно


Мъж без жена е човек с хронични болки в китките – няма по-точно обяснение от това. Като всяко друго нещо в природата, ние също разполагаме с изключителен криптонит, превръщаме се в собствени дизайнери на най-страшния си апокалипсис – влюбваме се все в грешните жени. Реалността никога не е толкова розова, колкото сме я виждали във филмите на Дисни и често попадаме в собствения си капан, защото привързването е равносилно на убийство с по-бавни темпове! Ако в последно време се чувствате мизерен, изгубен в ежедневието си и никой не се сеща, че може да пие с Вас, тогава със сигурност сте успели да откриете правилната жена, която смело смуче не само долната глава, но и ресурсите Ви. Представяме Ви най-ефектните начини за манипулация и контрол, които се използват от жените, докато Вие мислете, че сте „Мъжът“ във връзката. Разпознаете ли нещо от долните редове, имаме много лоши новини за Вас!

1. Кокетничеството

Всичко започва с една по-лека форма на близост. Тя обикновено е нещо като разузнавателна мисия за добиване на максимална представа. Нито една жена не би скочила в леглото с Вас, преди да бъде сигурна, че ще извлече максималните облаги от въпросното дело. Не всички жени се усмихват, навират смело във вас, жестикулират с ръце, крака и очи, както и употребяват прекрасния тих съскащ тон на плюещата кобра. От Вас зависи дали ще обърнете внимание на всички копринени атаки, но запомнете, че най-малкото внимание от Ваша страна ще й даде зелена светлина за допълнителни атаки и действия. Докато споделяте всичко, тази жена ще търси възможност за пробив в системата – представете си нещо като Терминатор, който няма какво да губи.

2. Обсебването

След като разузнаването е минало успешно, следва проектирането на точната стратегия. Един мъж се печели най-лесно, когато успешно бъде заблуден, че с въпросната може да има много повече от малки разговори на най-различни теми. Наистина ли мислите, че всяка жена се интересува от футбол и храни огромна любов към автомобилния спорт? Всичко е една предварителна подготовка и когато малките клюки и интереси не могат да бъдат открити, тя ще използва най-съкровените Ви тайни, за да копира личната Ви трагедия или преживяването на жестока операция. Целта на цялата акробатика е да успеете да я почувствате по-близка. Разбира се, че всичко е преувеличено сто пъти, за да може портрета на многострадалната Геновева да бъде завършен. Лошото е, че познаваме такива хора и благодарение на тяхната глупост се раждат всички проблеми!

3. Любовта е най-жестокото оръжие

Знаете ли защо Клеопатра е била толкова успешна? Освен вагината и устата си, тя е използвала и правото си на свободно слово, за да разчиства пътя си и бързо да неутрализира онези, които са се опълчили срещу нея. Това в никакъв случай не прави манипулаторката толкова красива, колкото си мислите – често може да е пристрастена дунда с любов към сладкото, която няма какво да губи. Ако Вашите приятели спрат да Ви се обаждат и все по-малко хора се сещат за съществуването Ви, помислете с колко от същите комуникира и „Вашата голяма любов“. Ако отговорът е нула, тогава вече разбирате какъв точно е проблемът Ви. Защо мислите, че някои секретарки карат лъскави возила, взимат два пъти повече пари и по цял ден се опитват да се самоубият с цигари и кафета? Същите с радост ще дадат всичко физическо, за да спечелят доверието Ви, както и властта Ви.

4. В ролята на жертвата

Познавате ли беззащитни, слаби и онеправдани жени? И ние не сме виждали! Жената най-често може да се оприличи като котка – тя ще мърка, когато я галите, ще Ви дере мебелите и ще си отмъщава всеки път, когато я накажете за грешката й! Тази порода ВИНАГИ има нужда от Вас и НИКОГА не може да се справи без помощта Ви. Рядко би натоварила и слабия си интелект за усъвършенстване, но ще се реваншира като Ви качва на пиедестал. Ако мъжете са добри в правенето на комплименти, жените са горди носители на Оскар в тази дисциплина. Ораторските им възможности биха превърнали и най-обикновения задръстен мухлю в Супермен и ще се забавляват искрено, гледайки как се опитва да полети от последния етаж на панелката.

5. Рев

Подло, долно и понякога смешно, но винаги е действало като EMP удар срещу разума в един човек. Ревът побеждава там, където мрънкането и заплахите не могат да пробият. Никога не трябва да вярвате на спящото куче и плачещата жена. Сълзите неутрализират всеки скандал, карат Ви да се почувствате гузно и да се замислите какво точно искате от тази жена? Не е толкова фатално, че е блъснала колата. Благодарение на тази социална практика, Вие продължавате да стоите оплетен в манипулиращата мрежа и да вярвате, че тя би умряла без Вас.

6. Заключение

М-да, може да говорим пълни глупости, но преди да започнете да пишете коментари, отговорете си на следните въпроси:
1. Каква е разликата във възрастта между двамата? При повече от пет години можете да се замислите!
2. Ако не броим половите контакти с далеч по-младата Ви партньорка, колко пъти сте правили скъпите подаръци, почивките по курорти и сте влизали в ролята на ангел-хранител?
3. Още ли вярвате, че тя ще Ви обича и когато сте разорен?

И нека кажем, че с това достигаме прекрасния баланс в живота. Когато един мъж спи с много жени, той е герой! Не можем да кажем същото за жената! Ако една жена успее да Ви вземе и бъбреците, докато ви е залъгвала, че сте я обичали, тогава Вие сте балък и пълен мухльо, но тя ще е герой и духовна наследничка на Жана д’Арк!

В категории: Лайфстайл


3
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
3
Коментара по темата
3.
Гост
08.10.2018 07:59:16
2
3
Думата "мухлю" се пише " мухльо", уважаеми журналисти. Учи се по български в трети клас.Иначе статията, в която се описва "слабия интелект" на жените най-вероятно е писана от някой нещастен и много самотен мъж, който от много време не е доближавал жена с какъвто и да е умствен багаж.
2.
ALF
08.10.2018 01:27:11
2
4
Каквото е видяла от мама, това прави.
1.
Маняк
07.10.2018 23:28:58
2
4
Ай ши им иба майката курвенска
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори