×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Показен арест! Полицай щракна белезниците на таксиджия в центъра на Бургас (СНИМКИ)


06 Октомври 2018, Събота, 16:55 ч.
Източник: bMT

Неправилно паркирало такси доведе до показен арест в центъра на Бургас, съобщава Бургаската младежка телевизия. Случката се е разиграла в четвъртък в района зад църквата „Св. св. Кирил и Методий“, съобщават очевидци останали изумени от създалата се ситуация.

Полицай направил забележка на таксиметров шофьор, който бил в нарушение и му издал фиш. Той обаче се възпротивил и не пожелал да премести автомобила си. След още няколко подкани и отказа белезниците щракнали.

„Нарушението си е нарушение. Забележки относно съставения фиш нямах. Проблема дойде след мой въпрос относно спирането, когато такси-стоянките са заети от други автомобили. Тогава започна наглото държание от полицая и заплахите за арест“, коментира арестуваният Теодор.

Други таксиджии подкрепиха своя колега, защото те също са попадали в ситуация, в която няма къде да спрат, защото на техните места са паркирали обикновени автомобили. Бургазлии пък не вярват, че арестуваният по никакъв друг начин не е предизвикал униформения, за да предприемат въпросните действия.





В категории: Бургас


15
Коментара
Асен Блатечки вдига сватба
Асен Блатечки вдига сватба 04/06/2024, Вторник 19:00 6
15
Коментара по темата
15.
Баничар с армани оригинал до Герги
07.10.2018 03:16:25
1
2
Герги само като ти видя псевдоними ми лъха на тежко село. Аз съм просг баничар с анцунг АРМАНИ ОРИГИНАЛЕН изкарал съм го с честен труд тук в родоната ми. Плащъм си данъците и заплатите на работноците редовно и те си хранят семействата тук в България ! Ти едно време като си бил оборотен бакшиш що не скалъпи тука фабриката да храниш 10 български семейства ами отиде чак в Германия и ти прокопса, ме и още 10 сигански семейства покрай теб. Хахаха. Банкчките ги тъпча със сирини мога и с айвар да ги хакам само да можеш да си я позволиш и платиш. Защото всички искат качество ама не могат или не искат да си го платят. Такаче не ми говори от 1 000 и една нощ и милион и едно желания ами идвай и хващай геврека ако нямаш ще ти омеся един и стига си ми се правил на предприемач. Бачкатор на немски каски !!!
14.
Izgrev
07.10.2018 00:58:13
3
5
Ебати грозния нагъл таксиджия дано в районното са го спукали от бой
13.
Герги до 12
06.10.2018 19:13:41
3
6
Приятелю,имам фирма в Германия която храни 10 семейства.Съжалявам,че не отговарям на очакванията ти и не карам вече такси.Но не това има значение.Говорим за това,че простащината,зависта и ниската обща култура не можем да я вменим и определяме с един бранш.Знам,че много те боли че те возят и ти вземат пари,но и безплатно да беше пак щеше да подскачаш тук да навираш кусури.А утре като отидеш да печеш банички сутринта ще ги натъпчеш хубаво с извара и палмово масло!Но понеже си БАНИЧАР,а не бакшиш съвеста ти ще е чиста.Знам,че няма да ме разбереш,все пак разсъжденията са ми на бакшиш.
12.
До9ти засегнатия
06.10.2018 15:59:47
5
5
Ти все още си бакшиш,а не да пишеш че си бил преди. Веднъж бакшиш винаги бакшиш,а тези ”локуми” които разтягаш,че всеки в някой момент е бил бакшиш,нещо май си се объркал! Това да не е световна столица на бакшишите бе,изкара оправдание,всеки втори бил бакшиш и то миризлив. И след всичко това би трябвало да си вече спокоен,че не си само ти вмирисан бакшиш. Извадка било на обществото,само разсъжденията като ти види човек и разбира защо акъла ти е точно толкова,колкото да си бакшиш.
11.
До9ти засегнатия
06.10.2018 15:58:52
2
11
Ти все още си бакшиш,а не да пишеш че си бил преди. Веднъж бакшиш винаги бакшиш,а тези ”локуми” които разтягаш,че всеки в някой момент е бил бакшиш,нещо май си се объркал! Това да не е световна столица на бакшишите бе,изкара оправдание,всеки втори бил бакшиш и то миризлив. И след всичко това би трябвало да си вече спокоен,че не си само ти вмирисан бакшиш. Извадка било на обществото,само разсъжденията като ти види човек и разбира защо акъла ти е точно толкова,колкото да си бакшиш.
10.
вероятно е така...
06.10.2018 15:56:01
1
8
Герги, професията таксиметров шофьор е достойна за уважение, като всяка една друга. Явно тези с анцузите със щампите са обкръжението ти, щом само такива виждаш. "Бакшиш" е състояние на духа - мръсни, хитри, алчни, миризливи - сигурно има и такива, които са спретнати и достойни за уважение хора, но 95 % са като този на снимката. Те затова се е превърнало в нарицателно. Рядко може да се види представител на друга професия (освен изискващите подобно облекло, като примерно сметосъбирачи, строители и подобни, за които като се замисли човек не им е излязло нарицателно, що ли) изглеждащи по подобен начин.
9.
Герги
06.10.2018 15:40:06
7
9
Голям кеф е като има тема за бакшиши,а?Наискачат всички комплексирани мишчици и почват да църкат една след друга.БИЛ СЪМ БАКШИШ и ще ви кажа-истината е следната,това е абсолютно реална извадка от обществото.Каквито са те,ТАКИВА сте и вие,пишещите под мен.Със същите анцузи и джапанки от битака(със щампа на АРМАНИ),същите наглеци и голи претенции,а с 4 лева в джоба и всеки втори е със същата специфична миризма(особено лятото).Смея да твърдя ,че половината град е минал през тази професия в даден период от живота си или е бил свързан с човек от бранша.Така че СОРИ,ще ви разочаровам-таксиметровите шофьори това сте и вие.Разлика няма.Ако се чувствате по-спокойни когато плюете анонимно по форумите САМИТЕ СЕБЕ СИ,ОК!
8.
наблюдател
06.10.2018 15:22:25
2
10
Анцунг, огромно шкембе, най-вероятно и със специфичен мирис на шкембе-чорба и фасове - типична извадка на съсловието....
7.
гражданин
06.10.2018 14:59:24
4
13
Аха,повервАх му на бакшиша как заради един въпрос са му сложили гривничките ! Кой го знае на какъв мъж се е правил !Браво на полицая !
6.
хаха ОПРАВДАНИЕ
06.10.2018 14:47:02
4
9
МИ ВИКАТ "ПАЯКА""И ИМ ЧИСТИ СТОЯНКИТЕ ––ТЯХ И ТОВА ГИ МЪРЗИ ДА НАПРАВЯТ//ДА ЗВЪННАТ ПО ТЕЛЕФОНА//ШИШО БАКШИШО ДАИ МУ ДРОГА ДА РАЗНАСЯ.!!!!!!!!!!!!
5.
хаха ОПРАВДАНИЕ
06.10.2018 14:47:02
4
7
МИ ВИКАТ "ПАЯКА""И ИМ ЧИСТИ СТОЯНКИТЕ ––ТЯХ И ТОВА ГИ МЪРЗИ ДА НАПРАВЯТ//ДА ЗВЪННАТ ПО ТЕЛЕФОНА//ШИШО БАКШИШО ДАИ МУ ДРОГА ДА РАЗНАСЯ.!!!!!!!!!!!!
4.
Нагъл
06.10.2018 14:28:51
4
10
Навсякъде където има стоянки,си спират само таксита. баси и лъжеца дето е тоя бакшиш вмирисан.на никоя стоянка не спира друга кола освен такси.ай в кауша и без право за таксиметрова дейност
3.
пм
06.10.2018 14:26:24
4
14
Нямало къде другаде, добро оправдание... Ами аз довечера ако няма кой да таковам, да звънна ли на жена ти?
2.
Шишо-бакшишо
06.10.2018 14:20:57
3
15
По нагло от бакшиша няма!!!
Стоянките са ви пълни, защото не ви се работи. Искате с два курса до Меден рудник или Сарафово да опънете сто лева при направен разход за гориво за пет лева, без да амортизирате и навиртате километри, и да се приберете при жените си. Полицая му написал фиш, няколко пъти го подканял да се махне и накрая му щракнал белезниците. Ми много ясно, че така трябва да е бакшиши нагли. Ако това се беше случило в нормална страна, птри отказ за изпълняване на полицейско разпореждане неколкократн при това, преди белезниците щеше да има обработка с палка, а след това направо в съда за бързо производство и няколко месеца на топло!
1.
Колю
06.10.2018 14:15:47
4
11
Всички бакшиши в затвора, нагляри мръсни
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Чичо от Бургас се изложи яко, хванаха го на пико и амфети с камиона му Чичо от Бургас се изложи яко, хванаха го на пико и амфети с камиона му 43-годишният мъж е спрян в 11 часа сутринта, в района на кръстовището на кв. Каменар 12 неща, които жената никога не бива да прави заради мъж 12 неща, които жената никога не бива да прави заради мъж Ето кои са те  Вярно ли е, че хората остаряват по-бързо, ако правят секс по-често? Вярно ли е, че хората остаряват по-бързо, ако правят секс по-често? По време на оргазъм в кръвта се отделя голямо количество специални вещества, които са необходими на организма ни, за да функционира правилно Топ 4 на най-неемоционалните и студени зодии Топ 4 на най-неемоционалните и студени зодии Ето кои са те  Рецепта за сладоледена торта с бишкоти Рецепта за сладоледена торта с бишкоти Практичен десерт, който със сигурност ще ви хареса Риск от отравяне: 5 храни, които никога не трябва да носите на плажа Риск от отравяне: 5 храни, които никога не трябва да носите на плажа Ето кои са те  Близо до прозореца или близо до пътеката? Мястото, което избирате в автобуса, показва колко сте самотни Близо до прозореца или близо до пътеката? Мястото, което избирате в автобуса, показва колко сте самотни Мъжете предпочитат местата до пътеката, докато жените предпочитат местата до прозореца Правете това и ще се къпете в пари Правете това и ще се къпете в пари Това са тайните ритуали за привличане на богатство Министърът на туризма посети Общинския исторически музей в Царево Министърът на туризма посети Общинския исторически музей в Царево Министър Милошев с интерес разгледа и сребърното монетно съкровище от село Синеморец Защо държавните служители получават по-високи пенсии Защо държавните служители получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798
Профили на известни марки и личности засегнати при хакерска атака срещу TikTok Профили на известни марки и личности засегнати при хакерска атака срещу TikTok Един от хакнатите е на CNN Развяха руското знаме в Парасковиевка и Зеленски заговори за масирани атаки в Донецка област Развяха руското знаме в Парасковиевка и Зеленски заговори за масирани атаки в Донецка област Според някои анализатори офанзивата край Харков може да прикрива опит за пробив на други места по фронтовата линия Нерде Ямбол, нерде Стамбул! Българската прокуратура разследва убийствата на "Вагнер" в Донецк Нерде Ямбол, нерде Стамбул! Българската прокуратура разследва убийствата на "Вагнер" в Донецк Производството е образувано на 22 август 2023 г Стана ясно защо свалиха Черешката на тортата Стана ясно защо свалиха Черешката на тортата Оказва се, че промяната се е наложила заради новото предаване на медията, „Скрита самоличност“, водещ на което ще е Герасим Георгиев – Геро Това е прегръдката на смъртта и разтърси целия свят Това е прегръдката на смъртта и разтърси целия свят 20-годишната Патриция Кормос, Бианка Дорос на 23 и приятелят й Кристиан Молнар, 25 са видени за последно живи да стоят в средата на реката, а около тях имало силен водовъртеж Българин стовари пет ковчега в центъра на Париж, прибра 120 евро за акцията Българин стовари пет ковчега в центъра на Париж, прибра 120 евро за акцията Според разследващите това е руска кампания Тя стана първа приятелка с най-големия си враг в Ергенът Тя стана първа приятелка с най-големия си враг в Ергенът Христина и Цър Пър се сближиха  Това, което направи на финала не е мъжко, отсече първият ерген за Алек Това, което направи на финала не е мъжко, отсече първият ерген за Алек Аз самият имам много да му кажа, защото това, което направи на финала, е всичко друго, но не е мъжко, според мен, но ще си замълча, отсече Виктор Тя е най-скандалната певица, но ще бъде ли добра майка Тя е най-скандалната певица, но ще бъде ли добра майка Лейди Гага е бременна Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа  Стотици на протест пред щабквартирата на израелските въоръжени сили в Тел Авив
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Формулата "Борисов и Пеевски във властта" е рецепта за огромен взрив Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня Иванчо към баща си:
- Тате вчера почти правихме тройка с Марийка и Стоянчо.
- Що почти, бе?
- Ами Марийка не дойде.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Демокрация - когато два вълка и агне гласуват какво да е обедното меню.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори