×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ст.Апостолов от РБ за казуса „Нефтохимик”: Някой трябва да понесе отговорност, за този клуб платиха всички бургазлии


Ст.Апостолов от РБ за казуса „Нефтохимик”: Някой трябва да понесе отговорност, за този клуб платиха всички бургазлии
Станимир Апостолов(вдясно) е един от вносителите на предложението, което нажежи градуса на днешното заседание на Правната комисия
13 Септември 2018, Четвъртък, 13:53 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Феновете на Нефтохимик подходиха безотговорно, дори хвърляха бомбички по пистата, а там бяха децата от школата им, каза Апостолов

Докладната за смяната на ръководството на ПФК „Нефтохимик Бургас 1962” АД, която внесоха група общински съветници от Реформаторския блок, бе широко дискутирана на заседанието на Правната комисия на ОбС Бургас.

Шефът на спортната комисия към „син“ съветник: Тошко, оттегли докладната си за „Нефтохимик“, ставаш за смях!

Припомняме, че на вчерашното заседание на Спортната комисия Калчо Белов от ГЕРБ призова вносителите да оттеглят предложението за смяна на ръководството на общинския клуб.

По всичко изглежда, че това няма да се случи. Днес един от вносителите Станимир Апостолов бе непреклонен: Някой трябва да понесе отговорност заради това, че общинският клуб се подигра с други бургазлии, настоя Апостолов.

Нафтата разби Черноморец в дербито, феновете им се изгавриха с градския съперник

Умишлено бе разхвърлена вмирисана риба, пропусквателният режим бе под всякаква критика, буферната зона не беше добре направена, имаше куп проблеми. Не може клуб с общинско участие да прави организация на градското дерби по този начин – да противопоставя едни бургазлии на други. Капиталът на този клуб бе придобит с бюджетни средства, а те не са нито сини, нито зелени. Ако са два частни клуба щяхме да го приемем, но това не е така. Обидно е за бургазлии! Трябва човекът, който го е допуснал да поеме отговорност.”, категоричен бе Апостолов.

Супер скандал разтърси бургаския футбол: Легендата Радостин Кишишев нахлу при Нафтата и ги обвини, че уреждат мачовете си

„Феновете на Нефтохимик бяха безотговорни. Хвърляха бомбички по пистата, докато отдолу бяха децата от тяхната школа.  Заради подобни инциденти ни наричат втория Перник. Не трябва да се толерира такава организация и да се поеме отговорност”, допълни Станимир Апостолов. Според него пряко отговорен е изп.директор на Нефтохимик Николай Тодоров.

Лидерът на групата на БСП в Общинския съвет Евгений Мосинов, който е общински представител в Общото събрание на ПФК „Нефтохимик Бургас 1962” АД  смята, че символичните гости от ФК „Черноморец 1919” имали вина за забавянето, защото за разлика от домакините, те нито заявили предварително бройка на билетите, нито са ги закупили.Така се получило голямо струпване пред касите. В същото време всеки един от хората в ръководството на Нефтохимик дарил по 100 лева, за да бъдат закупени билети за феновете, които са раздадени предварително, стана ясно от думите на Мосинов.

Общинският съветник от БСП призова да се изслуша и изп.директор на футболния клуб Николай Тодоров и запита дали има подаден сигнал в полицията и Областния съвет на БФС в Бургас. Оказа се, че няма, призна Апостолов.

Лично моето мнение е, че трябва да спрем с това разделение. Делим се на Меден рудник-Център, на Изгрев-Славейков, типично по бургаШки. Все на нещо се делим, а сега на Черноморец и Нефтохимик. Унищожавамесе взаимно. Спортно-техническите резултати на Нефтохимик са идеални. Имат пет победи от пет мача, ръководството се опитва този клуб да го върне в професионалния футбол, а ние сега ще ги сменяме. Не е редно!”, призова Мосинов, след което последва кратък диалог между него и вносителят Станимир Апостолов.

Публикуваме последвалият диалог:

Мосинов: Не трябва да противопоставяме двата отбора. Ако ще го правим, трябва да обсъдим поведението на един треньор, който се появи на същия този стадион.(визира скандала от миналата събота, б.а.) Не трябва да стигаме до това ниво. Двата отбора трябва да са равнопоставени. Единият получава толкова, колкото другият.

Апостолов: Не става въпрос за получаването, а за отношението. Това е общински отбор, който е с общински капитал. За закупуването му бяха използвани немалко бюджетни средства, а сега ръководството му се подиграва по този примитивен начин със своите съграждани, които също участват във формирането на бюджета на Бургас.

Мосинов: Нефтохимик е получил 45 хил.лева от Община Бургас. Толкова получи и Черноморец, а този клуб има договор за реклама с едно общинско предприятие. Убеден съм, че трябва да сме еднакво добри и към единия, и към другия клуб.

В разговора им се намеси и друг съветник от комисията – Георги Дракалиев, който се поинтересува по друг въпрос.

Дракалиев: Къде беше разхвърляна рибата?
Апостолов: Вмирисан шаран. В торби - навсякъде!
Костантин Луков: Тук ИАРА имат намеса!


В категории: На терена , Спорт


42
Коментара
42
Коментара по темата
42.
*********
16.09.2018 10:48:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
41.
Преателски питам.
15.09.2018 14:22:07
0
11
Този Мосинов преди едни избори не идваше ли с бригада да чисти стадион Черноморец с нас феновете ??? Помня го, дойде с една бригада мургави. После влезнаха и се хванаха за едни храсти откъм страната на Океански риболов. Ей така докато ги поснимат. Та така де, политиката е скалъпена работа. Днес чистиш храстите на стадион Черноморец, утре защитаваш интересите на Нефтохимик.
40.
20%
15.09.2018 11:14:46
2
2
Интересно сестра му каква е?
39.
Plujek
15.09.2018 09:42:59
10
5
Тоя господинчо е рода на Коце Марков. Разбирате ли на кого изпълнява поръчка.
38.
Боби
15.09.2018 09:27:27
4
11
Сегашния ”Черноморец” няма нищо общо с ПСФК!
Новорегистриран клуб, който върви нагоре! Патентовали са емблемата, която Ивайло Дражев беше взел и не беше плащал!
За разлика от Нефтохимик, които дължат наеми на Общината от около 70 000 лв за ползване на базите в „Славейков” и на новия басейн, „Черноморец” няма нито 1 лв задължение към никой!
Освен че със собствени средства поддържат терените на стадион „Черноморец”, плащат и наем от 6000 лв за да ползват стадиона!
Това е заради безхаберието на кмета и общинските съветници, които „подариха” най-голямата спортна база в България на тоя измамник Събев!
Така че „Черноморец” ще върви нагоре, докато „Нефтохимик” ще продължава да затъва в дългове, които ще плащаме всички ние!
37.
за мазутите
14.09.2018 19:34:48
2
8
Абе Пламене, ти идиот ли си или кретен? Какви загуби е донесъл ПСФК на общината, като общината НЕ Е ДАЛА НИТО 1 ЛЕВ на това дружество? Кметът демвонстративно спря да си вдига телефона на Събев и никога преди това не е дал и 1 лев. Всичко Събев даде. Относно стадиона в Акациите, той си е там и нито е застроен, нито е заличен. Той си се ползва по предназначение...къде е източил Черноморец общината и с кое? С това, че плаща надписани сметки на циганите - електората на ГЕРБ ли, ай събуди се
36.
Fen
14.09.2018 17:01:52
0
14
За какви успехи говори този Мосинов на сегашното ръководство. Че за две години докараха отбора от А до В група. Гледай си моля те адвокатското и не се занимавай с футбол.На всички е ясно че подлогите на Кмета Лимонадата,Бошнаков и Белов са доказани некомпетентни некадърници. Стягайте коланите.. Идват промени...
35.
Бургас
14.09.2018 16:07:45
2
9
до 28: На Лазур, как къде. Вие изиграхте 2 мача там и вече се взехте за собственици май, а ?
Храм, едно-друго...
34.
Нефчо
14.09.2018 15:05:15
10
5
Станимир Апостолов,без това и за чеп за зеле не ставаш,къде си тръгнал акъл да даваш?
33.
do 23
14.09.2018 13:15:26
2
15
Ние сме били пляскали по ПСФК-то. Типичните ви селяндурски причини за да се хванете в нещо и да набивате на тия около вас с тъпите манерки, че видиш ли феновете на Черноморец са виновни за нещо си. Вие, на кой пляскахте, когато си правихте хилядите еквилибристики покрай държавните пари на НХК, на кой пляскахте, когато СНЦ-то ви, което не успя САМО СЪС СОБСТВЕНИ СИЛИ И СРЕДСТВА да извърви пътят си от Б окръжна до В група, така както НАШИЯ ЧЕРНОМОРЕЦ ГО СТОРИ. Хващаш ли, колко сте абсурдни и как издишате в собствения си сос. Набивате ги тези небивалици на всеки и всички, само че вече не ви се вързват, защото станахте синоним на омразата, разбойничеството и агресията в града. Хората се отвратиха чрез вас от футбола въобще. Вярват ви само тъпунгерите и ония, които със сланините си и туловищата си с татоировки могат да се изявяват само на стадиона, пред дечицата и пред по-семплите откъм физика наши фенове. На кой пляскахте, като ви подариха А групата ?. Осирахте се там, срахте и на марката си Нефтохомик, но гьонсурата не ви позволяваше да се обърнете към екскрементите си. С кой не се сляхте, колко отбора затрихте, колко фокуси правихте само и само да сте "на върха". Само, че кат бяхте на "високото" в А група ви се виждаше голия задник и целия фалш, с който го бяхте омазали. Днешния Нефтохимик няма нищо общо с предишния. За това и феновете ви избягаха.
32.
do 11
14.09.2018 12:45:26
3
10
Ми да се преброим. Ние бяхме 200 човека на помощното игрище на Черноморец, вие бяхте 100 човека на Лазур, съответно срещу Сокол и Димитровград. А иначе черноморски сърца в Бургас бол, но отрицанието, с което вие заразявате ги отлъчи от стадионите. Къде са обаче вашите 10 000 минимум на мач, които заблудиха Бошнаков преди 2 години питам аз ?
31.
Мислещ
14.09.2018 10:30:27
1
13
Май парите са изхарчени или откраднати.ха на бас,че нафтата няма да доиграе първенството на лазур.
30.
дрон
14.09.2018 09:44:16
0
14
За какво деление по бургаШки говори Мосинов !? В случая простотията е извършена от организаторите от неговия отбор , ръководството на Нефтохимик провокира напрежение и разделение , не обратното.Провокациите и агресията в 99 % от случаите идва от зеления лагер.
29.
Черноморец
14.09.2018 08:25:29
3
12
Поне има какво да стягаме и реването си е ваша запазена марка, даже старши треньора ви реве като жена цяла седмица. Напролет вие се чудете къде ще сте, ние смятаме да заявим Българово.
28.
Нефтохимик
14.09.2018 07:05:00
12
5
Стига сте ревали , а си стягайте кочината! Напролет ще ви видим къде ще домакинствата!!
27.
ДО 26
14.09.2018 01:01:04
4
8
Да и в него са Нафтекс всички спортни активи които ви бяха заплатени и Черноморец 919, Спорт Пропърти си остава само на Събев, извън Петрол, там остава и закупения стадион, без земята която си е на ПЕТРОЛ и затова сега им е проблем да правят каквото и да е там, но права на футболисти, школа и всичко се влива в ПСФК, а кмета слънце разписва апорта тогава като финансов шеф и всички щастливи. Така искаше да направи Събев и сега, да отдели стадиона от спортната част в ново дружество, ама не му се получи, тогава е станало.
ПСФК е нямал шанс да бъде продължител на Черноморец, защото Дражев държеше емблемата на клуба, все едно сега някой да признае ЦСКА- София за автентично, но цесекарите си подкрепят отбора и толкова.
Вие бяхте ПФК Бургас и си подкрепяте сега тва което сте нарекли Нефтохимик, не е автентично ама го подкрепяте, е ние имахме шанс да си върнем върнем емблемата и продължаваме с корените си, вие вашите ги търсете където са, защото и вашето СНЦ е създадено като нашето, само дето го навряхте в на Бошнака отбора и ние ви се чудехме на пируетите, ама вие си ги въртите без проблем.
26.
До 25
14.09.2018 00:40:53
3
2
ПСФК го създадоха Петрол и Община Бургас. Какъв Нафтекс? И апорта е преди да се учреди ПСФК-то, има си дати на документите.

Да разбирам ли, че всъщност признавате за автентичен Черноморец този на Дражев? Това би било голям пирует дори и за вас! Интересно къде е бил клуба ви последните 10 години?
25.
ДО 24
14.09.2018 00:23:03
2
6
Задължения има ПСФК, те не държат нито емблемата, нито историята на клуба.
Дружеството което се създаде от Събев си сложи някаква емблема, точно защото не можеше да вземе оригиналната.
Точно оригиналната емблема с историята на ЦСКА е оценена от НАП на една определена сума, която Ганчев трябва да плати, ама нещо не го прави.
Това че ние успяхме да вземем нашата е защото Дражев не поднови патента си, а ние го направихме. Провери как стават нещата в Патентното няма да си пишем цяла вечер.
Точно Нафтекс, и Черноморец 919 формират ПСФК, след това Събев прехвърля стадиона в Спорт Пропърти, провери хронологията на всички документи в ТР, не се прави на умен. Освен това го прави защото ПСФК е проект на Петрол, а Спорт Пропърти е само негов.
24.
Александър Чеферин
13.09.2018 23:53:30
2
3
Как си върнахте емблемата, разкажи! Гриша Ганчев още не може да върне емблемата на ЦСКА, а техните дългове са по-малки.
23.
до 20
13.09.2018 23:52:11
6
6
Явно ти си тъпия. ПФК Нафтекс се преименува на Спортс Пропърти Мениджмънт, което дружество... още си съществува и е собственик на стадиона. Влез си в търговски регистър, информацията е публична. На фирменото дело ще отриеш, че преди 2009 г. дружеството се е казвало ПФК Нафтекс. Умнико!

Колкото до ПСФК Черноморец - той е преименуваният Вихър Айтос. Община Бургас апортира в това дружеството имоти за десетки милиони, под аплодисментите на "фенове" като теб и с активната помощ на политически активисти, като днешните.
22.
До 18
13.09.2018 23:46:20
2
7
И още нещо, емблемата на Черноморец е Котва, не е акула с котва, топка с акула или нещо друго. Котва братле, нея ни беше взел Дражев, но си я върнахме. ПСФК се опитваха да я вземат от патентното, но така и не успяха.
21.
до 18
13.09.2018 23:38:09
5
8
Тъп ли си бе? ПСФК е преименуван Нафтекс, нали тогава се оказахте ненужни вече на Събев и ви нарита.Тогава и задействаха плана с кмета за ст, Черноморец, за което логично му беше необходим едноименния клуб.
Нашият патент си е на автентичния Черноморец, който Дражев остави. Нито Вихър, нито друг, най- малко като вас сменено име на ФК" Бургас", като дълго след това собсвеник на капитала си беше Мастерхаус, само вляхте създаденото СНЦ в него.
Държим всичко и друг ФК Черноморец, не може да има вече, ай лека нощ!
20.
До 19
13.09.2018 23:32:13
2
5
Тъп ли си? ПСФК то бяха с вашата регистрация и само си смениха името. Патента, името, емблемата и историята се държаха от Ивайло Дражев. Всичко си е в Черноморец в момента. Вие така си взимате клубове и ги кръщавате Нетохимик, последно го направихте с ФК Бургас, та и ПСФК така, сега стана ли ти ясно. Ние сме си тръгнали от 0 та, нито Айтос, нито нищо, взехме това което Дражев спря,toчно това опитват да направят ЦСКА- София, ама им струва повечко, отколкото на нас, ай лека нощ.
19.
До 18
13.09.2018 23:26:48
7
4
От кой сте придобили патента (какъв е този патент?), емблема и история, като ПСФК-то е във фалит и нищо не може да продава без санкцията на кредиторите? То, не, че ПСФК-то е и то автентичния Черноморец, а просто прекръстеният Вихър - Айтос, но все пак, нека не са пълни безсмислици!
18.
До Пламен
13.09.2018 23:18:58
3
7
Изобщо не ни интересуват на ПСФК задълженията. ФК ЧЕРНОМОРЕЦ, този който получава субсидия,играе във В гр. и притежава патента, емблемата и историята на Черноморец, няма задължения.
И още нещо Пламен Николов, за да вземат нашия стадион първо изтъргуваха вашия, вие докарахте Събев за измислена слава му подарихте Лазур след което му станахте ненужни и успа да си прокара схемата за ст. Черноморец, ай стига сте се правили на онеправдани, вие сами се продадохте на Събев.
Какви данъци плащате? Нищо не плащате. Не плащате заплати, не си плащате задълженията към Община Бургас, не си плащате задълженията към Нап, не поддържате терени, не плащате за поддръжка на терени. Плащате за раздутия си щаб и за нищо друго, като треньорите чакат, а парите отиват по съмнителни пътеки.
Никакви задължения не обслужвате, а чакате да ги обслужат, след поредното реване на кмета. Знаете че е така, ама тежи да си признаете.
Относно публиката погледнете си снимките на последните домакинства, то е смешно да говорите изобщо. Трагедии
17.
*********
13.09.2018 23:15:11
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
Гонг до 15
13.09.2018 22:43:37
7
8
Вярваш ли си? Няма мач последните поне 25 години, в който публиката на Нефтохимик да не е била в пъти повече от тази на Черноморец. На тренировъчното игрище се събирате по 50 човека с роднините и длъжностните лица, не знам не ти ли е неудобно да се силиш въобще.
15.
9
13.09.2018 22:34:37
4
9
Господин Гонг на мач на детската школа на Черноморец се събира повече публика от колкото на ваш официален на първия отбор. За гостуванията не говорим там вие по принцип не ходите. А на самия мач бяхте доста по малко една агитка от чобани и до там
14.
sei
13.09.2018 22:20:02
4
1
samo bokluci ca tezi i ot desno i ljavo lainari sa...
13.
*********
13.09.2018 21:53:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Пламен
13.09.2018 21:44:07
9
9
Задълженията на Нефтохимик са Минимални в сравнение с тези на Черноморец , който заби общината с минус 40 милки и терен над 140 ДКА. Със задължения стотици хиляди левове данъци смет и темподобни! И да напомня , че заради Черноморец в Бургас няма никаква спортна база. Сещате се, нали? ПСФК Черноморец, нали? И още нещо - Нефтохимик обслужва своите задължения, докато кредиторите чакат като лешояди да разколачат общинската земя! А я това СНЦ да се сравни с едно ТД. А я да питам , какви данъци плаща СНЦ Чц в сравнение с ТД Нефтохимик. Ами сигурен съм -0 , защото всичко е на черно! Ай със здраве
11.
Гонг
13.09.2018 21:36:58
9
9
Абе, от Черноморец да няма дежурни по форум? На мач трудно събират 50 човека, а иначе голяма активност тук (с прекалено еднакъв изказ от уж различни хора).

Колегата много правилно отбеляза, че СДС Бургас достойно продължава делото, политиката и похватите на Йоан. Начело с К. Марков, който винаги разказваше, че е левскар, не знам кое го е мотивирало за да води отбор на общинска издръжка, мога да имам само съмнения.
10.
*********
13.09.2018 21:33:43
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
До 8
13.09.2018 20:22:31
1
7
Глупости, не виждаш ли че всички ги бранят като едни Матросовци ще им намерят пари, кой знае кой не е изцоцан още с амбиции за обществени поръчки.
Те били делели клубовете, по голяма смешка не бяхме чували.
8.
до 7
13.09.2018 20:11:21
0
8
Е значи те са пред фалит,според субсидиите които получават,а май забравих и зплати към треньорите на школата им с която се гордеят
7.
До Фен
13.09.2018 19:43:42
1
7
До скоро бяха 70 000 хил, вече никой не знае колко са станали. Ma тихо, че ако им го кажеш ще те обвинят в клевета и ще има едно ревана мамооо
6.
До www
13.09.2018 19:41:55
4
8
И още нещо- Черноморец е СНЦ и е с обществена полза, не е АД където всеки може да те купи и продаде, та е повече отбор на града- Отново, всеки може да му е член, за разлика от губещото общинско предприятие Нефтохимик АД, което има само пасиви и никакви активи, защото не е общински клуб, а общинска фирма, която носи само загуи. Ако бяха общински клуб, гласуват им
1 милион веднага, нали се сещаш се! Но нали да заблудят обществото влязоха в схемата като "уж" гарант, та сега трудно се става ОФК
Хващаш ли, или по бавно да пиша.
5.
фен
13.09.2018 19:40:19
5
9
Аз искам да попитам колко пари дължи Нефтохимик футбол и волейбол към Спортни имоти.
4.
Do www
13.09.2018 19:30:06
5
14
Ясно личи че си напълно неподготвен по всички казуси в спортен Бургас
Първо в ръководството на Нефтохимик има членове на ГЕРБ те като мнозинство бранят отбора, включае Калчо Белов
Имота в Акации е 140 дка, никъде не се е загубил и за разлика от имота в Лазур не е на частна фирма, да там има загуба на терен 14 дка са общински.
Черноморец получава точно толкова субсидии колкото всички останали клубове регистрирани на територията на Община Бургас. Има наредба, критерии и те ги изпълняват.
Другото важно е че Нефтохимик е АД и получаване на пари директно от Общината може да стане само чрез вдигане на дяловия капитал, но те имат вече 80% , не е вариант, точно заради това им се уреждат фирми спонсори.
Друго Нефтохимик имат задължения към Спортни имоти в хиляди левове, но продължава да използва всички бази без проблем, на Черноморец това не е позволено, добре че нямат дългове към тях.
Още искат на концесия за 10 год, строящото се в Изгрев игрище, сега ще изкарат че те са го строили и концесията не им мърда.
В същото време Черноморец е на 3 точки от галеното ви детенце, плаща наем, поддържа терени и няма задължения към никого.
Още когато го е имало Черноморец всички вие сте били любовен блясък.
Друго Диян Петков направи скандал и го пришиха на Кишишев.
Вие сте политическия проект на ГЕРБ, нормално е сега да чакате те да ви бършат акото, но все ще свърши. Скоро!
3.
*********
13.09.2018 19:16:00
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
www
13.09.2018 19:10:02
14
12
Сериозно ли това е нивото на Общински съвет? Костадин Марков от СДС е шеф на Черноморец (неясно по каква линия) и съпартийците му атакуват по-силните отбори. Цял живот ли така бе, господа? Не стига ли, че при Йоан общинарите гласуваха за закриване на Нефтохимик, за да направят силен Черноморец? И не помните ли какво доведе това?

Общината дава еднакво и за двата отбора, за какви пари става въпрос и какво има предвид Апостолов? Защото община Бургас ще загуби 180 декара общински имоти заради проекта Черноморец, които имоти струват десетки милиони. Що за наглост и що за липса на усещане е тази атака!

Впрочем, каква е собствеността в най-новия Черноморец и по каква линия общината издържа този отбор?
1.
Фотограф
13.09.2018 18:28:26
4
4
Тез пък тримата.......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец, разкрива нейна приятелка Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори