×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Удар по туризма в пика на сезона: Втори ден Поморие е без вода заради тежката авария


Удар по туризма в пика на сезона: Втори ден Поморие е без вода заради тежката авария
И днес градът остана на сухо, а летовниците искат компенсации
Тема в развитие
виж още
скрий
05 Август 2018, Неделя, 04:52 ч.
Автор: Моника ИЛИЕВА, снимки: Йордан ХРИСТОВ

Спукан е главен водопровод, ВиК работи по отстраняването на проблема

Тежката авария в Поморие продължава вече втори ден и нанася огромни щети в пика на сезона. Спукал се е главният водопровод, който идва от Лъка към Поморие и го захранва изцяло. Припомняме, че курортно Поморие от вчера е на сухо заради повреда във водопровода намиращ се в района на бензиностанция „Петрол”, на изхода на града към с. Каменар.

„Тежката ВиК авария ще накара туристите да си тръгнат от града в разгара на сезона. ВиК се опита да осигури аварийно водоподаване снощи, което не стигна. Днес обаче и то е спряно, защото е вън от експлоатация и главният водопровод при с. Лъка. Имаме втора по-тежка авария. В криза сме! Целият град е пълен с гости, има повече от 250 хил. души на територията му. Ситуацията е трагична, повече от 24 ч. сме без вода. Ние като добри хотелиери имаме водни запаси за още ден, но благодарение на наши собствени резервоари към единия от хотелите, които стопанисваме. Имаме още два ваканционни комплекса, в които разнасяме туби и кофи с вода по стаите на туристите. 90% от чужденците са се оплакали, че ще търсят обезщетение за случая”, коментира хотелиерът Георги Мицов пред Флагман.бг.

Възможно ли е да се случва това, бесни сме, коментират туристи пред Флагман.БГ. Тих и спокоен курортен град с прекрасни плажове, но този проблем с водата, който се създаде от два дни, ни идва в повече, обясниха те.

Хотелиерите в града отправят апел към ВиК дружеството да се мобилизират и предприемат бързи, адекватни мерки, така че да отстранят проблема в близките няколко часа.

Кметът на града Иван Алексиев се намира на мястото на аварията в с. Лъка.

От ВиК коментираха пред Флагман.бг, че работят по отстраняването на проблема, очаква се до няколко часа водата да бъде възстановена.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ВЪВ ФЛАГМАН


Главният водопровод при с. Лъка също е вън от експлоатация, посочи хотелиерът Георги Мицов

В категории: Поморие


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
13
Коментара по темата
13.
ВАНЯ ПЕТРОВА
05.08.2018 16:11:38
2
2
Поморие е най-мръсното градче за почивка, плажа непочистен и те рекетират за чадър и шезлонг-от концисионера. Цени убийствени, за разлика от гръцкото крайбрежие.
12.
do 9
05.08.2018 13:50:35
0
9
Израел обезсолява морска вода/става с подграване с нафта/ и полива насьждения с Авокадо Маслини Портокалови дрьвчета а изрелските домакинства плащат 48 ст за кубик ,вьв Бургас 2.80 за кубик а ако има разпределение от загуби до3ЛЕВА за кубик
11.
do 9
05.08.2018 13:45:21
0
3
НЕ е само на Аруба ,Австралия Дубаи,Сицилия,Канарски о-ви ,о-в Миконос ,Бахамски о-ви и тн
10.
Kozela
05.08.2018 13:33:08
0
4
Така ли се оправя авария с ЧЕП ТУНИНГ ?!?! ВиК Поморие и на вас...... Само некадърници са събрани роднини на общински съветници и тнт....
9.
Васил Левски говори
05.08.2018 13:26:32
1
2
Във Аруба имат вода от океана която преработват по специална холандска технология. Време е всичко дето си мислят че са хотели да инвестират в такава станция като резерва.

Пак е пример че общите държавни работи —-кучета ги яли. Затова банкрутира комунизма.
Държавата няма мотивация да се грижи. Няма и лидери.
8.
Ебм
05.08.2018 13:24:08
2
1
Сега е момента Бургас да направи пари от Поморие!!!! Продавайте им вода от нашата мрежа!!!!!!
7.
До 3
05.08.2018 13:21:59
0
0
Хахахаххахахахах
6.
Q
05.08.2018 13:21:58
0
2
Продам вода. Справки:с. Каменар, до чешмата
5.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
05.08.2018 13:21:50
2
2
А във Бургас е удар по Летния Театър — целия е в боклуци и туристите снимат гетото с боклуци и пращат на приятелите си да видят.

Също в морската градина на Бургас става много мръсно около пейките и никой не чисти фасовете и семките. Трябва да направим система в която да пускаме полицаи с колела да обикалят пейките и да предупреждават хората и да глобяват замърсителите. По 10 лева глоба на хвърлена хартия!!!
4.
Пахама
05.08.2018 13:13:14
0
2
Кога ще има вода?
3.
Само да попитам:
05.08.2018 12:52:28
0
6
Защо няма резервен тръбопровод за такива ситуации?
2.
Банкя стил
05.08.2018 12:34:11
2
7
Собствениците на хотели в Поморие са все от БСП ,НЯКОИ освен че арестува черните касики на тьмно червените бспари ,саботира успешно и бизнес им с хотели в Поморие ,следвашите акции вероятно са спиране на ТОКа на главен електроповод ,внедряване на диверсант в кухните на червените спонсори и избухване на чревни инфекции отЕчерихия коли и плащане на неустики на чуцди туристи
1.
Мери Димова
05.08.2018 12:32:52
1
7
Грозна картина ако това наистина е мястото от където градът ни взема вода. Източниците на вода от Лъка, Адата и Ахелой са дадени под наем на частници ако това е вярно трябва да се търси отговорност от този който ги е дал а не е помислил за тези ситуации в които е намираме сега.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори