×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Холандски турист заби красивата Павлина на Слънчака, вижте какво се случи след като я прибра в хотелската си стая


Холандски турист заби красивата Павлина на Слънчака, вижте какво се случи след като я прибра в хотелската си стая
Двамата решили да се отдадат на любовни ласки под завивките, но младият мъж останал шокиран от видяното след като излязъл от банята
27 Юли 2018, Петък, 15:27 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

По-възрастната и отракана красавица набързо склонила да отиде в стаята на чужденеца след запознанството им сутринта, докато се препичали на пясъка


22-годишен холандец бе на път да се опари сериозно след плажна забежка с красива българката на Слънчев бряг. По-възрастната и отракана Павлина А. набързо склонила да отиде в хотелска стая на чужденеца след запознанството им сутринта, докато се препичали на пясъка.

Преди да се отдадат на любовни ласки, туристът решил да си вземе душ. Младежът изведнъж излязъл от банята и останал шокиран, след като заварил 36-годишната Павлина да тършува в чантата му. Холандецът набързо проверил какво липса от личните му вещи и открил, че дамата задигнала 600 лв.

Последвал лют скандал. Чужденецът не пускал нахаканата българка да излезе от стаята, преди да върне парите. Той повикал охраната на хотела, а малко след гардовете пристигнали и полицаи от РУ-Несебър.

Ченгетата закопчали хитрата жена за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В категории: Крими


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
аз
28.07.2018 08:42:54
5
16
Значи холандския порцелан с бяла чурка, иска да оножда хубава българка без пари. Къде го има това ?
Това да не е Амстердам с витринните мадами по жартиери? Туй е България - аграрна страна с хора - аграри. Нива през юлско време не се сее.
14.
do 10
28.07.2018 08:38:17
0
5
Te i sled 44-ta rabitiha. Dori pove4e rabotiha.dnes ve4e ne rabotiat.demokracia e.
13.
до 9 Истината
28.07.2018 08:34:32
4
14
Ти пък в кой строй си израсъл ?
Родителите ти в кой строй са живяли ми е интересно ?
Ей такива, като теб, които живеят с глави обърнати само назад не мога да ги дишам. Минали са 30 години от тогава. Като гледам явно имаш захранката от оня строй и не искаш да я пуснеш. Ти си от масата българи, на които всеки и всичко им е виновен за нещо си. Ами имал си времето да се развиваш и без комунизма - какво си направил през това време, освен да си избълвал няколко тона помия. Ами хвани се в ръцете си и си поеми живота. Кой е виновен за некадърността ти, която те прави злобен, нещастен и заядлив. Днес на 23 годишната пикла майка и и баща и ще ти са виновни, след 20 години на следващата 23 годишна пикла дядо и и баба и ще ти са виновни...А ти кога ще си виновен друже ? За днешното дередже сме виновни всите щом траем управниците си, щом допускаме упадък на морал и ценности, щом сме допуснали човешкия живот да струва стотинки.
Да, ама живота си върви - минало, заминало казват старите хора. Какво можеш да върнеш назад, че си се вкопчил в комунизма и си спрял да дишаш заради него. Променяй нещата сега и утре. Геноцид, БСП, СССР...Политическо облаче си ти - нищо друго. Такива, като теб ни държат само в застой и предпочитат да отклоняват днешните проблеми, чрез давността на 30 годишен период, в който живеем уж свободно и демократично. И като се пениш само за миналото що не си зададеш въпроса - ами аджеба, защо сега не останаха млади хора в България, нали УЖ се живее по-добре...Или пак комунистите, СССР БКП, Щази и северния вятър ще са ти виновни. Ай изкарай си малко главата от пясъка и си задай въпроса - Аз какво съм направил днес, че да ни е добре в тази държава.
12.
PastorSvetoslavGeorgiev
28.07.2018 08:30:23
1
2
Shte gi iz4ukam i dvamata
11.
*********
28.07.2018 08:06:47
4
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
Истината
28.07.2018 08:04:40
14
9
Може ли да ми кажете под какъв строй са израснали родителите на това момиче? Да кажем 25 годишно момиче и родители и да на 55 години.
Гарантирам че са израстнали във периода на комунизма и геноцида срещу Българина от БСП и СССР.
Този строй беше беден, крадлив, и умъртви морала и предприемачеството в България.
Ужасна новина е че Нинова иска пак да връща подобен строй. Защо? Защото сина и работи за Голдман Сакс в Ню Йорк учи за банкер за да може след като новата вълна комунисти разграби и национализира България той пак да заграби нещата за себе си и банката.
Не позволявайте на БСП дори да спечели 20% от парламента. Учете младите че нищо не идва лесно. Всичко иска мисъл и оцеляване.
Само с труд може да се почне бизнес. Не със комунизъм не със Курнелия Нинова.

Родителите на това момиче не са могли да я научат на нищо. Нула морал. Типично за комунизма и соца. Общата собственост — кучета я яли.
9.
Слънчака
28.07.2018 07:00:06
1
19
Слънчева е една клоака, нищо повече.
8.
Бай мангал
28.07.2018 06:57:59
3
7
Харесва ми на Слънчака там има много за крадене.
7.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
28.07.2018 05:39:52
2
11
Скъпа редакция,
Първо искам да ви поздравя за смелостта да пишете за много трудни форуми. Но също искам да ви наградя защото сте едни от много малкото автентични медии които имат форум от който се грани целия свят със идеи и информация.

Аз съм живял цели 40 години по света във най развитите страни. Знам какво беше комунизма и сегашния соц. За съжаление ние никога не изпитахме капитализма както хората преди 1944т година когато България цъфтеше, и народа беше сред най големите предприемачи във света.

Най големия проблем от комунизма и от геноцида на БСП и СССР срещу България беше 45-60 години грабене и банкрутиране на народа на България от масата мафиоти които се представяха за “комунисти”. Заради тяхното грабене дойдоха банкрутите на българския народ и беднотата стана масова. Докато по времето на отоманската империя България беше средно развита територия то по времето на комунизма ние станахме най ниско развития район най вече заради липсата на свобода и частна собственост.

Бедността доведе престъпленията и абдикацията.
Холандците биха искали да обичат България но през Прехода, бедняците във България почнаха да ги крадат и да ги гонят от резортите.

Предлагам да решим проблема. Предлагам полицията да се вгледа още веднъж във тея проблеми и да обсъди по крути мерки за защита на туристите и Българите.

Предлагам да вкараме компания като Uber за таксите където ще тече ранкинг на най честните шофьори със най подържаните автомобили. Ако Бургас иска да има собствени специфични такси модели като Токио, тогава да реши на една класическа форма и мярка и всички автомобили да са красиви, луксозни и стандартни. Връзката между полиция, таксита и сигнали от жителите ще подържа стандарт и качество и ще ограничава лошите крадливите и некадърните.

Също предлагам общините в Бургад още от малки да почнат да учат децата на personal finance и investments за да може те да се открадват в живота да стават предприемачи, да произвеждат качествена стока, да я продават по света и да си искат парите. Това е разрешение да борим престъпността и беднотията.

Предлагам малко по малко да закриваме гетата пеналки и да изграждаме семейни къщи където жителите да свикват на самостоятелност, красота и защита. Да, народа трябва да е богат да живее в хубави семейни къщи. Това ще намали престъпността която се разпространяваме от гетата където цари мизерия, ниски чела, и злоба.

Предлагам общините да са по агресивни и създателни във привличането на инвеститори и капитал във градовете си. Това ще бори беднотията.
Предлагам глобите да се увеличат за престъпления и полицията да работи с училищата и жителите да създадем код за поведение който ни пази и ни прави напълно защитени. Полицията да може да работи по наши сигнали, да е светкавична, и ние да можем да я обичаме и да сигнализираме за да и помогнем. Заради соца в момента полицията няма мотивация да служи на гражданите защото се чувства немотивирана и така или иначе заплатите и течат. В момента няма партниране граждани-полиция. Няма никакъв диалог и програми. Съвестните граждани не се чувстват чути. Кражбите ме се докладват защото цари апатията на соца. Също предлагам полицейската възраст за пенсиониране да стане 65 години. За да не тежат на народа.

Със такава престъпност целия свят ни вижда. Всяко едно престъпление ще ни прави по бедни и по неискани в Европа и света. В ерата на интернета света светкавично ще прецени къде ще си изхарчи парите и къде никога няма да дойде. Негативния момент от комунизма 1944-2000 още е във съзнанието на света и те ни отбягват. Изключение правят по бедните и неинформирани западняци.

Във момента в Холандия хората се предупреждават преди да идват в България да си крият златните накити и парите и да не говорят със локалното население. Заради престъпността и слабата програма на полицията ВСИЧКИ НИЕ ставаме по бедни ден след ден. Вместо да градим над един позитивен момент, ние сме във негативен цикъл където полицията и общините на правят необходимото а получават заплати от народа.

Предлагам както винаги съм предлагал много по висок стандарт. Нека да се учим от Сингапур и Израел как да бием престъпността. Нека да се учил от Япония. Но затова българина трябва да знае английски!!! Всеки полицаи трябва да може да говори перфектен английски. Втория ни официален език теябва да стане английския. На всеки формуляр, във всеки форум, българина тряба да стане по американец от американеца!!!! Само така ще станем богат можещ народ който води глобално!!!! Само така ще може да произведем глобални лидери!!! Само така света ще ни направи поклон-!!!! Само така света ще ни дава за пример като НУЛА ПРЕСТЪПНОСТ!!!!!! Висок стандарт. Частна собствнест. Капитализъм. Партниране между граждани и институции. Най качествената полиция в света. Това трябва да сме ние!!!!

Напред!!!! И вземете най накрая насилете народа да направи 100% санирани, 100% чисти сгради, общи площи и перфектни тротоари.

Не забравяйте всяко престъпление ни краде и ни бута във дупката на унищожението. Бъдете свирепи към престъпниците и към беднотията. Само така ще се обичаме повече. Само така и нас ще ни обича света.
6.
Изумен
27.07.2018 22:58:03
3
21
Че шебека без пари ли иска да чука
5.
Ларито
27.07.2018 22:55:15
2
10
Сифтето веднъж ми направи тоя номер ама взе голите мъде
4.
Маняк
27.07.2018 22:49:03
2
114
имала е констипация
3.
По-отракана
27.07.2018 22:46:01
2
20
Тая е на скъпата тарифа.
Другите са на 50 кинта, тая хитруша е вдигнала нивото
2.
Безплатно
27.07.2018 22:43:14
1
20
Е само сиренцето в капана за мишки
1.
...
27.07.2018 22:27:44
8
27
Важното е , че туристите са утреки а ние сме най-интелигентния народ . Само това чувам, какви алкохолици са англичаните,поляците кво селяни били а ние сме най-дивото и ограничено племе,което все се чуди как да излъже и открадне , само за да не рботи
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори