От ресторант "Нептун" показаха световно ниво, ще предлагат на бургазлии нещо невиждано

„Уредът“ придава на храната уникален плътен вкус и аромат, в пъти по наситен от този, с който сме свикнали до сега
13 Юни 2018, Сряда, 15:00 ч.
Автор: Флагман.бгУникалната технология се прилага при приготвянето на италианската паста и ризото
Кулинария от ново поколение ще демонстрира специално обученият персонал на елитния ресторант „Нептун“ в Бургас на 14-ти юни.Виртуозите от кухнята на крайморското заведение ще зарадват ценителите на италианската паста и ризото в морския град.
В уникален шоу кукинг в четвъртък клиентите ще наблюдават изключително атрактивен начин за приготвянето на любимите им специалитети. Директно пред очите им ще бъде изнесена огромна 30-килограмова пармезанова пита. С помощта на професионална горелка твърдата сърцевината, на зрялото 36 месеца деликатесно сирене, ще бъде разтопена до постигането на кремообразна консистенция, в която ще бъдат приготвяни вкусотиите от менюто за вечерта.

„Уредът“, в който ще бъде приготвена пастата е огромна пита сирене Пармезан
Любимото сирене на цял свят вече се използва като съд за досготвяне на ястията. Методът има довършителен характер и придава на храната уникален плътен пармезанов вкус и аромат, но в пъти по наситен от този, с който сме свикнали до сега.
В четвъртък от 19:30 часа ресторант "Нептун" ще направи презентация на кулинарно ноу-хау, а апетитните шедьоври ще следват един след друг.


Резервации за събитието можете да направите на тел. 087 810 1788
В категории:
Бургас








Ето защо го връщат в “Игри на волята”
01/05/2025, Четвъртък 22:00
1

Мериш по 3 супени лъжици от всичко и накрая заливаш с мляко – бърз и сочен сладкиш за 20 минути
01/05/2025, Четвъртък 21:40
0

Настъпи времето на 2 зодии – от 1 май ги очаква безпрецедентна трансформация
01/05/2025, Четвъртък 21:20
0

Търговци с мрачна прогноза, задава се нов удар по джоба
01/05/2025, Четвъртък 21:00
2



Имах малко останал козунак и спретнах тази вкусна торта с ягоди
01/05/2025, Четвъртък 20:40
0



Важно: Това са най-търсените професии и умения у нас
01/05/2025, Четвъртък 19:59
2

Взех няколко топчета черен пипер и ги хвърлих в прането в пералнята, резултатът беше изумителен
01/05/2025, Четвъртък 19:40
2

Толкова проста тайна прави тази баница най-апетитната
01/05/2025, Четвъртък 19:21
0

Вчера започна ерата на изобилието за 3 зодиакални знака
01/05/2025, Четвъртък 19:00
0