×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Безумие: Отнеха децата на българка заради високия й коефициент на интелигентност (ВИДЕО)


Безумие: Отнеха децата на българка заради високия й коефициент на интелигентност (ВИДЕО)
Не разбирам как социалните може да твърдят, че спасяват децата от психически тормоз, като им нанасят травми в детското съзнание, споделя Цветелина Оланд
31 Май 2018, Четвъртък, 12:59 ч.

Положих нечовешки усилия да съм спокойна, докато ги извеждат от дома ми, за да не ме изкарат с психични отклонения, каза Цветелина Оланд

11-годишно момиче и сестричето му, което е само с една година по-малко, са отнети от норвежките власти от Цветелина Оланд, след като й направили тест за интелигентност и се оказало, че нивото й е доста над средното. Мотивираха се с това, че този висок коефициент на интелигентност ми позволява да манипулирам децата и не е проблем да ги убеждавам да правят това, което аз искам, каза тя в „Тази сутрин“ по бТВ.
Жената не е виждала двете си деца от 25 април.
„Тогава ми ги взеха. Имах право на свиждане по час и половина на седмица. Трябваше да говорим на норвежки, а при нас естествената комуникация с децата е на български. Задължиха ни да говорим на норвежки, независимо, че те са български граждани, както и аз“, разказва Цветелина.
„Бях омъжена на норвежец. Имахме неприятности и два – три пъти се разделяхме. Децата са били свидетели и знаят що за човек е той. Преди три години и половина взех решение да се разведем. Бащата започна да се държи агресивно към мен. Беше решено децата да са 10 дни при него и 20 при мен“, уточнява тя.
„Имахме фитнес зали с мъжа ми, работехме заедно. Отношенията ни бяха цивилизовани. В един момент, когато взех живота в ръцете си и съпругът ми разбра, че няма връщане назад, започна да говори на нашите деца негативно за мен, за България и културата ни. Това настрои децата срещу него, защото те се идентифицират като българи. Те се отдръпнаха. Когато не можех да ги убедя да ходят при него, той заведе дело срещу мен. То продължава вече две години и половина“, разказва Цветелина.
„Получи се сигнал от вещото лице в съдебното дело. Тя е психоложка и изпрати обезпокоително писмо до Закрила на детето, че е притеснена за психическото здраве на децата, защото те не желаят да ходят при него, като не обръщат внимание на поведението му, а се концентрират върху моето влияние. Направиха ми тест за интелигентност на мен и на бащата. Независимо, че бе на норвежки, се оказа, че аз съм над средното ниво, а той под него. Това е единственото положително нещо, което казаха за мен, но го използваха в моя вреда“, споделя майката, която не може да вижда децата си, защото е интелигентна.
„През първите пет дни, когато взеха децата, не знаех нищо за тях. Нямах никаква връзка с тях. След това ми казаха, че са в две приемни семейства. Те са като близнаци. Момчето ми е на 10, а момичето – на 11 години. Опитах се да съм спокойна, за да не ги стресирам допълнително“, добавя тя.
„Дойдоха четири социални работника и още толкова полицаи. Трябваше да не показвам емоции, защото там, ако се съпротивляваш, те набеждават, че имаш психични отклонения и не си в състояние да се грижиш за децата си. Трябваше да използвам нечовешки усилия, за да запазя спокойствие“, споделя дамата.
„Децата седнаха на дивана и се вкопчиха в мен. Трябваше да им обясня, че всичко ще се оправи и то на норвежки. Те плачеха, стискаха ме и само заради мен тръгнаха, защото им казах „Съдействайте на хората, а мама ще се бори“. После ми разрешаваха да ги виждам по час и половина на седмица, но разговорите ни се подслушваха, за да не кажа нещо, което да е във вреда на тези, които се грижат за тях“, разказва Цветелина.
„Срещите ни вече са забранени. До януари 2019 не мога да ги виждам, за да нямам лошо влияние върху тях. Становището на съда е, че децата са твърде привързани към мен и лесно мога да ги манипулирам. Това решение не го приемам“, добавя тя.
„Бащата е възможно да получи право да отглежда децата след време, но те ще бъдат в приемни семейства, за да си „починат“, защото били подложени на психични тормоз. Обадих се на българския консул в Осло и получих уверение, че той ще присъства на съдебните дела. Надявам се българските институции да се намесят, защото става въпрос за две български деца. Никое дете не заслужава тази съдба“, заяви Цветелина Оланд.
Не разбирам как може да твърдят, че спасяват децата от психически тормоз, като им нанасят травми в детското съзнание, каза още тя.


В категории: Лична драма


13
Коментара по темата
13.
Веселинова
09.06.2018 20:06:21
0
1
Никой не може да ти отнеме правото майка, нито да те съди, че си майка!
12.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
31.05.2018 16:24:33
3
3
Хак ти е.В другият живот се омъжи
за българин,а не за латентен педераст.
11.
Я
31.05.2018 13:59:52
5
2
Ама като взе паспорт не рева
10.
до предните отворковци
31.05.2018 13:29:30
1
6
Ако ставаше въпрос за родителско отчуждение децата трябваше да са дадени на боклука баща. Защо тогава се дават на друго семейство! Крайно време е да се разбият митовете за толерантните западноевропейци и да се защитят българските деца!
9.
До 7
31.05.2018 12:41:51
5
4
Да направиш деца, после само защото си се скарала с мъжа си да манипулираш децата да намразят баща си, това ли е "най- малкото нещо". Я ти се постави на мястото на баща, чиято бивша съпруга манипулира общите ви деца да те мразят докато ги издържаш финансово и тримата. Защо не каже през последните 2 години колко пари за издръжка е получила от норвежеца, защо не каже как му взе фитнес салоните след развода.
В България номера чрез децата да тормозиш другия родите минава обаче в норвегия не е така.
8.
Мефаил
31.05.2018 12:38:36
0
3
Димитър Иванов - № 5."Прецедент".Какви думички знаеш?!Умен, умен.Ако знаеше и какво означават... Пък вземи се научи и да пишеш.
7.
11111
31.05.2018 12:13:06
3
6
И какво номер 6 толерираш това деца да се отнемат от родителите за най- малкото нещо и да се дават на чужди хора така ли ? Ако си на мястото на тази майка пак ли ще си на същото мнение ? Дано скапаната Норвегия скоро се затрие от лицето на Земята !
6.
Психолог
31.05.2018 11:39:28
11
4
Децата не са отнети от нея без причина - въпреки, че е изложена изцяло нейната гледна точка, текста навежда на мисълта, че децата са подложени на синдрома на родителското отчуждение. Т.е. нашата мома активно е работила с децата, за да ги отчужди от бащата. Доказано е, че тези действия на майката имат изключително негативни и понякога пагубни последици за децата впоследствие.

В България този номер минава, но в Норвегия явно институциите си знаят работата и не си поплюват. Ударила е на камък нашата мома.
5.
Димитър Иванов
31.05.2018 11:19:33
0
0
Всеки случай е уникален ,като сума от причини ,но първият прецедент в правото е-" ислушай и другата страна"Имам някакви наблюдения от страната, доста странна порода хора са, не говорят , действат
4.
Бизнесмен
31.05.2018 11:07:11
3
4
Като е с голямо IQ да идва в Каспичан да ми бачка за 500 лв
3.
Пешо
31.05.2018 10:49:39
5
7
Цветелина , Цветелина , нямаше ли българин за тебе , ами отиде там , та сега плачеш. Подобри им гените на тия норвежци, та сега за благодарност си го изкарват на тебе и децата ти...
2.
4
31.05.2018 10:29:04
3
2
Тая статия и друг път сте я пускали
1.
обективен
31.05.2018 10:25:19
6
6
Ми като са българчета какво правят в Норвегия? А че бащата е норвежец просто няма смисъл да се говори. Малко сиганска работа се получава.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори