×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кои са родителите на децата със свастиките? МВР ги търси


11 Май 2018, Петък, 17:16 ч.
Източник: днес.бг

Радев пита кой е внушил на момчетата да излязат така

Полицията издирва родителите на двете момчета, татуирани със свастики, които бяха снимани по време на мача Левски – Славия на стадион "Васил Левски".

Кадър на децата на видима възраст под 10 години се появи вчера в публичното пространство и в социалните мрежи. Надписите по телата им гласят "Levski hooligan", ACAB (абревиатура на All Cops Are Bastards - всички ченгета са гадняри), SW 1999 (Sofia West - на най-влиятелната фракция в агитката на Левски - "София Запад").

Върху гърдите на едното дете има и свастика.

Според МВР шефа Валентин Радев явно на тези деца някой друг им е внушил да се появят в този вид на стадиона.

"Футболните клубове да кажат защо има такива хора, кой ги пуска на стадионите, това са техни хора, а сега ние излизаме лошите, че издирваме родителите. Едни ще ни кажат: "Браво", други ще ги обиждат, но въпросът е къде са всички останали преди нас", скочи той.

В категории: Животът


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Пояснение
11.05.2018 18:07:08
0
0
Пояснение за (като коментар №2) в първия пост - ПОЗОР!
Тъй като въпросната статия бе поместена по-рано и след това някак си изчезна, заедно с коментарите, за да не бъдат ощетени читателите копирахме коментара тук. В коментар № 2 се питаше дали МВР ще търси отговорност на тия, които си обличат внучетата в униформи на Червената армия и ги карат да носят портрети на Сталин.
Р.S.
Тия дни в Парламента и по медиите се вдигна много шум относно, че България е на едно от последните места по свобода на словото и се хвърляха упреци към депутата Д. Пеевски с многото вестници, как ги цензурирал и пр. Но, истината е, че ако беше само Пеевски, както се казва - с мед да го нахраниш. Цензорите са много и няма как да е друго в страна в която половината народ си иска робията и носи цветя на паметниците на окупаторите.
2.
i ko
11.05.2018 16:12:44
0
2
protiwni goweda-uefskari
1.
ПОЗОР!
11.05.2018 15:23:52
4
6
А, ще потърси ли МВР тия, които си обличат децата в униформи на Червената армия - окупатор и развяват червени знамени и пр. символи на престъпния комунистически режим???
Това, че в обществото има загриженост относно употребата на нацистки символи е добре. Само че, казаната на половина истина е по-лоша и от лъжата. Или казано по друг начин в нашето общество все още има хора, които се правят на „умрели лисици“, защото така им изнася. Най-вероятно за да прикрият престъпното си минало – своето и на своите предци! И е добре, че има хора (като коментар №2), които виждат опитите за груба манипулация и стремеж за реабилитация на комунистическата идиология, която е толкова престъпна, колкото и нацистката, но е взела много повече жертви. Има ли още някой в България, който да не знае, че комунистическият режим е обявен за престъпен от Н.С. със специален закон? Ами тогава, щом комунистическият режим е престъпен, какви са неговите символи? Престъпни разбира се. Да не би да става дума за раздвояване на личността и да е нужна намеса на психиатрията? Комунистическият и нацисткият режим са престъпни, и когато се използват нацистки символи сме готови да ги порицаем и накажем, а за комунистическите символи си затваряме очите и се правим на „умрели лисици“.
Комунизмът и нацизмът са двете страни на една монета. Тези две престъпни идеологии се базират на учението на Маркс и Енгелс в което (казано накратко) се казва, че за постигането на един по-добър свят трябва да бъдат изтребени непълноценните (по-низшите) хора и цели народи. Много комунистически (тогава социалистически) интелектуалци подкрепят (и пропагандират) изтреблението, и дори един от тях – Бърнард Шоу – призовава за изобретяването на газ, с който да се убива „хуманно“. По-късно този газ наистина е открит. Нацистите наблягат на изтреблението по етнически признак, а комунистите – на изтреблението по социален признак. Казано по-„нагледно“ – при нацистите един човек ще бъде убит, защото е евреин, а при комунистите – същият човек ще бъде убит, защото е буржоа (магазинер, хотелиер, търговец, фабрикант). Който иска да узнае повече подробности, може да ги види в прекрасния филм „История на СССР“ виж тук: https://www.youtube.com/watch?v=9po73BlvBnk
Нищо добро не очаква тия хора или народи, които роптаят срещу нацистките символи, а при вида на също толкова престъпните комунистически символи си обръщат главите встрани и оставят престъпниците в буквалния и преносен смисъл да си „веят байряците“.
ПОЗОР!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори