×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Като беше толкова хубав социализмът, защо го свалихте, бе, другарки и другари?!


Като беше толкова хубав социализмът, защо го свалихте, бе, другарки и другари?!
Същите хора, които свалиха социализма сега искат връщането му
20 Април 2018, Събота, 00:00 ч.
Източник: Вестник Ретро

И ще ви кажа защо. Защото така нареченият социализъм беше фалирал в СССР, което се знаеше по цял свят, но не и у нас, където се криеше дори, че човек е стъпил на Луната

Има едни хора, които с умиление си спомнят за времето на бай Тошовия социализъм. Как ходели на курорт, строили си къщи, вили и прочее. Особено се старае един читател от Варна, като ни описва за пореден път прелестите на тоталитаризма.

Ами като беше толкова хубав, защо си го свалихте сами бе другарки и другари?! Това не го направиха някакви си смотани дисиденти, а самите членове на Политбюро на БКП! И ще ви кажа защо. Защото така нареченият социализъм беше фалирал в СССР, което се знаеше по цял свят, но не и у нас, където се криеше дори, че човек е стъпил на Луната!

Впрочем някои отговорни другари, отлично знаеха и вече работеха за преустройството си, но без гласност! За висшата номенклатура идеологията стана пречка да се развихри според възможностите си и най-важното – пречеше свободно да се предава в наследство награбеното.  И от развития социализъм се роди днешния неразвит капитализъм....Начело с познатите ни строители на Светлото бъдеще и техните наследници.

Потвърди се някогашния афоризъм, че комунизмът е най-дългия път към капитализъм. Само, че у нас в уродливата му мафиотска форма с червени милионери и беден народ.  Напразно се е загрижил другарят Иван Димов от Варна, че като се критикува светлото минало, медиите заблуждават младото поколение. Днес то се интересува главно от настоящето си, а ако поиска да научи истината за тогавашната епоха, може да прочете доклада на Петър Младенов от декември 1989г. Той е пример за откровеност и прозрачност, каквито днес искат много хора по площадите.....

В категории: Ретро Флагман


25
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
25
Коментара по темата
25.
Debil
22.04.2018 22:35:47
0
2
"Комунизмът като слънце грее. Грее грее но не топли" стара поговорка.ю
24.
Петър
22.04.2018 07:09:51
1
4
Абе полимат, каква покупателна възможност при "комунизъм"?
Престанете да блещите пълни простотии! Не та знам на колко годинки си ти, и останалите дето бълвате лайна от устите си, но и в двата случая сте за трепане.
Пак питам, и теб питам. Знаете ли колко за загубите на "развития ви социализъм, или комунизъм", все тая?
Някой знае ли въобще какво ни завеща това "развиващо се чудовище"? Това е истинският проблем на "прехода"!
p.s. Да уточня преди някой да изрече вменена фраза за 12 млрд.!
Това са 1-2 % от общата задлъжнялост на Държавата!
С гъза си гледаш явно полимате.
23.
полимат
21.04.2018 23:41:25
6
3
Социалистическият характер на СССР умря с Ленин. Този режим в България беше просто национализъм със социалистическа фразеология и иконография. Наричаха го социализъм, защото беше изгодно и за двете страни в едно геополитическо състезание. Така или иначе, в обективно сравнение, България беше по-развита и по-влиятелна държава във всички отношения. От покупателна способност до военна сила, "социалистическа" България превъзхожда "либерална" България.
22.
Хахаха....
21.04.2018 19:48:00
1
5
Що не го свалили някакви смотани дисиденти. Ми щото са смотани. Апропо, кои бяха дисидентите, че не се сещам? Всички бяха верни до гроб на Партията кърмилница. За 'дисидентите' става дума.
21.
А.....16
21.04.2018 18:33:29
0
3
Беден, гладен...ИЗРОД!
20.
До 17
21.04.2018 13:49:55
9
18
Ми не е така, защото сега сме 30 години в демокрацията и нивото ни е по-ниско от комунистическото !!! Модела беше грешен, но по-правилен от сегашния!!! Япония, Германия, Испания, Англия, Италия, са по-интелигентни генетично!!! Докато ние сме били 500 год под Робство, те са се развивали!!! Не случайно те също така са били Империи и са владеели големи територии!!! САЩ пък събират всички умове от света!!!! Така че ние с тях никога не можем да се мерим, каквато й система да има на власт!!!! Ние сме си глуповати и страхливи по ген!!! Единици са българите с потенциал!!! Комунизма постигаше много по-големи успехи в наука и произвадство!!! Не бяхме на нивото на немците, но какво от това?? Важнота е, че все пак имахме ниво, А СЕГА НЯМАМЕ НИВО!!! СЕГА СМЕ ЛЕКЕТА!!! По-добре комунизъм, отколкотохсегашната система!!! Сега само мафиотите са добре!!!
19.
баба Мара от пазара
21.04.2018 13:37:56
13
14
"Като беше толкова хубав социализмът, защо го свалихте, бе, другарки и другари?!"

Ами защото комунистът е такова същество, което се движи по команда, живее по заповед. Имаше такова стихотворение за Партията - "Ти права си, дори, когато съгрешиш". Не случайно казват, че "Комунизмът превръща човека в шибан идиот". И е вярно - кой друг може да убие човек по заповед, освен мафиота и комуниста. Единият убива за пари, което поне е разбираемо (но не и оправдано), а комунистът убива по убеждение, такава е престъпната идеология, която изповядва. На времето от Москва им заповядаха да "заобичат" Хитлер и те го заобичаха, хвалеха го. След като Хитлер нападна господарите им в Москва, заповедта се промени и те го намразиха. От Москва им заповядаха - убивайте, и те убиваха, после концлагери направиха и пак убиваха. Такова нещо е комуниста - сбърканяк. Заповядаха му да "обърне палачинката" за да могат партийните началници да станат капиталисти - и той я обърна, затрая си. Навремето комунягите стояха пред църквите с тефтерчета и записваха кои влизат там, за да ги тормозят по-късно. Сега в църквата от комунисти не можеш да се обърнеш. Това е шизофрения - раздвояване на личността. Болестно състояние!
И накрая относно оная глупост за построеното през СОЦ-а и боядисването. Оригиналът е: "Каквото народът построи, докато комунягите го гледаха от кабинетите си, после пак комуняги го откраднаха, а останалото (пак комуняги) го нарязоха за скрап, защото не ставаше и за боядисване".
18.
Г-н 9
21.04.2018 13:28:05
8
10
Вие сте с ментални проблеми!!!!!! Добре е, че с времето поради физическата ограниченост на живота, броят ви намалява! вижда се и по резултатите от изборите! най голямата, най демократична най стара пария, която преди без проблеми пчелеше изборите с мнозинство сега се е събрала до един файтон хора! от 2005 г нямате едно лице в управлявлението на държаата, освен почетната длъжност президент, който може и да прави коремно възлизане, но няма как да влезе в европейския политчески елит!
17.
sss
21.04.2018 13:09:05
8
8
НЛИЗКИЯ ДО ПРАВИЛНИЯ ОТГОВОР СЕ ПОЛУЧАВА, КОГАТО СЕ ПРЕЦЕНЯВА ОБЕКТИВНО! ВРЕМЕТО ДО 44А ДО 89А СИ ИМАШЕ СВОЕТО ПЛЮС! РАЗВИ СЕ ИКОНОМИКАТА, ОБРАЗОВАНИЕТО, МЕДИЦИНАТА! НО... ВИНАГИ ИМА НО!!!! ДОКАТО ПРИ НАС СЕ РАЗВИВАПЕ ДА КАЖЕМ НА СТЕПЕН 0,5, В ДРУГИ РАЙОНИ НА ПЛАНЕТАТА, ПРИ ДРУГИ РЕАЛНОСТИ СЕ РАЗВИВАШЕ НА СТЕПЕН 2!!!! И СЕГА ОТГОВОРЪТ НА ВЪПРОСА ЗАЩО? НЕКА ДА НЕ ГО ЧЕТАТ БРОНИРАНИТЕ ЦИМЕНТОВИ МАНДОЛИНИ! ИЛИ МОЖЕ БИ ТОЧНО ТЕ ДА ГО ПРОЧЕТАТ И ДАНО ГО ОСМИСЛЯТ! АБСОЛЮТНО НА ВСЯКАКЪВ ПРИРОДЕН, ИКОНИМИЧЕСКИ И ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОН ПРОТИВОРЕЧИ ДЪРЖАВАТА ДА ОПРЕДЕЛЯ КАК ДА СЕ РАЗВИВАВА ИКОНОМИКАТА!!!! ДА Я СТИМУЛИРА ДА, НО НЕ И ДА ОПРЕДЕЛЯ НАЧИНА НА РАЗВИТИЕ! ТОЗИ РЕЖИМ СИ ОТИДЕ, ЗАЩОТО НЕ ГО РАЗБРА, А И НЕ МУ ПОЗВОЛИХА ДА ТРЪГНЕ ПО ДРУГ КУРС! ВЯРНО Е, ПОСТРО МНОГО, НО КЪМ 89А Г ТО БЕШЕ БЕЗВЪЗВРАТНО ОСТАРЯЛО, А РЕАЛНОСТИТЕ БЯХА СЪВСЕМ ДРУГИ! СВЕТЪТ БЕШЕ ПРЕД ПРАГА НА НОВА ИКОНОМИЧЕКА И ТЕХНИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ! ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ОБЯСНИШ НА ЕДИН 80 ГОДИЧЕН ЧОВЕК КАК СЕ ПОЛЗВА ЕЛ. ПОЩА! НЯМА КАК ДА СТАНЕ! А БЕДАТА Е, ЧЕ ПОРАДИ ЛИПСА НА ИНФОРМАЦИЯ В ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДИТЕ ХОРА НЯМАХА ДОСТЪП ДО ТЕХНОЛОГИИТЕ! ТАКА ЧЕ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ПЕНСИОНЕРИ АКТИВИСТИ КОМСОМОЛЦИ.... ПРИЧИНАТА ДА СЕ СГРОМОЛЯСАТЕ БЕШЕ ЧЕ НЕ ОЦЕНИХТЕ ПРАВИЛНО ЗНАЦИТЕ НА ВРЕМЕТО! А 89А БЯХТЕ УЖАСНО ЗАКЪСНЕЛИ! ТОЛКОВА БЯХТЕ ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ВЕЛИЧИЕТО СИ, ЧЕ НЕ СИ ДАДОХТЕ СМЕТКА ЧЕ ВРЕМЕТО ВИ Е МИНАЛО! СМАТАХТЕ ЧЕ ЩЕ ВЕКУВАТЕ! ТОВА МИ НАПОМНЯ ЗА МЕЧТАТА ЗА ХИЛЯДОЛЕТЕН РАЙХ НА ЕДИН ПАРАНОИК! СТИГА СТЕ ПОВТАРЯЛИ КАТО ПАПАГАЛИ ЗА МИНАЛИ ПОСТИЖЕНИЯ! НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА, ЗАЩОТО ТОЧНО ВАШИЯ ЧОВЕК 97А ГО СЪСИПА! КОЕ ОТ ИКОНОМИКАТА ВИ БЕШЕ НА СВЕТОВНО НИВО? МЕТАЛУРГИЯ? ЕЛЕКТРОНИКА? МЕДИЦИНА? ЛЕКА ИНДУСТРИЯ? МАШИНОСТРОЕНЕ? ДАЙТЕ ЕДИН ПРИМЕР!!!!!!! НА ТЕЗИ КОИТО ВЪЗДИШАТ ЗА ТЕЗИ ВРЕМЕНА - ДА, ИМАТЕ ИЗВЕСТНИ ОСНОВАНИЯ! НЯМАШЕ ПРЕСТЪПНОСТ, ЗАЩОТО ИМАШЕ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ! НЯМАШЕ НАРКОТИЦИ, ЗАЩОТО ЦЯЛАТА СИСТЕМА БЕШЕ ЗАТВОРЕНА! И ПОРАДИ СЪЩАТА ПРИЧИНА НЯМАШЕ НИЩО ДРУГО!!!! БАНАНИ И ПОРТОКАЛИ БЯХА ЕКЗОТИКА! ВСЯКО НЕЩО В ЖИВОТА СИ ИМА ЦЕНА! ДАЛИ ЖИВЕЕМ ПО ДОБРЕ СЕГА ОТ ТОГАВА? ЗАМИСЛЕТЕ СЕ - КОЕ Е ПО ДОБРЕ? ДАЛИ ДА ЧАКАШ РЕДА СИ ЗА ПАНЕЛКА, ИЛИ ДА СИ ПОЗВОЛИШ НЕЩО ПО ДОБРО? ДАЛИ ДА ЧАКАШ РЕДА СИ ЗА ЕДНО ТЕХНИЧЕСКО НЕДОНОСЧЕ НАРЕЧЕНО ЛАДА, ИЛИ ДА СИ ПОЗВОЛИШ ДРУГО? ДАЛИ ДА СИ ПОЗВОЛИШ ЛЯТНА ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ ИЛИ ДА СПИШ НА ПАЛАТКА НА ГРАДИНА? СТИГА С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ!!!!!!! АЗ ЛИЧНО ЗА ЕДНО САМО СЪЖАЛЯВАМ!!!!!! МРЪСНАТА ПЯНА КОЯТО СЕГА Е НАД ВОДАТА ТОГАВА СИ СТОЕШЕ ТАМ КЪДЕТО Й Е МЯСТОТО! НА ДЪНОТО!!! НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НЕ Е НАПОМНЯЛА ЗА СЕБЕ СИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, РАДВАЙТЕ СЕ НА ЖИВОТА И ПРОЛЕТТА И СЕ ПОМИРЕТЕ СЪС СЕБЕ СИ! МИНАЛОТО - МИНАЛО! СТИГА СТЕ РОВИЛИ КОКАЛИТЕ!
16.
До 13ти
21.04.2018 13:02:41
6
4
Майка ти беше доста развита!
15.
Дааа
21.04.2018 13:00:46
4
4
Предаването на власт и бизнес по наследство е Най, Ама НАЙ-ГОЛЯТА ГРЕШКА!!!! Това съсипва всякаква истинска конкуренция и прогрес, И НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ ВСЯКО СЛЕДВАЩО БОГАТО ПОКОЛЕНИЕ Е ПО-ЛИГАВО И БЕЗДУШНО!!! Именно заради това наследяване сме в това лошо положение!!! Едно е да се наследят пари, друго е да се наследи бизнес и пост. Може да видите Кралица Елизабет ква бездушна е, а си представете Принц Хари, нейния наследник колко пъти по-бездушен и лигав е, но той е наследник на пост, който ще определя съдбините на милиарди!!! За жалост, докато има демоНкрация ще я има тази ЗЛА НАСЛЕДСТВЕНА СХЕМА
14.
Петър
21.04.2018 12:56:30
5
3
13-ти,
Може ли "развита икономика" да бълва загуби за гражданите, но не и за властта?
Баламурник!
13.
Като...
21.04.2018 12:18:40
7
15
Като сме малка държава, все сме зависими от някой! Въпросът е " правилно" ли сме избрали съюзника? Преди 30 години имахме развита държава-икономика, образование, здравеопазване, пътища, електроенергия...сега имаме срината държава- затворени предприятия, лоши пътища, закрити училища и болници, агресия, избягали затворници, политици-
шменти капели, наркотици, гей-паради, имигранти, беден народ...
12.
наблюдател
21.04.2018 12:16:28
1
18
Ти който си писал тази статия си я писал колкото да не заспиш. Че те комунистите свалиха Тодор Живков, разграбиха държавата и се върнаха пребоядисани във властта. Създадоха една фалшива демокрация от която 30 години страда обикновения български народ Честита ви "демокрация "
11.
Bsh
21.04.2018 11:41:28
7
9
Който не е съгласен с номер 7и9 живее в голяма заблуда .Трябва да е умствено изостанал за да не му го побира празната българска и осакатена от властта глава :(
10.
Петър
21.04.2018 11:17:48
10
9
9-ти,
България под диктатура фалира още 1956 г. Следват още два фалита до 1989 г.
Знаеш ли колко са загубите на тези "градивни" политики? Не знаеш, но лъжеш! Изрод.
9.
Hshsjs
21.04.2018 10:56:25
13
26
Комунизма го свали ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА сред партийците, които искаха да ГРАБЯТ даржавата, а не да ГРАДЯТ държавата!!! Те направиха преврата с помощта на Западните служби!!! На народа му показваха картинки от луксозните квартали на Запад и ги лъжеха, че като свалят комунизма всички ще заживеят така. Няма по-д0лни лъжци и крадци от демоНкратите!!! Ако комунистическа БГ беше фалирала, то демократична БГ е 3 пъти по-фалирала, защото комунистите имаха 10 милиарда дълг, но строяха мащабно пътища, пристанища, язовири, ВЕЦ, ТЕЦ, АЕЦ, фабрики, училища, болници, градини, пращаха хора в космоса, подържаха огромна армия, подържава чножество села, даваха 100% безплатно здравеопазване...а сегашните нищо не строят и нищо бизплатно не дават, и села не останаха, но сме с 30 милиарда дълг!!!! Това доказва кой е фалиралия и изкуствено подържания!!! Тези автори са или извратеняци подкрепящи престъпната свободия на демоНкрацията, или някой престъпна организация им плаща да разпространяват лъжи. За жалост 99% от авторите са тролове
8.
Иван
21.04.2018 10:24:50
12
19
Това което за 45 години се постой при социализма вие сега за 30 не можете да го санирате.
7.
Ани
21.04.2018 10:03:40
10
19
Не знам кой е писал таз глупост, но понятие си няма. Даже ни чул ,че стъпил човек на Луната? Глух и кьорав ли е? Или е роден скоро и си съчинява?
Ако соцът е фалирал, Западът не е ли? Или печата пари, но не може да си върне дълговете,въпреки това???
А що комунягите свалиха комунизма? Ми свалиха го, защото не можеха да забогатяват от властта и да крадат обилно.
6.
комунист
21.04.2018 10:02:25
7
23
Бай Тошовото време наистина си беше по-добре от сега. Лошото, че и тогава зависихме от други. Нашата икономика се крепеше на руските ресурси. Те като спряха и ние капитулирахме. Сега е пак така. Зависим от европейските фондове. спрат ли и умираме. Не можаха да разберат умниците, че България може да силна страна, ако развива, селското стопанство, туризма, леката промишленост и IT сектора.
5.
Аззз
21.04.2018 09:26:30
15
26
ИДИОТСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ,ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ,ТЕРОРИСТИТЕ ОТ НАТО И ПЕДАЛИТЕ ОТ ЕС.... ТОВА Е СИМВОЛА НА ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА
4.
демократ
21.04.2018 09:25:32
9
22
Затруднен съм ! Кой ли е писал тази статия ? Дали, Другарката Цецка Цачева от ОК на БКП Плевен или израсналият в семейство на платен деятел на ОК на БКП Благоевград, другарят Росен Плевнелиев(сам член на 21г. възраст на БКП) ? Или Другарят цветанов син на шофьор на ДС ? Или сина на деятелят на ОК на БКП Габрово Дончев ? Това, че Комуниста 2-ро поколение, сина на милиционер от Банкя, членЪт на БКП, Другаря Бойко Борисов нея е писал е ясно. Няма ментални възможности затова а е и зает със Западните Балкани. Кой ли я е писал ???
3.
курнелия нунева
21.04.2018 09:17:50
13
14
другарки и другари,вие сте най големите помияри
2.
Аполо
21.04.2018 09:04:02
7
14
Флегманите и те стъпили на Луната, ама простия матрял не знае още
1.
БСП - Болгарской Сол Перецов - мишмаш
21.04.2018 08:55:53
8
26
Колко си прав !
90% от милионерите са бивши и настоящи членове на БКП/БСП или техни роднини по права линия, които от куртоазия са напуснали партията-майка.
Останалите 10% са хитреците приближени до върхушката.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори