×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Освободиха Папицата и Сальо след спецакцията в Поморие, Христос и Рупанов с обвинения за малтретиране на ученик


Освободиха Папицата и Сальо след спецакцията в Поморие, Христос и Рупанов с обвинения за малтретиране на ученик
Шуреят на Митьо Очите (вляво) и неговият близък авер Богдан Рупанов засега остават зад решетките
Тема в развитие
виж още
скрий
15 Април 2018, Понеделник, 01:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Двамата ще се изправят пред Районния съд в Поморие още днес


Двама мъже се сдобиха с обвинения след зрелищната спецакция на ОДМВР-Бургас срещу наркоразпространението в петък в Поморие, научи Флагман.бг. Това са шуреят на Митьо Очите – Христос Янулис и неговият близък авер Богдан Рупанов. Другите задържани Димитър Продромов-Папицата и Сальо са освободени от полицията.

Срещу брата на Антигона, известен като Дядото и Рупанов са повдигнати обвинения за принуда. Според прокуратурата те са принуждавали 19-годишния Георги да извърши действия против волята си, като са употребили за това сила и заплахи. Ако бъдат признати за виновни, двамата могат да получат до 6 години затвор.

Районната прокуратура в Поморие е поискала удължаване на задържането на Христос и Рупанов. И днес след обяд те ще се изправят пред местните магистрати, които ще решат каква мярка за неотклонение да им наложат. 

Припомняме, че в петък, около обяд, при паралелни акции в Поморие бяха задържани четирима мъже. Христос бе арестуван при спецакция в дома си, а останалите трима бяха натръшкани зрелищно, след като колата им бе блокирана на оживена улица в града.

Както Флагман.бг вече съобщи, групата беше разследвана за отвличане на ученик, който е принуждаван насила да продава наркотици. Тепърва ще става ясно дали обвинението срещу бандата ще претърпи промени.



16
Коментара
Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
16
Коментара по темата
16.
Спортния
21.05.2021 22:47:21
0
1
който пее е навън който не пее при мене
15.
Няма
18.04.2018 11:57:52
1
1
Provalha si jivota bogdan sh sasipi bati vasko papicata sa razdeli sus gadjito si ico kucheto mi
14.
Помориец
16.04.2018 20:58:51
4
3
Съответното момче Георги преди две седмици влезе да краде в съседите ми ,а дъщеря им му е гадже.Беше с още едно
момче не го знам как се казва само знам,че брат му е в затвора. Виждал съм го да обикаля с Васко. А на тези малки наркоманчета кога ще им дойде времето. Или трябва някой да изреве та чак тогава. За васко знаем всеки месец го прибират ама няма нищо....нали тати плаща.
13.
гражданин
16.04.2018 17:29:53
0
7
Само че ако бъдат признати за виновни. ...Да ама не още утре ще бъдат навън срещу едни смешни 1000лв гаранция
12.
До 5
16.04.2018 16:56:53
0
8
Не знам колко четеш и какво схващаш от историята.. но явно нищо хаха
Говори се за разпространение на наркотици по принуда и не волно от страна на ученик.
Че тези помии и промити мозъци от наркотици олигофрени където се мислят за хванали оня горе за някъде.. от преди 10г трябваше да са в пандиза и до сега да са се интегрирали към обществото, а не да се мислят за гангстери/хамстери.
Стойчо казакоФ е същия бацил вкарайте го и него в ОПГ то.
11.
*********
16.04.2018 15:00:18
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
salio
16.04.2018 14:58:27
9
5
Istinata e che policaite iskaha da na navurjat svichki na edno zashtoto napisaha na georgi todorov jalbata mu te a ne toi a bashta mu se oplaka na shefa si poneje e i bivsh kmet s vruzki i zaradi tova vdignaha gruda na balon i bez da znaqt koi kakvo zadurjat shto ne zadurjite malkiq sopol sumati krajbi za mesec trevi amfeti bonboni hvashtan brat mui toima saviudobni da svirqvate chasov icite nishtoche gi hvashtate i si gipuskate i nikoine go e otvlichal narkomana sam eotishal da pushi trevaaa nito i bitnito nishtoo daje pocberpi saaska i se pohvali che prasnal na suychenicite parite za bala che vlqzal v frendkata mu da krade zlata pari
Ee policaite golqm kadur zashtitavate pak vie roditelite mu pratete sina si v zatvorA a ne nas oligota
9.
Млякото от Горно Езерово
16.04.2018 13:55:11
5
9
Искам да бъда шеф на мафията и да продавам дрога ,да еба курви и да карам нова кола.Тея мишоци Папицата и Сальо ще ги натопя пред куките.
8.
Какъв е проблема
16.04.2018 13:42:42
1
4
кой когато си иска да учи,стига да има памет и да може!
7.
ot 6 P.S.
16.04.2018 13:31:20
3
4
Но тя е толкова тъпа,че не можа да си вземе част от изпитите,а и много пречи обикалянето по-улиците с цигарата в уста ,в крайно немърлив вид..........
6.
до 4
16.04.2018 13:28:08
3
4
Ами да ученик се води и аз имам съседка,която след 2 години ще се пенсионира,но реши да завърши средно образование -задочно и учи.
5.
Наркотици
16.04.2018 13:12:12
3
10
През цялото време четем за наркотици и наркоразпространение,а сега говорим за ПРИНУДА. Истината е изменена многократно докато стигне до хората, а те след това колко пъти ще я променят само те си зная. Не вярвайте на всичко което се пише.
4.
Ученика
16.04.2018 13:08:06
3
7
На 19 години, а все още ученик да не говорим за някой който е повтарял. Защото съседа е на 35 години и е 11 клас пак ли ученик се води?
3.
Typo lapw
16.04.2018 12:54:24
4
7
Georgi Todorov e golqmo narkomanche, Celia grad go znae, samo maika mi I bashta mu ne shvashtat kolko e izpadnal. Dolen lyjec!
2.
Баба Пена
16.04.2018 12:45:27
3
13
Тези смешковци много отдавна трябваше да са в затвора и то за дълго! Лошото е ,че те са мишоци,а горе техните шефчета са "бизнесмени" .
1.
Г
16.04.2018 12:44:13
2
15
Утайки.И тия,които са замесени в освобождаването им.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата
Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори