×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нареждаха ми да спирам проверки или изпълнявам поръчки, не го правех, заради това ме махнаха


Нареждаха ми да спирам проверки или изпълнявам поръчки, не го правех, заради това ме махнаха
Вече бившият шеф на ДАИ в Бургас Атанас Желязков е човек, който не изневерява на принципите си
27 Март 2018, Вторник, 16:13 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Виждал съм, че шефове на фирми звънят в София на някого и веднага след това на мен ми се обаждат Агенцията с упреци. Съветват ме да си тръгна от това място и да си намеря „друга работа“

Атанас Желязков е доскорошен шеф на ДАИ Бургас (ВИЖ ТУК). Той е бивш кмет на Ахтопол, но през 2015 година напусна в знак на несъгласие с политиката на общинския кмет Георги Лапчев. Желязков преди това управляваше с подкрепата на ГЕРБ, спокойно можеше да спечели втори мандат и да е дълго време начело на курорта, но той не изневерява на принципите си. Не харесва ли нещо – го показва!

След като разбрахме, че е отстранен от длъжност го потърсихме за коментар. Първоначално той отказваше да говори: "Не искам да излиза, че плача за поста си. Напротив! Не ми е детската мечта да съм началник, кандидатствах, защото смятах, че мога да променя системата, а и защото това ми е тясната специалност”, аргументира се Желязков. По-късно все пак успяхме да го склоним да говори, за да съобщи смущаващи факти за работата на ДАИ Бургас, за политическия натиск и саботирането на контролната инспекция.


-Г-н Желязков, изненадахте ли се, че в последния възможен момент ви прекратиха договора като директор на ДАИ Бургас?

-Не се изненадах, защото това е практика от дълги години назад. Знаех, че ми кроят шапката, защото системата е такава, че искат да има въртележка и безвластие. Мен ме отстраниха на базата на точка в договора ми, позволяваща в срока на едногодишната ми заповед за назначение взаимоотношенията да се прекратят едностранно.

-Но защо тогава провеждат конкурси и тежки процедури за избор на началник?

-Защото законът ги задължава. Изпълнителната агенция Автомобилна администрация (ИААА) не може да остави дирекцията в Бургас без началник. Трябва да проведат конкурс, но обикновено го проточва доста дълго, след това се назначава някой и в срока на едногодишната му заповед го освобождават. Не съм първият, а и няма да съм последният. Това са умишлени действия, за да се саботира работата на автомобилната администрация в Бургас.

-Какво успяхте да свършите периода, в който бяхте начело на автомобилната инспекция в Бургас?

-Още в началото набелязах два основни проблема, които назад във времето са подценявани и никой не е извършвал качествен контрол. Става въпрос за пунктовете за прегледи на автомобилите, както и претоварването на товарните автомобили. В първите си дни като директор започнах сериозни проверки на всички 65 пункта за годишни технически прегледи, в голяма част от тях се минаваше без бележка за платени данъци. За 40 дни прекратихме тази порочна практика, а после справка на Сметната палата показа, че за този период всичките 13 общини на територията на Област Бургас са вдигнали приходите от данък на МПС. Сиреч – когато работи контролният орган, това е плюс за всички общини, защото приходите се повишават и то рязко. Спряхме и фиктивното минаване на преглед, което пращаше на пътищата опасни автомобили. Затворихме два пункта превантивно, защото спирачните им стендове не бяха редовни, а в трети пункт прегледите бяха фиктивни, и него го затворихме. Много медии в страната шумяха, че се правят акции, но реални действия имаше само в Бургас. В случая не става въпрос толкова за леките автомобили, а за камиони. Големият бич е, че те се претоварват, а и не са минали изряден преглед, което ги превръща в истинска бомба на пътя. Основната част от произшествията със загинали са точно заради този проблем – претоварени и неизправни камиони.

-Не си ли спечелихте врагове още тогава, защото тези хора не обичат да бъдат проверявани и контролирани?

-Естествено, че им наруших комфорта и си спечелих врагове, но това не ме е плашило. Опитах се да говоря с тях, направих няколко срещи, за да им обясня, че трябва да бъдат изрядни. Няколко пункта в Бургаска област драстично им намаля работата, загубиха много пари, но това не е мой проблем. Ако работеха по правилата, нямаше от какво да се притесняват. Част от тях обслужваха основно обществения транспорт – таксита, автобуси и товарните автомобили, а там нарушенията бяха най-драстични и впечатление правеше, че неизрядните са минали през едни и същи пунктове. Още като встъпих в длъжност направих проверка такситата. Оказа се, че голям процент от жълтите коли са изключително зле технически – с разбито окачване, ходова част, износени гуми и липса на добри спирачки. Контролният е отсъствал с години, и те са минавали между капките. Попаднах и на други фрапиращи нарушения. През летния сезон на летището кацат около 2 млн.пътници, които се извозват с автобуси. Засякохме амортизирани и опасни возила, никой не ги беше пипал до този момент и те се изненадаха, че ги проверяваме. Дори открихме двама шофьори без книжки, което е абсурдно. Не е имало втори случай на Ентуртранс единствено заради това, че пътуват на кратки разстояния и ниска скорост, но въпреки това си спомняте, че имаше инциденти със самозапалени автобуси, а те преди това са минали през пунктовете, би трябвало да са проверени. Знаете, че през нашия район се изнасят всички оръжия, боеприпапаси, оказа се, че има нелегални превозвачи, които без никаква документация пренасят оръжие, което минава през половин държава и през урбанизираните територии на Бургас, за да достигне до едно от пристанищата. И този проблем бързо го решихме – със засилен контрол.

-На кого хора пречихте?

-Това са хора, които са извън държавната администрация. Лично в моя случай тези хора, меко казано, са помолили зам.-министърът на транспорта Ангел Попов да прекрати трудовото ми отношение с агенцията.

-Колко влиятелни ще са този тип хора, че да могат да „молят“, както вие се изразявате зам.-министър?

-Според мен Ангел Попов не е човекът, който може да устои на такива молби. Идеята на тези хора, пак се връщам към началото на интервюто е да има анархия, да няма контрол, за да действа законът на джунглата. А той има само едно правило: „който иска да работи ще трябва да си потърси приятел да му помогне”. В доказателство на думите ми ще ви разкажа, че половин година, след като бях поел поста, писах няколко писма да ми се увеличи щата, да ми отпуснат още бройки, защото в Бургас, където през лятото трябва да следим и летището, и таксиметровите превози, и претоварването ние разполагаме само с 4 инспектори. В момента ситуацията е още по-зле – в бургаския отдел има само двама инспектори.

-Звучи абсурдно, а колко служители има в администрацията?

-Около 10 човека, които издават различни разрешителни и оформят документите. От тези двама инспектори единият трябва да е през деня на шофьорските изпити, а другият да извършва контролната дейност. Постигнаха това, което искат – да не се работи.

-Това ли е причината толкова години да не може нито един началник да се задържи? Николай Милушев се връща 3-4 пъти, Тодор Драгнев бе за кратко и т.нат.

-Точно това е причината. Николай Милушев, Тошко Драгнев, Кирил Костадинов и аз съм четвъртият за последните четири години. В момента вр.и.д.е един от главните инспектори – Красимир Георгиев. Надявам се рано или късно самият бизнес да разбере, че една такава анархия работи срещу тях, защото ражда нелоялна конкуренция. Голяма част от тях го знаят, но настояват да има реални правила, те да са за всички, а не само за определени.

-Получавали ли сте заплахи, че ще бъдете уволнен – от хора в системата, или извън системата?

-Естествено. Получавах постоянни заплахи. Ежедневни. Лично моите началници в София са ми звънели и упреквали, че съм правил проверка в определени обекти. Получавал съм и няколко нареждания, които не съм изпълнявал, не съм го правил, защото са били противозаконни.

-Какво означава „нареждания“? Разпореждали са ви да ходите да проверявате определени фирми ли?

-Да, казвали са ми, както и са ми държали сметка защо проверяват някои фирми. Виждал съм, че шефове на фирми звънят в София на някого и веднага след това на мен ми се обаждат от Агенцията с упреци. Съветват ме да си тръгна от това място и да си намеря „друга работа“. Аз не съм ги послушал никога, което ги дразнеше. Много ги дразнеше. Но на мен не ми е приоритет да бъда началник. Единственото ми желание бе да накарам ДАИ Бургас да заработи.

-Как спечелихте конкурса за шеф на службата в Бургас?

-Интересен факт е, че участвах на пет конкурса в автомобилна администрация. На 4 от тях бях отрязан – Хасково, Сливен, Стара Загора, Плевен, но в Бургас го спечелих по една причина, защото на самия конкурс нямаше кой да съветва комисията, а и периодът бе такъв, че всички се страхуват да предпиемат смели мерки.

-Ползвали ли сте протекции на някоя политическа сила, за да заемете безспорно апетитния пост шеф на ДАИ Бургас?

-Точно това имах предвид в предходния отговор. Моят конкурс се проведе през декември м.г., когато министър-председателят Бойко Борисов бе подал оставка. През декември предстояха предсрочни избори, ГЕРБ си отиваше, никой не смееше да кадрува. Спечелих конкурса чисто експертно, може би случайно. Другите кандидати бяха Тодор Драгнев, началник по времето на БСП и Кирил Костадинов – началник при ГЕРБ.

-Имате ли желание да се връщате отново в системата или сте омерзен и предпочитате да работите в частния сектор?

-Доволен съм от опита, който придобих в автомобилната администрация. Това ми е професията, това ми е специалността. Ще се върна само, ако има нужда да се направи реформа в системата, ако трябва да се връщам, за да седя на бюрото: Не, благодаря. Навън, извън държавния сектор мога да се реализирам много добре.

-Как работи ИААА? Много често и там се сменят началниците.

-Не работи! Тя е увеличено копие на един областен отдел. Там има куп парашутисти. Разговарял съм няколко пъти с изпълнителен директор Красимир Сребров, но беше безсмислено. Разбрах, че ме махат заради зам.-министъра Ангел Попов, който ме извика на работа в кабинета му, говорихме си много празни приказки, нищо експертно.

В категории: Политика


48
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 5
48
Коментара по темата
48.
Запознат
28.03.2018 14:15:30
7
9
Честен,ти да видиш.......
Забрави ли,когато минаваше коли,камиони,цистерни без данък без дори да са в пункта за ГТП.......честен?
47.
Ми то като едно време
28.03.2018 13:20:44
0
3
БКП ,БКП БКП ,,,сега ГЕРБ ,ГЕРБ ,ГЕРБ,.А си мръднал ви отиваш в кенефа ,пак бива ,щото едно време бой и в затвора.=димукрация бе.
46.
Р.Х.Бургас
28.03.2018 13:20:14
1
10
Четат ли това управляващите? Четат ли, че докато търсят послушни слуги, които само да изпълняват, така те унищожават своя народ.Българската мафия е готова да убива за пари- убива с некачествен транспорт, с некачествена храна и прочие. Но докато се търсят слуги за длъжностите, а не честни хора като този човек, така ще продължаваме да затъваме в блатото. Може би целта е тази. Като няма война да мрем по изкуствен начин. Браво на един честен човек като този, осмелил се да напише истината и много жалко за всички властващи, които допускат да има анархия в Бг и всичко това за пари и власт. Дали ще могат да си ги вземат в отвъдното?
45.
lizi gazi
28.03.2018 11:38:44
1
9
Vsichki koito imat rabota v DAI lijat dupeta, a na van revat i pluyat. Shto navan spazvate zakonite ,a v BG tarsite vrazki, zaplashvate s partii i drugi ... badjanaci. Atanas Jelyazkov e edin ot malkoto raboteshti administratori.
44.
Сарафово
28.03.2018 10:20:40
1
7
Няма по коректен човек от него яли сме пили сме заедно ! Насе сега теб те уволняват,но има един над тях над всички нас той ще им въздаде справдливо!Ти само бъди честен!
43.
до 29 Георги
28.03.2018 09:13:38
0
10
Така е в Абсурдистан.Кадърните бягат в чужбина тука останаха некадъните и циганите.Скоро те ще колят и бесят в Булгаристан.Ха Честито.
42.
Жунглата
28.03.2018 09:10:49
1
6
Пу тези които скачат срещу правилата и законите да им се случи случка с минат автомобил с фиктивен преглед и тогава да плямпат.Ако оживеят естествено.
41.
Do bai Atanas chestnia
28.03.2018 08:24:16
6
4
Goliamo revane za zaplata 800lv. Haide vsichki znaem za kakvo se natiskate intervutata sa prosto licemerno olicetvorenie na poshlosta v tazi darjava.
40.
666
28.03.2018 08:14:48
0
10
Lapchev napravi pateka da xodi v Sofia da moli partiata da otstraniat Nasko.V to a otnochenie e mrasen,vse pak e ot Urgari I tova mu e zalojeno.Taka I nemja da prieme ,che niekoi ot ekipa mu moje da protivorechi I da si otstoiava mnenieto si.Bravo Nase,za teb ne se pritesniavam ti si kadaren i she se upravish.
39.
???????
28.03.2018 07:54:25
4
11
Наскоооо звщо не как те храни Севан честен бил, как си караш служителите да пращат клиентите в твойто офисче
38.
Ами
28.03.2018 02:07:02
1
7
Ами то и, децата, го виждат че, даржавата е вече като жунгла. Цари тотална, анархия. Ако в бг си плащат нормално предвид поне, два бона месечно ще има инспектори като хората полицаи няма, да има проблеми
37.
умна
27.03.2018 23:50:36
1
16
не е единственият има и много други като него,който умишлено очерниха.........той е поредния
36.
компетентен
27.03.2018 23:37:52
2
17
Човекът си струва - на управляващата партия , обаче не и отърва!
35.
nm
27.03.2018 23:34:59
2
15
Тия от ГЕРБ са такива шантажьори и негодници, че вече наистина прекаляват - на какво отгоре ?
На кадърността ли, на опита ли, на алчността ли или на ненаситността им?
Що за секта е това?
Или по-сполучливо казано сборище от не реализирани бивши комунисти и не доизградени, и бракувани бивши корумпирани ченгета!
34.
минаващ
27.03.2018 22:48:26
1
5
Това за прегледите с неплатени данъци са глупости. Системата просто не те пуска напред. Но всичко останало е вярно.
33.
Александър Стоянов
27.03.2018 22:12:03
2
32
Познавам този човек лично!Честен ,лоялен принципен!
В Бг всеки е човек на някого....и такива качествата са неудобни а в днешни времена са и демоде !
Ако този човек бе подкрепен и не му беше подлята вода резултатите щяха да са налице за кратко време! Но прослойката на управляващата върхушка няма как да допусне това! На България и трябва няколко такива човека като него да поемат цялата власт и тогава ще видите дали няма да има ред във всяко едно звено а не тоз на оня и оня на тоз......докато това наши ваши не се прекрати няма управия!
32.
do 28
27.03.2018 22:01:20
1
6
parite 6te mi stignat za bilet,da se mahna ot kenefa bg-dostatu4ni sa mi
31.
До 29
27.03.2018 21:59:18
1
23
Прав си Георги малко се изнервих на коментарите само който е работил и го познава знае какъв справедлив и точен човек е
30.
Maq
27.03.2018 21:59:05
0
11
Az ne turpq da me natiskat na rabota,a kogato ne mi oturwa 6te me widite na terminal 2 .Ne kazwam 4e e tup,nikoi ne e tup -no w bg e taka ili slu6a6 ili ti namazwat skite
29.
Георги
27.03.2018 21:46:45
0
37
Абе хора, тук става дума за не работещи институции,за не работеща държава, за държавата на телефонните обажнания.Вие се карате за кирилицата и тем подобни, кой по умен и кой с работа и заплата. Не се е подчинил махнали са го...това е държавата, траеш си и съществуваш. Е, явно този човек има достойнство и не иска да съществува, а да живее. Успех в частният сектор.
28.
До 24
27.03.2018 21:34:00
4
3
Представям си колко пари имаш да си купиш тоалетна хартия да си обършеш черния насран задник
27.
До 26
27.03.2018 21:31:43
3
0
Тъпа си ти
26.
Jena
27.03.2018 21:23:04
2
5
iskali sa da bude6 bu6on,oba4e ti ne si se podal,ne sa namerili podhodq6tiq liolio i zatui sa ta razkarali,sega 6te tursqt nqkoi po tup......
25.
Случаен
27.03.2018 21:15:05
1
27
Приятелю, ти ще се запомниш като добър началник! Казвам ти го от личен опит! Браво и смело напред.
24.
basi do 21
27.03.2018 21:12:51
1
5
tup ama s rabota i s dengi,a drugiq umen,ama bezraboten,basi humora
23.
пешев
27.03.2018 21:11:58
10
8
даяджии са едни от най големите рекетьори.тоя да не се прави на умен и да не реве,като жена.айде марш
22.
До 21
27.03.2018 21:06:13
3
3
Ха тъп си и тъп ще останеш научно да научиш кирилицата
21.
do 19
27.03.2018 20:55:13
2
2
ami az imam po nau4no zanimanie,problema e twoi 4e nqma6 rabota,moje ti da gi pase6,az rabota si imam
20.
До 18
27.03.2018 20:47:49
0
13
Ей Пенчо паляци като теб много кой ревал бе човека са му взели интервю никой не ревал такива дебели като теб реват
19.
До 17
27.03.2018 20:34:30
2
4
Няма смисъл да общувам с дебил като теб ходи паси кравите на село
18.
ПЕНЧО
27.03.2018 20:30:07
18
6
Като са го натискали,защо не сигнализира прокуратурата бе паляк?А ревеш сега като те наритаха.Или службата беше сладка?
17.
do 16
27.03.2018 20:25:45
3
2
pla4a ,ne moga da pi6a negramoten sum,no moga sam da si wadq zaplatata i da ne polzwam flagman kato trudowa borsa
16.
До 15
27.03.2018 20:23:56
0
9
Първи се научи да пишеш на български ама може да не можеш защото си неграмотен
15.
do 14
27.03.2018 20:19:04
4
2
az pi6a li w Flagman-uwolniha me ot rabota be?i te mnogo hora gi uwolnqwat ,ama ne se oplakwat w flagman-rabota ima
14.
Do 12
27.03.2018 20:13:32
4
0
Кой реве бе ами къв си бе урлю
13.
1234
27.03.2018 20:11:46
2
1
Ей 9 от 7 кой реве бе мухльо никой не реве такива като теб ще реват
12.
do 11
27.03.2018 20:11:28
1
3
ami togawa 6to rewe tuk,da si nameri,pedal 6te wika6 na sebe si -az ne sum ob6tak i edwa li 6te buda haha
11.
1234
27.03.2018 20:09:29
3
1
Ей педал смятат stiga drami me go poznava6 to patio никога не е взимал петковци като теб ще са общи работници и той ще се намери много по добра работа
10.
9 do 7
27.03.2018 20:09:24
2
2
ami da da hodi da ba4ka drugade ko revat kato jeni
9.
Големия гъз
27.03.2018 20:09:13
2
0
Не се гъбаркайте с Ц. М.
8.
7777
27.03.2018 20:03:38
2
0
Цигу мигу текеро
7.
aide stiga drami
27.03.2018 19:55:44
6
2
6te se hvane ob6t rabotnik,hem bezplaten fitnes 6te ima hem i zaplatata 6te e su6tata,samo deto awanta nqma da ima.
6.
Мафия герб-дпс-бсп
27.03.2018 19:55:06
0
35
Готин човек, честен, но мафията е на власт и е страшно. Комунисти (бсп) пребоядисани комунисти (герб) и турци (дпс) такъв тюрлю-гювеч от който няма оттърване.
Новото робство! Кради,лъжи убивай! Добре поне, че е жив, този честен българин!
5.
Цацата
27.03.2018 19:38:57
0
14
До 1 ми че те кои са на власт сега ... ? Практика е кадърните и можещите и непослушните да бъдат прехвани
4.
BAI MILE
27.03.2018 19:37:38
0
17
CHEST I POCHITANIQ DRUJE.......SMELO NAPRED.......DE DA IMASHE POVECHE HORA KATO TEB....!!!!!!!
3.
123
27.03.2018 19:34:10
5
11
Ей бля бля на много ти знае устата не е гербаджийски отпадък ти си боклук
2.
Браво
27.03.2018 19:23:54
2
35
Наско ,като ти казвах,че ГЕРБ не стават ,ти не та не.За втори път се убеди.Лошото е ,че камионите на Цигу мигу ,пак ще вървят с повече дърва.
1.
blq blq
27.03.2018 19:22:12
28
8
Toq s pravo sa go mahnali gerbadjiiski otpadak
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори