×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Всеки пети българин умира преди да навърши 65 години
  • Почитаме Емилия - светицата, основала първия девически манастир
  • Хороскопа си за деня четете тук
  • Питбулът-убиец от Варна хапел наред, експертиза на съдебен лекар решава съдбата му
  • 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник
  • Бедствено положение в Тексас! Части от връхлетяния от бури щат остават без ток с дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаска актриса направи фурор в Канада, грабна награда за най-добра женска роля


Бургаска актриса направи фурор в Канада, грабна награда за най-добра женска роля
Преподавателите й от НАТФИЗ я определят като новата сензация в киното и театъра
24 Март 2018, Събота, 05:30 ч.
Източник: в. Фактор

Красивата и талантлива Мария върви успешно по пътя на световното кино и родния театър


Само преди дни една талантлива бургазлийка грабна наградата за най-добра женска роля на престижния филмов фестивал в Торонто. Казва се Мария Бакалова и е едва на 21 години, но вече усилено върви по пътя на успеха. Още като ученичка  в НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”- Бургас тя дава заявка, че ще бъде новата сензация в арт средите. Приета е от раз в НАТФИЗ. Сега е трети курс, но зад гърба си има много успешни проекти.


Кадър от филма "Трансгресия"

Мария е забелязана веднага от своите преподаватели, тъй като е талантлива, с нестандартно мислене, цветна, интересна. „Мечтаех да попадна на голямата сцена. Мечтаех да снимам филми. Това сега е факт и знам колко усилия съм положила и полагам, за да бъда забелязана, за да бъда на ниво”, споделя Мария. Нейните преподаватели и колеги са категорични, че тя не е добра, а неземно добра.

За това получава и признанието в Торонто. В конкуренция с актриси от цял свят, нашето бургаско момиче успя да впечатли жури и да вземе голямата наградата за женска роля в раздел „Драма”, за филма „Трансгресия”.

„Проектът е на режисьора Вал Тодоров. Даже се гордея, че това е наш общ проект, създадохме нещо заедно. Той използва моите спомени, мои написани произведения и така се стигна до „Трансгресия”.


Кадър от филма"Трансгресия"

Филмът взима и първа награда на фестивала и е част от „София филм фест”. „Щастлива съм от наградите. Даже не мога още да повярвам, че се случва всичко това. Като сбъднат сън ми е, но в същото време ми дава знак, че аз трябва да продължавам да се развивам и да вървя напред”, споделя младата бургазлийка.

Преди дни Мария Бакалова научава, че друг филм, в който участва - „Ангели”, е допуснат до финала на фестивала в Сен Тропе. Главната мъжка роля е поверена на Павел Владимиров.

А който иска да гледа Мария на театралната сцена, може да го направи в Пловдивския театър с постановката „Опасни връзки”.  Там играе две роли едновременно. А идеята за тази постановка хрумнала съвсем случайно на Мария и нейни колеги.

„Ние сме ентусиасти. Обичаме да експериментираме. Затова може би се получи добре”, каза тя.

Мария е участвала във филма „12А”, в момента играе в първия дипломен проект в НАТФИЗ „Черна дупка” на професор Иван Добчев.

През месец май, миналата година, тя се снима в главната роля във филма „Калинка”. Филмът също ще бъде представен на световен фестивал.


Минути преди премиерата на "Опасни връзки"

В категории: Бургас


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
do 7 i 9
26.03.2018 10:21:55
0
2
Хора, какви житейски ценности. Нали виждате, как всички ценности, дори и тези чисто интуитивните, които наследяваме от само себе си се унищожават. Насаждат ни се чужди култури, неизвестни възприятия, нелогична и абсурдна полова ориентация, насажда ни се страх, ужас, шок. Ами само като влезеш в сайта и прочетеш заглавията, започваш да се кръстиш, че си оцелял. Ето, прочетете мненията надолу. Според един няма смисъл от артисти вече, защото всички сме артисти...и което е жалко - прав е човекът. Та един примат с 100 снимки във фейсбук, одобрен от още 200 подобни нему примати вече е велик. За какво му е изкуство, мозък, майсторство. Та той е харесван и обичан, защото е красив/а, с големи бицепси/джуки, здрави мишци/ дупе и е нарисуван/а целия. Ермитажът и лувърът ряпа да ядат, защото пред неговите/нейните тленни рисунки и тъпи заучени сентенции ръсени шепи, класиците не струват...Така че чалга-културата е на почит. Тя ни е вменена, тя е единствения устрем, чрез който явно може да се оцелее в джунглата наречена България или Абсурдия.
9.
Ами, Пламене,
25.03.2018 12:32:36
0
2
чалгакултурата владее, защото се дава приоритет на такива статии. Да пишат за новите им песни, за участията им в благотворителни кампании, за евентуалните им дарения - да, нищо че са чалгаджии. Но регулярно да ти завират в лицето "яки дупари", "баджаци", да им дават трибуна да проглешават ушите на обществото, че"правели секс, но с алкохол и наркотици" видиш ли, не се занимавали...кому е нужно това? То че главите на Флагманите са нагъсто с полицията не от днес и вчера, е обществена тайна. Нито това, което ти твърдиш, е приемливо, нито ужасните мултипликации на "ценностите" на някакви си макар и актуални певачки. Но, както ти писах, нищо не спира тези процеси, нито някой в този сайт се замисля за истинските житейски ценности. За твое и мое съжаление...
8.
До 4 от Малашев
25.03.2018 12:27:04
0
0
Що не се самоубиеш бе, изрод :) ?
7.
Пламен до 6
25.03.2018 08:55:20
2
7
Чалга културата е завладяла от доста време цялото ни общество.И няма как точно този сайт да направи изключение.По лошото според мен е слугинаж на медиите.Конкретно Флагман обслужва предано полицията,която по мое мнение е най голямата ОПГ в страната.Обслужва политически престъпни структури и т.н.А функцията на медиите би трябвало да е да бъдат коректив в обществото,а не да обслужват користно нечии интереси.Ще ви дам един пример да ме разберете.Под рекламните и хвалебствени статии за Винпром Карнобат няма възможност за коментари.Пишат простотии и откровени лъжи,като за някакви братя Минкови,които никога не са съществували,за вековна история на този Винпром,а той съществува от 1994 година.Но г-н Стайков е силният на деня.Той командва парада.Мога да ви дам десетки други примери за слугинаж.Отвратен съм от всичко това.Затова една положителна статия,без да има задна мисъл в нея ме впечатлява и топли.
6.
До №1:
25.03.2018 08:26:16
1
9
Дано, дано, Пламене, да пишат, ама надали...На флагманите по-им лежат на сърцата теми като друга днешна:"Гери-Никол vs. Сузанита! Чий татуиран баджак е по-добър? "...Кажеш ли им го, обаче, те обявяват "извън темата" и ти удрят балтията. Постът ти изчезва.
5.
*********
25.03.2018 05:55:48
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Ебах мързела
25.03.2018 01:31:53
8
1
При условие че всеки си има камера и е актьор не смятам че понятието актриса вече има някаква тежест. Всеки е актьор виж ни снимките.
Разликата е че тя ще стои гладна докато ние поне имаме работа.
3.
Типично
24.03.2018 20:51:29
0
9
Познавам момичето от небезизвестния сериал Типично "Първа среща" (С02Е03). Уникално добър епизод!
2.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
24.03.2018 20:48:04
3
4
В Канада е лошо, да дойде в България или Русия...
1.
Пламен
24.03.2018 20:31:01
1
38
Пишете по често за талантливи хора.Позитивните новини топлят човешката душа,колкото и да е самотна и огорчена.Вместо да слугувате на полицейски и политически престъпни структури обръщайте внимание на доброто в човешката природа.Пожелавам на това момиче да не губи почва под краката си,и да е щастливо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Законът за конфискация дава възможности за произвол, отбелязва съдът в решението си Почина внезапно един от най-красивите българи Почина внезапно един от най-красивите българи Георги Тончев, който беше известен като българския Брад Пит Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Вече 2 години този човек получава всеки месец по 12 000 лв. от Общината и пуска жалби във всички възможни институции Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Георги Тончев-Джовани проби като еротичен танцьор и умря едва на 50 години Тихомир Янакиев: Созопол е готов за Лято 2024 Тихомир Янакиев: Созопол е готов за Лято 2024 Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за юли и август, 15 униформени ще осъществяват контрол с патрулка и пеша Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кметът на София в сблъсък с протестиращи, поискаха му оставката Кметът на София в сблъсък с протестиращи, поискаха му оставката Терзиев не пожела да отиде до средата на пътното платно, заради което гражданите започнаха да скандират „Оставка“ Хванали бай Тошо на калъп край морето Хванали бай Тошо на калъп край морето Бившият първи бил хванат от жена си в резиденция Евксиноград
След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Българският народ има една хубава приказка - след дъжд качулка
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Чък Норис пита дете:
- На колко годи и си?
- На 11.
- Аз на твоите години бях на 12.
Виц на деня Виц на деня Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в долари и в евро?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената е като катаджия. Реши ли да се заяде с теб, винаги ще намери за какво.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори