×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник


Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник
Стоян Колев е прехвърлил всичко на мъж, регистриран в бл.69 в зона Б
04 Декември 2017, Понеделник, 16:45 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ


Желая успех на всички, които се занимават с бизнес в България, лаконичен бе айтоският производител и търговец
Бургазлията Тодор Николов Тодоров, 43-годишен, живеещ в санирана панелка в зона „Б” на ж.к.”Меден рудник”, се оказа собственик на целия бизнес на най-известния човек след кмета в Айтос Васил Едрев, а именно - неговия политически опонент  Стоян Колев.

В кръга на активите на мистериозния бизнесмен от Меден рудник влиза голям и действащ хлебозавод, веригата магазини „Перла”, както и много недвижимо имущество в цялата Бургаска област.

За Тодор Николов Тодоров не е известно да е управлявал някаква фирма преди да придобие бизнес за милиони левове.

Той, според регистрите, се води бос на основната фирма в портфолиото на Стоян Колев - “Фуудс ток” ЕООД.

Основният актив на „Фууд сток” ЕООД са дяловете в компании, управлявани от Стоян Колев.

Една от най-големите е „Перла Трейд” ЕООД – собственик на супермаркетите "Перла" в Бургас, Айтос, Карнобат и Несебър. Самият Тодор Николов Тодоров е вписан като управител на “Перла Трейд” ЕООД през ноември т.г., когато  от фирмата окончателно е излязъл довереникът на Стоян Колев – Евгени Митков, който през годините бе негов съдружник и участваше активно в целия бизнес на айтоския предприемач. 

Малко преди това по същата схема е придобит контролът върху айтоския хлебозавод. Тодор Николов Тодоров получава „Георги Тончев и Сие” ЕООД, след като купува „Фуудс ток” ЕООД, а „Георги Тончев и Сие” ЕООД е едноличен собственик на капитала на „Хляб и сладкарски изделия” ЕООД.

Справка на Флагман.бг в Агенцията по вписванията показа още, че по фирмените партиди има десетки имоти. Сред тях са цялата база на хлебозавода, 7-те магазина „Перла” в Айтос, Карнобат, Несебър и Бургас(между 100 и 190 кв.м всеки от тях като площ), земеделски имоти в Карнобат и Айтос.

В актива на хлебозавода са магазин от 108 кв.м. на централния бул.”Христо Ботев” в Бургас, 100 кв.м. апартамент в бургаския ж.к.”Славейков”, помещение от 160 кв.м на близкия до плажа бул.”Демокрация”, парцел в тузарския кв. Ветрен и други.

Всички те са ипотекирани, с наложени възбрани от различни банки – „Райфайзенбанк”, „Първа инвестиционна банка”и  „Търговска банка Д”. За част от имотите са започнали изпълнителни дела и се продават чрез частни съдебни изпълнители. Други обаче са част от самите фирми, но с дългове към посочените банки.

Стоян Колев е продал фирмите си срещу символични суми, но с всички активи и пасиви.

От което излиза, че задачата на новия собственик няма да е никак лека - всеки месец той трябва да погасява безбожно високи вноски по кредитите и е голяма загадка откъде ще ги намери.

Личната партида на Стоян Колев като физическо лице в Агенцията по вписванията е 150 страници -  няма недвижим имот, който да не е заложен. Трудно може да се прецени към днешна дата дали самият Стоян Колев си е оставил някакво собствено имущество. Още повече, че преди 3-4 години той е продал всичките си наследствени имоти, явно в опит да рекапитализира бизнеса си.

„Икономическата обстановка в България наложи да продам бизнеса си. Питате ме за междуфирмени отношения и аз не желая да ги коментирам”, бе лаконичен пред Флагман.бг Стоян Колев след множество въпроси, които му зададохме.

Той допълни, че остава в България и няма да напуска страната, каквито са плъзналите слухове в Айтос. Щял да продължи да се занимава с политика и тази му роля напълно го задоволявала.

Желая огромен успех на всички, които се занимават с частен бизнес,  аз бях дотук.  Опитах се, но ситуацията бе много трудна. Не успях да докарам търговска верига „Перла” на печалба, заради други фирми, които също фалираха. Визирам Пени, Карфур и други, които продаваха млякото по 9 стотинки. Те заложиха на нискокачествени продукти и подбиха цените. Познавате ме и знаете, че съм човек, който няма да го направи. Няма да играе по този мръсен начин”, допълни на финала Колев.

Припомняме, че Стоян Колев бе един от най-могъщите бизнесмени в региона допреди 7-8 години. Фирмите му печелеха добре, развиваха се, той разширяваше портфолиото си.

Късметът обаче изведнъж му обърна гръб и бизнесът му почна да запада. За капак и той, и вече бившата му съпруга Йоана, станаха причина за две тежки катастрофи по тяхна вина. Колев е богослов по образование. Десен политик, общински и областен лидер на СДС, понастоящем общински съветник от Реформаторския блок. Бил е и кандидат за кмет.

В два поредни дни екип на Флагман опита да създаде контакт с новия бос от Меден рудник, живеещ по лична карта в бл.69 в зона Б. Домът му през цялото време е безлюден.



В категории: Бизнес , Айтос


Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
64
Коментара по темата
64.
Касабовлиеви
10.12.2017 07:30:33
0
3
Ко стана с плаващите да не си глътнахте граматиката или плюете за спорта. Значи Колев никой не е завлякал а тук само си го плюете без да е виновен човека. БРАВО НА ПЛЮВАЧИТЕ. Вие ще оправите България и себе си да живеете по добре която коментарите Ви . Приятна ....
63.
До 56
08.12.2017 18:32:37
0
1
До56 и пари
62.
Касабовлиеви
08.12.2017 18:15:42
1
4
Този с приказки го убиват даже му се чудя как издържа ама му се усмихнат и мазнят из Айтос пък на приказки е в гроба фалирал или в затвора. . Много му ядат краката сякаш е изял манджата на всички. До коментарите кажете колко пари Ви е взел този измамник и ще ви разбера че наистина колев е измамник . Само че си посочете и координати за да му платя борчовете на Г-н Колев и веднъж за винаги да спре тая лавина от помия за този достоен добър и истински човек.Поздрави за Флагман и всики доброжелатели
61.
do56
08.12.2017 17:55:45
1
2
praviat narkotici
60.
Донка Янева - истинската
07.12.2017 15:28:15
1
10
Изчаках нормално 1 ден господин Стоян Колев да си изтрие коментара , който е написал от мое име , но тъй като това не се случи сега аз ще напища своя коментар за него – искренно , честно , като ще спестя само някои факти за да не засегна близките му .
Познавам Стоян Колев от 13 години . Бяхме близки с първото му семейство, познавам и новото такова. Уточнявам какво е близки – бях поканена със съпруга ми да кумуваме на втората му сватба , но отказахме разбира се . Та мнението ми за Стоян изобщо не е хубаво . Не защото в момента не си говорим и съм му много обидена , а защото го познавам толкова добре като човек и познавам всичките му слабости и особености на характера. В живота си не съм срещала по-голям ЛЪЖЕЦ от Стоян . Лъже за всичко от това какво е ял за закуска , кого е срещал, кого познава , лъже за факти и събития за пари , за чувства и всичко . Това е патологично състояние и ако го оставите да мисли че му вярвате така „хваща гората“ че започва да Ви обяснява как е качил Еверест , как е обядвал с Бойко Борисов или че се е срещал с Далай Лама . Аз друг такъв лъжец не познавам и за нищо не му вярвам.
По отношение на крупният му бизнес – не мисля че някога е имал такъв. Според мен бизнеса е крупен когато имаш поне 1000 души работници , годишен оборот поне 30 милиона и активи поне за 50 милиона лева. Бизнесмен който не плаща осигуровките на работниците си с години , който не плаща дънъци сгради , МПС и смет също с години е меко казано дребен мошеник и мижитурка и далеч от крупен,уважаван или всички хвалебствия за които изписахте. Неговата „Търговска верига Перла“ се управляваше предимно от бившата му съпруга Йоанна , а Стоян се занимаваше с картинг, състезания с коли, политика, строителство на магазини и покупка и продажба на недвижими имоти с цел голяма бърза печалба. Управлението на бизнеса му беше стихийно,необмислено,импулсивно и това доведе до краха му с банките .
Миналата година Стоян Колев беше в затвора един месец – от 7-8 октомври до 10 ноември. Повода за това беше катастрофата му на АМ Тракия и неуважението към Пловдивския съд -не се явява като редовно призован . Та Стоян беше в Старозагорския затвор и взвода с останалите подсъдими се запозна с хора , които го посъветваха да си намери съдружник и да остави той да оправи нещата ... И така Стоян си прехвърли бизнеса на въпросния господин , къщата , колата и т.н. От всичко той остана да дължи много на банки , различни хора , НАП и институции. Мога да напиша още много неща , но това е истината и не искам да задълбавам подробности .
59.
*********
07.12.2017 13:46:53
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
58.
Кольо
06.12.2017 22:23:01
0
4
Кво правят Мечков, ами взе му бизнеса на Стоян,взе му къщата, колата и му събу гащите да вози хляб. Скоро Колев го чакайте да ходи с разрешение до кенефа.
57.
As
06.12.2017 19:19:09
0
4
Пари кво да правят
56.
condor
05.12.2017 22:19:00
0
4
а какво правят Мечков и компания там
55.
до 54
05.12.2017 18:22:57
0
5
Аз пък разбрах ,че някаква Джавкова от Айтос ЦПЗ трябва да е прибират,че скъсала ли е изяла ли е неразбрах някакви важни документи!
54.
ами пък ко?!
05.12.2017 17:13:05
0
9
От тази статия нищо не разбрах, ако ко от тва?! Само разбрах, че сме имали много "известен кмет" и много известен някакъв Стоян. И ко от тва?! Явно с Айтос има класация за известност. Ако е така аз гласувам за Чоната!!! Нека да видим колко харесвания ще събере той.
53.
Донка Янева - истинската
05.12.2017 17:04:04
0
6
Стояне изтрий си коментарите особено този който ползваш моето име 31. Знаеш че не си говорим и съм ти достатъчно обидена за да пиша коментари за твоите глупости. Затова смятам да запазя мълчание и между другото никога не съм те смятала за мъжкар, още повече сега когато ползваш името ми да си пишеш коментарите. Не ме карай да напиша моето мнение за теб, така че бъди коректен и си изтрий писанията.
52.
Защо в този ПИШМАН град...
05.12.2017 10:04:57
5
7
ЖЕНИ ОБЛЕЧЕНИ В ЮРИДИЧЕСКА ВЛАСТ СИ ПОМАГАТ ВЗАИМНО ,ЗА ДА МОЖЕ ДРУГИ ПСИХИЧНО БОЛНИ ЖЕНИ ДА СТАВАТ ЖЕРТВИ НА ИМОТНИ ИЗМАМИ
51.
*********
05.12.2017 09:56:13
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
50.
до 47
05.12.2017 09:47:54
1
8
ама как,тя се е научила да отваря цяла врата с карта.Това за нея е голямо постижение в свта на електрониката!Нищо,че е ние преди 20 години още бяхме по-напред от нея в този свят!Когато завалойката не знаеше сигурно какво е филм (домашно)да гледаш!Забавно е да се кефиш на тъпите!
49.
*********
05.12.2017 09:44:24
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
48.
do 47
05.12.2017 09:35:47
1
8
как може да ни натрисат такива кадри.Я марш от там!
47.
до М.Генчева
05.12.2017 09:16:26
4
7
Вземи се запиши на уроци по право при някои професори- така няма да разберат,че дипломата ти е купена.Образовай се поне докато се пенсионираш.
46.
Станка
05.12.2017 08:36:07
3
12
И аз искам да попитам кой поръча статията? Когато имаш бизнес и правиш 15 милиона оборот годишно се предполага да имаш печалба поне 2 милиона - горе долу това е аритметика дори не и математика .Но Стоян не е човек който може да управлява и 1 милион, няма мозък и е прекалено лаком да го направи.От къде му дойдоха проблемите-купуваше по 3-4 коли на година Мерцедеси естествено,караше като ненормален с 240-250 по магистралите, хукна да си търси нови жени,да ги води на почивки , строеше магазини,апартаменти и къщи и за всичко това плащаха доставчиците му - лъже,крие се , маже ,грозна и отвратителна картина.Това е Стоян за който много статии написахте Флагман от това колко велик политик и баща е до снимки с новата жена от сватбата и раждане на третото му дете.Защо не го попитате къде са сина и дъщеря му,за скандалите и че никой от тях не иска да го види и чуе,защото фактите са такива че центъра на вселената за Колев е неговия гъз. Неговата лакомия,лукса и парите които сънува всяка вечер са всичко за неговия гъз. Това е човек който сменя мнението си на всеки 5 минути и съзнава много ясно колко е дребен и незначителен. Защо въобще пишете за него?
45.
Kiril Stoianov
05.12.2017 07:53:17
0
5
V biznesa na Stoianov e namesen Me4kov ako nikoi ne znae i li se praviat
44.
Колко фирми завлече с пари
05.12.2017 07:11:16
2
9
Честният бизнесмен колко фирми завлече с пари, като фалира. Докато сменяше коли по 100-200 000 лв като носни кърпи. Имаше юбилей в бизнеса -20 години бавеше плащания на доставчици в месеци. Как няма да фалира, като никой не искаше да му доставя в магазините. Жалко, защото изглеждаше интелигентен човек, но бизнес се гради с коректно отношение
43.
До Истината (Ивелин Йорданов)
05.12.2017 02:34:48
0
7
Иво, кажи си колко ти плати Стоенчо на местните ?
42.
Васил
05.12.2017 00:47:51
0
10
Как може бе............... Айтозлии целия свят да се върти около нас а ние да го управляваме начело с рождито
41.
*********
05.12.2017 00:41:38
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
40.
*********
05.12.2017 00:38:05
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
39.
Мечков
04.12.2017 23:49:22
1
7
Стоянчо е най разпиляния пишман бизнесмен които е получил всичко на готово от тъста си и после с политически протекции успяваше да прави пари но парите не са за него пречат му и сега това е дъното повече птичката няма да кацне
38.
В.в.
04.12.2017 23:25:53
1
6
Стоянчо си живурка щастливо а вий. Си 0 9 пишете каквото си искате
37.
*********
04.12.2017 23:04:38
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
36.
Баси статията
04.12.2017 23:02:56
2
4
ибан колев пише за стоян колев...
35.
*********
04.12.2017 23:00:44
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
В.в.
04.12.2017 22:57:57
1
5
Клюкарски истории и докога ще ни занимавате
33.
В.в.
04.12.2017 22:57:57
2
5
Клюкарски истории и докога ще ни занимавате
32.
xxx
04.12.2017 22:28:22
0
3
https://www.flagman.bg/article/24346
31.
Донка Янева
04.12.2017 22:26:34
4
8
Бъди щастлив Колев Народа го е казал. Кучетата си лаят пък кервана си върви. Ти си мъжкар на място. Убий ги с мълчание
30.
ДО ФЛАГМАН
04.12.2017 22:20:17
0
5
ПРОПУСНАХТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ 21
29.
Айтос пита Флагман
04.12.2017 22:19:29
6
10
Кой поръча статията и кой я плати. Поздрави от Стоян Колев Бащата на 3 деца щастлив живот и борбен човек който е от малкото съхранили човещината и себе си и е виновен за това че направи доста хора богати то не бяха управителни на магазини на Хлебозавода гошко планетата и много други на никой не е взел нищо за да прави каквото е решил ЧОВЕКА Стоян Колев. Поклон Стояне Бъди все такъв весел щастлив здрав и човечен . Пенчо
28.
*********
04.12.2017 22:16:27
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
27.
Пламен до 15
04.12.2017 22:15:30
3
8
За разлика от вас съм си написал името.В предходният си коментар най искрено съм изразил собственото си мнениеза Човека Стоян Колев,когото имам претенции да познавам.Допуснал е много грешки,но това не означава,че е лош човек.Не ангажирам никой с оценката си.Приятна вечер и запомнете,че само когато сме на мястото на конкретният човек и преживеем същите неща можем да коментираме.Всички сме безкрайно грешни.
26.
*********
04.12.2017 22:08:12
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
25.
*********
04.12.2017 22:06:38
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
24.
*********
04.12.2017 22:05:12
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
23.
*********
04.12.2017 22:04:27
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
22.
*********
04.12.2017 22:02:30
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
21.
Аш косум машала ефенди
04.12.2017 21:59:33
0
2
https://www.flagman.bg/article/26738
20.
Айтозлия
04.12.2017 21:35:18
0
7
Тоя мръсник с доносите си вкара в гроба И.Й
19.
*********
04.12.2017 21:33:25
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
НАПаджия
04.12.2017 21:30:42
2
10
Тъпанара има актове от НАП за над 1.5 млн. лева за далавери с ДДС
17.
Фирма Деси
04.12.2017 21:29:15
3
4
Боклука още пише анонимни доноси но никой вече не му се връзва.
16.
*********
04.12.2017 21:27:41
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
До 11 -тия тъпанар Пламен
04.12.2017 21:24:01
2
2
Като го видиш питай го за Иван Йорданов
14.
Запознат
04.12.2017 21:22:36
1
7
Тоя помияр е най-гнусното същество. Редовно пишеше доноси до НАП срещу конкурентите си. На неговата съвест ще тежи смъртта на друг айтоски безнесмен....
13.
*********
04.12.2017 21:13:17
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Карабас бара вас
04.12.2017 20:55:38
0
5
Блокът е 69, зоната е Бе? Мирише ми на секс някакъв
11.
Пламен
04.12.2017 20:55:38
3
12
Стоян е добър човек.Най вароятно е допуснал грешки.Но смея да твърдя,че го познавам като човек и мнението ми е положително.Стоян преживя доста трусове,но е жив и здрав и му предстоят хубави моменти.След всеки дъжд идва слънце,важното е човек да не губи вяра.Стоян ще си стъпи на краката.Не съм срещал човек който с такъв позитивизъм да посреща проблемита.Възхищавам му се затова.А проблеми имат много хора,разликата е в начина по който реагираме на тях.
10.
до 8
04.12.2017 20:29:00
4
10
Кмета го зариби Х.Стойлова и тем подобни ,работещи в съда !На балотажа Христина трепнеше в очакване дали Васито ще спечели,а после след като той спечели е закара на ресторант да е почерпи и нея и Алексиеви и Шестакова и мн. други!
9.
*********
04.12.2017 20:27:53
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
А ЕДРЕВ КОЙ ГО ЗАРЕБИ ДА СТАВА КМЕТ?
04.12.2017 20:17:54
0
13
Сигурно пак Руждито и напълниха полицията с кадри от кол и въже,но за сметка на това с мизерните си заплатки строят доста големи палати ченгенцата-от къде манги а?
7.
*********
04.12.2017 20:09:23
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
Истината
04.12.2017 20:07:02
5
18
Флагман, статия ви е доста неточна. Сега ще ви напиша всичко за Стоян Колев. Работех при него преди години. Още поддържаме контакти.
Проблемите на този човек не са от днес. Тоталният му провал се дължи на неговите болни политически амбиции.
Преди 10-на години бизнесът на Колев генерираше над 15 милиона оборот годишно.
Тогава му пуснаха мухата, че е подходящ за Кмет на Община Айтос. Негов верен ментор беше Ружди Хасан, който е лидер на ДПС-Айтос от много години.
Само ако знаете колко пари го изсмука Р.Хасан!!! Апартаменти в Несебър, мерцедес Е-класа, а колко кеш му пробраха "за гласове". Стоян даваше ли даваше. Р.Хасан си построи 3 къщи, купи стотици декари земя в Мъглен, строи кооперации заедно със депутата Севим Али и Юзджан Юмер. Правиха "общ бизнес" в обастта на сметоизвозването, където потънаха доста пари на Колев. Пък чрез сина на Р.Хасан който е публичен изпълнител в НАП заблуждаваха Перлито, че ще му скатаят едни пари, които Стоян е дължал като Едноличен търговец - около 1 милион за осигуровки. Само от там прибраха над 300 000 за рушвети.
Започна лоши кредити от неподходящи хора. За да си върне кредитите започна да залага магазините и хлебозавода на банките. После взимапе от една банка, за да погаси в друга.
След това продаде магазините. Този в Несебър го взеха на публична продан, а останалите продаде на фирма "Ваня" Карнобат, за които се говори, че са близки до виден карнобатски бизнесмен.
Дори Евгени, който живее в САЩ не успя да спаси фирмите, в които имаше голям дял.
Хлебозавода му го взе Мечков и този от панелката е негов човек.
Сега Стоян разнася хляб с микробус на заплата.
5.
Мале
04.12.2017 19:56:18
2
19
Сигурно скоро Китюка,Фейм ,Коцито и мн. други от Айтос и те ще си продадат чок фирмите на някой!Това ще е нова тактика измислена от чок мозъка на схемите в Айтос бат Басри!
4.
ННН
04.12.2017 19:54:00
1
12
фалирал и си продал бизнеса на някой нещастник! нали уж го забраниха това със закон?!
3.
схема след схема
04.12.2017 19:49:42
5
15
няма нормален бизнес и бизнесмен всичко е от измамник нагоре
2.
ЕГАТИ БИЗНИСМЕНИТЕ!!!!!!
04.12.2017 19:45:21
3
10
В СХЕМИТЕ СТИГА ИЗМАМИ –АЛО БОЙКО САМОСЕЗИРАЙ СЕ
1.
1
04.12.2017 19:32:46
3
14
След кмета е нотариуса с бляскавата си кариера
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта"
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори