Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник


Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник
Стоян Колев е прехвърлил всичко на мъж, регистриран в бл.69 в зона Б
04 Декември 2017, Понеделник
Автор: Иван КОЛЕВ


Желая успех на всички, които се занимават с бизнес в България, лаконичен бе айтоският производител и търговец

Бургазлията Тодор Николов Тодоров, 43-годишен, живеещ в санирана панелка в зона „Б” на ж.к.”Меден рудник”, се оказа собственик на целия бизнес на най-известния човек след кмета в Айтос Васил Едрев, а именно - неговия политически опонент  Стоян Колев.

В кръга на активите на мистериозния бизнесмен от Меден рудник влиза голям и действащ хлебозавод, веригата магазини „Перла”, както и много недвижимо имущество в цялата Бургаска област.

За Тодор Николов Тодоров не е известно да е управлявал някаква фирма преди да придобие бизнес за милиони левове.

Той, според регистрите, се води бос на основната фирма в портфолиото на Стоян Колев - “Фуудс ток” ЕООД.

Основният актив на „Фууд сток” ЕООД са дяловете в компании, управлявани от Стоян Колев.

Една от най-големите е „Перла Трейд” ЕООД – собственик на супермаркетите "Перла" в Бургас, Айтос, Карнобат и Несебър. Самият Тодор Николов Тодоров е вписан като управител на “Перла Трейд” ЕООД през ноември т.г., когато  от фирмата окончателно е излязъл довереникът на Стоян Колев – Евгени Митков, който през годините бе негов съдружник и участваше активно в целия бизнес на айтоския предприемач. 

Малко преди това по същата схема е придобит контролът върху айтоския хлебозавод. Тодор Николов Тодоров получава „Георги Тончев и Сие” ЕООД, след като купува „Фуудс ток” ЕООД, а „Георги Тончев и Сие” ЕООД е едноличен собственик на капитала на „Хляб и сладкарски изделия” ЕООД.

Справка на Флагман.бг в Агенцията по вписванията показа още, че по фирмените партиди има десетки имоти. Сред тях са цялата база на хлебозавода, 7-те магазина „Перла” в Айтос, Карнобат, Несебър и Бургас(между 100 и 190 кв.м всеки от тях като площ), земеделски имоти в Карнобат и Айтос.

В актива на хлебозавода са магазин от 108 кв.м. на централния бул.”Христо Ботев” в Бургас, 100 кв.м. апартамент в бургаския ж.к.”Славейков”, помещение от 160 кв.м на близкия до плажа бул.”Демокрация”, парцел в тузарския кв. Ветрен и други.

Всички те са ипотекирани, с наложени възбрани от различни банки – „Райфайзенбанк”, „Първа инвестиционна банка”и  „Търговска банка Д”. За част от имотите са започнали изпълнителни дела и се продават чрез частни съдебни изпълнители. Други обаче са част от самите фирми, но с дългове към посочените банки.

Стоян Колев е продал фирмите си срещу символични суми, но с всички активи и пасиви.

От което излиза, че задачата на новия собственик няма да е никак лека - всеки месец той трябва да погасява безбожно високи вноски по кредитите и е голяма загадка откъде ще ги намери.

Личната партида на Стоян Колев като физическо лице в Агенцията по вписванията е 150 страници -  няма недвижим имот, който да не е заложен. Трудно може да се прецени към днешна дата дали самият Стоян Колев си е оставил някакво собствено имущество. Още повече, че преди 3-4 години той е продал всичките си наследствени имоти, явно в опит да рекапитализира бизнеса си.

„Икономическата обстановка в България наложи да продам бизнеса си. Питате ме за междуфирмени отношения и аз не желая да ги коментирам”, бе лаконичен пред Флагман.бг Стоян Колев след множество въпроси, които му зададохме.

Той допълни, че остава в България и няма да напуска страната, каквито са плъзналите слухове в Айтос. Щял да продължи да се занимава с политика и тази му роля напълно го задоволявала.

Желая огромен успех на всички, които се занимават с частен бизнес,  аз бях дотук.  Опитах се, но ситуацията бе много трудна. Не успях да докарам търговска верига „Перла” на печалба, заради други фирми, които също фалираха. Визирам Пени, Карфур и други, които продаваха млякото по 9 стотинки. Те заложиха на нискокачествени продукти и подбиха цените. Познавате ме и знаете, че съм човек, който няма да го направи. Няма да играе по този мръсен начин”, допълни на финала Колев.

Припомняме, че Стоян Колев бе един от най-могъщите бизнесмени в региона допреди 7-8 години. Фирмите му печелеха добре, развиваха се, той разширяваше портфолиото си.

Късметът обаче изведнъж му обърна гръб и бизнесът му почна да запада. За капак и той, и вече бившата му съпруга Йоана, станаха причина за две тежки катастрофи по тяхна вина. Колев е богослов по образование. Десен политик, общински и областен лидер на СДС, понастоящем общински съветник от Реформаторския блок. Бил е и кандидат за кмет.

В два поредни дни екип на Флагман опита да създаде контакт с новия бос от Меден рудник, живеещ по лична карта в бл.69 в зона Б. Домът му през цялото време е безлюден.В категории: Бизнес , Айтос


64
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
64.
Касабовлиеви
10.12.2017 07:30:33
3
0
Ко стана с плаващите да не си глътнахте граматиката или плюете за спорта. Значи Колев никой не е завлякал а тук само си го плюете без да е виновен човека. БРАВО НА ПЛЮВАЧИТЕ. Вие ще оправите България и себе си да живеете по добре която коментарите Ви . Приятна ....
63.
До 56
08.12.2017 18:32:37
1
0
До56 и пари
62.
Касабовлиеви
08.12.2017 18:15:42
4
1
Този с приказки го убиват даже му се чудя как издържа ама му се усмихнат и мазнят из Айтос пък на приказки е в гроба фалирал или в затвора. . Много му ядат краката сякаш е изял манджата на всички. До коментарите кажете колко пари Ви е взел този измамник и ще ви разбера че наистина колев е измамник . Само че си посочете и координати за да му платя борчовете на Г-н Колев и веднъж за винаги да спре тая лавина от помия за този достоен добър и истински човек.Поздрави за Флагман и всики доброжелатели
61.
do56
08.12.2017 17:55:45
2
1
praviat narkotici
60.
Донка Янева - истинската
07.12.2017 15:28:15
9
0
Изчаках нормално 1 ден господин Стоян Колев да си изтрие коментара , който е написал от мое име , но тъй като това не се случи сега аз ще напища своя коментар за него – искренно , честно , като ще спестя само някои факти за да не засегна близките му .
Познавам Стоян Колев от 13 години . Бяхме близки с първото му семейство, познавам и новото такова. Уточнявам какво е близки – бях поканена със съпруга ми да кумуваме на втората му сватба , но отказахме разбира се . Та мнението ми за Стоян изобщо не е хубаво . Не защото в момента не си говорим и съм му много обидена , а защото го познавам толкова добре като човек и познавам всичките му слабости и особености на характера. В живота си не съм срещала по-голям ЛЪЖЕЦ от Стоян . Лъже за всичко от това какво е ял за закуска , кого е срещал, кого познава , лъже за факти и събития за пари , за чувства и всичко . Това е патологично състояние и ако го оставите да мисли че му вярвате така „хваща гората“ че започва да Ви обяснява как е качил Еверест , как е обядвал с Бойко Борисов или че се е срещал с Далай Лама . Аз друг такъв лъжец не познавам и за нищо не му вярвам.
По отношение на крупният му бизнес – не мисля че някога е имал такъв. Според мен бизнеса е крупен когато имаш поне 1000 души работници , годишен оборот поне 30 милиона и активи поне за 50 милиона лева. Бизнесмен който не плаща осигуровките на работниците си с години , който не плаща дънъци сгради , МПС и смет също с години е меко казано дребен мошеник и мижитурка и далеч от крупен,уважаван или всички хвалебствия за които изписахте. Неговата „Търговска верига Перла“ се управляваше предимно от бившата му съпруга Йоанна , а Стоян се занимаваше с картинг, състезания с коли, политика, строителство на магазини и покупка и продажба на недвижими имоти с цел голяма бърза печалба. Управлението на бизнеса му беше стихийно,необмислено,импулсивно и това доведе до краха му с банките .
Миналата година Стоян Колев беше в затвора един месец – от 7-8 октомври до 10 ноември. Повода за това беше катастрофата му на АМ Тракия и неуважението към Пловдивския съд -не се явява като редовно призован . Та Стоян беше в Старозагорския затвор и взвода с останалите подсъдими се запозна с хора , които го посъветваха да си намери съдружник и да остави той да оправи нещата ... И така Стоян си прехвърли бизнеса на въпросния господин , къщата , колата и т.н. От всичко той остана да дължи много на банки , различни хора , НАП и институции. Мога да напиша още много неща , но това е истината и не искам да задълбавам подробности .
59.
*********
07.12.2017 13:46:53
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
58.
Кольо
06.12.2017 22:23:01
4
0
Кво правят Мечков, ами взе му бизнеса на Стоян,взе му къщата, колата и му събу гащите да вози хляб. Скоро Колев го чакайте да ходи с разрешение до кенефа.
57.
As
06.12.2017 19:19:09
4
0
Пари кво да правят
56.
condor
05.12.2017 22:19:00
4
0
а какво правят Мечков и компания там
55.
до 54
05.12.2017 18:22:57
5
0
Аз пък разбрах ,че някаква Джавкова от Айтос ЦПЗ трябва да е прибират,че скъсала ли е изяла ли е неразбрах някакви важни документи!
54.
ами пък ко?!
05.12.2017 17:13:05
9
0
От тази статия нищо не разбрах, ако ко от тва?! Само разбрах, че сме имали много "известен кмет" и много известен някакъв Стоян. И ко от тва?! Явно с Айтос има класация за известност. Ако е така аз гласувам за Чоната!!! Нека да видим колко харесвания ще събере той.
53.
Донка Янева - истинската
05.12.2017 17:04:04
6
0
Стояне изтрий си коментарите особено този който ползваш моето име 31. Знаеш че не си говорим и съм ти достатъчно обидена за да пиша коментари за твоите глупости. Затова смятам да запазя мълчание и между другото никога не съм те смятала за мъжкар, още повече сега когато ползваш името ми да си пишеш коментарите. Не ме карай да напиша моето мнение за теб, така че бъди коректен и си изтрий писанията.
52.
Защо в този ПИШМАН град...
05.12.2017 10:04:57
7
5
ЖЕНИ ОБЛЕЧЕНИ В ЮРИДИЧЕСКА ВЛАСТ СИ ПОМАГАТ ВЗАИМНО ,ЗА ДА МОЖЕ ДРУГИ ПСИХИЧНО БОЛНИ ЖЕНИ ДА СТАВАТ ЖЕРТВИ НА ИМОТНИ ИЗМАМИ
51.
*********
05.12.2017 09:56:13
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
50.
до 47
05.12.2017 09:47:54
8
1
ама как,тя се е научила да отваря цяла врата с карта.Това за нея е голямо постижение в свта на електрониката!Нищо,че е ние преди 20 години още бяхме по-напред от нея в този свят!Когато завалойката не знаеше сигурно какво е филм (домашно)да гледаш!Забавно е да се кефиш на тъпите!
49.
*********
05.12.2017 09:44:24
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
48.
do 47
05.12.2017 09:35:47
8
1
как може да ни натрисат такива кадри.Я марш от там!
47.
до М.Генчева
05.12.2017 09:16:26
7
4
Вземи се запиши на уроци по право при някои професори- така няма да разберат,че дипломата ти е купена.Образовай се поне докато се пенсионираш.
46.
Станка
05.12.2017 08:36:07
12
3
И аз искам да попитам кой поръча статията? Когато имаш бизнес и правиш 15 милиона оборот годишно се предполага да имаш печалба поне 2 милиона - горе долу това е аритметика дори не и математика .Но Стоян не е човек който може да управлява и 1 милион, няма мозък и е прекалено лаком да го направи.От къде му дойдоха проблемите-купуваше по 3-4 коли на година Мерцедеси естествено,караше като ненормален с 240-250 по магистралите, хукна да си търси нови жени,да ги води на почивки , строеше магазини,апартаменти и къщи и за всичко това плащаха доставчиците му - лъже,крие се , маже ,грозна и отвратителна картина.Това е Стоян за който много статии написахте Флагман от това колко велик политик и баща е до снимки с новата жена от сватбата и раждане на третото му дете.Защо не го попитате къде са сина и дъщеря му,за скандалите и че никой от тях не иска да го види и чуе,защото фактите са такива че центъра на вселената за Колев е неговия гъз. Неговата лакомия,лукса и парите които сънува всяка вечер са всичко за неговия гъз. Това е човек който сменя мнението си на всеки 5 минути и съзнава много ясно колко е дребен и незначителен. Защо въобще пишете за него?
45.
Kiril Stoianov
05.12.2017 07:53:17
5
0
V biznesa na Stoianov e namesen Me4kov ako nikoi ne znae i li se praviat
44.
Колко фирми завлече с пари
05.12.2017 07:11:16
9
2
Честният бизнесмен колко фирми завлече с пари, като фалира. Докато сменяше коли по 100-200 000 лв като носни кърпи. Имаше юбилей в бизнеса -20 години бавеше плащания на доставчици в месеци. Как няма да фалира, като никой не искаше да му доставя в магазините. Жалко, защото изглеждаше интелигентен човек, но бизнес се гради с коректно отношение
43.
До Истината (Ивелин Йорданов)
05.12.2017 02:34:48
7
0
Иво, кажи си колко ти плати Стоенчо на местните ?
42.
Васил
05.12.2017 00:47:51
10
0
Как може бе............... Айтозлии целия свят да се върти около нас а ние да го управляваме начело с рождито
41.
*********
05.12.2017 00:41:38
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
40.
*********
05.12.2017 00:38:05
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
39.
Мечков
04.12.2017 23:49:22
7
1
Стоянчо е най разпиляния пишман бизнесмен които е получил всичко на готово от тъста си и после с политически протекции успяваше да прави пари но парите не са за него пречат му и сега това е дъното повече птичката няма да кацне
38.
В.в.
04.12.2017 23:25:53
6
1
Стоянчо си живурка щастливо а вий. Си 0 9 пишете каквото си искате
37.
*********
04.12.2017 23:04:38
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
36.
Баси статията
04.12.2017 23:02:56
4
2
ибан колев пише за стоян колев...
35.
*********
04.12.2017 23:00:44
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
В.в.
04.12.2017 22:57:57
5
1
Клюкарски истории и докога ще ни занимавате
33.
В.в.
04.12.2017 22:57:57
5
2
Клюкарски истории и докога ще ни занимавате
32.
xxx
04.12.2017 22:28:22
3
0
https://www.flagman.bg/article/24346
31.
Донка Янева
04.12.2017 22:26:34
8
4
Бъди щастлив Колев Народа го е казал. Кучетата си лаят пък кервана си върви. Ти си мъжкар на място. Убий ги с мълчание
30.
ДО ФЛАГМАН
04.12.2017 22:20:17
5
0
ПРОПУСНАХТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ 21
29.
Айтос пита Флагман
04.12.2017 22:19:29
10
6
Кой поръча статията и кой я плати. Поздрави от Стоян Колев Бащата на 3 деца щастлив живот и борбен човек който е от малкото съхранили човещината и себе си и е виновен за това че направи доста хора богати то не бяха управителни на магазини на Хлебозавода гошко планетата и много други на никой не е взел нищо за да прави каквото е решил ЧОВЕКА Стоян Колев. Поклон Стояне Бъди все такъв весел щастлив здрав и човечен . Пенчо
28.
*********
04.12.2017 22:16:27
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
27.
Пламен до 15
04.12.2017 22:15:30
8
3
За разлика от вас съм си написал името.В предходният си коментар най искрено съм изразил собственото си мнениеза Човека Стоян Колев,когото имам претенции да познавам.Допуснал е много грешки,но това не означава,че е лош човек.Не ангажирам никой с оценката си.Приятна вечер и запомнете,че само когато сме на мястото на конкретният човек и преживеем същите неща можем да коментираме.Всички сме безкрайно грешни.
26.
*********
04.12.2017 22:08:12
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
25.
*********
04.12.2017 22:06:38
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
24.
*********
04.12.2017 22:05:12
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
23.
*********
04.12.2017 22:04:27
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
22.
*********
04.12.2017 22:02:30
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
21.
Аш косум машала ефенди
04.12.2017 21:59:33
2
0
https://www.flagman.bg/article/26738
20.
Айтозлия
04.12.2017 21:35:18
7
0
Тоя мръсник с доносите си вкара в гроба И.Й
19.
*********
04.12.2017 21:33:25
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
НАПаджия
04.12.2017 21:30:42
10
2
Тъпанара има актове от НАП за над 1.5 млн. лева за далавери с ДДС
17.
Фирма Деси
04.12.2017 21:29:15
4
3
Боклука още пише анонимни доноси но никой вече не му се връзва.
16.
*********
04.12.2017 21:27:41
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
До 11 -тия тъпанар Пламен
04.12.2017 21:24:01
2
2
Като го видиш питай го за Иван Йорданов
14.
Запознат
04.12.2017 21:22:36
7
1
Тоя помияр е най-гнусното същество. Редовно пишеше доноси до НАП срещу конкурентите си. На неговата съвест ще тежи смъртта на друг айтоски безнесмен....
13.
*********
04.12.2017 21:13:17
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Карабас бара вас
04.12.2017 20:55:38
5
0
Блокът е 69, зоната е Бе? Мирише ми на секс някакъв
11.
Пламен
04.12.2017 20:55:38
12
3
Стоян е добър човек.Най вароятно е допуснал грешки.Но смея да твърдя,че го познавам като човек и мнението ми е положително.Стоян преживя доста трусове,но е жив и здрав и му предстоят хубави моменти.След всеки дъжд идва слънце,важното е човек да не губи вяра.Стоян ще си стъпи на краката.Не съм срещал човек който с такъв позитивизъм да посреща проблемита.Възхищавам му се затова.А проблеми имат много хора,разликата е в начина по който реагираме на тях.
10.
до 8
04.12.2017 20:29:00
10
4
Кмета го зариби Х.Стойлова и тем подобни ,работещи в съда !На балотажа Христина трепнеше в очакване дали Васито ще спечели,а после след като той спечели е закара на ресторант да е почерпи и нея и Алексиеви и Шестакова и мн. други!
9.
*********
04.12.2017 20:27:53
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
А ЕДРЕВ КОЙ ГО ЗАРЕБИ ДА СТАВА КМЕТ?
04.12.2017 20:17:54
13
0
Сигурно пак Руждито и напълниха полицията с кадри от кол и въже,но за сметка на това с мизерните си заплатки строят доста големи палати ченгенцата-от къде манги а?
7.
*********
04.12.2017 20:09:23
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
Истината
04.12.2017 20:07:02
18
5
Флагман, статия ви е доста неточна. Сега ще ви напиша всичко за Стоян Колев. Работех при него преди години. Още поддържаме контакти.
Проблемите на този човек не са от днес. Тоталният му провал се дължи на неговите болни политически амбиции.
Преди 10-на години бизнесът на Колев генерираше над 15 милиона оборот годишно.
Тогава му пуснаха мухата, че е подходящ за Кмет на Община Айтос. Негов верен ментор беше Ружди Хасан, който е лидер на ДПС-Айтос от много години.
Само ако знаете колко пари го изсмука Р.Хасан!!! Апартаменти в Несебър, мерцедес Е-класа, а колко кеш му пробраха "за гласове". Стоян даваше ли даваше. Р.Хасан си построи 3 къщи, купи стотици декари земя в Мъглен, строи кооперации заедно със депутата Севим Али и Юзджан Юмер. Правиха "общ бизнес" в обастта на сметоизвозването, където потънаха доста пари на Колев. Пък чрез сина на Р.Хасан който е публичен изпълнител в НАП заблуждаваха Перлито, че ще му скатаят едни пари, които Стоян е дължал като Едноличен търговец - около 1 милион за осигуровки. Само от там прибраха над 300 000 за рушвети.
Започна лоши кредити от неподходящи хора. За да си върне кредитите започна да залага магазините и хлебозавода на банките. После взимапе от една банка, за да погаси в друга.
След това продаде магазините. Този в Несебър го взеха на публична продан, а останалите продаде на фирма "Ваня" Карнобат, за които се говори, че са близки до виден карнобатски бизнесмен.
Дори Евгени, който живее в САЩ не успя да спаси фирмите, в които имаше голям дял.
Хлебозавода му го взе Мечков и този от панелката е негов човек.
Сега Стоян разнася хляб с микробус на заплата.
5.
Мале
04.12.2017 19:56:18
19
2
Сигурно скоро Китюка,Фейм ,Коцито и мн. други от Айтос и те ще си продадат чок фирмите на някой!Това ще е нова тактика измислена от чок мозъка на схемите в Айтос бат Басри!
4.
ННН
04.12.2017 19:54:00
12
1
фалирал и си продал бизнеса на някой нещастник! нали уж го забраниха това със закон?!
3.
схема след схема
04.12.2017 19:49:42
15
5
няма нормален бизнес и бизнесмен всичко е от измамник нагоре
2.
ЕГАТИ БИЗНИСМЕНИТЕ!!!!!!
04.12.2017 19:45:21
10
3
В СХЕМИТЕ СТИГА ИЗМАМИ –АЛО БОЙКО САМОСЕЗИРАЙ СЕ
1.
1
04.12.2017 19:32:46
14
3
След кмета е нотариуса с бляскавата си кариера
Иван КОЛЕВ Автор
Иван КОЛЕВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума Базата на „Ален Мак” в Бургас е под вода, няма свободни пожарни, за да я отводнят Тотална анархия в центъра на Бургас! Вижте къде най-много псуват, бият и трошат ламарини на коли (СНИМКИ) Резил! Нагъл мъж краде от кола на метри от Община Несебър (СНИМКИ, ВИДЕО) Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ) Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО)
Коледни изненади от "Спиди": Пращаш пълен кашон, пристига полупразен. Но може пратката и да изчезне (СНИМКИ)
Коледни изненади от "Спиди": Пращаш пълен кашон, пристига полупразен. Но може пратката и да изчезне (СНИМКИ) От куриерската компания се гаврят с клиентите си, а кол центърът им е изключен - направо те изхвърля

Всичко в категорията
ГЕРБ се отказват от „образователния ценз” за гласуване – номерата в бюлетините остават Кметовете ще заложат на по-високите ставки за данъка за старите коли Десислава Радева: Това клониране за нищо го нямам! Докато съм еколог в Катовице, се озовавам в Краков Скандалът с гей-бордовете: Финансирани от ЕС, за да леят пропаганда в полза на ЛГБТ-общността Търговските отношения САЩ-ЕС ще са барометър как ще изглежда световният бизнес Нинова към протестиращите срещу БСП строители: Нито искам, нито мога да спра Елена! ГЕРБ обвини БСП в популизъм: Ремонтират пътя Малко Търново-Царево за 1,6 млн.лв., а не за 50 хил.лв. Станишев: Българското правителство получава един нов инструмент за натиск в Съвета на ЕС (ВИДЕО) Каракачанов: Терористите ни атакуват, защото им се позволяваше да правят религиозна пропаганда (ВИДЕО) Вижте защо „Евронюз” няма да спаси Макрон от революцията Намериха служебна карта на името на Путин в архивите на Щази
Районният прокурор на Бургас получи втори мандат – работел прекрасно и безшумно Съдия Ушев: Политици ще атакуват съда през медиите Затвор за Николай Маринов-Малкия Маргин, пръскал фалшиви пари в Слънчака Изнасилвачът и убиец на баба Петранка хленчи в съда: Обещавам да стоя вкъщи и да слушам баща си Турчин съди сина си заради фалшиви новини Апелативният съд гледа мярката на задържания за подкуп Любомир Савов Битката за РС Бургас загрубя: 11 съдии написаха писмо в подкрепа на един от кандидатите Шотландец остана без златен ланеца, след като бил нападнат от нагъл ром в Слънчака Бургазлията Ангел източи хиляди от картата на родния си брат, отива на съд Промени в ръководния състав на Апелативен съд – Бургас, двама нови зам. - председатели са на път да встъпят в длъжност Как уведомяват частния обвинител Митьо Очите за делото „4 you”, като е в турски затвор, чудят се адвокати
Търговските отношения САЩ-ЕС ще са барометър как ще изглежда световният бизнес
Търговските отношения САЩ-ЕС ще са барометър как ще изглежда световният бизнес Случаят Кашоги няма да повлияе сериозно върху позициите на принц Салман в саудитския кралски двор, смята водещият на "Светът е бизнес" Николай Кръстев


Всичко в категорията
Най-малките музиканти на Бургас с концерт в НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров", вижте кога Ученици съдят Руската гимназия, наказали ги за фалшиви медицински бележки НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”: От Шуберт до Сен Санс ще звучат на традиционния концерт в сряда Най-старият университет в Бургас „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на стотици абсолвенти (СНИМКИ) В Бургас всеки панаир е обявен за фестивал, но кои са истинските събития, променящи града ИТ гимназия в жк "Меден рудник" и Стопанската камара подписаха меморандум за сътрудничество Димитър Николов за 8 декември: Студенти, вие сте надежда за по-доброто бъдеще на Бургас Честит празник на студентите! Агресия в училище! 16-годишна пострада при сбиване със съученичка Вижте уникалния разказ за делфин, който спасява човешки живот Ученици преписаха с писец „История Славянобългарска“
Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология
Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология Oт ноември Д-р Милева е част от екипа на отделението по медицинска онкология на университетска болница „Дева Мария“
Всичко в категорията
Зловещо! Дириха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи в бежански лагер (СНИМКИ) Спешно! Състоянието на малката Тани се влошава, животът й струва 50 хиляди долара! Здравната каса е събирателен образ на отвратителното в държавата 58-годишен мъж живее в палатка, дъщеря му го оставила на улицата Художник помага на дете от Бургас да победи рака Майката на убиеца Викторио: Той беше най-добрият баща и детето го чака някъде, защото се обичаха Вдовиците на Коста Цонев пропъдени от семейството му Майка, пребивана от приятеля си: Зависим е от хазарта, заплашва ме с убийство (ВИДЕО) Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО) 17-годишният Краси чака белодробна трансплантация, състоянието му се влошава Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне
Pavell чукна 30, равносметката – горд е!
Pavell чукна 30, равносметката – горд е! Дуетната половинка на Венци Венц с обобщение
Всичко в категорията
Зрелищно автомеле затапи входа на Долно Езерово - БМВ, Мазда и Фолксваген се помляха до неузнаваемост
Зрелищно автомеле затапи входа на Долно Езерово - БМВ, Мазда и Фолксваген се помляха до неузнаваемост Инцидентът е станал в пиков час, а огромното пътно платно се е оказало тясно за трите коли
Всичко в категорията
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка Всеки ден идваше линейка със сестра, която поставяше болкоуспокояващ серум, лечението бе безплатно
Всичко в категорията
Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Мръсните тайни на социализма: Престъпността в НРБ, за която никой не говореше Спомени от соца: Историята на пл. "Тройката", който е трябвало да прилича на парижкия „Етоал“ Спомени от соца: 5 райски кътчета по Южното Черноморие, вижте Ропотамо и залива на Несебър Стачка през социализма? Спомени от соца: През 1985 г. моряци от Бургас донасят вируса на СПИН в България Само във Флагман.бг: "Партизански завет" вграден в архитектурното бижу на морсикя бул. „Алеко Богориди“ (СНИМКИ) Екскурзовод в Слънчев бряг осъден на две години затвор за клевети срещу държавата и народната власт Спомени от соца: За уличните графити в края на 80-те Какво се случи на 10 ноември 1989 г. Ако знаят какви забрани и абсурди имаше по времето на социализма, младите направо няма да повярват
Бургас избира „Спортист на годината“ на 20 декември, церемонията ще е впечатляваща
Бургас избира „Спортист на годината“ на 20 декември, церемонията ще е впечатляваща Събитието ще протече при вход свободен в плувен комплекс "Парк Арена ОЗК"
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Ето къде са гей-бордовете в Бургас, колко време ще се задържат? (СНИМКИ)
Ето къде са гей-бордовете в Бургас, колко време ще се задържат? (СНИМКИ) Съвсем възможно е по пример на жителите на Варна някой от тях да осъмне боядисан в зелено или друг цвят от ЛГБТ дъгата


Всичко в категорията
Зимната градина на ресторант „Златна котва“ ще предложи романтична идилия в новогодишната нощ 14-годишен хлапак задигна 400 лв. от кутия за дарения в центъра на Бургас Диана Вартанян днес официално постави началото на новия си професионален проект в Бургас Личност на годината 2018! Флагман започва приема на номинации от своите читатели, вижте какви са условията Дъно! Книги на иконата на бургаската поезия Петя Дубарова и Библията изхвърлени на сметище Отличие! Бургаската „Магазия 1“ номинирана сред 383 европейски сгради за престижна архитектурна награда (СНИМКИ) Районният прокурор на Бургас получи втори мандат – работел прекрасно и безшумно В мол Бургас Плаза предстои пищно ревю, топ моделите на България ще разходят новите колекции на хитови марки Извънредно! Поредна тежка катастрофа на бул. „Сан Стефано” и ул. „Гладстон”, пострадала е бременна жена (СНИМКИ) Бургас избира „Спортист на годината“ на 20 декември, церемонията ще е впечатляваща Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология
Избраха фирмата, която ще внедри видеонаблюдението в ж.к.”Меден рудник”
Избраха фирмата, която ще внедри видеонаблюдението в ж.к.”Меден рудник” БТК спечели обществената поръчка за изграждането на системата в най-големия жилищен комплекс

Всичко в категорията
С голям фолклорен концерт и рибен курбан жк "Меден рудник" посрещна Никулден European Air Quality Index: За последните 24 часа най-чист е въздухът във Враца и ж.к."Меден рудник" Циганска банда тараши серия от кафемашини в „Меден рудник“, но последният им удар ги прати директно да търкат нара Зрелищна акция в жк „Меден рудник“! Ченгета събориха Асен по очи и му сложиха белезниците Опасна банда е закопчана при зрелищната спецакция в жк „Меден рудник“ Разбиха зоната за кучета в ж.к.Меден рудник, заляха я с моторно масло. Съветници искат монтирането на камери Три коли се нанизаха във верижна катастрофа край жк "Меден рудник” Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис Само във Флагман.бг! Вижте кой е собственикът на нелегалния склад за риба в жк „Меден рудник“ Извънредно! Разкриха нелегален склад за риба в жк "Меден рудник" (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)
Пожален ли бе Качето от BG правосъдието и кога ще си плати 300-те хил.евро глоба
Пожален ли бе Качето от BG правосъдието и кога ще си плати 300-те хил.евро глоба Френската държава ще си търси парите от осъдения за наркотрафик айтозлия

Всичко в категорията
Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост Бургаски топ-кардиолог откри кабинет в Карнобат БСП обяви в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба и стартира предизборната си кампания за кмет Загиналият при пожара в карнобатското село Сигмен бил клошар Организират благотворителен кулинарен базар тази събота в Карнобат Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО)
Как уведомяват частния обвинител Митьо Очите за делото „4 you”, като е в турски затвор, чудят се адвокати Мъж от Свети Влас се бори за живот, след като газова бутилка избухна в дома му Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Второкласници от Равда участваха в „Големия лов на растения” След проверка в Несебър: ВСС образува дисциплинарка срещу млада прокурорка от Бургас Пенсионерският клуб в Равда добави още една година от създаването си Деца от Несебър опознаха родния си град, дали не са бъдещи гидове Кметът Николай Димитров посети клубовете на хората с увреждния в Несебър и Обзор Несебърско енциклопедично издание влиза в 41 световни хранилища Гимназия в Слънчев бряг със собствено котелно, заработва още тази зима 21-годишна бургазлийка с БМВ не знае правилата за предимство, отнесе Фолксваген в Слънчев бряг
Зам.-министърът на МРРБ идва в Поморие на важен форум
Зам.-министърът на МРРБ идва в Поморие на важен форум Деница Николова ще съпредседателства заседание по Програмата за трансгранично сътрудничество България-Турция

Всичко в категорията
Созопол празнува Никулден, стотици участват в ритуала по хвърляне на венци и цветя в морето
Созопол празнува Никулден, стотици участват в ритуала по хвърляне на венци и цветя в морето Празничният ден започна със света литургия в църквата „Св. Георги Победоносец”, отслужена от отец Иван и отец Димитър

Всичко в категорията
Инициативата „Голямото сърце“ в Созопол даде начало на Коледните празници Ангелина Недин реди юбилейна изложба в Созопол Созопол отваря "Голямото си сърце" и грейва празнично Заради застудяването горивото в потъналия „Мопанг” се сгъстило, не можем да източим останалото в резервоара Опасна сграда в Созопол се руши, общината чака разрешение да я събори (ВИДЕО) Кап. Живко Петров: Имаше риск за замърсяване не само на Созопол, но и на цялото Южно Черноморие (ВИДЕО) Една година след трагичната смърт на 16-годишния Костадин Апелативният съд потвърди присъдата му Нафирканият Стоян от с. Росен не спря на стоп-палка, но ето какво му се случи Туристическа карта на община Созопол грабна първото място в национален конкурс Ремонтират след месец пропадащата детска градина в Черноморец (ВИДЕО) Легенда за пиратско съкровище в пещера подлудява иманяри
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец В останалата част на област Бургас обстановката е спокойна, пътищата са проходими при зимни условия

Всичко в категорията
Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент?
Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм Вижте как кметът Димитър Германов поздрави жителите на Приморско за Никулден Приморско почете покровителя на рибарите и моряците. Тази вечер ще грейне в очакване на Коледа Кървава драма в Китен: Двама се клаха след лют скандал Празнични изненади на Никулден в община Приморско, вижте богатата програма Екшън! Среднощна акция срещу дилъри в Бургаско, изкараха двама от БМВ Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Жителите на Приморско пред БСП: Лишени сме дори от най-необходимата спешна помощ 64-годишен пияндурник се нафирка до козирката и седна зад волана Приморско влиза в годишните награди за туризъм, ето как да подкрепите общината Проверяват потънал кораб край Приморско заради опасност от втори "Мопанг"?
Община Средец инвестира над 230 хил. лв. за ремонт на пътища Хидролог бие тревога: Реки в Бургаско може да прелеят (ВИДЕО) Жителите на Средец към БСП: Напълно липсват медицински сестри в болниците Тумба цигани оставили без покритие мрежата на БТК в Средец, задигнали медните жици Софиянец си помисли, че е в Перник.Подкара голфа си по улиците на Средец на 2 големи Депутатът Галя Желязкова на среща с пенсионерите от Средец, ще говорят за алоизмамниците Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града Вижте коя красавица седна на кметския стол на Иван Жабов за един ден МО не успя да продаде военни апартаменти в Средец на цени под 3000 лв. Аложиголото Атанас ухажва две изкуфели баби - дарили го с всичките си златни накити и над 10 хил.лв.
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щом законодателят е преценил, това застрашава националната сигурност, смята вътрешният министър
Всичко в категорията
Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ) Навръх 105-годишнината от освобождението на Малко Търново: Откриват паметник на ген.майор Алекси Попов С грандиозен концерт-спектакъл Малко Търново отбеляза Европейската година на културното наследство
Проблем! Водата в селата Трояново и Константиново негодна за пиене, ВиК и тази година не си мръдна пръста Инвестират 1,2 млн.лв. за възстановяването на замъка в крепостта „Русокастро” Безсънна нощ за хората в Ливада (ВИДЕО) Бандитите Йордан и Петър обрали имот в Камено, опитали да скрият следите с палеж Областният управител Вълчо Чолаков вкара тежки машини да почистват деретата в Община Камено За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя Ходене по мъките: Валентин от Камено над 10 години чака за българско гражданство Нов фонд с пряк контрол ще помага на бедни и болни в Камено Година след потопа, убил петима в Камено и Бургас: ЕС отпусна 2,3 млн. евро, но как ще се похарчат? Ученици от Камено научиха повече за съдбата на българските евреи след Холокоста Черни връх година след потопа: Варят курбан за здраве, за да се отърсят от ужаса
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Жената тъкмо слизала от колата си, когато възрастната шофьорка я блъснала
Всичко в категорията
Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден
Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност
Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология Интервю Всички интервюта Д-р Майя МИЛЕВА, новото попълнение в екипа на отделението по медицинска онкология към университетска болница „Дева Мария“ Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология
Oт ноември Д-р Милева е част от екипа на отделението по медицинска онкология на университетска болница „Дева Мария“
Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Скандалът с гей-бордовете: Финансирани от ЕС, за да леят пропаганда в полза на ЛГБТ-общността Проблемите са няколко и всеки от тях е основателен сам по себе си за свалянето на постерите от Бургас и Варна


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума Базата на „Ален Мак” в Бургас е под вода, няма свободни пожарни, за да я отводнят Тотална анархия в центъра на Бургас! Вижте къде най-много псуват, бият и трошат ламарини на коли (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 13.12.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Насочете се към изпълнение на конкретни цели и следвайте набелязаните планове! Желателно е да носите тоалети в оранжево. Това ще стимулира творчеството и повишава самоувереността ви. Не отказвайте срещи! Използвайте този ден, за да срещнете сродни души! На работното място сте доста инертни, но се налага да запретнете ръкави и да си изпълните задълженията. Не разчитайте на чужда помощ! Поставете ред в храненето си и обуздайте апетита си, защото в дни като днешният, лесно качвате килограми! Обкръжението около вас се променя. Ще преживеете неща, за които не сте предполагали, че може да ви се случат. Ще се породят нови желания. Голяма е вероятността необвързаните да се влюбят и да се избавят от самотата. Възможни са болки в областта на тила или ушите. Днес следвайте указанията на по-опитните и делови партньори! Не оставяйте важни задачи на самотек! Изпълнете колкото се може повече от ангажиментите сутринта, защото след това ще ви е по-трудно! Ако имате зъбобол или болки в гърлото, вземете бързо мерки! Сега е моментът да експериментирате. Това е ден, в който ще се изненадате от умението си да импровизирате, дори в най-трудните ситуации. Болестите, започнали на този ден, не са продължителни, не се страхувайте от опасни последствия! Това е ден, в който трябва да обърнете повече внимание на външния си вид. Може си смените прическата, да си подновите гардероба. В отношенията си с противоположния пол бъдете внимателни, защото има вероятност да изтълкуват погрешно вашите думи и жестове! Може в този ден да наложите правила или да променяте договори или пък да се отправите на вълнуващо пътешествие, да срещнете приятни хора и да се забавлявате. Пред вас се отварят много врати. През коя ще минете, изберете сам! Не позволявайте на никого да ви се меси! Всички тревоги по сбъдването на творческите начинания изчезват. Вниманието ви ще бъде насочено към проекти, които предвиждат повишение на квалификацията. Успехът ви в службата не е гарантиран, но ако положите повече старание, може дори да ви повишат заплатата. Това е един добър ден за вас. През следващите часове може съдбата ви да се завърти на 180 градуса и да върне в живота ви скъп приятел (приятелка), по който още тъгувате. Дори и да ви се струва, че не заслужавате нов шанс в живота, ще имате възможност да поправите грешките си. През този ден е по-добре да не си показвате чувствата. Охладете емоциите и се заемете за работа! Искреността сега може дори да ви навреди. Внимавайте с хората, които обичате, за да не ги нараните! Денят е благоприятен за обучение и за покупки на скъпи вещи. Не си правете планове за днес, защото най-вероятно ще се объркат! Ще е добре, ако имате възможност да си починете. Ако нямате, се заемете с тези задачи, които може да изпълните без много усилия! На младите дами ще им е трудно да направят избора между ученето и любовта. Днес сте доста пасивни, а ви чака много работа. Може да намалите малко темпото, но не се оставяйте да ви носи течението, защото е възможно да се окаже, че това, което се случва, не е във ваш интерес! Може да изпробвате нови сексуални техники. Възможни са проблеми с бъбреците.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип