Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник


Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник
Стоян Колев е прехвърлил всичко на мъж, регистриран в бл.69 в зона Б
04 Декември 2017, Понеделник
Автор: Иван КОЛЕВ


Желая успех на всички, които се занимават с бизнес в България, лаконичен бе айтоският производител и търговец

Бургазлията Тодор Николов Тодоров, 43-годишен, живеещ в санирана панелка в зона „Б” на ж.к.”Меден рудник”, се оказа собственик на целия бизнес на най-известния човек след кмета в Айтос Васил Едрев, а именно - неговия политически опонент  Стоян Колев.

В кръга на активите на мистериозния бизнесмен от Меден рудник влиза голям и действащ хлебозавод, веригата магазини „Перла”, както и много недвижимо имущество в цялата Бургаска област.

За Тодор Николов Тодоров не е известно да е управлявал някаква фирма преди да придобие бизнес за милиони левове.

Той, според регистрите, се води бос на основната фирма в портфолиото на Стоян Колев - “Фуудс ток” ЕООД.

Основният актив на „Фууд сток” ЕООД са дяловете в компании, управлявани от Стоян Колев.

Една от най-големите е „Перла Трейд” ЕООД – собственик на супермаркетите "Перла" в Бургас, Айтос, Карнобат и Несебър. Самият Тодор Николов Тодоров е вписан като управител на “Перла Трейд” ЕООД през ноември т.г., когато  от фирмата окончателно е излязъл довереникът на Стоян Колев – Евгени Митков, който през годините бе негов съдружник и участваше активно в целия бизнес на айтоския предприемач. 

Малко преди това по същата схема е придобит контролът върху айтоския хлебозавод. Тодор Николов Тодоров получава „Георги Тончев и Сие” ЕООД, след като купува „Фуудс ток” ЕООД, а „Георги Тончев и Сие” ЕООД е едноличен собственик на капитала на „Хляб и сладкарски изделия” ЕООД.

Справка на Флагман.бг в Агенцията по вписванията показа още, че по фирмените партиди има десетки имоти. Сред тях са цялата база на хлебозавода, 7-те магазина „Перла” в Айтос, Карнобат, Несебър и Бургас(между 100 и 190 кв.м всеки от тях като площ), земеделски имоти в Карнобат и Айтос.

В актива на хлебозавода са магазин от 108 кв.м. на централния бул.”Христо Ботев” в Бургас, 100 кв.м. апартамент в бургаския ж.к.”Славейков”, помещение от 160 кв.м на близкия до плажа бул.”Демокрация”, парцел в тузарския кв. Ветрен и други.

Всички те са ипотекирани, с наложени възбрани от различни банки – „Райфайзенбанк”, „Първа инвестиционна банка”и  „Търговска банка Д”. За част от имотите са започнали изпълнителни дела и се продават чрез частни съдебни изпълнители. Други обаче са част от самите фирми, но с дългове към посочените банки.

Стоян Колев е продал фирмите си срещу символични суми, но с всички активи и пасиви.

От което излиза, че задачата на новия собственик няма да е никак лека - всеки месец той трябва да погасява безбожно високи вноски по кредитите и е голяма загадка откъде ще ги намери.

Личната партида на Стоян Колев като физическо лице в Агенцията по вписванията е 150 страници -  няма недвижим имот, който да не е заложен. Трудно може да се прецени към днешна дата дали самият Стоян Колев си е оставил някакво собствено имущество. Още повече, че преди 3-4 години той е продал всичките си наследствени имоти, явно в опит да рекапитализира бизнеса си.

„Икономическата обстановка в България наложи да продам бизнеса си. Питате ме за междуфирмени отношения и аз не желая да ги коментирам”, бе лаконичен пред Флагман.бг Стоян Колев след множество въпроси, които му зададохме.

Той допълни, че остава в България и няма да напуска страната, каквито са плъзналите слухове в Айтос. Щял да продължи да се занимава с политика и тази му роля напълно го задоволявала.

Желая огромен успех на всички, които се занимават с частен бизнес,  аз бях дотук.  Опитах се, но ситуацията бе много трудна. Не успях да докарам търговска верига „Перла” на печалба, заради други фирми, които също фалираха. Визирам Пени, Карфур и други, които продаваха млякото по 9 стотинки. Те заложиха на нискокачествени продукти и подбиха цените. Познавате ме и знаете, че съм човек, който няма да го направи. Няма да играе по този мръсен начин”, допълни на финала Колев.

Припомняме, че Стоян Колев бе един от най-могъщите бизнесмени в региона допреди 7-8 години. Фирмите му печелеха добре, развиваха се, той разширяваше портфолиото си.

Късметът обаче изведнъж му обърна гръб и бизнесът му почна да запада. За капак и той, и вече бившата му съпруга Йоана, станаха причина за две тежки катастрофи по тяхна вина. Колев е богослов по образование. Десен политик, общински и областен лидер на СДС, понастоящем общински съветник от Реформаторския блок. Бил е и кандидат за кмет.

В два поредни дни екип на Флагман опита да създаде контакт с новия бос от Меден рудник, живеещ по лична карта в бл.69 в зона Б. Домът му през цялото време е безлюден.В категории: Бизнес , Айтос


64
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
64.
Касабовлиеви
10.12.2017 07:30:33
3
0
Ко стана с плаващите да не си глътнахте граматиката или плюете за спорта. Значи Колев никой не е завлякал а тук само си го плюете без да е виновен човека. БРАВО НА ПЛЮВАЧИТЕ. Вие ще оправите България и себе си да живеете по добре която коментарите Ви . Приятна ....
63.
До 56
08.12.2017 18:32:37
1
0
До56 и пари
62.
Касабовлиеви
08.12.2017 18:15:42
4
1
Този с приказки го убиват даже му се чудя как издържа ама му се усмихнат и мазнят из Айтос пък на приказки е в гроба фалирал или в затвора. . Много му ядат краката сякаш е изял манджата на всички. До коментарите кажете колко пари Ви е взел този измамник и ще ви разбера че наистина колев е измамник . Само че си посочете и координати за да му платя борчовете на Г-н Колев и веднъж за винаги да спре тая лавина от помия за този достоен добър и истински човек.Поздрави за Флагман и всики доброжелатели
61.
do56
08.12.2017 17:55:45
2
1
praviat narkotici
60.
Донка Янева - истинската
07.12.2017 15:28:15
9
0
Изчаках нормално 1 ден господин Стоян Колев да си изтрие коментара , който е написал от мое име , но тъй като това не се случи сега аз ще напища своя коментар за него – искренно , честно , като ще спестя само някои факти за да не засегна близките му .
Познавам Стоян Колев от 13 години . Бяхме близки с първото му семейство, познавам и новото такова. Уточнявам какво е близки – бях поканена със съпруга ми да кумуваме на втората му сватба , но отказахме разбира се . Та мнението ми за Стоян изобщо не е хубаво . Не защото в момента не си говорим и съм му много обидена , а защото го познавам толкова добре като човек и познавам всичките му слабости и особености на характера. В живота си не съм срещала по-голям ЛЪЖЕЦ от Стоян . Лъже за всичко от това какво е ял за закуска , кого е срещал, кого познава , лъже за факти и събития за пари , за чувства и всичко . Това е патологично състояние и ако го оставите да мисли че му вярвате така „хваща гората“ че започва да Ви обяснява как е качил Еверест , как е обядвал с Бойко Борисов или че се е срещал с Далай Лама . Аз друг такъв лъжец не познавам и за нищо не му вярвам.
По отношение на крупният му бизнес – не мисля че някога е имал такъв. Според мен бизнеса е крупен когато имаш поне 1000 души работници , годишен оборот поне 30 милиона и активи поне за 50 милиона лева. Бизнесмен който не плаща осигуровките на работниците си с години , който не плаща дънъци сгради , МПС и смет също с години е меко казано дребен мошеник и мижитурка и далеч от крупен,уважаван или всички хвалебствия за които изписахте. Неговата „Търговска верига Перла“ се управляваше предимно от бившата му съпруга Йоанна , а Стоян се занимаваше с картинг, състезания с коли, политика, строителство на магазини и покупка и продажба на недвижими имоти с цел голяма бърза печалба. Управлението на бизнеса му беше стихийно,необмислено,импулсивно и това доведе до краха му с банките .
Миналата година Стоян Колев беше в затвора един месец – от 7-8 октомври до 10 ноември. Повода за това беше катастрофата му на АМ Тракия и неуважението към Пловдивския съд -не се явява като редовно призован . Та Стоян беше в Старозагорския затвор и взвода с останалите подсъдими се запозна с хора , които го посъветваха да си намери съдружник и да остави той да оправи нещата ... И така Стоян си прехвърли бизнеса на въпросния господин , къщата , колата и т.н. От всичко той остана да дължи много на банки , различни хора , НАП и институции. Мога да напиша още много неща , но това е истината и не искам да задълбавам подробности .
59.
*********
07.12.2017 13:46:53
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
58.
Кольо
06.12.2017 22:23:01
4
0
Кво правят Мечков, ами взе му бизнеса на Стоян,взе му къщата, колата и му събу гащите да вози хляб. Скоро Колев го чакайте да ходи с разрешение до кенефа.
57.
As
06.12.2017 19:19:09
4
0
Пари кво да правят
56.
condor
05.12.2017 22:19:00
4
0
а какво правят Мечков и компания там
55.
до 54
05.12.2017 18:22:57
5
0
Аз пък разбрах ,че някаква Джавкова от Айтос ЦПЗ трябва да е прибират,че скъсала ли е изяла ли е неразбрах някакви важни документи!
54.
ами пък ко?!
05.12.2017 17:13:05
9
0
От тази статия нищо не разбрах, ако ко от тва?! Само разбрах, че сме имали много "известен кмет" и много известен някакъв Стоян. И ко от тва?! Явно с Айтос има класация за известност. Ако е така аз гласувам за Чоната!!! Нека да видим колко харесвания ще събере той.
53.
Донка Янева - истинската
05.12.2017 17:04:04
6
0
Стояне изтрий си коментарите особено този който ползваш моето име 31. Знаеш че не си говорим и съм ти достатъчно обидена за да пиша коментари за твоите глупости. Затова смятам да запазя мълчание и между другото никога не съм те смятала за мъжкар, още повече сега когато ползваш името ми да си пишеш коментарите. Не ме карай да напиша моето мнение за теб, така че бъди коректен и си изтрий писанията.
52.
Защо в този ПИШМАН град...
05.12.2017 10:04:57
7
5
ЖЕНИ ОБЛЕЧЕНИ В ЮРИДИЧЕСКА ВЛАСТ СИ ПОМАГАТ ВЗАИМНО ,ЗА ДА МОЖЕ ДРУГИ ПСИХИЧНО БОЛНИ ЖЕНИ ДА СТАВАТ ЖЕРТВИ НА ИМОТНИ ИЗМАМИ
51.
*********
05.12.2017 09:56:13
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
50.
до 47
05.12.2017 09:47:54
8
1
ама как,тя се е научила да отваря цяла врата с карта.Това за нея е голямо постижение в свта на електрониката!Нищо,че е ние преди 20 години още бяхме по-напред от нея в този свят!Когато завалойката не знаеше сигурно какво е филм (домашно)да гледаш!Забавно е да се кефиш на тъпите!
49.
*********
05.12.2017 09:44:24
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
48.
do 47
05.12.2017 09:35:47
8
1
как може да ни натрисат такива кадри.Я марш от там!
47.
до М.Генчева
05.12.2017 09:16:26
7
4
Вземи се запиши на уроци по право при някои професори- така няма да разберат,че дипломата ти е купена.Образовай се поне докато се пенсионираш.
46.
Станка
05.12.2017 08:36:07
12
3
И аз искам да попитам кой поръча статията? Когато имаш бизнес и правиш 15 милиона оборот годишно се предполага да имаш печалба поне 2 милиона - горе долу това е аритметика дори не и математика .Но Стоян не е човек който може да управлява и 1 милион, няма мозък и е прекалено лаком да го направи.От къде му дойдоха проблемите-купуваше по 3-4 коли на година Мерцедеси естествено,караше като ненормален с 240-250 по магистралите, хукна да си търси нови жени,да ги води на почивки , строеше магазини,апартаменти и къщи и за всичко това плащаха доставчиците му - лъже,крие се , маже ,грозна и отвратителна картина.Това е Стоян за който много статии написахте Флагман от това колко велик политик и баща е до снимки с новата жена от сватбата и раждане на третото му дете.Защо не го попитате къде са сина и дъщеря му,за скандалите и че никой от тях не иска да го види и чуе,защото фактите са такива че центъра на вселената за Колев е неговия гъз. Неговата лакомия,лукса и парите които сънува всяка вечер са всичко за неговия гъз. Това е човек който сменя мнението си на всеки 5 минути и съзнава много ясно колко е дребен и незначителен. Защо въобще пишете за него?
45.
Kiril Stoianov
05.12.2017 07:53:17
5
0
V biznesa na Stoianov e namesen Me4kov ako nikoi ne znae i li se praviat
44.
Колко фирми завлече с пари
05.12.2017 07:11:16
9
2
Честният бизнесмен колко фирми завлече с пари, като фалира. Докато сменяше коли по 100-200 000 лв като носни кърпи. Имаше юбилей в бизнеса -20 години бавеше плащания на доставчици в месеци. Как няма да фалира, като никой не искаше да му доставя в магазините. Жалко, защото изглеждаше интелигентен човек, но бизнес се гради с коректно отношение
43.
До Истината (Ивелин Йорданов)
05.12.2017 02:34:48
7
0
Иво, кажи си колко ти плати Стоенчо на местните ?
42.
Васил
05.12.2017 00:47:51
10
0
Как може бе............... Айтозлии целия свят да се върти около нас а ние да го управляваме начело с рождито
41.
*********
05.12.2017 00:41:38
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
40.
*********
05.12.2017 00:38:05
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
39.
Мечков
04.12.2017 23:49:22
7
1
Стоянчо е най разпиляния пишман бизнесмен които е получил всичко на готово от тъста си и после с политически протекции успяваше да прави пари но парите не са за него пречат му и сега това е дъното повече птичката няма да кацне
38.
В.в.
04.12.2017 23:25:53
6
1
Стоянчо си живурка щастливо а вий. Си 0 9 пишете каквото си искате
37.
*********
04.12.2017 23:04:38
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
36.
Баси статията
04.12.2017 23:02:56
4
2
ибан колев пише за стоян колев...
35.
*********
04.12.2017 23:00:44
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
В.в.
04.12.2017 22:57:57
5
1
Клюкарски истории и докога ще ни занимавате
33.
В.в.
04.12.2017 22:57:57
5
2
Клюкарски истории и докога ще ни занимавате
32.
xxx
04.12.2017 22:28:22
3
0
https://www.flagman.bg/article/24346
31.
Донка Янева
04.12.2017 22:26:34
8
4
Бъди щастлив Колев Народа го е казал. Кучетата си лаят пък кервана си върви. Ти си мъжкар на място. Убий ги с мълчание
30.
ДО ФЛАГМАН
04.12.2017 22:20:17
5
0
ПРОПУСНАХТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ 21
29.
Айтос пита Флагман
04.12.2017 22:19:29
10
6
Кой поръча статията и кой я плати. Поздрави от Стоян Колев Бащата на 3 деца щастлив живот и борбен човек който е от малкото съхранили човещината и себе си и е виновен за това че направи доста хора богати то не бяха управителни на магазини на Хлебозавода гошко планетата и много други на никой не е взел нищо за да прави каквото е решил ЧОВЕКА Стоян Колев. Поклон Стояне Бъди все такъв весел щастлив здрав и човечен . Пенчо
28.
*********
04.12.2017 22:16:27
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
27.
Пламен до 15
04.12.2017 22:15:30
8
3
За разлика от вас съм си написал името.В предходният си коментар най искрено съм изразил собственото си мнениеза Човека Стоян Колев,когото имам претенции да познавам.Допуснал е много грешки,но това не означава,че е лош човек.Не ангажирам никой с оценката си.Приятна вечер и запомнете,че само когато сме на мястото на конкретният човек и преживеем същите неща можем да коментираме.Всички сме безкрайно грешни.
26.
*********
04.12.2017 22:08:12
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
25.
*********
04.12.2017 22:06:38
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
24.
*********
04.12.2017 22:05:12
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
23.
*********
04.12.2017 22:04:27
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
22.
*********
04.12.2017 22:02:30
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
21.
Аш косум машала ефенди
04.12.2017 21:59:33
2
0
https://www.flagman.bg/article/26738
20.
Айтозлия
04.12.2017 21:35:18
7
0
Тоя мръсник с доносите си вкара в гроба И.Й
19.
*********
04.12.2017 21:33:25
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
НАПаджия
04.12.2017 21:30:42
10
2
Тъпанара има актове от НАП за над 1.5 млн. лева за далавери с ДДС
17.
Фирма Деси
04.12.2017 21:29:15
4
3
Боклука още пише анонимни доноси но никой вече не му се връзва.
16.
*********
04.12.2017 21:27:41
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
До 11 -тия тъпанар Пламен
04.12.2017 21:24:01
2
2
Като го видиш питай го за Иван Йорданов
14.
Запознат
04.12.2017 21:22:36
7
1
Тоя помияр е най-гнусното същество. Редовно пишеше доноси до НАП срещу конкурентите си. На неговата съвест ще тежи смъртта на друг айтоски безнесмен....
13.
*********
04.12.2017 21:13:17
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Карабас бара вас
04.12.2017 20:55:38
5
0
Блокът е 69, зоната е Бе? Мирише ми на секс някакъв
11.
Пламен
04.12.2017 20:55:38
12
3
Стоян е добър човек.Най вароятно е допуснал грешки.Но смея да твърдя,че го познавам като човек и мнението ми е положително.Стоян преживя доста трусове,но е жив и здрав и му предстоят хубави моменти.След всеки дъжд идва слънце,важното е човек да не губи вяра.Стоян ще си стъпи на краката.Не съм срещал човек който с такъв позитивизъм да посреща проблемита.Възхищавам му се затова.А проблеми имат много хора,разликата е в начина по който реагираме на тях.
10.
до 8
04.12.2017 20:29:00
10
4
Кмета го зариби Х.Стойлова и тем подобни ,работещи в съда !На балотажа Христина трепнеше в очакване дали Васито ще спечели,а после след като той спечели е закара на ресторант да е почерпи и нея и Алексиеви и Шестакова и мн. други!
9.
*********
04.12.2017 20:27:53
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
А ЕДРЕВ КОЙ ГО ЗАРЕБИ ДА СТАВА КМЕТ?
04.12.2017 20:17:54
13
0
Сигурно пак Руждито и напълниха полицията с кадри от кол и въже,но за сметка на това с мизерните си заплатки строят доста големи палати ченгенцата-от къде манги а?
7.
*********
04.12.2017 20:09:23
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
Истината
04.12.2017 20:07:02
18
5
Флагман, статия ви е доста неточна. Сега ще ви напиша всичко за Стоян Колев. Работех при него преди години. Още поддържаме контакти.
Проблемите на този човек не са от днес. Тоталният му провал се дължи на неговите болни политически амбиции.
Преди 10-на години бизнесът на Колев генерираше над 15 милиона оборот годишно.
Тогава му пуснаха мухата, че е подходящ за Кмет на Община Айтос. Негов верен ментор беше Ружди Хасан, който е лидер на ДПС-Айтос от много години.
Само ако знаете колко пари го изсмука Р.Хасан!!! Апартаменти в Несебър, мерцедес Е-класа, а колко кеш му пробраха "за гласове". Стоян даваше ли даваше. Р.Хасан си построи 3 къщи, купи стотици декари земя в Мъглен, строи кооперации заедно със депутата Севим Али и Юзджан Юмер. Правиха "общ бизнес" в обастта на сметоизвозването, където потънаха доста пари на Колев. Пък чрез сина на Р.Хасан който е публичен изпълнител в НАП заблуждаваха Перлито, че ще му скатаят едни пари, които Стоян е дължал като Едноличен търговец - около 1 милион за осигуровки. Само от там прибраха над 300 000 за рушвети.
Започна лоши кредити от неподходящи хора. За да си върне кредитите започна да залага магазините и хлебозавода на банките. После взимапе от една банка, за да погаси в друга.
След това продаде магазините. Този в Несебър го взеха на публична продан, а останалите продаде на фирма "Ваня" Карнобат, за които се говори, че са близки до виден карнобатски бизнесмен.
Дори Евгени, който живее в САЩ не успя да спаси фирмите, в които имаше голям дял.
Хлебозавода му го взе Мечков и този от панелката е негов човек.
Сега Стоян разнася хляб с микробус на заплата.
5.
Мале
04.12.2017 19:56:18
19
2
Сигурно скоро Китюка,Фейм ,Коцито и мн. други от Айтос и те ще си продадат чок фирмите на някой!Това ще е нова тактика измислена от чок мозъка на схемите в Айтос бат Басри!
4.
ННН
04.12.2017 19:54:00
12
1
фалирал и си продал бизнеса на някой нещастник! нали уж го забраниха това със закон?!
3.
схема след схема
04.12.2017 19:49:42
15
5
няма нормален бизнес и бизнесмен всичко е от измамник нагоре
2.
ЕГАТИ БИЗНИСМЕНИТЕ!!!!!!
04.12.2017 19:45:21
10
3
В СХЕМИТЕ СТИГА ИЗМАМИ –АЛО БОЙКО САМОСЕЗИРАЙ СЕ
1.
1
04.12.2017 19:32:46
14
3
След кмета е нотариуса с бляскавата си кариера
Иван КОЛЕВ Автор
Иван КОЛЕВ


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Астро
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ)
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Преди 10-ина дни собственикът демонтира покрива и я изостави, алармират читатели на Флагман

Всичко в категорията
Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Мая Манолова иска проверка за злоупотреби с парите за Хитрино
Мая Манолова иска проверка за злоупотреби с парите за Хитрино Трябва всяка стотинка да бъде проверена, смята омбудсманът
Всичко в категорията
Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация Лидерите на Северна и Южна Корея подписаха историческо споразумение за ядрено разоръжаване Президентът Радев се срещна с комитета, за който има слухове, че ще е бъдещата му партия Борисов остави главния секретар Младен Маринов за ден в "запаса" и благодари публично на Валентин Радев Цецка Цачева имала качества за Конституционния съд, но не била разглеждана „към настоящия момент” Има указ: Президентът освободи главния секретар на МВР, за да стане министър Драгомир Стойнев: Притеснявам се за бедните заради очаквания скок в цените (ВИДЕО) Десислава Атанасова: Ще гласуваме само две оставки на министри, ако президентът не освободи Маринов (ВИДЕО) Симеонов и Каракачанов поискаха оперативен МС относно позицията на България за санкциите към Унгария Толкова ли е трудно да се спази законът! Радев пита Борисов Нинова: Хлябът е много важен за нас! Искаме да му се намали ДДС на 5%
Скандал: Мъж налетя на бой на две жени, но за “награда“ ще преспи 7 нощи в ареста Полицаи влезнаха в селска къща и онемяха от безценното имане, което намериха Млада жена отказа секс на англичанин и той я обезобрази (СНИМКИ 18+) Мъж опита да се самоубие с газов пистолет Справедливост! 2000 лева ще плати агресивният баща, набил майка на ученик в двора на школото Грозни подмятания на цигани към красиво момиче предизвикали масовия бой в центъра на Казанлък (ВИДЕО) Простреляният в главата полицай остава в стабилно състояние, предстоят му операции Бандити оскверниха Роженския манастир, търсиха съкровище На косъм от трагедия! Пияният Любо се заби в автобус на градския транспорт в Бургас (СНИМКА) БГ Бони и Клайд обикалят Слънчака с много наркотици, намерили ги на плажа Акция в жк "Меден рудник"! Арестуваха Амзата със смъртоносна дрога
Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация
Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация Шефът на ВКС предизвика недоволство, след като обясни, че не е редно да го викат в парламента по телефона
Всичко в категорията
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента Кипърската компания фалира, а над 200 хил. застраховки на автомобили се оказаха невалидни


Всичко в категорията
Ново разкритие: Свидетели, карали зад автобуса - ковчег край Своге, разказаха с колко км/ч се е движел Нощни проверки на такситата в Бургас Мегавзрив във военен завод: Най-малко трима души са загинали Дончо Атанасов и Лазар Лазаров на разпит в Националното следствие Спецпрокуратурата влиза в офисите на два от най-луксозните хотели БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа Хакнаха Търговския регистър, прекратен е достъпа до него Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ)
Показват късометражни филми от 14 държави от 10 до 13 октомври във "Флора"-та Филиалът на НХА в Бургас открива учебната година на 3 октомври Полезни съвети как да се справим с първолака През новата година в Бургас: 64 деца ще учат чрез работа по швейцарски модел Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е #ВърниОбратно: Ето как бивши възпитаници на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“-Бургас помогнаха на любимото си училище Само във Флагман.бг: Скандал тресе Английската гимназия в Бургас, ученици на протест в черно заради отстранен класен Ето как бургаското ОУ „Отец Паисий“ посрещна първия учебен ден (СНИМКИ) Ученици от СУ „Христо Ботев” в Карнобат: Училището ни помага да си сбъднем мечтите (ВИДЕО)
"Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти с редки заболявания в барокамера
"Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти с редки заболявания в барокамера Идеята идва след като първата частна многопрофилната болница в Бургас, в която красивата дама е финансов директор, се сдобива със специализираната апаратура


Всичко в категорията
Ето кой грабна приза за „Най-добър специалист по здравни грижи“ за 2018 г. Доц. Михайлова от лаборатория „ЛИНА“ е единственият български учен, награден на международен симпозиум в Словения 7-те стъпки за силен имунитет през есента Д-р Ангелина Скръчкова, УМБАЛ „Дева Мария“: Почти 20% от хората умират от исхемична болест на сърцето Става страшно! Стадото на Ани от Болярово, която стотици бранеха, започна да измира, четири овце са мъртви Проф. Тодор Кантарджиев: 30% от разболелите се от Близкоизточния респираторен синдром умират (ВИДЕО) Искате як секс? Тогава имате нужда от тези витамини! Никога не игнорирайте тези очни проблеми, може да са предвестник на много страшна болест Това са най-честите причинители на хранителни алергии Какво издава езикът за здравословното ни състояние? 5 грешки, които младите майки допускат след раждането и плащат за тях със здравето си
Трагична новина! Не успяха да спасят младия рокер, смазан при зверската катастрофа (СНИМКИ) Извънредно! Самоуби се бившият шеф на баретите Филко Славов Огромна трагедия! Директорка на училище загина в зверска катастрофа преди първия учебен ден (СНИМКА) Тригодишният Никола от Бургас се нуждае от $120 000, започна кампания „Дарение вместо цветя“(ВИДЕО) Трагична новина! Почина известният цигулар, който се бореше за живот след зверска катастрофа на "Тракия" Виваком се гаври с дъщерята на покойничка трети месец Побоища, стригане, обиди - семейният ад на красивата Михаела Трагедията е огромна! Малкият Сашко се задушавал часове наред при 50 градуса жега в затворената кола Роднина на Шумахер със сензационни разкрития за състоянието му Млад мъж с ампутирани крака търси работа (ВИДЕО) Мъж в инвалидна количка живее в павилион без вода и тоалетна, добри хора му помагат (ВИДЕО)
Пръстен с диаманти за 5 000 лева накара Зейнеб да засияе от щастие
Пръстен с диаманти за 5 000 лева накара Зейнеб да засияе от щастие Най-после тя постигна мечтата си да се ожени за милионерския син Стоян Балевски
Всичко в категорията
Живот по време на социализъм
Живот по време на социализъм Това беше система, която държеше да знае всичко за всеки и да се грижи за правилното му идеологическо израстване


Всичко в категорията
Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа
Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Безпочвени са обвиненията, които се отправят към Съвета на директорите и по този начин изразяваме несъгласието си с тях, категоричен е пом. треньор Станимир Димитров


Всичко в категорията
Фенове на Нефтохимик с убийствено писмо: Футболна революция или закопаване? Скандалът се разраства: Цялото треньорско ръководство на Нефтохимик подаде оставки Николай Тодоров: Отстъпвам позицията си на всеки, способен да поведе Нефтохимик в по-добра посока Бербатов - тук, Бербатов - там, ама май накрая – бам! Шампионска лига се завръща с куп зрелищни битки Мегасблъсък между волейшампиона "Нефтохимик" и турския гранд "Галатасарай" в Бургас Фенове на Нефтохимик: Писна ни от гаври! Закрийте ни, ако ни използвате за политически цели Марадона: Оставих наркотиците преди 15 години Радослав Димитров от Велико Търново е победител в 17-тото издание на международния турнир по шахмат „Мемориал Кесаровски-Станчев“ Раева: Преди състезанието влязох в съблекалнята и казах на момичета, че ще станат шампиони (ВИДЕО) Край! Легенда на Нефтохимик хвърли оставка като треньор в Първа лига след атака на феновете
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Сунгурларе
Научи ли се бургаският шофьор да спира на зебра, а знаят ли как пешеходците да пресичат? Децата ги учат (СНИМКИ)
Научи ли се бургаският шофьор да спира на зебра, а знаят ли как пешеходците да пресичат? Децата ги учат (СНИМКИ) Повод за образователния урок е европейският ден без загинали на пътя, ОДМВР-Бургас организира две инициативи за превенция
Всичко в категорията
Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Благотворителен концерт подпомага лечението на 10-годишния Антонио Бургас посреща най-силния плувен турнир за 2018 г. Каква е визията за вид и функция на ул. „Ал. Константинов“, пита общинският съветник Георги Дракалиев Млада бургаска режисьорка представя съвременен късометражен филм за еничарството Експерти установиха: Падналата с работници платформа е изключително опасна, глобяват солено фирмата-нарушител Стана ясно какво е състоянието на ранените в завода за автостъкла в Бургас (ОБНОВЕНА) Извънредно! Тежка авария в "Автостъкла Тодоров", три линейки откарват ранени (допълнена) Извънредно! Рускиня забрави манджата на котлона и вдигна бургаската пожарна на крак (СНИМКИ) Как Иван, Теди и Дани избягаха от бала, вижте вълнуващото им пътешествие в Европа (ВИДЕО)
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА)
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА) Еротичната сцена е от оживената част на комплекса, откъдето минават деца и възрастни


Всичко в категорията
Eто как ж.к."Меден рудник" ще отбележи празника си Заслужават ли бургазлии нови и красиви съоръжения? Вижте какво сътвориха вандали с площадката на ДГ "Детелина" Съни маркет открива днес магазин в Меден рудник! Пуска всички продукти на сензационни цени в новия обект Спешно! Търсят дарители с кръвна група “АБ-“ за Жеката, който изхвърча от мотора си в "Меден рудник" Моторист лежи на кръстовище в бургаския жк. „Меден рудник” след катастрофа (ВИДЕО) Три часа оглеждат мястото, където се разцепи пистов мотор в ж.к.”Меден рудник”, водачът – в тежко състояние Помогнете! Спешно търсят кръв за пострадалия при касапницата моторист в жк "Меден рудник" Градският стадион на Бургас ще е от английски тип, морски платна ще спират розата на ветровете край ж.к.”Меден рудник” Ето кой е арестуваният наркодилър в жк. “Меден рудник“ Белезници за оборотен наркодилър от бургаския ж.к.”Меден рудник”, откриха 90 грама марихуана в дома му Новите улици в районния център на "Меден рудник" ще бъдат завършени, нека хората не се притесняват
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ)
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ) Новите спортни полщадки ще се ползват не само от учениците, но и от младите хора в селото напълно безплатно

Всичко в категорията
Извънредно! Пламна Сеатът на млада айтозлийка, разследват палеж Обрат: Прекратиха търга за ремонт на Айтоския проход – сметката била грешна Прехвърлят на държавата всички язовири в община Айтос, кметът Васил Едрев застана зад концесионерите Шокиращо! Локомотив започна да се разпада при 130 км/ч край Айтос Нанков към Али за Айтоския проход: Сигурен съм, че задавате този въпрос за последен път Златомир се разциври, че влиза зад решетките. Затворът бързо го пречупи! Шест фирми в битката за реконструкцията на автогарата в Айтос Хората не вярваха, че ще се случи. Но ето, че парк „Славеева река“ в Айтос се превърна в зелената перла на Бургаско Айтос с бебе-шампион – Любомира се роди с тегло 5700 грама Айтоското Караново настръхна срещу педофила Живко, искат да изселят фамилията му от селото Изродът Живко от айтското село Караново, изнасилил 9-годишната си дъщеря. Твърдял, че имат връзка
213 деца в първи клас ще посрещнат училищата в община Карнобат Изгорелият Голф в Карнобат е на 24-годишен младеж, умишлен палеж ли е? Огнена вендета! Запалиха колата на карнобатлия пред дома му (СНИМКА) Диреният на Апенините карнобатлия с чудато обяснение за бягството си от Италия (ОБНОВЕНА) Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева Мечтата на Карнобат се сбъдна! Градът ще има нова пожарна за близо 2 млн. лв. (СНИМКИ) Ад на пътя в неделя! Тир се преобърна на магистрала „Тракия”, водачът загина на място (СНИМКИ) Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат "Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ)
Несебър отбелязва 80 години от рождението на великия Висоцки
Несебър отбелязва 80 години от рождението на великия Висоцки Спектакълът бе поднесен под формата на стихове, откъси от филми и клипове на песни на руския бард


Всичко в категорията
Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Районната прокуратура в Несебър подхваща екшъна с камериерките в хотел „Сънсет“ на Слънчев бряг Близо 50 тона отпадъци събраха в Несебър в кампанията „Да изчистим България заедно“ Община Несебър удължи срока за дървата за огрев за най-старите хора Облекчават приема в детските градини на Несебър Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Президентът намекна, че Младен Маринов не е подходящ за министър на вътрешните работи Само във Флагман.бг: Ето кой получи уникалната книга на Царя на пчелите за подарък Ученици от Несебър призовават: Изхвърляйте отпадъците само на определените места Несебър посреща първия учебен ден с обновени бази Несебър и Равда заменят старите улични лампи и стълбове с енергоспестяващи
Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите
Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Многобоят ще отдаде чест на 110 години от обявяването на независимостта на България


Всичко в категорията
Кметът Иван Алексиев и зам.-посланикът на САЩ Джон Фридман и откриха новото крило на ДГ „Детелина” в Поморие 100 първокласници прекрачиха прага на обновеното Начално училище „Иван Вазов” в Поморие (СНИМКИ) Добрата новина! Ремонтират спортни площадки в Поморие за близо 300 хил.лв. Откриват нова детска градина за 1 млн. лв. в Поморие Поморие празнува Съединението, полагат венци и цветя пред монумента на Левски Сигнал до Флагман.бг: Бесен таксиджия щеше да ме помете В Поморие група Булгара ще изнесе празничен концерт в деня на Съединението Луд се прави на терорист в Поморие, награби сатър, но си намери майстора Кметът Иван Алексиев проведе среща с директорите на учебните заведения от общината Започва XIII фестивал на духовите оркестри и мажоретни състави „Ритъмът на морето 2018“ в Поморие Три улици в Горица са напълно асфалтирани, предстоят ремонти в Гълъбец, Медово и Порой
Кой подведе премиера за "Силистар" и защо се огъна при най-слабия натиск? Кметът на Царево: План за вилно селище до Силистар няма, но хората се бият там, за да стигнат до плажа Ето как партийно-грантаджиите "зИлени" превърнаха в кенеф плажа „Корал” (ВИДЕО) БСП - Бургас настоява областният управител да се произнесе по казуса "Силистар" Борисов разпореди на Чолаков да спре решението на местната власт по казуса „Силистар“ Котка помогнала на учените да открият новия биологичен вид в село Велика (ВИДЕО) Георги Лапчев: В Община Царево не е внасян инвестиционен проект за вилно селище до Силистар Кметът на Царево: Фалшива новина е, че ще се застроява Силистар Борисов към кмета на Царево: Не бързайте с решение на ОбС за Силистар Порожанов: „Клиника“ за чума имаше, оставки от моя страна надолу няма да има Дивокъмпингуващите показаха мизерията на плаж Корал, но защо не казаха чия е вината
Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево За пример! Доброволци от Приморско събраха 1 т боклук за няколко часа Приморско събира отбора, за да се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден” Огнеборец номер 1 на Приморско облепи сградата на пожарната с пъзели (ВИДЕО) Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Кметът на Приморско: Съединението прави силата С кръшно хоро завършиха фолклорните празници "Приморска перла" Приморско с хуманен жест, кръводарителска акция спасява десетки човешки животи Див купон на Южното Черноморие! Девойки мятат гюбеци върху хладилник на брега на морето (ВИДЕО) Завърши ултра крос триатлонът „Лъвско сърце”, кметът на Приморско също получи награда (СНИМКИ) Преди 50 г. в Приморско се е случило нещо уникално, паметна плоча увековечи голямото събитие (СНИМКИ)
Вижте програмата за официалния празник на община Средец Обявиха извънреден вот за селски кмет в община Средец - ще има ли политически сблъсък? Ужасяващо! Човек виси на бесилото на публично място в Средец Добра новина! Държавата отпусна 1,2 млн. лв. за ремонт на ключова улица в Средец Скандал! Инвеститор заплаши да се изтегли от Средец, ако не му продадат 1800 дка на безценица Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв. Новото бижу на Средец е почти завършено, откриват го за празниците на града (СНИМКИ) Трагедия! 13-годишно момче се удави в язовир край Средец Иван Жабов за скандала с екскмета на с. Орлинци: Прокуратурата разследва, но при нас няма нито един сигнал за нарушение! Кметът на Средец: Продаваме земеделски земи, за да стимулираме бизнеса и да задържим хората тук Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
За първи път държавата отпусна 800 хил.лв. за ремонти на улици в Малко Търново Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Посетители превърнаха най-красивата част на Странджа в сметище, но бургазлии им дадоха добър урок! (СНИМКИ) Как тържествено-етичните отношения на районния прокурор на Малко Търново с местните власти смутиха Цацаров Гард от НСО помрачи празника на Петрова нива, не „разпозна“ вицепремиера Валери Симеонов (ВИДЕО) Румен Радев идва на Петрова нива за 115-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте!
Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО)
Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е Интервю Всички интервюта Даниел Вълчев пред „Флагман“: Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е
Образованието не е приоритет за българските правителства напоследък, след 2010 г. здравеопазването го изпреварва драматично като разходи, казва бившият просветен министър
Глас отвътре Всички Емел МАХМУД, международен редактор, публицист, журналист Емел МАХМУД Клавиатурните хулигани изляха помия върху инициатива за по-чиста България. Евтин хейт или старт на предизборна кампания Троловете са си получили хонорарите, борбата за кметските столове ще е жестока
Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 20.09.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Въоръжете се с търпение и не се кланяйте на идоли! Не вървете след никого, вървете само след себе си. Това са думи на Буда. Не разчитайте на помощ от никого! Вслушайте се във вътрешния си глас! С всички препятствия ще се справите, ако се оставите да ви води интуицията. Енергийният ви потенциал достига високи нива. Това обаче не е достатъчно, за да постигнете целите си. Ако край вас има дразнители, които ви губят времето и нервите, постарайте се тактично да ги разкарате! Мъжете да не се заглеждат в чужди жени, за да не пострадат! Добре е да намалите очакванията си спрямо околните. Обърнете внимание на собствените си мисли, изяснете си желанията! Възможно е да получите неприлично предложение или удар под кръста. Запазете спокойствие! Опасно е да се поддавате на гняв и лакомия. Тъмни облаци сякаш са надвиснали над вас. Вашето спасение е в молитвите и въздържанието. Склонни сте към авантюри, а в този ден сексуалната енергия може да ви разстрои здравето. Избягвайте споровете и се борете с апетита си! Нека има повече плодове в менюто ви. Неочаквани срещи и разговори могат да повлияят върху вашата активност, но се налага да пестите силите си, защото трудно ще може да се справите с всички задачи. Заемете се първо с тези, които не търпят отлагане! Ако имате чувство за тежест или болки в стомаха, започнете диета! Насочете се към това, което желаете да постигнете и не се разсейвайте! Ще имате успех в службата, ако сте наблюдателни. Може да се наложи да потърсите алтернативни решения. Нестандартният подход ще ви издигне и в очите на любимия. Не бягайте от прегръдките му (й)! Бъдете съсредоточени в действията си! Внимавайте, ако се налага да водите преговори или да подписвате договори, защото впоследствие може да се окаже, че условията са неизгодни за вас! Стремете се към справедливо разпределение на отговорностите и облагите! Добре да направите някои важни връзки за бъдещето, да се срещнете с евентуални работодатели и партньори, да сключите нови сделки, но е желателно това да стане сутринта. След това ще сте доста разсеяни и емоционално нестабилни. Вечерта разпускайте с приятели! Всяко излишество е порок. Това са думи на Сенека. В този ден внимавайте, трябва да се борите със своя апетит и най-вече със стремежа за бързо забогатяване! Ако днес постъпите нечестно или обидите някого, много ще съжалявате, защото съдбата тъпкано ще ви го върне. Каквото и да ви сервира съдбата в този ден, не губете надежда! Вярвайте на интуицията си! Тя е шепот на духа, както казва лечителят Петър Димков. Може би ще осъзнаете, че болестите са следствие от вашите мисли и действия. Ако потърсите помощ, ще намерите лек. Ако ви предстоят важни преговори, е по-добре да ги отложите, защото или ще ви поставят неприемливи условия, или сами ще изисквате повече, отколкото другият може да ви даде. В този ден може да ви изненадат с любовно обяснение или с предложение. Обмислете го внимателно! Това е ден, в който ще сте неуверени и трудно ще вземате решения. Не се захващайте с важни дела! Не е време за лъжи или полуистини. Марк Твен е казал: „Когато се колебаеш, кажи истината!“. Кажете я и ще се чувствате по-добре! Възможни са любовни разочарования.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип