Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник


Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник
Стоян Колев е прехвърлил всичко на мъж, регистриран в бл.69 в зона Б
04 Декември 2017, Понеделник
Автор: Иван КОЛЕВ


Желая успех на всички, които се занимават с бизнес в България, лаконичен бе айтоският производител и търговец

Бургазлията Тодор Николов Тодоров, 43-годишен, живеещ в санирана панелка в зона „Б” на ж.к.”Меден рудник”, се оказа собственик на целия бизнес на най-известния човек след кмета в Айтос Васил Едрев, а именно - неговия политически опонент  Стоян Колев.

В кръга на активите на мистериозния бизнесмен от Меден рудник влиза голям и действащ хлебозавод, веригата магазини „Перла”, както и много недвижимо имущество в цялата Бургаска област.

За Тодор Николов Тодоров не е известно да е управлявал някаква фирма преди да придобие бизнес за милиони левове.

Той, според регистрите, се води бос на основната фирма в портфолиото на Стоян Колев - “Фуудс ток” ЕООД.

Основният актив на „Фууд сток” ЕООД са дяловете в компании, управлявани от Стоян Колев.

Една от най-големите е „Перла Трейд” ЕООД – собственик на супермаркетите "Перла" в Бургас, Айтос, Карнобат и Несебър. Самият Тодор Николов Тодоров е вписан като управител на “Перла Трейд” ЕООД през ноември т.г., когато  от фирмата окончателно е излязъл довереникът на Стоян Колев – Евгени Митков, който през годините бе негов съдружник и участваше активно в целия бизнес на айтоския предприемач. 

Малко преди това по същата схема е придобит контролът върху айтоския хлебозавод. Тодор Николов Тодоров получава „Георги Тончев и Сие” ЕООД, след като купува „Фуудс ток” ЕООД, а „Георги Тончев и Сие” ЕООД е едноличен собственик на капитала на „Хляб и сладкарски изделия” ЕООД.

Справка на Флагман.бг в Агенцията по вписванията показа още, че по фирмените партиди има десетки имоти. Сред тях са цялата база на хлебозавода, 7-те магазина „Перла” в Айтос, Карнобат, Несебър и Бургас(между 100 и 190 кв.м всеки от тях като площ), земеделски имоти в Карнобат и Айтос.

В актива на хлебозавода са магазин от 108 кв.м. на централния бул.”Христо Ботев” в Бургас, 100 кв.м. апартамент в бургаския ж.к.”Славейков”, помещение от 160 кв.м на близкия до плажа бул.”Демокрация”, парцел в тузарския кв. Ветрен и други.

Всички те са ипотекирани, с наложени възбрани от различни банки – „Райфайзенбанк”, „Първа инвестиционна банка”и  „Търговска банка Д”. За част от имотите са започнали изпълнителни дела и се продават чрез частни съдебни изпълнители. Други обаче са част от самите фирми, но с дългове към посочените банки.

Стоян Колев е продал фирмите си срещу символични суми, но с всички активи и пасиви.

От което излиза, че задачата на новия собственик няма да е никак лека - всеки месец той трябва да погасява безбожно високи вноски по кредитите и е голяма загадка откъде ще ги намери.

Личната партида на Стоян Колев като физическо лице в Агенцията по вписванията е 150 страници -  няма недвижим имот, който да не е заложен. Трудно може да се прецени към днешна дата дали самият Стоян Колев си е оставил някакво собствено имущество. Още повече, че преди 3-4 години той е продал всичките си наследствени имоти, явно в опит да рекапитализира бизнеса си.

„Икономическата обстановка в България наложи да продам бизнеса си. Питате ме за междуфирмени отношения и аз не желая да ги коментирам”, бе лаконичен пред Флагман.бг Стоян Колев след множество въпроси, които му зададохме.

Той допълни, че остава в България и няма да напуска страната, каквито са плъзналите слухове в Айтос. Щял да продължи да се занимава с политика и тази му роля напълно го задоволявала.

Желая огромен успех на всички, които се занимават с частен бизнес,  аз бях дотук.  Опитах се, но ситуацията бе много трудна. Не успях да докарам търговска верига „Перла” на печалба, заради други фирми, които също фалираха. Визирам Пени, Карфур и други, които продаваха млякото по 9 стотинки. Те заложиха на нискокачествени продукти и подбиха цените. Познавате ме и знаете, че съм човек, който няма да го направи. Няма да играе по този мръсен начин”, допълни на финала Колев.

Припомняме, че Стоян Колев бе един от най-могъщите бизнесмени в региона допреди 7-8 години. Фирмите му печелеха добре, развиваха се, той разширяваше портфолиото си.

Късметът обаче изведнъж му обърна гръб и бизнесът му почна да запада. За капак и той, и вече бившата му съпруга Йоана, станаха причина за две тежки катастрофи по тяхна вина. Колев е богослов по образование. Десен политик, общински и областен лидер на СДС, понастоящем общински съветник от Реформаторския блок. Бил е и кандидат за кмет.

В два поредни дни екип на Флагман опита да създаде контакт с новия бос от Меден рудник, живеещ по лична карта в бл.69 в зона Б. Домът му през цялото време е безлюден.В категории: Бизнес , Айтос


64
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
64.
Касабовлиеви
10.12.2017 07:30:33
2
0
Ко стана с плаващите да не си глътнахте граматиката или плюете за спорта. Значи Колев никой не е завлякал а тук само си го плюете без да е виновен човека. БРАВО НА ПЛЮВАЧИТЕ. Вие ще оправите България и себе си да живеете по добре която коментарите Ви . Приятна ....
63.
До 56
08.12.2017 18:32:37
1
0
До56 и пари
62.
Касабовлиеви
08.12.2017 18:15:42
3
1
Този с приказки го убиват даже му се чудя как издържа ама му се усмихнат и мазнят из Айтос пък на приказки е в гроба фалирал или в затвора. . Много му ядат краката сякаш е изял манджата на всички. До коментарите кажете колко пари Ви е взел този измамник и ще ви разбера че наистина колев е измамник . Само че си посочете и координати за да му платя борчовете на Г-н Колев и веднъж за винаги да спре тая лавина от помия за този достоен добър и истински човек.Поздрави за Флагман и всики доброжелатели
61.
do56
08.12.2017 17:55:45
2
1
praviat narkotici
60.
Донка Янева - истинската
07.12.2017 15:28:15
7
0
Изчаках нормално 1 ден господин Стоян Колев да си изтрие коментара , който е написал от мое име , но тъй като това не се случи сега аз ще напища своя коментар за него – искренно , честно , като ще спестя само някои факти за да не засегна близките му .
Познавам Стоян Колев от 13 години . Бяхме близки с първото му семейство, познавам и новото такова. Уточнявам какво е близки – бях поканена със съпруга ми да кумуваме на втората му сватба , но отказахме разбира се . Та мнението ми за Стоян изобщо не е хубаво . Не защото в момента не си говорим и съм му много обидена , а защото го познавам толкова добре като човек и познавам всичките му слабости и особености на характера. В живота си не съм срещала по-голям ЛЪЖЕЦ от Стоян . Лъже за всичко от това какво е ял за закуска , кого е срещал, кого познава , лъже за факти и събития за пари , за чувства и всичко . Това е патологично състояние и ако го оставите да мисли че му вярвате така „хваща гората“ че започва да Ви обяснява как е качил Еверест , как е обядвал с Бойко Борисов или че се е срещал с Далай Лама . Аз друг такъв лъжец не познавам и за нищо не му вярвам.
По отношение на крупният му бизнес – не мисля че някога е имал такъв. Според мен бизнеса е крупен когато имаш поне 1000 души работници , годишен оборот поне 30 милиона и активи поне за 50 милиона лева. Бизнесмен който не плаща осигуровките на работниците си с години , който не плаща дънъци сгради , МПС и смет също с години е меко казано дребен мошеник и мижитурка и далеч от крупен,уважаван или всички хвалебствия за които изписахте. Неговата „Търговска верига Перла“ се управляваше предимно от бившата му съпруга Йоанна , а Стоян се занимаваше с картинг, състезания с коли, политика, строителство на магазини и покупка и продажба на недвижими имоти с цел голяма бърза печалба. Управлението на бизнеса му беше стихийно,необмислено,импулсивно и това доведе до краха му с банките .
Миналата година Стоян Колев беше в затвора един месец – от 7-8 октомври до 10 ноември. Повода за това беше катастрофата му на АМ Тракия и неуважението към Пловдивския съд -не се явява като редовно призован . Та Стоян беше в Старозагорския затвор и взвода с останалите подсъдими се запозна с хора , които го посъветваха да си намери съдружник и да остави той да оправи нещата ... И така Стоян си прехвърли бизнеса на въпросния господин , къщата , колата и т.н. От всичко той остана да дължи много на банки , различни хора , НАП и институции. Мога да напиша още много неща , но това е истината и не искам да задълбавам подробности .
59.
*********
07.12.2017 13:46:53
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
58.
Кольо
06.12.2017 22:23:01
4
0
Кво правят Мечков, ами взе му бизнеса на Стоян,взе му къщата, колата и му събу гащите да вози хляб. Скоро Колев го чакайте да ходи с разрешение до кенефа.
57.
As
06.12.2017 19:19:09
3
0
Пари кво да правят
56.
condor
05.12.2017 22:19:00
4
0
а какво правят Мечков и компания там
55.
до 54
05.12.2017 18:22:57
5
0
Аз пък разбрах ,че някаква Джавкова от Айтос ЦПЗ трябва да е прибират,че скъсала ли е изяла ли е неразбрах някакви важни документи!
54.
ами пък ко?!
05.12.2017 17:13:05
9
0
От тази статия нищо не разбрах, ако ко от тва?! Само разбрах, че сме имали много "известен кмет" и много известен някакъв Стоян. И ко от тва?! Явно с Айтос има класация за известност. Ако е така аз гласувам за Чоната!!! Нека да видим колко харесвания ще събере той.
53.
Донка Янева - истинската
05.12.2017 17:04:04
6
0
Стояне изтрий си коментарите особено този който ползваш моето име 31. Знаеш че не си говорим и съм ти достатъчно обидена за да пиша коментари за твоите глупости. Затова смятам да запазя мълчание и между другото никога не съм те смятала за мъжкар, още повече сега когато ползваш името ми да си пишеш коментарите. Не ме карай да напиша моето мнение за теб, така че бъди коректен и си изтрий писанията.
52.
Защо в този ПИШМАН град...
05.12.2017 10:04:57
7
5
ЖЕНИ ОБЛЕЧЕНИ В ЮРИДИЧЕСКА ВЛАСТ СИ ПОМАГАТ ВЗАИМНО ,ЗА ДА МОЖЕ ДРУГИ ПСИХИЧНО БОЛНИ ЖЕНИ ДА СТАВАТ ЖЕРТВИ НА ИМОТНИ ИЗМАМИ
51.
*********
05.12.2017 09:56:13
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
50.
до 47
05.12.2017 09:47:54
8
1
ама как,тя се е научила да отваря цяла врата с карта.Това за нея е голямо постижение в свта на електрониката!Нищо,че е ние преди 20 години още бяхме по-напред от нея в този свят!Когато завалойката не знаеше сигурно какво е филм (домашно)да гледаш!Забавно е да се кефиш на тъпите!
49.
*********
05.12.2017 09:44:24
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
48.
do 47
05.12.2017 09:35:47
8
1
как може да ни натрисат такива кадри.Я марш от там!
47.
до М.Генчева
05.12.2017 09:16:26
7
4
Вземи се запиши на уроци по право при някои професори- така няма да разберат,че дипломата ти е купена.Образовай се поне докато се пенсионираш.
46.
Станка
05.12.2017 08:36:07
12
3
И аз искам да попитам кой поръча статията? Когато имаш бизнес и правиш 15 милиона оборот годишно се предполага да имаш печалба поне 2 милиона - горе долу това е аритметика дори не и математика .Но Стоян не е човек който може да управлява и 1 милион, няма мозък и е прекалено лаком да го направи.От къде му дойдоха проблемите-купуваше по 3-4 коли на година Мерцедеси естествено,караше като ненормален с 240-250 по магистралите, хукна да си търси нови жени,да ги води на почивки , строеше магазини,апартаменти и къщи и за всичко това плащаха доставчиците му - лъже,крие се , маже ,грозна и отвратителна картина.Това е Стоян за който много статии написахте Флагман от това колко велик политик и баща е до снимки с новата жена от сватбата и раждане на третото му дете.Защо не го попитате къде са сина и дъщеря му,за скандалите и че никой от тях не иска да го види и чуе,защото фактите са такива че центъра на вселената за Колев е неговия гъз. Неговата лакомия,лукса и парите които сънува всяка вечер са всичко за неговия гъз. Това е човек който сменя мнението си на всеки 5 минути и съзнава много ясно колко е дребен и незначителен. Защо въобще пишете за него?
45.
Kiril Stoianov
05.12.2017 07:53:17
5
0
V biznesa na Stoianov e namesen Me4kov ako nikoi ne znae i li se praviat
44.
Колко фирми завлече с пари
05.12.2017 07:11:16
9
1
Честният бизнесмен колко фирми завлече с пари, като фалира. Докато сменяше коли по 100-200 000 лв като носни кърпи. Имаше юбилей в бизнеса -20 години бавеше плащания на доставчици в месеци. Как няма да фалира, като никой не искаше да му доставя в магазините. Жалко, защото изглеждаше интелигентен човек, но бизнес се гради с коректно отношение
43.
До Истината (Ивелин Йорданов)
05.12.2017 02:34:48
7
0
Иво, кажи си колко ти плати Стоенчо на местните ?
42.
Васил
05.12.2017 00:47:51
10
0
Как може бе............... Айтозлии целия свят да се върти около нас а ние да го управляваме начело с рождито
41.
*********
05.12.2017 00:41:38
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
40.
*********
05.12.2017 00:38:05
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
39.
Мечков
04.12.2017 23:49:22
7
1
Стоянчо е най разпиляния пишман бизнесмен които е получил всичко на готово от тъста си и после с политически протекции успяваше да прави пари но парите не са за него пречат му и сега това е дъното повече птичката няма да кацне
38.
В.в.
04.12.2017 23:25:53
5
1
Стоянчо си живурка щастливо а вий. Си 0 9 пишете каквото си искате
37.
*********
04.12.2017 23:04:38
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
36.
Баси статията
04.12.2017 23:02:56
4
2
ибан колев пише за стоян колев...
35.
*********
04.12.2017 23:00:44
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
В.в.
04.12.2017 22:57:57
5
1
Клюкарски истории и докога ще ни занимавате
33.
В.в.
04.12.2017 22:57:57
5
2
Клюкарски истории и докога ще ни занимавате
32.
xxx
04.12.2017 22:28:22
3
0
https://www.flagman.bg/article/24346
31.
Донка Янева
04.12.2017 22:26:34
8
4
Бъди щастлив Колев Народа го е казал. Кучетата си лаят пък кервана си върви. Ти си мъжкар на място. Убий ги с мълчание
30.
ДО ФЛАГМАН
04.12.2017 22:20:17
5
0
ПРОПУСНАХТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ 21
29.
Айтос пита Флагман
04.12.2017 22:19:29
9
6
Кой поръча статията и кой я плати. Поздрави от Стоян Колев Бащата на 3 деца щастлив живот и борбен човек който е от малкото съхранили човещината и себе си и е виновен за това че направи доста хора богати то не бяха управителни на магазини на Хлебозавода гошко планетата и много други на никой не е взел нищо за да прави каквото е решил ЧОВЕКА Стоян Колев. Поклон Стояне Бъди все такъв весел щастлив здрав и човечен . Пенчо
28.
*********
04.12.2017 22:16:27
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
27.
Пламен до 15
04.12.2017 22:15:30
7
3
За разлика от вас съм си написал името.В предходният си коментар най искрено съм изразил собственото си мнениеза Човека Стоян Колев,когото имам претенции да познавам.Допуснал е много грешки,но това не означава,че е лош човек.Не ангажирам никой с оценката си.Приятна вечер и запомнете,че само когато сме на мястото на конкретният човек и преживеем същите неща можем да коментираме.Всички сме безкрайно грешни.
26.
*********
04.12.2017 22:08:12
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
25.
*********
04.12.2017 22:06:38
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
24.
*********
04.12.2017 22:05:12
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
23.
*********
04.12.2017 22:04:27
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
22.
*********
04.12.2017 22:02:30
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
21.
Аш косум машала ефенди
04.12.2017 21:59:33
2
0
https://www.flagman.bg/article/26738
20.
Айтозлия
04.12.2017 21:35:18
7
0
Тоя мръсник с доносите си вкара в гроба И.Й
19.
*********
04.12.2017 21:33:25
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
НАПаджия
04.12.2017 21:30:42
9
2
Тъпанара има актове от НАП за над 1.5 млн. лева за далавери с ДДС
17.
Фирма Деси
04.12.2017 21:29:15
4
3
Боклука още пише анонимни доноси но никой вече не му се връзва.
16.
*********
04.12.2017 21:27:41
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
До 11 -тия тъпанар Пламен
04.12.2017 21:24:01
2
2
Като го видиш питай го за Иван Йорданов
14.
Запознат
04.12.2017 21:22:36
7
1
Тоя помияр е най-гнусното същество. Редовно пишеше доноси до НАП срещу конкурентите си. На неговата съвест ще тежи смъртта на друг айтоски безнесмен....
13.
*********
04.12.2017 21:13:17
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Карабас бара вас
04.12.2017 20:55:38
5
0
Блокът е 69, зоната е Бе? Мирише ми на секс някакъв
11.
Пламен
04.12.2017 20:55:38
11
3
Стоян е добър човек.Най вароятно е допуснал грешки.Но смея да твърдя,че го познавам като човек и мнението ми е положително.Стоян преживя доста трусове,но е жив и здрав и му предстоят хубави моменти.След всеки дъжд идва слънце,важното е човек да не губи вяра.Стоян ще си стъпи на краката.Не съм срещал човек който с такъв позитивизъм да посреща проблемита.Възхищавам му се затова.А проблеми имат много хора,разликата е в начина по който реагираме на тях.
10.
до 8
04.12.2017 20:29:00
10
4
Кмета го зариби Х.Стойлова и тем подобни ,работещи в съда !На балотажа Христина трепнеше в очакване дали Васито ще спечели,а после след като той спечели е закара на ресторант да е почерпи и нея и Алексиеви и Шестакова и мн. други!
9.
*********
04.12.2017 20:27:53
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
А ЕДРЕВ КОЙ ГО ЗАРЕБИ ДА СТАВА КМЕТ?
04.12.2017 20:17:54
13
0
Сигурно пак Руждито и напълниха полицията с кадри от кол и въже,но за сметка на това с мизерните си заплатки строят доста големи палати ченгенцата-от къде манги а?
7.
*********
04.12.2017 20:09:23
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
Истината
04.12.2017 20:07:02
17
5
Флагман, статия ви е доста неточна. Сега ще ви напиша всичко за Стоян Колев. Работех при него преди години. Още поддържаме контакти.
Проблемите на този човек не са от днес. Тоталният му провал се дължи на неговите болни политически амбиции.
Преди 10-на години бизнесът на Колев генерираше над 15 милиона оборот годишно.
Тогава му пуснаха мухата, че е подходящ за Кмет на Община Айтос. Негов верен ментор беше Ружди Хасан, който е лидер на ДПС-Айтос от много години.
Само ако знаете колко пари го изсмука Р.Хасан!!! Апартаменти в Несебър, мерцедес Е-класа, а колко кеш му пробраха "за гласове". Стоян даваше ли даваше. Р.Хасан си построи 3 къщи, купи стотици декари земя в Мъглен, строи кооперации заедно със депутата Севим Али и Юзджан Юмер. Правиха "общ бизнес" в обастта на сметоизвозването, където потънаха доста пари на Колев. Пък чрез сина на Р.Хасан който е публичен изпълнител в НАП заблуждаваха Перлито, че ще му скатаят едни пари, които Стоян е дължал като Едноличен търговец - около 1 милион за осигуровки. Само от там прибраха над 300 000 за рушвети.
Започна лоши кредити от неподходящи хора. За да си върне кредитите започна да залага магазините и хлебозавода на банките. После взимапе от една банка, за да погаси в друга.
След това продаде магазините. Този в Несебър го взеха на публична продан, а останалите продаде на фирма "Ваня" Карнобат, за които се говори, че са близки до виден карнобатски бизнесмен.
Дори Евгени, който живее в САЩ не успя да спаси фирмите, в които имаше голям дял.
Хлебозавода му го взе Мечков и този от панелката е негов човек.
Сега Стоян разнася хляб с микробус на заплата.
5.
Мале
04.12.2017 19:56:18
19
2
Сигурно скоро Китюка,Фейм ,Коцито и мн. други от Айтос и те ще си продадат чок фирмите на някой!Това ще е нова тактика измислена от чок мозъка на схемите в Айтос бат Басри!
4.
ННН
04.12.2017 19:54:00
12
1
фалирал и си продал бизнеса на някой нещастник! нали уж го забраниха това със закон?!
3.
схема след схема
04.12.2017 19:49:42
15
5
няма нормален бизнес и бизнесмен всичко е от измамник нагоре
2.
ЕГАТИ БИЗНИСМЕНИТЕ!!!!!!
04.12.2017 19:45:21
10
3
В СХЕМИТЕ СТИГА ИЗМАМИ –АЛО БОЙКО САМОСЕЗИРАЙ СЕ
1.
1
04.12.2017 19:32:46
14
3
След кмета е нотариуса с бляскавата си кариера
Иван КОЛЕВ Автор
Иван КОЛЕВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО)
Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) От сутринта са започнали с грозни кючеци и силна музика, недоволстват жителите на кв.“Люляците“

Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването Гнусно! Жена си купи торта от магазин в Слънчев бряг и изпадна в потрес от това, което откри (СНИМКА) Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ)
Българска апаратура заработи в орбита над Марс
Българска апаратура заработи в орбита над Марс В средата на април 2018 г. се очаква включване на „Люлин-МО” в пълен режим на работа


Всичко в категорията
ГЕРБ обявиха Таско Ерменков за функционално неграмотен заради русофилската гавра с Ботев
ГЕРБ обявиха Таско Ерменков за функционално неграмотен заради русофилската гавра с Ботев Питат Корнелия Нинова дали анексията на Крим обслужва българския национален интерес
Всичко в категорията
Гинка искала и църковен имот, патриархът не й дал. Парламентът пак ще я призове Готви ли се преврат в СДС? Искат главата на лидера Божидар Лукарски Калфин: Срещата с Ердоган във Варна е за пари, но може и да се провали (ВИДЕО) Борисов извади 15 млн.лв. за надзирателите, за да не протестират на конференцията за европейски прокурор БСП „разконспирира” хитрата тактика на ГЕРБ за печелене на избори – тя обаче се изчерпала Не можело с парите на мюсюлманите да се слага кръст в Шумен! Скандална декларация на ВМРО срещу НФСБ Ерменков за „идиотите” от ЕС и САЩ: Не знам кои са, не е позиция на БСП - пиша вечер, по къси гащи и на коляно СДС: Не пипайте закона, а го прилагайте Хасан Азис: Приемам нормално Ердоган да казва, че Кърджали е останал в душата му Следващата цел на Путин – следсъветска идеология Гърция реши: Ето как ще се казва Македония!
За блудство с дете и тормоз: Тя, която всъщност е той – в затвора!
За блудство с дете и тормоз: Тя, която всъщност е той – в затвора! Алисия, но всъщност Благовест, плашил съседка с убийство


Всичко в категорията
Бивш полицейски шеф и зам-кмет прие "почерпка" и сега се изправя на подсъдимата скамейка Кучко, приготви парите, че ако не ги дадеш, ще ти отрежа ушите, ръцете и краката! Скандално видео! Нарушава ли Бабата, екзекутирал наркобоса Костов, домашния си арест, скрита камера засне шокиращи факти Санкции ли?! Момичето, провесило бебето през балкона, отива на психолог, а родителите - на курс Панайот Генков се „бетонира“ като шеф на Административен съд-Бургас, Станимира Друмева отказала да го замести Съдът пусна под домашен арест началника на РЗОК-Ловеч Процесът на учителката-мъчителка Веселина тръгва при нов докладчик, съдия Захарин Захариев в дълъг болничен В парламента: Главният прокурор с жалба срещу депутата Таско Ерменков Мистериозен свидетел отложи процеса срещу сина на Сава Чоролеев и гарда му Божидар Георгиев, обвинени за нападение в дискотека Помните ли дрогирания циганин Марин, който едва не екзекутира брат си? Обвиниха го в убийство Георги Вълев от "Килърите" съди Бургаския затвор, иска по 50 лв. на ден за свеж въздух
БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО)
БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Председателят на хуманитарната организация обясни, че за тях са важни парите, които получават от отдадените под наем помещения

Всичко в категорията
Шест вида поведение, които разрушават връзката Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16 Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско
Образователният министър: Учителската заплата трябва да превишава средната за страната За здравето: Правят шкафчета за всички ученици до 7-и клас София филм фест на брега стартира днес с шведска сатирична драма номинирана за "Оскар" На 27 март показват първо в Бургас истинската история на Стефан Данаилов Наказват дисциплинарно учителка след жалба на ученици, че им дърпа ушите Бургаски ученици спечелиха три приза в Осмото национално състезание по творческо писане на английски език Красимир Попов: Видеонаблюдението в детските градини е безсмислено, превръща децата в актьори (ВИДЕО) Ето го победителя в конкурса за лого на IT гимназията в Бургас Прехвърлят управлението на блок 46 в жк „Зорница“ на Спортното училище за ремонт, какво ще се случи с ЛУСКА? Конкурс за изящно и приложно изкуство дава шанс за прием във филиала на НХА в Бургас Матурата по български – на 21 май, втората задължителна матура – на 23 май
Огромен интерес към Кабинета по диабетно стъпало в университетска болница „Дева Мария“ Стартира второто издание на Инициативата „Достойните лекари“ на „Фаркол“АД Акад. Богдан Петрунов: Изтупвайте дрехите навън и не си лягайте без да си вземете душ! 18 души преминаха в първия ден през Кабинета по диабетно стъпало Кампания по кръводаряване стартира УМБАЛ-Бургас, търси доброволци в Айтос и Несебър Най-ефикасната диета включва натурални продукти Вижте фън шуй съветите за разтърсващ секс Диетолозите са категорични: Най-полезна и ефикасна е диетата на бедните МЦ „Стайков и фамилия“ поставя нови стандарти в Бургас! Ще лекува с апаратура, използвана от най-престижните клиники в Европа Прокуратурата започна разследване на 6 болници, Пирогов в критично състояние Извинителните бележки за децата ще са без пари от 1 юли
Иво Богданов: 7 години бях в затвор без вина, но не загубих надеждата (ВИДЕО)
Иво Богданов: 7 години бях в затвор без вина, но не загубих надеждата (ВИДЕО) Заедно с брат си Константин той бе осъден на доживотна присъда за убийството на поляк, който се оказа, че е умрял от естествена смърт години по-късно
Всичко в категорията
Ужасяващо: 25-годишен младеж си сложи бесилото Манекенката Кристин Илиева е била с Дивна при катастрофата, ранена е тежко Скръбна вест! Почина известна българска журналистка Тъжна вест! Почина една от най-големите легенди в бокса, беше треньор и на Кубрат Пулев Неописуема трагедия! Ученик се самоуби с пушката на баща си, подозират играта "Син кит" Вижте ексклузивни кадри от огнения ад, при който загинаха Антон, Ана и двете им деца (ВИДЕО) Жестока трагедия! Ана стана четвъртата жертва на огнения ад в Средец, едно от децата й е с 88% изгаряния Невероятната история на 93-годишна баба трогна целия свят (СНИМКИ) Огромна трагедия! Радослав си сложи бесилото заради дългове Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи Огромна мъка! Красива актриса зове загиналата Асиана: Идвам, мила моя! Чакай ме!
Златкова Райкова: Няма как някой да ме бие! Абсурд!
Златкова Райкова: Няма как някой да ме бие! Абсурд! Плеймейтката призна, че е готова да става майка
Всичко в категорията
Астролог: На жена днес не се отказва, желанието й е закон
Астролог: На жена днес не се отказва, желанието й е закон Който не си поговори с дете в този ден, през целия месец няма да намери щастие, предупреждава Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Огромна трагедия! 25-годишен бургаски полицай загина при жестока катастрофа край Котел (СНИМКИ/ВИДЕО)
Огромна трагедия! 25-годишен бургаски полицай загина при жестока катастрофа край Котел (СНИМКИ/ВИДЕО) Изпуснал е контрол над автомобила и е връхлетял върху Рено с хасковска регистрация

Всичко в категорията
Спомени от соца: Ужасът, наречен смъртна присъда
Спомени от соца: Ужасът, наречен смъртна присъда Осъдените на смърт полудявали в очакване на екзекуцията

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Бургаски родители събират средства за нова площадка в ДЦ ”Моряче”, нека им помогнем Николо Коцев ще свири на Burgas Jam Църква=порно и лъжи? Вижте какво градят поповете в сърцето на Бургас (СНИМКИ) Мащабна спецакция в Бургаско! Арестуваха 15 мъже за лихварство и продажба на наркотици Любимите актьори от "Етажна собственост" идват за невероятна постановка в Бургас този петък Този бургаски бакшиш издърпал от зебра пешеходка, която току-що блъснал в Бургас, търсят се свидетели (СНИМКИ) Societe Generale Експресбанк покани водещ макроикономист-визионер на среща с бургаския бизнес В Бургаско организираната престъпност продава дрога, пере пари и корумпира Ето какви ще са специалностите във филиала на Националната художествена академия в Бургас Панайот Генков се „бетонира“ като шеф на Административен съд-Бургас, Станимира Друмева отказала да го замести Изрод трови кучета в бургаския кв.Банево, джак ръселът Майло умря в адски мъчения (ВИДЕО)
Удар на полицията! Хванаха Христина от бургаския ж.к. "Меден рудник" в подли интернет номера Ужас в "Меден рудник"! Бандит нападна и ограби млада бургазлийка Шок в „Меден рудник”! Бургазлия отиде на гости на приятел, прости се с портфейл, пълен с пари и кредитни карти Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Екшън край ез. Мандра! Пребиха служител на ИАРА-Бургас Снежен апокалипсис ли? Този бургазлия не се оплаква, а просто... кара ски (ВИДЕО) Търсят малкия Шапрон, виждали ли сте го? Внимание: Пропадна част от пътя Малко Търново-Царево (СНИМКИ/ВИДЕО) Паника в ОУ "Елин Пелин" в жк Меден рудник: Късо съединение в ел.табло предизвика пожар по време на родителска среща Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията Нов рекорд: Кукерски костюм на бургазлия с най-дълъг косъм в България (СНИМКА)
Николай Тишев проведе среща с директора на най-старото училище в Айтос Само във Флагман.бг! Започва мащабен ремонт на улици в Айтос, кметът Васил Едрев подписа договор за 2 млн. лв. Невероятна трагедия в Айтос: 82-годишна жена остана на улицата, измамена от собствения си внук Златомир след присъдата за убийство на пътя: Пълни паляци и помияри Майката на убития Велислав със скандални разкрития: Скри се, че е имало пети човек, който отказва да се качи в колата! Внимание! Не ходете в парк „Славеева река“, опасно е заради тежките машини Жестоко: Айтозлийка откри мъжа си увиснал на бесилото Зверска катастрофа! Бургазлията Георги оцеля по чудо, след като БМВ-то му се преобърна няколко пъти и се заби в скат Само във Флагман.бг! Освободиха Свилен и Мариян – признаха всичко. Николай оставя две сирачета Само във Флагман.бг: Свилен крещял обезумял: „Убихме приятел!“. Но кой е шофирал злополучната кола след банкета? (СНИМКИ) Само във Флагман.бг: Николай от Айтос премазан от двамата си приятели. Правели си майтап
Високо ниво на язовирите в Карнобатско. Кметът Георги Димитров: Предприели сме необходимите мерки, всичко е под контрол Масови арести в Карнобат! Полицейска спецакция завърши с 8 закопчани Най-възрастният жител на Община Карнобат баба Джена стана на 102 години Депутатът Николай Тишев с приемна в Карнобат След купон на 8 март: Ченгета спипаха 72-годишен мъртво пиян шофьор в Созопол и напушен младеж зад волана в Поморие Закриват училището с мъртвите души в Соколово, 29 деца-емигранти крепели школото Снежна ваканция за учениците в Айтос и Карнобат Смел шофьор кръстосва карнобатските улици, носи храна и провизии на закъсали по пътищата жители Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три Президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов: Обещаваме на феновете по-добри игри и победи Жестока съдба след изпепелената къща в Карнобат: Баба Мария и семейството й остават на улицата (СНИМКИ)
Несебърски Шумахер заби БМВ-то си в други 4 коли, бързал да завие Защо отцепиха цяла улица пред руския клуб в Несебър? Да не би да са докарали мумията на Ленин? Само във Флагман.бг: Съдят сина на Сава Чоролеев и гарда му Божидар Георгиев за бой в дискотека „Вижън” Ученици от Несебър грабнаха 6 медала от V-ия международен турнир „Математика без граници” Арестуваха братя от Равда с незаконно оръжие и марихуана Парче мазилка падна от тавана на училището в Стария град в Несебър, местят децата в основната сграда Слънчев бряг е шестата най-достъпна дестинация за покупка на имот от американци Най-голямото училище в Несебър отбеляза 136-тата годишнина от основаването си (СНИМКИ) Над 500 жители и гости на Несебър изпълниха централния площад за 3 март (СНИМКИ) Очите vs. Кравата - 120 свидетели и 10 подсъдими в сложно дело със стрелба, дрога, рекет и убийство Несебър остава без синя зона, засега
Помориец се качи в колата си предрусал с амфети, пико и канабис
Помориец се качи в колата си предрусал с амфети, пико и канабис Ченгетата останали втрещени от резултатите на наркотеста, веднага щракнали белезниците на 25-годишния мъж

Всичко в категорията
Ето го Костадин от Поморие, плячкосал диаманти и злато за 35 хил.лева Вадят потъналото в Поморие корабче „Кук“, затвориха главна улица в морския град Ахелойци към инвеститорите на асфалтовата база: Не искаме да се превърнем в промишлена зона, а да развием туризма! Само във Флагман.бг: Разширението на пътя Поморие-Ахелой приключва предсрочно, Бойко Борисов първи ще го тества Предстои обществено обсъждане на намерението за изграждане на асфалтова база в Ахелой Жителите на Ахелой са готови на протест срещу изграждане на асфалтова база в града Поморие ще отбележи годишнината от Освобождението на България Учениците в Поморие също в снежна ваканция за три дни Тежка зимна обстановка в Поморие: Автомобили закъсаха в преспите, села са без ток Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Бурята нанесе сериозни щети на емблематичен кораб в Поморие (СНИМКИ)
Екшън в Царево! Мъж вдигна на крак пожарна, полиция и Бърза помощ, след като подпали жилището си (СНИМКИ)
Екшън в Царево! Мъж вдигна на крак пожарна, полиция и Бърза помощ, след като подпали жилището си (СНИМКИ) Съседите недоволстват и са категорични, че някой трябва да се намеси и пироманът да бъде прибран 


Всичко в категорията
Пазач ограби базата на „Артистите на България” в Ахтопол, отмъкна 30 легла Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж Знаете ли къде се намира „Мъртвият град”? Вижте призрачния Коста дел Кроко край Царево Пчелари искат странджанският цветен прашец да стане защитено наименование за произход Царево на бунт заради циганина, пребил учителка (ВИДЕО) След алармата на Флагман.бг! Царево завря: Питат кмета Лапчев защо натроши и къде скри паметника - емблема на града Къде сбъркахме? Петокласник от Царево нападна учител, заби му юмрук Премахнаха и изпочупиха символ на Царево от сърцето на града при ремонта на площада (СНИМКИ) Прокуратурата проверява добиват ли се назаконно инертни материали от р. Велека Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) С пирончета ли хванаха коледната елха на Царево? Вятърът я помете и провали тържествата в морската община
Извънредно! Река Средецка заля къщи и дворове в Дебелт, селото пред евакуация (СНИМКИ) Трагедия! 19-годишният Васил помете с БМВ пешеходка, уби я на място Ученици решаваха сложни казуси на иновационен уъркшоп в Средец Ромите от Средец: Нашите съседи изгоряха живи, защото пожарната дойде с 40-минутно закъснение (ВИДЕО) Ужас! Баща и двете му деца изгоряха живи при пожар в Средец Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват! Скандал в Средец! Опозицията напусна сесията на ОбС, обвини кмета за колапса на здравеопазването Кметът Иван Жабов и "Царя на виното" благословиха лозите на Средец за Трифон Зарезан Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Средец с 15,8 млн. лв. бюджет, акцентират върху инфраструктурата Опозицията в Средец бламира кмета Иван Жабов за чистотата и пътните на учителите
Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Отпускат средства за ремонт на социалните центрове в Малко Търново Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА) Пенсионерите в Малко Търново с повече информация и още един телефон срещу алоизмамите Около 3 500 000 лв. е проектобюджетът на Община Малко Търново за 2018 г. Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка
Кметът на Камено: Реката в Ливада е преляла, моля се да не се случи трагедия (ВИДЕО)
Кметът на Камено: Реката в Ливада е преляла, моля се да не се случи трагедия (ВИДЕО) Как да спим, като вали, стоим по цели нощи отвън, споделя Панайот Матев
Всичко в категорията
Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО)
Вероятността за предсрочни избори намалява, правителството е добро, но администрациите са тромави и доста плесенясали Интервю Всички интервюта Валери Симеонов пред „Флагман“: Вероятността за предсрочни избори намалява, правителството е добро, но администрациите са тромави и доста плесенясали
Много често, след като се постави задача, тя се забавя, тихо буксува и спира, а ти си мислиш, че нещата вървят, недоволен е вицепремиерът
Глас отвътре Всички Катя КАСАБОВА, Главен редактор на ФЛАГМАН, разследващ журналист, публицист Катя КАСАБОВА Църква=порно и лъжи? Вижте какво градят поповете в сърцето на Бургас (СНИМКИ) Църковно училище или хотел, загрозяващ най-ценната придобивка на демокрацията в Бургас – университета ни Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 21.03.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Можете да започнете да работите по нов проект и да подобрите отношенията с вашите партньори. Ако получите примамливи предложения, не се колебайте! Времето е благоприятно и за постигането на споразумения. Отделете внимание и на любимия човек! Покажете му отново, че го обичате! Оставете се на интуицията да ви води! Ще сгрешите повече, ако се вслушате в мнението на околните. Днес е по-добре да не разчитате на помощ. Имате достатъчно сили, за да се справите сам с всичко, което ви се изпречи на пътя. От любимите очаквайте приятни изненади. Старайте се да не вземате прибързани решения! Обмислете всичко, преди да предприемете действия! Дръжте думите и емоциите си под контрол! Полезно е през този ден да си спомните за миналото. Добре е да почетете покойниците. Ограничете контактите с непознати! Пазете се от интриганти и простаци! На дебелашките шеги „отговаряйте“ с мълчание! Ласкатели ще се опитат да приспят бдителността ви. Не им се връзвайте! Бъдете търпеливи, но пазете личното си пространство от досадниците! Не спорете с шефа, но ако той нагруби колегите ви, се опитайте да ги защитите! Отнасяйте се с уважение и към по-възрастните! Ако се наложи да избирате между справедливост и жестокост, не се колебайте! Днес е противопоказно да се обиждат и малтретират по-слабите. Отложете важните срещи и стартът на новите проекти за по-благоприятно време! Сега е добре само да завършите това, което сте започнали или да анализирате нещата, които сте преживели и да се промените. Семейните да внимават с децата, насърчете ги в стремежа им да станат по-добри! Този ден не е никак спокоен, а сега не сте във форма да се надбягвате с времето. Не се намесвайте в спорове за неща, които не ви засягат! Вместо да се самосъжалявате, си набележете цел и действайте! Може да започнете здравни процедури или да посетите козметичен салон. Ако в този динамичен ден се опитате да забавите темпото, може да се почувствате като звяр в клетка. Не се оставяйте да ви опитомят, отстоявайте си интересите! Без притеснения може да преговаряте с високопоставени началници, а у дома ви очакват с отворени обятия. Работете и се забавлявайте! Не вземайте прибързани решения! Внимателно обмисляйте всичко, преди да направите каквото и да било! Склонни сте сега да омаловажавате постиженията си, а не трябва. За решителни действия обаче не му е сега времето. Семейните ви отношения може да се влошат, ако не обсъдите проблемите. Това е ден, в който маските падат. Бъдете такъв, какъвто сте! Не се усмихвайте насила! Кажете това, което ви е на душата, вместо да преигравате в стремежа си да предизвикате съчувствие! Сега е време за решителни действия, но е желателно да не стартирате нови проекти. Днес сте непредвидими. Проблемите, с които доскоро не сте се осмелявали да се захванете, днес ще ви се струват лесни за разрешаване. Ако дължите на някого пари, е желателно да му ги върнете днес. Сега е моментът да изненадате тези, които обичате, с предложения, на които да не могат да откажат. Търсенето на работа може да е стресиращо. Безработните представители на тази зодия обаче  не са сами в това трудно начинание. Може да разчитате на подкрепа от приятели. В този ден е добре да се вслушвате в съветите на хората с повече опит. За да запазите семейния мир, правете компромиси!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип