Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник


Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник
Стоян Колев е прехвърлил всичко на мъж, регистриран в бл.69 в зона Б
04 Декември 2017, Понеделник
Автор: Иван КОЛЕВ


Желая успех на всички, които се занимават с бизнес в България, лаконичен бе айтоският производител и търговец

Бургазлията Тодор Николов Тодоров, 43-годишен, живеещ в санирана панелка в зона „Б” на ж.к.”Меден рудник”, се оказа собственик на целия бизнес на най-известния човек след кмета в Айтос Васил Едрев, а именно - неговия политически опонент  Стоян Колев.

В кръга на активите на мистериозния бизнесмен от Меден рудник влиза голям и действащ хлебозавод, веригата магазини „Перла”, както и много недвижимо имущество в цялата Бургаска област.

За Тодор Николов Тодоров не е известно да е управлявал някаква фирма преди да придобие бизнес за милиони левове.

Той, според регистрите, се води бос на основната фирма в портфолиото на Стоян Колев - “Фуудс ток” ЕООД.

Основният актив на „Фууд сток” ЕООД са дяловете в компании, управлявани от Стоян Колев.

Една от най-големите е „Перла Трейд” ЕООД – собственик на супермаркетите "Перла" в Бургас, Айтос, Карнобат и Несебър. Самият Тодор Николов Тодоров е вписан като управител на “Перла Трейд” ЕООД през ноември т.г., когато  от фирмата окончателно е излязъл довереникът на Стоян Колев – Евгени Митков, който през годините бе негов съдружник и участваше активно в целия бизнес на айтоския предприемач. 

Малко преди това по същата схема е придобит контролът върху айтоския хлебозавод. Тодор Николов Тодоров получава „Георги Тончев и Сие” ЕООД, след като купува „Фуудс ток” ЕООД, а „Георги Тончев и Сие” ЕООД е едноличен собственик на капитала на „Хляб и сладкарски изделия” ЕООД.

Справка на Флагман.бг в Агенцията по вписванията показа още, че по фирмените партиди има десетки имоти. Сред тях са цялата база на хлебозавода, 7-те магазина „Перла” в Айтос, Карнобат, Несебър и Бургас(между 100 и 190 кв.м всеки от тях като площ), земеделски имоти в Карнобат и Айтос.

В актива на хлебозавода са магазин от 108 кв.м. на централния бул.”Христо Ботев” в Бургас, 100 кв.м. апартамент в бургаския ж.к.”Славейков”, помещение от 160 кв.м на близкия до плажа бул.”Демокрация”, парцел в тузарския кв. Ветрен и други.

Всички те са ипотекирани, с наложени възбрани от различни банки – „Райфайзенбанк”, „Първа инвестиционна банка”и  „Търговска банка Д”. За част от имотите са започнали изпълнителни дела и се продават чрез частни съдебни изпълнители. Други обаче са част от самите фирми, но с дългове към посочените банки.

Стоян Колев е продал фирмите си срещу символични суми, но с всички активи и пасиви.

От което излиза, че задачата на новия собственик няма да е никак лека - всеки месец той трябва да погасява безбожно високи вноски по кредитите и е голяма загадка откъде ще ги намери.

Личната партида на Стоян Колев като физическо лице в Агенцията по вписванията е 150 страници -  няма недвижим имот, който да не е заложен. Трудно може да се прецени към днешна дата дали самият Стоян Колев си е оставил някакво собствено имущество. Още повече, че преди 3-4 години той е продал всичките си наследствени имоти, явно в опит да рекапитализира бизнеса си.

„Икономическата обстановка в България наложи да продам бизнеса си. Питате ме за междуфирмени отношения и аз не желая да ги коментирам”, бе лаконичен пред Флагман.бг Стоян Колев след множество въпроси, които му зададохме.

Той допълни, че остава в България и няма да напуска страната, каквито са плъзналите слухове в Айтос. Щял да продължи да се занимава с политика и тази му роля напълно го задоволявала.

Желая огромен успех на всички, които се занимават с частен бизнес,  аз бях дотук.  Опитах се, но ситуацията бе много трудна. Не успях да докарам търговска верига „Перла” на печалба, заради други фирми, които също фалираха. Визирам Пени, Карфур и други, които продаваха млякото по 9 стотинки. Те заложиха на нискокачествени продукти и подбиха цените. Познавате ме и знаете, че съм човек, който няма да го направи. Няма да играе по този мръсен начин”, допълни на финала Колев.

Припомняме, че Стоян Колев бе един от най-могъщите бизнесмени в региона допреди 7-8 години. Фирмите му печелеха добре, развиваха се, той разширяваше портфолиото си.

Късметът обаче изведнъж му обърна гръб и бизнесът му почна да запада. За капак и той, и вече бившата му съпруга Йоана, станаха причина за две тежки катастрофи по тяхна вина. Колев е богослов по образование. Десен политик, общински и областен лидер на СДС, понастоящем общински съветник от Реформаторския блок. Бил е и кандидат за кмет.

В два поредни дни екип на Флагман опита да създаде контакт с новия бос от Меден рудник, живеещ по лична карта в бл.69 в зона Б. Домът му през цялото време е безлюден.В категории: Бизнес , Айтос


64
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
64.
Касабовлиеви
10.12.2017 07:30:33
3
0
Ко стана с плаващите да не си глътнахте граматиката или плюете за спорта. Значи Колев никой не е завлякал а тук само си го плюете без да е виновен човека. БРАВО НА ПЛЮВАЧИТЕ. Вие ще оправите България и себе си да живеете по добре която коментарите Ви . Приятна ....
63.
До 56
08.12.2017 18:32:37
1
0
До56 и пари
62.
Касабовлиеви
08.12.2017 18:15:42
4
1
Този с приказки го убиват даже му се чудя как издържа ама му се усмихнат и мазнят из Айтос пък на приказки е в гроба фалирал или в затвора. . Много му ядат краката сякаш е изял манджата на всички. До коментарите кажете колко пари Ви е взел този измамник и ще ви разбера че наистина колев е измамник . Само че си посочете и координати за да му платя борчовете на Г-н Колев и веднъж за винаги да спре тая лавина от помия за този достоен добър и истински човек.Поздрави за Флагман и всики доброжелатели
61.
do56
08.12.2017 17:55:45
2
1
praviat narkotici
60.
Донка Янева - истинската
07.12.2017 15:28:15
9
0
Изчаках нормално 1 ден господин Стоян Колев да си изтрие коментара , който е написал от мое име , но тъй като това не се случи сега аз ще напища своя коментар за него – искренно , честно , като ще спестя само някои факти за да не засегна близките му .
Познавам Стоян Колев от 13 години . Бяхме близки с първото му семейство, познавам и новото такова. Уточнявам какво е близки – бях поканена със съпруга ми да кумуваме на втората му сватба , но отказахме разбира се . Та мнението ми за Стоян изобщо не е хубаво . Не защото в момента не си говорим и съм му много обидена , а защото го познавам толкова добре като човек и познавам всичките му слабости и особености на характера. В живота си не съм срещала по-голям ЛЪЖЕЦ от Стоян . Лъже за всичко от това какво е ял за закуска , кого е срещал, кого познава , лъже за факти и събития за пари , за чувства и всичко . Това е патологично състояние и ако го оставите да мисли че му вярвате така „хваща гората“ че започва да Ви обяснява как е качил Еверест , как е обядвал с Бойко Борисов или че се е срещал с Далай Лама . Аз друг такъв лъжец не познавам и за нищо не му вярвам.
По отношение на крупният му бизнес – не мисля че някога е имал такъв. Според мен бизнеса е крупен когато имаш поне 1000 души работници , годишен оборот поне 30 милиона и активи поне за 50 милиона лева. Бизнесмен който не плаща осигуровките на работниците си с години , който не плаща дънъци сгради , МПС и смет също с години е меко казано дребен мошеник и мижитурка и далеч от крупен,уважаван или всички хвалебствия за които изписахте. Неговата „Търговска верига Перла“ се управляваше предимно от бившата му съпруга Йоанна , а Стоян се занимаваше с картинг, състезания с коли, политика, строителство на магазини и покупка и продажба на недвижими имоти с цел голяма бърза печалба. Управлението на бизнеса му беше стихийно,необмислено,импулсивно и това доведе до краха му с банките .
Миналата година Стоян Колев беше в затвора един месец – от 7-8 октомври до 10 ноември. Повода за това беше катастрофата му на АМ Тракия и неуважението към Пловдивския съд -не се явява като редовно призован . Та Стоян беше в Старозагорския затвор и взвода с останалите подсъдими се запозна с хора , които го посъветваха да си намери съдружник и да остави той да оправи нещата ... И така Стоян си прехвърли бизнеса на въпросния господин , къщата , колата и т.н. От всичко той остана да дължи много на банки , различни хора , НАП и институции. Мога да напиша още много неща , но това е истината и не искам да задълбавам подробности .
59.
*********
07.12.2017 13:46:53
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
58.
Кольо
06.12.2017 22:23:01
4
0
Кво правят Мечков, ами взе му бизнеса на Стоян,взе му къщата, колата и му събу гащите да вози хляб. Скоро Колев го чакайте да ходи с разрешение до кенефа.
57.
As
06.12.2017 19:19:09
4
0
Пари кво да правят
56.
condor
05.12.2017 22:19:00
4
0
а какво правят Мечков и компания там
55.
до 54
05.12.2017 18:22:57
5
0
Аз пък разбрах ,че някаква Джавкова от Айтос ЦПЗ трябва да е прибират,че скъсала ли е изяла ли е неразбрах някакви важни документи!
54.
ами пък ко?!
05.12.2017 17:13:05
9
0
От тази статия нищо не разбрах, ако ко от тва?! Само разбрах, че сме имали много "известен кмет" и много известен някакъв Стоян. И ко от тва?! Явно с Айтос има класация за известност. Ако е така аз гласувам за Чоната!!! Нека да видим колко харесвания ще събере той.
53.
Донка Янева - истинската
05.12.2017 17:04:04
6
0
Стояне изтрий си коментарите особено този който ползваш моето име 31. Знаеш че не си говорим и съм ти достатъчно обидена за да пиша коментари за твоите глупости. Затова смятам да запазя мълчание и между другото никога не съм те смятала за мъжкар, още повече сега когато ползваш името ми да си пишеш коментарите. Не ме карай да напиша моето мнение за теб, така че бъди коректен и си изтрий писанията.
52.
Защо в този ПИШМАН град...
05.12.2017 10:04:57
7
5
ЖЕНИ ОБЛЕЧЕНИ В ЮРИДИЧЕСКА ВЛАСТ СИ ПОМАГАТ ВЗАИМНО ,ЗА ДА МОЖЕ ДРУГИ ПСИХИЧНО БОЛНИ ЖЕНИ ДА СТАВАТ ЖЕРТВИ НА ИМОТНИ ИЗМАМИ
51.
*********
05.12.2017 09:56:13
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
50.
до 47
05.12.2017 09:47:54
8
1
ама как,тя се е научила да отваря цяла врата с карта.Това за нея е голямо постижение в свта на електрониката!Нищо,че е ние преди 20 години още бяхме по-напред от нея в този свят!Когато завалойката не знаеше сигурно какво е филм (домашно)да гледаш!Забавно е да се кефиш на тъпите!
49.
*********
05.12.2017 09:44:24
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
48.
do 47
05.12.2017 09:35:47
8
1
как може да ни натрисат такива кадри.Я марш от там!
47.
до М.Генчева
05.12.2017 09:16:26
7
4
Вземи се запиши на уроци по право при някои професори- така няма да разберат,че дипломата ти е купена.Образовай се поне докато се пенсионираш.
46.
Станка
05.12.2017 08:36:07
12
3
И аз искам да попитам кой поръча статията? Когато имаш бизнес и правиш 15 милиона оборот годишно се предполага да имаш печалба поне 2 милиона - горе долу това е аритметика дори не и математика .Но Стоян не е човек който може да управлява и 1 милион, няма мозък и е прекалено лаком да го направи.От къде му дойдоха проблемите-купуваше по 3-4 коли на година Мерцедеси естествено,караше като ненормален с 240-250 по магистралите, хукна да си търси нови жени,да ги води на почивки , строеше магазини,апартаменти и къщи и за всичко това плащаха доставчиците му - лъже,крие се , маже ,грозна и отвратителна картина.Това е Стоян за който много статии написахте Флагман от това колко велик политик и баща е до снимки с новата жена от сватбата и раждане на третото му дете.Защо не го попитате къде са сина и дъщеря му,за скандалите и че никой от тях не иска да го види и чуе,защото фактите са такива че центъра на вселената за Колев е неговия гъз. Неговата лакомия,лукса и парите които сънува всяка вечер са всичко за неговия гъз. Това е човек който сменя мнението си на всеки 5 минути и съзнава много ясно колко е дребен и незначителен. Защо въобще пишете за него?
45.
Kiril Stoianov
05.12.2017 07:53:17
5
0
V biznesa na Stoianov e namesen Me4kov ako nikoi ne znae i li se praviat
44.
Колко фирми завлече с пари
05.12.2017 07:11:16
9
2
Честният бизнесмен колко фирми завлече с пари, като фалира. Докато сменяше коли по 100-200 000 лв като носни кърпи. Имаше юбилей в бизнеса -20 години бавеше плащания на доставчици в месеци. Как няма да фалира, като никой не искаше да му доставя в магазините. Жалко, защото изглеждаше интелигентен човек, но бизнес се гради с коректно отношение
43.
До Истината (Ивелин Йорданов)
05.12.2017 02:34:48
7
0
Иво, кажи си колко ти плати Стоенчо на местните ?
42.
Васил
05.12.2017 00:47:51
10
0
Как може бе............... Айтозлии целия свят да се върти около нас а ние да го управляваме начело с рождито
41.
*********
05.12.2017 00:41:38
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
40.
*********
05.12.2017 00:38:05
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
39.
Мечков
04.12.2017 23:49:22
7
1
Стоянчо е най разпиляния пишман бизнесмен които е получил всичко на готово от тъста си и после с политически протекции успяваше да прави пари но парите не са за него пречат му и сега това е дъното повече птичката няма да кацне
38.
В.в.
04.12.2017 23:25:53
5
1
Стоянчо си живурка щастливо а вий. Си 0 9 пишете каквото си искате
37.
*********
04.12.2017 23:04:38
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
36.
Баси статията
04.12.2017 23:02:56
4
2
ибан колев пише за стоян колев...
35.
*********
04.12.2017 23:00:44
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
В.в.
04.12.2017 22:57:57
5
1
Клюкарски истории и докога ще ни занимавате
33.
В.в.
04.12.2017 22:57:57
5
2
Клюкарски истории и докога ще ни занимавате
32.
xxx
04.12.2017 22:28:22
3
0
https://www.flagman.bg/article/24346
31.
Донка Янева
04.12.2017 22:26:34
8
4
Бъди щастлив Колев Народа го е казал. Кучетата си лаят пък кервана си върви. Ти си мъжкар на място. Убий ги с мълчание
30.
ДО ФЛАГМАН
04.12.2017 22:20:17
5
0
ПРОПУСНАХТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ 21
29.
Айтос пита Флагман
04.12.2017 22:19:29
10
6
Кой поръча статията и кой я плати. Поздрави от Стоян Колев Бащата на 3 деца щастлив живот и борбен човек който е от малкото съхранили човещината и себе си и е виновен за това че направи доста хора богати то не бяха управителни на магазини на Хлебозавода гошко планетата и много други на никой не е взел нищо за да прави каквото е решил ЧОВЕКА Стоян Колев. Поклон Стояне Бъди все такъв весел щастлив здрав и човечен . Пенчо
28.
*********
04.12.2017 22:16:27
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
27.
Пламен до 15
04.12.2017 22:15:30
8
3
За разлика от вас съм си написал името.В предходният си коментар най искрено съм изразил собственото си мнениеза Човека Стоян Колев,когото имам претенции да познавам.Допуснал е много грешки,но това не означава,че е лош човек.Не ангажирам никой с оценката си.Приятна вечер и запомнете,че само когато сме на мястото на конкретният човек и преживеем същите неща можем да коментираме.Всички сме безкрайно грешни.
26.
*********
04.12.2017 22:08:12
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
25.
*********
04.12.2017 22:06:38
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
24.
*********
04.12.2017 22:05:12
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
23.
*********
04.12.2017 22:04:27
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
22.
*********
04.12.2017 22:02:30
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
21.
Аш косум машала ефенди
04.12.2017 21:59:33
2
0
https://www.flagman.bg/article/26738
20.
Айтозлия
04.12.2017 21:35:18
7
0
Тоя мръсник с доносите си вкара в гроба И.Й
19.
*********
04.12.2017 21:33:25
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
НАПаджия
04.12.2017 21:30:42
10
2
Тъпанара има актове от НАП за над 1.5 млн. лева за далавери с ДДС
17.
Фирма Деси
04.12.2017 21:29:15
4
3
Боклука още пише анонимни доноси но никой вече не му се връзва.
16.
*********
04.12.2017 21:27:41
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
До 11 -тия тъпанар Пламен
04.12.2017 21:24:01
2
2
Като го видиш питай го за Иван Йорданов
14.
Запознат
04.12.2017 21:22:36
7
1
Тоя помияр е най-гнусното същество. Редовно пишеше доноси до НАП срещу конкурентите си. На неговата съвест ще тежи смъртта на друг айтоски безнесмен....
13.
*********
04.12.2017 21:13:17
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Карабас бара вас
04.12.2017 20:55:38
5
0
Блокът е 69, зоната е Бе? Мирише ми на секс някакъв
11.
Пламен
04.12.2017 20:55:38
12
3
Стоян е добър човек.Най вароятно е допуснал грешки.Но смея да твърдя,че го познавам като човек и мнението ми е положително.Стоян преживя доста трусове,но е жив и здрав и му предстоят хубави моменти.След всеки дъжд идва слънце,важното е човек да не губи вяра.Стоян ще си стъпи на краката.Не съм срещал човек който с такъв позитивизъм да посреща проблемита.Възхищавам му се затова.А проблеми имат много хора,разликата е в начина по който реагираме на тях.
10.
до 8
04.12.2017 20:29:00
10
4
Кмета го зариби Х.Стойлова и тем подобни ,работещи в съда !На балотажа Христина трепнеше в очакване дали Васито ще спечели,а после след като той спечели е закара на ресторант да е почерпи и нея и Алексиеви и Шестакова и мн. други!
9.
*********
04.12.2017 20:27:53
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
А ЕДРЕВ КОЙ ГО ЗАРЕБИ ДА СТАВА КМЕТ?
04.12.2017 20:17:54
13
0
Сигурно пак Руждито и напълниха полицията с кадри от кол и въже,но за сметка на това с мизерните си заплатки строят доста големи палати ченгенцата-от къде манги а?
7.
*********
04.12.2017 20:09:23
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
Истината
04.12.2017 20:07:02
18
5
Флагман, статия ви е доста неточна. Сега ще ви напиша всичко за Стоян Колев. Работех при него преди години. Още поддържаме контакти.
Проблемите на този човек не са от днес. Тоталният му провал се дължи на неговите болни политически амбиции.
Преди 10-на години бизнесът на Колев генерираше над 15 милиона оборот годишно.
Тогава му пуснаха мухата, че е подходящ за Кмет на Община Айтос. Негов верен ментор беше Ружди Хасан, който е лидер на ДПС-Айтос от много години.
Само ако знаете колко пари го изсмука Р.Хасан!!! Апартаменти в Несебър, мерцедес Е-класа, а колко кеш му пробраха "за гласове". Стоян даваше ли даваше. Р.Хасан си построи 3 къщи, купи стотици декари земя в Мъглен, строи кооперации заедно със депутата Севим Али и Юзджан Юмер. Правиха "общ бизнес" в обастта на сметоизвозването, където потънаха доста пари на Колев. Пък чрез сина на Р.Хасан който е публичен изпълнител в НАП заблуждаваха Перлито, че ще му скатаят едни пари, които Стоян е дължал като Едноличен търговец - около 1 милион за осигуровки. Само от там прибраха над 300 000 за рушвети.
Започна лоши кредити от неподходящи хора. За да си върне кредитите започна да залага магазините и хлебозавода на банките. После взимапе от една банка, за да погаси в друга.
След това продаде магазините. Този в Несебър го взеха на публична продан, а останалите продаде на фирма "Ваня" Карнобат, за които се говори, че са близки до виден карнобатски бизнесмен.
Дори Евгени, който живее в САЩ не успя да спаси фирмите, в които имаше голям дял.
Хлебозавода му го взе Мечков и този от панелката е негов човек.
Сега Стоян разнася хляб с микробус на заплата.
5.
Мале
04.12.2017 19:56:18
19
2
Сигурно скоро Китюка,Фейм ,Коцито и мн. други от Айтос и те ще си продадат чок фирмите на някой!Това ще е нова тактика измислена от чок мозъка на схемите в Айтос бат Басри!
4.
ННН
04.12.2017 19:54:00
12
1
фалирал и си продал бизнеса на някой нещастник! нали уж го забраниха това със закон?!
3.
схема след схема
04.12.2017 19:49:42
15
5
няма нормален бизнес и бизнесмен всичко е от измамник нагоре
2.
ЕГАТИ БИЗНИСМЕНИТЕ!!!!!!
04.12.2017 19:45:21
10
3
В СХЕМИТЕ СТИГА ИЗМАМИ –АЛО БОЙКО САМОСЕЗИРАЙ СЕ
1.
1
04.12.2017 19:32:46
14
3
След кмета е нотариуса с бляскавата си кариера
Иван КОЛЕВ Автор
Иван КОЛЕВ


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате!
Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Българският премиер предлага мигрантите, бягащи от война, да чакат на КПП-тата по външните граници на ЕС
Всичко в категорията
Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София Уникално! Показват с 3D потъналите кораби на Черноморието Задължителна система за мониторинг на отработените газове и разхода на гориво за новите камиони и автобуси
Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и… Това не може да се види всеки ден в България! Смели катаджии спряха Ферари, глобиха шофьора, че кара без преглед (СНИМКИ) Бургазлии алармират: Превърнаха центъра в битак, кюлоти и гащи виснаха от терасите! (СНИМКИ) Страховита находка шокира бургазлии на Северния плаж! (СНИМКИ) Познавате ли този човек? Зареди на бензиностанция в Бургас и духна с Аудито си (ВИДЕО) Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ)
Турция отказа да пусне наблюдатели преди изборите Изненада: Бойко Борисов пристигна в Народното събрание след зов на Корнелия Нинова Скандал между БСП и „Обединените патриоти” спря заседанието на парламента Гърция излиза от спасителния план Водински: Опозицията в Турция се обедини, победата на Ердоган на изборите в неделя не е в „кърпа вързана“ (ВИДЕО) Зам.-министър пита парламента: Да превъзпитаваме ли с труд затворниците или да наблегнем на изолацията? Германия спечелила €2,9 млрд. от помощите за Гърция Депутатите да работят през август! „Не сме цех, който произвежда автомобилни части” Юлиан Ангелов: Мотивите на БСП за вота на недоверие не са състоятелни (ВИДЕО) Цветанов: Няма да загубим Росица Димитрова като експерт, ще е съветник на Валери Симеонов (ВИДЕО) Туристически сдружения се обявиха против шума в курортите
Ловеч и Добрич под полицейска блокада заради беглец от затвора Зрелищно видео с бягството на страшилището Борис, имал съучастник Извънредно! Ето го духналия затворник (СНИМКИ) Измама! Сайт, предлагащ евтини самолетни билети, се оказа капан за наивници Внимание! Нов хит сред крадците! Не е за вярване по какво набелязват апартаментите, които ще ударят Удар на полицията! Разбиха наркооранжерия на тийнейджър в къща (СНИМКИ) Майсторско изпълнение! Вижте как тарикатски обраха купонясваща тийнейджърка Изплува страховита версия за трагедията и кървавото убийство, което извърши бившият футболист на Черноморец Марио Метушев! Огнен ад край Средец! 3 пожарни едва успяха да изгасят училище Депутат: Избяга още един затворник! Дано го заловят, преди да си е пуснал брада Ужасяващи подробности за зверското убийство в Созопол
Не му се размина! Бившият съдебен изпълнител Тодор Мавродиев влиза в затвора Боби Хлебаря за зверството над сестра си: Прокуратурата лъже! Не съм я убил, аз й спасих живота Ето го свирепия Боби от Созопол, който уби сестра си с ритници и юмруци (ВИДЕО) Бургазлията Кирил Георгиев, убил ученика Костадин на пешеходна пътека, влиза за 4 години в затвора Бургазлията Кирил, убил 16-годишният Костадин, през сълзи: Подцених ситуацията, не е минал и ден без да чувствам вина Бащата на прегазения на пешеходна пътека Костадин: Не съм виждал шофьора-убиец, не ме е търсил след случката Викат в съда премиера за турските ваксини Нападателят от казино в жк "Зорница" Жельо размахва среден пръст в съда, но твърди, че не е престъпник Бургаски таксиджия се оправдава за педофилия във Фейсбук: Станала е грешка, не съм искал да извърша престъпление! Шокиращи подробности: След зверските удари на Теньо части от черепа се забили в мозъка на Ивета Убиецът Теньо: Всичко стана след един семеен скандал, много обичах Ивета
Модерна информационна система премахва хартиения документ в морския бизнес
Модерна информационна система премахва хартиения документ в морския бизнес Електронната платформа ще заработи в портовете на Бургас и Варна до 2020 година

Всичко в категорията
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ)
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Срещу директорката Галина Александрова са подадени множество жалби, включително и за злоупотреби с евросредства, но при проверките не са открити нарушения


Всичко в категорията
Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта
БСУ залага на преподаването на английски език, иска още по-модерно обучение Започва подаването на документи за кандидатстване в гимназиите Родител алармира за сериозен скандал в бургаското иновативно училище "Ал.Г.Коджакафалията" Остров Света Анастасия се превръща в сцена за театър, играят 3 постановки през лятото Флагман алармира МОН за 12-те деца, отхвърлени от елитното училище "Ал.Г.Коджакафалията", вижте как реагира министърът Сполука! МОН отчете най-високи резултати на матурата по математика Заради новите правила за прием: Родители на отхвърлените деца от ОУ "Ал. Г. Коджакафалията" атакуват МОН Роботът Елф посрещна бъдещите гимназисти на училището по програмиране Ученици от Немската гимназия създадоха нестандартно арт пространство в училището Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ откри първия департамент в Бургас за повишаване на професионалната квалификация на учителите Протест пред елитното ОУ "Ал. Г. Коджакафалията": Деца и родители скандират "Искаме си тук!"
Безобразие: Момиче паркира на инвалидно място и принуди мъж с количка да моли полицаи за помощ (ВИДЕО)
Безобразие: Момиче паркира на инвалидно място и принуди мъж с количка да моли полицаи за помощ (ВИДЕО) Полицаите ми казаха, че не им е задължение да проверяват инвалидни талони и нищо не можели да направят, жалва се Владо Гюров
Всичко в категорията
Ясновидка за Боян Петров: Видях как спира дъхът му, лежи на една скала Тъжна вест! Отиде си бургаският малчуган Ради, не успя да пребори рака Многодетна норвежка избяга в България, след като социалните й отнели шестте деца (ВИДЕО) Ексклузивно! Доброволецът, спасявал удавниците в Поморие: Ако имахме подкрепа от брега, братя Средеви щяха да са живи! Почернената съпруга на удавения в Поморие Христо разплака България, вижте разказа й за фаталния инцидент Братът на Михаил проговори пред Флагман за отвратителната истина, довела до двойния разстрел в Слънчев бряг Жестока драма! Вижте трагедията на братята, които се удавиха в Поморие 6-годишната Криси от Бургас се нуждае от 15 038 евро за лечение във Виена Безумие: Отнеха децата на българка заради високия й коефициент на интелигентност (ВИДЕО) Съвпадение или черна прокоба?! Емилия в смъртна опасност - 2 пъти катастрофира на едно и също място Испания спаси 408 имигранти в Средиземно море, акцията продължили през целия уикенд
Знаете ли кой е дядото на патриота Валентин Касабов и какво е направил за България?
Знаете ли кой е дядото на патриота Валентин Касабов и какво е направил за България? На него Сталин посвещава 20 топовни салюта в Москва и го награждава с най-високото отличие за военни заслуги "Ал.Невски"
Всичко в категорията
Лоша новина преди Световното по волейбол, Георги Братоев с фрактура на глезена
Лоша новина преди Световното по волейбол, Георги Братоев с фрактура на глезена В 12 часа днес капитанът на шампиона "Нефтохимик 2010" и разпределител на националния отбор минава преглед при д-р Тони Георгиев в София

Всичко в категорията
Един от най-трогателните моменти в историята! Марадона се поклони на гроба му и каза: Геният на вашия син ще живее вечно (ВИДЕО) "Нефтохимик 2010" привлича 200-сантиметрова перла от Уганда Акробатите на „Черноморец-Бургас“ се завърнаха с две отличия от държавно първенство (СНИМКИ) Астрономическото лято стартира с десетата юбилейна ветроходна регата "Черноморец Бургас" 2018 Днес на световното: Испания и Португалия излизат за първите си победи Нефтохимик се включи в благотворителния футболен турнир за бургаското слънчице Цвети ЦСКА взе бързак, юноша на Манчестър Сити Първо във Флагман.Бг: Легендата Радостин Кишишев става старши треньор на "Черноморец 1919" Григор Димитров започна с победа в Куинс Бургаският спортен клуб „Акро - Джъмп” обра златото на Държавния шампионат по спортна акробатика Григор Димитров се върна в Топ 5
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Созопол
Ето как хетско слънце изгря над Бургас, модно дефиле в Морска гара показа богатството на тази култура (СНИМКИ)
Ето как хетско слънце изгря над Бургас, модно дефиле в Морска гара показа богатството на тази култура (СНИМКИ) Културните мостове свързват народите, те не могат да са граница, каза изп.директор на Пристанище Бургас Диян Димов

Всичко в категорията
Обсъждат в Бургас как да се подобри комуникацията между бизнеса и образованите младежи БСУ залага на преподаването на английски език, иска още по-модерно обучение Гери Дончева ще блести с автентични диаманти от GIULIAN на холивудското парти в Гранд Хотел и СПА Приморец Премахват прогнили дървета след бурята в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Опитайте от обновеното меню на Средиземноморски ресторант "Салини" Виолета Илиева уволни директорката с тортата-пенис Модерна информационна система премахва хартиения документ в морския бизнес Кои 12 имена се спрягат за кмет на община Бургас догодина Отлично! Пускат в експлоатация валидаторите в маршрутките от понеделник Опитвали ли сте качамак с трюфели? В новото меню на ресторант „Розе“ ще откриете невероятни ястия (СНИМКИ) Зам.-министър Жечо Станков ще участва в конференция за енергийната ефективност и ВЕИ в Бургас
Наркоготвачи се опитаха да избягат от полицията, спретнаха си гонка с ченгетата в ж.к."Меден рудник" Спецакция в Меден рудник! След бясна гонка с полицията неизвестни изхвърлиха съмнителни чанти на пътя Ще има ли бургаският ж.к.”Меден рудник” амфитеатър, вижте каква е идеята на Общината До небостъргача в „Меден рудник“: Пласират за 50 хиляди лв. парцел на длъжник за строеж на сграда (снимки) Болниците от групата на „Булфарма“ и изворна вода „Бачково“ обединени в обща кауза Нова версия: Мъж с качулка наръгал 11-годишната Никол и връчил ножа на Иван Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога Ето го Атанас, който се самоуби след любовна драма в жк „Меден рудник“ (СНИМКА +18) Шокиращо! Серийният мастурбатор от „Меден рудник” вече на свобода, 6 майки го видели да се самозадоволява пред деца Мерцедес се натресе в паркирало БМВ в бургаския жк. „Меден рудник” Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО)
Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди
Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди Още с прерязването на лентата опашките в магазина показаха огромния обществен интерес от страна на местните

Всичко в категорията
Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Свръх наглост! Този мъж краде цветя от известно кафене в Айтос, познавате ли го? (ВИДЕО) Айтос стана столица на фолклора: Хиляди се събраха за откриването на 50-ото издание на „Славееви нощи“ в обновения парк Само във Флагман.бг! Вижте кой спаси ударените от гръм щъркели в Айтоско Гръм удари щъркелово гнездо в Айтоско! Хора с големи сърца спасиха две от малките Айтос открива юбилейни „Славееви нощи“ на обновена сцена, вижте пълната програма Ексклузивно! Маскирана банда удари заложна къща в Айтос, взривиха тухлена стена и разбиха 2 каси със злато и пари Ето как паркират "баровците" на Айтос (СНИМКИ) Детски турнир за седми път взриви футболните емоции в Айтос (СНИМКИ)
Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ)
Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Снимков материал изпрати наш читател, който се надява, отреденото за деца място, да бъде ремонтирано


Всичко в категорията
Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018 Аз съм кмет, а Минчо Гроздев е сериозен данъкоплатец и не бих стопирал инвестиционните му намерения Парадокс! МБАЛ-Карнобат е на печалба, но няма лекари и загива Трогателен жест! Вижте как абитуриенти от Карнобат поканиха класните си ръководителки на бал (ВИДЕО)
Николина Ангелкова и Николай Нанков правят нова проверка на Какао бийч
Николина Ангелкова и Николай Нанков правят нова проверка на Какао бийч На място експертите ще проверят съответствието на преместваемите обекти, разположени на концесионната територия на морския плаж, с одобрената схема от министъра на туризма и действащата нормативна уредба

Всичко в категорията
Шеф-готвач: Храна, която е престояла повече от 2 часа на бюфет - трябва да бъде бракувана, не е безопасна Директорка забучи мъжки полов орган на торта и гордо се показа! Трябва ли да я виним за постъпката й? Несебър е отличник в социалната област, грабна два приза Камен Донев гостува в Свети Влас тази събота! 32 преместваеми обекта и на трите плажа в Слънчев бряг са с нарушения Имаме 30 % ръст на френския пазар, българските туристи се връщат на Черноморието ни Слънчев бряг с иновативно приложение в помощ на туристите Ето как откриха сезона в Слънчев бряг, хотелиери очакват силно лято (ВИДЕО/СНИМКИ) Слънчев бряг откри сезона с обновена инфраструктура за 1.6 млн. лв. (СНИМКИ) Сезонът в Слънчев бряг стартира в петък, вижте как е било за първи път през 1959 г. (АРХИВНИ СНИМКИ) Димитър Бойчев към Симеонов: Крайно е да се затварят заведения заради силен звук
Ахелой ще има два входа и два изхода към републиканските пътища, каквито няма и Бургас
Ахелой ще има два входа и два изхода към републиканските пътища, каквито няма и Бургас 700 м е  маршрутът на автобусите в  Ахелой до спирката им на ул. „Цар Симеон"  за  пътуващите от Слънчев бряг към Бургас
Всичко в категорията
Bamboo Beach открива сезона с уникално шоу тази вечер
Bamboo Beach открива сезона с уникално шоу тази вечер Перлата на южното Черноморие ще сюрпризира верните почитатели на плажните фиести с 72-часова парти програма

Всичко в категорията
Съпругата на Боби Дебелия с трогателна изповед пред Флагман.бг: Той обожаваше сестра си (СНИМКИ) Ужасяващи подробности за зверското убийство в Созопол Огромна трагедия в Созопол! Боби Хлебаря уби от бой сестра си ФК Созопол направи кадрови рестарт Вижте емоцията на детския футболен турнир „Флагман къп“ 2018 в Созопол (СНИМКИ) Созопол с първата сертифицирана едромащабна туристическа карта на черноморска община Лято, плаж, море ... На Bamboo Beach купонът вече тече Ужасяващо! Откриха трупа на младеж край Созопол, издриват самоличността му Протестно начало на старта на новия сезон в Созопол, кмет и министър изразиха несъгласие с наредбата за шума Кметът Панайот Рейзи и министърът на туризма Николина Ангелова откриха сезона в Созопол, очакват силно лято 2018 Страхотна новина! Морето край Созопол по-чисто дори от гръцкото
Къмпингуващите, окупирали незаконно Корал, реват: Лазим като хлебарки в шубраците, за да стигнем до плажа (ВИДЕО)
Къмпингуващите, окупирали незаконно Корал, реват: Лазим като хлебарки в шубраците, за да стигнем до плажа (ВИДЕО) Собственикът на терена ги набеди, че местили коловете, за да увеличават зоната за ползване


Всичко в категорията
Мореплавателят Дончо Папазов празнува в Царево 30-годишнина от обиколката на света (ВИДЕО) Само във Флагман.бг: Фиат изгоря като факла в Царево (СНИМКИ) Плаж „Корал“ обграден като концлагер, летовници вървят през трънаци, за да стигнат до пясъка (ВИДЕО) Рокада! Освободиха зам.-кмета на Царево Николай Христов, замени го Златина Кирякова Трагедия! Трупът на млад мъж изплува на плажа в с. Лозенец Майстори от Странджа предават знанията си на млади архитекти и инженери Лапчев: Плажовете ни трябва да са чисти, но защо сметката да я плаща жителят на Община Царево? (ВИДЕО) Николина Ангелкова: Къмпингарите на плаж Корал не са над закона (ВИДЕО) Удар! Закопчаха престъпници тарашили магазини в Созопол и Царево Изследователи от цялата страна се събраха на форум в Ахтопол Извънредно! Погват циганите в Царево, разчистват гетото им до лятото
Скандал: Изгониха жена от плаж край Приморско (ВИДЕО)
Скандал: Изгониха жена от плаж край Приморско (ВИДЕО) Концесионерът забранява на летовниците да разпъват собствени чадъри и хавлии
Всичко в категорията
Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция? Петстотин деца преминаха през Центъра за развитие на общността в Средец Само във Флагман.бг! Кмет подаде оставка след сигнали в прокуратурата за злоупотреби Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ) Всички язовири в Община Средец с концесионери, кметът: Пресният пример в Камено още ни е пред очите! Създават нови общински предприятия по проекти за около 1 млн. лв. в Средец Екшън до училище! Арестуваха 15-годишен зад волана на краден „Фиат” Потресаващо! Опънаха сергия за козунаци на улицата в Средец (СНИМКИ) Дебелт ще грейне за Великден със супермодерно LED осветление и видеокамери за близо 100 000 лв. (СНИМКИ)
Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо От ОД на МВР потвърждават за образувано досъдебно производство срещу Данчо Горския,  гръмнал демонстративно куче в центъра на града

Всичко в категорията
Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Изграждат паметник на генерал-майор Алекси Попов в Малко Търново, министерството отпусна част от парите Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново
Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено
Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено Кметът Жельо Вардунски приветства учениците и им пожела весело и ползотворно лято

Всичко в категорията
Затвориха магистралата и в двете посоки заради огромен пожар (СНИМКА) Връщат в календара „Св. Тривелий Български”, репресиите на режима преди 9-и го затриват Пресъздават арабското нашествие в Камено, вижте как (СНИМКИ) Пчелари помагат на свои колеги от Полски извор, загубили пчелините си след потопа (ВИДЕО) Цяло село въстана срещу фермер, който ги тероризира с кравите си (ВИДЕО) Призове за най-добър ученик и клас на годината в Камено, вижте отличените Свирят „сбор” за актива на БСП в Камено, ГЕРБ трябва ли да се притеснява? От „Чернишка” до „Малкият принц”, ето кои са любимите книги на известни политици и държавни шефове от Бургаска област Кметът на Камено Жельо Вардунски: 24 май е денят на духовно единение на нацията ни! Любимите книги оживяват пред децата на Камено Нафиркан бургазлия си спретна луда гонка с ченгетата, заби се бетонен блок
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога „Турската“ община Руен е с най-добри демографски данни в Бургаска област, Малко Търново е най-зле (таблица) След 13-годишна сага: Осъдиха петима от Руен за зверско изнасилване на малолетно момиче Прокоба над семейството на Хатче: Дошла в България, за да почете сестра си, загинала в катастрофа
Нелекуваните разширени вени могат да костват живота Интервю Всички интервюта Д-р Тодор Драганов, съдов хирург в УМБАЛ "Дева Мария" Нелекуваните разширени вени могат да костват живота
В университетска болница „Дева Мария“ разполагат с единствения апарат за лечение на разширени капиляри с радиофреквентна аблация

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Как се променя здравеопазването в Бургаско Статистиката показва подобрение на ситуацията Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали 3 седмици няма кой да запуши този трап на ул.”Копривщица” в Бургас Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 22.06.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Това е ден за анализ на миналото. Ако успеете да осъзнаете грешките си и се промените, ще се издигнете в очите на околните. Довечера бъдете внимателни, ако се налага да шофирате или да боравите с режещи инструменти! Възможни са аварии и травми. Изпълнени сте с ентусиазъм. Не позволявайте на завистниците да ви развалят настроението! Опитайте се да не им обръщате внимание! Лесно ще убедите околните в правотата на своите идеи. У дома ще цари хармония. Внимавайте обаче да не я разрушите заради ревността си! Това е благоприятен ден за различни важни начинания. Ако се стигне до преговори, можете смело да се поставите своите условия. Не се притеснявайте да отстоявате своята позиция! Идеите ви ще бъдат добре приети. Денят е добър и за укрепване на семейните отношения. Не бързайте да споделяте идеите си! Някой ще се опита да извлече полза на ваш гръб. Всичко, което до момента е отлагано, сега ще бъде осъществено. Лесно можете да реализирате целите си. Хармония и разбирателство ще цари и в дома ви. Може да планирате преговори или старт на нови проекти. Положението на планетите ще ги направи печеливши. Ако получите добра оферта, не умувайте дълго! Обърнете внимание на здравословното си състояние. Хората с хронични заболявания да се пазят! Това е ден, в който не бива да започвате нови дела. Трябва да довършите започнатото без притеснения. Отложете тренировките! Тежките физически упражнения не са подходящи сега. Възможни са проблеми в общуването. Може да ви „вържат тенекия“ или да отложат срещата в последния момент. Може да подписвате важни документи, да започнете нов бизнес, да си устройвате срещи. В отношенията си с любимия човек обаче не променяйте нищо! Сега сте склонни да преувеличавате и няма да можете обективно да преценявате ситуацията, което неизбежно ще доведе до конфликти. Избягвайте конфликтите! Каквито и проблеми да се появят, помнете, че са разрешими, ако сте спокойни и уверени. Концентрирайте се върху задачите, които трябва да изпълните и ще имате успех! Не отказвайте пътуване и срещи, особено с представители на противоположния пол! Не се товарете със задължения! Потърсете подкрепа от околните! Не се договаряйте и не стартирайте нови проекти! Съдбата може да се усмихне на самотните и те да си намерят сродната душа. Уязвими са гърлото и стомахът. Може да започнете диета. Поставете си ясна цел и търсете практическа реализация! Нужно е да сте постоянни в намеренията си. Разчитайте на интуицията си! Желателно е да носите в този ден планински кристал, тъй като преобразува енергията в положителна. Не обръщайте внимание на дребните препятствия, които могат да изникнат на пътя ви сякаш от нищото! Те не могат да ви провалят плановете. Само липсата на достатъчно време може да се окаже проблем. Отделете повече внимание на любимия човек! Не споделяйте съкровените си мечти! Нека останат засега в тайна, тъй като съществува опасност тази информация да бъде използвана срещу вас. Не се доверявайте на ласкателите! Те могат да ви обещаят всичко и скоро след това да забравят какво са ви казали.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип