×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Графа и любимката на бургазлии Тони Димитрова ще пеят на празника на града Никулден


Графа и любимката на бургазлии Тони Димитрова ще пеят на празника на града Никулден
Концертът на 6-ти декември е с начало 17:30 часа на площад "Тройката".
20 Ноември 2017, Понеделник, 10:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Водещи на тазгодишния никулденски концерт ще бъдат колоритните и добре познати на всички Мария Силвестър и Ники Станоев

Бургас винаги се е славел със своя артистичен дух и хора на изкуството. Този неповторим дух и традиции ще покаже тази година никулденското градче в градинката до Часовника на 6-ти декември. Пространството отново ще се оживи, като този път ще приюти всички видове изкуства, с които Бургас се гордее от години - литература, музика, танци, балет, театър, изобразително изкуство.

Автентични рибарски лодки ще пресъздават типичната атмосфера на празника. Те обаче ще бъдат преобразени като арт пространство, на което ще се представят различни изкуства. В една от тях жители и гости ще могат да си вземат книга от бургаски писатели с автограф от автора. В друга ще се демонстрира плетене на морски възли.

Майстор на четката ще "закача" посетителите, превръщайки ги в герои на своите шаржове, които след това ще им подарява. Танцьори и актьори ще внасят празнично настроение от нова, специално изработена сцена. За морската атмосфера ще допринесе голям кораб, който ще опъне платна зад нея. Рибарска мрежа също ще украси градинката до Часовника.

Колоритни рибарски истории и шеги ще разсмиват гостите на никулденското градче. Вестникарчета ще раздават най-новия брой на традиционния за празника "Бургаски вестник". В него всеки гражданин и гост на Бургас ще открие интересни факти за Никулден, честванията и трапезата му, морски, рибарски истории и снимки, както и всичко по-любопитно, свързано с морето.

В никулденското градче ще участват танцова школа "Дюн", клуб по спортни танци "Бургас 75", СК "Black Style", СКА "Акро-джъмп", "Зумба Бургас с Мария", "Салса клуб 29", детска театрална школа "Усмивка", детска театрална студия "Арлекин", детска вокална школа "Морски песъчинки", вокална ггрупа "Синева", детска фолклорна формация "Шарени гайтани", народен хор "Трепатлика", ФА "Никола Гинов", ФА "Трите пъти", детски танцов ансамбъл "Звездички", танцов ансамбъл "Зорница" и др.

Програмата за 6-ти декември ще завърши с големия никулденски концерт на площад "Тройката". В него ще се включи един от най-популярните съвременни български поп изпълнители Владимир Ампов - Графа, който ще поздрави бургазлии за празника на града. От сцената на площад "Тройката" той ще изпълни най-известните си песни като подарък за всички, които празнуват на площада.

В никулденския концерт ще вземе участие и една от най-обичаните от бургазлии певици - неповторимата Тони Димитрова.

За доброто настроение на празнуващите ще се погрижат още младите таланти от НУМСИ "Панчо Владигеров", ПФА "Странджа", хор "Милка Стоева, Клуб по спортни танци "Бургас 75" и Бургаски духов оркестър.

Водещи на тазгодишния никулденски концерт ще бъдат колоритните и добре познати на всички Мария Силвестър и Ники Станоев.

Кулминацията на празненството ще бъде традиционното запалване на светлините на коледната елха и приказната украса по главните улици на града.

Концертът на 6-ти декември е с начало 17:30 часа на площад "Тройката".

В категории: Бургас


21
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
21
Коментара по темата
21.
Mariq
21.11.2017 00:47:27
1
0
Много е лесно да се критикуват другите.Какво е постното на програмата? Но естествено и в най-красивия диамант ще намерите черно петно. Вместо да се радвате как градът ви е за премер вие злобеете, да не ги харесвате еми други ги харесват. Няма как да се угоди на всеки, но догодина може вашето желание да се изпълни, не злобейте срещу града си, давайте го за пример, вижте как другите градове се опитват но не могат да го стигнат, живеете на едно невероятно място, извлечете най - доброто и положително от него.
20.
????
20.11.2017 19:16:52
0
0
Егати и постните участници (за Графа - добре, ама нищо друго)! А уж е празник на града...! Кметството е закъсало финансово явно. Как да се съберат хората, като няма още звездни изпълнители?
19.
Най големия
20.11.2017 18:59:10
0
4
Kogato slusham Dimitrova s alkoholishkiq si glas mi se povrashta drazni mi garloto a kogato 4uq grafa se nasiram ot pendelskiq glas
18.
Грую
20.11.2017 18:39:06
0
2
Граф Георги Тумпала от Равадиново ли ще пее на Никулден ????
17.
za tva li pla6tam
20.11.2017 15:34:29
1
3
pak na garba na danakoplateca 6te lapa taz svinq tonka i tozi gei grafa li kav e
16.
nqma mesto za takiva kato grafa i dimitrova
20.11.2017 15:30:40
1
1
Наим Сюлейманоглу !!!Еми вечна му памет голям спортист беше! А може би методите на Иван Абаджиев (химика) бяха най добри яко ги тровеше с всевъзможни анаболи от силен по силен но понеже минаваха метър на допинг контролите бяха занижени няко се изпика вместо теб и тва е..... Няма анабол няма бг щанги вече питайте онва джудже Куджабашев дали не беше така!
15.
Ау
20.11.2017 15:28:04
0
2
То пък една любимка е Тонката... След толкова простотии, които изсипа по адрес на Кичка Бодурова...съвсем ми падна в очите!
Едната живее в Лас Вегас, в голямо имение, другата - в Бургас, в "Лазур".....
Скоро разбрах, че ТД поискала 3 бона, за 5 песни, за юбилея на известен бургаски бизнесмен, който многократно й е помагал в кариерното израстване...Ненаядена! Колко ли е поискала от кмета , за Никулден?
14.
a taka
20.11.2017 15:22:47
1
3
6te otida da povarna
13.
Rtf тъпо 11111
20.11.2017 15:16:02
0
2
Какво общо имаш с Никулденския празник на Бургас...?
Друго място за "размисли" нямаш ли???
12.
11111
20.11.2017 14:16:51
1
1
Италия планира нов данък, предназначен за големите американски интернет компании като Google и Facebook.
Горната камара на италианския парламент ще обсъжда през тази седмица въвеждането на така наречения „изравнителен данък“, който да влезе в сила от юли месец на следващата година, съобщава Financial Times.
Мярката предвижда покупката на „нематериални дигитални продукти“ като реклама в Google и Facebook да бъде облагана с налог в размер на 6% от стойността на поръчката. Данъкът ще трябва да се превежда директно към италианската хазна в момента на плащане.
Мярката се подкрепя от управляващата Демократическа партия.
„Италия иска да окаже политически натиск, за това не ни е страх“, казва Масимо Мучети, председател на комисията по промишленост към Сената и депутат от управляващата партия, цитиран от икономическото издание.
„Това е атака срещу избягването на данъци“, добавя депутатът.
Данъкът няма да обхваща поръчки на стойност под 30 евро и такива, направени от физически лица.
Новините от италианския парламент идват два месеца след като Франция предложи въвеждането на местен налог върху дигиталните продажби, засилвайки напрежението върху Европейския съюз за стартиране на политики в тази посока.
Париж, Рим, Берлин и Мадрид обмислят подобни мерки, често упреквайки ЕС, че нещата се случват твърде бавно на общностно ниво. Така Италия може да се окаже първата страна в тази група, която реално ще официализира данъчна политика по темата. България също изразява подкрепата си за въвеждането на данък за интернет продажбите в рамките на ЕС, стана ясно по-рано през тази година от писмо до ЕК, подписано от деветима финансови министри, сред които и българският Владислав Горанов, по информация на Politico.
„Интернет данъкът е почти неизбежен и политически доста атрактивен“, казва Паоло Селини, професор по дигитална икономика в университета LUISS в Рим. По думите му, американските технологични компании са „перфектна мишена“, тъй като те са „почти неуязвими“. „Те не плащат данъци. Не създават заетост. Взимат зад граница, тъй като са чужденци“, казва професорът.
Новата данъчна политика е част от закона за годишния бюджет на Италия, поради което ще се изисква и съгласието на долната камара на местния парламент. Очаква се бюджетът да бъде одобрен до края на декември тази година.
Хора запознати със ситуацията споделят пред FT, че около предложението за новия данък няма почти никаква опозиция.
Италия се изправя пред избори, които ще се проведат в първата половина на 2018 година.
Италианският парламент, оглавяван от премиера Паоло Джентилони, принципно подкрепя въвеждането на налог върху дигиталните продажби, но досега липсваха някакви формални стъпки.
Представители на финансовото министерство споделят, че са обнадеждени от това, че страната им прави „първата стъпка към данъчно облагане на дигитални активности“, но посочват, че мерките трябва да отговарят на политиката на ЕС.
Един от проблемите пред новия данък са намеренията той да важи само за компаниите намиращи се извън Италия. Финансовото министерство иска налогът да важи и за компании базирани в страната, а не само за чуждестранните фирми.
Предложенията предвиждат и повече права за италианските данъчните в проследяването на приходите от дигитални продажби излизащи извън територията на страната, като задължават банките да съобщават за трансакции на големи парични обеми. Последното може и да не се окаже лесна задача за италианските депутати.
11.
Фикасо
20.11.2017 14:12:16
1
0
Григор Димитров завърши сезон 2017 по възможно най-добрия начин - надскачайки дори собствените си очаквания и цели.

Българинът триумфира на най-престижния турнир от календара на АТР, след като на финала в Лондон победи Давид Гофен и така приключи кампанията си с титли от Бризбън, София, Синсинати и Лондон, където с 5 победи добави към актива си 1500 точки. В ранглистата тенисистът финишира под №3 зад Рафаел Надал и Роджър Федерер.

Първата ракета на България сега се нуждае от жизненоважна почивка след великия успех на Nitto ATP Finals, а в паузата ще може да отдели време на любимите хора и да прави всичко, което стриктният режим по време на сезона не позволява.

В тениса обаче времето за релакс е нищожно. 2018-а е толкова близо, че сякаш само след миг отново ще дойде Australian Open.

Григор и хората от екипа му ще трябва да направят оценка на постигнатото, да анализират, да поставят нови цели, а после и да се захванат наново за работа. Да се извлекат позитиви от победите и да се поучат от грешките. Едно нещо е ясно - българинът се нуждае от това да стане дори още по-добър.

Самият той даде ясен сигнал в „О2 арена", че е гладен за още титли и иска да надгради над фантастичния сезон, така че преди да насочим погледи към 2018-а, нека се върнем към най-силната кампания на Григор.
10.
По голям соц от сега няма
20.11.2017 14:05:01
1
0
Можеше да направите симфоничен оркестър на Бургас със симфонимноя оркестър на Истанбул, Сочи, Одеса и Поти Черноморски концерт обаче вие само мислите като селяни.
9.
C
20.11.2017 14:03:22
1
0
Не е ясно защо пък трябва да има централизирана програма? Ебах ви комунизма централизиран.
Всеки квартал и всяка телевизия да празнуват както искат. Тоя тай
8.
мдаа
20.11.2017 13:59:55
0
3
Само чесане на езиците отдолу. Рокафелер, прочети текста и пак коментирай, Талантливи деца от Музикалното ще свирят на концерта. Другите 6 коментара, писани явно от един същи човек без друга работа, няма въобще да коментирам... Ако не беше жалко, щеше да е смешно, но ....
7.
ZapoznAt
20.11.2017 13:46:46
2
4
Ще е хубаво и ше се забавляват хората ама пак ще ни залъгват с комунистически певици през целия преход и сега в Бургас какво стана града як расте от към селяни намразили комунистите и козите фермите к други такива (вече са големи граждани ) и искача Тони Димитрова с ах морето и всички получават оргазъм
6.
Рокафелер
20.11.2017 13:44:47
4
3
Защо не извикахте няколко талантливи деца от Музикалното да посвирят и това.
Стига изгъзици и феи.
Бъдете смирени.
Това не ви е парада на червената армия ебана.
Бъдете Българи и си стойте по семействата мирно.
5.
Меценат
20.11.2017 13:41:43
2
2
За селяндурите ще има и Радо Шишарката-изтъкнат артист.Ама друг път.
4.
Динко и Перата швестери HD
20.11.2017 13:20:24
1
1
Спирам да плащам данъци.
3.
бургазлия
20.11.2017 13:19:36
4
3
Стига с тази Тони Димитрова все я бутате,падна ми в очите от Вип Брадър и тя е една интересчийка!!!!
2.
*********
20.11.2017 13:14:41
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
*********
20.11.2017 13:12:40
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори