×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Игра на котка и мишка: БСП даде на ГЕРБ само подписа на Нинова за приватизацията


Игра на котка и мишка: БСП даде на ГЕРБ само подписа на Нинова за приватизацията
Нинова става съвносител с ГЕРБ
Ключови думи: Нинова, ГЕРБ, приватизация
18 Ноември 2017, Събота, 10:23 ч.
Автор: Антония ЧОРЕВА

Със 161 гласа, дори и със златния пръст на Нинова, промените в Конституцията няма да минат

Хитър начин как ще гласува по промените в Конституцията на ГЕРБ за отпадане на давността на приватизацията измисли БСП на Националния съвет на партията днес.

Припомняме, че управляващите тази седмица решиха да вкарат закона, който да даде светлина на приватизационните сделки и поискаха „златния пръст“ на Нинова, за да бъде това прието.

Цветанов дори лично нападна лидера на БСП на филма на Елена Йончева, за да я накара да ги подпише и поиска нейния „златен пръст“, за да бъдат приети промените в Конституцията.

И БСП днес блестящо се изхитри: За да не получи Корнелия Нинова обвинения от ГЕРБ, че не иска да бъде разследвана за приватизацията на фирма „Техноимпекс“, тя ще е „за“ разсекретяване на приватизационните сделки по време на Прехода, но групата на БСП ще гласува против в парламентарната зала.

Според гласуването на Националния съвет БСП са приели да дадат мандат на Корнелия Нинова дори да е съвносител на промените, предложени от ГЕРБ. 

По-рано днес зам.-председателят на партията Стефан Данаилов коментира, че и той "ще тури пръстче" за промените на ГЕРБ, тъй като това било акция срещу нея. 

Така промените в Конституцията, внесени от ГЕРБ, не могат да минат от първия път, защото затова са нужни 180 депутатски гласа. И дори със златния пръст на Нинова и при гласуване на всички партии – ГЕРБ, Патриоти, ДПС и Воля – гласовете без БСП, но с този на Нинова, стават 161.

При внасянето след два месеца са нужни 160 гласа и ако и Воля подкрепи промените, предложени от управляващи и подкрепени от ДПС, гласовете може да се окажат достатъчни.

В категории: Политика


8
Коментара по темата
8.
Грачничен
19.11.2017 08:43:50
0
1
Не говорете глупости за огради и за бежанците че са спрели да минават пълни глупости .И огради падат и безансите си влизат иако но се крие ,ние Катори хванем по нискотарифни ако не си платиат ги връщтаме а другите минават.
7.
ДпС-Дорожное Проверовочноя Служба
18.11.2017 19:18:33
0
1
Корни не мой Я барнат СИНА Рафайл Рафайлов работи в САЩ банката на най-влиятелния и богат човек на земята Ротшилд(Което значи че Корни е най-доверения човек на САЩ в Тиквостан).Снимка и статия от Сайта Афера бг черно на бяло Бойко е дал интервю пред в-к 24Часа или 2015 или 2016 статия на 1ва страница с големи букви;Снимка на Бойко и изказване Идва ВИДОВДЕН кметовете на ГЕРБ да внимават да крадат с акъл.Това изказване говори много кой как защо и кво кога
6.
дядо
18.11.2017 18:46:49
1
9
Народе!Докъде я докарахме Народе!Цървули от гроб,бсп,дпс и малоумни говеда ,незнайно защо назовали се патриоти,да ни управляват...затриват ни,а ние се плюем на комунисти ...тцтцт.Малко ни е това,което ни се случва-абсолютни дебили сме!
5.
!!!!!
18.11.2017 18:43:49
3
6
Тя е харизматичният лидер на БСП, която си проправя път с лакти. Тя е диктаторът, която унищожава хората си и други без причина, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с нея е невъзможен, заради моралния и релативизъм и склонността и да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството и за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесена в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен нейните собствени.
• Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъде призната като по-висша без съизмерими постижения).
• Обзета е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
• Счита, че е „специална“ и може да бъде разбрана само от, или трябва да бъде свързвана само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
• Изисква прекомерно възхищение.
• Има чувство за вродена правота.
• Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
• Липсва и емпатия (съчувствие към останалите).
• Често завижда на другите или вярва, че другите и завиждат.
• Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да питате Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.
4.
Нинова
18.11.2017 18:20:26
1
5
Когато ми го вадят изведнъж и става вакуум, че пръскам нутелата по стената.
3.
00
18.11.2017 18:19:54
5
6
този с гръб много е наедрял от тези Суджуци дето ги лапа денонощно
2.
8908
18.11.2017 17:54:24
1
10
Ми как да мине като Данчо Ментата и съпартийците му най-много се облажиха от приватизацията на Нинова
1.
БОКО ПАЛЯКА
18.11.2017 17:42:49
5
5
МНООООГО СЪМ ТЪП,/ЗА ТАШАК- МЪДО/ СТАНАХ?
-НО, АЗ УПРАВЛЯВАМ И ОСТАВКАТА МИ Е ПОДПИСАНА, КАТО ВСЕКИ ПЪТ, ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТИ.
P.S. ТОЗИ ПЪТ ХЕМОРОИДИТЕ МЕ ИЗВЕСТЯВАТ КАКА МЕ ЧАКА В ПРАВИТЕЛСТВЕНА
ШИ САМ НАСРАН
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати
Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори