×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще празнуваме Славееви нощи догодина в обновения парк


Ще празнуваме Славееви нощи догодина в обновения парк
Днес, понеделник, е последният срок фирмите да обжалват решението на КЗК пред ВАС, скоро започваме реконструкцията, каза кметът на Айтос
30 Октомври 2017, Понеделник, 15:55 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Извадиха стари проекти от праха и са в процес на изпълняване, каза кметът на Айтос Васил Едрев

Васил Едрев е втори мандат кмет на община Айтос. За никого не е тайна, че за последните 5-6 години благодарение на доброто местно управление на амбициозния му екип градът се раздвижи, десетки проекти са реализирани, и още толкова предстоят да бъдат изпълнени. Докъде обаче стигнаха дългоочакваните обекти за Айтос, какво предстои да се направи в китния град, Васил Едрев отговаря в интервю за Флагман.бг, взето навръх празника на града - 26 октомври 2017 година.

-Г-н Едрев, първо да ви честитим Димитровден – празника на Айтос, за който вашата администрация бе подготвила много богата програма, която продължава до края на месеца. Поздравления!

- Димитровден е денят, в който аз искам да изкажа своята благодарност към всички граждани на община Айтос за трудолюбието,  за грижите, които полагат за родния си град, да ги поздравя, да им пожелая много здраве във всички домове, на всички благополучие и дай Боже да има много такива поводи. Що се касае до програмата - видяхте, че в нея участват много деца, които са бъдещето на града, бяха тук, на откриването на празника на града. И мисля, че така трябва да бъде да всеки един празник, защото това е бъдещето на Айтос. 

- Няма как да не питам за проектите, които са така дългоочаквани от айтозлии. Докъде стигна процедурата за реконструкцията на парк „Славеева река“ - имаше жалби от участниците? 

- Да, може би това е един от наболелите проблеми на нашата емблема на град Айтос – парк „Славеева река“, реализацията му се проточи близо 2 години. Така или иначе ние спечелихме обжалването пред Комисията за защита на конкуренцията и днес е последният срок жалбоподателите да обжалват решението на Комисията за защита на конкуренцията пред Върховния административен съд. Надявам се, че има добри хора, които ще осъзнаят колко е важен този проект за града ни и колко ще бъдат щастливи те, ако той се случи. А той ще се случи със сигурност! 

- Кога се очаква да започне ремонтът, ако процедурата върви по план, до другото лято ще бъде ли готов?

- Ако в понеделник, до 17 ч. не е постъпила жалба във ВАС, ние още тази седмица седмица ще поканим изпълнителите да подпишем договора. Ще преценим дали е уместно в тези лоши метеорологични условия да се предприемат строителни действия, защото като го правим, трябва да е качество. Най-вероятно ще изчакаме март месец, срокът на изпълнение е 90 дни, можем да сметнем за колко дни ще бъдат изградени спортните площадки, алеите и т.н. Надявам се следващите празници на „Славеевите нощи“ да бъдат в обновения парк.

- Има ли вече яснота какво предстои да бъде изградено на мястото на бившите казарми, след като Общината получи терена от държавата?

- С терена на бившите казарми продължаваме да приемаме идеите на гражданите. Много пъти съм казвал, че там ще трябва да бъде извършено едно проектиране на 100 дка - разделяне на парцела на ПУП-ове, а това ще стане с идеите на айтозлии. Едни ще искат жилищни строителства, други ще искат плувен басейн, трети ще искат СПА център, тъй като там има вода, други ще искат спортни площадки и т.н. Всичко това трябва да бъде обединено в един проект, да бъде предложен на гражданите за одобрение, защото все пак това е терен в центъра на града и тогава да се предприемат някакви действия. По-добре е да вървим бавно стъпка по стъпка, отколкото да прибързваме с нещата.

- Успешна година ли отчита община Айтос?

- Твърдо и смело мога да кажа, че ние отчитаме много успешна година и особено с европроектите, за които кандидатствахме, дори успяхме да изкараме някои от праха и да бъдат одобрени. Като само 5,5 км улична мрежа и настилка ще бъдат направени в Айтоско -това е един от проектите - нещо, което не се е случвало в продължение на 40-50 години. Другият проект е свързан със селата Карагеоргиево и Мъглен. Там ще бъде изцяло подновена водпроводната мрежа. А най-големият проблем на село Чукарка, тъй като цяло лято нямаха вода, местните водоизточници пресъхнаха, въпреки опитите не можахме да задоволим нуждите, но сега сме одобрени и чакаме да подпишем договора за водоснабдяването им с диревация ”Камчия”, където ще решим изцяло проблема. С Гьотеборг вече имаме сключен подписан говор по трансгранично сътрудничество и в момента се реализира. В социалната сфера изпълнени проекти - топла храна за възрастните, такива за деца в неравностойно положение и много други. Наистина тази година е добра за Айтос и за гражданите.

- Проектът за пречиствателната станция ще бъде ли реализиран скоро, там също имаше обжалвания?

- Да, това беше най-големия проект и имаше обжалвания, но Министерството на околната среда и водите ни разреши предварително изпълнение. Това означава, че жалбите в КЗК са може би неоснователни и че ние сме пред подписване на договор с изпълнителя и започване на реализирането на пречиствателната станция. От 6-7 години водим борба, за да се стигне до този край. Не на последно място искам да кажа за Местната инициативна група - кандидатствахме в Държавен фонд „Земеделие” и спечелихме проект за 3 млн. лв., който ще работи в продължение на 4 години. За средства ще могат да кандидатстват и бизнес, и селскостопански производители, както и Общината. Така че средства има и те ще бъдат вложени тук в тази община и ще се почувстват наистина по-добрите условия, които ще бъдат създадени. Аз съм безкрайно доволен, от Димитровден до Димитровден да се случват дано все хубави неща.

- Имате прекрасен проект за реконструкцията на автогарата в Айтос, който в момента е в много лошо състояние. Ще започнат ли скоро ремонтните дейности?

- Проектът за автогарата е почти готов, но имаме малко проблеми с осъществяване на реконструкцията, ако мога така да го кажа, на съществуващата автогара, тъй като инженерите, с които работим искат доста усилване на сега съществуващите там колони, основни части и т.н., за да може да издържи след строителните дейности. Там средствата са доста и ние водим преговори, за да минимизираме това, което трябва да се случи, като изцяло гарантираме сигурността и здравето на хората. Ако не до края на година, то поне в началото на новата година ще обявим обществената поръчка. И парка, спортната ни зала, и стадиона, това са все проекти, които предполагам, че ще успеем с общи усилия да ги реализираме.

- Наближава Нова година, имате ли вече виждане за Бюджет 2018?

- Съвсем наскоро коментирахме с директора на Дирекция „Финансово-стопански дейности и управление на собствеността - приходите са добри в общината. Нямаме задължения никакви или неизплатени сметки към някого. Предполагам, че за догодина също ще има средства, вложени в подобряване на инфраструктурата, на паркове, детски градини и училища. Мисля, че бюджетът ще е добър и ще има растеж.

- В момента има ли проекти, които са в процес на изпълнение?

- Сега реализирате част от един голям проект за уличните настилки в село Пещерско. Има финансиране за изграждане на  спортен комплекс за 440 хил. лв. в село Карагеоргиево, за с. Пещерско средствата са 400 хил. лв. Там хората не вярваха до последния момент, че може да се случи нещо, въпреки че ние говорим, че парите вече са преведени, но когато пристигнаха машините и техниката и започнаха да работят, беше истинска манифестация в селото. Хората се събираха и се чудеха това ще се случи ли. Разбира се, че ще бъдат реализирани. В Пещерско имаме някъде от километър и половина улици, а там има и  друг по-голям проект, за който ако ни разрешат, ще кандидатстваме, за да оправим и другите десетина улици.

В категории: Айтос


Вижте кой има имен ден
Вижте кой има имен ден 19/03/2024, Вторник 12:33 0
Фънки, иди на лекар
Фънки, иди на лекар 19/03/2024, Вторник 12:31 1
39
Коментара по темата
39.
От ФЕН на ФЛАГМАН
17.11.2017 09:44:01
0
2
НЯКОЙ знаели,защо КМЕТА пак не е в НАСТРОЕНИЕ ,което се вижда от снимката
Айтос се радва на големи УСПЕХИ ,а КМЕТА ни е ТЪЖЕН
38.
ВНИМАНИЕ...ВНИМАНИЕ...
06.11.2017 11:23:40
0
4
ИНСТИТУЦИИТЕ В АЙТОС НЕ РАБОТЯТ ЕФЕКТИВНО И ЗАКОНОСЪОБРАЗНО И...
ЩЕ ЗАЧЕСТЯТ ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ С ПСИХИЧНО БОЛНИ,БЕДНИ И ВЪЗРАСТНИ ХОРА ПО СМИСЪЛА НА ЧЛ.587 АЛ.2 ОТ ГПК......И ПОСТЛЕ И БОГ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ.
А НА КМЕТА, ПРОКУРАТУРАТА И ПОЛИЦИЯТА ХИЧ НЕ ИМ ПУКА ЗА ТОВА
37.
От 1един ФЕН на ФЛАГМАН,..
05.11.2017 14:10:57
0
5
Някои кметове са много добри разказвачи на ''ПРИКАЗКИ ОТ 1001 НОЩ"....САМО
36.
От списание АВАНТАКИС...
04.11.2017 18:50:50
0
6
В АЙТОС„КОЙТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 5-6год. СЕ ОКАЗА НАЙ–ДОБРИЯТ ГРАД ЗА ИМОТНИ ИЗМАМИ „ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТА НОВА ПАРАЛЕЛКА С УСИЛЕНА ФОРМА НА УБОЧЕНИЕ ЗА ИМОТНИ ИЗМАМНИЦИ И ЕДНА ЗА ПЕЧЕНИ МУШЕННИЦИ
СЪОБЩИХА ОТ ЛЯВА РЪКА“““ДЕСЕН ДЖОБ
35.
До Васил Едрев-кмет на общ.Айтос
02.11.2017 10:41:17
0
5
Г-н ЕДРЕВ ,моля в качеството ВИ на кмет на Общ.Айтос и с правомощията които имете да помогнете на...ВЪЗРАСТНИТЕ,БОЛНИТЕ И БЕДНИ ХОРА....ДА НЕ СТАВАТ ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ НА ИМОТНИ ИЗМАМИ
ЗАЩОТО НИКАК НЕ МИ Е ПРИЯТНО ДА ПИША......ЧЕ АЙТОС Е НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД ЗА ИМОТНИ ИЗМАМИ
МОЛЯ, ВИ ПРОМЕНЕТЕ НЕЩАТА В гр.АЙТОС ,и ДА СПРА ДА ПИША НЕЩА ОТ КОИТО СЪРЦЕТО МИ СЕ КЪСА
МНОГО МЕ БОЛИ,НО ПОВЯРВАЙТЕ МИ ТРУДНО ЩЕ СЕ ОТКАЖА И ЩЕ СПРА, АКО СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА....
УЛ.МОСКВА 18
34.
Предсказанието на НОСТРАДАМУС....
02.11.2017 10:09:27
0
5
В средата на 20век ще се роди момченце,което ще СТАНЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИТЕ И ЗАМОЖНИ НОТАРИУСИ през 21век
33.
До Васил Едрев-кмет на общ.Айтос
02.11.2017 09:34:13
0
4
Да не кажете постле,че не сте били сезиран за приоритета на някои ваши служители....А ИМЕННО....
ДА ИЗДАВАТ ОТ ИМЕТО НА ОБЩ.АЙТОС СКИЦИ....ДАНЪЧНИ ОЦЕНКИ,,,,УДОСТОВЕРЕНИЯ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ
И че не знаете ,че БУШУВА ПОЖАР ОТ ИЗВЪРШВАЩИ СЕ ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ
Пример за това е къща в гр.Айтос ул.МОСКВА18
И че потушаването на пожара/с имотни измами/ се ОКАЗА...МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА...
32.
Знаетели,че в АЙТОС....
01.11.2017 11:12:03
0
5
В АЙТОС АКО СИ ПЛАТИТЕ НА ПОДХОДЯЩИЯТ ЧОВЕК ,СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ СТЕ СКЛЮЧИЛИ ГРАЖДАНСКИ БРАК СЪС МЕРТВЕЦ,ПОДЧЕРТАВАМ ТОЧНО ТАКА МЪРТВЕЦ И ЩЕ СЕ ОКАЖЕТЕ НЕГОВА ЗАКОННА НАСЛЕДНИЧКА И ПРАВОТО НА НАСЛЕДСТВО ОТ СЪЩИЯТ
СТАВА ВЪПРОС ЗА СИЙКА ВУИКОВА
31.
АЙТОС -в превод означава....
01.11.2017 11:00:28
0
5
ДЪРЖАВА в ДЪРЖАВАТА .,ЧЕ ТУК ВСИЧКО МОЖЕ ЩОМ СИ ПЛАЩАШ
НЯМА.......НЯМА.....
30.
Предсказанието на НОСТРАДАМУС....
01.11.2017 09:52:50
0
6
ПРЕЗ ПЪРВОТО И ВТОРОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ НА 21ВЕК....
ЩЕ ДОЙДАТ МНОГО ТРУДНИ ГОДИНИ ЗА ...АЙТОЗЛИИ,ТЕ ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ОТ СЪДИЙКА ,КОЯТО НЯМА ДА Е ДОБРЕ С ПСИХИЧНОТО СИ ЗДРАВЕ.
И ТОГАВА ТЕЖКО И ГОРКО НА ТЕЗИ ,КОИТО ЩЕ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА ГО ВИДЯТ И УСЕТЯТ.
ЩЕ ДОЙДАТ ГОДИНИ,КОГАТО ЧОВЕКЪТ УПРАВЛЯВАЩ АЙТОС,ЩЕ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ САМО НА НАЙ-БОГАТИТЕ А ЩЕ Е ИЗБИРАН ОТ НАРОДА,И ТОГАВА БЕДНИТЕ , ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПО-БЕДНИ,ЧРЕЗ ИЗМАМИ И КРАЖБИ ОТ БОГАТИТЕ.
И ТОГАВА ЕДНИ ОТ НАЙ-БОГАТИТЕ ХОРА ЩЕ СА НОТАРИУСИТЕ..............
И ТОГАВА АЙТОЗЛИИ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДЯТ ОТ ДЪЛБОКИЯТ СИ ЗИМЕН СЪН.....И ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕБОРЯТ СЪС ЕДНИ ОТ НАЙ-КОРУМПИРАНИТЕ ВЛАСТ ИМАЩИ,ЗА ДА ИМАТ ПО-СВЕТЛО БЪДЕЩЕ,ЗА ТЯХ И ЗА ДЕЦАТА ИМ.
29.
От 1един ФЕН на ФЛАГМАН,..
31.10.2017 19:59:12
0
8
Г-н ЕДРЕВ ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ...
ДАЛАВЕРИТЕ В ОБЩ.АЙТОС ПРАВЯТ ЩАСТЛИВИ И БОГАТИ ОПРЕДЕЛЕН КРЪГ ОТ ХОРА ,КОИТО ЯВНО ПОЗНАВАТЕ.
ТАМ КУЧЕ ВЛАЧИ ДИРЯ НЯМА
А НА ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ,БЕДНИТЕ И БЕЗЗАЩИТНИ АЙТОЗЛИИ ИМ ИДВА МАЛКО В ПОВЕЧЕ ....А Л Ч Н О С Т А ИМ
28.
От Васко ...ЧУПКАТА..
31.10.2017 17:42:19
0
8
Г-н ЕДРЕВ,Общ.Айтос ,да не смята да се кандидатира за РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС....КАТО град със НАЙ-МНОГО ИМОТНИ ИЗМАМИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО, за последните 7седем год.
КОИТО НЯМА КАК ДА СА ЗАБЕЛЯЗАНИ ОТ РП-АЙТОС....
27.
От СВИЛЕН-ВИЛЕН
31.10.2017 17:32:45
0
9
ПРЕДИ да се влези в АЙТОС ,трябва да има ОГРОМНА,подчертавам наистина 1една ОГРОМНА ТАБЕЛА с МАЛЪК НАДПИС, със ситен шрифт ....
НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД ЗА ИМОТНИ ИЗМАМИ в БЪЛГАРИЯ.
От ВАСКО ЧУПКАТА,
26.
Васе пак играеш с неправилните!
31.10.2017 13:51:09
0
11
Лошо хоро си подхванал с Басрито,Мария ,Милена ,Георги и Свилен!Тез през целия си живот няма да могат да излязат от калта ,днес им помагаш,утре пак ще те търсят ,защото пак ще са омазани и накрая и ти ще влезеш в блатото,но на теб няма да има кой да ти помогне.Вярно бивше ченге си ,мисленето не ти се отдава ,но да знаеш сам си!
25.
Свилен
31.10.2017 11:44:39
1
12
Добре,че не пишат за мен какви ги върша!Само,ако знаеха айтозлии досега щяха да са ме изнесли с краката навън!
24.
От Васко ...ЧУПКАТА..
31.10.2017 11:33:19
0
12
ЗНАЕТЕ ,ЛИ КАК СЕ ПРАВИ СИЛНА И МОЩНА МАШИНА ЗА ПАРИ
ОТ КМЕТ+СЪПРУГАТА НА НЯКОЙ ПРИЯТЕЛ+ТЕХЕН ПОЗНАТ КОЙТО ИМА СКЛАД НА ЕДРО ЗА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ+ДЕТЦКИ ГРАДИНИ=МНОГО ДОХОДЕН БИЗНЕС
23.
От Васко ...ЧУПКАТА..
31.10.2017 11:22:56
0
10
ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ...
БУРГАС Е НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ....
А АЙТОС Е НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД ЗА
ИМОТНИ ИЗМАМИ ЕСТЕСТВЕНО
НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ...
22.
Айтозлия
31.10.2017 01:38:50
0
12
Ало Кметте ,знаете ли ,че Мехмедали от общинска собственост е извършил имотна измама, откраднал е парцел по пътя към Карагеоргиево, На Вас ли ще го дава .???
21.
До Васил Едрев-кмет на общ.Айтос
31.10.2017 00:03:30
0
12
Г-н ЕДРЕВ ,ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ.....
На 25.09.2015г. ми беше продаден етаж от незаконна къща от80кв.м. за етаж от 120кв.м.т.е. КОСВЕНО бях ИЗМАМЕН.
И БЛАГОДАРЕНИЕ на хората виновни за това, които в случая не са моите продавачки АЗ НЯМАМ ЗАКОННО ЖИЛИЩЕ В КОЕТО ДА ЖИВЕЯТ 2ДВЕТЕ МИ ДЕЦА.
И ВИЕ КАТО КМЕТ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕХТЕ ЗА ПРОБЛЕМА ОТ ТОГАВА ДО ДНЕС.
КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ГИ УБЕДЯ ДА ОСТАНАТ И ДА ЖИВЕЯТ В гр.АЙТОС
КАТО ВИЖДАТ И УСЕЩАТ ЧЕ ГРАДЪТ ИМ УМИРА БАВНО НО СИГУРНО...И ТОВА СИ Е САМАТА ИСТИНА
СЛОЖЕТЕ РЪКА НА СЪРЦЕТО СИ И КАЖЕТЕ НА АЙТОЗЛИИ КЪДЕ СА 2ДВЕТЕ ВИ ДЕЦА-....СОФИЯ......А ЗАЩО.....
НЕКА САМИ СИ ОТГОВОРЯТ....
20.
ОТ 1един ПРОФЕСИОНАЛИСТ
30.10.2017 23:25:44
0
11
Базирайки се на коментарите, става видно ,че напрежението в АЙТОЗЛИИ скоро ще ЕСКАЛИРА
ЯВНО ИМ Е ПИСТНАЛО НА ХОРАТА,ОТ ШУРО-БАДЖАНАЩИНИ,МНОГО ДАЛАВЕРИ и МНОГО НЕ РАЗКРИТИ ИМОТНИ ИЗМАМИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
ЯВНО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СМЕНЕН
19.
ГЬОН СУРАТЯ
30.10.2017 22:37:33
0
13
Карам си фията аз и се правя на скромна не ебана гювендия , а иначе си крада на поразия, с моята ненадмината карнобатска машина за грабеж и разсипия
18.
Люй де Фюнес
30.10.2017 22:35:34
0
10
да го д...т крадливите ,ще ви е.а м....а!
17.
до Калоянчев
30.10.2017 22:15:49
0
9
Ало!Ти очи и уши имаш,ли? Ало не се смей на на хората ми се виж ,ти колко смешен си станал!
16.
Васе каня те на дансинга
30.10.2017 22:07:46
2
3
https://www.youtube.com/watch?v=og8mXOZyo7M
15.
СЛОЖЕТЕ НЯКАКВА ТАБЕЛА НА ЦЕНТЪРА
30.10.2017 22:00:36
0
12
ДА ПИШЕ АКО ОТИДЕТЕ ПРИ ТОЗИ И ТОЗИ ЮРИСТ,ПОСЛЕ И БОГ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ.СЛОЖЕТЕ НЕЩО ПОНЕ ХОРАТА ДА ЗНАЯТ И ДА НЕ ХОДЯТ ,КАТО НЕ МОЖЕТЕ СЛЕД ТОВА ДА ГИ ЗАЩИТИТЕ ,ПОНЕ ГИ УПЪТЕТЕ !
14.
ИСКАМЕ
30.10.2017 21:56:33
0
10
ОСТАВКАТА НА МИЛЕНА ГЕНЧЕВА
13.
ИСКАМЕ
30.10.2017 21:51:44
0
10
ОСТАВКАТА НА МАРИЯ ДЖАНКОВА!
12.
поредната уредена кражба
30.10.2017 21:49:33
0
7
за няколко тарикати в Айтос
11.
Stan
30.10.2017 21:47:47
0
5
За проекта по парка трябваше да има проверка от АДФИ..... , нищо непише в статията. Flagman да се поинтересува.
10.
за гардероба
30.10.2017 21:43:48
2
2
https://www.youtube.com/watch?v=I7hYMwtXCd0
9.
До един самоопределящ се за човек от Надър
30.10.2017 21:29:50
0
13
Виж сега на мен лично ми трябва едно легло,хляб и сирене малко топлинка и това е достатъчно,за да бъда щастлив.Не знам какво е за теб щастието и не искам да знам,защото понятието ,което ти му придаваш е доста изкривено.Не мисля,че с действията си си станал нещо ,не мисля и че ще станеш на всичко му идва краят ти поне многократно си виждал падението ,не разбирам само не си,ли взе поука.Явно не никой не може да избяга от истинското си Аз!
8.
Лефтерова
30.10.2017 21:18:09
1
12
Едрев направо се самозабрави!Спомни си къщурката ,ти в Разбойна ,спомни си от къде тръгна ,стига си защищавал този ооен олигарх.Разбери този няма да се спре докато не окраде всички или не ги избие .Разбери трябва да му видиш сметката ,да не стане така един ден да посегне и на твоето имане.Помисли и за децата си и от теб ще вземе този не подбира каквото му дойде това краде!МИСЛИ ХУБАВО МИСЛИ!
7.
Айтозлийка
30.10.2017 21:17:18
2
9
Българите вече са малцинство в Айтос
6.
Айтозлия
30.10.2017 20:27:13
1
5
Ти да видиш...
5.
От 1един ПРОФЕСИОНАЛИСТ от ДАЛАВЕР-IMPEX Айтос
30.10.2017 20:09:15
1
10
Базирайки се на написаното,явно организацията е от АМАТьоРИ и им е за сефте да правят такива ИМОТНИ ИЗМАМИ .,но явно РП-Айтос е решила да им пустне метър.
И така след няколко години опит ще се поосшлайфат и ще почнат да ги правят ПО ПРОФЕСИОНАЛНО.
НО като за начало общо зето добре са се СПРАВИЛИ и едните и другите.
ЖАЛКО САМО ЗА ИЗМАМЕНАТА ПСИХИЧНО БОЛНА ЖЕНА....
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ...НАИСТИНА Е МНОГО ЖАЛКО/
4.
От 1един ФЕН на ФЛАГМАН,..
30.10.2017 19:56:11
2
13
Г-н ЕДРЕВ ще направите ли всичко възможно да се СПРЕ БЕЗРАЗБОРНОТО ИЗДАВАНЕ НА УДОСТОВЕРЕНИЯ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ и КОСВЕНО ДА НАМАЛЯТ ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ.
пример за това е;У-е за наследници на ТОДОР КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ и...
И наследствен имот в гр.АЙТОС ул.МОСКВА 18 ПРИДОБИТ ПО МНОГО СТРАНЕН НАЧИН ОТ ““““ СИЙКА ВЪЛКОВА ТАНЕВА–по наследство/НЕЗАКОННО/
3.
Колега
30.10.2017 19:55:11
1
14
Едрев и ти не си вярваш нали?
2.
МИЛИЦИОНЕР
30.10.2017 19:47:45
3
17
МИЛИЦИОНЕРА СПЕЧЕЛИ "ЕВРО ПРОЕКТ" ТА СИ ПОСТРОИ "СКРОМНА" ТУЗАРСКА ВИЛИЧКА С ЕДНА СКРОМНА КМЕТСКА ЗАПЛАТА (КОМИСИОННА).
1.
mark
30.10.2017 19:19:25
3
4
https://www.youtube.com/watch?v=W7O2jOJscpc&t
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ продължават с блъфове, чака се решението на Борисов Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ продължават с блъфове, чака се решението на Борисов Извънредно! Приемат ни в сухопътен Шенген до месеци Извънредно! Приемат ни в сухопътен Шенген до месеци В Брюксел днес бе одобрено предложение за резолюция, в която се призовава до средата на годината да бъде прието решение за цялостното присъединяване към Шенген на България и Румъния Неочаквана промяна в живота на изгонения майстор от "Бригада Нов дом" Неочаквана промяна в живота на изгонения майстор от "Бригада Нов дом" Влади Караджов обикаля Латинска Америка  Родолюбци издигнаха паметник на д-р Петър Берон в Тополовград Родолюбци издигнаха паметник на д-р Петър Берон в Тополовград С благотворителен на бивши и настоящи възпитаници на училището приключи последният етап за събиране на средствата В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна Само четирима успяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната Фънки, иди на лекар Фънки, иди на лекар Юлиан Константинов изригна заради ниската оценка, която Фънки даде на Зомбори  И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен От партията на Борисов дават сигнали, че по-скоро ще се ходи на поредни предсрочни избори Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана
Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Вижте какво означава и как се прилага Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори