Живков - 33 години власт с лъжи и фалшификации. И още го тачат


Живков - 33 години власт с лъжи и фалшификации. И още го тачат
​Може да изглежда странно, но 33-годишното царуване на Тодор Живков може да се сравнява в съвременността само с корейския Ким Ир Сен
08 Октомври 2017, Неделя
Източник: e-vestnik.bg

Сега има хора, които си спомнят с носталгия за комунизма от 70-те и 80-те, но тогава, в края на 80-те, реалността беше пазена в тайнаДнес има носталгия по Живков и някои го честват като голям български държавник. Но при свалянето му на 10 ноември 1989 г. избухна всенародна радост. По площадите излезе народ, който размахваше лозунги против омразния диктатор. Тогавашното ръководство на БКП изпрати Живков в пенсия „с благодарност”. Това беше витиевата формулировка, за успокоение на силни среди в БКП, които не искаха той да бъде махнат.

Но буквално седмици след пленума на 10 ноември новото политбюро на ЦК прие твърд курс срещу Живков и започна да отстранява верните му хора отвсякъде по върховете на властта. Народът се възмущаваше - как така първо благодарност, а после - изключване от партията. Това беше чиста тактика от страна на новите в БКП. Иначе беше невъзможно да свалят Живков и да започне преход в България, слава Богу, без кървави сблъсъци.

Живков остави страната във фалит

На първия конгрес на БКП след промяната, работна група беше написала доклад, който и досега съдържа верни оценки за Живков. Сега има хора, които си спомнят с носталгия за комунизма от 70-те и 80-те, но тогава, в края на 80-те, реалността беше пазена в тайна - България беше докарана до национална катастрофа. Държавата буквално беше във фалит още преди падането на Живков.

Фалитът се материализира още 1990 г. и принуди първото правителство на Луканов да спре плащанията по външният дълг. Живков беше натрупал близо 12 млрд. долара външен дълг, който е похарчен за стопански експерименти, не донесли никакъв положителен ефект. Оказва се, от анализа на документите от министерския съвет и политбюро, че в последните години на режима, Живков е взимал помощи от Запад, с които е купувал и внасял храни, защото вътрешното производство не може да покрие нуждите на населението. Дори картофи, лук, ориз, боб.

Това става в селскостопанската страна България. В няколко писма на последния шеф на БНБ при комунизма Васил Коларов, които излязоха от материалите по „Дело №4” (но години по-късно), се вижда, че държавата е била във фактически фалит около две година преди Живков да бъде свален. Коларов пише директно до Живков какви са балансите и как не може да се изплаща дългът. Всички данни за фалита се съдържат в материалите по „Дело №4”, с документи и показанията на живи участници в събитията, хора от висшето ръководство. На базата на тези материали журналистът Христо Христов написа документалната книга „Тайните фалити на комунизма” (изд. „Сиела”, 2007 г.).

Надмина диктаторите от Третия свят, по-дълга власт от императори и фараони

Сегашната носталгия по Живков е белег на изостаналост на обществото. Едно бегло сравнение с останали свят е показателно.

Може да изглежда странно, но 33-годишното царуване на Тодор Живков може да се сравнява в съвременността само с корейския Ким Ир Сен, албанския Енвер Ходжа и кубинския Фидел Кастро, които са управлявали повече от него (сравненията с английската кралица са несъстоятелни - тя няма реална власт, само представителна). Тоест - България е на културното и цивилизационното равнище на тези три страни.

Толкова дълголетна власт е рядкост въобще в човешката история през последните близо 6000 години. В античността само няколко фараона са царували по-дълго от Живков. И в Римската империя само първият император Октавиан Август и един от последните Теодосий Втори са властвали повече от българския Тато в 20-и век. Също и няколко царе в Европа по време на Средновековието, включително българският цар Петър.

У нас никой не е анализирал сериозно как в модерния свят, в Европа, България постигна такъв феноменален обществен модел. Сходствата с диктаторски страни са очевидни, а властта на Живков наподобява тази на диктатори в Третия свят.

На откриването на паметника на Тодор Живков в Правец 2001 г. Отляво надясно: Георги Първанов, тогава още лидер на БСП и кандидат-президент, Бойко Борисов, току-що назначен за главен секретар на МВР, Евгения Живкова, внучка и осиновена дъщеря на Живков, Младен Червеняков, депутат от БСП и бивш министър на правосъдието. Снимка е от личен архив, разпространява се в Интернет, след като е показана на изложба от музея на Живков в Правец.
При това става дума не за някакъв харизматичен народен любимец и добър оратор като Кастро, а физически грозен, нискообразован, говорещ с грешки и диалектни думи.

Приказките за социализъм, комунизъм и демокрация, които занимават българите от 20 години насам, прикриват факта, че в България имаше едноличен режим. Социалистическата система и т. нар. държавно-планова икономика бяха форма. Съдържанието беше диктатура на един човек. Десетилетия на политическа разправа, на отстраняване на всички конкуренти за властта и ограждане с послушни хора, които се подчиняват на вожда. Всичко това прикрито зад идеологеми за развито социалистическо общество, демократичен централизъм и т. н.

За разлика от времето на римските императори политическите конкуренти на Живков, техните деца и роднини не са били убивани (макар че има отделни случаи), а само отстранявани от властта, понякога вкарвани в затвора, изселвани.

Фалшификации на историята

Биографията на Живков е фалшифицирана в продължение на три десетилетия. Накрая той написа едни мемоари, които довършват окончателно мита за него с фалшификации. Или по-скоро с премълчаване на неудобните моменти. В мемоарите му няма отговор на нито един от острите въпроси, поставяни за неговото минало и за управлението му.

Най-напред нито един историк или изследовател не проучи какво точно е правил в онзи период от края на 30-те години до 9 септември 1944 г. Например за периода 1938-1942 г., когато уж се криел при жена си лекарка, разпределена на работа в Говедарци и околните села. За този период за него навремето е излязъл виц “Той се криел, ама никой не го е търсил”.

Стари комунисти, отстранени от Живков от властта, привеждат многократно свидетелства от комунистически функционери от 30 години в софийско, че към Живков е имало съмнения, че е агент на полицията и затова е бил изолиран. Тоест – държали са го настрани от важните дела в нелегалната партийна дейност, без да го обвиняват открито. Съвсем естествено, тези факти по време на неговата власт не са видели бял свят никъде. Но след 1989 г. имаше още живи свидетели за тъмните петна в миналото на Живков, които си умряха без някой да проучи чрез тях по-задълбочено фактите.

Така или иначе, дали е бил агент или не, неговата роля в нелегалната комунистическа дейност е тотално преувеличена от 50-те години насам. До тогава името му почти не присъства в книги за историята на комунистическото и партизанското движение. След като взима властта той постепенно се появява във всички исторически издания и справочници като едва ли не основен двигател на нелегалната борба в района на столицата. Титулуват го за шеф на партиен район в София, на окръга, пълномощник на партията и др.

Има един документален кадър, заснет на 14 септември 1944 г., който го е уловил да се ръкува с партизани на площад в София, самохвалски излязъл като някакъв важен посрещач. Този кадър е показван милион пъти във времето на комунизма, включен в стотици филми, телевизионни репортажи и т. н. Като единствено свидетелство, което може да илюстрира, че е бил някакъв важен функционер на партията тогава.

След 9 септември Живков за няколко месеца става политически ръководител в щаба на Народната милиция. Казват, че ровел лично архивите на полицията. След това става един от секретарите на градския комитет на партията в София, а от 1948 г. – първи секретар там. Въпреки че е имало хора, които са изразявали съмнения, че Живков е агент (колко това напомня сегашното време с досиетата).
По това време Живков се вижда на една снимка зад Георги Димитров на балкона на двореца, по време на някаква реч. И тази снимка е превъзнасяна като доказателство за голямата му биография.

Покойният фотограф Ганчо Стоянов е разказвал на свои колеги любопитна случка от това време – към края на 40-те. Викнал го Живков в кабинета си в градски комитет на партията, а на бюрото му три различни фотоапарата. И го помолил да го научи да снима. Ганчо почнал да обяснява, показал му, с този, с онзи. А после Живков специално го помолил да му покаже как се снимат документи. Казват, че полицейският архив и компроматите, които е извадил от него, са му послужили да се издигне и по-нататък да отстранява свои политически конкуренти в партията.

Има бели петна в историята му, които не са описвани достатъчно и до сега. Самото възцаряване на Живков на т. нар. Априлски пленум през 1956 г. е организирано като заговор и осъществено като безкръвен преврат – по време на провеждането му са приведени в готовност военни поделения, части на милицията, а преди това Живков е имал тайни срещи с партийния лидер на СССР Хрушчов и е съгласувал с него завземането на властта. В следващите две години той отстранява един по един всички в ръководството на партията, които са имали съмнения в него и качествата му да бъде партиен вожд. Периодично отстранява и всички свои конкуренти във властта, които добиват популярност и влияние.

В категории: Ретро Флагман , Политика


75
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
75.
Прост народ - слаба държава...
11.10.2017 14:07:08
0
1
http://pametbg.com/index.php/bg/comunizmut/faliti/273-2016-01-22-16-52-19

Информация от първата и последната страница от справката на председателя на БНБ Васил Коларов до Тодор Живков от Октомври 1987 г. с разчети за предстоящите плащания по външния дълг, от която става, че управлението реално е във фалит и може да се спаси само с цената на взимане на все по-неизгодни и утежняващи икономическото положение на страната кредити от западни банки:

Главница на дълга:
1988 - 1 900 милиона валутни лева;
1988 - 2 100 милиона валутни лева;
1988 - 1 950 милиона валутни лева;
Общо: 5 950 милиона валутни лева

Лихва по дълга:
1988 - 440 милиона валутни лева;
1988 - 440 милиона валутни лева;
1988 - 420 милиона валутни лева;
Общо: 1 300 милиона валутни лева

Цитат от последната страница:
"...единственият начин да можем да обслужваме нормално задълженията си, е да ползуваме за цялата сума на годишния ни внос, както и дори за непокритата сума плащания за главницата и за лихвите по стария дълг, нови кредити. За сведение ще споменем и това, че е прието за нормално плащанията за основния дълг и за лихвите на една страна да не надхвърлят 25 на сто от общите й валутни постъпления. Е нас вече те са повече от 100 на сто."
София, 13 октомври 1987 година

Всичките пропаднали пичове, дето само ревете за ония времена - много ясно, че тогава ви е харесвало повече.
На всеки му харесва да яде и пие, пък друг да му плаща сметката. :)
Точно това е правила цялата държава поне последните 10 години преди 10-ти Ноември - заем след заем от омразните ви ЗАПАДНИ банки, за да се поддържа мизерния начин на живот в страната.
И това е третият, за щастие и последен от трите документирани държавни фалита по Цоциалистическо...
Както е казала Маргарет Тачър: "Комунизмът свършва, когато свършат ЧУЖДИТЕ пари".
Откраднаха всичко от всички през национализацията и го пропиляха ТРИ ПЪТИ за 45 години.
Само крадене и експерименти си правиха.
Пазеха си задниците, продавайки и подарявайки какво ли не на СССР-то.
После пак откраднаха почти всичко от почти всички през банковите фалити веднага след промените.
И сега пак има промити мозъци, които още вярват колко велика е била българската икономика тогава.

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.

И още нещо - износът на България за 2014-та година е 700 ПЪТИ по-голям от износът ни през 1980-та година, когато според вас България е цъфтяла и връзвала.

http://atlas.media.mit.edu/en/visualize/stacked/sitc/export/bgr/all/show/1980.2014/

Айде сега някой да обясни как е възможно това да се случи с разбита и зле работеща икономика.
Щото нали след великият ви правешки селянин Тошо всички само разваляли и рушали.
Прост народ - слаба държава... :)
74.
gradski
10.10.2017 16:17:20
1
2
12 млрд дълг е горе долу колкото сега. С малката разлик, че тогава държавата е била собственик на всичко. Малка но съществена разлика
73.
Сигурно ама надали....
10.10.2017 15:25:38
6
3
27 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ,УРА!Заменила гадния робски режим с бленуваната сладка СВОБОДА!Заменила и още истинската гроздова ракия с тази на цар Киро,кренвиршите от месо с тези събрали цялата Менделеева таблица,националите по футбол от САЩ 94 с гелосани и татуирани недоразумения,"Оркестър без име" с Биг Брадър,Тато с неговият бивш телохранител(когото преизбирате вече 3 пъти).Свободата разкара гадните лади и ни дари с прекрасни 18-годишни опели,на реални километри.Циганите станаха роми.Внуците на партизаните станаха дисиденти.Свободата ни донесе и свобода да решаваме от какво да се лекуваме-диабет или хепатит,защото имаме само една здравна пътека.Ура,можем и свободно да пътуваме в чужбина.Милиони деца тръгнаха амааа.......не се върнаха.Май другата демокрация им хареса повече.С комунизма ударихме на камък,ама поне го почнахме(да го строим).Ама пустата демокрация бая ни се опъна,няма почване ЕЙ!
72.
до 71
10.10.2017 14:22:54
4
2
А....какво произвеждаме, та да го" продадем и парите да влязат в нашия джоб"?????
Толкова предприятия бяха източени и закрити....Преди ИЗНАСЯХМЕ ток и пече лехме, а сега внасяме, от ЕС ни изключиха реакторите (останаха само два), продадохме ТЕЦ-овете на американците ( така ни "посъветваха"), нефтените рафинерии- също, "Кремиковци", торовите заводи....списъка е много дълъг. Селското стопанство- сега внасяме домати от Гърция и Турция, боб от Египет, фуражи с ГМО от Канада и САЩ, всякакви боклуци от ЕС, с неясен произход и високи цени...
България е заден двор, разграден, тук всичко може да се случи............
71.
до 70
10.10.2017 13:47:48
4
4
Да така е, но на външните пазари, тези наши продукти са стрували центове. Заплатите са се оценявали на около 70 долара на месец. Какво сме имали не значи нищо, щом не струва нищо. Все едно е да кажеш, че имаш 3 трактора Булгар, 2 лади, един зелен москвич, шест телевизора Юност ( 4 канални ) и тн..... Виж как хубаво си го написал: Твърда валута. Е, с разликата, че тази твърда валута е отивала за СССР а не за българия. БГ суровини, машини, труд, застраховка, експорт - а парите в москва. Еми мерси. Сега каквото произведем си влиза в нашия джоб и можем да караме други коли и тн, а не съветвски. Аз помня как на фията 2 пъти в месеца ремонт пред блока му правех.... Мерси троле. ЕУ е по-добре!
70.
Факти , факти и само факти
09.10.2017 21:47:40
12
12
По времето на Бай Тошо имахме :
1) ШЕСТ работещи ядрени реактора !
2) ВТОРАТА по сила и въоръжения АРМИЯ , след разбира се - Съветската !
3) Българска ГРАЖДАНСКА авиация !
4) ДВЕ Държавни Петролни рафинерии !
5) НАЙ-големия металургичен завод на Балканския полуостров !
6) НАЙ-модерното и иновативно за времето си предприятие на Европейския континент - ДЗУ Ст.Загора!
7) Компютърен завод "Правец" !
8) Завод за автобуси "Чавдар" !
9) Завод за цветни телевизори " Велико Търново" !
10) Световно известен завод за елекрокари" Балканкар" !
11) ТРИ действащи Държавни корабостроителници !
12) Международно сертифициран завод за кабели и проводници В.Коларов който изнасяше тонове продукция на запад срещу твърда валута !
И още ... и още ... и още ...
А сега имаме какво ???
69.
до 66
09.10.2017 16:21:42
3
3
Не си излизал никога от блатото, стой си там!
Комфортно ти е, нали?
Ако излезеш от блатото някога, може видиш не само паметници...
68.
К
09.10.2017 10:31:17
6
10
Духайте го бре капиталистически свине.
67.
чичо М
09.10.2017 09:48:18
2
3
Продавам три кубика нацепени дърва от миналата зима и 1200 тухли единички. Справки кафето на Кънчо в Оджамар.
66.
Eeee
09.10.2017 07:32:38
4
3
До олигофрена с многото никове:Честно,ходи на психолог,много си задраскал.Колкото до паметници на хитлер,НЯМА НИКЪДЕ !!!
65.
Тодор Живков от отвъдното
09.10.2017 02:39:29
8
8
По мое време вземахте по 200лв,ходехте на почивка по 2 пъти и имахте по 3 любовници. Сега вземате по 2000лв,не ходите на почивка и имате по 3 кредита.
64.
до 57
08.10.2017 23:37:47
2
7
Ако имаш мозък , размърдай го! Общото между държавните лидери е, че са част от историята! Схващаш ли? Съмнявам се!
А паметници на Хитлер има в Австрия, Германия, даже в Лондон!
Да не говорим за скритото уважение (заради лицемерните политици) към тази историческа фигура в днешна Германия...
Едва ли ще смелиш написаното, предполагам, че не си излизал никога извън населеното ти място!
63.
наблюдател
08.10.2017 22:20:17
13
3
Добре отричаме управлението на Живков А от там нататък една разграбена държава един разграден двор неуко мързеливо и калпаво поколение без никакви морални ценности 2 милиона млади хора навън шепа олигарси които опоскаха държавата и докараха хората до просешка тояга 28 години се движим в един омагьосан кръг без никаква перспектива и бъдеще .В България за обикновените хора живота е ден за ден Жалко много жалко
62.
е
08.10.2017 22:18:05
11
5
ако ме питате кога съм живял по-добре тогава или сега ще ви кажа- тогава
61.
Прост народ-слаба държава!
08.10.2017 20:28:36
11
12
Прост народ-слаба държава! Шумкаро-яташаката съветЦка сган ни разказа играта, вии още подсмърчате по нея!
60.
За проблема
08.10.2017 20:09:24
5
1
Това е една грешка, както и да е.. възможно е по това време да не е имало по-добър избор. Всичко това си има минуси и плюсове, но има един въпрос. Защо тази грешка не е поправена, а се прави друга грешка? Вместо да се използва постигнатото, се разрушава. Нали уж капитализъм, ще правим бизнес, а се продоха всички заводи и предприята без пари.
Това е грешка две, но дори да бяха подарени, защо не продължиха да работят, да се развиват, да търсят пазари, а ги оставиха празни. Тук вече става ясно, че всичко е план на други сили и чужда намеса.
Едни са живяли добре, други зле и сега пак е така, но само заедно можем да си помогнем и да живеем всички добре.
59.
Ню Йорк П. Стоянов
08.10.2017 19:53:58
8
1
По-добре сляпа овца отколкото прогледнала. Истината е, че никога не сме били добре и скоро няма да сме.
58.
Али
08.10.2017 19:51:50
13
6
Истината е, че Тодор Живков си беше един необразован и обикновен п*дерас !
57.
до 54
08.10.2017 19:29:02
2
1
Вашият коментар НАВЛИЗАШ В ЕДНА МНОГО ОПАСНА ТЕМА С КОМЕНТАРА ЗАТОВА БЪДИ ТАКА ДОБЪР И ОСВЕТЛИ КЪДЕ НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА ИМА ПАМЕТНИЦИ НА ХИТЛЕР И КОЙ ГИ ПОДДЪРЖА???? НЕЩАТА МЕЖДУ ХИТЛЕР И ЖИВКОВ СА НЕСЪВМЕСТИМИ!!!!
56.
Бургас Р.Христова
08.10.2017 19:07:25
11
4
Живков беше най- големия комик на България, но жалко за целия народ, че го търпяха толкова години. И смешно и тъжно. Смешното е, че сме се оставили да ни управлява човек, завършил ,,Отец Паисий'' в Бургас. Тъжното е, че живота ни мина като овце.
55.
Компетентен
08.10.2017 19:05:49
2
7
До автора на статията.

Часта за иконамическа част н е варна,защото тогава нещата бяха много по добре.
Държава във фалит но нямаше гладуващи хораи такава беднотия като сега.
54.
Ей!
08.10.2017 17:33:39
11
8
Мнооого просташки сайт, всеки ден , простотии и гадости! НЯМА ли редактори, няма ли някакъв ред???????????
Никой не може да изтрие миналото!
Навсякъде по Европа има паметници на Хитлер например, това е история.....
И при Живков имаше добри неща- работа, образование, здравеопазване, култура...имаше и негативи... Никой не може да изтрие историята, никой!
Не виждам обаче причини да се обръщаме непрекъснато назад!!! По- важно е да подредим живота си ДНЕС, утре...за децата ни!
53.
млад комунист
08.10.2017 17:29:01
6
4
Абе, другари, защо ние изключихме бай Гошо от комунистическата партия и го оставихме да умре в забрава като куче?
Неудобно е някак си сега да го хвалим, след като тогава му плюхме в муцурата. Ама, те хората, нали са будали и едва ли ще си спомнят тези неща. Тихо, тихо, шшшшт!
52.
Само напомням
08.10.2017 16:45:02
10
9
Тези,които толкова си го харесват да бъдат така добри да отидат при него...
51.
До 49
08.10.2017 16:36:07
9
15
Избърши си сополите бе,посерко...
Такива продажници,като тебе трябва да разстрелват......Ако не бяха комунистите още щеше да живееш в плевнята на село и да се движиш с кариуца,тъпанар нещастен....
50.
fgh
08.10.2017 16:25:28
9
2
Добре е да се напомни на защитаващите този режим, и недовлните от сегашното положение, че дворцовия шпреврат на 10.11 беше извършен от техните хора 0 Младенов, Луканов, Джуров. Също така е добре да знаят, че и други бивши соц страни бяха в тежко положение. Полша - която беше буквално заличена след 3 войни с германия и сталин. Чехия, която беше смазана 68а г. Но в момента са на светлинни години оред нас? Нека тези, колито ронят сълзи за миналото кажат защо?
49.
До 47
08.10.2017 16:19:31
17
11
Истински патриоти са Левски,Ботев и т.н.А този Тошко е престъпник,нищо повече.Трябваше да го разстрелят като Чеушеску,заедно с всички комунисти,техните деца и внуци.И сега щяхме да сме много по добре.
48.
Goshka
08.10.2017 15:49:20
10
3
Бойко Борисов. Няма изкарал мандат и продължава да "печели" изборите
47.
СДС и ГРБ
08.10.2017 15:45:26
16
11
ДА ЖИВЕЕ НАВЕКИ ИМЕТО НА НАЙ-ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ..ТОДОР ЖИВКОВ .
ЧОВЕКЪТ,КОЙТО РАЗВИ ДО НЕВИЖДАНИ РАЗМЕРИ БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА,ВКАРА РАЗБОЪНИЦИТЕ В ЗАТВОРА И НАКАРА ГНУСНИТЕ.МИРИЗЛИВИ МАНГАЛИ ДА РАБОТЯТ,КАТО ПЧЕЛИЧКИ.
БЛАГОДАРИМ ВИ ДР.ЖИВКОВ,ЗА БЕЗПЛАТНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И МЕДИЦИНА,ЗА СПОКОЙНИЯ И ПЪЛЕН С РАДОСТ ЖИВОТ...
ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА ПАМЕТ НА ТОЗИ ВЕЛИК БЪЛГАРИН...ПОКЛОН
46.
мислител
08.10.2017 14:51:33
8
1
Коментаторите на възраст разказват преживяно и почувствано за миналите времена другите младите несбъднати демократични комсомолци разказват за това което са чели за тогава. Някакви супер секретни разкрити документи. Все ми се чине, че тези които са живели тогава и сега имат по реална и правдива оценка за начина на живот в Народна Република България !
45.
До 40
08.10.2017 14:35:51
3
1
Е с тези аргументи вече ме убеди.Край, скривам се.Победи ме!
44.
СТЕФАН
08.10.2017 14:34:34
5
3
Много ме разсмяха някои коментари тук честно!!!!! :) Например коментар 8!!!! Благодаря направихте деня ми малко по весел!!!! :) Препоръчвам ви д апрочетет някои истории за един "легендарен" партизанин с псевдоним Леваневски и някои разсекретени детайли от геройствата му! изобщо мита за негладуващите пенсинери е нещо като онзи за немска кола на старо, стояла в гаража на някоя баба от германия която я ползвала само за пазар в почвните дни!!! :) Е, също като мита за партизанската кариера на Тато!
43.
Стоян
08.10.2017 14:26:54
5
3
Най много ми харесваха партийните секретари по предприятията и ЗКПЧ в казармата! Пмня един случай - 3 часа реч на плаца при -10 градуса! А Кастро има записана реч, която е в Гинес! Мисля около 10 часа от трибуната на партиен пленум!!!! Все неща, доказващи какво видни държавници сме имали!
42.
анализаторА
08.10.2017 14:26:11
10
2
Комунизма е творение на на руските селяни а на Западните банкери ! Измислен на Запад и внедрен на изток ! Ленин го взеха от Швейцария и го прекараха през цяла Западна Европа в брониран вагон, пресичайки фронтовата линия за да го разтоварят в Петербург за да застане начело на революцията. Троцки го натовариха с долари и оръжия и цял кораб с верни другари революционери за да тръгне към Русия от .. НЮ ЙОРК ! По произход комунизма си е другото отроче на същите родители на сегашният ЛИБЕРАЛНА-ДЕМОКРАЦИЯ. Никаква разлика. И целта е една. БЕЗБОЖИЕ !
41.
До 38
08.10.2017 14:22:28
7
8
Ако забелязваш, указ 56, който беше плах опит з апоява на частната инициатива беше точно през 88 а г. Точно когато е било видно, че държавата е във фалит, Полша вреше, а СССР беше като колос с глинени крака! и ТВОЙТЕ вуйчовци, като бачкаха на частно дали не са треперели като лист как някой ако ги изпее на дс къде щаха да нощуват следващите месеци? истината е, че държавата си затваряше очите за тези неща Но това не е частна ициатива, а оцеляване! Опит д аизкараш нещо над държавната зплатка! Така че ш- не смесвай нещата! И моля... спазвай граматиката! все пак сме българи, а не маймуни от занзибар! :)
40.
23 дo 25
08.10.2017 14:17:42
0
3
Скрий се някъде, сериозно. Много си зле. Тотал щета.
39.
до Иванов
08.10.2017 14:15:43
5
3
Това е лъжа!
Чаушеско не бе съден!
Семейството му бе преследвано, това го показваха по телевизията и разстреляно като...няма да кажа кучета, защото днес , при управлението на ГЕРБ, кучетата са по-важни от хората.
38.
до 36
08.10.2017 14:15:25
8
4
Също както при социализЪма и тогава ако те влече можеше да си бачкаш "частно". Ако не вярваш на мен пусни си филма "Баш Майстора", там главният герой е "частник" а брат му не. Мойте вуйчовци имахе напълно частна кръчма през 1988г. на морето по указ 56. Изобщо не си мислете, че видете ли тогава хората са били някакви безправни роби на комунягите ! Дори едно момиче обвини разглезеният внук на Т. Живков в изнасилване и той просто го изнесоха от страната. А сега някое анонимно мoмиче да се оплача в РПУ от някоя мутра ? Лъжлива пропаганда това е горният пасквил !
37.
todor
08.10.2017 14:07:46
5
6
Смисълът на капитализма е конкуренцията! ЮТова е като еволюцията в притодата: оцеляват няй способните видове, тези които могат да се развиват и адаптират! Смисълът на комунизма противоречи н авсякакви природни и икономически закони: планирано развитие, липса на конкуренция, безмислени работни места и дейности! Поради тази причина е обречен на провал! Но не всички идеи в тази философия са лоши: пример Китай! Там идеологията е с уклон към комунизма, но икономиката е отворена! Поради тази причина, и съчетанието с азиатската философия резултата е виден! Нещо, което нашите комунистически бюрократи не проумяха! Предпочитаха да си свалят гащите пред Брежнев и компания при всеки удобен случай! И нещо също много важно: никъде няма записано в архивите да се извършват екзекуции з акорупция! В Китай е практика! А у нас екзекутираха за политически разногласия с властта! Поне така беше в началото на този псевдо комуснистчески режим! Традицията продължава: и демокрацията ни е така! За съжаление, една не малка част от населението е много под тези неща! Ядене, пиене, почивки..... не случайно на много хора им е тъжно за предишните времена...
36.
do 31
08.10.2017 13:37:23
6
3
ЗА МЕН РАЗЛИКАТА Е, ЧЕ РАБОТЯ ЗА СЕБЕ СИ! НОСЯ СИ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ДЕЙСТВИЯТА, ПОЕМАМ СИ ПОСЛЕДИЦИТЕ И ЗА ДОБРО И ЗА ЛОШО! ТОГАВА МОЖЕШЕ ДА СЕ СКЪСАШ ОТ РАБОТА НО ЕДИСНТВЕНОТО НЯЙ МНОГО ДА ТИ СПРЕТНАТ НЯКОЯ ИНТРИГА ЧЕ С ЕНАТЯГАШ! И ПРЕДИ НЯКОЙ ДА МЕ ОБВИНИ ЧЕ СЪМ ГЕРБЕР ИЛИ НЯКОЯ РОЗА, ДА ЗАЯВЯ: ПРОТИВНИ СА МИ ВСИЧКИ ТЕЗИ ДРЪНКАНИЦИ И БЕЗМИСЛЕНИ ФРАЗИ! КАКТО И ВЕРБАЛНИТЕ ПРИНОСИТЕЛИ!
35.
777
08.10.2017 13:31:06
8
10
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ ,ЧЕ Е НАПИСАНА ИСТИНАТА!!!
34.
До ФАКТ
08.10.2017 13:29:14
11
2
АЗ СЪМ ПОЧТИ НА 50 Г. ИМАМ ЯСНИ СПОМЕНИ! И ДА, СПОМНЯМ С ТЪГА ОНОВА ВРЕМЕ! ЖИВТЪТ БЕШЕ ПОДРЕДЕН! АКО ЧОВЕК НЕ БЕШЕ МЪРЗЕЛИВ ЩЕШЕ ДА ЖИВЕЕ ДОБРЕ! БЕЗ МНОГО УСИЛИЯ! ПОНЕ ЩЕШЕ ДА СИ МИСЛИ ЧЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ! ДРУГ Е ВЪПРОСА, КОЛКО СМИСЛЕН ЩЕШЕ ДА Е ТОЗИ ЖИВОТ! МОЖЕ ЛИ ПТИЦАТА ДА БЪДЕ ПРИЗЕМЕНА И ДА Й ОТНЕТО ПРАВОТО ДА ЛЕТИ? МОЖЕ, В ЗООПАРКА! ТАКЪВ НИ БЕШЕ ЖИВОТА ТОГАВА! ДА, ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ! РАЗЛИКАТА ОТ ОНЕЗИ ВРЕМЕНА И ДНЕС Е ПРАВОТО НА ИЗБОР! НЕЩО, КОЕТО ТОГАВА ГО НЯМАШЕ! ДНЕС МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕШ!!!! И ДА, БЪЛГАРИ НЪТ ИСКА НЯКОЙ ДРУГ ДА МИУ Е ВИНОВЕН! НО Е ФАКТ, ЧЕ ЗА СЕГАШНАТА СИТУАЦИЯ НЕ СА ВИНОВНИ 7 МЛН БЪЛГАРИ, А ДА КАЖЕМ 500.000 КОИТО СИ ПРОДАДОХА ДУШИТЕ НА ДЯВОЛА, ЗА ДА ЖИВЕЯТ ТЕ ДОБРЕ! КАКТО И СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ТЕ НАМЕРИХ СЛАБОТО МЯСТО НА ВСЕКИ ЧОВЕК! ЛЕННОСТТА! НИКОЙ ЧОВЕК НЕ ИСКА ДА СИ СЪЗДАВА ТРУДНОСТИ! ИСКА МАЛКО, ЗА ДА ЖИВЕЕ ПРИЛИЧНО! И АКО МУ С Е ДАДЕ, НЯМА МНОГО ДА ГО ИНТЕРЕСУВА КАК ЖИВЕЯТ БОГОВЕТЕ НА ОЛИМП! ПРЕДИ МУ ДАВАХА ТОВА МАЛКО, АКО С ЕЗАМИСЛИМ ДАВАТ МУ ГО И СЕГА! ЕДИНСТВЕНАТА РАЗЛИКА Е, ЧЕ МУ ВЗЕМАТ ТВЪРДЕ МНОГО!
33.
До 31
08.10.2017 13:22:56
5
3
Страхотна реч!Само ще те замоля,би ли драснал някой ред и за днешно време.Да направим сравнение,дето се вика.
32.
Факт
08.10.2017 13:14:55
16
3
Комунистите са едно удобно извинение,че нацията ни е една тотална щета.Бъдете сигурни,че ако ни има като народ след 50 години,дебатът ще е същият.Много ни кефи някой друг да ни е виновен,а ние размахваме пръст отстрани.В усилия да плюем по комунисти,земеделци,партизани и какви ли не изтървахме от поглед едно цяло поколение,което израсна напълно неграмотно,чалгарско и безхаберно.Това е абсолютен автогол!Жестоките последици тепърва предстоят.Даже и най-върлите врагове на Тато ще им се иска да имат негова снимка в джоба.Оказа се,че демокрацията не е за нас.Тъжно,но факт!Светлина напред няма.Затова не обвинявайте хората,които си спомнят с добро онова време.За себе си те са прави.Тези,които плюят тук,също живяха нормално.Само,че са лицемери и не искат да си го признаят.За това се иска малко смелост.И не можеш да обвиняваш един режим паднал преди 27 години за всичките си беди.Масовата част от българите живееха нормален и спокоен живот преди 10.Безспорен факт!Не говоря за идеология,говоря за нормално ежедневие.Като седна с един бял лист и напиша честно плюсовете и минусите преди и сега,мога да кажа единственно-да ви пикая на измислената ДЕМОКРАЦИЯ!!!!
31.
ссс
08.10.2017 12:51:00
18
12
ДА, ВСИЧКО БЕШЕ ПО ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ХОРАТА! ХЛЯБ, МЛЯКО, СИРЕНЕ ЯЙЦА!ТО СИГУРНО ЗА ТОВА СЕЛСКО РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА СЕ ВРЪЩАШЕ ОТ СЛЕТА КЪМ "РОДНАТА" СФ С КОРИТЕ ЯЙЦА И ЗАКВАСЕНО СИРЕНЕ ВСЯКА НЕДЕЛЯ! А КАК ЛЕСНО МОЖЕШЕ ДА СИ КУПИШ АНТИЧНА РУСКА КОЛА.. ДУМИ НЯМАМ ЛАДА ЧАКАШ 9 ГОДИНИ И БРОИШ 8000 ЛВ. ТО ЗАТОВА НА ДЕЦАТА ИМ ОТКРИВХА СПЕСТОВНА СМЕТКА ОЩЕ С РАЖДАНЕТО ЧЕ КЪМ 18 ГОДИНИ ВЕЧЕ ДА СИ КУПИ КОЛА С ТЕХНОЛОГИИ ОТ НАЧАЛОТО НА ВЕКА! Д АНЕ ГОВОРИМ ЗА ЖИЛИЩЕ! ЗА ЗАВЕТНАТА ВЕДОМСТВЕНА ПАНЕЛКА ХАВЩАШ ЯКИ ВРЪЗКИ, ОТИВАШ ДА РАБОТИШ В ДЕВНЯ ИЛИ КРЕМИКОВЦИ ИЛИ В МИНИТЕ КЪДЕТО ХВАЩАШ КАКВИ ЛИ НЕ ГАДНИ БОЛЕСТИ! О, ПРОПУСНАХМЕ ПОЧИВКИТЕ! ВМИРИСАНИТЕ СТАИ ПО ПОЧИВНИТЕ БАЗИ И ПРОГОРЕНИТЕ ОТ ЦИГАРИ ПОКРИВКИ НА МАСИТЕ БЯХА ВЪРХА! АКО ИЗОБЩО УСПЯВАШ ДА ДРМНЕШ ТО Е В ПУАЗИТЕ, КОГАТО КОМПАНИЯТА ОТ АПК КОЗАРЕВО Е ТОЛКОВА ИЗТОЩЕНО ВЕЧЕ, ЧЕ И ТО ТРЯБВА ДА ПОСПИ! А ПЪК БЕНЗИН - ЛЕЕ СЕ НА ВОЛЯ! ЗА ДА НЕ ТИ Е СКУЧНО МОЛИШ НЯКОЙ ПОЗНАТ МОРЯК ДА ТИ КУПИ ОТ ИТАЛИЯ ГАЗОВА УРЕДБА ЛОВАТО ЗА РУСКАТА КАРУЦА! ЗИМАТА СИ ПЛАЩАШ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК, КОЙТО АКО ИЗОБЩО ГО ИМА Е В СЪОТНОШЕНИЕ 6 КЪМ 2! В НЯКОИ СЕЛА ВИДЯХА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЕЛЕКТРИЧЕСКА КРУШКА СРЕДАТА НА 70-ТЕ! ИЗОБЩО ЧУДНО СЕ ЖИВЕЕШЕ! РАБОТИШ И ПЕЕШ! ЗА ТОВА СЕ РОСИ КЛАСИЧЕСКИЯ ВИЦ: ЛЪЖАТ НИ ЧЕ НИ ПЛАЩАТ, НИЕ ГИ ЛЪЖЕМ ЧЕ РАБОТЯТ! ЖИВОТЪТ БЕШЕ ПЕСЕН!!!!!!
30.
Ким Чен
08.10.2017 12:46:15
1
1
Си търся евроатлантически градинар-осеменител,който да ми засее задния двор.Че много е обрасъл със слама!.Плащам с рубли!
29.
Даааа.....
08.10.2017 12:18:10
16
2
Комунистите избиха интелигенцията,а "демократите" със сигурност ще ни избият тези дето по чудо останахме.
28.
До 26
08.10.2017 12:11:20
17
5
Напълно си прав!Примерно един Китай,едвам връзват двата края!!!Максимум до година две и населението им е избягало.
27.
До 26
08.10.2017 12:05:50
19
6
Ти си живо доказателство,че интелигенцията е избита до крак!Аз като МАУЛУМНИК ти го казвам!
26.
Смърт за комунистите
08.10.2017 11:57:46
15
15
Комунистите избиха интелигенцията на България,маулумниците ги направиха техни членове.Сега тези мързеливи маулумници мечтаят пак за бай Тошо.Защо няма една комунистическа държава богата??? Защо населението на тези държави иска да избяга от там???
25.
До 23
08.10.2017 11:33:30
15
4
Кое точно не ти харесва?Че наистина бяха по 60 стотинки или че не помниш това?
24.
До 18
08.10.2017 11:27:43
4
8
Даже е имало месеци и по цели градове са избивали едно време.После направо са ги заселвали пак тихомълком.А ти,мойто момче не се прави повече на "разследващ журналист",не ти е силна страна!
23.
tishko
08.10.2017 11:19:16
8
13
Абе я бягайте в Северна Корея, кво ми се обяснявате тука цигарите били 60 ст - тотално нямате представа от реалността
22.
До 21
08.10.2017 11:18:36
16
5
Като казваш неграмотни и тъпи,айде сега вземи едно червено химикалче и си провери свободното съчинение дето си написал!!!!Колко грешчици ще откриеш според теб?
21.
Червени боклуци
08.10.2017 11:12:14
12
22
Червените боклуци са много активни тук.Другари нема кой дави повярва вече неграмотни тъпи комунисти роби ба червената идея тагувате за онова време защото сте марзеливи ,некадърни боклуци .Неможе вече да ходиш на работа и да цъкаш белот по цял ден а и май забравихте ,че и след 89 до сега пак червените боклуци ни ебаха мамата сега тяхните внуци ни оправляват такаче пак немога да ви разбера хем ги искате хем ги плюете ужас .
20.
Петър Петров
08.10.2017 11:11:53
26
10
Статията е пълна лъжа. Авторът е платен драскач. Като пишат такива ментета, хубаво е да си спомнят, че все още има живи хора помнещи соца. Не публикувайте такива измислици. Тези които фалираха държавата са сегашните ни управници, водещи политика на геноцид спрямо българите!
19.
Кънчо
08.10.2017 11:09:30
19
6
Каквито ни бяха партизаните,такива са и дисидентите ни.Когато дойде ПРОМЯНА изскачат отнякъде,препасани с ножове,гледат изтерзано и лошо и разказват с патос за тежката си борба.Просто,такъв ни е генът-циркаджийски!Истината е,че не ставаме за никакъв х...й! Тези,които мрънкат срещу комунистическият режим са хора които сегашната СЛОБОДИЯ им дойде дюшеш.Сега си правят измамите и далаверките безнаказани,а преди щяха да метат улиците или да берат боб.Защото режима ограничаваше свободата на хората,но и свеждаше до минимум възможността хора с 2 грама мозък да управляват милиони (и то откраднати показно).Който наистина не му се стоеше тук и имаше малко акъл в кратуната със сигурност е отдавна навън,бъдете уверени.Тук останаха само и единственно "ДИСИДЕНТИ",които просто чакаха ня кой да смени режима,да препашат ножовете и да скокнат да разказват каква "подривна" дейност са водили.Че и те като Тато-крием се ама никой не ни търси.Единствената разлика,която аз виждам е че новите "партизани" им е през оная работа за обикновенният човек.Ползват го само по избори.Този човечец,който преди живееше наистина нормално и на когото му натресоха една ДЕМОКРАЦИЯ-пази боже.Колкото и да му обяснявате на този човечец,че е по-готино да е гладен,децата му да са наркомани и родителите му да ровят по казаните,НО ДА Е СВОБОДЕН,бъдете сигурни че няма да ви разбере.И ако наистина цената на така желаната от вас ,ДИСИДЕНТИ,свобода е такава то тогава Мерси.
18.
До 17
08.10.2017 11:05:58
17
23
Не си спомняш защото не си бил информиран ,вземи и прочети малко статистиката за престъпността по онова време и ще останеш изненадам ,на месец са се извършвали по средно 30 умишлени убийства а сега годишно са 70 просто сте били ограничени от към информация и като е било толкова хубаво защо държавата ви е държала на сила в нея и е проектирала охрана на границата дане можеш да избягаш щото то никой луд няма кой да влезе тук те хората дане са прости като вас .
17.
Grigor
08.10.2017 10:56:09
27
11
По време на комунизма,аз не си спомням някой да е бъркал по казаните...
не си спомням циганите да са крадяли,,а работеха
не си спомням жените да са били чистачки и проститутки в чужбина
не си спомням да е имало безработни
не си спомням да е имало гладни
или хора които да нямат жилище и вила
ако е така поправете ме
16.
Джан Кардаш
08.10.2017 10:51:14
1
4
Народните радости по площадите винаги са цъмнителни.Така е било и при идването на германците ;и при идването на руснаците;и при референдума за република,и при смъртта на царя преди това. Най-впечатляваща е масовата радост на панагюрци при обвяването на Арилското въстание и последвалите след това масови предателства на апостоли от всички тези тълпи. Всеки гледа да се нареди в новата власт без да полага усилия и без да загуби имота си,кефа си . Разбираемо е.Бог високо,цар далеко,баце в Брюксел....
15.
!!!
08.10.2017 10:03:29
30
11
Социалистическа Народна Република България от 1944 г. до 1989 г само цифри и факти.
Живота от 1944 до 1989 който загубихме и това което "спечелихме" от 1989 до днес. Четете и разказвайте за да знаят хората истинската си история....

За периода 1979-1988 г. САЩ увеличава БВП на глава от населението със 182%, Япония с 275%, Германия със 158%, Франция със 157%, а България увеличава БВП на глава от населението с 234%. Това ще рече, че България по време на комунизма, дори и в годините на Перестройка, никога не е била в рецесия, камо ли фалирала, както поучава западната пропаганда.

По брутен вътрешен продукт на глава от населението през 1988 г. България е заемала 25-то място в света. През 2013 г. България заема 78-мо място в света, по брутен вътрешен продукт на глава от населението, по данни на международния валутен фонд (IWF).

Преди ПЕРЕСТРОЙКА България е произвеждала 40% от всички компютри, продавани по линия на "съвета за икономическа взаимопомощ".

В момента България е с най-ниския номинален брутен вътрешен продукт в Евросъюза, най-висока квота на мизерия - 21,8%, по данни на Международния Валутен Фонд и Евростат и най-много извънбрачни раждания в Европа.
14.
До 10
08.10.2017 10:01:23
17
20
Е ми сега си плащаш кредита дето си вземал за евтиния коняк и вход за дискотека ,наздраве не е лесно да си тъп другари
13.
бат зоро пънчарския
08.10.2017 10:01:01
12
19
Вечно ли искате да живеете бе комунета ??? И това вашто живот ли е ???Лицемерието на демокрацията. Заинтересованите ще се разберат, но народът за какво им се връзва.
12.
Ким Чен
08.10.2017 09:59:02
19
20
Тоя правешки цървул е олицетворение на българския комунист, който като чуе думата Русия и кюлотите му от само себе си, падат до коленете.
Тодор Живков го тачат само комунистическите престъпници като него (обявени за такива със специален закон от НС) и доносниците. Те наистина има за какво да го тачат, защото ги обсипваше с облаги. Той 35 г. им беше начело (с партиен билет №1) и накрая за благодарност (за облагите), те го изоставиха (захвърлиха го като насрани гащи), изключиха го от партията и оставиха да го съдят (абе, кучетаго яли). Някой от тия, които сега „го тачат“ да е отишъл да го защити? Никой нямаше да стреля по тях, както правеха те, когато бяха на власт, но всички се направиха на „умрели лисици“. Всъщност това е моралният облик на комуниста!
При СОЦА комунистите бяха добре, а за другите – „Работи Иванчо – чифликът е твой“.
Сбъркани хорица сте това комунистите – „Га ядохте кифтетата не равахте, а сега ревете“.
11.
Боже пази България
08.10.2017 09:58:33
22
30
Боже пази този прост български народ . Тоз народ с къса памет ходил на почивка двапати годишно ,само прост човек може да каже ,че здравеопазванвто било безплатно другари няма безплатно ,безплатно женати не дава .Прост народ проста държава , прости диктатори .
10.
Grigor
08.10.2017 09:50:36
36
13
Ебахти некадърната пропаганда.
Сега сме 50 пъти по-бедни
Тодор Живков би се обърнал в гроба ако види какво се случва с Българския народ
Аз като ученик работих нелегално в строителството 25 лева надник
е нямаше изхарчване 60 ст цигари 1 лев вход на дискотека 70 ст коняка на главната 20 и няколко стотинки шкембе чорба,,тока 5 лева за месец...да не изброявам
нафта 18ст за литър
9.
Иван
08.10.2017 09:45:17
39
13
Това което Бай Тошо го постои вие сега дори не можете да го санирате !!!
8.
Az
08.10.2017 09:41:56
38
23
Тодор Живков е най-великите българин в цялата ни история. При него България беше една райска градина с щастливи и усмихнати хора,със силна икономика и туризъм,с безплатно образование и медицина,с невероятно селско стопанство.Термини,като убийства,грабежи,наркотици,изнасилвания....бяха непознати за обществото.Имаше ясна ценностна система и стремеж за развитие на младото поколение.Нямаше гладуващи пенсионери и умиращи от глад и студ хора,нямаше безработица......
ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ТОЗИ ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ,ПОЧИВАЙТЕ В МИР ДРУГАРЮ ЖИВКОВ,НАРОДА ВИ ПОМНИ И ОБИЧА.!!!!
7.
крушкув
08.10.2017 09:28:00
9
27
Очаквам агресивните комунистчета новодемократчета да си разкъсат рубашките и да си посипят звездочелите тикви с кравешки тафтаци като прочетат тази истина .
6.
Иванов
08.10.2017 09:03:45
14
8
Мястото на действието е Народния съд в Букурещ , датата е 25 XII 1989 г. Току-що сваления диктатор и неговата съпруга са изправени пред съда за престъпления срещу държавата.
Съдията: Какво сте направили за обществото?
Чаушеску: Аз построих болници.
Съдията: Вие съсипахте румънския народ и разрушихте икономиката. Румънския диктатор съден за икономически престъпления срещу румънския народ. Партизанските отряди си назначаваха родата на софрата!
5.
Пропагандатор
08.10.2017 08:49:08
34
12
В бг интернет медии се забелязват поток от статии оплюващи или разкриващи "тайните" на живота при социализъма. Това е ПЛАТЕНА КАМПАНИЯ от мерките на Запада за борба срещу "фалшивите новини". ПРОПАГАНДНА ВОЙНА С ОБРАТЕН ЗНАК ! Целта са младите. За нас, които сме живели тогава и сега не ни ги разказвайте. Поглеждаш в ТВ а там Боко, Цецо и Плевнелиев и всичко ти е ясно !
4.
Credo Bonum
08.10.2017 08:45:13
46
11
Т.Живоков за 45год-10милиарда $ дългове при Бойко Борисов за8 години управление 36 МИЛИАРДА Э дългове.При "лошиия" социализъм населението за 45год се е увеличило от5на9 МИЛИОНА души.При гад демн шиибаната Демокрация(при управлението на мургавия Костов и сикаджията от Банкя) за 20години населението е намаляло с 2.5милиона души-болести отровни храни липса на здрвна помощ птп-та фалшив алкохол наркотици и безработица.От 35място про "лошия"СОЦ при"добрата"демокрация БГ е към последните места по сандарт на живот и на2 МЯСТО по СМЪРТНОСТв света след СПИНясалата африканска държава Лесото дори вСИРИЯ където има война прираста е по висок.Тоес на територията наБГ се води ТИХА ВОЙНА -ГЕНОЦИД с-умместното население Ф.ормулата ЕС цени+АФРИКАНСКИ доходи(350 $) =КРАЙ на Държавата-GERB OVER-GAME OVER
3.
Стоян
08.10.2017 08:36:29
19
9
Такива дето като вас едно време са ги разстрелвали или поне камъни да чукат
2.
Любопитен
08.10.2017 08:29:48
40
12
Кой тъпанар е написал тая глупост?
1.
Комунистът
08.10.2017 08:29:19
45
26
Живков е най-великият държавник:

1. Смени имената на всички БГ турци.
2. Хлябът беше 30 стотинки.
3. Нямаше дроги, престъпност и гей паради.
4. Здравеопазване и образование бяха безплатни.
5. Заплатата ми стигаше, за да ходя 2 пъти годишно на почивка и да си купя каквото поискам.


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент
Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент Денят е много кратък, децата се прибират по тъмно, а там движението е отвратително, пише ни Стоян Чанев

Всичко в категорията
След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата? Жена падна в шахта в ж.к. „Славейков” снощи. Внимавайте между бл.71 и бл.182 (СНИМКИ) ЕВН побърка бургазлии: Домовете ни се превърнаха в дискотеки, през минута спират тока Бургазлийка: Претърпяхме щети за хиляди левове от наводнението, а сега ми отказват помощ Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ) Глобиха “Метро” в Бургас заради долни гащи
Защо проектът Бургас – Александруполис глътна нови 120 000 лв., без да го има Протести заляха цяла Гърция, хаос цари по улиците на Атина Жената на Доган с нов мъж Корнелия Нинова стана войводка, ще освобождава България Само във Флагман.бг! Лифтът, който ще разтури правителството. Подава ли вицепремиерът Валери Симеонов оставка? Новият Антикорупционен орган с 5-има шефа, 6 г. мандат и ще се избира от парламента Валери Симеонов: Бойко Борисов ме саботира за втория лифт в Банско, не искам да го виждам след това изработване (ВИДЕО) Бургаският депутат от ГЕРБ Ивелина Василева с приемен ден в понеделник 24-часова стачка в Гърция заради предложените от правителството трудови реформи Смут и скандали в парламента заради две пациентки на балкона (снимки) Крум Зарков: Антикорупционният законопроект е замитане под килима (ВИДЕО)
Нашенец измисли подъл начин да спечели злато в Турция, но го закопчаха набързо Бивш военен засече жена на пътя и й разби устата Вътрешният министър: Булгартабак е посочен в доклада за контрабанда на турските служби Погребалният агент Румяна Черкезова: Проверяват всичките ни документи, сравняват цените от каталозите с касовите книги Ченгета подпукаха всичките погребални агенции на бургаските гробища Брутално! Полицаи стреляха по футболисти, нападнали съдия! (ВИДЕО и СНИМКИ 18+) Див екшън заради паркиране! Пребиха шофьор с метална тръба От последните минути: Какво се случва в Професионалната гимназия по строителство? Жестоко убийство: Ревнив касапин кастрира и обезглави жертвата си, издирват го Кошмарът на пътя няма край: Невръстно дете бере душа в болница, млада шофьорка го помете на пътя Арестуваха за каналджийство бивш кмет на Свиленград и настоящ съветник от ГЕРБ
Иво Прокопиев закрил офшорки в Кипър на пожар Бойко Рашков: Цацаров забрани на прокурорите да ни дават документи за подслушваните хора (ВИДЕО) Бургазлията Радослав Бобойчев с условна присъда за отнет човешки живот на пътя Адвокат се отказа от Маринката, отложиха делото за тормоз на бившата му изгора Вижте невижданите мерки за сигурност в Съдебната палата на Бургас заради мозъка на Килърите и атентатора срещу Очите Онкоболната Мария: В университетска болница „Дева Мария“ получих химиотерапията си без пари и без отлагане Банковият обирджия Стефан Стефанов съди държавата за 36 хил.лева, враг на Митьо Очите свидетелства в негова подкрепа Мозъкът на "Килърите" Георги Вълев брани в съда банковия обирджия Стефан Стефанов Започва мегаделото за фалита на КТБ Само във Флагман.бг! Ескортираха Георги Вълев от „Килърите“ в Бургас, какво се случва? Скандал! Владимир, който прегази колоездача Евелин в Приморско, отказа да дойде в съда (ОБНОВЕНА)
Собственикът на „Архангелите” Кристиян Киров: Не се крием. От три месеца ни проверяват, оляха се! Извънредно! Спецакция в Бургас, полицаи тарашат погребалните агенции Невиждано българско обединение! Хиляди са на улицата и зоват: Не на зелената мафия! Apple постигна 44 000% ръст на цената на акциите си Окончателно: Парламентът прати АЕЦ „Козлодуй” и ТЕЦ „Марица изток 2” на борсата заради злоупотреби Късметът почука на вратата: Китайски фирми откриват представителства в Бургас, изнасят българско вино в Азия Търговските аташета на пет държави се срещнаха с кмета на Бургас До края на декември може да ползваме данъчните облекчения за деца чрез работодател В Индустриалната зона на Бургас са инвестирани над 50 млн.лева Віtсоіn щe пpecĸoчи $100 000 дoгoдинa, пpeдвиждa oпитeн eĸcпepт Най-новото бижу на супермаркети „Съни“ отваря врати утре
Само във Флагман.бг! Представяме ви Светла от кв. Кумлука - крупен строителен предприемач, поел част от бизнеса на Мартин Джангозов (СНИМКИ)
Само във Флагман.бг! Представяме ви Светла от кв. Кумлука - крупен строителен предприемач, поел част от бизнеса на Мартин Джангозов (СНИМКИ) Вижте схемата на Мартин Джангозов, един от най-популярните бизнесмени в Бургаско, с двама роми от най-изпадналата част от гетото


Всичко в категорията
Сладко и солено от Мартин Джангозов: Как бургазлии, мечтаещи за идеалния дом, си изпатиха жестоко (СНИМКИ) Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България
Камери следят за мъртви души-задочници
Камери следят за мъртви души-задочници Изпитите на ученици и студенти под строг контрол
Всичко в категорията
Ранните бракове били основна причина за отпадане на учениците в Бургаско Държавният университет „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на близо 1000 абсолвенти на грандиозна церемония (СНИМКИ) Студенти и Нона Йотова гласуваха в урни в парламента на 8 декември Авторът на статуетката „Флагман“ стана художник на годината (СНИМКИ) 300 абсолвентски шапки полетяха в БСУ, 20 са отличниците на випуска (СНИМКИ) Повод за гордост: Ето кои са вундеркиндите сред децата на Бургас! (СНИМКИ/СПИСЪК) Художникът Румен Райнов подреди картини в Апелативния съд в Бургас (СНИМКИ) Община Бургас потвърди Флагман: В кв.”Меден рудник” ще има гимназия по компютърно програмиране, с кампус Няма и следа от старата баня в двора на ОУ”Любен Каравелов”, бляскав учебен център отвори врати (СНИМКИ) Окончателно: Вижте кои са топучениците на Бургас за 2017 г. Учителка накарала цял клас първокласници да целунат ръка на преподавателката си
Мъж с ампутирани крака живее в автомобил, мечтае за каравана (ВИДЕО)
Мъж с ампутирани крака живее в автомобил, мечтае за каравана (ВИДЕО) От общинското жилище го изхвърлили, защото не можел да си плаща наема, къпе се с ракия и одеколон
Всичко в категорията
Ученици помагат на девойка със сколиоза, нужни са 23 000 лева за операцията й (ВИДЕО) Покъртителна драма: Писъци огласили училището, където работи бащата на прегазената студентка (СНИМКИ) Тони Димитрова ще пее за малката Велина, детето се нуждае от 22 000 евро за лечение Приятелка на порнозвездата, която се самоуби заради тормоз от гейове в мрежата, разкри покъртителни неща за нея Разтърсващо! Жена моли: Никога не помагайте на сина ми, ако го видите да проси на улицата (СНИМКИ) Капризи! Тийнейджърка сменя името си, за да няма нищо общо с баща си Отиде си известен архитект Почина рок легендата Джони Холидей (СНИМКИ/ВИДЕО) Трагедията е неописуема! Разплита се мистерията с внезапно починалия Кристиян, който не дочака абитуриентски бал Абитуриент почина в съня си след купон през уикенда ТРАГЕДИЯ! Бате Николай изпраща дъщеря си утре
Велосипедист блъсна жена на алеята пред Транспортна болница в Бургас Извънредно! Магистрала Тракия е блокирана в посока Бургас Задава се нова рязка промяна във времето, ето кога ще нахлуят валежи и студ (ПРОГНОЗА ЗА 10 ДНИ) ТИР се преобърна и запуши АМ "Тракия", отбиват движението (СНИМКИ) Напук на зимата: Слънчева сряда в Бургаска област, температурите ще са 12-14 градуса Извънредно: Кошмарна катастрофа с ранени блокира международния път Е-79 между Мездра и Ботевград 4 години затвор грозят бургазлията Радослав, причинил смърт на пътя Мелето край Сливен е жестоко! Два трупа в адската катастрофа, петима са ранени 26-годишен бургаски джигит блъсна пешеходец на ул.Янко Комитов, прати го в болница От последните минути: ТИР катастрофира зрелищно на магистрала "Тракия" (СНИМКИ) Хрониката на безумието! 18-годишен пометен от Мерцедес в ж.к."Славейков", жена едва не загина след тежка катастрофа край Айтос
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Eкипът на “Дъвка за балончета” се среща с бургаската публика на 18 декември
Eкипът на “Дъвка за балончета” се среща с бургаската публика на 18 декември Теодора Духовникова и Иван Юруков ще раздадат автографи след специалната прожекция в Cinema City Бургас
Всичко в категорията
Ноу-хау! Вижте как монтират пощенски кутии в саниран блок в бургаския ж.к. „Славейков” Най-мащабната инициaтива за сбъдване на детски мечти „Операция Плюшено Мече“ сюпризира с грандиозен концерт в Бургас Заслужавам да се боря с Григор Димитров и Кубрат Пулев за Спортист на годината на България "Архангелите", откраднали трупа на Костадин, затвориха преди полицейските проверки Онлайн гласуването за „Спортист на годината 2017” върви при огромен интерес, подкрепете своя фаворит Гранд Хотел и СПА Приморец кани всички дами на предколеден празник на красотата 16 хил. лева бяха събрани на „Дарителски кръг” в Бургас Ако сте си починали след великолепния Никулден, има още за празнуване /ПРОГРАМА/ Вижте как лехата с чесън и лук на баба Желязка разпали война в ж.к.”Изгрев” (ВИДЕО) Бургазлията Радослав Бобойчев с условна присъда за отнет човешки живот на пътя Десетки гости преминаха по звездната Алея на славата 2017
Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник”
Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник” 40-годишната жена е с фрактура на левия крак, лява ръка, главата и комоцио
Всичко в категорията
Кошмар в жк "Меден рудник"! Кола блъсна колоездач, изскочил внезапно на пътя (СНИМКИ) Саниран блок в „Меден рудник“ протече, климатиците изгарят (ВИДЕО) 10 блока в жк "Меден рудник" без вода за цял ден, ето кои остават на сухо Само във Флагман! Строителят Цветан П. изтезавал жестоко жена си пред 3-годишния им син (СНИМКИ) Цветан от бургаския ж.к.Меден рудник тероризира жена си, нападна полицаи, опитали да я изведат от дома му Удар! Закопчаха топдилъри от бургаския ж.к."Меден рудник" Община Бургас налага глоби заради издълбаната с отвертка фасада на бл.69 в "Меден рудник" (ОБНОВЕНА) Разкъртиха изолацията на прясно саниран блок в ж.к."Меден рудник" Арестуваният в бургаския ж.к.”Меден рудник” Владимир, се оказа с дълго досие! Какво прави на свобода? Задържаха наркодилъра Владимир в бургаския ж.к. "Меден рудник" (СНИМКИ) 18-годишен шофьор с няколкомесечен стаж, предизвикал катастрофата до "Лидъл" в бургаския ж.к."Меден рудник"
Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония
Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония Побързайте - имате само три дни да гласувате за своя фаворит

Всичко в категорията
Коледното настроение превзе Айтос, Белобрадият старец пристигна с джип и зарадва стотици деца (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Брутално меле край Айтос: Хвърчат линейки и полиция, размазаха се три коли Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник Съпричастност! Айтос ремонтира бюджета си, за да помогне на Камено след наводнението На втора инстанция: До месец излизат присъдите на Златко Кънев и Тихомир Петров за жесток побой и рекет (снимка) Коледарско надпяване съхранява българските традиции в Айтос Айтос избира спортист, треньор и отбор на 2017 г., гласувайте за своя фаворит! Айтоското село Карагеоргиево ликува: До месеци сбъдват мечтата на младите за спортно игрище Кой иска да опетни Детската млечна кухня в Айтос Безплатни прегледи за хора с ампутации и двигателни проблеми в Айтос Буболечки в храната от детската кухня в Айтос
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат До него се стигна, след като миналата зима стотици коли останаха блокирани там близо денонощие
Всичко в категорията
Поредното модерно и многофункционално пространство бе открито в училището в Свети Влас
Поредното модерно и многофункционално пространство бе открито в училището в Свети Влас Учениците ще могат да изучават дисциплините, които ги вълнуват и да развиват своите таланти
Всичко в категорията
Футболен турнир в памет на Костадин Джардов Предколедно настроение в община Созопол, вижте програмата за празниците Ужас! Шофьор от Атия уби 22-годишно момче в жестока катастрофа (БРУТАЛНИ СНИМКИ) Неизвестен Ромео се обясни в любов на жената на живота си (СНИМКА) Поставят интелигентен светофар на кръстовището на смъртта край Атия Вендета или нелоялна конкуренция? Запалиха Реното на Атанас от Черноморец Травелатори вместо асансьори и стълби настояват да има на пасарелката на с. Атия След наказателната акция в Созопол: Пребитият ляга под ножа за трета операция, поставят му титаниев имплант След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО) Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО)
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година На официална церемония в София Приморско бе наградено след успеха му в онлайн гласуването, където Бегликташ успя да се пребори с конкуренция от 24 забележителности в цяла България

Всичко в категорията
Коледният дух завладя Приморско (СНИМКИ) Община Приморско прави коледен подарък на децата Огромно признание! Бегликташ е туристическа атракция №1 за 2017 г. Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора! Работим по важни инфраструктурни проекти, ще завършим пречиствателната станция Приморско-Китен Гласувайте за Приморско! Остават три дни, които го делят от приз в годишните награди в туризма Приморско на косъм от поредната победа, гласувайте за града на туризма Деца подариха моноспектакъл за патронния празник на училището в Приморско 10-метрова елха грейна в сърцето на Приморско, кметът Димитър Германов и децата запалиха празничните светлини Вижте пияния Владимир, който уби велосипедист в Приморско и избяга (СНИМКА) Захарина Неделчева пред Флагман.бг: Напускам Община Приморско поради лични причини, оставам в ГЕРБ
80-годишни старци от Синьо Камене: Нямаме вода, кирясахме и въшлясахме (ВИДЕО)
80-годишни старци от Синьо Камене: Нямаме вода, кирясахме и въшлясахме (ВИДЕО) Вече година и половина белокоси дядовци на странджанското село мъкнат тежки туби и пишат жалби
Всичко в категорията
Коледните светлини в Средец грейват на 1 декември Младеж от Средецко сгащен с 300 грама тютюн без бандерол 24-годишният Станислав от Средец избяга от полицаи, опита да се скри в сградата на ВиК Девизът на българското европредседателство оживя по време на мащабно събитие в Средец Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ)
Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите
Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Всеки, който иска да помогне, може да го направи от днес до 22-ри декември цена във фоайето на ФОН към университет "Проф. д-р Асен Златаров"


Всичко в категорията
Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв. Елена Йончева: Граничната ограда в района на Малко Търново падна (ВИДЕО) Вали първият сняг над Малко Търново, даже затрупа граничния пункт (СНИМКА) Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога Граматиково на бунт заради неизпълнени проекти, депутатът Петър Кънев успокоява местните (СНИМКИ) Флагман се поклони на Венелин Ташев! Защото като него в бизнеса са твърде малко 17 митничари арестувани при акцията на ГДБОП в Малко Търново? Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА)
След потопа в Бургаско: Разпределят 50 хил. лв. на 70 семейства за удавените им животни Читалище „Просвета” в Камено с нов покрив и салон за 90-годишния си юбилей (СНИМКИ/ВИДЕО) Важно! Обезщетяват собствениците на животни, пострадали от бедствието в Камено Читалище „Просвета-1927” в Камено отбелязва 90-годишен юбилей с грандиозен концерт и обновен салон Община Камено организира конкурс за най-атрактивна коледна украса Отмениха процедурата за ремонта на околовръстния път на Камено Кметът на Камено: До седмица 24 от наводнените къщи ще са като нови Ето кой ще разпределя помощите за пострадалите в Камено Извършен е анализът на животинските кости от разкопките на крепостта Русокастро Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО) ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ)
Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство
Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Как може длъжностно лице да лъже по този безкрупулен начин, опетни името и честта ни, оплаква се Мийрем Осман

Всичко в категорията
Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави! Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал
Заслужавам да се боря с Григор Димитров и Кубрат Пулев за Спортист на годината на България Интервю Всички интервюта Стоян КОПРИВЛЕНСКИ след историческия триумф в "Глори 49": Заслужавам да се боря с Григор Димитров и Кубрат Пулев за Спортист на годината на България
Треньорът на Бадр Хари очакваше, че ще се представя много добре, но не и че ще ги пребия


Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Кой иска да превземе административния съд в Бургас Временният шеф Панайот Генков предприе невиждана маневра във ВСС вероятно за да не бъде бламиран Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог!
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 14.12.2017на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Оптимизмът и увереността ще ви помогнат да намерите съмишленици за каузата, с която сте се захванали. Ако препятствията пред вас се окажат непреодолими, си дайте почивка и със свежи сили се измъкнете от „лабиринта“! Избягвайте конфликтите, защото победителят няма да сте вие! Постиженията както в службата, така и в личен аспект, може да ги извоювате трудно, но пък ще има с какво да се гордеете. Сега е по-добре да не мислите за печалбата. Ако изчислявате какво сте вложили, а какво очаквате, ще бъдете разочаровани. Предстои ви вълнуваща среща, забавлявайте се! На работното място сте твърде инертни, но е по-добре да не влагате много усилия, защото енергията ви е на изчерпване. Не вземайте прибързани решения и не се захващайте с важни неща, защото ще ви донесат само загуби! През този ден не бива да се вадят зъби. Съществува опасност да изразходите енергията си напразно и да не постигнете нищо. Не прахосвайте пари на вятъра! Не се хвалете и не преувеличавайте, защото ще се срамувате от думите си! Препоръчителни са масажите, козметични операции и лечението с Рейки. Ако заемете днес пари на заем, късметът ще ви обърне гръб. Не поемайте излишни рискове! Ще разширите контактите си и ще подобрите репутацията си, ако вместо да се оплаквате, запретнете ръкави и покажете, че може да ви се има доверие. Не се препоръчва физическото натоварване. Ролята на помирител не ви отива, но агресията расте и ако колегите ви решат да се избият, най-доброто, което можете да направите, е да туширате напрежението, като ги накарате да си говорят. Напомнете им, че не са в офиса, за да се харесват, а за да работят! Пречистете дома си с тамян! Ограничете контактите с хора, които не познавате! Пазете се от измамници! С досадниците, които се опитват да ви натрапят своите разбирания за света, не си струва да спорите. Отменете ги с безразличие, а от любимия може да очаквате предложение, на което няма да може да откажете. Заемете се с делата, които сте отлагали, но не търсете помощ, защото днес е по-добре да сте единак! Работата в екип няма да ви се отрази добре. Не е време и за старт на нови проекти. Правете компромиси, за да избегнете конфликтите с близките си! Уязвими са очите. Пазете ги! Съдбата е щедра към вас днес. Преговорите ще са успешни, а мнението ви ще се цени, както от вашите интимни партньори, така и от колегите ви. Не се колебайте дали да споделяте с тях това, което ви вълнува! На чара ви трудно може да се устои, но внимавайте с кого флиртувате! Днес сте непредвидими. Приличате на махалото, което се движи между крайностите. Възможно е да получите дори неприлично предложение, но как ще отговорите, зависи от настроението ви. Затова не се изненадвайте, ако любимият човек ви ревнува! Успехът ще е гарантиран, ако можете правилно да оцените ситуацията. Може да започнете нова работа или да стартирате нов бизнес, но само, ако чувствате, че това е вашето призвание. Обърнете внимание на своето здраве! Уязвими са ставите и бъбреците. Спомнете си думите на Учителя Петър Дънов за малките неща, които спъват човека, но от тях зависи щастието ни! Занимавайки се с велики дела, не пренебрегвайте малките, за да не бъдете разочаровани! Обърнете внимание на знаците на съдбата! Бъдете щедри към хората в беда!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип