×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Най-добрият фитнес треньор в Бургас атакува „Мечката” и републиканското (СНИМКИ/ВИДЕО)


Само във Флагман.бг! Най-добрият фитнес треньор в Бургас атакува „Мечката” и републиканското (СНИМКИ/ВИДЕО)
Нейчо Нейчев спазва строга диета, разкрива как се свалят килограми без кардио
20 Септември 2017, Сряда, 12:10 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимки и видео: личен архив

Това е цяла наука! Хората си мислят, че всичко е ядеш – качваш, спираш – отслабваш, но не е толкова просто, казва бургазлията


Нейчо Нейчев е на 31 години от Бургас. Започва да се занимава с фитнес от преди 12 години и от тогава не е спирал. Работи известно време и зад граница – в Англия, а в момента е личен треньор на 45 души в една от най-модерните фитнес зали в града - Fitholic.

„Винаги тренирам по 5 пъти седмично. 85 % от годината съм на диета, спазвам точно определен хранителен режим. От понеделник до петък пазя строга диета – ям ориз, конско, пилешко, телешко. Събота и неделя мога да си позволя да изям една пица, спагети или нещо сладко. Не консумирам никаква сол, тя се съдържа в храната. В солта има вода и се подуваш. Към салатите добавям единствено лимон и зехтин”, разказа пред репортер на Флагман.бг Нейчо.

Тази година решил, че иска да премери сили с най-добрите културисти в страната. За целта ще се яви на 3 състезания за по-малко от месец. Първото е тази събота в Балчик, после следва „Мечката” в Бургас, а кулминацията е в началото на следващия месец – републиканското по културизъм в столичната зала „Универсиада”.

„Това е цяла наука! Хората си мислят, че всичко е ядеш – качваш, спираш – отслабваш, но не е толкова просто. Не го правя за някой друг, а за себе си. Просто исках да се видя в топ форма и да докажа на себе си какво мога, защото аз съм максималист и винаги се целя във върха”, коментира фитнес инструкторът.

Нейчо започнал да се готви за състезанията, които са в края на годината, още през февруари под ръководството на Владимир Петров. В момента Нейчев тежи малко над 90 кг, колкото е максимумът за неговата категория – „Класик” над 182 см. В основния период на най-сериозни натоварвания и тежки тренировки е успял да достигне 103 кг. Свалил е близо 13 кг за около 3 месеца, подлагайки се на нечовешки усилия.


Нейчо започнал да се готви за състезанията още през февруари

„Номерът не е рязко да свалиш килограми, а много плавно, защото не трябва да губиш мускулна маса. Иначе ставаш безформен, защото журито гледа формите. Всичко трябва да ти е съразмерно. Последните 3 седмици са най-тежкият период от подготовката. Ако мога така да се изразя, забъркваш се в един голям филм. Това е наистина много трудно и не всеки може да го издържи! Намаляш ориза като от 800 гр стигаш до 50 на ден. Сега съм на 0. Ям само пилешко и моркови. Нямаш никакъв въглехидрат, а тези, които са наясно със спорта, знаят, че въглехидратът храни мозъка. Съответно, ти буквално спираш да мислиш, трудно се движиш. Трябва много да се владееш, защото се изнервяш и от най-малкото. Сънуваш ядене, мислиш постоянно за храна. Нямаш търпение да се наядеш”, споделя бургаският културист.

От 3 месеца Нейчев е започнал да пуши, за да залъгва глада. Пие по 6 кафета на ден, а с наближаването на състезанията почти не приема течности, включително и вода.

„Общо взето не ядеш нищо, дори не пиеш вода. Пиеш по 1 л вода на ден, но не каква да е – само дестилирана от аптеката. Трябва да си максимално изчистен откъм сол, защото в обикновената вода има сол, натрий. Аз правя така, че през деня пия 200-300 гр, за да имам повече за вечерта, защото много трудно се заспива. Изяждам само един морков преди лягане. Седмица преди състезанието спираш да тренираш – само разгряваш”, разкрива бургазлията.


От 3 месеца Нейчев е започнал да пуши, за да залъгва глада

„За първото състезание се прави едно обезводняване, което аз ще пропусна. Целта ми е да съм в оптимална форма за „Мечката” и за републиканското в София. Взимат се диуретици, които ти изкарват водата допълнително. Два дни преди състезанието пиеш по 100 гр вода на ден. Кожата ти буквално е залепнала, става като вестник. Виждат се единствено и само мускули, каквато е целта. Проблемът е, че всичко това е за един ден”, добавя Нейчо Нейчев.

Фитнес треньорът разкрива, че целта му е да завърши сред първите трима на републиканското първенство. Подобно класиране дава възможност за изява на европейско и световно, но Нейчо няма намерение да участва на подобен форум, защото трудно може да изтърпи още веднъж такива лишения.

„Това наистина е много неблагодарен спорт. После изяждаш само 1 пица и вече нямаш преса. Буквално за 2 седмици нормално хранене качваш около 10-15 кг. Трябва обаче много да се внимава, защото подобна рязка промяна може да се отрази на организма – да доведе до високо кръвно и др. проблеми. Не трябва да се яде нищо солено, тесто, хляб. Може да хапнете нещо сладко – шоколад или сладолед, в което няма никаква сол. Солта те подува и започваш да качваш много рязко килограми”, казва Нейчо.

Вижте на хранителния режим, на който се е подложил Нейчо Нейчев:

През първите 3 месеца и половина целта е да качиш чисто мускулна маса, без мазнини. Ядат се само чисти храни. В основния период достигнах 103 кг. Изядох огромно количество храна, както никога досега.


След огромни лишения броени дни преди състезанията най-добрият фитнес треньор в Бургас вече е в топ форма

Започваш със закуска в 6 ч. сутринта. Тя се състои от овесена палачинка със 100 гр овесени ядки, 10 яйца, орехи и 2 банана. Ям точно по часовник, всичко е претеглено на кантар. Втората закуска е към 9 ч. - 60 гр протеин с 400 гр извара и вътре 2 банана. На обяд вече е най-важното хранене: 300 гр пилешко, без червени меса, достигнах до 800 гр ориз и отделно салата. Всичко е неовкусено, без сол, без никаква мазнина. В 15 ч. ям 10 яйца с 200 гр извара, 400 гр печени или варени картофи. Вечерта повтарям обяда. В 20:30 – 21 ч. консумирам 10 яйца, 200 гр извара със салата, обикновено сезонни зеленчуци – домати, краставици.

При достигане на върховите килограми започнах да намалям храната, за да сваля теглото. Намаляш въглехидратите – премахваш първо банана, после режеш около 100 гр ориз от основното хранене, намаляш картофите от 400 на 200 гр, режеш и от следващото хранене. Постепенно започваш да сваляш, докато не достигнеш категорията, на която искаш да излезеш на състезанието.

Вижте тренировъчния режим на Нейчо Нейчев и как се свалят килограми без кардио:

Тренирам по един път на ден. Просто в основния период тренирах 6 пъти в седмицата, всеки мускул по 2 пъти – 2 пъти гръб, 2 пъти крака. Малките мускули ги вкарвах допълнително. През този период се работи с много сериозни тежести. Например, клек с 260 кг, мъртва тяга с 240, лежанка с по 160 – 170, което наистина е много сериозно натоварване. Всеки ден тренировката ми продължава час – час и нещо. Кардио не правя! Тук има много противоречиви мнения. При кадиото губиш мускули. Самият обем на мускула не стои по същия начин. Много хора питат: Как се чистиш без кардио? Пробвал съм и с кардио, но ефектът без него е много по-добър. Всичко е от храната.


От 103 кг бургазлията пада на 90, за да влезе в ограничението за своята категория

В периода, в който се чистиш, променяш тренировките. От много големи тежести минаваш към супер серии. Първият ми ден е гърди с рамо, трицепс, корем и задна част. Втория тренираш само крака. Третият ден - гръб, бицепс, трапец, прасец. Общо взето минаваш цялото тяло за 3 дни. Тренировката трае около 40 мин. - супер бърза, супер интензивна. Това е много трудно, защото си намалил въглехидрата до минимум. Имал съм моменти, в които съм лежал на земята от умора. Тренира се наистина зверски, правят се много повторения, без дори да сядаш. Събират се около 20 упражнения. В началото е много лесно, защото имаш сила. После вече постепенно намаляш.

ОЧАКВАЙТЕ ВЪВ ФЛАГМАН.БГ СЪВЕТИТЕ НА НЕЙЧО НЕЙЧЕВ ЗА ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ И МНЕНИЕТО МУ ЗА УПОТРЕБАТА НА СТЕРОИДИ СРЕД ПОДРАСТВАЩИТЕ!



В категории: Бургас , Спорт


Автор
51
Коментара
Флагман.БГ Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка 19/03/2024, Вторник 09:55 0
51
Коментара по темата
51.
Бат Роско
22.09.2023 07:18:34
0
0
Много коментари изтрити бр модераторите? Каквото не ни се връзва с статията и хоп. Иначе успех на Нейчо. Така си е решил.
50.
Дама
14.09.2018 13:50:11
1
0
Завистливи комплексари, Нейчо е много готин и винаги в перфектна форма! Ако искате яжте по 10 яйца, ако искате по 10 прасета и по 10 вафли, каквото искате яжте и правете но престанете да злословите и да плюете различните от вас хора!
49.
*********
22.09.2017 23:09:12
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
48.
*********
22.09.2017 18:05:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
47.
Г.Б
22.09.2017 08:18:53
1
0
Ако беше най добрия треньор ще да го познавам, кой го определи като такъв? Да не би само един състезател да има в този град ?
46.
До zoom
22.09.2017 07:03:34
0
0
Господине, има вече доста научни изследвания показващи "че с тия 10 яйца на закуска" освен ако не са заразени или не боледува от определена болест, по никакъв начин няма да му навредят. Тези случаи които визираш на млади спортисти получили инфаркт са най-вероятно на хора презобали не с месо и яйца, а с инжекции. Въпросният състезател и треньор Нейчо е явно че употребява зоб, но в крайна сметка този път си е избрал и няма какво да го съдим. Може би Вие учите за доктор или вече сте, но ще Ви кажа само че през последните години са направени доста изследвания, експерименти със спортисти, не спортисти които разбиват на пух и прах доста от схващанията на по - голямата част от фитнес индустрията както и на лекарите. Науката се развива, четете и се развивайте и вие ! Не с лоши чувства- един натурален спортист ;)
45.
Zoom
21.09.2017 22:50:23
2
5
С тия 10 яйца за закуска.....инфаркта до 45 години ти е в кърпа вързан,точно на 4 операции бях поканен за асистент ,запушени артерии със разкъсани клапи на спортистчета като тебе,единия беше на 38 години,фитнес маняк някъкъв също така.Та имай изпредвид,че сърцето е мускул който нетърпи претоварване и повярвай ми един пияница и пушач има по голям шанс за дълъг живот от човек с такъв темп на активност както ти го описваш.И знаеш ли кое е най лошото-че повечето случаи с които съм се сблъсквал са все на млади хора и 80% на тайив които много ама много се пазят и все некви диети....и все докато спят и пляс я инфаркт я инсулт.Така,че от всичко ПО малко но без прекалени натоварвания!Успехи ти пожелавам!
44.
*********
21.09.2017 17:25:17
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
43.
I za kakvo
21.09.2017 16:44:24
0
4
Samo prazni raboti
42.
*****
21.09.2017 12:57:16
0
14
анаболни нарциси без мозък ;)
41.
ох котьо
21.09.2017 11:39:53
4
2
До 38
Е в един морков може да има 1-2 грама въглехидрати, но това е страшно малко в сравнение с други и в този ред на мисли не се води "въглехидратен" продукт!

До 36
И от хиляди жени , само 2-3 ще се качат на яхтите, а останалите отиват при тези с по-добрата визия, а не при бедните шкембелии.
40.
*********
21.09.2017 10:20:13
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
39.
Г.Е
21.09.2017 09:17:38
3
9
Защо нямаше стататия за Емилия Димитрова, която на 42 години стана през 2016-та републиканска и балканска шампионка по културизъм?
38.
Сс
21.09.2017 07:49:36
0
3
"Не ям въглехидрати, само моркови" - А морковите какво са ?
37.
*********
20.09.2017 23:49:23
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
36.
olo
20.09.2017 21:51:46
1
11
имаше един виц..правиш мускули правиш..отиваш на плажа и разбираш че мадамите харесват...яхти
35.
Iv
20.09.2017 21:08:56
0
9
Определено не съм съгласен с този начин на живот...не и м този краен вариант...но определено всеки има право на избор...успех....
34.
*********
20.09.2017 20:59:40
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
33.
*********
20.09.2017 20:52:12
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
Ушна Кал
20.09.2017 20:44:21
1
5
Господи?! Защо?!
31.
Батка
20.09.2017 20:18:17
5
10
Много разбирачи тука от които половината не са стъпвали в зала и знаете да плюете... Момчето е положило толкова труд и лишения за да изглежда така ама то българина нали трябва да плюе тоо закон тва...
30.
*********
20.09.2017 19:22:31
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
СОФКА И КОКО
20.09.2017 19:04:24
0
3
ДА СТЕ ВИЖДАЛИ ПОП ДА ТРЕНИРА ИЛИ КОСТЕНУРКА ДА БЯГА И ПО КОЛКО ГОДИНИ ЖИВЕЯТ
28.
*********
20.09.2017 18:59:06
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
*********
20.09.2017 18:26:29
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
26.
Шофьорлъка е проста работа..........
20.09.2017 18:20:17
2
15
"дори не пиеш вода. Пиеш по 1 л вода на ден, но не каква да е – само дестилирана от аптеката"...............И после почваш да ходиш по лекари,защото на бъбреците ти им се ибава майката................поредният глупак.........
25.
Г.Е
20.09.2017 18:02:46
3
15
И кой го провъзгласи за най- добрият фитнес инструктор в Бургас????
24.
Живко
20.09.2017 17:24:44
4
3
Браво и успех!
23.
Пп
20.09.2017 16:55:52
6
5
Браво за търпениета и усилията ! Успех
22.
*********
20.09.2017 16:51:59
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
21.
*********
20.09.2017 16:47:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
*********
20.09.2017 16:15:24
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
19.
Браво!
20.09.2017 16:09:31
9
14
Хейт да има, вместо Бургазлии да се радват, че ще имат съгражданин на Републиканско... те плюят и то убеден съм всеки коментира без да го познава! Успехи! Браво!!
18.
Фики
20.09.2017 16:07:54
11
9
Краката ,солети хрус хрус
17.
Гкфкф
20.09.2017 16:07:04
10
15
Ясно е че висчки които пишете тези коментари само и единствено завиждате, и тайничко мечтаете да изглеждате като него!!! Едно голямоот БРАВО на момчето, той сам го каза: „Не го правя за никой друг, а за себе си” ! Така, че колкото и да злобеетеиска не трогвате никой хаха
16.
bbbs
20.09.2017 16:00:50
10
17
Хейтъри мретее, човекът се е постарал за това тяло и вс което е постигнал , стига сте мрънкали
15.
*********
20.09.2017 15:59:20
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
добре е
20.09.2017 15:58:54
6
6
Много добре, брат.
13.
Дойч
20.09.2017 15:50:57
0
16
Евала на момчето за волята, но да пиеш по 6 кафета на ден и да пишеш за да не ти се яде, според мен сериозно вреди на здравето. Според мен ако си професионалист и печелиш милиони от това добре, но ако си любител спорта е за здраве, а не да си тормозиш организма.
12.
*********
20.09.2017 15:46:03
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
*********
20.09.2017 15:36:53
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
*********
20.09.2017 15:28:31
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Urko
20.09.2017 15:26:31
0
10
Ne go razbiram momcheto,dobre izglejda no da jivee6 po tozi na4in si e samoybiistvo.
Da ne govirim kak 6e izglejda na 40,dryga tema na razgovor
8.
az
20.09.2017 15:25:54
6
8
na koi mu dreme za nqkwa burgadidaskabatka?
7.
*********
20.09.2017 15:25:03
5
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Гого
20.09.2017 15:23:19
3
9
Не го разбирам това,честно !
5.
....
20.09.2017 15:22:15
5
20
Поредния бургаски пример за хора без работа !!!
85% от момчета в Бургас изглеждат по същия начин и живеят така което е Ненормално,няма нищо лошо в спорта,напротив,но това вече е прйиграване...
И повечето от тях са закъснели мутри,друг въпрос...касаещ главно Бургас...
4.
Перко
20.09.2017 15:19:39
5
15
"Спираш да мислиш" и така си оставаш. Малоумна работа.
3.
Запознат
20.09.2017 15:14:01
1
32
Нейчо,за хапа нищо не каза,Нейчооооо! Пропусна най- важното,диетите са ясни!
2.
mlad kenef
20.09.2017 15:13:25
6
20
az lichno predpochitam da si zapazq 20cm hui rabotesht, pyk neka si imam shkembe. porq gi kato ribi batko.......
1.
Диди
20.09.2017 15:03:41
8
33
Изперкала работа! То това не е живот! Вода не пие, на моркови, изнервен, не заспива .... и с тези вени!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева  Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Младите да знаят, че за тази професия са необходими човеколюбие, сила и огромна отговорност да се грижиш за другия, казва Нина Андонова Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка Тони Филипова беше човек с огромно сърце, обичана от ученици, родители и колеги Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Бъдещето на правителството зависело от това дали "Продължаваме промяната - Демократична България" ще преодолеят личните си амбиции Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Влизането на други хора при връчването на мандата е незаконно, коментира доц. Наталия Киселова
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори