×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Семейство от Мичиган счупи щатския рекорд с 842,4 млн. долара от лотарията Powerball
  • Съдът не даде ход на делото срещу Васил Божков за хазарта
  • Училищата в Атина отварят след 2 дни прекъсване заради горещините
  • Конкурсите за директори бетонираха статуквото в три университетски болници
  • Голям пожар на летището в Брюксел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Водопровод гръмна в Несебр, аварията остави туристите без вода


Водопровод гръмна в Несебр, аварията остави туристите без вода
Целият наличен ресурс на ВиК-Несебър в момента работи по отстраняването на проблема
15 Август 2017, Вторник, 10:40 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка:upsurdbg.eu

Въпреки неудобството туристите в Несебър проявяват разбиране

Гръмнал водопровод вече втори ден мъчи жителите и гостите на Несебър. Тръбата, която остави без вода се намира в Новия град, на ул. "Христо Ботев".

"Водата е спряна от вчера, но служители на ВиК ни уверяват, че ще имаме вода скоро", коментират живущи на проблемната улица.

"Аварията е много голяма. Тръбата, която е гръмнала, е 250 Фи. Целият наличен ресурс на ВиК-Несебър в момента работи по отстраняването на проблема. Въпреки че е само на една уличка, така създаваме пречка за туристите, дошли на почивка в града ни. Правим всичко възможно, но проблемът е наистина сериозен", посочи пред репортер на Флагман.бг дежурният на водното дружество.

Въпреки че днес е празникът на Несебър, туристите проявяват разбиране към създалата се трудност. 

От ВиК казаха още, че се надяват проблемът да бъде отстранен до края на деня, за да не бъде провален празникът на несебърлии и гостите на града. 


В категории: Несебър


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
БАТИНКА ОТ SUNNY BEACH RESORT
15.08.2017 16:30:07
1
3
Валери трябва да състави акт на ВиК за вдигане на шум без лиценз и да изземе всички водопроводи за да спят спокойно всички в Несебър!
5.
*********
15.08.2017 15:46:04
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
4.
*********
15.08.2017 15:45:20
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
Бла бла
15.08.2017 15:35:28
0
0
Това е в квартала, не е в стария град
2.
*********
15.08.2017 15:34:26
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
:D
15.08.2017 14:50:54
0
7
От много шум и тръбите взеха да гърмят.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Путин готов да спре войната, ако Украйна се откаже от окупираните области Путин готов да спре войната, ако Украйна се откаже от окупираните области "Ще направим това незабавно", подчерта Путин в реч пред руското Mинистерство на външните работи Автобусите за Бургас са пълни, пускат повече линии Автобусите за Бургас са пълни, пускат повече линии От 15 юни транспортната компания ще пусне допълнителна сезонна линия до Царево от София УАСГ обмисля разкриването на филиал в Бургас УАСГ обмисля разкриването на филиал в Бургас От висшето учебно заведение ще изпратят своите изисквания за помещенията, необходими за бъдещия студентски кампус Вижте кога и къде ще пръскат против комари в Бургас Вижте кога и къде ще пръскат против комари в Бургас Започват от понеделник Проливен дъжд удари Сунгурларе, Суперклетката се движи към Бургас Проливен дъжд удари Сунгурларе, Суперклетката се движи към Бургас Реколтата край Казанлък е била унищожена от градушка с размери между яйце и ябълка Тази секси синоптичка яхна джип за 150 бона Тази секси синоптичка яхна джип за 150 бона Звездата от „Денсинг старс“ Трифонова бе забелязана да шофира луксозното возило Изловиха Джей Ло без Бен, в опасна близост до популярен бургазлия Изловиха Джей Ло без Бен, в опасна близост до популярен бургазлия Двамата се засекли в луксозно заведение в Санта Моника Над 600 000 бедни българи ще получат пакети с консерви и сапуни Над 600 000 бедни българи ще получат пакети с консерви и сапуни Раздаването на пакетите ще продължи до 31 юли 2024 г. по утвърден график в цялата страна Като държавен университет сме длъжни да създаваме кадри, които да допринасят за развитието на България Като държавен университет сме длъжни да създаваме кадри, които да допринасят за развитието на България Бъдещето на Университет „Проф. д-р Асен Златаров” е широкопрофилно - да се развива в много направления, смята ректорът на ВУЗ-а проф. д-р Христо Бозов Бутат България към еврозоната, а курсът на валутата се тресе Бутат България към еврозоната, а курсът на валутата се тресе Вижте какви са рисковете за нашата страна
Две катастрофи блокираха Хаинбоаза Две катастрофи блокираха Хаинбоаза Инцидентът е станал недалеч от най-високата точка на старопланинския проход Защо Дама Пика е символ на злото Защо Дама Пика е символ на злото Тя вероятно се е родила заради тестето карти Таро Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата То няма да се прилага в училища и колежи   Френската левица е в паника, обединява се в Народен фронт за парламентарните избори Френската левица е в паника, обединява се в Народен фронт за парламентарните избори Тази коалиция ще се изправи срещу десния "Национален сбор", който в момента води в социологическите проучвания. Руски журналист е загинал при украински обстрел в Източна Украйна Руски журналист е загинал при украински обстрел в Източна Украйна По-рано НТВ съобщи, че трима нейни служители, сред които и Кожин, са били ранени в село Холмивски, недалеч от Орловка Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Джо Байдън даде надежда на Украйна за повече системи "Пейтриът", а Тръмп го критикува заради помощта  Скорпионът и Козирогът да внимават с парите, а Рибите може да се превърнат в телепати Скорпионът и Козирогът да внимават с парите, а Рибите може да се превърнат в телепати Хороскоп за деня – 14 юни 2024, петък Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори