×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гори местността Дълбокото дере, огнеборците са безсилни, кв. Банево чака дъжд или хеликоптер


Гори местността Дълбокото дере, огнеборците са безсилни, кв. Банево чака дъжд или хеликоптер
Следобед се очаква вятърът да подсили пламъците, обхванат е листен слой от 70-80 см
Тема в развитие
Лунен пейзаж след огнения ужас край Бургас! Вижте снимки от последствията Бургаският кв. Банево ликува: Военните пристигнаха, пожарът е локализиран Гори местността Дълбокото дере, огнеборците са безсилни, кв. Банево чака дъжд или хеликоптер Ще овладеят ли пожарникарите огнената стихия край Бургас? (ВИДЕО/СНИМКИ) Извънредно от бедствието край Бургас! Спасиха Банево, но пламна боровата гора край Каптажа (ОБНОВЯВА СЕ) Ето какво се случва в сърцето на огнената стихия край Бургас (ВИДЕО/СНИМКИ) Огнеборци! Военният хеликоптер ще загаси пожара край Изворище за два часа (ОБНОВЕНА) Премиерът Борисов праща тежката артилерия да се бори със стихията край Изворище Шокиращо от големия пожар край Бургас! Чакат пламъците да погълнат над 100 дка гора, районът е обезопасен(СНИМКИ) Извънредно! Нов пожар край Изворище, десетки бургаски огнеборци на крак (СНИМКИ) Изгоря вила, бунгало и две бараки в местността Острицата (ВИДЕО) Местните от вилна зона „Каптажа”: Кметът Димитър Николов ни спаси от по-голяма стихия Собственик на изгоряла вила в Изворище: Първата пожарна дойде със закъснение и не бе пълна с вода Локализираха пожара между Изворище и Банево, горят 150 дка борови гори Огнена стихия погълна вилна зона край Бургас, пожарникарите още не могат да овладеят пламъците (ОБЗОР) Екшън по време на пожара! Вижте ексклузивно ВИДЕО от ареста на мъж, отказал да се евакуира Банево в паника: Хората виждат през терасите си огнената стихия, от МВР успокояват: пожарът е локализиран (СНИМКИ) Ужас! Огнената стихия приближава Банево, небето е почерняло (СНИМКИ) Димитър Николов от сърцето на пожара: Правим всичко възможно да спрем стихията, за да не стигне до кв. Банево Само във Флагман! Четири вили и оранжериите изгоряха в с. Изворище, отцепиха пътя (СНИМКИ)
виж още
скрий
05 Август 2017, Неделя, 00:02 ч.
Автор: Флагман.бг

Невъзможно е техниката на пожарникарите да достигне до огнището, тъй като теренът е изключително пресечен


Огнената стихия е обхванала местността Дълбокото дере между кв. Банево и с. Изворище, която представлява 20-метрово дере, в което е натрупан листен слой от 70-80 сантиметра. В момента там тлее, но когато следобед се завърне вятърът, отново ще се разпали. Това каза пред Флагман.БГ Николай Димитров – неформалният кмет на Каптажа.

Той допълни, че се очаква по-късно днес да пристигнат и военни, които да помагат при гасенето.

Техниката обаче не може да достигне до огнищата.

„Каквото и да се прави от страна на пожарникарите, там ще си тлее и ще гори, докато не изгори всичко. Пожарникарите са тук цяла нощ, но те реално са безсилни и няма какво да направят по този въпрос, тъй като не могат да стигнат до самия огън. Единственото спасение е хеликоптер или голям дъжд. Нужно е огромно количество вода”, обясни той.

Надеждите на жителите на кв. Банево са, че огънят няма да стигне до тях.

Вчера огнената стихия стигна до местността „Трите сестри”, която се намира над кариерата доста близко до крайните сгради, но там теренът не е пресечен и се гаси значително по-лесно.

В категории: Бургас


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
14
Коментара по темата
14.
Boko
06.08.2017 13:22:07
0
3
БГ-вертолет гаси в Македония, а Изворово и Славотин изгоряха.https://mobile.frognews.bg/article/139676/
13.
Баси
06.08.2017 12:39:06
1
2
Именно, 12! Именно...
12.
...
06.08.2017 12:21:44
0
4
до 10
Пожарите са същите, ама мат'риала е друг! И когато началниците са идиоти, назначени по роднинска линия, това е резултата!
11.
Баси
06.08.2017 12:00:48
0
2
Браво на 6ти! А 8 ми явно се засегна много!
Съветът ми към теб е, да вземеш да направиш една свирка на човека и да му глътнеш спермата, който стриктно е служил на народа си, но първо да те чука в дупето, след като преди това си кендзал без да си си бърсал дрисливото дупе!
10.
Тихата стъпка
06.08.2017 11:43:56
1
4
Техниката на Пожарната е нова - автомобил с 8 т. вода, свършваща за 5мин и т.н. Терена бил пресечен, а когато не беше пресечен? Пожарът гори от 02.08. Видно е прехвърляне на огъня през пътища/ от ТВ/. Въпрос - ако пожарът беше във Странджа планина? Преди също е имало пожари - време за гасене и наблюдениe мах. ден и половина със стара постоянно повреждаща се техника. Обгазяването на някои квартали от Бургас от дима - ни дума.
9.
БГ резил
06.08.2017 11:10:17
1
9
Въздушна техника трябва, не само наземни екипи! Но Македония е по-важна за тиквата. Ако още при първия пожар се беше включил хеликоптер, досега щяхме да сме забравили за пожарите. Да не говорим, че и в Пловдив и в Монтанско имат нужда. Но приоритетите на Боко са други. Очаквам да се включи оранжерията от ГЕРБери в защита на бостана с тикви.
8.
Настоящ
06.08.2017 10:57:57
5
2
Ей, изгонения, нали знаеш, че няма само връзкари, а много смели и жертвоготовни мъже! А щом си изгонен, значи има защо и незнам защо се срамиш да се показваш!
7.
Водолей
06.08.2017 10:47:27
2
2
До колкото има изнесена информация, пожарът от 2.08.беше потушен.
Да ама не, защото пак се разгоря и сега се казва, че положението е неспасяемо!
Защо не се потърси сметка на тези, които „гасиха“ тогава пожара.
Предлагам да се достави там кран и да се сглоби на място. С него може и да се получи
гасящ ефект:)
6.
от един изгонен служител
06.08.2017 09:58:06
4
15
Такаа... да видим изгонихме добре обучени пожарникари от ПБЗН-Бургас затова,че даваха всичко от себе си а някой от колегите при сигнал подаден от гражданите се чуваха думи като ``и да бързаме и да не той е умрял вече....``Нека се проведе изпит с комисия и да се излъчва пряко да видим как 100 кг. пожарникари едва дишат а за бягане да не говорим...Изгониха 3 човека защото не са с връзки и останаха само роднини в пожарна Б-С ...чичото зета племенника брат му шурито баджанака и тн...
5.
кйцкйцкйбсъбсъбсъбтъм
06.08.2017 09:56:06
4
13
ЕДИНСТВЕНИЯ ДЪЖД КОЙТО ЧАКАТ БОКО СУДЖУКА И КРАДЛИВИТЕ ГЕРБАДЖИИ Е ..........ДЪЖДА ОТ ПАРИ В ДЖЕБА ИМ.......
4.
старейшини ГЕРБ
06.08.2017 09:42:27
0
16
Това се казва парадокс. Когато начело от близо 10 години имаш пожарникар и това да са възможностите на държава в ЕС с не знам колко си милиярда и милиярда усвоени пари, да се надяваш на ..дъжд. Ама български тикви, твърдоглави не увират и не увират. Сега чакайте дъжда !
3.
Банево
06.08.2017 09:34:41
1
13
Как така хората да се надяват на дъжд? Дъжд няма!!! Хората се надяват на държавата си, на управата, за която гласуват. Да строяват всички служби- пожарна, армия, гражданска защита, горско стопанство и т.н. Тежки пожари няма всеки ден, да се стягат и да помагат на хората. Стига благи приказки- гасете пожара!
2.
Бургазлия
06.08.2017 09:02:07
10
6
Що да се не снимам аз със теб че да видиш как ще ти потръгне работата!
1.
ким чен николов
06.08.2017 08:59:46
3
17
Кмета да се снима с хеликоптера и работата ще потръгбе. А онзи ден бил ли е евакуиран негово величество от епицентъра на пожара?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата
САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори