×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Признание: Полицаите са с шкембета, а мераклиите за униформа с ниско IQ


12 Юли 2017, Сряда, 19:43 ч.

От думите на министъра стана ясно, че тестове за физическо състояние на кадрите и сега имало, но май не се спазвали

Недостиг на полицаи заради ниско IQ. Тази причина щатовете в МВР да не могат да бъдат запълнени стана ясно от думите на вътрешния министър Валентин Радев по време на блиц контрола в ресорната парламентарна комисия.

Червените попитаха какво се прави за назначаването на служители на МВР, за да може ведомството да се бори ефективно с битовата престъпност. 400 са новоназначени, стана ясно от думите на министъра. Малко над 1000 трябва да бъдат назначени до края на годината. Оказва се, че трудност пред назначаването на нови кадри е, че кандидат-полицаите не отговарят на критериите. Кандидатите минават на тестове за интелигентност и за физическа подготовка. Само преминалите тестовете биват назначавани.

Работим по въпроса, успокои силовият министър депутатите. По-късно той поясни, че също е притеснен от този факт. Дори питал дали това ще продължава. Едни и същи кандидати участвали в конкурсите. Една от идеите за преодоляване на тази тенденция е конкурсите да се разпределят из районните управления. Валентин Радев днес бе категоричен още, че трябва да се увеличат заплатите на полицаите.

След Нова година това трябва да се случи, подчерта министърът. Той посочи, че стартовата заплата в МВР е 815 лв. Помолен за коментар дали и действащите полицаи ще влязат във физическа форма, тъй като част от полицаите са с шкембета, Радев призна, че много от тях и той не ги харесва и сподели: "И аз се разхождам и ги виждам. Много от тях като ги погледна и се чудя как са влезли".

Полицаите обяснявали, че качили кила в системата. Хората като ви видят и трябва да се респектират, трябва да ви харесват дори, съветвал министърът подчинените си. От думите на министъра стана ясно, че тестове за физическо състояние на кадрите и сега имало, но май не се спазвали. 




10
Коментара
Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 1
10
Коментара по темата
10.
Do 4
13.07.2017 09:42:49
0
2
Da obrashtali sme se kam tqh i sled tova sme si tragvali psuvaiki..... Za nishto ne stavat! Ama za nishto. Nito krajbite razkrivat, nito obirite nito po-tejki prestapleniq. Kato si zapoznat, trqbva da go znaesh tova. I ne iskaite poveche pari. Vie ne varshite rabota. Nqma pari za vas!
9.
Любовта няма граници
13.07.2017 08:35:58
0
6
Моля недейте подвежда хората.Човека на снимката е в напреднала бременност.Всеки момент ще роди в храстите.Ако някой твърди ,че мъж не може да забременее,моля да посети град Симитли ,където постоянно правят опити в тази област на науката.В случая този полицай е забременял от неизвестен извършител по време на изпълнение на служебния си дълг.По тази причина парламента прие закон ,който разрешава на полицаите и военните да излизат в майчинство.
8.
fj
13.07.2017 06:58:03
5
4
Може да са дебели...затова пък умни
7.
наблюдател
12.07.2017 23:01:09
1
5
Манин сладък!
6.
Stanislav
12.07.2017 22:55:26
1
5
Mi tova sa ami pokajete i grani4na policia kato xodiat po komandirovki kak se upivat ste vi pratim snimkov material i kakvo praviat s cigankite
5.
Разгеле
12.07.2017 21:55:34
2
2
Ха, за Много години :-) :-) :-)
4.
запознат
12.07.2017 21:55:30
3
12
Полицаи с 30 годишен стаж взима около 940 лв. Моля не ги плюите хората , всеки един от нас се е обръщал към тях по един или друг повод. Едва ли не сте срещали разбиране и съдействие от тях.Правете разлика - говоря за Полиция а не за КАТ. За тях е ЯСНО.
3.
Ууууууу
12.07.2017 20:23:01
3
6
Гащници
2.
аз
12.07.2017 18:16:52
3
30
Стартовата заплата на новоназначен служител е 442лв. за първите 8 месеца (ако няма стаж). През тези месеци той е на школа и заплаща от джоба си пътните пари всяка седмица. След завършване на школата заплатата е малко над 600лв. Е как да има читави кандидати?
1.
Хаха
12.07.2017 18:04:33
2
22
Не , не са с ниско IQ . Просто са без връзки. А торбаланковците влизат , защото " някой " си се е обадил за тях , че трябва да станат полицаи.. Това е България , нямаш ли връзки няма да влезеш в системата !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Те призовават служебния кабинет за навременна помощ и съдействие Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Пострадалата е с фрактура на прешлен, без опасност за живота Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечните продукти да са с такива надути цени по магазините Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Експремиерът Николай Денков ще води в Бургас на мястото на Константин Бачийски, Пеевски с голяма вероятност ще води и в Кърджали, тъй като вече е партиен лидер, под въпрос като цяло е Лена Бориславова Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден На площад „Тройката“ Звездев ще направи рибена чорба по специална рецепта АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер Мъжът загива, защото мост, рухнал при бедствието, не е обезопасен, приема съдът Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината КТ "Подкрепа" иска заплатата на преподавателите да е 150% от средната Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Банкнотите и монетите в обращение са за над 29 млрд. лв. Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори