И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП


07 Юни 2017, Сряда
Автор: Лъчезар Лисицов, снимка: "Флагман"

Не съм съгласен, че трябва да мълчим за изританата от скандинавеца камериерка, казва бургаският депутат


Петър Кънев е на 63 г., четвърти мандат депутат от гражданската квота на БСП. Той бе водач на листата на „червените” за Бургаска област на парламентарните избори на 26 март. Коментираме актуалната политическа обстановка по повод първите седмици от началото на работата на 44-ото Народно събрание.


- Г-н Кънев, в предизборната кампания поехте ангажименти към бургазлии, обаче сега сте в опозиция. По кои от обещанията все пак ще работите?
- Аз не съм се отказал от ангажиментите, които съм поел. Първо, знаете, че се работи по пътя „Летище Сарафово – Слънчев бряг”. Там мисля, че няма да има никакви проблеми. Още повече, че преди няколко дни, по повод поетия ангажимент за сериозна рехабилитация на пътя „Малко Търново – Царево”, имах разговор с Дончо Атанасов – шефа на Агенция „Пътна инфраструктура”. С него коментирахме, че проектът „Сарафово – Слънчев бряг” върви по график. А що се касае за „Малко Търново – Царево”, има подготвен материал за Министерския съвет, където трябва да се вземе решение за тези 4,5 млн. лева, които са нужни за една пълна рехабилитация. Между другото, преди две седмици в Ахтопол имахме кръгла маса по проблемите на Черноморска Странджа и Одринска Тракия. Гост беше Валери Симеонов – той като вицепремиер също пое ангажимент да натиска за осигуряването на средствата за пътя „Малко Търново – Царево”. Следващ ангажимент, който съм поел и по който съм водил разговори с Ивелина Василева и с Нено Димов – новият министър на околната среда и водите, е пречиствателната станция „Синеморец – Ахтопол” – последната станция по българското черноморско крайбрежие. Мисля, че станция ще имаме в близките две години. Що се касае до ангажимента за облекчаване регулациите за рибарите от региона с така наречените корабни и рибарски дневници – предстоят ни две срещи с министъра на транспорта и с министъра на земеделието. Тепърва тази тема ще я коментираме. Има още един ангажимент, който съм поел по-скоро като пожелание – това е развитието на индустриална зона „Летище Равнец”. По повод първото заседание на комисията по икономическа политика и туризъм миналата седмица имах среща и с министъра на икономиката. Емил Караниколов пое ангажименти за отделни разговори с ръководството на град Бургас за евентуално финансиране и лобиране пред министъра на финансите за летище Равнец като индустриална зона. Така че по ангажиментите, които аз съм поел, сме се разбрали и с другите трима колеги от нашата парламентарна група „БСП за България” – Димитър Стоянов, Тодор Байчев и Николай Тишев – че работим заедно по тези проблеми, независимо че сме в опозиция. Това са проблеми на Бургаска област, които касаят и хората, гласували за нас, и хората, които не гласуваха за нас. Ние сме длъжни да лобираме и да работим за тях.

- БСП в Бургас вече е с нов лидер – Живко Господинов. Може ли най-накрая БСП да събори кмета Димитър Николов?
- Може, разбира се. Крайната цел на всяка една политическа сила е да се бори за власт. Нека да дадем време на Живко да навлезе в работата. Той вече пет години е щатен организационен секретар на Областния съвет (на БСП). Има достатъчно политически опит. Има и нещо, което е уникално за един политик – не е изцапан в никакви корупционни схеми и в никакви далавери. Това е много сериозно качество за човек, който тепърва навлиза в голямата политика. Всички ние му пожелаваме успех.

- Добре ли е, че Вълчо Чолаков остана областен управител и при това правителство?
- Нито аз, нито БСП имаха някаква възможност да влияят върху взимането на решение за Вълчо Чолаков както от служебния премиер проф. Герджиков, така и от сегашния премиер Бойко Борисов. Така че този въпрос по-скоро трябва да го зададете на управляващите. Лично аз с Вълчо Чолаков работя добре. Не е имало случай, по който да поискам съдействие за някаква информация, и той да не е откликнал.

- Вие отново сте председател на парламентарната Комисия по икономическа политика и туризъм. Там какво да очакваме в близък план?
- Това е една от основните комисии в парламента. Аз за втори път съм неин председател. Този път БСП разполага не с трима, а със седем представители в нея и има сериозно влияние във взимането на решенията. Парламентът трудно започна своята работа. Имаше немалко скандали, защото нямаше закони и предложения. Виждате, че миналата седмица най-накрая мина един закон през парламента на първо четене. Странно ми звучи всичко това, защото все пак имам някакъв парламентарен опит и знам, че винаги първата седмица-две или три трудно се завърта колелото, но този път даже нямаше внесени закони, не от Министерския съвет (тъй като процедурата е по-дълга), а и от депутати. Затова ние първото заседание на комисията го използвахме за представяне на екипа на Министерството на туризма. Второто заседание е днес (сряда) и ще разгледаме състава на Министерството на икономиката – министър Караниколов ще докладва. Днес ще приемем и отчет на Агенцията за приватизация. Оттук нататък – има няколко закона, по които ние сме водеща комисия. За мен най-важната работа в парламента е в икономическата комисия. Тепърва предполагам ще влязат интересни закони, но с най-големи очаквания сме към Закона за туризма, който регламентира много-много проблеми, които и до момента са дискутируеми. Между другото, преди малко четох коментара на един мастит български туристически специалист – как по повод изритването на камериерката в Слънчев бряг не бива да сме много активни, за да не дразним скандинавските туристи. Трябва да ви кажа, че съм категорично против такова отношение към случая. Вие, а може би и ние много бързо забравихме, че само преди няколко месеца един… мангал, бих го нарекъл, в центъра на Берлин изрита една жена по подобен начин – чисто хулиганска проява и месеци наред това все още не е отшумяло и го показват по хиляди западно-европейски сайтове. Аз мисля, че по такива случаи не бива да си мълчим и не бива да се притесняваме кого дразним, а да бъдем държава и да уважаваме първо себе си, преди да започнем да уважаваме скандинавците. И затова и моето предложение към „Флагман” е – не спирайте да коментирате тази тема.

- Какво ще се случва в Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество (ПАЧИС)?
- Започна работа. Отново бях преизбран за председател на българската делегация и отново съм вицепрезидент на тази организация. Тя в момента е много интересна, защото е единствената неполитическа организация, в която продължават да се срещат народни представители от държави, които практически са във война. Следващото ни заседание ще е след три седмици в Истанбул. На маса сядат Русия и Украйна, Русия и Молдова, Армения и Азербайджан, Русия и Грузия, Турция и Гърция. Във връзка с председателството на България на Европейския съюз следва да посочим приоритети и една от темите ще е разглеждане на Черноморска стратегия - както има Дунавска стратегия, Балтийска стратегия... В тази връзка и ние предвиждаме някои специални мероприятия, това обаче е друга тема, която ще коментираме по-нататък. В ПАЧИС работата е адски интересна, защото на една маса сядат хора, които трябва да намерят общ език. Държавите и правителствата им воюват, а в същото време това е неполитическа организация и ние трябва да намерим начин да работим заедно.

- Ако успеете да помирите държавите, ще бъде нещо невероятно.
- Ами общо взето на този етап успяваме - даже в най-тежкия момент, когато се бе изострило напрежението между Русия и Турция. Тази организация е създадена от три големи държави – Турция, Русия и Украйна. (Допълнително вече влизат България, Румъния, Гърция – членките на Европейския съюз…) И в един момент се оказа, че нито една от тези три страни – Турция, Русия и Украйна, не си говори една с друга. И тогава аз като вицепрезидент имах ролята да водя заседанията, така че да тушираме напрежението и все пак да се приемат някакви нормални решения.

- Вие имате опит от българския парламент.
- Да, тук имам такъв опит, особено от предишния парламент…

В категории: Бургас , Несебър , Поморие , Царево , Малко Търново , Политика


12
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
12.
Атанасова
08.06.2017 10:19:14
1
0
Хубаво е преди да коментирате да прочетете цялото интервю.
11.
ени
08.06.2017 08:29:16
3
2
БСП в Бургас❓➖Това са много големи ФАНТАЗИЙ.
10.
иван чироза
08.06.2017 07:41:31
5
0
Мисли положително - слънце пече, птички чуруликат ... За каква работа може да си помисли човек в това мързеливо време!?Не е за пиене в това тежко време....Довечера на хладинка..
Гледам зелената бутилка и се чудя, но нее....Ай ся, няма да капризнича...
Прибирам се да дремна...
9.
jeko
08.06.2017 07:08:44
3
6
Разумен човек! Браво и успех!
8.
ст.костов
08.06.2017 06:50:11
44
0
Някой ще ми обясни ли тази статия кво общо има с Малко Търново.Пий една ракия и си яж от салатата , но не се оставяй да те овладяват комплекси като твоите неградски приятели.
7.
ДоЛу БсП Ту
07.06.2017 23:37:30
44
2
Червените боклуци де що има ресурс в тази държава всичко окрадаха, за хората нищо не оставиха. Пепина го бута старата номенклатура , но остаря вече феодалното старче, на бито куче зъбите не се броят!
6.
Бургазлия
07.06.2017 21:24:26
55
7
Айде, БСП да не се пъне толкова много че ще оцапа гащите!

И Николов и Чолаков се доказаха във времето и каквито и коментари да има особенно за първият са излишни..

Не е само важно да си около кацата с меда ами и е по-важно с акъл да го разпределяш.
5.
пешо кура
07.06.2017 21:22:57
13
47
Чакам този момент с нетърпение да го видя как ще се пули през очилата тоя боклук Николов
4.
Киро
07.06.2017 20:47:08
58
5
Да не е изцапан Живко Господинов.Само дето при Йоан Костадинов неговата фирма обслужваше поддръжката на уличното осветление в община Бургас и града беше тъмен като в рог. И много други проекти свързани с червената сган е изпълнявала фирма Тинел в община Бургас на новия лидер Живко Господинов
3.
изумен
07.06.2017 19:59:33
47
5
Бе гомямото САМО чувство.
2.
Млад Европеец
07.06.2017 19:58:21
47
8
Флагман след една година сме във центъра на Европа --- няма ли да направите някои идеи и съвещания на младите от цял свят как да ангажираме света и Европа при нас? Стига сте писали за издухани рубладжии. Знаем какви са.
1.
Васил Левски говори
07.06.2017 19:51:22
52
6
Много е стар тоя лешпер.
Заминал е.
Това е генерацията на много думи и никакви дела.
Идиот който НИЩО не е построил през живота си.
Гледайте младите, гледайте Азия не си губете времето със стари издухани старци.
Досега НИЩО не е свършил не го питайте дали ще свърши нещо във бъдешето. Хахахахахаха.
Влезте в час. Мислете практически!!!!!
Лъчезар ЛИСИЦОВ Автор
Лъчезар ЛИСИЦОВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ)
Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ) „Как да слезем до детския консултативен център на Трета поликлиника? Да летим ли?“, възмущават се младите родители


Всичко в категорията
Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. "Гладстон", джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека (СНИМКИ) Бургазлийка се спъна и падна жестоко по ремонтирания бул. "Богориди" в Бургас (СНИМКИ) Шофьор си маркира паркомясто на тротоара в бургаския ж.к.”Възраждане”, за да спира старата си талига (СНИМКИ) Този мъж ограби култово заведение на пъпа на Бургас, познавате ли го? (ВИДЕО) На вниманието на КАТ-Бургас! Нужен ли е този знак, ако никой не го спазва?! Внимание! Огромна ламарина виси от саниращ се блок в Средец, може да убие някого (ВИДЕО) Читатели на Флагман: Средец е под вода, пътят Поморие - Ахелой пропада (ВИДЕО) Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите
Хакери удариха профила на президента Радев във „Фейсбук”
Хакери удариха профила на президента Радев във „Фейсбук” Нерегламентирана публикация на турски език и с препратка към турски сайт вдигна на крак службите


Всичко в категорията
Съдия не може да докаже откъде се е сдобил с голяма сума, Инспекторатът към ВСС го погна Съдят 19-годишен за побой на съседско момиче Кошмарът на бургаските жени Керпича получи 5 години и 6 месеца затвор, но може и да не ги доживее Готвят кремация за касапина Росен Ангелов, трупът му още виси в столичната морга \ Обрат! Съдят Киро Принца за умишлено убийство, грозят го от 10 до 20 години затвор Сестрата на убития в Поморие Станимир през сълзи: 4 години? Толкова ли струва животът на брат ми? Подсъдим за жестока катастрофа, отнела човешки живот край Поморие, с невероятно оправдание Хронология на делото за побоя в “Джубокс”. От Перата, Мъфито и Кавалджиев е иззет цял боен арсенал* 12 години затвор за овчаря Петър, намушкал 8 пъти приятелката си Прeдсрочно ли? Гребеца от "Наглите" остава в затвора Строителният фараон Стефан Райков може да отнесе 8 години затвор за укриване на данъци за половин млн. лв.*
Кошмарна новина за хиляди собственици на тузарски коли от известна марка
Кошмарна новина за хиляди собственици на тузарски коли от известна марка Близо 127 000 автомобила "Audi" трябва да бъдат изтеглени от пазара в Германия заради дизелгейт


Всичко в категорията
Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас
Учениците ще учат за лагерите на смъртта и Народния съд
Учениците ще учат за лагерите на смъртта и Народния съд В програмата за 10-ти клас няма политическо вмешателство, има подкрепа и политическа воля от управляващите, каза проф. Келбечева
Всичко в категорията
СофтУни стартира нови курсове за най-малките програмисти от февруари в бизнес инкубатора Гордост! Огромен успех за бургаските математици 5 златни медала донесоха българските математици от олимпиадата в Казахстан (ВИДЕО) МОН предлага безплатно следване в приоритетни специалности Вижте къде ще се намира новата гимназия по иновации в Бургас Зам.-кметът по образование Йорданка Ананиева: Бургас се нуждае от три нови училища Ето докъде стигна строителството на Медицинския факултет в Бургас. Приема първите студенти тази година? Събарят Автото в Бургас до месец, правят чисто нова сграда, местят временно 230 ученици в Морската гимназия Само 9 частни училища ще получават държавна субсидия Ексдиректор или възпитаничка на Спортното училище в Бургас ще застанат начело на школото? Премахват хартиените дневници в училище
Инструктор разкри колко пъти седмично може да ходим на фитнес
Инструктор разкри колко пъти седмично може да ходим на фитнес Всичко върви ръка за ръка с храненето, ако не се храним пълноценно и здравословно, фитнесът няма да има ефект


Всичко в категорията
Спортист се нуждае от 118 лева за лечение в Швейцария (ВИДЕО)
Спортист се нуждае от 118 лева за лечение в Швейцария (ВИДЕО) Борислав Ковачев е с тумор на гръбначния мозък и единствено операция може да му помогне
Всичко в категорията
Опростиха дълга на самотна майка с три деца (ВИДЕО) Светът плаче след внезапната смърт на известна певица (ВИДЕО) Щастлива развръзка: Семейството от с. Брястовец ще получи общинско жилище в ж.к.”Меден рудник” (СНИМКИ) Запорираха сметките на самотна майка с три деца (ВИДЕО) Покъртително! Бившият общинар Маргарит мизерства и яде от кофите за боклук, иска да умре (ВИДЕО) Трагедия! Пожарникари откриха мъртъв 59-годишния Георги в отломки в Северната промишлена зона Жестоко: Гражданска защита изнесе разложен труп от блок в жк "Изгрев" Огромна трагедия! Мъж се гръмна с газов пистолет, изпадна в кома Трагедията е жестока! Балони летяха в небето в памет на убитата в Нови Искър Нанси Вижте Галин и си спомнете Антония Чикова. На път е да направи същото (СНИМКИ) Двама са в реанимация след жестокия удар на бул. "Иван Вазов" в Бургас
Мис България 2017 пак скандализира, плаши със съд
Мис България 2017 пак скандализира, плаши със съд Явяването ми в един конкурс за красота, вместо да породи красиви и позитивни емоции, се превърна в една грозна сцена на лъжи и манипулации, жалва се миската


Всичко в категорията
Зверско меле на магистралата! Полиция и линейки хвърчат към мястото
Зверско меле на магистралата! Полиция и линейки хвърчат към мястото Движението по АМ "Тракия" е ограничено и се извършва в изпреварващата и аварийна ленти


Всичко в категорията
Спомени: Как се взимаше шофьорска книжка през соца
Спомени: Как се взимаше шофьорска книжка през соца Тогава ни учеха почтено, днес се чудят каква техника да наблъскат в колите и изпитите, за да спрат корупцията


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Онкологичният център в Бургас търси нов управител, вижте какви са изискванията Пежо с обратен волан се натресе във Форд на бургаския бул. „Струга“, затапи движението (СНИМКА) Война между "Мамите на Бургас": Създадоха клонинг-група и се обявиха за „по-добрите” СофтУни стартира нови курсове за най-малките програмисти от февруари в бизнес инкубатора „Да напълним Голямото сърце на Бургас“ започва тази неделя Поздравителен адрес на Бургаския окръжен съд по случай 7-ия рожден ден на Флагман.БГ. Общинският съветник Живко Табаков с приемен ден в понеделник „CruiseTimes“ представи дестинация Бургас Имам тежки душевни преживявания и ме е срам, че съм роден в един и същи град с Перата – нека ме съди Бургаският хлебозавод иска 400 хил. лв. заем от други две общински предприятия Пълен абсурд! ЕВН остави на тъмно и на студено жк „Славейков“, никой не дава обяснение докога (СНИМКИ)
Само във Флагман.бг! Циганска банда атакувала Мерцедеса в „Меден рудник“, собственикът отказал да им го продаде (СНИМКИ) Бургаският ж.к.”Меден рудник” се сбогува с идеята за парк „Преливниците”, но ще има нова зелена зона до Битака Важно за пациентите от „Меден рудник”: Лаборатория „ЛИНА” отвори манипулационна в блок 383 Нова детска градина и обновяване на междублокови пространства – акцентът в Бюджет 2018 за бургаски жк „Меден рудник“ Джип нацели БМВ край ж.к.”Меден рудник”(СНИМКА) Такси се завъртя и натресе в мантинелата край Меден рудник Пореден инцидент на пешеходна пътека: 21-годишен блъсна баба с висока скорост в бургаския ж.к. "Меден рудник" Извънредно! Цигани раниха полицай в „Горно Езерово“ (обновена+снимки) От последните минути! Джип и джобно Сузуки катастрофираха пред Мосю Бриколаж край бургаския ж.к.”Меден рудник”(СНИМКИ) Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник” Кошмар в жк "Меден рудник"! Кола блъсна колоездач, изскочил внезапно на пътя (СНИМКИ)
Ето докъде стигна мегапроектът за автогарата в Айтос
Ето докъде стигна мегапроектът за автогарата в Айтос Заложените средства в Бюджет 2017 г. са прехвърлени в тазгодишната финансова рамка

Всичко в категорията
Бургаският депутат инж. Петър Кънев се срещна с жители на Айтос, обсъдиха проблемите на града Селин Али е Спортист №1 на Айтос за втора поредна година (СНИМКИ/ВИДЕО) Две жени и три деца са в болница след тежка катастрофа край Айтос Гринго отговори на Софка от ареста: Не искам да я виждам! Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония Коледното настроение превзе Айтос, Белобрадият старец пристигна с джип и зарадва стотици деца (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Брутално меле край Айтос: Хвърчат линейки и полиция, размазаха се три коли Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник Съпричастност! Айтос ремонтира бюджета си, за да помогне на Камено след наводнението На втора инстанция: До месец излизат присъдите на Златко Кънев и Тихомир Петров за жесток побой и рекет (снимка) Коледарско надпяване съхранява българските традиции в Айтос
Огнен ад по празниците! Мъртвопиян мъж подпали къщата си, едва не изгоря жив
Огнен ад по празниците! Мъртвопиян мъж подпали къщата си, едва не изгоря жив Собственикът на къщата е спасен от пожарникарите, които го открили стабилно почерпен


Всичко в категорията
Несебър през 2018 година: Вижте проектите, които ще променят черноморската перла
Несебър през 2018 година: Вижте проектите, които ще променят черноморската перла Бюджетът е в размер на 65,5 млн.лева, а акцент – инфраструктурата и социалната политика

Всичко в категорията
Зелена светлина за обхода на Поморие! Почнаха да отчуждават имотите, обещават го за лятото Поморие чества 140 години от рождението на Яворов (СНИМКИ) 21-годишен младеж се заби в крайпътно дърво близо до Поморие Жители участват в обсъжданията на Бюджет 2018 за Поморие „Смълчани пред Апостола“ е темата на тазгодишния литературен конкурс, посветен на Левски Арестуваха известен дилър от Поморие със 111 таблетки екстази, 25 грама амфетамин и канабис Емигрант се върна от Англия в Поморие, за да участва в ритуала на Йордановден, извади Кръста (ВИДЕО) Потрошилият Социалното в Поморие хвърлял камъни по Общината и накрая вързал вратата: Исках да ми обърнат внимание! Дворът на СУ „Иван Вазов” в Поморие ще се превърне в модерна спортна площадка Ахелой и Поморие в трескава подготовка за Йордановден, вижте програмата им Двама застават пред съда за жесток побой в Поморие
Камерата на фаталния участък край Атия заработи, ще спрат ли инцидентите преди да построят пасарелката
Камерата на фаталния участък край Атия заработи, ще спрат ли инцидентите преди да построят пасарелката Празната кутия на устройството – като зле скалъпено плашило, изобщо не впечатляваше джигитите доскоро


Всичко в категорията
Ето как празнуват Бабинден в община Приморско
Ето как празнуват Бабинден в община Приморско Пресъздаването на ритуала ще започне на 21 януари /неделя/ от 10.30 часа на площада в Ново Паничарево
Всичко в категорията
Със съдействието на Валери Симеонов: 325 000 лева отиват за благоустрояване на община Средец
Със съдействието на Валери Симеонов: 325 000 лева отиват за благоустрояване на община Средец Парите са отпуснати от Министерски съвет. Вижте за какво ще бъдат разпределени
Всичко в категорията
Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка Улица в Младежко се превърна в дере след пороя, пътят за селото вече е проходим (ВИДЕО) Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Кметът Илиян Янчев предупреди: Река Младежка заля пътя, не тръгвайте към селото (ВИДЕО) Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв. Елена Йончева: Граничната ограда в района на Малко Търново падна (ВИДЕО) Вали първият сняг над Малко Търново, даже затрупа граничния пункт (СНИМКА)
Пострадали от потопа в Бургаско излизат на протест, искат държавата да чисти деретата (ВИДЕО)
Пострадали от потопа в Бургаско излизат на протест, искат държавата да чисти деретата (ВИДЕО) Заместник-областният управител Владимир Крумов каза, че пари няма, но е намерен алтернативен метод
Всичко в категорията
Доброто съществува! Над 2200 лв. са събрани от благотворителните кутии за малкия Божидар Жельо Вардунски с апел към държавата: Изчистете каналите и деретата, за да избегнем нови наводнения! Светлина в тунела след бедствието: Ремонтираха детската градина в с. Черни връх (СНИМКИ) Децата, пострадали при бедствието в Бургаска област, получиха събраните дарения Бургас и Камено получават още 1,4 млн. лв. от държавата за възстановяване на щетите от наводнението Ученици, огнеборци и общинари от Камено заедно на Международния ден на доброволеца След потопа в Бургаско: Разпределят 50 хил. лв. на 70 семейства за удавените им животни Читалище „Просвета” в Камено с нов покрив и салон за 90-годишния си юбилей (СНИМКИ/ВИДЕО) Важно! Обезщетяват собствениците на животни, пострадали от бедствието в Камено Читалище „Просвета-1927” в Камено отбелязва 90-годишен юбилей с грандиозен концерт и обновен салон Община Камено организира конкурс за най-атрактивна коледна украса
Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен
Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен За да бъде отслужена първата тържествена литургия в Божията обител, трябва и владишки стол


Всичко в категорията
Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Сунгурларе Брутален екшън в Сунгурларе! Младежи се нахрълиха и пребиха зверски 44-годишен мъж Община Сунгурларе в черен списък с длъжници към държавата. Бургас е сред отличниците Започна 1-годишен ремонт за 7,7 млн. лева на 23 км път при Сунгурларе (графика) Ето колко ще струва снегопочистването в Сунгурларе
Големият бум в строителството до 2008 година доведе до доста уродливи пороци по Черноморието Интервю Всички интервюта Ивелина ВАСИЛЕВА, депутат от ГЕРБ: Големият бум в строителството до 2008 година доведе до доста уродливи пороци по Черноморието
По времето на правителството, в което бях министър, изградихме 51 пречиствателни станции


Глас отвътре Всички Lentata.com, Lentata.com Страната на неограничените изпражнения По последни данни въпреки че половината от милиардното население на Индия няма тоалетни, около 53,2% от тях притежават мобилни телефони

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ) Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. "Гладстон", джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека (СНИМКИ) Бургазлийка се спъна и падна жестоко по ремонтирания бул. "Богориди" в Бургас (СНИМКИ) Шофьор си маркира паркомясто на тротоара в бургаския ж.к.”Възраждане”, за да спира старата си талига (СНИМКИ) Този мъж ограби култово заведение на пъпа на Бургас, познавате ли го? (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 21.01.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Има риск монотонният ритъм да оцвети ежедневието ви в сиво, но от вас зависи дали ще скучаете или ще се забавлявате. Ако в стоманобетонната джунгла се чувствате като овен в клетка, излезете на свобода! Разходка сред природата с приятели ще ви се отрази добре. Искате да срещнете някого!? Не разчитайте на случайността да ви събере! Обади му (й) се! Не умувайте дали си струва! Просто наберете номера и си признайте, че ви липсва, уредете си среща и се забавлявайте! Денят е добър и за запознанства, и за любов, и за лечение. Имате план за деня!? Чудесно! Придържайте се към него строго, но ако възникне съмнение, че няма да си изпълните целта, по-добре се откажете и изчакайте момента, в който сте готови за действия. Ако се налага да пазарувате, купувайте само това, което ви е крайно необходимо! Денят е чудесен за тези от Раците, които са готови да усвоят нещо ново, да учат или да експериментират. Някои от вас може да си сменят хобито. Ако сега започнете изучаването на чужд език, ще имате успех. Имунната ви система е слаба, избягвайте кашлящите и кихащите хора! Напрежението в отношенията ви с близките расте без ясна причина. Не се опитвайте да им натрапите своите мисли и чувства! Дайте им право на избор! В този ден забравете за авантюрите, защото всяка грешка се наказва! Ако изневерите, ще ви сложат и на вас рога. В живота ви настъпват промени, които обаче са свързани с миналото. Това, което не сте разбирали или не сте постигнали, или не сте поискали, сега можете да го осмислите. Ако не приемете промените доброволно, ще стане доброзорно. Не претоварвате стомаха си! Заредете се с търпение! Днес бързите действия могат само да ви отдалечат от изпълнението на целта, която сте си поставили. Възможни са разногласия с любимия човек. Избягвайте конфликтите, защото отношенията с близките ви може да се влошат! Отворете си широко очите за възможностите, които съдбата ви предоставя! Голяма е вероятността в този ден да срещнете хора с подобни на вашите разбирания. Ако имате дежа вю за нещо, което вече са преживели, усетили или видели заедно, това е знак за кармична връзка. Настроенията ви са променливи, но хората около вас могат да ви повлияят добре. Любовта ще ви навести по интересен начин. Носете тоалети във виолетов цвят! Това ще ви помогне в стремежа да следвате целите си. Добре е да сте с хематит. Този минерал освобождава от гнева. Възможни са трудности в общуването и комуникацията. В сутрешните часове може да се окаже, че сте доста изнервени. Смяна на средата пък, може да ви зареди с нови сили и идеи. Хората около вас ще ви помогнат да си вдигнете самочувствието. Любовта ще ви окриля. Вашата интуиция ще работи на пълни обороти. Опитайте се да не замъглявате усещането си с логични обяснения и съмнения! Ако успеете да се доверите напълно на себе си, ще вземете важно решение и нещата ще потръгнат. Любовта ви носи изненади. Възможно е да чувствате напрежение или несигурност. Това обаче не е причина да се отказвате от реализацията на това, което сте планирали. Търпение ще ви е нужно, но това не означава и да бездействате. Може да намерите нещо, което сте загубили. Любовта ще ви съпътства.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип