×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мартин Карбовски избухна срещу Живко "Изрода": Ако бях на спирката, щях да го изям (ВИДЕО)


Мартин Карбовски избухна срещу Живко "Изрода": Ако бях на спирката, щях да го изям (ВИДЕО)
Няма да бъда по-груб, защото БХК пак ще се захванат с мен, каза Карбовски
Тема в развитие
Помните ли арогантния Живко, който преби възрастна жена на спирка? Грозят го 6 години затвор (ВИДЕО) Зверски пребитата на спирка в Бургас Виолета: Живко ме осакати, не мога да му простя (ВИДЕО) Пребилият възрастна жена на спирка Живко се оказа вменяем, нападението било напълно съзнателно Шизофреникът-бияч Живко се дрогирал постоянно с пико Как най-скъпият адвокат в Бургас се оказа служебен защитник на Живко „Изрода” Сериозна охрана в съда за бруталния Живко, бранят го от граждански патрули Съдия Яна Атанасова направи на пух и прах бруталния хулиган Живко, остави го зад решетките Биячът на пенсионерката изплака: Малко се обидих на жената, притесняваше ме! Адвокатът на Живко разкри шокиращия му мотив за нападението: Бабата го гледала лошо! Извънредно! Арестуваха бургазлията Живко - циничният и агресивен хулиган, пребил пенсонерка Ритнатата зверски Виолета проплака пред Флагман.бг: Ако е на свобода, този човек ще ме убие! Шокираща статистика: 18 000 са психичноболните в Бургас, за 8 000 не се знае дали не са опасни (ВИДЕО) Мартин Карбовски избухна срещу Живко "Изрода": Ако бях на спирката, щях да го изям (ВИДЕО) Напрежението в Бургас расте! Група от десетина младежи дежури пред блока на побойника Живко Ексклузивно: Очевидец на зверското нападение на автобусната спирка проговори пред Флагман.бг Извънредно! Пуснаха на свобода агресивния шизофреник, който изрита възрастна жена на спирка в Бургас и й счупи крака Прокуратурата в Бургас се събуди: Започна досъдебно производство за зверски ританата жена след видеото на Флагман Ето го батката Живко, нападнал със зверски ритник непозната баба на автобусна спирка в Бургас Ексклузивно за Флагман.бг! Брутално ВИДЕО от зверския ритник на автобусната спирка в Бургас ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! Пребитата на автобусна спирка Виолета: Непознатият искаше да ме убие с ритници и камъни Брутално! Бургаска батка преби възрастна жена на спирка в ж.к. „Изгрев”, никой не посмя да й се притече на помощ
виж още
скрий
18 Май 2017, Четвъртък, 09:58 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Дано им приседнат парите, които са взели всички организацийки, за да се борят с насилието, каза Карбовски

Водещият Мартин Карбовски бе гост на сутрешния блок по бТВ и коментира темата с нападнатата от 26-годишния бургазлия Живко, който сам се определя в социалните мрежи като "Изрода". Флагман.бг раздуха скандала, който е водеща национална новина втори ден (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

"За мен този човек не е луд. Той много добре знае какво е извършил. Сега всичко го нападат във Фейсбук, а аз трябва да го защитавам. Във Фейсбук е много лесно да нападаш. Защо никой не го е нападнал на спирката? Аз, ако бях на спирката, щях да го изям. Не съм бил там и сега не искам да го нападам. Ще го попитам само: Пич, защо направи това? Реакцията на хората на спирката също трябва да се коментира. Те седят и гледат. Явно си мислят, че тази батка има право да я бие и сигурно се питат: Какво ли му е направила тая бабка? Аз също не обичам възрастните хора и съм ги "ритал" вербално, но съм възпитан да уважавам старите хора и да ставам в автобуса. Тук коментираме нещо, защото има камера. Гледах един филм, където навсякъде имаше камери и насилието изчезна, но пък нямаше личен живот, каза още Карбовски.

Д-р Цветеслава Гълъбова, директор на психиатричната болница в Курило. Искам да правим разлика между психична болест и агресия. Експертизата ще докаже какво точно е състоянието на този мъж. Той може да страда от някаква болест, но да е извършил това нападение под някакво друго давление, каза тя.

10 години правим кампании срещу насилието и резултатът е това, допълни я Карбовски и продължи в същия дух: Всички спазваме някакви европейски ценности, но никой не знае какви са тези ценности. Медиите повтарят: Бъди себе си. Ето този е бил себе си и е наритал бабичка. Това е най-лошото, че си изрод и те уважават за това. По селата е още по-страшно. Там всяка вечер има изнасилена или убита баба. Ние непрекъснато замазваме нещата и ги обясняваме с факта, че някой е луд. В България вече няма и идея за ценности. България е в ролята на тази бабичка - стара и всеки, който мине покрай може да я ритне.

Карбовски критикува остро и всички организации и НПО-а, които усвояват грантови схеми през последните 13-14 години уж, за да се борят с насилието.

Според него в случая с Живко е виновна държавата, защото не е оказала никаква подкрепа на момчето, за да бъде излекувано. В същото време се грижи за бежанци, гейове и цигани.


В категории: Животът


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
До 7
18.05.2017 15:51:22
1
6
Виж, мойто момче, когато съм гледал тоя филм ти сигурно не си бил заплануван още. Вземи прочети нещо за каптагона, кой го разпространява, къде, защо и ще си отговориш сам на въпроса. Прочети и за Пашата, Маджо и др. дружки на ББ, щото явно си малък и не ги знаеш тия работи.
13.
vse taq
18.05.2017 14:47:16
1
6
Карбовски, ти си мега малоумен! Скрий се вече някъде! Стой си там при любимите ти манговци и си се грижи за тях! Чак "пич" ще го наричаш. Как може да знаеш какво му е в главата на тва психо?! И как може да обясняваш в ефир че ненавиждаш старите хора? И ти си тръгнал натам- към старостта! Смешко голям си!Беги някъде и с ескрий!
12.
14312
18.05.2017 14:40:17
1
3
Karbovski e za lydnicata
11.
.....
18.05.2017 13:12:20
4
6
Какъв е тоя дебел клошар във студиото ?
10.
777
18.05.2017 12:51:22
7
3
Тоя наркоман карбовски на всяка манджа миродия
9.
FREE BULGARIA
18.05.2017 12:47:08
5
4
Обичам да ям вафли МУРА и после да седна на някой на...
8.
7
18.05.2017 12:39:08
2
18
Живко е само следствие на големия проблем наречен наркотици в Бургас. Вместо сега да се вайкат и да умуват луд ли е или не е, полицията много добре знае кои са дилърите на дрога в града и да започне да се върши работата по същество.
7.
DO NOMER 5
18.05.2017 12:36:54
8
2
KAV TRAFIKANT TA GONI BE...?TI NE SE RAZLI4AVA6 PO NI6TO OT TOZI IZROD JIVKO -IZRODA..POZDRAVI OT COBRA 1986 .GLEDAL LI SI GO...?
6.
Smith
18.05.2017 11:24:14
6
14
Момчето е шизофреник - тревата само е отключила симптомите. Едни скачат от терасите, други ритат баби по спирките. Проблемът е, че не е въдворен в специализирано заведение за наблюдение и лечение и затова е виновна основно липсата на държава...
5.
От най-добрия град за живеене!!!
18.05.2017 10:45:18
6
34
Гласувайте още за Боко Тиквата, най-големия трафикант в историята на Европа! После децата ходели дрогирани и ставали шизофреници! Майката пък му давала повечко пари, щото видиш ли, разполагали....идея си нямала че ще ги харчи за амфети. Ей от това криворазбрано родителство се отглеждат наркоманчетата!
4.
Жалко
18.05.2017 10:44:33
5
22
това е резултатът от домашното възпитание. ПРостотията и селянията не бива да получават свобода. Дори негрите в Гана имат повече морал от българите
До номер 3: Ае неграмотник, от всички държави, които свалиха комунизма, само България е на дъното.Проблемът не е в обществения строй, а в мозъчното количество
3.
!!!
18.05.2017 10:30:59
1
30
Да ни е жива и здрава псевдодемокрацията в НАРКОМАНО КЛОШАРСКА БЪЛХАРИЯ!
2.
Jivko
18.05.2017 10:18:08
1
2
Maika kaza che baba nesho se e razbolqla i trqbvalo danq gledam dononse opravi babanmi xaide az tragvam kam tqx
1.
H
18.05.2017 10:09:06
10
7
Ko 6e qde6 nameri mu rabota za 1000 euro i nqma ta rita idi izqj dogana det puska bejanci
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори