Напрежението в Бургас расте! Група от десетина младежи дежури пред блока на побойника Живко


Напрежението в Бургас расте! Група от десетина младежи дежури пред блока на побойника Живко
Побойникът Живко Кючуков е настанен в дома на майка си в жк „Изгрев” след излизането му от психоболницата
17 Май 2017, Сряда
Автор: Емел МАХМУД

Става въпрос за подготвяно отмъщение заради ударената беззащитна стара жена, казват наши източнициГрупа от около десетина младежи обикаля жилищния блок, където към момента е настанен в дома на майка си побойникът Живко Кючуков. Момчетата са на възраст между 18-30 години и изглеждат организирани, заканват се, че ще дежурят, докато той излезе, за да отмъстят за случката от 9-ти май с ударената жестоко беззащитна възрастна жена на автобусната спирка. Припомняме, че 72-годишната жертва - Виолета С. е бивша учителка.

Подготвящите се да нанесат удар над побойника са засечени от намираща се в близост видеокамера, както и от патрулираща полицейска кола. Напрежението се създаде, след като станаха известни подробностите от инцидента на оживената спирка, за които пръв съобщи Флагман.бг (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

В категории: Крими


118
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
118.
Славчо Жеков Ярето
20.05.2017 10:32:51
2
0
щом е така не искам да раждам от перата ще родя дете на динко той и да ме бие ще ме обича и ще ми купува обуща да съм натокан и облякън за него
117.
Еето го къде е перата
19.05.2017 00:50:09
2
1
НАЙ ПОСЛЕ БУРГАСКИЯТ СЪД ИЗКАРА НАЯВЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ЛЪЖЕЦА А НЕ ЛОВЕЦА НА МИГРАНТИ РАЗПРОСТРАНЯВАШ ДЕНОНОЩНО САМО ОПАШАТИ ЛЪЖИ ЧЕ Е ЛОВЕЦ НА БЕЖАНЦИ СЪС СВИНСКИ ОПАШИ. А ТО КАКВО СЕ ОКАЗА, ДОНОСНИК , АГЕНТ И РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ЧУЖДИ ВИДЕО КЛИПОВЕ ПЛАЩАН ЩЕДРО ОТ ИСЛЯМСКИ И ГЕЙ ФОНДАЦИИ.
След като приятел от ОЗБГ Бургас разпространи окончателните мотиви на Бургаският съд за оправдателната присъда на Петър Низамов на цяла България и стана ясно че тази мижитурка е един долен лъжец, самохвалко, самозванец, фалшив „герой“ доносник и внедрен агент на една арабска /катарска/ фондация за защита на ислямските мигранти в Европа и на едно холандска фондация за подпомагане на гей общностите.
Четем в мотивите че лицето Петър Низамов няма нищо общо с гражданският ареста на каквито и да е било мигранти нито с тяхното обезвреждане с помоща на свински опашки. Освен това от следствените материали по делото се разбира че неговите цели са били съвсем други а именно да разпространи клипа които е придобил от други лица в социалните мрежи за да може да си заработи агентурно прикритие като уж патриот. Като както се разбира от неговите обяснения в същото това време с клипа да предизвика широк отзвук в медиите и да компрометира изпреваращо усилията на всички български граждани стараещи се да не допуснат чужди граждани и радикални ислмисти да им окупират родината. От материалите по следствието става ясно че Низамов се е опитал да сътрудничи на следствието като е посочил един от бившите членове на ОЗБГ от град Поморие като извършител на тези гнусни – според Низамов деяния.
След като прочетох задълбочено мотивите на съда и допълнителните материали които ми изпрати приятел от ОЗБГ разбрах защо тази гнусна и жалка персона – Петърчо Низамов вече месеци наред плюе и храчи денонощно разпространявайки лъжите и клеветите на БХК, кръга Капитал и Протестна мрежа срещу всички истински родолюбиви и партиотични организации и личности в България. Ако си мислите че е сама за това, че всички те като организации и личонсти го превъзхождат интелектуално и разбира се организационно /защото неговите митични отряди съществуват само в дрогираната му тиква/ докато всички други имат стотици достойни българи в своите редици жестоко се лъжете.
Не е само заради това уважаеми български патриоти. Низамов е получил щедри дарения от арабската и холандската фондации /а сигурно и от кръга Капитал на Иво Прокопиев и БХК/ за да може използвайки фалшивият си образ на патриот изграден с помоща на клипа и домашното си протягане уредено му от службите и прикрито като домашен арест да започне активно контра пропаганда и маниплативно война. Война срешу всички български патриоти и родолюбци включително и срещу жени. Низамов е бил използван от службите та с помоща на зависим от тях българин живущ в момента в Чехия да бъде внедрен в средите на други европейски патриотични организации за да ги разрушава и съсипва от вътре. Това е причината и службите да ходатайстват пред съда да не го осъжда за откритите в дома му наркотици за които всеки друг обикновен наркоман отказващ да им сътрдничи щеше да бъде изпратен веднага в затвора. За тяхно съжаление чешките партии и най вече парламентарната Усвит ръководена от бивш чешки военен полицай бързо са ги разкрили и изритали с обвинения, че разпространяват постоянно манипулативни лъжи и и всяват интриги. Всеки които желае може да напише писмо на партията Удвит и да попита нейното ръководство като какъв е известен сред тях партньора в Чехия осигурен на Низамов от българските служби и БХК. Да не говорим че именно арабската ислямска и холандската гей фондации са тези които са осигури на Низамов парите с които да шета из Европа и че именно те са платили и плащат стотици хиляди евро ежемесечно на пиар агента му живеещ в момента в Холандия. СЕГА ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НИ Е ЯСНО ОТ КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ ЗА ЛУКСОЗНИТЕ МЕРЦЕДЕСИ, ХОТЕЛИ, ДИСКОТЕКИ, НАРКОТИЦИ, ПЪТЕШЕСТВИЯТА ТИ ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА И ЗА АВТОПАРКА НА БЪЛГАРИНА КОИТО ТЕ РЪКОВОДИ И ДИРИЖИРА ОТ ЧЕХИЯ
ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЯСНО! Ясно е и защо двете фондации са му регистрирали десетина профили и страници и сайтове в социалните мрежи и нета с помощта на които той И НЕГОВИТЕ ЩЕДРО ПЛАТЕНИ ПИАРИ ОТ Холандия спокойно могат да плюят по всеки българин които го превъзхожда като предварително го блокират за да не може да реагира. И за да ги използва да всява раздори, лъжи и интриги сред патриотичната общност и групи в страната опитвайки се да ги разрушава по заповед на службите. Още по подлото е че Низамов по време на следствието и пред съда се опитва непрекъснато да натопи член на ОЗБГ от Поморие като извършител на тези уж анти хуманни деяния и арест на мигранти, след като именно ОЗБГ са тези които ме дадоха шанс да се изяви и да съществува. Явно това долно лекенце и самозванце не може да се успокой и да преживее, че член на рководството на ОЗБГ беше избран за Почетен гражданин на Бургас докато той не става дори за боклука. Сега вече всички си обясняваме защо толкова яростно и денонощно този прекръстен плазмодии Петърчо плюеше и разпространяваше купища долни лъжи , клевети и интриги - изготвяни му от писарушките на соросоидният кръг Капитал и Икономедия. Просто службите са знаели че истината рано или късно ще излезе наяве и са го карали да бърза докато все още може да използва легендата че уж е ловец на мигранти. Та да може по лесно да измамят заедно с него народа и да унищожат още в зародиш всякаква Национална съпротива Преди истината да излезе наяве. За това са го и пращали на митингите организирани от всички други отдавна съществуващи патриотични и национално отговорни организации. За да може използвайки фалшивата си легенда както стана ясно на делото да ги измами и действайки от вътре да ги съсипва. Но явно Бургаският съд не координира добре дейността си с местните служби и взе че публикува мотивите за оправдателната си присъда. И от нея стана ясно че Петърчо Низамов никога не е бил ловец на мигранти нито е слагал свински опашки. А е само разпространител на един чужд видеокпип и то съвсем целенасочено. За да може да предизвика ареста си и да си изгради алиби и имидж уж като борец срещу мигрантите. И докато се е протягал няколко дена в ареста е бил обгрижван от службите с които после редовно се е срещал и в къщи- докато са го подготвяли за тази отвратителна роля. Но съда публикува мотивите и балона най после се спука. Станаха ясни и щедрите му ислямски и гей спонсори като арабската фондация от Катар която финансира неговите пиари и гейфондацията от Холандия. ОЗБГ както и още няколко други български организации /по всяка вероятност и Национална съпротива/ вече разполагат с техните пълни названия, адреси, предмет на дейност и данни.
СРАМ, СРАМ, СРАМ! Срам и позор за поредният предател и слуга на ислямистите и на педалите от Западна Европа! Петърчо защо ти трябваше да се правиш на ловец и да говориш за някакви си съществуващи само в болното ти наркоманско и шизофренично въображение свински опашки. Защо не си гледаше бизнесчето с турските фирми и с трафикантите от Турция с който работиш отдавна а стана за смях и позор в цяла Европа. Срам и позор за това измекярче и самозванче присвоило си -
както сам си признава в съда, чужди заслуги. Така както нагло си присвоява заслугите и и труда и на двамата си юристи, като представя всичко което те правят в полза на някои страдащи българи пак като своя лична заслуга! Позор и вечно презрение за това продажно, нещастно и жалко боклуче, доносник и слуга на БХК!
А това са мотивите на съда разпространени и в БЛИЦ. Те са си ги взели самостоятелно а не са им предоставяни от ОЗБГ
116.
Смях
19.05.2017 00:47:58
3
0
Хайде отговорете си сами. Ако искате да биете някой ще го обявите ли във фейсбук? Нали ще предопредите така жертвата и МВР а планът ви ще бъде осуетен. Няма логика нещо. Или Перата го е страх и търси подкрепа или прави ПР за пред курвите.
115.
сисо
18.05.2017 19:33:29
4
0
Към № 110 В психото този изрод е бил затова, че е наркоман! Той трябва да си получи заслуженото иначе става още по-страшно!
114.
Mephisto
18.05.2017 16:35:51
3
2
Къде е онзи кавал Перата дето се дуеше как ще защитава жените?
113.
Костик
18.05.2017 15:24:58
1
1
Само подобни изчадия ли останаха в 19-ти блок?Добре направиха/хме тези,които отдавна се махнахме от там.
112.
do 100
18.05.2017 15:09:32
0
1
Колко пари му искаш? :)))))))))))
111.
Petq
18.05.2017 11:36:57
5
0
Bravo malko mu e
110.
ГОСТ
18.05.2017 11:28:41
10
1
Преди години психично болните всеки месец ходиха в психото на контролен преглед, изписваха лекарства, инжекции и общо взето имаше контрол на ситуацията. Сега е една разпасана команда, без отговорности, дори психично болните са с много правомощия. Това е истината. Болните са защитени, здравите-да се спасяват както намерят. Накъде е тръгнал този свят????????
109.
ba4kator
18.05.2017 11:09:21
10
0
И ко, спрели ги от полицията за проверка и ги питали "ко прайте тука е момчета?" И те отговорили " Ми нищо чакаме живко да го бием", а полицайте казали "Аа ми хубу лека вечер" ???
108.
Sten
18.05.2017 10:30:02
10
1
Абе в кой блок живее точно тоя Живко и на кой етаж? Искам и аз да го поеба малко. Ако го засечете някъде дришльото пишете вече му видяхме фейса и няма къде да се скрие. трябва спешно да го пратим в ортопедията на контролен преглед.
107.
ViP
18.05.2017 08:49:27
19
1
Бургас....град на закъснелите психясали и наркоманизирани мутри !!!
106.
БУНАК В БУРКАН
18.05.2017 07:40:31
5
2
МАДЯТА МИ БУКФАЛНО ЦАФТЯТ УТ ИУФОРИЪ
105.
До 104
18.05.2017 04:17:31
1
1
Над 2000 мигранти са били възпрепятствани да преминат от България в Сърбия, а 24 трафиканти на хора са били заловени за по-малко от месец в опит да се ограничи притока на мигранти, опитващи се да достигнат богатите страни в Европейския съюз през Балканите, съобщават сръбските граничари, цитирани от „Асошиейтед прес”.

Кое не ти е ясно?
104.
До 103
18.05.2017 03:41:55
10
6
Стига пиши глупости бе човек. Пуснахме 3000 мигранти от които 35% са жени и деца, а 80% от тези 3000 имат документи за самоличност и вече тук едва ли не да се готвим за война с/у Ал Кайда, ИДИЛ и Османската империя! Пак си чел небивалици от пропагандата за свалянето на мутрата Бойко Главата!
103.
POKAZATELEN SLU4AI
18.05.2017 02:05:47
6
5
KAKVO NI 4AKA KATO NI NALAZQT MIGRANTITE.STQGAITE SE I DUPE DA VI E QKO.
102.
Пълни тапаци !
18.05.2017 01:43:16
18
2
Направете го жертва сега тоя плужек !!! Тея дето го чакалят са същите калъфи като него !!!
101.
ДО 82.Куку
18.05.2017 01:39:36
8
1
След всичко ,което изброи ние сме най-добрия град за живеене , представи си в другите градове какво е. хахаха
100.
Random
18.05.2017 00:36:07
5
5
Prodawam tablet asus vivotab
99.
Славчо Жеков Ярето
18.05.2017 00:35:46
4
3
kam jinata det pische otmoe ime:ei gaz neobarsan shi ida predt twoq blok shta debna dokat nemise doibe,shti nachopq jenskite rachichki rasmer 25sm rachichka jenska pedalska,shi naema Edin awyobus chavdar,shimu sloja perdeta shigo parkiram pred ofiza na marshata kasabova,ishta isnasilvam vatrre kat mangal uchenichka,mauaktu pytkata daiba palqk
98.
Случаен
17.05.2017 23:59:41
7
2
96-ти,само потвърди това,което написах,че се възползват от ситуацията да си правят реклама и че са отишли пред блока заедно с медиите,което от своя страна изключва възможността за саморазправа,а само стойки,чупки и лоши погледи.Естествено това се прави,защото са наясно,че въпросния е обикновен квартален дришльо и знаят,че няма как да им се противостави и да организира някой в негова подкрепа.
97.
Жалко
17.05.2017 23:42:33
3
1
От 100 коментара да има 80 човека реални. От тях 49 да бяха организирали протест с познатите си щеше да има по-голям отзвук. Даже и по национални телевизии. Такива причакванки дето няма да стане са без смисъл сега. А жоя не му мърда на този упадък...
96.
Do 95
17.05.2017 23:20:39
30
2
Случаен, много плосък начин на мислене имаш. Перата да го бил издебнел тайно :)
Перата го прави по този начин:
1. За да се усетят всички останали патриоти
2. За да покаже на полицията че не си вършат работата
3. За да се разчуе случая още повече
4. За да покаже и на други хулигани, че при подобен случай той ще е там
5. И най-вече старицата да разбере че има подкрепа и се търси сметка на помияра, който я нападна.
За това го прави по този начин, публично, сега разбра ли?
95.
Случаен
17.05.2017 23:13:04
14
8
Някакъв си прави реклама,а странджанските овчари седнали да се превъзбуждат,че някой друг ще им свърши работата.Този,ако смяташе да свърши някаква работа щеше да го издебне сам и да го спука от бой,както спомена някой,а не да събира 10 човека и да звъни в редакциите,за да ги отразят какви радетели за справедливост са.
94.
Данчо Лаифа (мангала)
17.05.2017 23:08:54
10
1
искам да се оплача Митьо ме изнасили
93.
Rukula
17.05.2017 23:05:47
6
0
Еба мъжки задници, за предпочитане депутатски
92.
Stoio
17.05.2017 23:04:29
5
1
Продавам крушова ракия
91.
Добри Груев - чикиджията
17.05.2017 23:03:43
3
0
Искам да еба Диян Тончев камбаната
90.
Перата президент и премиер.
17.05.2017 22:48:47
19
1
Къде е смешната бургаска полиция пълна със страхливци и клоуни? А къде е комичната прокуратура, която е фрашкана с магистрати олигофрени? Измекяра който преби възрастната жена като куче, сега си пафка цигарата на топло у дома, а старицата бере душа в ортопедията и не се знае дали ще може да ходи до края на живота си.
89.
do^60
17.05.2017 22:43:58
1
1
Pedal !
88.
do^60
17.05.2017 22:43:14
0
0
Pedal !
87.
Do dalakmana
17.05.2017 22:36:17
7
0
Ako znae6 kak 4ukax natalia dokato be6e vatre razbih q 6to sperma izqde ina4e mnogo tqsna I tova tratlesto dupe v neiniq golf pone 10 pati sam I palnil usti4kata I zanapred 6te e taka sladuran4o
86.
Парламент
17.05.2017 22:32:25
3
1
Добре че глупаците не дежурят тука
85.
Вилин Стаматов
17.05.2017 22:28:51
6
8
Браво на Низамов,. Присъединявам се към написаното по-долу ... Ех ако имаше по 20-30 Низамовци във всеки град .... щяхме да живеем в един по-чист Свят.
84.
Славчо Жеков Ярето
17.05.2017 22:26:37
10
4
Пера ако му разбиете главата на тоя ще ви духам на цялата банда и ще ти родя дете специално съм си наврял отзад аналната огърлица с големите топчета и чакам новината с треперещ и леко разширен анус
83.
78
17.05.2017 22:03:26
20
4
СЮнет ли ще му направищ май минет
82.
Куку
17.05.2017 21:53:15
25
4
Убийства, грабежи побоища, саморазправи, наркотици в училищата, всекидневни катастрофи по бургаските разбити и тесни улици, презастрояване. Съдът и полицията са в кома. В същото време Бургас е най- добрия град за живеене! Вие майтап ли си правите!?! Остана само племенникът на някой ояден общинар да кацне на Слънцето, ама вечерта, че през деня ще се изпоти от жегата!
81.
И.В.
17.05.2017 21:40:34
13
0
Хем да го бият хем да го еб.т
80.
До 72
17.05.2017 21:35:24
7
6
Кви рижи бе тъпак? Ония Рижата го умря преди 10 години а Перата с брат му не се имат даже Симеон е ял на няколко пъти як бой от Низсмов заради подобни изтъпления.
79.
Браво
17.05.2017 21:33:02
3
8
Като няма държава има Пера :)
Някой може ли да му каже коментара си в лицето му? Май не! Щото сте смешници страхливи.
78.
Иво Борисов
17.05.2017 21:31:25
7
3
Ако го хвана този Дет се пише Динко, далакмана, дето плюе по Низамов, ще му направя СОНЕТ .
77.
Koi e trola
17.05.2017 21:30:09
2
4
Abe koi e toq trol deto Samo si amend Nikovete? Dinko bil, Majka si bil.
Perata da ne the hvane I teb?
76.
Do 71
17.05.2017 21:27:57
6
3
Перата не беше ли внук на Поп Георги дето има паметкик в центъра на църквата Кирил и Методий? От село е майка ти дето сте му духали и двамата.
75.
Динко от ямбол
17.05.2017 21:27:09
30
4
Пера ще доидете ли с твоита банда наркомани да издоим козите че не мога да се справя сам? Ще ви взема пико и 2 циганки.оставете тая работа на топ ченгето калоянов. Тои като се вьрне от рибарника ще се заеме.
74.
Някъде трол е нападнал форума
17.05.2017 21:25:58
7
8
Кой е този педал дето пише коментари с 19 в секунда против перата? Да не е някой ебан от него като тоя дето сега ще яде хуя?
73.
Истината
17.05.2017 21:23:59
8
11
Петата дето залови нелегалните мигранти със двинските опашки е единствения смел мъж в Бургас. И някои мишоци го плюят ли? Ако бях на него не бих си мръднсл пръста за такива п.тки като вас. Срам ме е от вас . Не бих се върнал в тъпата комплексирана България ... мишки.

Евала Низамов, Евала Пера,
ебете си майката бургаски мишки.
72.
Бандата на рижите геюве
17.05.2017 21:23:51
13
3
Вие ли ще правите правосьдие бе геитаци хаха никои не ви има за хора бепаразити, скоро пак щевиизприберат да ви гният кокалите.паляци вие сте наи големите отрепки
71.
Гугъл Аналитик
17.05.2017 21:23:08
16
3
До Пловдивчанин: Майнааа,той Перата не е от Бургас а от Странджанските села..... Ама вие от Пловдив сте същите дрисъци,та затова го възхваляваш ;)!
70.
Смях в залата
17.05.2017 21:20:06
28
6
Кои кои перата и бандата му от наркомани дето тормози града от години.мале мале до каде я докарахме.вие сте по долни и от това куче бе изроди скоро видях как пак са праите на вьрвежни гладни мишки.
69.
Валери Симеонов феса
17.05.2017 21:18:19
5
4
Валери Симеонов и сайта му флагман защитават побойника НС бабата... патриоти Ама на най си. Истинския патриот е този пред блока му.
68.
Данчо лаифа ( мангала)
17.05.2017 21:17:17
7
8
И аз бия бабите.кои ще ми каже нещо?? А кои
67.
Истината боли
17.05.2017 21:16:21
5
9
Браво На Петър Низамов Перата.
Ей ако имаше повече Низамовци.
А коментарите срещу него се срещат само във форумите на Флегман :)
Защото Флегман е собственост на Феса Далавери Симеонов
66.
Flagman
17.05.2017 21:15:41
6
11
Flagman tapi podligi , Zashtitavate tozi bokluk I razvalwte rabotata NA momcheta deto go chakat dolu.
65.
Иван
17.05.2017 21:13:30
8
13
Пера убий го !
После плюете Низамов, а човека ви пази и се забърква в неприятности заради вас а плащаме данъци за полиция.
64.
До Перата
17.05.2017 21:12:36
27
7
А геят Перата защо не го издебне и да го набие сам а цял отряд сформира,отряд от наркомани същите като пребилият жената.... Издебне го,свърши работа и тогава се хвали бе мишкоооо!
63.
Илко
17.05.2017 21:11:47
10
1
Дано му избие зъбите и счупи таза .
62.
Петър Низамов е
17.05.2017 21:10:52
5
9
Единственият смел бургазлия . Къде сте другите?
61.
Stoyan
17.05.2017 21:09:59
3
6
Bravo Pera , da go duhat strahlivcite.
60.
Пловдивчанин
17.05.2017 21:09:06
5
16
Бургазлии са най-големите мишоци. Не знам как Петър Низамов Перата се е родил сред толкова смешни мишкуващи злобарчета , пишещи от завист коментарчета
59.
Дьлакмана
17.05.2017 21:08:26
2
6
И аз ще доида ама нямам очи щото и аз бия бабите.а и сьм мн насран пак ще ме приберат.и ще лапам на мангалите вьтре
58.
Ilian
17.05.2017 21:06:47
6
8
Dj toq Perata e golqmo lice . Brat Za brata .
Da jivee Balgaria
Nqmam Kirilica izvinete. V chujbina sam. I Tuk Nizamov ima mnogo poddrajnici.
57.
Динко от ямбол
17.05.2017 21:05:40
21
2
Пера няма да идвам братко.взе да се агне едно от животните ще го израждам.пьк и мн пари бензина до бургас
56.
Браво Пера
17.05.2017 21:03:49
5
12
Има значение, защото всички сте малодушни смешници и само Петър Низамов има смешостта сам да си създаде проблеми на себе си като реши един ваш.
Респект Пера !
55.
Оффф
17.05.2017 20:59:15
14
1
Абе какво значение има кой ще го пребие този боклук? Някой бутнал пари под масата на "неподкупните" бургаски съдии и тоя се отърва. Въпроса е само, няма ли кой да пребие и свинята дето го е оневинила!!!
54.
Браво!
17.05.2017 20:56:01
13
3
Горката жена в момента се страхува за живота си и едва ли някога ще преудолее тази травма. Нека тези момчета я посетят и й вдъхнат и малко кураж, че не е съвсем сама и беззащитна!
53.
Браво!
17.05.2017 20:52:08
23
3
След потресаващото бездействие на хората на спирката, това е някаква надежда, че не сме толкова смазани, жалки отрепки, а все още има живец и самосъзнание в нас. Винаги съм била срещу агресията, но в този случай за назидание този се надявам да го спука от бой момчетата, дето го чакат! Било му второ нападение на възрастна жена, ми затворете го някъде или го дайте на тези младежи да го превъзпитат!
52.
Петя Георгиева
17.05.2017 20:51:46
5
2
Извинявам се за печатните грешки имах предвид брадва, и нашата.
51.
e
17.05.2017 20:51:16
18
2
Потреен съм. Някои дори си хапваха баничка по време на този позорен акт!
Няма гражданско общество! Квото и да стане в БГ се приема за нещо нормално! Автобуса изобщо не трябваше да потегля ,а да изчака полиция и линейка!!!
50.
Д-Р по право Перата
17.05.2017 20:50:52
13
6
Аз съм гей.
49.
Дьлакмана
17.05.2017 20:48:28
5
4
Аз щеше да доида ма сьм много насран, да не ме приберат а и нямам очи и аз бия бабите, ма мен кои ще ме бие а?
48.
Петя Георгиева
17.05.2017 20:47:48
15
3
Да браво на тия момчета, че ще натупат един побойник който уж е с психични отклонения. То всеки убиец или побойник в нашат държава е луд. Щото има кой да бута под масата. Преди много години едни мургави братя насякоха дядо ми с прадва. Не ги осъдиха защото били непълнолетни и не асемилирали какво правят. А истина беше че бащите им бутнаха телета и пари на власт имащите прокурори.
47.
Перата
17.05.2017 20:46:31
16
2
Динко идваи ще колим прасето, взимаи гумени ботуши, горелката и повече капрон.сега маноел ще прави греена ракия, и почваме.а калоянов да ходи на джомбиш пак.
46.
Динко от ямбол
17.05.2017 20:42:40
20
3
Пера еи сега идвам и аз братко, само да издоя козите и да налея бензинче на мерцедеса и идвам.много са бия
45.
eee bravo
17.05.2017 20:34:40
15
2
САМО ЗА ИНФОРМАЦИЯ.

В психото БУРГАС има една деж.кола за цял Бургас с един санитар и шофьор работищи до обяд, и един човек охрана на около 60г. дядка на входа !!!! ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО 24ч. на ден викат МВР то за помощ..полйцаите от 05 РУ са като дежурни санитари там и звероукротители нон стоп.!!
44.
Оня
17.05.2017 20:27:37
11
17
Големите смелчаци тръгнали десет чобанина на един луд да скачат.
43.
До 39
17.05.2017 20:25:39
15
1
Казах, че не го защитавам!Като видях видеото си представих, ако беше майка ми. ..Пази боже! Но Низмов да подпука дилърите, не да дрожи с тях.Ами ако е синът ви и .. Какво правим.
42.
Пер Фавор
17.05.2017 20:24:50
20
2
Живко отваряй, мариячи са ти дошли, серенада да ти правят.
41.
Дано направи клип
17.05.2017 20:17:35
17
5
Петър Низамов ще го хване , гарантирам . Дали ще е днес, утре , вдруги ден, след седмица. Ония ще го прекара и само се моля да има клип да гледаме !
40.
БГ резил
17.05.2017 20:13:47
16
2
Aaaa ше дойдете и вие на моята - саморазправата е изхода! Следващия доста ще си помисли дали да понечи да прави нещо подобно, като знае какво го чака!
Обаче бързате. Млади сте още и не траете..... Тоя педал поне един месец няма да си покаже черната мусура навън. Малко по-търпеливи трябва да сте. Аз ще поизчакам, търпението винаги се възнаграждава! Но и така е добре - да усеща присъствие!
39.
До човек
17.05.2017 20:06:44
22
3
Ами като няма институции, има Пера :)
Ако беше майка ти? Пребитата от това "болно момче"
38.
Nano
17.05.2017 20:04:49
6
7
Pak Perata , pak vsichkii Chakat na nego .
Kade ste drugite , kade ste?
Bravo Pera
37.
Човек
17.05.2017 20:03:43
21
8
Не защитавам постъпката на момчето. Но според мен, трябва да се пребиват дилърите, който пробутват на децата всякакви лайна.Това момче е син на някоя женица, която най -много страда.Той е бил нормален тинейджър, преди да му дадат дрогатта убиец.Мисля, че вина имат долните дилъри.
36.
Стойчо
17.05.2017 20:02:22
15
8
Ловът на мигранти върви с лов на лоши хора. Това ми харесва. Започвам да му симпатизирам на този Низамов.
35.
spas
17.05.2017 20:01:54
32
3
А не бе - вестник ще му четат .....

И аз ако го видя и аз ще му набия 3-4 юмрука на гадината мръсна ...
Като видях жената все едно е моята баба .. толкова немощна и безпомощна е ... този човек буквално я е осъдил на смърт причинявайки и такава тежка травма ...
Не трябва да остане кост здрава по него ..
34.
Евала на низамовците
17.05.2017 19:59:57
11
11
Браво На Петър Низамов Перата.
Ей ако имаше повече Низамовци.
А коментарите срещу него се срещат само във форумите на Флегман :)
Защото Флегман е собственост на Феса Далавери Симеонов
33.
Цонев
17.05.2017 19:57:10
11
1
Да Ви питам Флагман вие за медал ли го чакате пред блока???
Бил болен ми да го лекува държавата а не да покрива сметките на бай мангал
.боя ще му е малко
32.
батка
17.05.2017 19:56:10
23
3
Полицайте само знаят да реват за превилегии и ниски заплати . Щом Перата наркомана ще ви оправя да ви е.. и държавата и града скапан.Тука всички са наркомани . В 98бл. В МЕДЕН РУДНИК на 4- или 5 ляв беше наркомана който продава стоката си,преди 2 часа му доставиха .ченгета що седят ,или май тяхни неща продава? КАК МОЖЕ СЕ ЧУДЯ ДА ПРОДАВАШ НАРКОТИЦИ И ПОЛИЦИЯТА ДА СЕ ПРАВИ ,ЧЕ НЕ ЗНАЕ !!!
31.
Убий го
17.05.2017 19:54:42
11
9
Давай Пера смачкай мишока .
30.
Живко
17.05.2017 19:53:56
14
3
Махайте се уееей ще ви замеря с компоти и мушмули
29.
Flagman pedali
17.05.2017 19:53:05
8
3
Flagman, zashto glasuvam s minus a se vdigaa reitinga NA komentar 21 . Maj naistina mrazite tozi perata.
28.
Браво!
17.05.2017 19:51:25
16
2
Съблечето го гол и го пуснете по центъра! Е, и два шамара преди това :) успех!
27.
Случаен
17.05.2017 19:50:50
20
5
Ако тая гад има шизофрения. той животът го е набил вече,това е много коварна болест, по-добре не пипайте там,където господ е барнал вече.Ако се окаже,че симулира викам да му наложим системен тормоз по бургаски...
26.
Мирко
17.05.2017 19:50:26
12
6
Задължение на всички е да отидем и да го пребием, но тук като всички сме страхливци, Петър Низамов ще ни върши работата
25.
Петър Христов
17.05.2017 19:48:47
15
2
Браво,трябва да има възмездие,след като държавата не предприема адекватни мерки,хората трябва да реагират.
24.
Иван Стоянов
17.05.2017 19:48:29
17
4
Браво на този дето е долу.Не го знам какъв е пера ли е Ама Евала ...
23.
Perata I Kukite
17.05.2017 19:46:56
6
4
Perata pak li ste varshi rabotata na Juliet?
22.
Флагман духате ли?
17.05.2017 19:45:28
17
6
Колко са жалки от флагман сами да си пишат коментари, при положение , перата ги осъди и им взе 30 Хил. Сега го портят на полицията , че е отишъл да накаже този боклук. Флагман педали.
21.
do 15
17.05.2017 19:44:09
23
11
Перата- този помияр колко поразии направи в града а сега се прави на патриот. Това момче трябва да си понесе наказанието за стореното но не е Перата човека,който да го наказва и той колко пребити момчета има с групичката си без да има причина.
20.
Чичо Минко
17.05.2017 19:43:26
7
1
В кой блок е тоя мъжкарррр
19.
Petkan
17.05.2017 19:42:02
33
8
Тоя боклук Перата какво сега се праи на защитник на беззащитните лично сме го виждали как неговата компания скачат и пребиват по 2-3 души един човек и той стои беззучястно, и него сме го виждали как пребива хора! Сега на праведен тръгнал да се прави! На него и останалите отрепки от бандата му кой ще въздаде справедливост?!
18.
do 15
17.05.2017 19:41:34
30
10
Перата- този помияр колко поразии направи в града а сега се прави на патриот. Това момче трябва да си понесе наказанието за стореното но е Перата човека,който да го наказва и той колко пребити момчета има пребити с групичката си без да има причина,
17.
Иван
17.05.2017 19:37:20
15
29
Пера убий го !
После плюете Низамов, а човека ви пази и се забърква в неприятности заради вас а плащаме данъци за полиция.
16.
Гражданинът Кейн.
17.05.2017 19:27:44
21
3
Момчета, по миризмата ще разберете къде живее - по миризмата на мърша и насрано от страх.
15.
Перата е долу
17.05.2017 19:27:00
24
7
ПЕТЪР НИЗАМОВ - ПЕРАТА и компания СА ДОЛУ ПРЕД БЛОКА МУ
14.
Ха
17.05.2017 19:22:37
42
3
Браво на момчетата!!! Мир на праха на съдебната ни система!
13.
13
17.05.2017 19:18:23
43
2
Еми браво! Какво друго може да се каже! Като няма правосъдие- създаваме си го. Ама да вземе една група да се прехвърли и към този, който го е оневинил този изрод. Щом Динко може да лови мигранти, защо да не може тези момчета да ловят психопати?!?
12.
Малък Петко
17.05.2017 19:14:21
25
4
Малък Петко към войводата, когато чорбаджията ги предаде:

"Войводо, от сега давам заявка, много моля, ако на тоя му се издаде смъртна присъда, да ми разрешите лично да му прережа гърлото."

Перифразирам:

"Много моля, да ми разрешите да убия с камъни или да прережа гърлото на изрода Живко Кючуков".

Ами утре ако пребие баба ви или майка ви?!
11.
дядо
17.05.2017 19:13:41
20
2
Скопяване!
10.
..,,,
17.05.2017 19:09:58
44
3
Браво момчета , да си знае боклука
9.
KKkkk
17.05.2017 19:07:29
43
1
След като живеем в дивия запад, да му нацепят камбаната по дивозападски. А да го видим, какъв мъж е с други мъже. МАзут долен!
8.
Taka se pravi
17.05.2017 19:06:40
54
2
Но проблема е по голям. Както всеки вижда хората са принудени сами да се справят, защото държава няма. А би трябвало да има институции.
7.
123
17.05.2017 19:03:57
54
0
олелеее, тоа ще го дерат като заклано яре... наслука момчета, само гледайте да не пребиете някой невинен
6.
!!!
17.05.2017 19:03:40
61
2
Браво на момчетата !
5.
Народен съд
17.05.2017 19:01:20
63
4
Отрепете го тоя изрод! Да последва съдбата на психопата Горан дето хвърляше кръстове по улицата! Да го заравяме и да го забравяме! Народни наказателни отряди. И саморазправа! Това е спасението. Където няма правосъдие, има саморазправа.
4.
DW
17.05.2017 18:59:02
83
3
След като полицията не може да се справи, ние гражданите взимаме нещата в свои ръце.
3.
Гражданинът Кейн.
17.05.2017 18:57:27
58
1
Да му натрошат кофата и пак му е малко. А оная която го е раждала да го праща в затворническата психиатрия. Тоя преди време нападна и още една възрастна жена на пазара на Велека.
2.
флегми
17.05.2017 18:56:34
18
23
ами говорете още и няма да се събират големи филмари сте, само филми прайте, аре оставете го да си живее живота - ЖИВОТА САМ ЩЕ МУ ОТМЪСТИ! Господ също си знае работата
1.
Ю
17.05.2017 18:56:24
64
1
Маняк излизай да ни риташ! Или виж измисли нещо да сложиш край на жалкото си съществуванв. Така няма да те унижаваме а и ще си от полза и за себе си.... Скачайййй мършооо
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Тема в развитие
» Биячът на пенсионерката изплака: Малко се обидих на жената, притесняваше ме! » Адвокатът на Живко разкри шокиращия му мотив за нападението: Бабата го гледала лошо! » Извънредно! Арестуваха бургазлията Живко - циничният и агресивен хулиган, пребил пенсонерка » Ритнатата зверски Виолета проплака пред Флагман.бг: Ако е на свобода, този човек ще ме убие! » Шокираща статистика: 18 000 са психичноболните в Бургас, за 8 000 не се знае дали не са опасни (ВИДЕО) » Мартин Карбовски избухна срещу Живко "Изрода": Ако бях на спирката, щях да го изям (ВИДЕО) » Напрежението в Бургас расте! Група от десетина младежи дежури пред блока на побойника Живко » Ексклузивно: Очевидец на зверското нападение на автобусната спирка проговори пред Флагман.бг » Извънредно! Пуснаха на свобода агресивния шизофреник, който изрита възрастна жена на спирка в Бургас и й счупи крака » Прокуратурата в Бургас се събуди: Започна досъдебно производство за зверски ританата жена след видеото на Флагман » Ето го батката Живко, нападнал със зверски ритник непозната баба на автобусна спирка в Бургас » Ексклузивно за Флагман.бг! Брутално ВИДЕО от зверския ритник на автобусната спирка в Бургас » ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! Пребитата на автобусна спирка Виолета: Непознатият искаше да ме убие с ритници и камъни » Брутално! Бургаска батка преби възрастна жена на спирка в ж.к. „Изгрев”, никой не посмя да й се притече на помощ
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите
След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите Тодор изпада в трудна ситуация, защото не може да се откаже от „Виваком”, тъй като има опасения, че след като се усетят, че са го загубили като клиент могат да пуснат договорите в действие

Всичко в категорията
На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ) Станка Полицайката пак вмириса баровското село Маринка, превърна къщата си в сметище (СНИМКИ) Загадка на деня: Това Бургас ли е или село в северозападна България? (СНИМКИ) „Възмутен татко” в сигнал до Флагман.бг: Два часа обикалям във „Възраждане”, няма къде да паркирам Войната за паркоместа в ж.к."Славейков" загрубя, в блок 37-и скочиха на съсед Гневен бургазлия! Полицаи запушиха ул."Шейново" до СУ "Иван Вазов" На вниманието на ДАИ Бургас! Копърки и нелегални бусове дебнат за туристи в Слънчев бряг Ужас! Мъртви плъхове изплуваха в морето край Морската гара в Бургас (СНИМКИ 18+)
Скандал! Лидерът на крайнодесните в Германия била хомосексуална?
Скандал! Лидерът на крайнодесните в Германия била хомосексуална? С партньорката си от Шри Ланка отглеждали децата си в Швейцария
Всичко в категорията
Общински съветници се скараха заради наркоплантация
Общински съветници се скараха заради наркоплантация Заради нивата от 7 дка са разпитвани представители на три политически сили


Всичко в категорията
Ад на пътя! Бус се преобърна край морето, 8 пътници са в болница (СНИМКА) Ще ви побият тръпки! Ето кои са най-богатите наркобарони в историята БГкамион с мигранти е спипан на турско-гръцката граница Първи подробности за бруталното убийство край Пловдив - застреляният в главата син бил... Брутално убийство! Бивш вонен застреля сина си в сърцето и главата Кървава вендета от ревност в „Мания“: Охраната на сина на известен бизнесмен смля от бой гаджето на бившата му Нов ужас в Лондон! Банда пръска с киселина минувачи пред търговски център, има ранени (ВИДЕО) Жестоко убийство! Манекенката Яна бе открита мъртва до бебето си Стрелба заради сина на убития преди 14 години кримигерой Гипса Шок! Як дървар изнасилвал с часове лекарка, оказала му спешна помощ (СНИМКИ) Ужасяващо! Майка закла двете си деца и каза: Черната сянка ми каза, че в тях се е вселил дявола и трябва да ги убия
Три години след бягството от затвора! Осъдиха култовия бургаски гангстер Шливата
Три години след бягството от затвора! Осъдиха култовия бургаски гангстер Шливата Гюров изчезна от затворническото общежитие заради непълнолетно момиче

Всичко в категорията
Съдът остави в ареста ученика, ударил с кол учител в Садово Ще оставят ли зад решетките циганина, пребил учител в Садово Арестуван след спецакция оборотен дилър от Бургас отърва затвора, вижте защо Кръвожадните Диана и Станислав остават зад решетките, продължава издирването на съучастника им в отвличането и гаврите с бургазлия Циганинът Атанас поиска свобода с абсурден мотив - имал много деца, прокурор го попиля, а съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг! Сблъсък на две дами за Окръжната прокуратура в Бургас Само във Флагман.бг! Росица Темелкова поема Окръжния съд в Бургас Протакат делото за мелето заради рокерите на Путин, биячите могат да отнесат сериозни присъди Наркотрафикант влиза за дълго в затвора, опита да прекара 3 кг дрога през България Какво стана, нали БСП щеше да се променя? ВСС пенсионира бургаския съдия Георги Кошничаров
Родни богаташи: Месарски и зърнени босове търсят и купуват имоти за над 1 милион евро в топ центъра Пълна мистерия! Данъчните издирват 13 млн. лева, къде са изчезнали? Успех за милиони: Как българи създадоха една от най-популярните игри Зукърбърг обяви изненадваща новина за бъдещето на Фейсбук (СНИМКА) Бургаският депутат Димитър Бойчев: Китай е добър пример за внедряване на съвременните технологии След 3 години в Central Park Burgas ще се живее и работи вдъхновено След приема на австрийския посланик в Бургас – вижте още кои области поема почетният консул Радостина Мишинева (СНИМКИ ) Ново 20: "Mтeл" пpoмeня имeтo cи, вече ще се казва... НАП: 1289 фирми държат в касите си над 1 млн. в брой Започна строителството на суперкомплекс за 60 млн.евро в Бургас, ще е готов до три години (СНИМКИ/ВИДЕО) Ето 10-те дестинации с редовни полети от летище Бургас, цените - 14,99 евро
Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор
Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Надзирателят Валентин Велев получи сериозна присъда, тъй като опитал да вкара забранените вещи зад решетките


Всичко в категорията
Глад за учители в Айтоско: Кандидатите с отлични дипломи, но без елементарни познания Цял клас си смени училището заради учителка по математика Стряскащи факти за подмяната на нацията ни! Всеки четвърти първолак не знае български Бургас с три номинации в конкурса "Новатори в образованието" Министър Вълчев: Деца от малцинствата са като имигранти, не знаят български 10 % скок в приема тази година в Университет „Проф. д-р Асен Златаров” , новите специалности привличат все по-голям интерес Голямата дилема за Френската гимназия: Да запази ли 80-годишния бял камък на фасадата си? Дават стипендии за успех вече и в 8-и клас: 50 лева Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Държавата върна 3000 деца в класните стаи (ВИДЕО) Песен на Азис в училище взриви обществеността, как се оправда директорът (ВИДЕО)
Топвирусолог разкри какви заболявания ще ни атакуват през есента
Топвирусолог разкри какви заболявания ще ни атакуват през есента Промяната на температурата води до промяна на поведението на хората и на инфекциите, каза проф. Тодор Кантарджиев


Всичко в категорията
Родителите изпадат в паника! Нов вирус, който удря в корема, тръшка децата, всяко второ стига до болница Дойде есента, идват и вирусите! Удря ни грипът "Мичиган"! Добрата новина! В УМБАЛ "Дева Мария" успешно оперираха Синдрома на Лешникотрошачката Ирина Репуц роди петото си дете в университетска болница „Дева Мария“ Вижте емоцията на най-достойната медицинска сестра в Бургас – носителката на приза „Света София” за 2017 година УМБАЛ Бургас поднови сертификата си за качество по системата ISO 9001:2008 Ленено щастие за косата или иначе казано как да спрем косопада сами В УМБАЛ Бургас преглеждат безплатно деца за гръбначни изкривявания и спортни травми Медицинска сестра с над 35-годишен стаж спечели наградата „Света София” (СНИМКИ) Д-р Светла Цолова: Яйцата с фипронил водят до нарушение в равновесието (ВИДЕО) Успешното лечение на исхемични мозъчни инсулти е революционното постижение в неврологията за последните години
Жестока трагедия! Майка остави бебето за малко, откри го мъртво в креватчето
Жестока трагедия! Майка остави бебето за малко, откри го мъртво в креватчето ​Предстоящата аутопсия ще покаже каква е причината за трагичната му смърт


Всичко в категорията
Музикалният свят загуби още една легенда (ВИДЕО) Бащата на 5-годишния Иван скочи срещу майката: Иска родителските права, тя биела периодично детето (СНИМКИ/ВИДЕО) Потресващ разказ на една майка: Бившият ми отвлече детето, редовно го бие и ме заплашва, помогнете! (ВИДЕО) Трагедията е пълна! Загиналият след силна възбуда от проститутка е известен бизнесмен, бусът му бил тъпкан с пачки! Ревнив полицай превърна живота на бившата си приятелка в истински ад! Красавицата търпя дълго, но накрая реши да му даде урок (СНИМКИ) Медицинска сестра живее след операция с пинсета в корема (ВИДЕО) Кошмарен инцидент в молa съсипа първия учебен ден на руса принцеса - детето се появи посинено пред приятелите си! (СНИМКИ) Изхвърлят на улицата измамена жена, осъдена за обида на кмет (ВИДЕО) Бедстващата Станка се нуждае от лечение, диабетът не позволява на раните й да зарастнат Семейство с две деца живее без ток в дом с падащ таван (ВИДЕО) Кървава трагедия! Известен български учен бе убит по нелеп начин
Сидеров и Гаджева пристигнаха на сватбата си в ретро автомобил (СНИМКИ)
Сидеров и Гаджева пристигнаха на сватбата си в ретро автомобил (СНИМКИ) Кумове на сватбата са бизнесменът Димитър Савов и съпругата му Дарина


Всичко в категорията
Спомени от соца: Как изглеждаха ресторантите по времето на Тато
Спомени от соца: Как изглеждаха ресторантите по времето на Тато Цялата власт в заведението се държеше от сервитьора с папийонката, а той се държеше като началник с клиентите


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Най-добрият фитнес треньор в Бургас: Стероидите са като наркотиците, пораженията от тях са необратими!
Най-добрият фитнес треньор в Бургас: Стероидите са като наркотиците, пораженията от тях са необратими! В България няма никакъв контрол върху хранителните добавки, не знаеш какво има в тях, разкри специалистът


Всичко в категорията
На плаж през есента! Нашествието на медузи не спря бургазлии да се изкъпят за последно в морето (СНИМКИ) Лъже ли като дърта циганка Иванка с 5-те деца от Кумлука, пребила социален работник Сигнал до Флагман.БГ: Опасна шахта е на път да пропадне, вземете мерки преди да е станало късно! Край на полемиката как да наричаме Моста: Холандски туристически сайт го наименува „Mosta” "Звук и цвят" заляха "Магазия 1" на Морската гара в Бургас, 16 художници вдъхновиха ценителите на изкуството Ето ги учениците герои от Търговската гимназия, изгасили горяща кола (ВИДЕО) Бургазлията Живко Табаков е номиниран за председател на „Движение България на гражданите“ Вижте как Бургас отбеляза 109 години от Независимостта на България (СНИМКИ) Димитър Николов: Денят на Независимостта е повод да се гордеем, че сме наследници на достойни и смели българи Вижте как Бургас ще отбележи Денят на Независимостта Търсят още 2 млн. лв., за да върнат блясъка на най-стария бургаски храм
Пожар бушува в ромската махала на бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Откриват супермодерна детска градина в бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Бургаският жк „Меден рудник” празнува с фолклорна музика, детски игри и народни борби Защо кметът на Бургас Димитър Николов откри учебната година в СУ "Петко Росен" в жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) 19-годишен задигна телефон от паркиран Сеат в жк „Меден рудник”, сгащиха го след 6 месеца "Булфарма” иска да купи Медицинския център в бургаския ж.к. „Меден рудник” от Общината Пожар изправи на крак огнеборците в ж.к."Меден рудник" Фейсбук изригна! Пазете децата си от този мъж в ж.к."Меден рудник", краде и заплашва Бургазлии пропищяха от цигански терор в жк "Меден рудник" (СНИМКИ) Паника в „Меден рудник”! Гражданска защита и полиция обсадиха блок, изкараха труп в чувал
Ето как Айтос се превърна във финансов отличник
Ето как Айтос се превърна във финансов отличник Общината няма задължения или просрочени дългове, градът и селата се обновяват със европейски средства, дотация от държавния бюджет, както и местни приходи


Всичко в категорията
Бабата на Гринго ексклузивно пред Флагман.бг: 10 униформени нахлуха в дома ми, арестуваха и Софи Маринова Само във Флагман.бг! Среднощен екшън в Айтос: Закопчаха гаджето на Софи Маринова - Гринго при зрелищна акция Съдът прати цинганката Албена, нападнала полицаи, под домашен арест. Тя проговори пред Флагман.бг (ВИДЕО) Циганинът Атанас поиска свобода с абсурден мотив - имал много деца, прокурор го попиля, а съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Първо във Флагман.БГ! Вижте двамата съпрузи, които млатиха с греда полицай в Айтос (СНИМКИ) Г-жа Генчева, ако сте българка и ви стиска, още не е късно да умиете лицето на айтоското обвинение! Жандармерия и полиция блокираха центъра на Айтос заради протеста в подкрепа на бития от цигани Илиян (СНИМКИ) Кметът на Айтос Васил Едрев: Няма да позволя създаване на етническо напрежение Протест и в Айтос – срещу роми, пребили бургазлия Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви! ОЗБГ на бунт пред Районната прокуратура в Айтос заради бития от свирепи цигани бургазлия
518 са безработните през август в Карнобат
518 са безработните през август в Карнобат Равнището на безработицата през този месец е 4,92 %
Всичко в категорията
Проф. Джон Адамс: Черно море е било суша преди ледниковия период (ВИДЕО)
Проф. Джон Адамс: Черно море е било суша преди ледниковия период (ВИДЕО) През последния ледников период преди около 20 000 години големи количества вода са били затворени във вид на лед, обясни д-р Калин Димитров от Созопол
Всичко в категорията
Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО)
Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО) Призоваха Ангелкова да посочи кой е дал ивица на концесия, а тя отговори, че служебното правителство е започнало процедурата
Всичко в категорията
Емблемата на БСП в Царево Петко Арнаудов напусна Общинския съвет Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение” Бизнесменът Сава Чоролеев пуснал сигнала срещу къмпингуващите соросоиди на Корал, усъмнил се, че крадат ток Добрата новина! Правят технически проект за ремонт на пътя Бургас-Царево Парламентарен контрол: Депутат изреди куп беззакония в Ахтопол Обсъждат узаконяване и специално обособяване на нудистките плажове Живко Иванов ще покаже новите си платна в Историческия музей на Царево Гол пилон стърчи в Резово, България няма пари за знаме Няма такава държава! Не може да глобят втори път тъста на Йордан Цонев за паркинга в Силистар Екобомба! Незаконна тръба излива 70 л фекални води на секунда в морето край Ахтопол, Лапчев получи акт (допълнена) Ще има ли пречиствателни станции в Ахтопол и Синеморец
Европейския ден без загинали на пътя в Приморско (СНИМКИ)
Европейския ден без загинали на пътя в Приморско (СНИМКИ) Служителите на реда се включиха в инициативата, като проведоха беседи на тема пътна безопасност с децата от първи клас
Всичко в категорията
Извънредно! Огромен пожар бушува край с. Ясна поляна, кметът и доброволци гасят стихията (ОБНОВЕНА) Започна новата учебна година в oбщина Приморско Приморско приема най-голямото офроуд състезание на Балканите (СНИМКИ) Славей Киряков триумфира на кайт сърф състезанието в Приморско Добрата новина: Художници даряват картините си, за да се изгради параклис на „Св.Николай” в Приморско Завърши третото издание на "Приморска Перла`2017", над 800 участници бяха аплодирани Кайт сърф надпревара вдига адреналина край Приморско В Приморско скочиха на бизнесмена Стефан Генчев, високите децибели на дискотеката му подлудиха всички Секат вековни дървета в Китен заради нова улица? (ВИДЕО) Кметът Димитър Германов даде старт на ултра крос триатлона "Лъвско сърце" в Приморско (СНИМКИ) Приморско ще е домакин на уникално състезание – 140 км пробег, за да разбереш дали имаш „Лъвско сърце”
И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ)
И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ) Възложили сме услугата на фирма, имам уверението, че до края на октомври ще я изпълнят, каза кметът Иван Жабов

Всичко в категорията
Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО) Стягат пътищата в Средецко за зимата, търсят фирма по подръжката Средец спечели европроект за 1,5 млн. лева, кметът Жабов получи поздрав от премиера (снимки) Кметът на Средец: Източването на язовира в Момина църква е планирано, няма опасност от режим на водата Искат главата на шефа на „Деултум“, музеят работи на загуба Опасна болест унищожава горите в Странджа, единственото решение – масова сеч Средец посреща градския си празник с богата програма Що за племе сме? Вандали съсипаха всичко ново в Средец (СНИМКИ) Край на режима и калта от чешмите! Приключи първият етап от водния цикъл на Дебелт (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Синът на един от най-богатите българи ще търси злато в селото на Янка Рупкина
Добра новина: Стартира дългоочакван ремонт на път в Странджа
Добра новина: Стартира дългоочакван ремонт на път в Странджа Варненското дружество „Инфрастрой груп” е започнало реконструкцията на 1,3 км между Евренозово и Близнак
Всичко в категорията
Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение” Малко Търново заделя над 101 хил. лв. за снегопочистването Депутатът Николай Тишев с приемна за граждани в Малко Търново На Кръстовден представят фотоизложбата "Хората на Странджа" в бургаския Исторически музей Кошмар на ГКПП „Малко Търново”: Десетки коли са блокирани в огромна тапа (СНИМКА) Петър Кънев: Кметът на Малко Търново пое ангажимент – стартира до дни ремонта на отсечката „Близнак - Звездец“ Инж. Петър Кънев посети странджанското село Близнак заради проблема с пътя до там Рускиня пострада при катастрофа на пътя Бургас - Малко Търново МВР успя да запълни едва 40% от щатовете за граждански „ловци на мигранти“ 35 хил. недекларирани лева задържаха на МП Малко Търново Хиляди родолюбци отдадоха чест на загиналите в Илинденско-Преображенското въстание (ВИДЕО)
Зам.-кметът на Камено: Това е датата, която ни направи нация! (СНИМКИ)
Зам.-кметът на Камено: Това е датата, която ни направи нация! (СНИМКИ) Учениците от СУ „Христо Ботев” изнесоха рецитал по повод 109 години от Независимостта на България
Всичко в категорията
EVN дърпа шалтера на Камено Няма и следа от крадците, задигнали 85 000 лева от касата на каменските земеделци Невероятна находка на Русокастро край Камено! Сравнима е с колекциите в Лувъра Блокираха пътя за село Винарско заради каменната кариера (ВИДЕО) Откриха уникална златна монета при разкопки в Русокастро - с Иисус Христос и Св.Богородица Югоизточният регион остана предпоследен в класация за най-оборотни фирми – след него е само Северозападът Биляна Йотовска се включи в кампанията за набиране на средства за лечението на малкия Боби Жителите на Винарско и Вратица излизат на протест срещу каменна кариера, кметът на Камено Жельо Вардунски ги подкрепя (ВИДЕО) Съдов хирург преглежда безплатно жителите на Камено Селата Константиново и Черни връх на сухо по жегите заради липса на вода Танцов ансамбъл „Здравец”-Камено с блестящо представяне на международен фолклорен фестивал
Десните партии трябва да се обединят! Избирателите не са готови да ни подкрепят, когато се явяваме разделени Интервю Всички интервюта Живко ТАБАКОВ, общински председател на Движение "България на гражданите" в Бургас: Десните партии трябва да се обединят! Избирателите не са готови да ни подкрепят, когато се явяваме разделени
Благодаря за номинацията за национален лидер, но ще си направя отвод, защото искам да остана в местната политика и да работя за Бургас

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Кой и как ще разпредели 1,5 млн. лева към медиите за популяризиране на европредседателството? Важно е да има точни и прозрачни критерии, за да не се стимулират безпринципно приближените на властта Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 25.09.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
По-добре е да отмените планираното делово пътуване. На работното място се справяте със задачите си по-добре от очакваното. Не работете до късно. Започнатото в този ден ще ви донесе успехи. Обогатете се с нови знания. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Имате възможност да обмислите кога да поставите началото на нови печеливши занимания. На работното място се радвате на успех и признание. Пазете се от безпричинна разправия с колегите си. Амбицията ви и желанието някой друг да поеме част от работата ви е причина да проблеми. Денят е привидно труден, но и успешен. Обърнете внимание на семейството си. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Подгответе се за напрежение и противоречия. Ще бъдете изкушени да поставите ново начало, но го обмислете добре. Съсредоточете се върху основните си задължения и не се разпилявайте. Възможни са проблеми заради грешки на работното място. Очаквайте промени, свързани с приятни новини. Лошо ви настроение във втората половина на деня е временно. Не се затваряйте в себе си. Въпреки желанието ви да творите, забравете за известно време професионалните си планове, ако са свързани с начинания. На работното място завършете започнатите задачи. Новите проекти днес не ви носят успех. Оценката, която ще получите на работното си място е от значение за материалното ви състояние. Използвайте възможността да промените нещо в живота си и да го направите по-добър. Освободете се от песимизма си и обзелите ви страхове, че някои ви преследва и мами. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност. Деловите предложения ще ви донесат загуби. Ще научите за приходи, които отдавна очаквате. Не правете веднага планове за покупки. Работата ви спори. Успехите от започнатите задачи не са сигурни. Бъдете отговорни. Избягвайте да действате импулсивно. Пред вас е идеален ден, за да обмислите преход към нов вид дейност. Подвластни сте на емоцията. Време да си спомните, че е редно да отдадете дължимото внимание на близките си.  През деня се отдайте на рутинните си задължения. Успехът ще ви споходи неочаквано. Трудностите на работното място и свързаните с бизнеса ви преодолявате с лекота, ако повярвате в силите си. Справяте добре със задълженията си на работното място. Бъдете предпазливи и не се впускайте в делови запознанства, които могат да се окажат неподходящи. Ще бъде грешка, ако решите да споделите идеите си с хора, които ви ласкаят. Личните ви отношения са проблемни. Ще се справите успешно с всичките си задължения. От сутринта работете и помогнете на нуждаещите се, ако се занимавате със социална дейност. Благодарността на хората ви дарява нови сили. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на деня ще сте доволни. Очаквайте запознанство с впечатляващи ви хора. Не забравяйте, че Съдбата ви дава шанс за успешни начинания. Пазете се от самохвалство и не се поддавайте на ласкателства, които целят да измъкнат информация за идеите ви. Имате на кого да разчитате в този ден. Отново сте в блестяща форма и дразните конкурентите си. На работното място не отказвайте предложената помощ, за да се справите бързо със задълженията си.  Не се колебайте да поднесете и новите си идеи на ръководството. Срещнете се с деловите си партньори, ако имате свой бизнес.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип