×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Банков шеф ще възражда Генгера в Айтос


Банков шеф ще възражда Генгера в Айтос
Любомир Татаров подготвил амбициозна бизнес програма, поема поста от 1-ви април
30 Март 2017, Четвъртък, 16:50 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: авторът

Дано този път да сме попаднали на добър управител, досегашните бяха партийни назначения, оплакаха се общинските съветници


Етнографският комплекс „Генгер” в Айтос ще има нов шеф от 1-ви април. Общинският съвет в града единодушно гласува назначаването на Любомир Татаров на поста, след като бившият управител Атанас Гирицов хвърли оставка, за да търси препитание в чужбина (ВИЖ ТУК).

Трудовият стаж на 39-годишния Любомир Татаров започва в банка в Бургас. Няколко години работи като служител, а след това е назначен и в Областната администрация. Очевидно управлението му е в кръвта и той поема нелеката задача да става шеф на банка в Айтос цели 9 години.

Татаров бе единственият кандидат за шеф на Генгера. Отговаря на всичките изисквания и още след два дни поема поста.

Пред общинските съветници днес Татаров подчерта, че има амбициозна бизнес програма за възраждането на Генгера. Според него материалната база има нужда от сериозен ремонт, а той имал конкретни планове да се кандидатства за средства.

„Много от помещенията не се използват функционално. Там може да се направи изложбена зала, да се привлекат повече туристи”, обясни Татаров.

Местните парламентаристи се оплакаха, че досега не са попаднали на добър управител, а причината е била, че се назначавали партийни хора. Те се надяват Любомир Татаров да вдъхне нов живот на етнокомплекса, който е от символите на Айтос.

„Направил съм оглед на базата. Има доста работа по комплекса. Все пак „Генгер” е лицето на Айтос. Любимо място не само на айтозлии, но и на хора от цялата област. Туризмът върви с много бързи крачки напред, докато етнографският комплекс малко е изостанал. Трябва да се утвърди имиджът и добрата визия. Ще разчитам на всякаква помощ от Общинския съвет, както и на Община Айтос. Имам идеи и за финансиране. Оптимист съм, ще се случат нещата”, каза Татаров пред Флагман.бг.

В категории: Айтос


Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
8
Коментара по темата
8.
еей тъй сме ние в Айтос
07.04.2017 11:15:43
0
1
ако случи нещо хубаво - на минутата ще измислим някоя простотия да го оклепаме
7.
111
31.03.2017 21:55:11
0
2
До бат гошо
Ти си много спрял, ве, лек! Алфа банк я купиха Пощенска. Кви подставени лица кви пет лева? Филмар
6.
До бат гошо гея
31.03.2017 19:35:28
0
3
алфа банк я продадоха кретен,стига обижда момчето
5.
Айтос
31.03.2017 07:49:53
3
7
Успех.Айтозлии заслужават Генгер да възкръсне.
Не знам само как ще се отървеш от идеите на общинските контрольори и кмета
4.
Хубен Асъма
31.03.2017 00:45:39
7
4
Хубава идея ма на генгера са останали два коча и три лебеда...ония ден шибах една туркиня рам за 5 лева
3.
Психо
30.03.2017 23:20:45
2
6
Абе Бат Гошо мисля,че не съм първият който ти казва, че си пълен бастун. Говориш по инерция. Айтос е прекрасен град и заслужава да има места за отдих.
2.
Бат Гошо
30.03.2017 22:10:09
13
12
Поредното поставено лице, той фалира Alfa bank в Айтос, такава ще е и съдбата на прекрасния ни комплекс . Май и беше кандидат за общински съветник от Глас Народен??? А защо нямаше обявен конкурс за длъжността ??? Пак поставен човек!!!
1.
Браво
30.03.2017 21:44:07
5
5
Браво,предишния беше голям олигофрен,а оная нервната с очилата и късата коса махалисе? Само дразни хората.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна народният представител от ПП-ДБ Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ-Бургас
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори