×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! 31-годишен мъж и непълнолетно момиче загинаха в мелето на бул. "Тодор Александров" (СНИМКИ)


Извънредно! 31-годишен мъж и непълнолетно момиче загинаха в мелето на бул. "Тодор Александров" (СНИМКИ)
Автомобилът е напълно смазан, движението по булеварда е спряно
Тема в развитие
виж още
скрий
12 Март 2017, Неделя, 23:56 ч.
Автор: Флагман.бг, Снимки: Емел МАХМУД

Най-вероятната причина за удара е несъобразена скорост


Двама души загинаха след зверското меле на бул. „Тодор Александров” в ж.к. „Меден рудник”, научи Флагман.бг от отлично информирани източници. Жертвите са 16-годишната Анелия и 31-годишният Богомил. Все още не е ясно кой е бил зад волана в момента на тежкия сблъсък на "Аудито" в стълба.

Не е ясно дали в колата не е имало и други хора.

Очевидци на ужасяващият сблъсък твърдят, че автомобилът се е движил с над 160 км/ч.

Най-вероятно комбинацията от мократа пътна настилка и несъобразена скорост са причина колата да излети от пътя и да се удари в крайпътен стълб.





В категории: Бургас


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
38
Коментара по темата
38.
МОНИ
14.03.2017 09:32:57
0
2
Абе вие добре ли сте ?! Маркировката е виновна : еми като я знаете защо карате с над 100 ... бил добро момче ... да за да пие и да дава на неправоспособен и непълнолетен шофьор да кара просто е перфектен ! Поднасял съм с 60 км/ч там и залитнах овладях колата и продължих ... при такова състояние на колата извинявай ама това е силно несъобразена скорост а да не говорим добре ЧЕ СА БИЛИ САМО ТЕ ... представете си многознайковци точно тогава да сте с децата си в колата и едни такива "свястни" на които пътната маркировка им е виновна а уискито им дава свръх сили , книжка и пълнолетие а и бъбрек в главата да се врежат във вас ... дали ще са ви ангелчета тогава ако гледате детето си да лежи на земята заради такива "ДОБРИ" хора ?!?!?!
37.
Не ви вярвам
13.03.2017 23:37:12
1
4
Какви са тези коментари.Момичето е било на 16 години.Младо,още нищо не видяло от уроците на живота.Той е бил военен и на мисии в Афганистан,изглеждащ здраво стъпил на земята.Как разбрахте медиите ,че са били пили.От снимка от преди 2 месеца ли? Никой не може да каже от медиите кой е карал ,докато не мине разследването.Престанете да бълвате,а помислете какво можем да направим повече да няма млади жертви.Иначе ще станем застаряващ народ само с комунистически пенсионери.
36.
Справка
13.03.2017 18:24:09
1
3
Каква е разликата между мъж и педофил?

Мъжът не е сексуално привлечен от деца, а от други полово и психологически зрели индивиди. Тези, които изпитват сексуално привличане към деца и ги склоняват или насилствено извършват с тях сексуални действия, са педофили. Сред тях има хомосексуалисти, хетеросексуални и бисексуални. Те се опитват да си измислят някакви евфемизми за долните си деяния (например, преди години някакви педофили се наричаха „бойлъвъри“), но, с колкото и думи да се опитват да заменят правилната, тя си е на мястото и тази дума е педофил.

Защо педофилите са по-голяма заплаха за обществото от другите престъпници?

Педофилите посягат на най-уязвимата и беззащитна част от обществото, която същевременно е символ на неговите надежди и упования в бъдещето, а именно - децата. Деянията на педофили доказано причиняват трайни психологически и физически увреждания на жертвите си. Наказанията за педофилите трябва да са строги и безкомпромисни като в другите държави, а не поощрителни като в България. На фона на беззаконието тук, хирургическата кастрация в Чехия изглежда направо хуманна. Защото в България хората толкова се озлобяват от съдебната арогантност, че вече искат да убиват. Мотивите на съда “човек с чисто съдебно минало, с висока степен на образование, трудово и социално ангажиран” са цинизъм.
35.
Стела
13.03.2017 17:24:37
0
4
Съболезнования на близките на загиналите в тази нелепа катастрофа!!! Но да бъдеш толкова неразумен под влияние на алкохол или без книжка зад волана или несъобразена скорост + лошото и мокро време е предпоставка и то във всички случаи за такава трагедия. Някои коментирали ще ме извините, но не само в Меден рудник пътя е много лош има и по лоши главни пътища, да не говорим, че има места и без такави изобщо и при мокро време е ужасно трудно да стигнеш където и да е, но все пак ако се спазват правилата и ако се съобразявате с колата си и с възможностите си за реакция мисля,че не би се стигнало до смърт казвам го от опит. Живея в Банево при това вилната зона пътя е повече от фрапиращ,пътувам до Кауфланд Меден рудник всеки ден, защото работя там зима, лято, сутрин много късно вечер и забелязвам така наречените джигити и според мен хора, които не си ценят живота как карат бързо, застрашавайки не само себе си, но и околните, което е просто безумие. Можем много да коментираме пътищата ни няма спор отвратителни са, но сме длъжни да се съобразяваме с тях колкото и да не ни се иска. Не трябва да се доказваме колко добре можем да караме, колко сме готини и пияни зад волана и колко бързо можем да се убием при такова време.А относно това за възпитанието не винаги са виновни родителите и в повечето случаи попадат под обстрел точно родители, които са давали добър пример, но децата избират пътя на приятелите си за да уж готини и да ги забелязват.. Много съжалявам ако ще загегна някой, но в тази ситуация за огромно съжаление с фатален край не трябва да обвиняваме само времето и пътищата ни и трябва да се замислим, а не да търсим вината там където я няма. Още веднъж Моите искрени съболезнования към близките на загиналите.
34.
До 32
13.03.2017 15:25:02
1
1
Карай със 160 и се надявай асфалта да те спаси
33.
Ikb
13.03.2017 15:01:36
1
1
Karai burzo,bavno shte te nosqt
32.
Транспорта в Бургас, като КМЕТА ни !
13.03.2017 14:24:42
2
5
Няма никакво меле , Ауди А4 попада в АКВАПЛАНИНГ водата поднася колата и тя се удря странично в стълб на уличното осветление. На това място при всеки дъжд се образува едно езеро, но на никой в герберската администрация не му пука, за липсата на ОТВОДНЯВАНЕ и КАЧЕСТВЕН АСФАЛТ. Мрачната статистика сочи, за още четирима убити по същият начин и на същият отсег от 30 метра. Без значение в такава ситуация е кой и как е карал, защото от МОЛ Галерия (където са били загиналите) до мястото са близо ПЕТ километра и те са ги минати без проблем, при това че по целия път е валяло дъжд.
31.
Чарлз Дарвин
13.03.2017 13:50:40
2
0
Естествен отбор.
30.
мариета
13.03.2017 12:10:15
1
2
следващия път по фнимателската
29.
Енчо
13.03.2017 12:00:09
2
3
Тези гнусотии на 31 с напълнолетно момиче трябва да приключват със затвор! След 18 ,ако искат и с 70г. да спът.
28.
Kolio ficheto
13.03.2017 11:22:43
1
3
Shliokavica smqtam znaesh kakvo e ... I nqma znachenie na kakvo pishesh na kirilica ili ne tova ne oznachava che horata sa negramotni i che ne obichat rodinata si. Az obicham Bulgariq i moite roditeli jiveqt na pupa na bs nqma da utochnqvam kude az jiveq v meden rudnik imam nova kola 2010 god e imam priqteli koito jiveqt v bs v meden rudnik ne sa korenqci no kak a e razlikata be Niki mejdu tqh men i teb ot selski proizhod sa no tova sa hora i na koito moga da razchitam mn poveche ot korenqcite ....i znaesh li vuobshte ne mi puka che jiveq m.r
27.
Nikito
13.03.2017 09:32:58
6
16
И до всички в коментарите които пишете на "шльокавица"... нямате завършено основно образование ли или сте неграмотни и не си знаете родния език? На 3ти март сте големи българи а не можете да напишете едно изречение правилно. Излагате се! Масово на работа идват хора с висше образование - неграмотни, налага се да им редактирам документите да не се излагаме пред хората. После се чудите защо нямате работа и никой не ви наема или работите за 600 лв.
26.
Nikito
13.03.2017 09:20:27
5
24
До 25.От Бургас съм и живея на ул Александровска срещу Райфайзен, не знам на колко туби бензин съм от Бургас защото колата я ползвам само междуградско и се придвижвам само пеша или с колело.На същото място е живял дядо ми и прадядо ми и тогава там е бил края на Бургас крайъгълния камък до сиропиталището го знаеш.В съвременна кола ако слагаш коланите и вс и системи за безопасност са изправни и караш с ограничението такова нещо няма да се случи.Разбира се че никой не е застрахован но като гледам на каква консерва прилича колата това не е от 50км/ч а поне от 100 а и извинявай пиян да караш...има таксита тия 15 лв. за такси са ги дали по няколко пъти за водките в бара.
25.
Kolio ficheto
13.03.2017 09:08:58
5
8
Abe nikito ti ot koi krai na burgas si ili na kolko tubi benzin si ot burgas samo ti si znaesh ... Che kakvo mu ima na meden rudnik i vuobshte infrastrukturata v cqlata strana e drob taka che mislq che po plitkoumno razsujdenie ne sum prochel do tozi moment ... I kakvo e znachenieto koi ot kude e s kakva kola e nikoi ne e zastrahovan + flagmana preuvelichavat i pishat tolkova gluposti i luji che nqma da se uchudq ako sa karalu max sus 100 km i deugite 60 ot flegmanite... I predvid mokriq put i 100 km sa visoka skorost ima si ogranicheniq slojeni koito da se spazvvat ... A i flegman posledno shofior ili shofiorka na 16 god e karala sus 160 km... Useshtaite se malko kakvi gluposti pishete
24.
Кмета на Бургас
13.03.2017 09:05:08
13
7
Скъпи съграждани, гласувайте за ГЕРБ! Всички ще ви оправим.
23.
Абвгд
13.03.2017 08:53:02
3
17
Абе вие нормални ли сте светлоотразителите били виновни.. ако караха с 50-69 щяха да станат и да се отупат и да продължат. Как докато вали, с мокра настлика ще караш с 160км/ч. Тва е пълна малоумщина. Малко акъл трябва. Особено щом си на 31 ;)
22.
===
13.03.2017 08:50:03
2
8
vchera be6e ujasno za 6ofirane lampite na ulichnoto svetqt slabo a liniite na patq gi nqma
21.
Nikito
13.03.2017 08:44:17
9
14
Срещу човешката глупост не помагат нито камери нито мантинели нито светлоотразители и знаци! Когато карате с такива скорости в градски условия няма как да очаквате нещо по различно от това. Интересува ме само колата отново ли е БМВ? А за тези които се оплакват от пътя до Меден Рудник.... а когато си купувахте евтините апартаменти не ревахте нали? Тогава що не гледахте че няма никаква инфраструктура и сте на кина си в гъза! Ама вярно забравих вие сте дошли от селата където е нормално да карате БМВ 318 на 25 години пияни.
20.
Румен
13.03.2017 08:35:24
5
13
Съболезнования на близките на загиналите.Искам да попитам всички,които коментират дали са пътували за Меден рудник?Ако имаше светлоотразители на мантинелите, маркировка на пътя и асфалта не беше лунен кратер нямаше да си трошим колите и да се случват такива катастрофи.За какво са тези бързи автобуси, тролейбуси и скъпи спирки, щом пътя е целия на бабуни.И това не е само от зимата! Лентите са тесни ,автобусите бързат да спазят разписание.Затова нека не ни говорят глупости кандидат депутатите.Искаме НОРМАЛЕН ПЪТ до Меден рудник!
19.
Иларион Спиртомиров
13.03.2017 07:29:11
5
19
Идиотите не свършват, множат се, жалко за момичето, предполагам че този кретен е карал колата, трябва наистина да си малоумен за да караш с висока скорост при дъжд, освен това тъпакът не е за сефте в Бургас, знаел е какъв е пътя, но се е мислел за безсмъртен.
18.
камертон
13.03.2017 07:10:49
5
8
Има си камери, една срещу Копчето, друга на Лукойл... Във Варна спийд камери има само на входовете на града, вътре са трафик камери.
17.
кмета е виновен
13.03.2017 05:27:45
13
4
Защото няма камери за скородт никъде в града за разлика ит Варна чертаят се само бусленти и велоалей
16.
Славчо Жеков Ярето
13.03.2017 02:45:32
10
7
Do 15 nishto ne mojah da razbera,iskash li malko piko free da sa svestish a manqk ili iskash dami lapash. Kato diqn vuvuzelkata
15.
омг
13.03.2017 02:11:34
7
11
Той не е бил приятел, но семейството. майката губи двамата. И вие давате коментари като психопатите
14.
Защо защо
13.03.2017 01:19:28
4
32
Със 160 км/ч в този дъжд и ужасен пробит асфалт? Що за кре.ен трябва да си???
Добре,че не са уптепали и други!
13.
....
13.03.2017 00:55:44
1
14
Почивай в мир Ани..
12.
exxxooooooo
13.03.2017 00:55:08
6
28
Знам че четеш кметееееееееее искам да подам сигнал автобусите на градския транспорт не спазват масово о4ертанията на бус лентите и кмееееееееетеее от дега бензиностанцията надолу карам и гледам как реиса изпреварва тролея в наи лява лента понеже в средна лента кара камаз хахаххх гледам и докато гледам се наредих на колоната автомобили чакащи да заваршат странните маневри на градския транспорт евала и лентите са широки хахаххаха много реиса хич не трябва да се качва на бурдюра от време на време
11.
nfsb huq mi da qde
13.03.2017 00:44:57
7
7
Na komentar nomer 7 ne moje da se slaga +,flagman geicheta
10.
az ma koi az
13.03.2017 00:44:18
17
16
За всичко са виновни тез които ни управляват незнам как е направен тоя асвалт от капчето нагоре и саответно надолу ма е много дроб няма правилен наклон на патя и само малко дажд и става много опасно
9.
Krombacher.de
13.03.2017 00:29:59
8
18
Pedofil po skoro sa e kazval
8.
пл
13.03.2017 00:28:29
4
7
кои са тези Анелия и Богомил
7.
??ima li malki kurvi
13.03.2017 00:26:52
23
50
nepulnoletno momiche s 31godishen,che i kola karala
6.
Rs
13.03.2017 00:22:37
7
46
Не се научиха да карат бе.Особено ако има и някоя кифла до тях се насират да летят.Само Глупак може да кара така е дъжда.Мене ме блъскаха 5 пъти все такива.тези като онези от миналата седмица нафирканите с Опела.И по зле ще става хора.От тези наркотици и пиянски историй и да се праят на ефета край няма да има.
5.
hh
13.03.2017 00:12:19
3
9
кои са загиналите?
4.
Ko ne
13.03.2017 00:10:38
4
64
golemi snimki e ae vie ot flagman da ne ste s mobifoni oshte e
3.
:(
13.03.2017 00:05:22
5
15
Животът е бил пред тях...
2.
Аз
13.03.2017 00:01:43
3
21
Бог да ги прости
1.
Георги Атанасов
12.03.2017 23:56:35
20
9
Жалко,че не бях в Аудито.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори