×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След алармата на Флагман: Арестуваха наркоманите, откраднали парите за болно детенце в Бургас


След алармата на Флагман: Арестуваха наркоманите, откраднали парите за болно детенце в Бургас
Бандитите са задържани в апартамент на свой приятел в ж. к. „Братя Миладинови”, където се укривали от дни
Тема в развитие
виж още
скрий
27 Януари 2017, Петък, 08:06 ч.

Доника и Петко свиха кутия с 500 лв. - дарения 

Арестуваха 24-годишната Доника Попова и съучастника й Петко Великов, които нагло отмъкнаха кутията с дарения за болно детенце от магазин в бургаския ж. к. „Славейков”. След като Флагман.бг публикува видеоклип от бруталното престъпление, крадците бяха разпознати от нашите читатели. Последва самосезиране от страна на полицията и светкавична акция. Часове по-късно двамата вече са зад решетките.

На база получена оперативна информация от служители на „Криминална полиция” при Второ Районно управление – Бургас обявените за местно издирване Петко Великов, 37-годишен и Доника Попова, 24-годишна, и двамата криминално проявени от Бургас, са задържани в апартамент на свой приятел в ж. к. „Братя Миладинови”, където се укривали от дни.

Констатирано е, че същите са извършители на кражба на кутия с дарения за болно дете със сумата от около 500 лв. в нея, позиционирана в търговски обект, разположен в района на бл. 71 в к-с „Славейков”. Собственикът на обекта не е заявил в полицията за извършеното престъпно деяние, като предпочел да популяризира записите от охранителните си камери в социалните мрежи, на база което се е стигнало и до самосезиране на полицейските служители.

Задържаните с полицейска заповед за задържане лица са стари познайници на органите на реда, като до момента са извършвали множество кражби на дребни вещи и парични суми от търговски обекти в целия град.

За целите на започналото разследване ще бъдат иззети видеозаписите от охранителните камери на търговския обект в к-с „Славейков”, в който се е разиграло престъпното посегателство, като собственикът му, депозирал днес жалба за кражбата, ще бъде разпитан в качеството на свидетел.
Двамата бургазлии са задържани за срок от 24 часа. Работата по документиране на цялостната им престъпна дейност продължава от служителите на Второ Районно управление – Бургас.

В категории: Бургас


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Поморийкa
28.01.2017 16:51:17
0
1
Брaво мa Донико успя дa се изложиш тотaлно зaпaднa.Успя дa изложиш и мaйкa си и бaщa си.A Стивън кaкво ще стaне с него ще стaвa същия нaркомaн кaто теб ли мa?
13.
Братята
27.01.2017 23:48:09
0
4
Тоя петко днеска квичеше като прасе докато го арестуваха- оохх боли болии
12.
Майка ви да иба
27.01.2017 22:17:55
0
2
Колко изпаднали наркомани тва дет виси над тях чорапи ли са ве даеба вашта майка мизерници ши иба..ебахти скотовете шиви еба путката майна ако ва срешна ниакаде шиви пикая ф устата и на двамата
11.
3133
27.01.2017 22:03:56
0
1
Мамка ви и боклук ще се пуснат аз ще ва прикарам и ще си ядете лаината
10.
KORAVIQ
27.01.2017 21:14:09
0
3
VSEKI EDIN ZATVORNIK NAI VECHE OT KOMLUKA I ZNAE I TEL. I FB. TI BRAT MAI SI IZOSTANAL MNOGO. VZEMIGO OT BRAT I PEPERUDKATA.
9.
Митьо Ушите от Карнобат
27.01.2017 21:10:50
1
1
До Млякото Ай ни са превьзбуждай много е паляр.Да не дойда до горно езерово да те изнасиля.
8.
Млякото
27.01.2017 21:09:13
0
2
Daj telefona na tes pa4i Goliamata i Malkata Silva da mi lapat dvete na kalap.She sa prazna na majkata na liceto i she karam da6teriata da lije spermata.Dawam po 100 lewa na dwete za 1 chas.Imat li fasbok hubavi li sa kurvite
7.
KORAVIQ
27.01.2017 21:04:14
0
2
ZALVAI SILVIQ SHE I PRATI PARI OT GERMANIQ DA SE OPRAVI PAK. TQ NALI SILVIQ E NA MAJAI SESTRA. NA KALIN CHOBANOV .PEPERUDKATA NA ZATVORA. UHOTO NA CHENGETATA. POLOVINATA OT TEZI DETO SA VATRE GI E IZDAL KALIN. AMA OCHITE GO OPRAVIHA. EDIN MESEN PRI TQH. EBAN SVIRKI I MNOGO OSHTE IZVRASHTENIQ.TAKA MU SE PADA NA TOZ BOKLUK.A SESTRAMU SE EBE ZA JIVO I MARTVO DA MU PLASHTA DELATA. I DASHTERQ I S NEQ. GOLQMATA SILVA I MALKATA SILVA NA EDNO.
6.
трепане
27.01.2017 20:45:54
0
5
Жалки некадърни помиярчета.Вие не ставате за нищо и се чудя за какво живеете ,да мърсите пространството.Изчадия гнусни,смърт за такива микроби като вас.
5.
Popov
27.01.2017 20:02:48
1
8
Tova sa heroinki kradat po cql den samo shutove v mocunata she gi oprai
4.
Весела Иванова
27.01.2017 19:45:38
0
11
Задържани за 24 часа.И утре на свобода и пак същото.Как е възможно.Да крадеш постоянно и да си на свобода!
3.
ник
27.01.2017 19:28:03
2
9
Бой и ебан!!!!Прошка няма!!!Келеши скапани,елате да крадете от мен изроди!Ще ви сверя часовника до края на дните ви.
2.
БРАВО
27.01.2017 18:22:48
2
17
Флагман.
Не съм ви фен, но на черното не може да се каже бяло.
Това е журналистика в полза на хората.
1.
...
27.01.2017 17:38:17
5
26
Докога всеки ще си краде по 50-100 лева и няма да лежи и ден в затвора????? Кога ще направят съдебната ни система като тази в САЩ. Кога ще почнат да се събират годините от престъпленията, а няма да се взима само най-тежкото? В момента, ако си извършил 50 кражби и за всяка те осъдят за по 1 година си лежиш година. Ако го направят да се събират и лежиш 50 години дали няма да се замислят преди да крадат отново?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори