×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Румен Радев и Герджиков обещаха ревизия на управлението на Борисов и прекратяване на порочни практики (СНИМКИ)


Румен Радев и Герджиков обещаха ревизия на управлението на Борисов и прекратяване на порочни практики (СНИМКИ)
Румен Радев (отляво) представи служебния кабинет в Гербова зала
26 Януари 2017, Петък, 01:20 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимки: Авторът)

Служебният премиер обеща да се бори за пресичане на търговията с гласове на изборите


„Служебното правителство няма как да изпълни пълноценно своите задачи, ако не извърши задълбочен експертен анализ на състоянието на всяко едно министерство и на държавата като цяло”. Това каза президентът Румен Радев, който представи цялото служебно правителство в Гербова зала на „Дондуков” 2.

Ще настоявам за прекратяване на случаи на порочни практики в управлението, довели до ощетяване на държавата. Тези случаи да бъдат осветлени и прекратени. Ще следя отблизо за нулева толерантност на служебното правителство към случаите на корупция, за почтеност и прозрачност в работата на министрите и на администрацията. Ще следя за спазването на върховенството на закона”, добави Радев.
Служебният премиер Огнян Герджиков от своя страна обеща в министерствата да се запознаят със състоянието и да оповестят констатациите.

Президентът подчерта, че служебното правителство действа в изострена геополитическа ситуация и постави няколко основни задачи пред кабинета – провеждане на честни избори, подготовка на Българското председателство на ЕС, запазване на финансовата и социално-икономическата стабилност и осигуряване на реда и сигурността за българските граждани.

Направи впечатление, че Румен Радев не четеше, освен когато обявяваше имената на министрите.


Президентът ще настоява правителството да не позволява извършване на манипулации на изборите. В речта си след него Огнян Герджиков се изказа изключително остро по темата, като заяви, че навремето се е търгувало  с роби, а днес – с гласове, което било грозно и недостойно.
Той обеща, че ще се борят за пълно пресичане или поне за драстично редуциране на това явление.



По отношение на правителството на Бойко Борисов, което сдава властта, Герджиков обеща: „Служебният кабинет няма да отрича или да руши техните постижения. Всички добри неща ще бъдат надграждани, но и допуснатите грешки ще бъдат поправени.”

Служебният премиер каза, че няма как от първия ден да обявят подробни планове за действие. „Необходимо ни е да се запознаем отвътре със състоянието на институциите, ведомствата и общо за държавата, след което ще оповестим констатациите си и на тази основа ще действаме.”

Герджиков припомни, че служебните правителства по принцип имат почти пълни права, като редовните, но и че те са времево ограничени.
Запазване на финансовата стабилност, провеждането на честни избори, както и реда и институционалността ще бъдат приоритет за служебния премиер.

Той добави, че думата „служебен” означава преди всичко служене на народа.
Огнян Герджиков призова отрицанието и омразата да отстъпят място на единението и синергията.

Президентът Румен Радев пожела на служебния кабинет успех, кураж и мъдрост в управлението на държавата.  Той заяви, че предизборното противопоставяне е вече започнало и обяви като предимство непартийността на кабинета „Герджиков”.

Служебният премиер Огнян Герджиков от своя страна завърши речта си с думите: „Ще бъдем удовлетворени, ако макар и с малко допринесем за постигането на най-важната цел – достоен живот на всеки българин в достойна, демократична и уважавана България. Още веднъж – благодаря ви за доверието и Бог да благослови и пази България и българите.”









В категории: Политика


12
Коментара по темата
12.
Игуменът
27.01.2017 12:59:44
4
0
Още едно напомняне за наглостта на БСП:

За БСП , ДПС и Радев мечтата е концлагерът Белене да се задейства !


Снимката на " кандидат- президента " Радев в Белене , е жесток анализ , на българската безпросветна бездна . Радев застанал пред надписа " Белене е с теб ", доказва , че за него самия интелигентността съществува САМО КОГАТО Е ПРИНУДЕН ДА ТЪРПИ ОБОЖЕСТВЯВАНЕТО СИ от ДС , БСП и ДПС кликата, без да съзнава , че ИНТЕЛИГЕНТНОСТ означава , че човек първо трябва да уважава себе си и хората от Белене и България , които са достойни за уважение . Както е видно от надписа зад Радев внушението за " паметникът Белене " / и комунистическия концлагер и престъпния проект " АЕЦ - Белене " наказал българите да отгладуват с над 3 милиарда лева /е на въоръжение за агитация на българи , не живеещи и мислещи уж в миналата епоха , а на сегашната - посткомунистическата . Това което показва кандидат - президентската кампания на Радев , е че саблезъбото им желание е ВРЪЩАНЕ КЪМ ТАТОВИЯ ДИКТАТОРСКИ КОМУНИЗЪМ и отказ от цивилизацията предлагана ни от развита Европа . Отказът от човешките права и свободи е точно внушението чрез " паметникът Белене ", очевадно подсказващ на интелигентните българи , че чрез мюрето Радев се опитват да узаконят чрез замъгляване чудовищните и кървави образи на комунистите , ДС , БСП , ДПС по два начина. Първият начин е чрез " човека от народа " - дезертьора от Европа и света Радев да узаконят кървавите си намерения , и вторият начин е чрез " обикновеният българин "- женкарят Радев , комунистите да не изглеждат толкова жестоки и точно на техния неинтелигентен фон вече са принудили ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ да плати престъпно- поръчаните реактори защото " е глупав "а би трябвало тези пари да ги даде на пенсионерите.
През цялата си кампания дезертьора Радев чрез н еприязън и злоба , ефрейторски внушава разни гнусни и безпардонни измишльотини за чуждите и български емигранти. Най вече по кампанията около изборите. Когато по традиция внедрена от ДС , БСП и ДПС българите се делим...
За да не знае техния " електорат ", че за интелигентните в България и всички българи по - света - Първо: чужбина НЕ съществува.Светът днес е там където има по-добра и по-платена работа, по-надеждни университети, по-смислено бъдеще. И понякога не всеки заминава, за да „ остане“. Радев от тясната си кабинка в самолета още не е разбрал , че всеки буден човек иска да опознае свободния свят ... и този свят не е неговата социалистическа казарма ?! Не е разбрал , че ако имаш избор между Софийският и Монтанският университет - избираш Софийския. Но ако имаш избор между Оксфорд и Софийският, всеки ще избере Оксфорд. И не защото е в „чужбина“ и не само заради качеството на образованието, а заради възможността на всеки нормален българин и човек , да се докосне до друга култура, да срещне хора от цял свят, да се пребори със себе си, да постигне нещо сам.
Радев за себе си дори не е разбрал голямата драма , че болшинството от българите се изнесоха и изнасят, защото се чувстват чужденци в собствената си родина 27 години след като ДС се телепортира във всички над 350 партии .Вярващите в себе си българи / най - вече "децата на номенклатурата" / избягаха не само заради хаоса и абсурдната беднотия създадена от ДС , БСП и ДПС ,не и заради това че им писва от ретроградните наставления на ошашавените си от комунизъм родители , а просто защото имат коренно различни възгледи, интереси, ценности, амбиции и мечти от типичните -„ балканджии“. Образът на чужбина (разбирай Западна Европа и Северна Америка), като извор на вечна младост и благоденствие, поставен до този на България/ която се намира малко на запад от Русия и Турция/- създаде едно разбиране за емиграцията , като за спасение и бягство от проблемите и абсурдите в посткомунистическа и ченгеджийска България. Генерал - Радевците понеже нямат военни успехи ,а внушават , че емигрантите са предатели, които са се изхитрили да се махнат и са оставили будалите в родината сами да се мъчат с "положението". Според тях това значи,ако гласуваш за ГЕРБ или ако не дай си боже имаш любопитството и поне малко ум, имаш стремеж, дръзнеш да рискуваш и да се „ откъснеш“ - веднага те РАЗЖАЛВАТ. Оприличават това като цепене в родово-общинния строй който България напусна още в края на 19 - ти век въпреки " помощта "на Русия. Генерал - Радевците вече 27 години разиграват следният парадокс : докато живееш в България, БСП , и ДПС се опитват да убедят българите / особено младите /, че е тъпо и мизерно да живееш в България и ще бъде фантастично да се махнеш. Но заминеш ли, мненията им се изменят в : „Ааа, добре му е на емигранта - българин там на лесничкото. Измъкна се , спаси се от ГЕРБАДЖИИТЕ...!. Така БСП и ДПС чрез мюрето Радев изграждат хибридно - психотропнаизкуствена мисловна бариера между „нас“- страдалците в България, и „тях“- заминалите в чужбина. Което води до допълнително отвращаване на българите от Президентската и всички останали институции по имперската схема " разделяй и владей " .
БСП и ДПС ,заливат българите с едни кичозни словоизлияния и размишления, излезли от перото на патологично увредено съзнание на водачите им - написани с онази животинска жестокост, с която третираха „ невъзвращенците“ от „ златното време“ при Т.Живков. Размишленията на генерал - Радевците, се раждат от адската смес между брутално слугинство пред Москва и примитивен ум. А липсата на поне малко познание за западната действителност, глупостта и ЗАВИСТТА филтрират българите така, че връзката с реалността да изтънее до опасни нива на маргинализъм. А когато елементарният гласоподавателски мозък се „ разтревожи“, той разцепва света на добри и лоши. И понеже за БСП и ДПС по подразбиране „ те“ са добрите - лошите са Бойко Борисов , ГЕРБ и " международното положение". БСП и ДПС чрез Радев внушават / защото на Нинова и Доган не им стиска / , че „ чужбината“ е особено добър избор за всякакви неудачници и морално пропаднали, сексуално прецакани и финансово провалени „ лоши българи“, които автоматично се припознават, заклеймяват и позиционират като техни ВРАГОВЕ. Нещо повече с подобни словоизлияния и действия БСП и ДПС пробутват чрез Радев на българите , нещо като СЕРТИФИКАТ за собственото си „ величие“ на перфектни „ патриоти“. Дори техните хора начело със Станишев гласуваха в Европарламента да се настаняват масово сирийски бежанци в България "патриотично "да запълнят местата на "българските невъзвращенци "
Та това е видимото от кампанията на генерал - Радевците от БСП и ДПС в България " емигрант - затвор Белене" за да може покрай сухото да изгори и суровото. Някой да не е разбрал...?
11.
Игуменът
27.01.2017 12:57:49
1
0
Много неща, които трябва да определим...

Р. Овч.и успялата(му) млада жена
Публикувано 2016-11-17 02:02:00

Тези дни един политик се завърна на бял кон под светлината на прожекторите.

Е, не точно под светлината. Той пак играе ролята на сив кардинал, но задачата на медиите е да осветяват точно кукловодите на задкулисието, нали?

А задачата на прокуратурата е да повдига обвинения на бандитите. Това и стори тя днес. Въпросният политик бе обвинен, че в ролята му на енергиен министър е нанесъл щети на НЕК (тоест на държавата) надхвърлящи 190 милиона евро. Престъплението се нарича умишлена безстопанственост и за него Наказателният кодекс предвижда наказание лишаване от свобода. Ако въпросният бъде признат за виновен може да получи присъда, която варира – от три до осем години зад решетките.

Неговото име е Румен Овчаров. Днес той е човекът, който триумфира. Успя да докаже на своите другари, че протежето му Корнелия е лидерът, който ще съумее да върне БСП към властта. И дотук успява.

Нинова (с всички условности) успя да спечели национални избори. Това не се бе случвало на столетницата от 11 години. За последно те бяха първи през 2005г., след което съставиха „Тройната коалиция“.

С две думи – проектът „Нинова“ дотук е успешен. Но нека кажем няколко думи за биографията на на неговия автор.А и на самата Нинова. Защото във визитката на Овчаров ще разкрием, че личното му политическо инженерство наречено „Корнелия Нинова“ е стартирало много отдавна. Просто днес той бере плодовете от направената инвестиция.

Действието започва преди точно 20 години.

По онова време Румен Овчаров е министър на енергетиката в кабинета „Виденов“. В същата година младата и напориста юристка Нинова работи в столичното следствие.

След падането от власт на правителството на БСП някак припряно Нинова решава да напусне следствието. Тя търси реализация на далеч по-уютен и добре платен пост в държавната още БТК. И чудо на чудесата – невръстното 28 годишно девойче е назначена за юристконсулт на гигантската компания. Как става този номер? Очевидно покровителят Овчаров е ударил едно рамо.

Малко след това Корнелия Нинова получава още по-висока служба. Младата дама става изпълнителен директор на „Техноимпекс“. Припомням, че иде реч за едно от прословутите външнотърговски дружества, чрез които изтичаха държавните милиарди в неизвестна посока.

Критиците на Нинова от левите среди я упрекват, че по това време се е продала на СДС. Не съм на това мнение. Според мен тя винаги е служила на Румен Овчаров – точно и ясно. А Овчаров знаеше как да се разбира с Костов когато трябва.

Нека припомним подаръка му към управляващите за кметския вот в София през 99-та. Той издигна собствената си неизбираема кандидатура, с което вдигна топката на СДС и Софиянски да го разгромят. А на тези избори картата на България почервеня. Под формулата(така популярна напоследък) „независим подкрепен от“ – БСП взе Бургас, Варна, Стара Загора, Русе и много други важни общини. Социалистите не номинираха читава личност, заложиха на Овчаров и претърпяха загуба с разлика

По този начин „сините“ запазиха София. Въпреки проблемите на своето управление, въпреки вече започващите да избухват корупционни скандали, свързани с кабинета „Костов“.

Запазиха я, защото Овчаров им помогна. А те му се отблагодаряваха с услуги зад кулисите.

Стигаме до 2005г. Румен Овчаров е в апогея на своето могъщество. Той поема мегаминистерството на икономиката и енергетиката. Светкавично назначава за свой заместник старата си дружка Корнелия Нинова. Нещо повече – Нинова поема контрола над най-апетитните държавни активи тогава – „Булгартабак“ и пловдивския панаир.

Но могъществото им не продължи особено дълго.

През 2007г. шефът на столичното следствие Ангел Александров разкри, че Овчаров и Нинова са покровителствали олигарха Красимир Георгиев(един от най-близките приятели на Овчаров по онова време) и фирмата му „Фронтиер“, която години наред „консултираше“ всички златни проекти в енергийната система.

Името на Корнелия Нинова бе замесено пряко в скандала след разкритията на разследващите органи, че тя буквално е инструктирала Георгиев какво да говори при разпитите му, които бяха провеждани от следователката Шарланджиева(също с повдигнати обвинения след аферата). Органите на реда засякоха десетки разговори между Корнелия Нинова и Красимир Георгиев. Включително и СМС с текст: „Твоята приятелка е фантастична“ – по адрес на следовател Шарланджиева.

Или с други думи – Корнелия Нинова е била посредник между разследван бизнесмен и разследващия го следовател. Казват го прокурорите, не аз. Именно представителите на държавното обвинение разкриха наличието на 1000 страници разговори и есемеси между Нинова и Шарланджиева

Но днес вероятно тя услужливо ще забрави това.

Ще забрави и как се кри от прокурорите като Трайчо Трайков от златен скункс. Имитирала сърдечни кризи, защото не искала да я разпитват. Посещавала по нощите „Пирогов“. И най-изпечените бандити могат да и завидят. Ето и информацията от тогава, да не кажете, че си измислям:

„Сърцебиене спаси Нинова от прокурор“, в-к „Стандарт“, 10.05.2007г.

Нинова успя да се спаси от съдебната система. Тя влезе в безкрайния списък на политиците, за които има видими доказателства за търговия с влияние, избегнали наказателна отговорност. Явно защото доказателствата са видими само за аудиторията. Темида е сляпа, очите и са вързани за Овчаров, Нинова и компания.
Вързани бяха очите на Темида и когато ексшефът на „Топлофикация“ пишеше сърцераздирателни писма от ареста. Призоваваше Р. Овч. да му помогне. Призоваваше, защото бе наясно какви услуги е правил на Овчаров и „Фронтиер“ на Красимир Георгиев. Именно управляваната от Валентин Димитров „Топлофикация София“ се превърна в куче касичка за Овчаров и обръчите му от фирми. През Димитров „Фронтиер“ трупаше милиони, част от които съвсем естествено отчиташе на Р. Овч.
Затова Вальо Топлото поиска помощ. Но вече бе късно. Станишев изрита Овчаров и Корнелия заради обществената нетърпимост към тях, възникнала след избухналия корупционен скандал.
Ако си мислите, че те си затраяха в ъгъла – съвсем не. И двамата станаха депутати в следващия 41-ви парламент, когато БСП бе в глуха опозиция. Целите в бяло заиграха ролята на много загрижени за народа и обществения интерес.
Дори и повече. Овчаров продължи да агитира народа за блатото „Белене“. Нищо, че той самият има основна вина за потрошените милиарди в един от най-корупционните проекти през крадливия Преход.
Като министър на енергетиката до 2007-ма той подготвяше почвата за кражбите. Сключваше консултантски договори за милиони, раздаваше обществени поръчки, поръчваше оборудване, което НЕК няма възможност да плати.

След 2007г. продължи да ръководи непряко събитията, чрез новия министър. Нали не се съмняваме чия лична кандидатура бе Петър Димитров, нали?
Днес по всичко личи, че прокуратурата не е забравила ролята на Румен Овчаров в грабежа „Белене“. Адмирации за това, нека покаже на завърналия се на бял кон, че все още някой помни всичките му зулуми и далавери.
Но нека държавното обвинение покаже, че не са забравили и другите схеми на Овчаров. Особено там където участваше четящата днес морал от сутрин до вечер Нинова.

Нека Нинова обясни:

Как на 28 години ръководи огромни държавни структури? Ако Пеевски и Прокопиев са успелите млади мъже на Републиката, то Корнелия Нинова ли е успялата млада жена?
Наистина ли е назначена в БТК, защото е потулила(в качеството и на следовател) разследване срещу висш чиновник в БТК?
Тя ли опъна чадъра над „Фронтиер“ и Красимир Георгиев?
Какво знае за източването на „Топлофикация“?
Какво свърши за периода, в който ръководеше „Булгартабак“ и пловдивския панаир?
Какво знае за източването на държавата по казуса АЕЦ „Белене“?
Каква е ролята на разследвания от прокуратурата Румен Овчаров в управлението на БСП днес и ще бъде ли за трети път министър ако Корнелия Нинова стане премиер? (каквато заявка дава).

Все въпроси, на които успялата млада жена дължи отговори. Част от тях – на компетентните органи, а всички тях – на обществото.
10.
boko mutrata
27.01.2017 12:46:23
3
7
ОТИДЕ си ЗАВИНАГИ едно психично болно божество, което управляваше като един съвременен Робин Худ - вземаше от БЕДНИТЕ и даваше на БОГАТИТЕ, а себе си направи МИЛИАРДЕР.
9.
Mafiata GERB
27.01.2017 12:45:39
3
6
Отдавна чакаx деня, в който като се събудя да не чувам за Мутрата Борисов, за ГЕРБ и ЦаЦка Травестита, за Цветанов Затворника, за ПарлаМентето оглавявано от Герберастите и за престъпната мутренска групировка - Граби Енергично Република България. БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!
8.
Съвпадение
27.01.2017 12:42:52
0
2
Ама забележете само смениха министрите и веднага пуснаха конкурс за полицаи. :D
7.
Дрън
27.01.2017 11:59:14
3
1
Дрън дрън дрън
6.
777
27.01.2017 11:53:38
5
11
Само да не забравим че НДСВ бяха най-големите измекяри а Бсп най-големите крадци. Нали не си мислите че анонимния фатмак е независим.
5.
Kkk
27.01.2017 11:44:40
0
7
Николчев е изпечен крадец и лъжец!!! Той трябва да е в затвора! На колко хора събра парите като областен като рушвет и духаха супата после! Аре Жоре честито пак ще лапаш чужди пари
4.
!!!
27.01.2017 11:18:47
0
7
Проверка на всички търгове за морските плажове и връщане на взетите пари!
3.
съученик
27.01.2017 10:52:57
6
3
несебърския хотелиер георги николчев ще бъде зам.министър на туризма
2.
ЪРП
27.01.2017 10:51:50
4
20
ЕЙ ТВА Е ПРИКАЗКА ГЕНЕРАЛЕ!!!!!!!

ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ УСПЕЯТ ДА РАЗКРИЯТ ГРАБЕЖИТЕ НА ГЕРБ ЗА 2 МЕСЕЦА,ЗАЩОТО СУПЕР ДОБРЕ СА СИ ПОКРИЛИ СЛЕДИТЕ ОТ КРАЖБИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
Страхотни
27.01.2017 10:46:09
8
19
Предстоят интересни седмици и новини/разкрития/ на сл. Правителство!!! Интелегентния Герджиков е рязък контраст на уличното говорене на Борисов ! Поздравления на президента Радев за добрия екип професионалисти !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори