×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ВМРО опроверга партенката от снощи. Няма разцепление в Патриотичния фронт!


ВМРО опроверга партенката от снощи. Няма разцепление в Патриотичния фронт!
Няма скандал между лидерите на ВМРО и НФСБ, нито между самите формации
23 Януари 2017, Понеделник, 13:49 ч.

Националистите съзряха провокация, с цел да се сложи петно върху „Обединени патриоти”

ВМРО и лидерът на формацията Красимир Каракачанов опровергаха фалшивата новина, че Патриотичният фронт се е разцепил. Тази вест заля социалните мрежи снощи, публикувана бе основно в т.нар. фейк сайтове - за фалшиви новини, но е факт, че тръгна от уважавана медия с дългогодишно присъствие в интернет.

Партенката бе под форма на декларация от името на Изпълнителния съвет на ВМРО и с цитати от лидера на ВМРО. Оказва се обаче, че такава информация не е разпространявана от пресцентъра на партията, а е плод на нечий болен мозък.
От ВМРО опровергаха черния пиар с  декларация. Ето пълния й текст:

„От името на ВМРО и на Красимир Каракачанов не са оповестявани никакви политически декларации през тези дни.

Информацията, че има разделение в коалицията Патриотичен фронт, част от която е ВМРО, е невярна.

Няма скандал между лидерите на ВМРО и НФСБ, нито между самите формации. Въпреки че по някои теми двете партии имат нюансни различия в позициите си, отношенията в коалицията са напълно нормални и колегиални. Решенията, свързани с водената от коалицията политика, се вземат на политическия съвет на „Патриотичен фронт“.

Вероятно тези фалшиви декларации целят да постигнат разнобой между патриотичните формации. Те явно са продиктувани от притеснения в т.нар. системни партии, че „Обединени патриоти“, които взеха близо 600 хиляди гласа на президентските избори, ще играят основна роля в следващия парламент. А там Патриотите ще отстояват приоритетите си, свързани с битката за увеличаване на пенсиите и доходите на хората, демографската криза, мигрантската заплаха, битовата престъпност и т.н.

Заявяваме на тези „доброжелатели“, че ще продължаваме да ги притесняваме в името на изпълнението на програмата на Патриотите и в името на по-добрия живот за българите.”

В категории: Политика


8
Коментара
Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
8
Коментара по темата
8.
Скатаджия
24.01.2017 16:26:09
0
2
Нашите хора от Скат не искат боклуци в листата за депутати. Водач трябва да бъде Валери. Продажника Дракалиев от ВМРО дето се продаде на Йоан за една градинка и на Герб за една заплата вън. Някой да е разбрал той какво е спомогнал за благото на бургазлии? А и що за опозиция е тоз ?
7.
А.....
23.01.2017 23:03:50
0
0
Патриотарите пак напълниха гащите... Не могат да се понасят помежду си,особено с тоя мангал Винкела, но поотделно никога няма да минат 4%-бариера! Механичен сбор, нищо повече!
6.
гражданин
23.01.2017 16:56:45
0
3
Интересно защо на статията за новата сграда на СК няма място за коментари. Може би защото има висящи дела за незаконност на плана, както и прокурорска проверка за длъжностно престъпление свързано с отреждането на имота. Обективната журналистика предполага пълна проверка на фактите преди публикуване. Ако бъде изградена сградата и в последствие разрушена като незаконна, заради корупцията на безнаказаната администрация, начело с кмета, ще плащаме всички ние данъкоплатците.
Флагман е наложил пълно информационно затъмнение по този наболял за града ни проблем.
5.
ФЪРФЪР
23.01.2017 16:49:48
0
5
Обидните думи на лидера на НФСБ Валери Симеонов към президентаРумен Радев предизвикват вълна от възмущение в социалните мрежи.

"Радев е човек без биография. Тоя е просто един шофьор на самолет...Знаете ли какво в първото нещо, което учат пилотите? Къде е катапулта, т.е. как да се спасят! Радев е абсолютно случайно попаднал в политиката и не може да ми дава акъл за нищо. Радев е един човек дошъл от никъде, а и ми доведе в НС една дълга жена със себе си. Какъв е тоя? Каква е тая дълга жена?! Какво прави тя тук?!“, заяви в телевизионна тирада Симеонов и отприщи гнева на обществото..
СИМЕОНОВ , ЦЪРВУЛ ТАКЪВ!!!!!!.......ЗАЩО КОГАТО ОТ "НФСБ"-то И ТВ "СКАТ"ХОДИХТЕ ДА "ПОЧИТАТЕ ПАМЕТТА" (ОЧЕВИДНО С ЦЕЛ PR) НА ВОЕНЕН ПИЛОТ ДИМИТЪР СПИСАРЕВСКИ , НЕ ГО НАРЕЧЕ "ПРОСТО ЕДИН ШОФЬОР НА САМОЛЕТ"...????????
https://www.youtube.com/watch?v=u5_m2iuyDHc
СУПЕР МНОГО СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА "НФСБ" !!!........ТИ ПРЕДАДЕ ДОВЕРИЕТО НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ.......ЦЪРВУЛ!!!!!!!!
4.
А така
23.01.2017 16:42:26
0
5
А нещо за Симеонов и военните пилоти, които ще го съдят за уронване на достойнството???
3.
...
23.01.2017 16:14:25
0
5
Засега.....
2.
oh boli
23.01.2017 15:55:39
2
5
kavala na GROB biil celi bbeeeeeeeeeeee oooooohhhhhhhhhhhhh ofce
1.
Клоуни
23.01.2017 15:54:44
3
33
Те сами си пускат партенката и после я опровергават. Така беше и с ракията, техни депутати внесоха закона, после пак техни депутати искаха да се върнат старите правила и си писаха заслуги.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те 
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори