×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно за Флагман.бг! Каква ще е 2017 г. за всяка от зодиите – вижте хороскопа на Алена


Ексклузивно за Флагман.бг! Каква ще е 2017 г. за всяка от зодиите – вижте хороскопа на Алена
Ето какво предстои за всеки един от нас според Светлана Тилкова - Алена
01 Януари 2017, Неделя, 13:10 ч.

Топастроложката прави своята прогноза за читателите на Флагман


ОВЕН
През 2017 година
Слънцето е в знака Овен
от 20 март – 12.30 ч
до 20 април – 00.28 ч

Овенът е кардинален знак от зодиакалния кръст. Неговото място в звездната карта е първото.

Вашата 2017 година ще преминава през възход, промени, но и застой не защото вие го искате, а заради преумората и напрежението, съпътстващо промените. Стремите се към хармония в отношенията, но дали ще я постигнете, зависи от волята ви да не проявявате агресия и да не налагате мнението си по типичния за вас гласовит и напорист начин. Ако сте умерени, тактични и планирате времето си така, че да не се пренапрягате с непосилни задачи, със сигурност ще сте сред печелившите. От януари до март звездите ви помагат да работите усилно, да печелите добре, да градите професионална кариера, дори и да създадете печеливши задгранични партньорства. През март и април, когато Слънцето е във вашия знак, забравете прибързаността, за да не се окажете финансово затруднени през април, защото сте похарчили неразумно спечеленото през март. Ще пътувате, ще се радвате на промени, някои неочаквани, но и на не малко разочарования от „верни“ приятели. Положителното е, че ще съумеете да извлечете поука от грешките си, което ще ви направи непоклатими, ако си наложите търпение и такт при срещи и разговори, особено през април и декември. В периода септември-ноември отново имате шанс да печелите завидно. Рискованите начинания през юли ви обещават провал и загуби. През декември начинанията са забранени. Заредени със сили, дейни и упорити, преодолявате трудностите с лекота. Не винаги ще сполучвате с опитите да промените мисленето на хората, според вас, към по-добро. Ще си спестите нерви, ако не се опитвате да насилвате този или онзи да приеме вашето верую и вашата житейски философия. Не бива да допускате намеса в личния си живот нито от хората от вашето най-близко обкръжение, нито от страна на малко познати хора, защото той е ваша строго пазена територия. Не сте молили никого за помощ. Съветвам ви да не правите непоискано добро. Само от вас зависи да посрещнете спокойни и уверени в себе си Новата 2018 година.

ТЕЛЕЦ
През 2017 година
Слънцето е в знака Телец
от 20 април – 00.28 ч
до 20 май – 23.32 ч
Телецът е неподвижен знак в кардиналния кръст. Неговото място в звездната карта е второто.

През 2017 година две са основните ви задачи – да намерите своето ново професионално поприще и да постигнете компромис в отношенията с вашите близки, които няма да ви простят безкрайната ви професионална заетост. Трудно ще премълчавате неудобните истини и ще си печелите врагове. Пилеете силите си напразно. Както обикновено не прощавате предателствата. Докато през първата половина на годината сте стабилни и се стремите към хармония, дори и трудно достижима, през втората сте обсебени от професионални амбиции. Често ще се усамотявате, за да обмисляте плановете си. Ако решат да ви пречат и се намесват грубо и агресивно в живота ви ще се сблъскат с яростния ви гняв. Не е изключено да съсипете градени с години отношения, ако през март, април, ноември и декември не сте въздържани и не овладявате желанието си да се защитавате без оглед на средствата, дори и когато осъзнавате, че сте виновни.
Работите, трупате знания, ежедневно увеличавате заетостта си. Съветвам ви умело да съчетавате работата с обучението и да не пропускате почивката. Привлича ви всичко интересно, странно и нетрадиционно, но в същото време изпитвате страх да се докоснете до него – ако може, чрез някой друг, който да ви пази гърба. Усетите ли липса на обич, сте склонни да залитнете във вредни крайности. Направите ли тази крачка, връщането назад ще е трудно до невъзможно. Не бива рязко и без причина да сменяте средата си. Вместо да си съсипвате здравето заради нервното напрежение, преценявайте добре кои от вашите нови познати заслужават да бъдат допуснати в живота ви и да продължат заедно с вас по пътя, който сте си начертали за 2017 година. Ще провалите изпълнението на новите си идеи, ако допуснете грешката да поставите началото на делови разговори през март, юни или ноември. Отдалечаването на хора, които са ви полезни или държите на тях, ви носи проблеми. Ще ви бъде невъзможно да оправите съсипаните отношения до края на годината и ще страдате от тяхното прекратяване през следващите девет години.

БЛИЗНАЦИ
През 2017 година
Слънцето е в знака Близнаци
от 20 май – 23.32 ч
до 21 юни – 07.25 ч
Близнаци са подвижен, въздушен знак от зодиакалния кръст. Заемат трето място в звездната карта.

Предпазливост, концентрация, предвидливост и отлични приходи ще носи на родените в Близнаци 2017-а. Стремите се да избягвате необмислени промени, особено когато не са по ваше желание, но ще има месеци, в които ще се налага да ги предприемате. Не сте склонни да взимате прибързани решения само защото някой ви принуждава, дори и да зависите от него на работното място или в личен план. Без трудности не може, но вие се справяте добре с всички предизвикателства. Ще превърнете идеите си в реалност, ако имате до себе си хора, на които да разчитате и да се доверите, защото решите ли да вървите към целите си сами, ще се разпилеете в много начинания, обещаващи, но безуспешни. Само от вас зависи да не изявявате негативните си качества, ако заемате ръководни позиции. Искате да властвате. Внимавайте да не прехвърлите границата на търпимост в околните и да се окажете или безработни, или на унизително ниско ниво в професионалната йерархия. Причината за вашата амбиция за повече власт е не друга, а желанието да блестите. Не е изключено в стремежа си да градите кариера и да гоните нови и нови върхове да сте забравили да се обогатявате с най-новата информация, свързана с вашето професионално поприще. Ще се наложи да запълните празнотите в знанията си на мига, защото това е вашата цел за годината. Предупреждавам ви, че сте склонни, ако се видите с повече пари, да прахосвате на воля, особено през февруари, март и октомври, а след това да съжалявате, че не сте ги съхранили и вложили в доходни инвестиции. Няма да ви липсват промени както в личния, така и в професионалния живот, въпреки че ще са свързани с материална изгода, а не с чувствата. Както успехът, така и провалът ви зависят от вас. Не се надявайте някой друг да оправя грешките ви и съсипаните отношения. Не отказвайте допълнителна работа. От нея ще започнат да се увеличават приходите ви, Не е изключено, заслепени от голямата печалба през втората половина на годината, да залитнете към участие в хазартни игри и да пропилеете спестяванията си. В личния живот рискувате да си създадете проблеми заради вечно мърморещите ви половинки, които ще са все недоволни от заетостта ви, но няма да се отказват от ресторантите и ще се гордеят пред околните с вашите успехи, а това признание е важно за вас.

РАК
През 2017 година
Слънцето е в знака Рак
от 21 юни – 07.25 ч
до 22 юли – 18.16 ч
Ракът е кардинален, воден знак от зодиакалния кръст. Неговото място в звездната карта е четвъртото.

През 2017 година сте впечатляващо общителни хора със силно изявена сексуалност, но, уви, твърде зависими от средата, в която живеете и работите. Искате около вас да цари спокойствие и разбирателство, само дето в стремежа си да ги наложите, забравяте, че на околните не им е приятно да ги обсебвате. Успявате да постигнете компромис, ако попаднете в конфликтна ситуация, затова хората ви харесват като приятели и партньори, а и като колеги и много от вас работят в съдружие. През първата половина на годината сте устремени единствено към материална стабилизация, която съчетавате с много приятни емоции. През първия месец от годината си наложете умереност, за да не пропилеете времето си напразно в ненужни спорове и конфликти. По-добре се заемете с нещо смислено или си дайте продължителна почивка, за да посрещнете, готови за битка от началото на февруари, всички житейски предизвикателства. През втората половина на 2017-а за вас са характерни емоцията, обсебващите чувства и опитите да направлявате живота на хората около себе си. Не прекалявайте с изискванията си към вашите близки, за да не се окажете сами и изолирани, а след това да си внушите и болести, за да заслужите съжалението им и да си възвърнете тяхното добро отношение, но не и чувствата им, което ще е нов удар по вашето его. Не се колебайте през втората половина на годината да отдалечите хората, които не са подходящи за ваше обкръжение, а също така и кармичните си врагове, ако подсъзнанието ви ги е разпознало през първата половина на годината. Не забравяйте, че Слънцето, което може да ви дарява енергия и да ви топли, може неусетно и да изпепели живота ви. В трудна ситуация разчитайте на подкрепата на близки хора. Изпитвате потребност да сте далеч от приятелите си и да не каните гости, нито пък вие да гостувате. Причината е желанието ви да си дадете почивка от всякакви разговори и теми, които не ви засягат, и най-вече от злободневните клюки и интриги, с които задължително ще пълнят и вашата глава. В брака имате шанса да бъдете перфектни партньори, стига да сте намерили вашата си половинка. Обичате красивите предмети и искате домът ви да бъде изпълнен с тях, иначе има опасност да изпаднете в депресия. Предпазвайте се от трудности и негативни емоции през януари, май и септември, овладейте чувствителността си и приемайте градивната критика. През август ще печелите с лекота парите си. През януари, април, юни, юли, август и октомври работете много, за да сте удовлетворени от живота си. Колкото по-бързо завършите с изостаналите задачи и задължения, толкова по-голяма е гаранцията за една успешна следваща 2018 година, подвластна на вашия управител – Луната.

ЛЪВ
През 2017 година
Слънцето е в знака Лъв
от 22 юли – 18.16 ч
до 23 август – 01.21 ч
Лъвът е неподвижен знак от зодиакалния кръст. Неговото място в звездната карта е петото.

Обсебващи, завладяващи, до досада напористи в отношенията си, амбицирани да побеждавате – такава ще е вашата 2017-а, въпреки че през първата й половина сте подвластни на трудна за овладяване емоция. През цялата година мечтаете за възход в професионалното си поприще. Не е невъзможно, ако не допускате импулсивни действия, не прекалявате с исканията си да получавате похвали и ласкателства, дори незаслужени.  Искате да пътувате много, особено през втората половина на годината. За да осъществите плановете си, ви съветвам да имате до себе си хора, на които да разчитате и да се доверите. Решите ли да постигнете целите си сами, ще се разпилеете в много начинания, обещаващи, но безуспешни. Въоръжете с търпение и преодолявайте трудностите по пътя си през април, август и декември с помощта на своите знания и натрупания опит. Имате много сили в себе си, за да се справите с всички предизвикателства на живота. Не се колебайте да ги използвате. През 2017 година до август сте емоционално нестабилни, а след това – инатливо целеустремени и импулсивни. През първите месеци на годината ще доказвате на целия свят колко сте нещастни, колко сте неоценени, въпреки че сте дарявали помощ и обич на кого ли не. Забравете за тези си наклонности, за да не съсипете чудесната си година във властта на вашия управител – Слънцето. Ще си спечелите врагове, ако демонстрирате колко сте уязвени от нещо или някого. Бъдете търпеливи. Вашата доверчивост може да е причина да бъдете измамени в надеждите си, но не бъдете и прекалено мнителни, защото може да се окаже, че предпазвайки се от използвачи, сте загубили ценни партньори и приятели. През февруари, април и август лесно се обиждате от критика, дори и когато знаете, че сте сгрешили. Податливостта ви на влияние, когато ви ласкаят, ви вреди. Бъдете внимателни през април и декември и не раздавайте помощта си, без да ви е поискана. През май започва постепенният ви възход. Не прекалявайте с критичните си забележки през април, август и декември. Бъдете делови и отговорни през януари, март, юли, септември и ноември. Постарайте се да спечелите нови приятели и партньори, с които да встъпите уверени и щастливи в Новата 2018 година.

ДЕВА
През 2017 година
Слънцето е в знака Дева
от 23 август – 01.21 ч
до 22 септември – 23.03 ч
Девата е подвижен знак от зодиакалния кръст. Нейното място в звездната карта е шестото.

Годината ви поднася много предизвикателства, но ви позволява успешни начинания и създаване на нови отношения. Както винаги сте перфектни във всичко, което правите. Първата половина на годината изисква от вас да мислите дълго, преди да се впускате в действие, защото ви липсва търпение. Бързайте бавно, иначе животът ви ще преминава през непрекъснато редуващи се спадове и възходи, които ще ви депресират. Ще бягате дори и от полезни запознанства. Годината ви дава възможност да налагате мнението и идеите си, да печелите добре, да постигнете финансова стабилност, стига да се съобразявате с предупрежденията. Без колебание ще се възползвате от предоставените Съдбовни възможности за себе¬изява и ще разчиствате пътя си от хората, които го блокират. Малко умереност ще ви донесе полза и ще ви помогне да не си печелите врагове. Доверявайте се повече на разума, отколкото на чувствата си. Трудно могат да ви измамят. Колкото и да ви е неприятно, се налага да планирате дори в дреболиите не само годината, а и всеки месец, всяка седмица и всеки ден от нея. Запомнете, че за вас 2017 година ще бъде силна, ако сте дейни, и изключително слаба, ако решите да стоите и да гледате пасивно какво става около вас. Признавайте грешките си, за да получите подкрепа за тяхното отстраняване. От вас зависи да си налагате спокойствие и в най-проблемните ситуации, за да не попадате в лапите на депресията. Във втората половина на годината ще станете по-сговорчиви, въпреки че недоверието към всичко и всички ви съпътства. Ще съумеете да стабилизирате новите си познанства, които са ви полезни или просто ви доставят удоволствие при общуването. През януари и септември направете компромис и подобрете обтегнатите отношения с полезни ви хора. През юли не проявявайте щедростта си, за да не ви намразят заради факта, че давате заеми, без да се замисляте над финансовото си състояние, въпреки че такова поведение не е типично за вас. Предпазвайте се от „приятели“, които през март, август и ноември ще ви вредят заради завистта, че имате онова, което те нямат. Семейните ще са спокойни и щастливи. Необвързаните имат шанс да създадат семейство или да срещнат половинката си през февруари, април, май, октомври и декември. Само от вашите разумни действия зависи да изживеете една ползотворна година от живота си и да стъпите, отдадени на бъдещите си планове, в Новата 2018 година.


ВЕЗНИ
През 2017 година
Слънцето е в знака Везни
от 22 септември – 23.03 ч
до 23 октомври – 08.28 ч
Везните са кардинален знак от зодиакалния кръст. Тяхното място в звездната карта е седмото.

За вас 2017-а е трудна и противоречива година. От една страна, сте подвластни на Съдбовно подчинение, за да се научите на такт, сговорчивост и търпение, което е различно от колебливост. От друга, но към края на годината и с малки изключения сте впечатляващо общителни... докато някой не ви ядоса дори с дреболия така, че да замъгли съзнанието ви, да се накрещите на воля без да помните думите си и съберете омразата на околните като започнете да мъстите, заради самата мъст. Крайно амбициозни сте, но често ви е трудно да преценявате правилно дали мечтаните начинания са по силите ви. Както сте мнителни, така сте склонни да се предоверявате. Обградени сте от хора, на които искате да разчитате, но рядко ще имате вярната преценка за тях и обичайно сами ще си творите проблемите. Съдбата ще ви поднася моменти на разочарование, когато се налага да анализирате събитията както на работното си място, така и в личните отношения, но ви помага да избегнете трудно поправимите грешки, които могат да сринат живота ви. Няма да липсват проблеми с децата и роднините ви. Що се отнася до роднините, по-добре е да не подавате ръка, ако отношенията ви не са добри, защото ще си спечелите врагове в тяхно лице. Не допускайте намеса на странични хора в личните отношения и в професионалните си планове, защото може да се окажете зависими от тях и да изживеете душевни страдания, за които ще си бъдете виновни вие заради проявената наивност. Мнението си ще успявате да наложите с лекота, но само ако сте сред хора, които изповядват вашата житейска философия. Иначе – отпор и отхвърляне. Способни сте да създавате проблеми на близките си и на вашите колеги заради постоянните си искания да стане това, което сте си намислили, та дори и ако е неосъществимо или в противоречие с техните планове. Не прекалявайте с настоятелното си поведение, за да не ги принудите да странят от вас, което води и до вашия провал. Знаете, че както сте привидно мили и сговорчиви, така сте в състояние да бъдете отегчително досадни и да отблъснете и най-добронамерените си приятели. В средата на лятото ще осъзнаете, че е във ваша полза да смените средата си, но дали ще съумеете да се обградите с полезните ви хора, зависи от вашата прозорливост. Върховите ви месеци са януари, март, април, май, юни, август, ноември и декември. Бъдете внимателни през февруари, юли и октомври, когато сами може да се провалите заради ината си, нежеланието да се вслушвате в съвети, множеството трудности по пътя ви, както и безкрайната ви емоция, която обичайно е по-силна от разума. От вашата търпимост към градивната критика зависи дали доброто или лошото ще преобладават през 2017-а и тя ще е мощен трамплин за бъдещ възход през Новата 2018 година.

СКОРПИОН
През 2017 година
Слънцето е в знака Скорпион
от 23 октомври – 08.28 ч
до 22 ноември – 05.06 ч
Скорпионът е неподвижен знак от зодиакалния кръст. Неговото място в звездната карта е осмото.

През 2017 година се изявявате като умерени, постоянни и изключително издръжливи хора. Имате шанс да бъдете галеници на Съдбата и да вървите напред и нагоре. В началото на годината общувате с лекота, градите нови приятелства, партньорства и отношения, но не прибързвайте, за да избегнете разочарованията точно когато не ги очаквате. Не бива да допускате крайности в поведението си само защото имате енергия в излишък, за да си спестите опасността да бъдете обградени само с врагове. Притежавате заложби, които неочаквано ще разкриете, но дали ще се възползвате от тях, зависи само от вас. Инатите се и се бунтувате, а годината изисква от вас такт, умереност и да овладявате емоциите си, които може да се окажат препъникамък пред вашите планове и да ви провалят. Работа до пълна изнемога и съсипваща вашето здраве преумора са причина да сте нервни и да търсите виновници, на които да излеете гнева си. Допуснете ли професионален провал, ще страдат психиката и здравето ви. Възможно е заради срещи с хора от по-далечното ви минало и дори от детските ви години, към които не изпитвате добри чувства, да избликнат комплексите ви от детството. Съветвам ви да ги притъпите, ако все още ги носите в себе си и ви повлияват, за да не провалите цялата година и създадете трудни за разрешаване лични и делови проблеми. Общувате с привидна лекота, но и с емоция. Съобразите ли се с предупрежденията, годината ви позволява да постигнете върхове в своето развитие. Забравете желанието за мъст. Не допускайте отдалечаването на важни за вас хора, защото ще ви бъде невъзможно бързо да оправите съсипаните отношения, за което сте си виновни сами. Силните ви месеци са от февруари до май, юли, септември, ноември и декември. Не ги пропилявайте. В първата половина на годината създайте условията за своя съзидателен възход, а във втората й половина с усилна, но и рутината работа се радвайте на успеха, водещ ви към Новата 2018 година – подвластна на Луната.

СТРЕЛЕЦ
През 2017 година
Слънцето е в знака Стрелец
от 22 ноември – 05.06 ч
до 21 декември – 18.29 ч
Стрелецът е подвижен знак от зодиакалния кръст. Неговото място в звездната карта е деветото.

Вашата 2017 година е подвластна на категоричното ви нежелание да правите каквито и да било компромиси по отношение на разбиранията си. Много чувствителни и страстни натури сте. Зареждате всички около себе си с увереност и топлота в отношенията. Често обаче прекалявате с желанието си да сте полезни и забравяте, че е нужно да щадите себе си, за да не падне цялата ви естествена защита, след което е лесно да бъдете наранени и разболени. Ще се стремите да общувате, да сте сред хора не само защото се страхувате от самотата, а и за да намерите по-пълноценна изява на вашата същност. Типично за вас ще предприемате необмислени промени, пътувания, ще прахосвате пари за предмети на изкуството, които не са ви необходими, но... отново надделява желанието да сте над другите, след това ще му мислите как да кърпите бюджета си. Не злоупотребявайте с отказа си да давате пари за неотложни потребности в семейството си или ваши лични, ако сте харчили, без да питате близките си, защото характерната ваша алчност да имате само за себе си ви печели врагове. През първата половина на годината сте склонни да се впускате в рисковани начинания, защото отказвате да анализирате направените ви предложения и да прецените дали си струва да се захващате с тях. Трудностите ви следват ежедневно, дори и в добрите месеци, затова ви съветвам да не рискувате инатливо. Ще поощрявате околните да работят за вас и да ви помагат. Вместо да си създавате врагове, защото не сте благодарни за помощта, ви препоръчвам да забравите недоволството си или да работите сами. През цялата година се осланяйте на рутината, на умереност в думите и действията, на готовност за компромиси, които са гаранция, че ще получите подкрепа. Този е пътят към успеха. В противен случай вашите близки, приятели и колеги ще ви отмъстят, обидени и наранени, като ви изоставят точно когато имате нужда от техния съвет и от подадената им ръка. Не се лишавайте от почивка, пътувания и развлечения, които, независимо от разходите, са ви необходими, за да не си навредите на здравето. Бъдете почтени в думите и делата си. Успешните ви месеци са януари, февруари, март, април, юни, август, октомври, ноември, декември. Пазете се от трудности и емоционални изблици през май и септември. Пристъпвайте внимателно и обмисляйте действията си, за да посрещнете доволни 2018 година.

КОЗИРОГ
През 2017 година
Слънцето е в знака Козирог
от 21 декември 2016 – 12.45 ч
до 19 януари 2017 – 23.25 ч
и от 21 декември 2017 – 18.29 ч
Козирогът е кардинален знак от зодиакалния кръст. Неговото място в звездната карта е десетото.

През 2017 година правите впечатление на неспокойни хора, винаги устремени към интересна цел, към движение и разнообразие. Дошъл е моментът поне частично да се отърсите от своите предразсъдъци – трудна задача. През годината не се хвърляйте едновременно в много задачи. Ще бъдете подвластни на чести професионални разочарования и принудени да сменяте или целите си, или своята работа, което ще доведе до загуба на доверие във вас. Ще се разкъсвате между нежеланието ви да правите компромиси и необходимостта да го сторите. През цялата година се стремите да се запознавате с интересни личности, да бъдете приети от тях. Необходима ви е умереност, постоянство и отговорност. Тези от вас, които не успеят да надмогнат ината и подтика си към безпричинна агресия, ще изживеят една неспокойна и проблемна година. Време е да отсеете хората, на които държите, от другите, с които вървите в различни посоки. Склонни сте да се товарите с много задължения, които неусетно ви изтощават, но емоциите и задоволството от постигнатото ви пречат да го осъзнаете. В желанието си да блеснете пред себе си и пред околните ще си създадете здравословни проблеми. Въпреки силата, която имате, не е изключено да ви съпътстват житейски сривове, от една страна, заради невъзможност да преценявате правилно хората, от друга, защото сте със самочувствието на недосегаеми и всезнаещи. За съжаление трусовете в личен и професионален план трудно могат да бъдат преодолени бързо и дори могат да бъдат причина за приключване на интимна връзка, за развод или финансови загуби. Ако отчаянието от създалата се ситуация бъде преодоляно, имате шанс за ново развитие в живота, но това зависи от достойнството да осъзнавате и да признавате грешките си. Ще привличате към себе си хора, които са ви полезни, но за да ги задържите, ви съветвам да не проявявате лицемерие и сервилно поведение, нито да играете удобна за момента роля. Бъдете естествени, за да не се окажете сами и забравени, когато падне маската и видят истинското ви лице. Фалшът е изцяло във ваша вреда. През цялата година ще се лутате, за да намерите по-добра среда за себе си и в същото време сполучливо ще преодолявате трудностите в живота си, защото както винаги ще ги приемете като предизвикателство. Внимавайте през януари, юни и октомври. Върховите ви месеци са февруари, март, април, май, юли, септември, ноември и декември. От вас зависи да посрещнете в отлична форма и стабилни Новата 2018 година, подвластна на Луната.

ВОДОЛЕЙ
През 2017 година
Слънцето е в знака Водолей
от 19 януари – 23.25 ч
до 18 февруари – 13.32 ч
Водолеят е неподвижен знак в кардиналния кръст. Неговото място в звездната карта е единадесетото.

От първия ден на 2017 година сте независими до фанатизъм и се стремите с цената на всичко да извоювате свободата си, ако имате усещането, че нещо или някой ви ограничава. Енергични и действащи хора сте. Не позволявате никаква намеса на обществените порядки в личния ви живот, той е ваша неприкосновена територия. Обичате да пътувате, но винаги се завръщате у дома с нови идеи, полезни на обществото, в което живеете и на което, по ваше мнение, сте длъжници. Любопитни и много общителни, стремите се към постоянно общуване. Успехът е с вас, ако работите в екип, защото сте лоялни партньори, съдружници и се чувствате като завършени личности, гордеете се със себе си, дори се величаете. Справедливи сте в отношенията с околните. Държите се еднакво с всички, без значение от различията помежду им, но ако сте началници, ще изпитвате недоволство при провал на задачите, които сте поставили на подчинените си именно заради тази ваша толерантност. Трудно разпознавате недобронамерени хора. Внимавайте през цялата година кого допускате в живота си, за да не се окажете подвластни на трудности още от лятото. От вас зависи да избегнете проблемите, както и да си наложите повече търпение и разум в действията. Трудностите са породени от нежеланието на тези, които се мъчите да убедите, че трябва да са дейни и борбени, което не им харесва. Постигате целите си бързо, с което будите завистта на околните, че, видите ли, те не успяват да ви достигнат. Боли ви от злобата и завистта с която ви заливат, но сте си вие. Винаги сте готови да подавате ръка, да бъдете състрадателни и чувствителни към чуждата болка, дори когато помощта ви няма да бъде оценена. През годината рискувате да си спечелите врагове заради неумението си да премълчавате, които ще превърнете и в кармични и ще си мъстите години наред, без да осъзнавате, че товарите личната си карма, но градите и негативна обща карма с тях. Ще осъществите всички ваши професионални планове, но предупреждавам – не рискувайте и не допускайте измамници да ви въвлекат в „печеливши“, но губещи проекти. Съветът ми е да се научите да цените труда си, вместо да го продавате за жълти стотинки. Трудности ще имате през януари, май и септември. Върховите ви месеци са февруари, март, април, юни, август, октомври, ноември и декември. Ако потиснете добронамереността си понякога граничеща с наивност, ще се предпазите от използвачи и ще посрещнете с удовлетворение 2018 година.

РИБИ
През 2017 година
Слънцето е в знака Риби
от 18 февруари – 13.32 ч
до 20 март – 12.30 ч
Рибите са подвижен знак в зодиакалния кръст. Те са на дванадесетото място в звездната карта.

През 2017 година ви привлича всичко странно и нетрадиционно. Изпаднете ли в беда, когато усетите липса на обич, сте склонни да се отдадете на траен порок, като алкохол или дори наркотици. Ако овладеете своята импулсивност в първата половина на годината, ще се справите с всички предизвикателства, които ви поднася животът в личен и професионален план. Иначе проблемите са сякаш непреодолими и ще ви превърнат в пасивен наблюдател на важни за вас ситуации. През цялата година и особено през втората й половина се стремите към спокоен живот, който отговаря на мечтите ви. Обградени сте от хора, на които вярвате и разчитате, но не се лишавайте от доза мнителност, за да избегнете „добронамерени“ приятели, целящи да ви навредят. В средата на годината сте готови да воювате със себе си заради свойствения ви инат и отказа да се вслушате в гласа на своята интуиция. Уверявам ви, че подобно поведение ще ви донесе само неприятнос¬ти. Ако надмогнете своите предразсъдъци, които ви пречат да се освободите от капана на условностите, животът ви ще тече по-леко. Състрадателността е част от вашия характер, но през тази година, слава Богу, е потисната. Не проявявайте ината си, когато създавате нови приятелства и партньорства, без значение дали са свързани с вашия личен или професионален живот, защото рискувате и да тегнат над дните ви и през следващите девет години. Вашата меркантилност няма да намалее, но се постарайте да не взимате това, което не ви се полага, за да избегнете негативните кармични отношения с хората, които съзнателно или случайно сте ощетили, както и сблъсъка със закона. Не прекалявате с егоизма си. Склонни сте да използвате хората, но вие да не давате нищо от себе си. Не пилейте отличните възможности за създаване на задгранични делови партньорства. Трудните ви месеци са април и август. Успехите са с вас през януари, февруари, март, май, юли, септември, октомври, ноември. Не проявявайте безпричинна щедрост през март и декември. Не рискувайте инатливо, за да не ви следват горчивите спомени и през 2018 година.

В категории: Хороскоп


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
т снтэ
01.01.2017 18:32:20
2
4
Най тъпите хороскопи само общи приказки.
2.
курвой живи ли са още
01.01.2017 16:14:43
2
4
този убитак още ли е жив?
1.
Nabludatelen sum i vijdam tova:
01.01.2017 15:32:52
3
6
Ruska kurva i falshivi novoni.
Fuck socialism.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Без повече безсрочни лични карти за хора над 70 г.
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори