×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Премиерът Бойко Борисов се извини на Карнобат, превежда обещаните пари за изгорялото училище до края на деня


Премиерът Бойко Борисов се извини на Карнобат, превежда обещаните пари за изгорялото училище до края на деня
Бойко Борисов се извини на карнобатлии и обясни, че е станала техническа грешка, която забавила банковия превод
19 Декември 2016, Понеделник, 10:27 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, снимка: Министерски съвет

В петък кметът Георги Димитров сподели пред Флагман.бг, че министър-председателят е обещал, но не е изпълнил ангажимента си, часове по-късно проблемът вече е решен


Още днес ще бъдат осигурени 587 270 лв. за покриване на част от разходите за ремонта на ОУ „Христо Смирненски“ в Карнобат.

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов на среща в Министерския съвет с кмета на общината Георги Димитров, информират от правителствената пресслужба.

Със средствата ще бъдат възстановени разходи на местната власт за ремонта на покривната част на учебното заведение, унищожена след стихийно възникнал пожар преди няколко месеца, уточняват оттам.

Припомняме, че в петък кметът Георги Димитров съобщи пред Флагман.бг, че премиерът е обещал, но не е превел нито лев за изгорялото училище ОУ "Христо Смирненски". (ВИЖ ТУК) 

Тази сутрин от МС са позвънили на кмета на Карнобат Георги Димитров по молба на Бойко Борисов и са го поканили в Министерски съвет. Преди минути приключи срещата му с премиера в оставка, в която Борисов е бил категоричен, че ще изпълни ангажимента си и само техническа грешка е забавила банковия превод.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

В категории: Карнобат


8
Коментара
Как се забавляват зодиите
Как се забавляват зодиите 12/05/2024, Неделя 21:20 0
Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 0
8
Коментара по темата
8.
top
19.12.2016 15:27:14
2
4
ау , да не ги е платил от собствената сметка . щото той най обича да казва . АЗ дадох , Аз построих , АЗ платих -колко е лесно с бюджета
7.
За какво става дума ?
19.12.2016 14:10:05
3
6
Тука е класация за мъжка дума и изпълнение . Кмета не е за тази класация, той е в друг коридор.
6.
Кмета
19.12.2016 13:36:30
0
5
Покани ме на среща за да уточним комисионната. Идват избори и всеки лев е нужен,ромите не гласуват безплатно.
5.
Ebati greshkite
19.12.2016 13:36:30
0
1
Golqma greshka interesno kva e i kak ne stana s magisralite aec belene saniraneto v burgas proektite ot vsichko koeto SE KRADE.A predstavete si ako sled prevejdane na parite tepurva pochvashe remonta ...dumi nqmam. Pak sichko e preduzborno
4.
Пак да попитам
19.12.2016 13:14:46
5
13
Защо трябваше да вика кмета в София? Да покаже колко е велик? Ми да беше се разпоредил да преведат парите и толкова. Ми нали е фукара! Вижте ме! И какво толкова да гледаме? Плюнка! И то рядка!
3.
LSFC
19.12.2016 13:13:48
4
13
T.н премиер от своя лична сметка ли превежда парите или Министерство на финансите превежда държавни пари-питам за един приятел само
2.
Само питам
19.12.2016 13:09:57
8
10
Ако кмета Димитров не бе поставил така въпроса, тоя мърляч дали щеше да се сети, че е обещал пари преди една година? Не че сега ще ги даде, щото той в последно време какво ле не обещавал. Така, че хем обещава, хем лъже!
1.
Да ББ забавя , но не лъже
19.12.2016 12:50:20
13
7
Премиерът Бойко Борисов не е превел нито лев от обещаната сума, която трябваше да дари от името на държавния бюджет за възстановяването на изгорялото ОУ „Христо Смирненски“ в Карнобат. Това стана ясно от думи на кмета на града Георги Димитров.

Днес се проведе извънредна сесия на местния парламент, на която бе гласувано отпускането на 10 хил.лева за Община Хитрино. След заседанието кметът Георги Димитров (ВИЖ ТУК) призова и други негови колеги да помогнат, защото самият той „няма доверие в държавата“.
: Така кмета направо си вкара автогол. За разлика от него ББ си изпълнява обещанията .. факт е.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба  90 на сто от обитателите на рибарското селището не са чували за нея, но Георги Димов е ловял 400-килограмови екземпляри в океана Как се забавляват зодиите Как се забавляват зодиите Водолеите обичат общуването, а Близнаците обичат шумните забавления в многолюдна компания Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Как може след 4 години ремонт, гарата все още да няма  нито едно електронно табло  показващо пристигащите и заминаващите влакове, вайка се един от потърпевшите  Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Вижте рецептата Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Кратка разходка след последното ви хранене има много положителни ефекти върху  тялото и ума Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Идеята им за подпомагане на полетите може да доведе до целогодишен характер на туристически поток към страната ни, коментира Евтим Милошев Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Проблемът е, че Борис Минков, който е редактор на романа, е и член на журито Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Прокуратурата във Велико Търново започна разследване, револверът бил отавен без надзор от собственика му Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас Неделина Роселинова и Десислава Минчева-Тодорова спечелиха награди от Международен фестивал за млада публика "Вълшебната завеса" Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Входът е свободен
Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори