×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Преглед на регионалния печат: Бургаската жп гара е сграда на годината


Преглед на регионалния печат: Бургаската жп гара е сграда на годината
Призът бе връчен от инж. Николай Николов - ръководителя на проекта по възстановяването й
Ключови думи: преглед, печат, бургас, гара, жп
15 Декември 2016, Четвъртък, 02:00 ч.
Източник: фокус

"Нова тарифа определя таксите по Закона за туризма“, е заглавие на втора страница на вестника


„Бургаската жп гара е сграда на годината” е водещото заглавие на всекидневника „Черноморски фар”. Един от бургаските символи – жп гарата, грабна приза „Страда на годината за 2016“ в категория „Градски проекти с принос към развитието на градската среда и транспортна инфраструктура“. Призът бе връчен от инж. Николай Николов, който ръководи целия процес по възстановяването на тежкия строителен обект на специална церемония в София.

„Пежо-камикадзе се вряза в камиони” е друго заглавие от броя. Автомобилът се вряза в два камиона, натоварени с плоскости и прати двама души в болница. Инцидентът стана вчера в 9.45 часа. Малко след кръстовището на улиците „Спортна“ и „Тодор Александров“.

„Дребните търговци пак на нокти”, пише още в изданието. Дребният бизнес отново се развълнува. Причината за това е слухът, че е внесена за разглеждане в ОбС нова наредба за временно преместваемите обекти по чл.56 в града, на която дребните търговци се противопоставят. И още:

"Нова тарифа определя таксите по Закона за туризма“, е заглавие на втора страница на вестника. Министерският съвет прие нова тарифа за таксите, които се събират при представяне на административни услуги по Закона за туризма. Целта на документа е да приведе действащите към момента такси за съответствие с методите за тяхното изчисление съгласно Закона за ограничаване на административното регулиране и административния контрол върху стопанската дейност и разходването им, както и да намали административната тежест на бизнеса и гражданите.

„Атлети се греят с калорифер в зала” е друго заглавие на първа страница на вестника. Интервюто от броя е с д-р Лорис Мануелян, зам.-кмет по здравеопазване на Община Бургас, който казва: У нас за една година се отделят по около 400 евро на човек за здраве.

В категории: Бургас


13
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
13
Коментара по темата
13.
хахахаха
15.12.2016 21:51:20
0
1
Тоя инж. Николов са хванал и блокове да санира и как пищят хората от него.....
12.
ай, стига
15.12.2016 21:47:36
0
1
инж. Николов? Награден? Направо се гаврите с хората и парите. Николов е много добър само в усвояването на парите по всевъзможни проекти. Нищо повече.
11.
..,'
15.12.2016 15:03:15
0
0
До 10. Защото можещите и честни хора не им се бърка в политическите ЛАЙНА.
10.
До 4
15.12.2016 14:44:12
0
1
ОТГОВОРА НА ВСИЧКИ ЗАДАДЕНИ ОТ ТЕБ ВЪПРОСИ Е ЕДИН : ЗАЩОТО 27 ГОДИНИ ТЪРПИМ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ БАНДА ОТ КРАДЦИ!!! ДОКАТО НЕ СЕ ОБЕДЕНИМ И ГИ ТЪРПИМ ЩЕ БЪДЕМ ВСЕ НА ДЪНОТО.
9.
запознат
15.12.2016 12:09:59
2
4
Този инж.Николов абсолютно нищо не разбираше .През цялото време имаше други хора които работиха и правиха строежа - В.Аргиров от Бургас той изкара най-тежката работа по реставрацията.Обаче и той е голямо леке и напусна.
8.
БаткаШматка
15.12.2016 11:35:48
1
1
Че има ли още някой да пътува с влак? Или да изпраща колети? Има си еконти и спидита бе. Пък ако си купите едно беемве до София ви е 2 часа и малко. Пък ако гръмне някоя нефтохимска цистерна, то пожара сам ще стигне до пожарната ;-)
7.
Гара без паркинг
15.12.2016 11:05:29
2
4
Сградата е хубава, паркинга към него е възмутимо малък. Не може да не предвидиш по-голям паргинг към крайна и (както твърдят) супер натоварена (през лятото) гара. Наградите не са това, което бяха. Днес Сульо и Пульо взимат награди незнайно защо.
6.
Цецооо
15.12.2016 10:42:24
3
1
Бургас трябва да има девиз --- всяка една сграда картичка!!!!
А във момента всяка една сграда ---е тъп сив комунистическо гето!!
Толкова ли искате да останете бедни????????
Ами разкрасявайте тея гъзови сгради!!!!!!!!!
5.
Тс
15.12.2016 10:40:02
2
1
Вземете една японска компания да ви построи ЖП влаковите.
4.
Левски говори
15.12.2016 10:38:36
3
4
Скъпи съграждани,
Не сме тъпи!
Водят ни Еврооейци.
Въпреки че блядите във Кремъл искат да ни направят африканци.
Мисля че добре разбираме че ако всяка една сграда в града е като ЖП гарата на такова ниво на боядисване и естетичност --- града ни ще бъде малкото Монако на Черно Море.
Предложих на кмета да сложим позлатен покрив че да блести гарата отвсякъде, или поне покрив от copper да има още по красив ефект. Сега покривите са боядисани във тъмно червени замазват оригиналния метал!!!!
Защо общината още спи и не е боядисала всяка една сграда във града!???
Защо още висят жици грозно!
Защо още има будки за цигари облепени ориенталски със цигари че да не можем да видим слона който работи там за никакви пари.
Защо още Първа Инвестиционна не помогне на блока на Тройката в който се помещава да го обнови и модернизира да го боядиса на нейни разноски!!
Защо още има дупка на Тройката.
Защо още тоя боклук окупатор Альоша измислен от БКП пречи да отворим Тройката!!
Защо още всички улични табели не са на английски и български както в Прага?
Защо още има бордюри от цимент а не от красиви камъни.
Защо бордюрите са евтини?
Защо още в града няма 10 висши университета?
Защо още нямаме фермерен пазар на площад Кирил и Методий от 9 до 4 часа всеки ден.
Защо още нямаме по 100 кораба да влизат на ден?
Защо още нямаме по 500 от най големите компании в света да отварят офиси?
Защо не намалим плоския данък на 7% за да привлечем повече инвеститори?
Всички искаме да имаме богат град като Монако и Сингапур --- нека да го построим!!!!!!!
3.
ко пишеее
15.12.2016 10:34:29
2
3
"Призът бе връчен от инж. Николай Николов, който ръководи целия процес по възстановяването на тежкия строителен обект на специална церемония в София." - абе назначете на работа поне един дето си е взел матурата за седми клас.
Уникалното е че според поредната PR фалшификация достатъчно е да смениш прозорците и да боядисаш една сграда за да стане сграда на годината. Интересно ако построиш изцяло една сграда каква награда ще вземеш - за ремонт на годината ли ??????????????? А че човекът на ГЕРБ за обществените поръчки в строителството е награден не е абсолютно никаква изненада. Кой друг да наградят ???? Нали "работят" само с него ??
2.
аз
15.12.2016 10:10:55
2
9
Да наистина Гарата стана красива.Но да не забравяме че е строена от австрйски архитект преди повече от 100години.А инж .Николов от село Стоилово само е ремонтира за около 4 мил.евро.Но Господа ако се запали един вагон от къде ще влезнат пожарна линейка и т.н.На глед е красива но би трябвало да е рационална няма рампа заинвалиди да не говорим че до магазията не можиш да отидеш с автомобил ако имаш да получаваш тежък или обемист бъгаж.
1.
данъкоплатец
15.12.2016 09:44:55
4
11
Върхът на простотията - нека някой да направи опит да изпрати или да посрещне пътник , обикновено с багаж, на бургаската авто и жп гара и да намери КЪДЕ да спре автомобила! Или да получи колет - следва мъкнене на гръб до Приморец или до уличките около площадка Левски.............КАК МОЖАХА ДА ПРЕМАХНАТ СЪЩЕСТВУВАЩИЯТ ПАРКИНГ ТАМ И ДА ПОСТАВЯТ СВЕТЕЩИ ЛАМПИЧКИ - ПЪЛНА ГЛУПОСТ , както и много други тъпотии дето сътвориха по кръстовищата!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори